Log in

View Full Version : Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Pages : [1] 2

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 00:17
Bugün internette gezerken dikkatimi çekti. Araştırdım böyle bir olay varmış. Bu gece ilk denememi yapıcam işe yararsa çok güzel olur :D

Rüyaya hakim olabilmek diyince tabi hemen aklınıza pis pis şeyler geliyordur :D

Bu işin bazı teknikleri varmış. Bulduğum yazıyı buraya ekliyorum.

Bu arada bazı sakıncalarıda var. Kendinize güvenmiyorsanız denemeyin derim.

---

Aslında pek çoğumuzun belkide bir çok kez deneyimlediği fakat bunun isminin ve işlevlerinin farkında olmadığı bir durumdur.Rüya gördüğünüz zaman rüyada olduğunuzun farkına varmanız durumuna Lucid Rüya adı verilir.

Geçmişte küçüklükten beri süregelen bir çok lucid rüya deneyimim oldu, fakat bunu bilinçli bir şekilde lucid rüya görmek için yapmaya çalıştığım zaman gerçekleştirilmesinin oldukça zor olduğunu gördüm.Bunu bilinçli bir şekilde yapmak pekde kolay olmayan birşey.Bunu yapmak için bir çok teknik oluşturulmuş.

Kendi deneyimlerimi sizlerle paylaşacak olursam eğer, lucid rüya görmek için kısa bir süre uğraştığım halde lucid rüya görmeyi başaramadım, belkide yeterince üzerine eğilmediğim içindir, fakat bu sırada başka bir şeyi öğrendim, normalde gördüğüm rüyaları çok nadir hatırlayan bir insanken, aslında istediğim takdirde gördüğüm rüyaları hergün hatırlayabileceğimi farkettim.Bu farkediş lucid rüyaları araştırırken okuduğum bazı şeylerden etkilenmemle tetiklendi belki.

Bu farkındalıkla sabah kalktığımda gittikçe rüyalarımı daha net hatırlamaya başladım.Özellikle sabah gözümü ilk açtığımda, gece gördüğüm rüyaları şöyle bir gözümün önünden geçirmeye başlayınca ve akşam yatmadan önce sabah gördüğüm tüm rüyaları hatırlamaya niyet ettiğim zaman daha net hatırlayabildiğimi gördüm.Bunu çok uzun süre uygulamadım fakat kendiliğinden oluvermişti.Artık hiç bir şey yapmadığım halde hemen hergün rüya görüyorum ve rüyalarımı hatırlıyorum.

Bunun sonucunda farkettim ki bu dünyadan çok, rüyalar aleminde uzun süre kalmayı istediğimi ve bu dünya realitesinden gittikçe uzaklaştığımı ve depresif bir hale girdiğimi farkettim.Yani bu dünyada yaşamak istemiyordum, uyanmak istemiyordum.Sürekli uyumak istiyordum.Hala hergün rüyalarımı hatırlıyorum ama rüya görmenin çok üzerine düşmediğim için aradaki dengeyi kurmaya çalışarak, bu dünya gerçekliğinden kopmamaya çalışıyorum.Çünkü belkide söylenen gerçekten doğrudur; Belkide bu dünya realitesi bir düş, ama rüya olarak gördüklerimiz aslında gerçektir..

Lucid Rüya konusu pek çok kişi tarafından incelenmiş ve pek çok da yöntem geliştirilmiş.Sizlerle bu yöntemlerden bir kaç tanesini paylaşmayı düşünüyorum.Ancak Lucid rüyanın sakıncalı olabilecek bazı yönlerinin önce belirtilmesi gerekiyor.Eğer kendi dengenizi kurmayı başaramazsanız bazı sakıncalarını görebilirsiniz.

Nedir bu sakıncalar :

-Uyku düzeniniz Bozulur.

-Dünyadan kendinizi soyutlarsınız.

-Eğer Mutsuzsanız Gerçek dünya yerine sanal dünya daha cazip gelir.

-Beyniniz sürekli meşgul olduğu için Çok fazla yorulursunuz.

-İşlerinizdeki veriminiz düşer.

-Oradaki yaşantınızı dünyaya yansıtma hissi sizi agresif ve saldırgan yapar.

-Eğer rüyada olaylar istediğiniz gibi gitmezse psikolojik sorunlara neden olabilir.

-Aşırı uyumak isteği oluşturur.

-Şişmanlığa yol açar sadece gerçek dünyayı yemek yemek ve tuvalet için kullanırsınız.

-Günde 1-2 saat uyanık kalabilirsiniz.

-Ciddi hastalıklara veya ölüme yol açabilir.
(Metabolizmanız bozulup hasta olabilirsiniz, bağışıklık sisteminiz zayıflayabilir veya gerçek deneyimler çok sık olursa nefessiz kalarak veya rüyadaki düşme sonucu heyecanla kalbiniz durabilir bunlar ölüme yol açabilir. Şimdiye kadar rüya görürken kalp krizi geçiren kişi sayısı oldukça fazla lucid yüzünden ölen kişi sayısı 600 kişi. Psikolojik tedavi görenlerin sayısı lucid gören kayıtlı insan sayısının %26 sı)

Yararları:

-Tüm fantazilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

-İstediğniz herşeyin sahibi olabilirsiniz.

-Kendi Dünyanızın yöneticisi olabilirsiniz.

-Eğer Uzmanlaşırsanız rüyalarınız sizin kontrolünüzde birer dizi film gibi olur hergün bir önceki günün devamı olur ve artık iki kişi olabilirsiniz hayatta.

LUCID Rüya Nasıl görülebilir ?

Bu bahsedeceğim yöntemi ben kendim denemedim ama etkili bir yöntem olduğu söylenir.Bu yöntemde kendinize bir obje ya da bir renk seçebilirsiniz, ne zaman o objeyi ya da rengi görseniz kendinize rüyada olup olmadığınızı sormanız gerekiyor.Mesela saate baktığınız her zaman kendinize rüyada olup olmadığınızı sorabilirsiniz.Ya da bir renk tutup (ör:mor) mor rengi gördüğünüz her zaman kendinize rüyada olup olmadığınızı sorabilirsiniz.Bunu yaptığınız zaman rüyada olmadığınızdan emin olmak için kendinizi cimdikleyebilir ya da başka bir şey yapabilirsiniz.Bir yöntemde rüyada olup olmadığınızı anlamak için elektrik düğmesine basmaktır.Işık yanıyormu yanmıyormu kontrol edebilirsiniz.Rüyadaysanız hiç bir değişiklik olmaz.

Bunu yapmamızdaki amaç şu dur ; Bu kontrollerden sonra bir süre sonra bilincimiz rüyadaykenden aynı soruyu sormaya başlayacaktır.Bu soruyu rüyada sorduğumuz zaman ve ardından kendimizi cimdiklediğimiz zaman rüyada olup olmadığımızı anlayabiliriz.

Rüyanın kontrolu:

Evet artık rüyada olduğunuzu farketme kısmını geçtik, şimdi rüyamızda yapabileceklerimizin sınırından bahsedelim, tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlı. Eğer rüya kopması veya rüyadan atılma söz konusu değilse ilk alıştırma bir apartman yaratıyoruz hemen bu çok kolay sadece isteyin yeter burada bir bina olmasını istiyorum evet burada artık bir bina var.

ilk binamız test centerimiz Eifel evet önce biraz tırmanıyoruz ve bir atlama yapıyoruz evet yere düştük ve acı yok ilginç bir deneyim, sonra hızla kalkıyoruz ve zirveye çıkıyoruz ama halen uçamıyoruz sadece atlıyoruz yere düşüyoruz, sıra geldi uçmaya zirveden atılıyoruz ve süzülmeye başlıyoruz, evet aslında bunu yapabiliyoruz ama bilinçaltımızda uçma kavramı tanımlanmadığından yapamıyorduk artık uçuyoruz. Rüyanız tamamiyle sizindir artık.

Evet asıl gerçek Lucid rüya normalde yılda bir veya iki kez olan bir olaydır ama biz bunu alıştırmalarla ayda 1 daha sonra haftada 1 profesyonelleşincede hergün yaşanması mümkün. Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl içerisinde de haftada 1 e düşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir döneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay günlük evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar.

Eğitimle veya pratikle aydabire indirilebilir. 2-3 yıl içerisinde de haftada 1 e düşer. Lucid dream miktarı haftada 1 den fazla ise tehlikeli bir döneme girildiğinin işaretidir ve uzman yardımı alınmalıdır. Bu olay günlük evrelere indiği zaman Zararlarının(yan etkileri) kişide belirginleşmeye başlar.

---

Başaranlar :

Bugün istemdışı olarak yaptım. Denizin içinde nefes alıyordum. Sonra mantık hatası lan bu dedim ve rüya olduğunu anladım. İlk girişimim adaya çıkıp uçmak oldu ama 1 metre yükseldikten sonra kafa üstü çakılıp uyandım :D

Bu sabah ilk defa lucid oldum. Rüyamda Tatil de bir oteldeydim bahçesinde, havuzun oralarda gezinirken bir anda bu bir rüya dedim ve ondan sonra rüyayı kontrol ettim.

