PDA

View Full Version : Umut buluta talip cok

Cancanokan
27.Mayıs.2006, 00:43
Belçikalı menajer Jacque Lichtenstein'in, Umut'un transferi için Ankaragücü Kulübü'nden yetki aldığı, sarı-lacivertli kulübün de bu futbolcunun kasetlerini Ajax ve Anderlecht yetkililerinin izlemesi için menajer Lichtenstein'a gönderdiği bildirildi.

Golcü futbolcu Umut, her iki kulübün de Avrupa'nın önde gelen kulüpleri arasında yer aldığını hatırlatarak, ''Bu kulüplerin beni izliyor olması dahi gurur verici. Şartlar uygun olursa Ajax'da da, Anderlecht'de de seve seve futbol oynamak isterim. Yıllardır formasınıgiydiğim Ankaragücü de transferimden kazançlı çıkarsa ayrıca memnun olurum'' diye konuştu.

----alıntıdır------

enesao
27.Mayıs.2006, 00:46
bence ajax a gitsin hem ankaragucu kazanir.. fakat orda forma sansi bulur mu bilemiyorum

cureshot
27.Mayıs.2006, 00:48
trabzonla anlaştı diye biliyorum ben

Universal
27.Mayıs.2006, 00:50
bu oyuncuyu çok gözlerinde büyütüler alacaklar takıma bir gol kaçırdı diye atacaklar böyle forvet çok oyunda ama inşallah bunların hiçbiri olmaz

SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 00:51
Hem genç Hem yeteneklı tabiki talibi olur Fatih Tekke Fenerbahçeye transfer olursa Trazonzon kesın olarak Umutu alır.

Sekopej
27.Mayıs.2006, 00:52
ben de trabzonla anlaştı diye duydum...

Nedvedmania
27.Mayıs.2006, 00:53
trabzonla anlaştı diye biliyorum benbende öyle biliyorum

sercan_cavdar
27.Mayıs.2006, 14:00
bu oyuncuyu çok gözlerinde büyütüler alacaklar takıma bir gol kaçırdı diye atacaklar böyle forvet çok oyunda ama inşallah bunların hiçbiri olmaz

katılıyorum inşallah iyi bir klube gidip yeterli bir oyuncu olur

paco
27.Mayıs.2006, 14:20
umut bulut u ben yine ankaragücünde oynayan hüseyin e benzetiyorum aynı yorumlar hüseyine de yapılıyordu .. yalnızhüseyin nerde şu anda onu bilmiyorum ....

Berkaiser
27.Mayıs.2006, 15:05
Bence Ajax'a gitsin.Ajax büyük ihtimalle Umut'u birkaç maç oynatıp Ajax 2'ye ya da başka bir Hollanda kulübüne kiralayacaktır.Umut tecrübe kazandıktan sonra Ajax'a geri döner ve yıllar boyu Ajax formasını taşır.

FeYYaz1989
27.Mayıs.2006, 17:27
Trabzonspor'la görüşülüyor ama kesin değil benim bildiğim kadarıyla.Tabi basınımız halt yemişliği sayesinde Trabzonspor'la anlaştı diye biliyoruz ama resmi imza olmadan hiç bir transfer olmamış oluyor(bkz. Fernando Morientes-Fenerbahçe)
Neyse bencede Ajax'a gitsin.

korray87
27.Mayıs.2006, 17:28
ts aldı onu ya

gorkemyilmazkarasu
27.Mayıs.2006, 18:45
valla gidebiliyosa ajax a gitsin forvet açıkları var sanırım kim oynuyo ajaxta forvet olarak bilen varmı?

Meziyet
27.Mayıs.2006, 18:51
BöYle bişey vaRsa zaten ajax gençLeRe Önem veRiyo..Hiç duRmasın Ts de ne yapabiLir ki.

10_Osmanozc
27.Mayıs.2006, 18:55
@gorkem
Benim bildiğim Ajax'da forvet Christaes var.

enesao
27.Mayıs.2006, 19:15
ayrica ajax da ryan babel de var cok kaliteli ve genc..

Meziyet
27.Mayıs.2006, 19:23
Fm den hatıRLıyoRUm :)

gorkemyilmazkarasu
27.Mayıs.2006, 21:17
yunanlı oyuncu ve babel var sanırım elle tutulur bi tek ee bide umut olursa fena olmaz bence ajaxa gitse fırsat bulur ve oynar...

ibo
27.Mayıs.2006, 22:51
bence ne anderlechte nede ajax ta başarılı olamaz...

alieren7
27.Mayıs.2006, 22:54
huntelaar, rosenberg, charisteas ve digerleri ben pek inanmadım bu habere.

Berkaiser
27.Mayıs.2006, 22:56
Eğer Ajax değil de başka bir Avrupa kulübü olsaydı ben de inanmazdım ama Ajax genç oyuncuları takip eden ve onları kadrosuna katan bir takım.Transfer mantıklı.

SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 23:20
Fener alsın Onuda klubede paslatsın sonra tekrar geri versin.

enesao
27.Mayıs.2006, 23:22
yunanlı oyuncu ve babel var sanırım elle tutulur bi tek ee bide umut olursa fena olmaz bence ajaxa gitse fırsat bulur ve oynar...
görkem o yunanli forvet 34-35 yaslarinda sonbaharini yasiyor..

alieren7
27.Mayıs.2006, 23:24
Fener alsın Onuda klubede paslatsın sonra tekrar geri versin.

