PDA

View Full Version : Bülent Tulun istifa etti!!!

enesao
26.Mayıs.2006, 18:18
Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun görevinden istifa etti!.. Tulun, Fransız oyuncu Roberts'in transfer görüşmelerinde Adnan Polat ile ters düşmüştü.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Adnan Polat ve Sportif Direktör Bülent Tulun, 27 Mayıs Cumartesi günü, saat 11:00'de Mecidiyeköy'deki Kulüp Merkezi'nde ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

:( olamaz simdi cook uzuldumm :(
geri dönsun yaa bu adamin yeri doldurulamaz...

dnz498
26.Mayıs.2006, 18:20
inanamıyorum yaaa şakamı bu ? gerçekten imkansız gibi geliyor

Haberin devamı;

Galatasaray Kulubü Sportif Diretörü Bülen Tulun görevinden istifa etti. Galatasaray Kulübü'nde Fransız futbolcu Laurent Robert'in İstanbul'a gelişi ile 2. Başkan Adnan Polat arasında yaşanan soğuk savaş sonunda patlak verdi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, LİG TV'de ''Laurent Robert transferi nedeniyle yönetimde çatlak oluştuğu veya istifa söylentileri gerçek dışıdır. Robert'in gelişinin daha önceden organize edildi. İstanbul'a misafirimiz olarak davet ettik, ağırladık ve gitti. İlerde bu futbolcunun transferi ile ilgili koşullar ne olur, bilemem. Ancak bu transfer nedeniyle yönetimde çatlak oluştuğu veya istifa söylentileri gerçek dışıdır''

Şeklindeki açıklamalarının üzerinden kısa bir süre geçmesinden sonra Bülent Tulun'un görevinden istifa ettiği haberleri spor kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü.

Şimdi herkes Galatasaray Kulübü Sportif Direktörlük görevinden istifa eden Bülent Tulun'un gerekçeli açıklamasını bekliyor...

Yarın ortak açıklama yapacaklar...
Transfer çalışmaları sırasında aralarında sorun yaşandığı iddia edilen Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat ile sportif direktör Bülent Tulun, yarın ortak basın toplantısı düzenleyecek.

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda,
Polat ile Tulun'un, Mecidiyeköy'deki kulüp merkezinde saat 11.00'de
basın toplantısı yapacakları bildirildi.

SYLaR
26.Mayıs.2006, 18:23
adama helal olsun
bence çok iyi bi karar almış
adam özhanın başarısızlıklarına katlanamayıp istifa etti
helala olsun
bide özhan istifa etse

dnz498
26.Mayıs.2006, 18:25
adama helal olsun
bence çok iyi bi karar almış
adam özhanın başarısızlıklarına katlanamayıp istifa etti
helala olsun
bide özhan istifa etse

yarın anlıycaz istifa sebebini (bilmemize rağmen)
ama söylediğin gibi olduğunu sanmıyorum

SYLaR
26.Mayıs.2006, 18:27
öylim ben bu özhan yüzünden galatasarayımdan wazgeçtim
arkadaşla iddaya girmiştik ben özhan bi daha seçilirse bende adam gidene kadar cimbomu tutmayacam demiştim adam yine seçildi bende canım galatasarayımdan oldum

tombul taho
26.Mayıs.2006, 18:30
öylim ben bu özhan yüzünden galatasarayımdan wazgeçtim
arkadaşla iddaya girmiştik ben özhan bi daha seçilirse bende adam gidene kadar cimbomu tutmayacam demiştim adam yine seçildi bende canım galatasarayımdan oldum
kusura bakma ama sen bi seçim yüzünen takımını bırakıyosan gerçek taraftar değilsindir. gerçek taraftar dediğin zaman kötü gününde bile takımın yanında olan kişiler aranır.