Bu gece tam 2 defa Lucid oldum. Muthis birseydi. Sonuncusunda bizim balkondan asagi dukkanin tentesine atlayayim dedim tente tasimadi kut diye dusup uyandim :zuhaha Yalniz cift bacak arasi smac basmak muthis bir duyguymus :D

Sabah evden çıkıp Veteriner kliniğine çalışmaya gidicektim. (Normalde de orda çalışıyordum). Evden çıkarken birşeyler oldu ve bu kesin rüya olmalı dedim (Ama ne oldu neden bu kanıya vardığımı hatırlamıyorum.). Sonra eğer bu bir rüyaysa ışık bozuk olmalı dedim ve düğmeye bastım. Açık olan ışık kapanmadı. Filmlerdeki tarzda "Evvet" dedim :D Evet dememin sebebi o kadar uğraş sonunda lucid'i başarabilmemdi. yani bilincim yerimdeydi, gerçek hayattaki şeyleri de hatırlıyordum. Neyse, koşa koşa evden çıkıyordum. Tam ayakkabılarımı alırken o heyecanla birlikte ortalık bulanıklaşıyordu (Okuduğum bir yerde "Rüya bulanıklaşmaya başladıysa anlayınki rüya bitiyordur. Hemen "Daha fazla Lucid istiyorum" diye bağırın" yazıyordu). Bende hemen "Bu bir rüya, daha çok lucid olmak istiyorum" diye bağırdım. Ve ortalık netleşti. Sonra dışarı çıktım. Yolda hep aynı sözü tekrarlıyordum. Yol baya uzun sürdü. Ve bu uzun süre beni heyecanlandırdı. Aklıma forum geldi. "Bu olanları hemen yazmalıydım" diyordum :D. Yol sonunda kliniğe geldim. Ama ortalık çok değişikti. Ortam karanlık, hayvanlar kara, çalışanlar Rockcı tipindeydi. Nasıl olsa bu bir rüya. Çalışmasam da olur dedim ve dışarı çıktım. Yolda rüyanın bitmemesi için yine aynı sözleri tekrar ediyordum.

Felan filan diye devam ediyor. Gerisi bana kalsın :n:

Ama gerçekten çok uzun sürdü. Rüyanın başladığı zaman (Rüya içinde) sabahdı, bittiği zaman akşam. Bazı yerler kopuk kopuk. Tam hatırlayamadığım yerler var. Ama bazı rüyaların detaylarını sonradan hatırlıyoruz. İnşallah o kopuk yerleri de ilerleyen saatlerde hatırlarım :)

Rüyamda arkadaşlarla yolda yürüyoduk, sonra saçma sapan bişey oldu, kendi kendime dedim rüya mı lan bu. O an jeton düştü, karşımdan gelen birini patlatmayı denedim patladı, oldu bu iş dedim hayatımı yaşadım :D Yeniden şehir kurdum falan ama o kadar şey yaptım uçmak aklıma gelmedi iyi mi :D

Sonunda başardım :icon_biggrin: Uzun zamandır deniyordum olmuyordu. Bu gece başardım. Çok şaşırtıcı ve ilginç bir şey. Gerçekten hiç bir farkı yok. Yolda yürüyordum, kendi kendime bu bir rüyamı dedim. Test etmek için kolumun etini sıktım parmağımla. Hiç acı yoktu. Bu bir rüya dedim ve yürüdüm etrafıma bakındım. Sonra istediğimi yapabilirim o zaman ben dedim ve uçmaya çalıştım. Havalandım biraz ama sonra uyandım kahretsin :icon_razz: İlk deneyimim oldu. Çok zevkli gerçekten. Umarım devamını getirebilirim.

Dün gece ard arda defalarca lucid oldum. Rüyamda birden bire kendimi rüyadamıyım diye sorguladım. Gerçekten çok ilginç bir şey. O kadar gerçekçi ki sorgulamaya bile gerek yok diyorsunuz kendinize. Tabi ki rüya değil çünkü çok gerçek her şey diyorsunuz. Birden böyle kendimi cimcikledim. kolumdaki tüğleri çektim ve acımadı. Bir kere daha yaşamıştım ama çok geçmeden uyanmıştım. Bu öyle olmadı. Kapıdan dışarı çıktım, sokağa. Üstelik kapıdan geçtim. Kapıyı açmadan kapının içinden geçtim. O kadar zevkli bir şey ki anlatamam. Sonra alt komşunun evine girdim duvardan. Bana hoşgeldin dedi sorgulamadı hiç :icon_biggrin: Özellikle duvarlardan geçmek inanılmaz derecede zevkli. Umarım bu gece de olur.

Sanırım ben de gördüm, mutlu oldum şimdi..

öğlen biraz kestireyim dedim, sonra aniden uyanmış gibi oldum ve bi kafede oturuyorum, ilk 4-5 saniye durdum gerçek sandım.. daha sonra yanında oturduğum kızları tanımadığımı farkettim ve hemen kendime çimdik attım ve acımadı.. Anladım ki rüya, Allaah dedim tabi ve başladım daha fazla bağırmaya hemen: daha fazla lucid istiyorum diye.. Ama bu olay harika bi şeymiş gerçekten de :) Rüyanın detayları bana kalsın :)

Bu konudan sonra aklıma iyice girdi merak sardım kendime bir sembol değilde bir renk belirledim ve evin etrafında yada dışarıda o rengi gördüğümde ''Acaba rüyada mıyım ?'' diye kendimi uyarmak için cimcikledim , arkadaş ben nerden bilirdim bu kadar etki edeceğini.

Yılbaşı gecesi yani dün gece 2 gibi yapttım , ben sürekli aralarda uyanırım ilk yattığımda hiçbirşey yoktu ancak ikinci yatışımda tamamen bir felaketle karşılaştım bildiğin rüyaydı ama uyanık gibiydim sanki birazdan su içmeye kalkacağımı düşünüyorduk , ikinci yattıgımda rüyamda bütün gün kendimce belirledigim rengi gördüm , içimden bir ses bana ''Rüya mı?'' bu diye sordurttu fakat tam cevabını alamamışken direk olaya girdim , bizim evde koltuğun altında kocaman bir böcek ama böcek ile konuşabiliyorum bildiğin sohbet ediyorum ondan bir cevap alamıyorum ama beni teyit ediyor her nasıl olduysa aniden koltuğun altından fırlayıp elimi ısırdı ve nasıl olduysa zehirli olduğunu hisettim sağ başparmağım feci ağrıyordu tam böceği ezecekken uyandım , ve rüyada ki gibi sağ elimin başparmağı acıyordu anlayamadığım bir sebepten dolayı.

veee sonunda bende oldum,başaranlar listesine ekleyebilirsin cihan :)
konuyu daha önce sömestırda görmüştüm okumuştum araştırmıştım baya ama yapamamıştım sonra geçen gün aklıma düştü yine girdim baktım aklıma taktım bu sefer ve oldu yaptıım :)
Gece uyumadan baktım işte sonra uyudum arada bi uyanıyodum böyle ve uyandığımda hep aklımda lucid vardı, 5 gibi falan yine uyandım sonra uyuduğumda rüyada bizim evin önünde idim sonra kendimi acaba rüyadamıyım dedim ve ben buraya nerden geldim diye düşündüm cevap veremeyince anladımki rüyadayım ve istediğim şeyleri yapmaya başladım.Çarşıya koşarak gitti işte bişeyler yaptım,falann.Sonra sanırım yere düştüm rüyamda ve irkildim ve uyandım :) inanın harika bişey,teşekkürler cihan :)

---

Börk
27.Temmuz.2011, 00:19
Bildiğin astral seyahat işte bu :) Hz Mevlana'da yapıyormuş.

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 00:20
Bu da başka bir siteden

1. Lusid ruya gorme rehberine hos geldiniz. Milyonlarca insanin nicin lusid olmaya calistigini, bunu nasil yaptiklarini ve orada neler yasanabildigini burada ogrenebileceksiniz.

2. "Lusid" olmanin anlami, ruya gordugunuzde, zihninizin ruyada oldugunuzu tam olarak bilmesidir. Oyle ki, bedeniniz derin uykuyu yasarken, azicik hileyle beyninizi tam anlamiyla uyanik oldugunuza inandirirsaniz, goreceklerinizin gercekligi karsisinda hayrete dusebilirsiniz.

3. Lusid hale gectikten sonra yapilan faaliyetlerin basinda ucmayi, ruya alemlerinde gezmeyi, ruyadaki kisilerle iletisim kurmayi, hatta kendi ic dunyanizi sorgulayip, kisiliginizi gelistirmeyi sayabiliriz. Aslinda yapabileceklerinizin sinirini yine kendi akil ve mantik cerceveniz belirliyor.
Yani aklinizin alabildigi herseyi yapmakta ozgursunuz.