O, artık Fenerbahçe'nin yaptığı bir iş değil. Umut zaten Fenerbahçe'de oynayamaz ki. Umut için Anelka mı kesilcek? Semih mi? Alex mi? Tuncay mı? ya da yeni gelecek santrfor mu?

alieren7
27.Mayıs.2006, 23:27
görkem o yunanli forvet 34-35 yaslarinda sonbaharini yasiyor..

o dediginiz futbolcular aslında en kotu futbolcular. onlardan once, huntelaar, rosenberg ve charisteas var. bu kadar bol forvete bi de umut?

SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 23:36
O, artık Fenerbahçe'nin yaptığı bir iş değil. Umut zaten Fenerbahçe'de oynayamaz ki. Umut için Anelka mı kesilcek? Semih mi? Alex mi? Tuncay mı? ya da yeni gelecek santrfor mu?

Ne güzel Sıralamışsın. Zafer Biryolu gecen yılda murat hacıoğlunu neden aldı fener? saydıklarının hıc bırı kesılmedı sırf yedek klubesı doldurmak ıcın transfer yaptı.

ibo
28.Mayıs.2006, 00:09
Ne güzel Sıralamışsın. Zafer Biryolu gecen yılda murat hacıoğlunu neden aldı fener? saydıklarının hıc bırı kesılmedı sırf yedek klubesı doldurmak ıcın transfer yaptı.

ama günümüzde yedek klübesininde nekar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok...

alieren7
28.Mayıs.2006, 00:23
murat hacıoglu'nu oynatcam diye hooijdonk'u mu kesseydik? nobreyi mi? alexi mi? tuncayımı? semihi mi? murat hacıoglu ve zafer biryol bu takıma ilk 11 oyuncusu olarak alınmadı ki. sadece alternatif olarak alındı. murat hacıoglu tekrar konyaya gitti noldu? gol kralı mı oldu orda? zafer de uzun bir süre sakattı, bu sene yeni hocayla şans bulacaktır bazen.

enesao
28.Mayıs.2006, 01:01
murat hacıoglu'nu oynatcam diye hooijdonk'u mu kesseydik? nobreyi mi? alexi mi? tuncayımı? semihi mi? murat hacıoglu ve zafer biryol bu takıma ilk 11 oyuncusu olarak alınmadı ki. sadece alternatif olarak alındı. murat hacıoglu tekrar konyaya gitti noldu? gol kralı mı oldu orda? zafer de uzun bir süre sakattı, bu sene yeni hocayla şans bulacaktır bazen.
o zaman nie alindi???
hem tabi ki gol krali olamaz cunku 1 sezon boyunca adam paslandi kulubede... ha bide o fenere gol krali unvani ile gelmedi...

ayrica konu yanlis yerde gördunuz gibi ust tarafta tarnsfer topicleri var...

cureshot
28.Mayıs.2006, 01:03
ama günümüzde yedek klübesininde nekar önemli olduğunu anlatmaya gerek yok...

kullanmadıktan sonra o kulübe ne işe yarar ki. anca daum efendi gitsin otursun.

ibo
28.Mayıs.2006, 01:13
kullanmadıktan sonra o kulübe ne işe yarar ki. anca daum efendi gitsin otursun.
zaten klübe kullanma gereği duyulduğunda kullanışmak üzere kurulur. Ama haklısın FB de Daum la hiç kullanmadılar yedek klüübesini habire as oyunclarının mevkisini değiştirdi...

VoLkaN BaROs
28.Mayıs.2006, 01:37
Ajax umut için kulübe resmi teklifte bulundu diye biliyorum ben, bugün haberlerde duymuştum

koray_capello
28.Mayıs.2006, 01:39
Umuttan topçu filan olmaz bu benim kendi şahsi bizzat görüşüm.

cureshot
28.Mayıs.2006, 02:18
semihten iyidir. ajax kesin görmüştür bir şey eğer doğruysa bu haber yoksa haybeye adam almaz onlar.

alieren7
28.Mayıs.2006, 03:16
o zaman nie alindi???
hem tabi ki gol krali olamaz cunku 1 sezon boyunca adam paslandi kulubede... ha bide o fenere gol krali unvani ile gelmedi...

ayrica konu yanlis yerde gördunuz gibi ust tarafta tarnsfer topicleri var...

zaten fenere gol krali unvani ile geldi diye bisi solenmedi ki. tamam hadi gol kralı olmadı konyada kac gol attı?

bi de abi gazete de yazıyo teklif yapıldı diye, aynı gazetenin arka sayfasında adriano fener'in en önemli transfer adayı yazıyo!

barman
28.Mayıs.2006, 10:00
Umutun büyük takımları taşıyacağına inanmıyorum.en iiisii anadolu takımlarında deneyim kazanmalı;)

SaMaNYoLu
28.Mayıs.2006, 13:04
yeterli deneyıme ulaştı Şimdi AJAX a transfer olsa yarın mıllı takıma cagrılır.