PDA

View Full Version : Durant " Yao Hall Of Fame Olmayı Hak Ediyor"

24kobebryant
13.Temmuz.2011, 02:05
http://counterkicks.com/wp-content/uploads/2010/08/kevin-durant-interview-7-600x400.jpg

Oklahoma City Thunder'ın genç süperstarı Kevin Durant,Yao Ming gibi bir yıldızın emekli olmasının kendisini üzdüğünü ve Yao'nun Hall of Fame'de yer alması gerektiğini söyledi.

Durant Salı günü Çin turunda yaptığı açıklamada Yao gibi bir oyuncuya karşı oynadığı için gurur duyduğunu söyledi.

Yao Ming'in 20 Temmuz'da yapacağı toplantıda sakatlıklar sebebiyle 9 yıllık kariyerini sonlandırması bekleniyor.

Durant sakatlıklarına rağmen Yao'nun ''olağanüstü'' oynadığını da sözlerine ekledi.

Yao'nun bir Hall of Fame üyesi olup olamayacağı sorulduğunda ise Durant,Yao'nun orada olmak için çok şeyler yaptığını ve bu ünvanı hak ettiğini savundu. Kaynak:NBATRKY

GsDoruk
13.Temmuz.2011, 03:10
Yao'yu Hall of Fame için yetersiz buluyorum ben. Durant, Çin'deyken doğal olarak böyle bir açıklama yapma zorunluluğu hissetmiş. Bari sen böyle bir açıklama yapmasaydın be Durant.

Dooki
13.Temmuz.2011, 10:55
Yao Ming oynayabilseydi Hall of Famer'dı. Kesinlikle olacaktı. Hatta hak ediyor diyorsa pek de haksız sayılmaz Durant, çünkü Ming'in neler yapabildiğini biliyodur NBA'i takip edenler. Ama sakatlıkları bunları yapmasına engel olduğu için onu seçmeyeceklerdir çünkü kısa bir NBA kariyeri sürdürdü ve bunun son sezonlarında da çok maç kaçırıp oynadığı maçların bir bölümünde de sakatlığının etkilerinden dolayı potansiyeline ulaşamadı. Hatta neredeyse hiçbirinde ulaşamadı bile diyebiliriz. Yazık oldu Yao gibi bir adama, Howard veya Shaq'in sakatlanıp kariyerlerine erken veda etmesi gibi bir şey oldu bu.

anil luque
13.Temmuz.2011, 11:58
Yazık oldu Yao gibi bir adama, Howard veya Shaq'in sakatlanıp kariyerlerine erken veda etmesi gibi bir şey oldu bu.

Kesinlikle öyle. Fiziken herhangi bir sorunu olmayan ve sadece maça odaklanmış bir Yao tüm Nba'in uzun yıllar en dominant pota altı oyuncusu olurdu.

Hugo
13.Temmuz.2011, 12:18
Oynamayan adamı oynasaydı hall of famer olacaktı diyerek oraya aday göstermek saçmalıktan başka bir şey değil.

anil luque
13.Temmuz.2011, 12:21
Oynamayan adamı oynasaydı hall of famer olacaktı diyerek oraya aday göstermek saçmalıktan başka bir şey değil.
Oynadığı kadarıyla o potansiyele sahip olduğunu kendisini izleyenlere göstermiştir belki ? Sanki Nba'de hiç maça çıkmamış da millet kafasından atıyor gibi yorum yazmışsın doktor.

Hugo
13.Temmuz.2011, 12:35
Oynadığı kadarıyla o potansiyele sahip olduğunu kendisini izleyenlere göstermiştir belki ? Sanki Nba'de hiç maça çıkmamış da millet kafasından atıyor gibi yorum yazmışsın doktor.

Potansiyel var yahu eyvallah. Ben de biliyorum, oynasa Hall of Fame'deydi. Ama oynamadı. Oynamayan adama da verilmez ödül yani.

anil luque
13.Temmuz.2011, 12:41
Orası öyle tabi ki.