4. Lusid hale gelebilmek icin iki degisik yol takip edilebilir. Baslangicta ilkinin kullanilmasi uygundur, cunku lusidligi ogrenmenin temeli buna dayanir. Yataginizin basucunda bir ruya gunlugu bulundurun ve her sabah uyandiginizda hatirlayabildiginiz ruyalarin tumunu buraya yazin. Bunu yapinca, zihniniz ruyalara daha fazla odaklanir, ve zamanla ilginc ruya konulari veya ruya belirtilerini saptayabilirsiniz. Bu da zihninize ruya gordugunu anlamasi konusunda yardimci olacak ipuclari saglar.
Gerceklik testi uygulayin. Bunlar, ruyadayken, ruyada oldugunuzu farketmenizi tetikleyecek basit testlerdir. Mantigi su sekilde isler: eger normal hayatta duzenli araliklarla ruya gorup gormediginizi kontrol etmeyi aliskanlik haline getirirseniz, buyuk ihtimalle beyniniz bu kontrolleri ruya gordugunuzde de surdurecek ve siz de kendinizi ruya gorurken yakalayacak ve lusid hale gececeksiniz. Gerceklik testlerinde en sik kullanilani havaya yukselmeye calismak, parmaginizi elinizin icinden gecirmeye calismak ya da aydinlatma dugmelerinin dogru calisip calismadigina bakmaktir ( Cunku bunlar ruyada genellikle abuk sabuk calisir )

Takip edilecek ikinci yoldaki yontemler cok daha kestirmedir. Ama bunlari denemeden once mutlaka belli bir sure ruya gunlugunuzu tutmus ve gerceklik testi alistirmalarini uygulamis olun. Sabah uyandiginizda hic kipirdamayin ve tekrar uymaya calisin, ama bu kez kendi kendinize:"Ruyaya geri dondugumde ruyada oldugumu farkedecegim" diye dusunun. Daha once gormus oldugunuz ruyayi hatirlamaya calisin ve kendinizi ruyaya tekrar girmis olarak, ama bu kez ruya gordugunuzun farkinda olarak hayal edin. Isterseniz alarm saatinizi normalden bir saat oncesine kurun ve cok kisa bir sure icin uyanip, sonra bu teknigi deneyin.
Bir baska teknik ise, uyanik halden lusid ruyaya gecmektir. Bunu denemek icin en iyi zaman sabah veya oglen uzeri, birseyler atistirdiktan sonradir. Yataga uzanabilir veya koltuga oturabilirsiniz. Gozlerinizi kapatip gevseyin. Zihin gozuyle izleyeceginiz renkli sekillere ve goruntulere konsantre olun. Uyku esigine gelinceye kadar kendinize musaade edin. Zihniniz sukunet icinde kalsin ama olusan sekillerin farkinda olsun.
Bu biraz zor bir yontem olmakla birlikte, eger dengeyi iyi kurabilirseniz, sekiller gun isigi gibi ortaya cikacak, ve siz gormekte oldugunuz dunyaya rahatlikla lusid olarak adim atabileceksiniz.

5. Lusid olmayi basardiktan sonra , lusidligi maalesef her an tekrar kaybedebilirsiniz. Elde ettiginiz deneyimin suresini uzatmak icin, ellerinizi birbirine surterek ovusturmaya calisin ve kendinizi ruh dunyanizin yarattigi gerceklige birakarak bu gercekligi iyice algilamaya calisin. Ayrica yuksek sesle: "Daha fazla lusid olmak istiyorum" diye bagirip, kollarinizi iki yana acarak oldugunuz yerde kendi etrafinizda donmek de ise yarayabilir.

europeanconquer
27.Temmuz.2011, 00:22
Inception gerçek oldu :0: Asla denemem çok tehlikeli bir iş üstelik benim yaşımdaki kişiler için.

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 00:22
Ben hatırlayabildiğim kadarıyla 1 kere rüyanın içinde rüyada olduğumu anlamıştım. Ama rüyayı değiştirebilmek hiç aklıma gelmemişti.

Forumdan birisi "Ben rüyalarımı kontrol edebiliyorum" diye bir yazı yazmıştı bi ara. Ama kim olduğunu nerede yazdığını hatırlamıyorum.

Evet. Lucid Rüyanın bir sonraki evresi astral seyahatmış.

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 00:23
Nadiren bana da oluyor.Rüyada olduğumu anlıyorum.Ama rüyada olduğumu bile bile rüyada değilmişim gibi davranıyorum :D Hatta rüya içinde rüya görmüştüm dün :D Nasıl olsa rüyadayım ama bir önceki şey gerçek diyordum rüyamda.Uyandığımda hepsinin rüya olduğunu görünce rahatlamıştım :D Çok saçma şeyler bu rüyalar.Hiç kafamı yoramam.Uyurum,uyanırım hayal mahsulüne gerek yok (:

ToRoSKaPLaNı
27.Temmuz.2011, 00:26

Astral seyahatten biraz farklı geldi bana.Çünkü astral seyahatte ruhun bedenden ayrılması söz konusu.Ama lucid rüyada o yok sanırım.Sadece zihnin içindeki rüyayı kontrol altında tutuyorsun bunda.Bir dönem kafayı böyle şeylerle bozmuştum.Astral seyahate çıkma filan konusunda epey araştırma yapmıştım epey denemeler yapmıştım.Zaten birçok kitapta mevcut piyasada.Ancak herhangi bir sonuç alamadım.Sonra vazgeçtim böyle şeylerden.:D

Rind-i Şeyda
27.Temmuz.2011, 00:32
Arkadaşlar şimdi bu nedir ?

Mesela ben rüyalarımda uçmak istediğim zaman falan uçabiliyorum. Onun gibi bir şey midir ?

Yoksa çok daha fazlası mı ?

Beklentimiz ne derece olmalı ?

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 00:34
Astral seyahatten biraz farklı geldi bana.Çünkü astral seyahatte ruhun bedenden ayrılması söz konusu.Ama lucid rüyada o yok sanırım.Sadece zihnin içindeki rüyayı kontrol altında tutuyorsun bunda.Bir dönem kafayı böyle şeylerle bozmuştum.Astral seyahate çıkma filan konusunda epey araştırma yapmıştım epey denemeler yapmıştım.Zaten birçok kitapta mevcut piyasada.Ancak herhangi bir sonuç alamadım.Sonra vazgeçtim böyle şeylerden.:D

Bizim sınıfta da bi kızın yurt arkadaşları astral seyahat yapıyormuş. O da denemiş ama daha başaramamış.

Benim ilgimi çeker böyle şeyler. Astral seyahat evresine çıkmak istermiyim bilemiyorum. Çünkü kötü sonuçlar doğurabilir. İnsani yönden kendimi o erişkinlikte hissetmiyorum. Şimdilik rüya evresi iyi :)

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 00:35

Mesela ben rüyalarımda uçmak istediğim zaman falan uçabiliyorum. Onun gibi bir şey midir ?

Abi mesela diyorsun ki Adriana Lima gelse yanıma otursa.Katy Perry gelse çamaşırlarımı yıkasa sonra oluyo bunlar :D

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 00:35

Yazılarda yazıyor abi hepsi. Bir nevi uçmak istediğinde uçabiliyorsun. Ve daha fazlası :)

Redrum
27.Temmuz.2011, 00:47
Ya öyle abartılacak ölümcül etkileri yok, ben 13-14 yaşına kadar hep görürdüm böyle, en az haftada 1 görürdüm. İşin kötü tarafı tam lazım olacağı çağımda görmüyorum :D Ama aduket falan çekiyordum uçuyordum hoş oluyordu:D

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 00:48
Kendiliğinden mi oluyordu yoksa bilinçli olarak rüyanı kontrol mü etmek istiyordun ?

Hugo
27.Temmuz.2011, 00:50
Vanilla Sky filmini izleyin derim o zaman.

Sirius Black
27.Temmuz.2011, 00:50
Hmm, madem rüyalar konuşuluyor. Ben de genelde rüya gördüğümün farkında oluyorum, bazen kontrol ediyorum bazen de edemiyorum. :) İnsan beyni acayip bi' olay.

Rind-i Şeyda
27.Temmuz.2011, 00:54
Abi mesela diyorsun ki Adriana Lima gelse yanıma otursa.Katy Perry gelse çamaşırlarımı yıkasa sonra oluyo bunlar :D

Anladım. =)) O düşünceleri at kafandan. =D

Yazılarda yazıyor abi hepsi. Bir nevi uçmak istediğinde uçabiliyorsun. Ve daha fazlası :)

OKudum yazılanları =))Kafama takılan bu tarz şeyleri sürekli yaşıyor olmam ama herhangi bir bilinçli hareketim olmadan; eğer daha fazlası ise denemek isterim sadece. =))

Sirius Black
27.Temmuz.2011, 00:54
Yalnız şimdi geldi aklıma, bayağı uzun süredir göremediğim ve özlediğim birisi var, 3-4 gündür de rüyamda görüyorum. Uyandığımda "Bir daha uyusam görür müyüm acaba? :D" filan diyorum. Sakıncalarına göz atınca tırsmadım değil. Bana uyuyor. :D

GodfatheR
27.Temmuz.2011, 01:00
Tırsarım böyle şeylerden :D

Sirius Black
27.Temmuz.2011, 01:02
Eğer sonunda uyanacaksak tırsmanın anlamı yok. :D Uyanmayacaksak o zaman tırsalım. :D

Trabzonspor
27.Temmuz.2011, 01:09
Dün gece rüya gördüm.Kuzenimle Çin'de kahvaltı ediyorduk.Yanımızda Çinli adamalr falan vardı ama bir anda sona erdi.Rüyalarım genelde en zevkli olacak yerlerde sona eriyor yada ben o kısımları hatırlayamıyorum.

Şu olayında detayına ineyim bir:)

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 01:18
Dün gece rüya gördüm.Kuzenimle Çin'de kahvaltı ediyorduk.Yanımızda Çinli adamalr falan vardı ama bir anda sona erdi.Rüyalarım genelde en zevkli olacak yerlerde sona eriyor yada ben o kısımları hatırlayamıyorum.

Şu olayında detayına ineyim bir:)

O olay bende de var :D Tam en güzel yerine gelicem bitiyo :D

C h A o S
27.Temmuz.2011, 01:29
Beyler bu akşam hepimiz Lucid olup halı saha maçı felan ayarlayak.Ben Çilekli tesislerinde bekliyeceğim sizi:D

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 01:33
Rüyamda PES oynamayı denesem olur mu acaba ya :D

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 01:36
Aygün eminim ilk isteyeceğin şey Pes oynamak olacaktır :D

Beyler bu akşam hepimiz Lucid olup halı saha maçı felan ayarlayak.Ben Çilekli tesislerinde bekliyeceğim sizi:D

Ortak rüyalarda buluşma diye bir olayda varmış :)

C h A o S
27.Temmuz.2011, 01:37
Tamam o zaman hemen Fm turnuvasını başlatıyoz.Fena olur:n:

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 01:40
TSİ Geleneksel Rüya Buluşmaları diye de konu açın tam olsun :D

Deneme amaçlı o Cihan :D

Gncl1905
27.Temmuz.2011, 01:45
Ben de kaç kere hatırlıyorum, rüyamda rüyada olduğumu farkettiğimi veya sevdiğim bir rüyanın tam ortasında uyanıp "aman daha çok erken uyumaya devam ediyimde rüyamda devam etsin" deyip rüyamın devam ettiğini/rüyamı devam ettirdiğimib(u yüzden rüyanın uykuda hayal olduğu kanısına bile varmıştım kişisel felsefi düşüncem olarak :) ) Tabii ki çalışılarak iyice hakim olunulabilir, deneyebilirim.