SYLaR
26.Mayıs.2006, 18:32
güzel diyonda laf ağızdan bi kere çıkar dönüşü yoktur o akşam oyle dedik o şekil kaldı

Selman Ozturk
26.Mayıs.2006, 18:33
Belki ağızdan bu istifanın nedeninin Adnan Polat olduğunu söyleyebilirler fakat bu istifanın temel nedeni Adnan Sezgin'in Galatasaray'da sportif işlerin başına geçmesidir. Adnan Sezgin gelince Bülent Tulun'un bir vasfı kalmadı ve bu yüzden istifa etti. Adnan Polat meselesi yüzeysel bir bahane sadece...

Ayrıca 2-3 gün önce tesislerde Tulun istifa etmez,edemez diye haykıran Canaydın nasıl oldu da Tulun'a dur bile demedi? Bu da işin bir başka boyutu.

can777
26.Mayıs.2006, 19:20
doğruyu savundu adam yazık oldu bence ...

tombul taho
26.Mayıs.2006, 19:22
yapılacak olan basın toplantısında bile eften püften şeyler uyduracaklar. doğruları söliceklerini mi sanıyosunuz ? aman yaaa.. yine aynı tas aynı hamam.. ne zmn akıllanacak bunlar ?

Berkaiser
26.Mayıs.2006, 19:50
Bülent Tulun'un istifası hiç de iyi olmadı.Takımın zor zamanlarında oyuncuların yanında hep o vardı.İstifasının sebebi Adnan Sezgin'in göreve getirilişi.Çünkü Adnan Sezgin gelince hemen hemen hiçbir vasfı kalmadı.Kalmasını isterim ama kalacağını zannetmiyorum.

paco
26.Mayıs.2006, 22:00
Bülent Tulun'un istifası hiç de iyi olmadı.Takımın zor zamanlarında oyuncuların yanında hep o vardı.İstifasının sebebi Adnan Sezgin'in göreve getirilişi.Çünkü Adnan Sezgin gelince hemen hemen hiçbir vasfı kalmadı.Kalmasını isterim ama kalacağını zannetmiyorum.

adnan sezgin in getirlimesini adnan polat istemedi mi??
adam kendi kendine gelmedi ya ....
ayrıca bizde biride gitsin açlık grevi yapsın .....;)

SaMaNYoLu
26.Mayıs.2006, 22:06
Transfer yapalım derken gerçek işimize yarayacak adamı kaybettık üzüldüm.

Berkaiser
26.Mayıs.2006, 22:08
adnan sezgin in getirlimesini adnan polat istemedi mi??
adam kendi kendine gelmedi ya ....
ayrıca bizde biride gitsin açlık grevi yapsın .....;)

Yarından tezi yok Hasnun Galip'teki kulüp binasının önüne gidip açlık grevine başlıyorum.:D

paco
26.Mayıs.2006, 22:16
sonuna kadar arkandayım ber yürü be ... bende mangalı kapıp geliyom o zaman ....

mgungor
26.Mayıs.2006, 22:21
arkadaşlar yarın göreceksiniz bülent tulun istifa etmeyecek...

paco
26.Mayıs.2006, 22:49
arkadaşlar yarın göreceksiniz bülent tulun istifa etmeyecek...
umarım dediğin olur ....

Nedvedmania
26.Mayıs.2006, 22:55
haksız yere istifa etti(!)

Burak Duran
27.Mayıs.2006, 00:01
bence bırakmaz

EreN
27.Mayıs.2006, 00:13
Bırakmaz /Bırakmamalı

AlicanKidd
27.Mayıs.2006, 00:17
Çok Üzüldüm.:D :D
Biz Aziz Başkan'ın Yeri Doldurulamaz Gitmesin Diyoruz.
Buradada Yöneticiler İstifa Ediyor.

Universal
27.Mayıs.2006, 00:27
abi istifa etmedi ki resmi bir yayında görmedim

enesao
27.Mayıs.2006, 00:31
Yarından tezi yok Hasnun Galip'teki kulüp binasının önüne gidip açlık grevine başlıyorum.:D
bende konserveleri ve ekmekleri alarak geliyorum :D :D

M.Scofield
27.Mayıs.2006, 00:36
etmez edersede güle güle

Nedvedmania
27.Mayıs.2006, 01:01
abi istifa etmedi ki resmi bir yayında görmedimtamam zaten yarın edicek(!)