Log in

View Full Version : Fabio Cannavaro Futbolu Bıraktı

vego
09.Temmuz.2011, 20:15
http://www.haberciniz.biz/images/other/fabio_cannavaro.jpg

Al Ahli forması giyen Fabio Cannavaro, sakatlık problemleri nedeniyle yeşil sahalara veda ederek antrenörlüğe soyunacağını açıkladı.

Sporx

Revolution
09.Temmuz.2011, 20:18
Juve'nin yuz karasisin.

maNga 33
09.Temmuz.2011, 20:22
efsaneler tek tek bırakıyor keşke hiç yaşlanmasalar

Bujsas
09.Temmuz.2011, 20:40
Juventus'u bırakıp gitmişti herkes efsane derken.

SyNdRoMe23
09.Temmuz.2011, 21:30
Bir zamanlar idolümdü :) üzüldüm...

eXcitinG
09.Temmuz.2011, 21:37
Bu adamLarı Juventus`u sattı diye eLeştirmemek gerek. AdamLar en doğru kararı verdiLer. Ya ne yapsaLardı, kaLıp diğer o zamanın star oyuncuLarı gibi siLinip gitseLermiydi ? Sonuçta Juventus yöneticiLerin suçundan doLayı bu takım düştü, eğer performans odakLı düşseLerdi ve bırakıp gitseLerdi o zaman eLeştirmekte hakLı oLabiLirdiniz. Zaten baktığımızda o dönem Juventus u bırakan İbrahimovic gittiği her takımda şampiyon oLdu ve Avrupa nın en önemLi goLcüLerinden biri oLma özeLLiğini korudu, Cannavara yine öyLe, Zidane ı söyLemeye gerek yok zaten, Patrick Viera da ArsenaL de yine başarıLar iLe doLu bir kariyer geçirdi. Ama kaLan oyuncuLara baktığımızda, Buffondan, DeL Piero ya ve Nedved e kadar oLan bütün oyuncuLarın kariyerLEri daha iLeriye gidebiLecekken daha da geriye gitti.

KaPaLı
10.Temmuz.2011, 02:11
Bu adamLarı Juventus`u sattı diye eLeştirmemek gerek. AdamLar en doğru kararı verdiLer. Ya ne yapsaLardı, kaLıp diğer o zamanın star oyuncuLarı gibi siLinip gitseLermiydi ? Sonuçta Juventus yöneticiLerin suçundan doLayı bu takım düştü, eğer performans odakLı düşseLerdi ve bırakıp gitseLerdi o zaman eLeştirmekte hakLı oLabiLirdiniz. Zaten baktığımızda o dönem Juventus u bırakan İbrahimovic gittiği her takımda şampiyon oLdu ve Avrupa nın en önemLi goLcüLerinden biri oLma özeLLiğini korudu, Cannavara yine öyLe, Zidane ı söyLemeye gerek yok zaten, Patrick Viera da ArsenaL de yine başarıLar iLe doLu bir kariyer geçirdi. Ama kaLan oyuncuLara baktığımızda, Buffondan, DeL Piero ya ve Nedved e kadar oLan bütün oyuncuLarın kariyerLEri daha iLeriye gidebiLecekken daha da geriye gitti.

Abi naptın, Zidane falan :icon_eek:

Arabistan'da parayı kırdı tabi. Bırakmaz diye düşünüyodum ben.

eXcitinG
10.Temmuz.2011, 15:36
Abi naptın, Zidane falan :icon_eek:

Arabistan'da parayı kırdı tabi. Bırakmaz diye düşünüyodum ben.

Juventus tan ayrıLanLarın geneL oLarak kariyerLerinin nereye gittiğinden bahsediyorum. Şike öncesi ve sonrası anLamında söyLemek istemiştim. KaLan yıLdız oyuncuLar da daha iLeriye gidemedi hiç bir zaman.