Benim takıldığım nokta ise zaten rüya görünce o gün yorgun oluyorum, birde isteyerek rüya görmek istemem açıkcası; tüm gün yorgun olurum heralde :)

E.Cartman
27.Temmuz.2011, 01:50
Ben rüya gördüğümü biliyorumda rüyayı kontrol edemiyorum, bi kaç kez kontrol eder gibi oldum ama olmadı, gücüm yetmedi, oluruna bıraktım :n::n:

SyNdRoMe23
27.Temmuz.2011, 02:04
çok uzundu okumaya üşendim :D ama ben neye çok odaklanırsam onla ilgili kötü şeyler görüyorum rüyalarımda. :D hep değil nadir oluyor. zaten çok rüya görmem.

bi de hiç iyi rüya görmem ben arkadaş :D hep kan ter içinde uyanırım. çok korkarım :D zaten çok uyumam.

hatta küçükken bir kere kardeşimin öldüğünü görmüştüm. 2 3 gün uyuyamadım doktora götürdüler :D

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 02:12
Kabus görmek çok kötü birşey gerçekten. Rüya olduğunu biliyorsun ama günlerce etkisinde kalıyorsun.

Dini rüyalar benim daha çok hoşuma gidiyor. Uyarıcı oluyor :) Sonrasında maneviyat tavan yapıyor, gaza geliyorsun :D

A.FaruK
27.Temmuz.2011, 02:46
Astral seyahat ile bi ara kafayı bozmuştum. Çok farklı bi durum. Tam olarak yürek lazım o son radle gelince. İnsan ister istemez korkuyor (: Ama yapabilmekte güzel olurdu (:

GeNç KaRTaL
27.Temmuz.2011, 03:01
Valla ilgimi çekti.Uzun yazı okumayı pek sevmem.Okumaya başladım ama zararları kısmına kadar devam ettim.Oradan sonra bunları göze alamayacağım için devam etmeme gerek olmadığını düşündüm.:icon_biggrin:

Bazen rüyada olduğumu hissedebiliyorum.Bazen bu rüyalarda kararları bilincim yerindeyken alabiliyorum.Genelde hatırlarım gördüğüm rüyaları.Yalnız bende bir sıkıntı var.Gerçi herkeste oluyordur o.Mesela bir ara Lord of the Rings oyununa acayip sarmıştım.Rüyalarımda sürekli bu oyunla ilgili saçma sapan şeyler görüyorum.Uyanıyorum,çünkü görmek istemiyorum artık.Tekrar yatıyorum yine aynı şeyler.Geçenlerde Harry Potter serisini en baştan seyrettim 1-2 günde.Yine aynı sıkıntı.Hiç sevmiyorum bu durumu.:)

Forumdan birisi "Ben rüyalarımı kontrol edebiliyorum" diye bir yazı yazmıştı bi ara. Ama kim olduğunu nerede yazdığını hatırlamıyorum.

EreN.:) Hatta örnek olarak rüyasında köpek saldırdığında elinde sopa oluşturabildiğini söylemişti.

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 03:19
EreN.:) Hatta örnek olarak rüyasında köpek saldırdığında elinde sopa oluşturabildiğini söylemişti.

Aklımda EreN'in söylediğine dair bir tahmin vardı ama emin olmadığım için yazmamıştım. Meğer doğruymuş :)

Yatışa geçiyorum ve deniyorum. 5-6 saat uyuyacağım. Umarım rüya görürüm :D

EndoplazmiK RetikuluM
27.Temmuz.2011, 04:01
Rüyalarımızda beynimizin %100'ünü kullanıyormuşuz :)

SyNdRoMe23
27.Temmuz.2011, 04:07
Valla ilgimi çekti.Uzun yazı okumayı pek sevmem.Okumaya başladım ama zararları kısmına kadar devam ettim.Oradan sonra bunları göze alamayacağım için devam etmeme gerek olmadığını düşündüm.:icon_biggrin:

Bazen rüyada olduğumu hissedebiliyorum.Bazen bu rüyalarda kararları bilincim yerindeyken alabiliyorum.Genelde hatırlarım gördüğüm rüyaları.Yalnız bende bir sıkıntı var.Gerçi herkeste oluyordur o.Mesela bir ara Lord of the Rings oyununa acayip sarmıştım.Rüyalarımda sürekli bu oyunla ilgili saçma sapan şeyler görüyorum.Uyanıyorum,çünkü görmek istemiyorum artık.Tekrar yatıyorum yine aynı şeyler.Geçenlerde Harry Potter serisini en baştan seyrettim 1-2 günde.Yine aynı sıkıntı.Hiç sevmiyorum bu durumu.:)

işte tam bu var bende :D ama hep kabus.

ben 19 yaşındayım kendimi bildim bileli iyi rüya görmem :schaf:

Fearless Coward
27.Temmuz.2011, 04:10
Bırakın rüyayı müyayı rüyasız uyuyun rüyasız kalkın Allah korusun kötü bişi olur hadi yatın uyuyun güzel güzel rüyasız :D

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 04:11
O şeyler herkeste var :) O gün aklını neyle meşgul ettiysen rüyana da yansıyor :) Sanırım bilinçaltına yerleştiği için oluyor bu durum.Çünkü bilinçaltına yerleşen bir düşünce,kişi vs. rüyana yansıyor.Herkese oluyordur bu durum.

EndoplazmiK RetikuluM
27.Temmuz.2011, 04:20
Bu arada diyelim başardık. Rüyada ölürsem nolacak ? :D

SyNdRoMe23
27.Temmuz.2011, 04:23
O şeyler herkeste var :) O gün aklını neyle meşgul ettiysen rüyana da yansıyor :) Sanırım bilinçaltına yerleştiği için oluyor bu durum.Çünkü bilinçaltına yerleşen bir düşünce,kişi vs. rüyana yansıyor.Herkese oluyordur bu durum.

yav bende ne biçim bir bilinç altı varsa bir tane olumlu bir şey yok :uzgun:

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 04:44
yav bende ne biçim bir bilinç altı varsa bir tane olumlu bir şey yok :uzgun:

Demek ki senin bilinçaltında da sürekli kabus görüceğin rüya göremiyceğin gibi şeyler yatıyor ki sürekli kabuslar görüyorsun :) Kabuslara bu kadar taktığın için de bilinçaltına yerleşmiş olabilir :)

Hiç rüyanda bir yerden düşerken falan aniden uyandığın olmadı mı ? Bu tip şeylerde uykudan uyanıyorsun :) Ama öldüğünü de görebilirsin rüyanda.Kendi ölüsünü gören insanlar da var yani (:

EndoplazmiK RetikuluM
27.Temmuz.2011, 05:01
Demek ki senin bilinçaltında da sürekli kabus görüceğin rüya göremiyceğin gibi şeyler yatıyor ki sürekli kabuslar görüyorsun :) Kabuslara bu kadar taktığın için de bilinçaltına yerleşmiş olabilir :)

Hiç rüyanda bir yerden düşerken falan aniden uyandığın olmadı mı ? Bu tip şeylerde uykudan uyanıyorsun :) Ama öldüğünü de görebilirsin rüyanda.Kendi ölüsünü gören insanlar da var yani (:

Uzun zamandır merdiven boşluğundan düşüyorum çarpacağım sırada sıçrayarak uyanıyorum :)

William Rookwood
27.Temmuz.2011, 05:29
Bir film vardı ismini unuttum. Adam Rüya ile gerçek hayatını karıştırıyordu, bütün hayatını uyurarak geçirip gerçek hayattan hiç bir verim alamayan biriydi. Bu Lucid'de çok duydum alışkanlık haline geliyor. Açıkcası herşeyin orjinali güzeldir diyenlerdenim :D

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 05:37
Uzun zamandır merdiven boşluğundan düşüyorum çarpacağım sırada sıçrayarak uyanıyorum :)

Heh işte tam olarak bu :D Birisi sana vurursa rüyanda uyanırsın,düşerken uyanırsın,canın acıdığında uyanırsın falan :) Bu dediklerimi ben niye biliyorum bilmiyorum sanırım Inception'da söylenmişti bunlar :D İzlemediysen izle bence (:

goosfraba
27.Temmuz.2011, 08:23
astral seyehate bir kere çıktım. sonra bir daha da çıkmadım.

SyNdRoMe23
27.Temmuz.2011, 08:28
Bir film vardı ismini unuttum. Adam Rüya ile gerçek hayatını karıştırıyordu, bütün hayatını uyurarak geçirip gerçek hayattan hiç bir verim alamayan biriydi. Bu Lucid'de çok duydum alışkanlık haline geliyor. Açıkcası herşeyin orjinali güzeldir diyenlerdenim :D

matrix olabilir gibi geldi başta ama devamını okudum değil :D matrix'de öyle bir şey olmuyor sadece adam rüyayla gerçeği karıştırıyor :D

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 13:42
Dün gece rüya görmedim. Ya da gördüm hatırlamıyorum. Teknikleri öğrendim ama rüya görmeyi başaramadım :D Darısı bu geceye inşallah :D

Sadece "Rüyada ölmüş" olursun :D

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 15:18
Başka bir yazı :

1. Öncelikle bunu istediğinize emin olun. Gönüllü olarak Matrix'e dahil oluyor ve yalanı gerçeğe tercih ediyorsunuz. Sigaraya başlamak kadar zevkli, sigarayı bırakmak kadar zordur. Hayatınız sekteye uğrayabilir, gerçeklik gözünüzdeki değerini yitirebilir. Bu beraberinde hiç hesapta olmayan sorunlar getirebilir.

2. Açık rüya görmenin altın kuralı, açık rüya göreceğinize gönülden inanmaktır. Bundan böyle aklınızı bir tek bu meşgul etmeli. Nasıl ki sigarayı yeni bırakmış bir insan her saniye sigarayı düşlüyorsa, sizin de aklınız sürekli açık rüyada olmalıdır. Yolda yürürken, duş alırken, televizyon seyrederken...

3. Bildiğiniz gibi rüyalar çok gerçekçidir, uyanana dek hayal olduğu anlaşılmaz. Bu demek oluyor ki, şimdi tam şu anda siz rüya görüyor olabilirsiniz. Böyle bir ihtimal her zaman için var. Bu yüzden, kendinizi akıl almaz bir sorguya tutun. Mesela çevrede olup bitenleri çok iyi inceleyin, fizik yasalarıyla çelişip çelişmediğini kontrol edin. Gün içinde bunu sık sık tekrarlayın.

4. Bir rüya defteri tutun ve her sabah ilk iş hatırladığınız rüyaları yazın. Böylece, en çok ne gördüğünüzü istatistik edebilirsiniz. Sayısal lotoda en çok çıkmış numarayı oynamak gibi, en sık gördüğünüz elemana denk geldiğinizde bunun bir rüya olduğunu fark etme ihtimaliniz artacaktır.

5. Bunun yanı sıra, gerçek ile rüyayı iyice iç içe sokabilmek için saatinizi saat başı çalacak şekilde kurun. Açık rüyaya giden en kısa yolun bu yarı-uykulu haller olduğunu unutmayın. Yarım kaldığınız rüyaya devam ettiğiniz olmuştur mutlaka. Bu şansı yukardaki taktiklerle birleştirince bunu bilinçli hale getirebilirsiniz.

6. Her gece yatmadan önce açık rüya göreceğinize odaklanın ama bunu bir strese çevirmeyin. Sanki kaçınılmazmış gibi, açık rüya göreceğim kararlılığıyla uykuya dalın. Açık rüyayı ilk defa yaşadığınızda bu sizi korkutabilir, kısa süreli olabilir ya da hakimiyet sağlanamayabilir. Zamanla ustalaşırsınız, rahat olun.

7. Ve geldik en kritik noktaya. Daha önce dinlemediğiniz güzel bir şarkı seçin, bunu günlerce haftalarca dinleyin. Yalnız bu şarkı size sadece açık rüyayı hatırlatsın. Onu ilk defa bu düşünceyle dinleyin. Bu şarkının anısı bu olsun, nerde ne zaman duysanız aklınıza bu gelsin, sizin şarkınız olsun! Bu şarkı çalarken 3. maddede bahsettiğim uygulamaların üzerine gidin. Şarkıyla eksiksiz bütünleştikten sonra geceleri kulağınıza bu şarkıyı koyun, sürekli çalsın. Uykunuzun REM evresinde bu şarkının rüyanız içine akmasıyla kendinizi sorgulayacak ve rüyada olduğunuzu fark edeceksiniz.

8. Kendinize bir renk belirleyin. Mesela artık mor size sadece açık rüyayı anımsatsın. Tıpkı şarkı örneğinde olduğu gibi, gözünüze ne zaman bu renk çarpsa rüyada olup olmadığınızı anlamaya çalışın. Rüyalarınızı rahatlıkla hatırlayan biriyseniz ve tüm bu saydıklarımızı yaparsanız, açık rüya görürsünüz.

9. Unutmayın, düşler ülkemiz mekansız bir yer olduğu kadar zamansız da. Yani bir açık rüya esnasında yaşananlar bizim bildiğimiz zaman birimleri kadar sürmez. Birkaç saniyelik bir rüya yıllar sürebilir, siz açık rüyadan uyanamayabilirsiniz. Sorumluluk kabul etmem!

Trabzonspor
27.Temmuz.2011, 15:34

Ben hiç ölmedim rüyamda.Bazen çatışmaya falan giriyorum o derece rüyalar göüyorum ama vurulmak üzereyken uyanıyorum.:)

Kafam biriyle çok meşgul ama onu hiç görmüyorum rüyalarımda.Demek benim bilinç altında problem var.

RaSenGan
27.Temmuz.2011, 15:36
astral seyehate bir kere çıktım. sonra bir daha da çıkmadım.

Tırstın mı ?

Addolorato
27.Temmuz.2011, 15:48
Bunlara inanıyormusunuz ya. Astral seyahatmış , Lucid rüyaymış. Uyuyun hacı ne zorunuz var :D.

Sirius Black
27.Temmuz.2011, 15:51
Lusid Rüya psikolojik bir olay Eralp uydurma filan değil. :) Frederik van Eeden diye bir psikiyatrist tarafından tanımlanmış zaten ilk olarak. :)

Sirius Black
27.Temmuz.2011, 15:52
bkz. http://en.wikipedia.org/wiki/Lucid_dream

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 16:03
Bunlara inanıyormusunuz ya. Astral seyahatmış , Lucid rüyaymış. Uyuyun hacı ne zorunuz var :D.

Uydurma değil. Böyle bir olay var.

goosfraba
27.Temmuz.2011, 17:57
Tırstın mı ?

ilk defa yaptığım için korktum tabi.

önce kulaklarım çınladı. sonra titremeye başladım. uyuyorum ama bunları da hissedebiliyorum. internette okuduklarımı yapmaya çalıştım ama bir varlık görürüm diye korktum geri döndüm.

El Barto
27.Temmuz.2011, 18:08
Uçtum. Şahitlerim var.

by uçan adan meddah.

guarin14
27.Temmuz.2011, 18:33
Bir kere rüya içinde rüya gördüm,2.rüyamda kadının biriyle apartman merdivenlerinde takılırken deprem oluyordu,oradan uyandım asıl rüyada kendimi yatakda buldum yine deprem oluyordu ve kaçmaya başladım sonra irkildim normal hayata döndüm.O aralar depremle kafayı bozacaktım,paso deprem geliyordu aklıma ondan olabilir.

Bazen rüyalarda kötü birşey görünce hafiften tırsıyorum,sonra rüya oldugunu anlıyorum rahat rahat zaman geçiriyorum.Küçükken şey oluyordu birde rüyada tuvalette görüyordum kendimi bir uyanıyordum ki altıma ıslatmışım :D

Börk
27.Temmuz.2011, 18:51
eğer ölüm gibi ani etki yaratacak bir şey görürseniz anında uyanırsınız zaten :)

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 20:33
Son eklediğim yazıyı okursanız orada 1 saat aralıklarla alarm kurun öyle yatın diyor. Önceki yazılardan birinde de öğle saatlerinde okursanız daha çok rüya görürsünüz diyor. Zaten bana da öyle oluyordu. Genelde öğle-ikindi zamanında uyuduğum zaman ardarda çok rüya görüyordum.Bende demin alarmimi kurdum 15:30-18:30 arası uyudum. 3 tane rüya gördüm. Ama rüyada olduğumu farkedemedim :)

Bide yine aşağıda "Kendinize bir renk belirleyin ve o rengi görünce sürekli kendinizi "Rüyada mıyım, gerçekte miyim" diye sorgulayın" yazıyor. Bende kendime turuncu rengi belirledim. Her gördüğüm yerde saçma da olsa kendimi sorguluyorum. Bi süre sonra rüyadayken turuncu rengi görünce bilinçaltım otomatik olarak kendini sorgulayacak ve bi gün rüyada olduğumun farkında olacak ve herşey benim olacak :D

ilk defa yaptığım için korktum tabi.

önce kulaklarım çınladı. sonra titremeye başladım. uyuyorum ama bunları da hissedebiliyorum. internette okuduklarımı yapmaya çalıştım ama bir varlık görürüm diye korktum geri döndüm.

Evet öyle oluyormuş. İnternetten onunda yorumlarına baktım. Astral Seyahat yapınca ilk başta kulaklar çok fena çınlıyormuş ve titremeler oluyormuş.

Börk
27.Temmuz.2011, 20:36
böyle nasıl anlatayım o kadar garip ki bu astral seyahat.2 kişi düşünün siz iki kişisiniz ve biriniz uyuyor,biriniz de yukarıdan başkası gibi o uyuyanı izliyor.çok ürkütücü bi olay anında geri başa döndüm ben :) bence yapmayın kekeme falan kalırsınız Allah korusun :)

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 20:39
Astrali zaten şimdiden yapmayın. Bi anlık heves gelir yaparsınız sonra feleğinizi şaşırırsını :D çocuk oyuncağı değil bunlar :cool: :D

eng1n
27.Temmuz.2011, 20:54
Bende denemiştim Astral seyahat'ı biraz araştırdıktan sonra aynı goosfrabada ki gibi kulaklarım çınlayınca korkudan kalktım. Kolay olmuyor insanin içinde ki korku geçtiğinde başlıyor.

Sirius Black
27.Temmuz.2011, 22:46
Bunu yapmam işte. :p Gideriz dönemeyiz filan. :p

Night_Mare17
27.Temmuz.2011, 23:00
Ben yapayım diyorumda nasıl yapılacağını anlamadım :n:

Nedvedmania
27.Temmuz.2011, 23:12
3 Uzun yazı ekledik nasıl anlamazsın :D

SyNdRoMe23
28.Temmuz.2011, 00:08
bunu deniyorum bu gece her şeye rağmen. umarım kötü bitmez zaten zor uyuyorum :D

Nedvedmania
28.Temmuz.2011, 00:10
Uyumak daha heyecanlı oluyor artık :D

SyNdRoMe23
28.Temmuz.2011, 00:21
Uyumak daha heyecanlı oluyor artık :D

aynen uykum gelsede yatağa gitsem diyor insan :D

Nedvedmania
28.Temmuz.2011, 00:23
Bide eğer ki bunu başarabilirsek halimizi düşünemiyorum :n:

Sirius Black
28.Temmuz.2011, 00:26
Valla bu aralar rüya bile görmüyorum. :D Dünden beri kendimi çimdikliyorum rüyada mıyım diye olmuyorum nedense. :p

Nedvedmania
28.Temmuz.2011, 00:36
Öğlen 1-2 saat uyumayı dene. Dediğim taktiği uygula. 1 Saat aralıklı alarm kur. Ben bugün bu yöntemle 3 rüya gördüm. Belki dahada fazladır ama hatırlayabildiğim kadarıyla 3 tane. Bide rüya günlüğü tutmaya başladım :)

E.Cartman
28.Temmuz.2011, 00:45
Ben dün gece denedim, baya zorladım zihnimi rüyada olduğumu fark edicem diye. Nitekim fark ettim ama kontrol etmeye çalışacakken uyandım bi daha da uyuyamadım, moralim bozuldu :D Böyle yavaş yavaş zorlarsam olacak gibi gözüküyor.

Sirius Black
28.Temmuz.2011, 14:21
Öğlen 1-2 saat uyumayı dene. Dediğim taktiği uygula. 1 Saat aralıklı alarm kur. Ben bugün bu yöntemle 3 rüya gördüm. Belki dahada fazladır ama hatırlayabildiğim kadarıyla 3 tane. Bide rüya günlüğü tutmaya başladım :)

Valla gündüz gözüyle uyuyamayan bir insanım ben. :D

Addolorato
28.Temmuz.2011, 14:29
Uydurma değil. Böyle bir olay var.

Çarpıldımmı nedir sağlam kabus gördüm dün gece :D.

SyNdRoMe23
28.Temmuz.2011, 14:31
yav ben gece 1 değil 2 değil tam 3 tane kabus gördüm :D:D

şimdi böceklerden çok korkarım, tiksinirim ben. ilk 2'sinde böcekler üstüme tırmanıyordu. öyle yani o kadar iğrenç :D

hatta bu böcekli rüyaların ikincisinde kalktım ışığı falan yaktım. bakıyorum yatağa böcek var mı diye. bi an ayırt edemedim gördüğüm böcekler gerçek miydi rüyada mıydı diye çok korkunçtu :(

Nedvedmania
28.Temmuz.2011, 14:34
Çarpıldımmı nedir sağlam kabus gördüm dün gece :D.

Öyle olur işte :D

BaFraLı
28.Temmuz.2011, 14:34
Hacılar ne işiniz var rüyayla falan yatın uyuyun ya :D. Valla kafayı koydummu felaket uyuyorum. Rüya falanda görmüyorum zaten.

Sadece sabaha karşı duygularım karışıyor . Bu sanırım erkeklerde oluyordur genelde anlarsınız ya :D

Karabasanmış, kabusmuş Allah'a şükür bu tür şeylerden problemim yok. Kolay kolay rüya da görmem zaten. Yani uyandığımda, uyuduğumda neler gördüğümden haberim yok yani rüya falan hatırlamıyorum hiç.

Addolorato
28.Temmuz.2011, 14:36
Bende toplu bir ortamdaydım en yakın arkadaşımla sonra mekana teröristler geliyordu. Arkadaşıma sordu işte nerelisin diye o söyledi birşey yapmadılar. Bana sordular Rize dedim sonra bu büyük bir sorun dediler silahı doğrulttu normalde ölümden korkmam ama harbi ağlamaya başladım rüyada. Sonra arkadaşım yalvardı falan öldürmeyin diye bende direk topukladım ama binanın çıkışında yakaladılar sonra uyandım.

Sirius Black
29.Temmuz.2011, 13:39
Dün gece 3-4 rüya gördüm ama rüyada olduğumun farkında değildim. :D

Nedvedmania
29.Temmuz.2011, 15:04
Bende rüya günlüğü tutmaya başladığımdan beri 3 gündür hep rüyalarımı hatırlıyorum.

Hatta bugün kü rüyamda forumu gördüm :D Ceza puanları bölümünde saçma sapan şeyler yazıyordu ve hepsinden 2 şer tane. Yani baya bi banlanmıştım :D

Börk
29.Temmuz.2011, 15:06
nerede o günler :n:

Nedvedmania
29.Temmuz.2011, 15:09
nerede o günler :n:

Rüyanda görürsün :p

Since-1907
29.Temmuz.2011, 15:54
Uğraşmayın böyle şeylerle rüyanın önünü alamazsanız kötü olur (:

DisCo
29.Temmuz.2011, 22:10
Rüyasına hakim olabilen çıktı mı?

Nedvedmania
29.Temmuz.2011, 22:13
Rüyasına hakim olabilen çıktı mı?

Eren vardı zaten hali hazırda :D

Benim rüya sayımda "gözle" görülür bir artış oldu :) 2 günde olucak birşey değil zaten bu. Ayda bir görülen birşey. Zamanla haftada bir sonrada her gün görmeye kadar iniyor. Sabır , çalışma ve inanma işi. Yani yapanlar böyle söylüyor :)

DisCo
29.Temmuz.2011, 22:19
Bir kaç gündür muhabbeti geçince belki ilerleme kaydeden vardır diye sorayım dedim. :)

Nedvedmania
29.Temmuz.2011, 22:28
Gel sende katıl bize :n:

goosfraba
29.Temmuz.2011, 22:30
bu hafta 6 rüya gördüm herhalde hatırladığım.

Nedvedmania
29.Temmuz.2011, 22:32
3 günde 6 rüya :cool:

Böyle yazıyoruzda sonra birinde bi karabasan gelecek feleğimiz şaşacak :n:

goosfraba
29.Temmuz.2011, 22:38
karabasan öyle korkulacak bir olay değil. zaten öyle bir varlık yok.

DisCo
29.Temmuz.2011, 23:21
Karabasan'ı bile dövüyor o derece lucid olmuş :n:

Börk
29.Temmuz.2011, 23:22
Karabasan'ı bile dövüyor o derece lucid olmuş :n:

:n: bu çok güzeldi ya :)

nekop
31.Temmuz.2011, 03:19
çok sık rüya gören biri degilim ama rüyalarımın yarıya yakınında rüyada olduğumu farkederim. fakat bu farketmeden sonra hayalgücümü kullanıp herhangi birşey yapmışlığım yok. genellikle farkettiğim andan sonra hemen uyanırım. uyanmamam için bir çözüm var mı? :D

Nedvedmania
31.Temmuz.2011, 03:26
5. Lusid olmayi basardiktan sonra , lusidligi maalesef her an tekrar kaybedebilirsiniz. Elde ettiginiz deneyimin suresini uzatmak icin, ellerinizi birbirine surterek ovusturmaya calisin ve kendinizi ruh dunyanizin yarattigi gerceklige birakarak bu gercekligi iyice algilamaya calisin. Ayrica yuksek sesle: "Daha fazla lusid olmak istiyorum" diye bagirip, kollarinizi iki yana acarak oldugunuz yerde kendi etrafinizda donmek de ise yarayabilir.

Diyorlar :)

europeanconquer
31.Temmuz.2011, 03:30
Bildiğin kendinizi maymuna çevirin diyor :n:

Nedvedmania
31.Temmuz.2011, 03:31
Bunu başarabilmek için gerekirse rüyamda maymunda olurum :D

europeanconquer
31.Temmuz.2011, 03:34
'rüyamda'' kısmı işi bozuyor ama :zuhaha

M.Scofield
31.Temmuz.2011, 11:18
şundan 2 yıl önce rüyalarımda ne istersem yapıyordum nasıl oldğunu hiç anlayamadım zaten artık olmuyor.

Revolution
02.Ağustos.2011, 13:53
Bu gece tam 2 defa Lucid oldum. Muthis birseydi. Sonuncusunda bizim balkondan asagi dukkanin tentesine atlayayim dedim tente tasimadi kut diye dusup uyandim :zuhaha Yalniz cift bacak arasi smac basmak muthis bir duyguymus :D

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 14:13
Adama bak bizden önce Lucid olmuş :D

Revolution
02.Ağustos.2011, 14:21
Hahaha olmayiz bir daha sen iste :zuhaha

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 14:25
Hahaha olmayiz bir daha sen iste :zuhaha

Eee anlat bakalım nasıl anladın rüyada olduğunu :D

Revolution
02.Ağustos.2011, 14:32
Ruyanin basindan beri nasil olduysa zaten ruyada oldugumu biliyordum sonra burada okumustum elektrik dugmesine basin diye bastim hicbisey olmadi orada emin oldum :D

anil luque
02.Ağustos.2011, 14:34
Genciz hepimiz uğraşmayın böyle şeylerle yazıktır günahtır :D

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 14:36
Ruyanin basindan beri nasil olduysa zaten ruyada oldugumu biliyordum sonra burada okumustum elektrik dugmesine basin diye bastim hicbisey olmadi orada emin oldum :D

Vayt be :D Rüyaydayken kaç dakika sürdü gibi geldi ? Yani uzunmuydu yoksa öyle 1 dk da bitti mi :)

Revolution
02.Ağustos.2011, 14:36
Olm yakalamisken birakalim mi lucidi :D

anil luque
02.Ağustos.2011, 14:37
Bırak bak büyük sözü dinle :D

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 14:37
Olm yakalamisken birakalim mi lucidi :D

Hayır madem Lucid olduğunu anladın niye smaç basıyorsun :D Başka yapacak şey mi bulamadın :D

Revolution
02.Ağustos.2011, 14:38
Vayt be :D Rüyaydayken kaç dakika sürdü gibi geldi ? Yani uzunmuydu yoksa öyle 1 dk da bitti mi :)

Valla ilki uzundu ikinciye gore ama benim 2 uykum da 3er saat surdugu icin o kadar uzun degildi. İlki uzun geldi basket filan oynadim iste smac basiyordum en son :zuhaha İkincide de stratejik hatayla dukkanin tenteye atlayip dustuk uyandim :D

Revolution
02.Ağustos.2011, 14:40
Hayır madem Lucid olduğunu anladın niye smaç basıyorsun :D Başka yapacak şey mi bulamadın :D

Olm burda demekle olmuyor gunun birinde olursan gorurum seni elin ayagib dolasiyor :D Ruyalarda farkli seyler de olurdu da ramazandayiz haci :D

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 14:42
Valla ilki uzundu ikinciye gore ama benim 2 uykum da 3er saat surdugu icin o kadar uzun degildi. İlki uzun geldi basket filan oynadim iste smac basiyordum en son :zuhaha İkincide de stratejik hatayla dukkanin tenteye atlayip dustuk uyandim :D

Stratejik hata :n:

Önemli Bir Lucid Ruya Taktigi
Merhaba Arkadaşlar Lucid Olmak İsteyipte Olamayan Arkadaşımız İçin Bir Yöntem Geliştirdik Bu Yöntem Çok Kolay Herhangi Bir Saatte Yatın 12 - 1 - 2 - Farketmez 5 Saat Uyuyun Ve Saatinizin Zilini 5 Saat Sonrasına Ayarlayınki 5 Saat Sonra Uyanasınız.
Uyandıktan Sonra 1 Saat Pc Başında Ve Ya Evin İçinde Dolaşın Zaman Geçirin 1 Saat Bittikten Sonra Tek Yatagınıza Geçin.
"Sırt Üstü Uzanın" Ve Yatın Ruyanızda Lucid Olacaksının Bundan Emin Olun Lucid Olacaksınız Size Garanti Veriyoruz Ama Bu Birkaç Demene İle Olmıyabilir Beyniniz Bu Duruma Alışana Kadar Bunu Yapın.

Aslında tam sahurluk program :D 11 de yatacaksın, 4 gibi kalkacaksın. 1 saat yemek + pc yapıp sonra sırt üstü yat :)

Revolution
02.Ağustos.2011, 14:44
Ben valla ayiptir soylemesi camis gibi yattim hic gerek yok boyle seylere :zuhaha

Addolorato
02.Ağustos.2011, 14:46
Bende lucidimsi birşey oldum bugün. Rüyamda saçımı kestiriyorum adam bir hata yaptı fazla kesti. Dedim bu bir rüya olmalı başka geri dönüşü yok. Rüyamda rüya gördüğümü düşündüm sonra rüyamda uyandım. Rüya içinde rüya oldu yani. Sonra gerçekten uyandım :D.

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 14:51
Vay arkadaş bi ben kaldım yapamayan :n:

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 16:47
Kaan bu gece kendini lucid görücem diye kasma sakın. Ardarda çok zorlama olursa ters etki yapıp lucid görme özelliği körelebiliyormuş.

Sirius Black
02.Ağustos.2011, 16:55
Vay arkadaş bi ben kaldım yapamayan :n:

Ben de yapamadım ben de. :D

Revolution
02.Ağustos.2011, 17:03
Yok be Cihan kasmam yahu sagolasin bilgilendirme icin :)

Nedvedmania
02.Ağustos.2011, 17:09
İnternette o kadar çok taktik, tavsiye okudum ki artık bilinç altıma girmemiş olamaz :D Bugün yarın bende başarırım diye düşünüyorum :)

RaSenGan
02.Ağustos.2011, 18:10
Tenteye atlamaktaki amacın neydi Kaan :D

vego
04.Ağustos.2011, 16:26
Fazla uğraşmayın beyler.İnanılmaz asosyal yapıyor ve sizi sevdiğini bildiğiniz insanların bile arkanızdan alay ettiğini düşünüyorsunuz.Paranoyaklıkta denebilir.Bağımlılık yapıyor çünkü aklınızda yarattığınız evrenin mutlak hükümdarı oluyorsunuz.

Ben adına ''düşünmek'' diyordum ama hayal ettiğim şeyler sırasında bilincim açık.7. sınıfa kadar kontrol bende değildi.Her an her saniye ''düşünebilirdim''.İnanlımaz bir baş ağrısı yapıyordu gün içindekiler.Çünkü genelde ders dinlerken oluyordu.Hocayı dinlemekle hayalime devam etmek arasında hiçbir zaman karar veremedim :D.

Liseye başladığımdan beri kontrol bende.Her gece yattıktan sonra 1-2 saat o evrenimde takılıyorum.Gün içinde bir sigara içim süresi kadarlık kontrol kayıpları dışında iyiyim iyi.

runforafall
04.Ağustos.2011, 16:35
Ya bende iki gündür tanıdık kızlarla böyle takiliyorum rüyamda falan baya hoş oluyo, acaba lucid mi oluyorum :D

Revolution
04.Ağustos.2011, 16:42
Tenteye atlamaktaki amacın neydi Kaan :D

Olm ne biliyim istedigini yapiyosun demisti Cihan dedim ben de balkondan atlayayim dedim. Kismet degilmis :zuhaha

Vegom sen asmisin :D

@run.... -> oyle birsey degil lucid :) sen kafana fazla takmissin bilincaltina yerlesmis o kizlar belli ki :D

Nedvedmania
04.Ağustos.2011, 16:54
Fazla uğraşmayın beyler.İnanılmaz asosyal yapıyor ve sizi sevdiğini bildiğiniz insanların bile arkanızdan alay ettiğini düşünüyorsunuz.Paranoyaklıkta denebilir.Bağımlılık yapıyor çünkü aklınızda yarattığınız evrenin mutlak hükümdarı oluyorsunuz.

Ben adına ''düşünmek'' diyordum ama hayal ettiğim şeyler sırasında bilincim açık.7. sınıfa kadar kontrol bende değildi.Her an her saniye ''düşünebilirdim''.İnanlımaz bir baş ağrısı yapıyordu gün içindekiler.Çünkü genelde ders dinlerken oluyordu.Hocayı dinlemekle hayalime devam etmek arasında hiçbir zaman karar veremedim :D.

Liseye başladığımdan beri kontrol bende.Her gece yattıktan sonra 1-2 saat o evrenimde takılıyorum.Gün içinde bir sigara içim süresi kadarlık kontrol kayıpları dışında iyiyim iyi.

Seninki doğuştan gelen bi yetenekmiş :D Ben şimdilik 3-4 kere görsem yeter diye düşünüyorum. Ama ilerde bağımlılık yaparmı bilmiyorum (Korkarım ki yapar :))

vego
04.Ağustos.2011, 17:07
Eksik olsun :D ama çok haz veriyor :D 21 yıllık bir NBA kariyerim var :n: 8 ay her gece
onunla uğraşmıştım :D

Revolution
04.Ağustos.2011, 17:28
Hangi takimdasin ortalamalarin neler vego :D

vego
04.Ağustos.2011, 17:37
Gerçekçi değil olm.Fantezi işte hiç şut kaçırmadan 21 yıl:D ilk 3 yıl BJK'de 1 eurocup 2 eurolig kazanıyorum :n:.Sonra 1. tur 14. sırada OKC'ye.Çünkü hiç şut kaçırmasamda başka bişey yapmıyorum ve çok tembelim :n:

4 yıl burda 12 yıl Şikagoda.2 yılda 1er yıllık veteran kontratlar 11 şampiyonluk :D 2 okc 9 Şikago.Çok güzeldi :D

Tabii 15 sayı kralığı 10 MVP ödülü :n:

Estranged
04.Ağustos.2011, 17:45
Tek bir kere lucid rüya görme şerefine eriştim, o da yurtdışına gitmiş bir arkadaşımı rüyamda görüp rüyada olduğumu anlamakla oldu. Pek bir şey yapmadım, sadece oturup konuştuk, lucid rüyalarda insanlar çok uysal oluyor, size de öneririm :n:

Revolution
04.Ağustos.2011, 17:48
Kocluga basla bence Vego artik yarmissin cunku :D

vego
04.Ağustos.2011, 17:49
Öyle deme insana büyük haz veriyor formamın emekli edilemsi çok güzel oldu :D 55 numara :D

Sirius Black
04.Ağustos.2011, 17:55
Vaay bee. :D

vego
04.Ağustos.2011, 18:01
Pozisyon SG :D.Aşamadığım tek sorun yıllar ilerledikçe günümüzdekilerim emekli olup yerine yenilerinin gelmesi.Onu başaramadım:D Bunda önce pivot olduğum kariyerimde (onda şut kaçırıyordum:D) bunu denemiştim.Ama çok yorucu olduğunu farkettim:D yeni isimler uydur aklında tut.Bu yüzden o çok sürmedi:D.

Bulduğum çözüm basit her sene aynı kadrolar 2031'de bile Paul Pierce 34 yaşında ve basketbol oynuyor:n:.Bunu çözemedim.

Ama dediğim gibi bu lucid değil.Sadece hayal gücüm kuvvetli.

Sirius Black
04.Ağustos.2011, 18:02
Abi sen aşmışın. :D

vego
04.Ağustos.2011, 18:07
Boşuna demiyorum.Asosyal ve paranoyak olmak istemiyorsanız pek bulaşmayın :D

Revolution
04.Ağustos.2011, 18:08
Vego olayi bitirmis :zuhaha

Sirius Black
04.Ağustos.2011, 18:10
Adam yapmış beyler dağılın. :D

RaSenGan
04.Ağustos.2011, 18:37
Böyle bir şeyi başarabiliyorsan niye basketbola harcıyosun hepsini :D

Nedvedmania
04.Ağustos.2011, 18:39
Ama dediğim gibi bu lucid değil.Sadece hayal gücüm kuvvetli.

Baştan lucid gibi anlatıyorsun sonra hayal diyorsun :D Hayalle bende yaparım öyle kariyer. Önemli olan Lucid de o heyecanı tadıp yapmak :D

Redrum
04.Ağustos.2011, 18:39
Gerçekçi değil olm.Fantezi işte hiç şut kaçırmadan 21 yıl:D ilk 3 yıl BJK'de 1 eurocup 2 eurolig kazanıyorum :n:.Sonra 1. tur 14. sırada OKC'ye.Çünkü hiç şut kaçırmasamda başka bişey yapmıyorum ve çok tembelim :n:

4 yıl burda 12 yıl Şikagoda.2 yılda 1er yıllık veteran kontratlar 11 şampiyonluk :D 2 okc 9 Şikago.Çok güzeldi :D

Tabii 15 sayı kralığı 10 MVP ödülü :n:

Abi o tembellik olayı bana da oluyordu yahu. Her şeyi yapma yeteneğim var ama yere şöyle bir uzanıyorum hiç kalkasım olmuyor kalkamıyorum :D

Onun dışında çok olmuştur, mesela atıyorum "kanka ne de olsa rüyadayım ben giderim oraya" diyorum mesela, "o da yoo ne rüyası olm saçmalama" diyor ben de "biliyorum inkar edeceğini uğraşma boşuna ben biliyorum tartışmayacağım seninle" diyorum bunun gibi diyaloglar çok yaşıyorum ya:D

vego
04.Ağustos.2011, 18:44
Baştan lucid gibi anlatıyorsun sonra hayal diyorsun :D Hayalle bende yaparım öyle kariyer. Önemli olan Lucid de o heyecanı tadıp yapmak :D
Ben tadıyorum o heyecanı sen rahat ol :n:.Sadece bilincim açık rüya değil :D.Koltukta otururken bunun yüzünden terden su olduğum oluyor kapılıp gidiyorum :n:

vego
04.Ağustos.2011, 18:46
Böyle bir şeyi başarabiliyorsan niye basketbola harcıyosun hepsini :D
Futbol kariyerimde var 2017'de en son Barçayı 9-0 yendik Madrid'deyim :n: 6 gol 3 asist :D Nou camp'ta :n:

Çok uzun sürmemekle beraber futbol TD,Basketbol koçluğu,voleybol,golf,tenis ve ''amerikan güreşi'' kariyerleride var :n:

Güreş baya uzun sürdü gerçi.

Ve Aygün senin hoşuna gidecek şekildede kullanıyorum rahat ol:n:

eng1n
04.Ağustos.2011, 18:58
Bende lucidimsi birşey oldum bugün. Rüyamda saçımı kestiriyorum adam bir hata yaptı fazla kesti. Dedim bu bir rüya olmalı başka geri dönüşü yok. Rüyamda rüya gördüğümü düşündüm sonra rüyamda uyandım. Rüya içinde rüya oldu yani. Sonra gerçekten uyandım :D.

Bayağı bildiğin inception bu, kaçıncı katmandaydın acaba ?

Redrum
04.Ağustos.2011, 19:22
Bayağı bildiğin inception bu, kaçıncı katmandaydın acaba ?

Bu bana da oluyordu inceptionla mı alakası var? izleyeyim yahu o zaman o filmi :D

Nedvedmania
04.Ağustos.2011, 20:47
Bu bana da oluyordu inceptionla mı alakası var? izleyeyim yahu o zaman o filmi :D

Ohoo onu izlemediysen kesin izle zaten :)

O film aslında tamamen uydurma değil. Mesela baş rol oyuncusunun döndürdüğü küçük bir cisim vardı. Gerçekte bir süre sonra düşer ama rüyada sonsuza kadar düşmeden dönüyordu. Okuduğum bir yerde sizde bunu deneyin diyordu. En basitinden bir bozuk parayı alın, aklınıza geldikçe masanın veya düz bir zemin üzerinde diklemesine döndürün ve rüyadamıyım gerçektemiyim diye ufak bir test yapın. Bir süre sonra bu hareket bilinç altınıza girecek ve rüyaydayken aklınıza bu bozuk para olayı aklınıza gelecek. Sonra rüyada deneyeceksiniz ve sürekli döndüğünü farkedince rüyada olduğunuzun farkına varacaksınız.

Tatanga17
07.Ağustos.2011, 02:55
The Science of Sleep filmini izlerim derim o zaman. Fazla yapınca gerçek hayatta soğutlarsın ve hükümdarı olduğun o dünyaya dönersin. Bana göre çok zararlı, hele ki ufak yaşlarda yapılıyorsa sıyrılması dahada zor..

DenizlispoR
07.Ağustos.2011, 03:11
Futbol kariyerimde var 2017'de en son Barçayı 9-0 yendik Madrid'deyim :n: 6 gol 3 asist :D Nou camp'ta :n:

Çok uzun sürmemekle beraber futbol TD,Basketbol koçluğu,voleybol,golf,tenis ve ''amerikan güreşi'' kariyerleride var :n:

Güreş baya uzun sürdü gerçi.

Ve Aygün senin hoşuna gidecek şekildede kullanıyorum rahat ol:n:
Taker'in serisini bitirdim deme sakın. :n:

Bizim ailede o değil fakat ölüm v.b olayları görme var,annem genelde çok görür öyle rüyalar.

A.FaruK
07.Ağustos.2011, 03:34
Oğulcan sen iyi değilsin kardeşim :n: Belliydi zaten bu aralar mecnun mecnun dolaşıyo ortalıklarda :n:

Rick Nelson
07.Ağustos.2011, 05:51
Bunları bir kenara bırakın da bir sorum var :n:

Siz rüyanızda koşabiliyor musunuz :zuhaha Abi her yakalama olaylarında kaplumbağa gibiyim , hemen yakalıyorlar.Kamera bayık bayık geliyor.Ama onun dışında iyi iyi :zuhaha

Börk
07.Ağustos.2011, 06:03
böyle kaçman gerekiyor kaçıracaklar seni misal ama koşamıyorsun koştukça yürümen de yavaşlıyor en çok gördüğüm rüyalardan birisi bu.başkasında olmasına sevindim :n:

garydelgadov
07.Ağustos.2011, 08:10
Abi baştan sona okudum konuyu bir tuhaf oldum.Dışardan tuhaf sesler falan gelmeye başladı noluyor laann.:D

Ben de Oğulcan gibi bir hayal ustasıyım.NBA kariyeri gibi fantastik şeylerim yok ama günlük hayatta isteyip de bir şekilde elimden alınan şeylere kavuşuyorum sadece.Rüyada olduğumu dün farkettim aslında.Rüyamda dayım üstümdeki Beşiktaş formasının ne kadar kötü olduğunu söyledi.Daha sonra "çıkar onu al bunu" deyip bir paket verdi bana.Pakette iki tane Beşiktaş forması,eşorfman takımı,kalemler falan vardı.Çok sevindim daha sonra -çok büyük ihtimalle uyandım- böyle bir şey neden olsun ki?Rüyadayım ben" dedim.Ama gözlerimi açmadım hiç.Dediğim gibi büyük ihtimal uyandığım için bunu farkettim ama gözlerimi açmadım.Gözümü açtıktan sonra içerdekileri falan farkettim sesle uyanmadım yani.İlk başta tırstım okurken ama biraz kafa yormakta fayda var sanki gizem bizim işimiz.:n:

Rick Nelson
07.Ağustos.2011, 13:50
Bir kere halısahadan 9 gibi inerken kaçırdılar lanet herifler.Koşarken sanki yarıbaygın gibiyim.Ben de rüyamda nereye gideceğimi , neler yapacağımı ve rüya mı olduğunu biliyorum.Ama tabii bazı rüyalarda adam öldürmek gibi , yapmıyorum.Ya gerçekse diye :zuhaha Bu da benim saçmalıklarım :zuhaha

Revolution
07.Ağustos.2011, 14:01
Kosamama olayi bende de oluyor. Ben bir ruyada adam oldurmustum ama inanilmaz kotu bir ruyaydi 1 hafta kendime gelememistim buradan anlatamam simdi :) Bir de bagiramamak oluuor bana ruyada ihtiyacim oldugunda seslenemiyorum, agzimi aciyorum ama ses cikmiyor :D

Börk
07.Ağustos.2011, 14:32
anlatamadığına göre anladım ben neler olduğunu :n:

Rick Nelson
07.Ağustos.2011, 14:47
Aynen , aynen :zuhaha

Bir keresinde evimin yakınında kuyu açılmıştı , ona attılar beni . Sonsuzca gidiyordum :zuhaha

Revolution
07.Ağustos.2011, 14:56
Adam öldürmekle ne alakası var içinizden geçen fesat düşüncelerin :D

Börk
07.Ağustos.2011, 15:11
var var olmaz olur mu o olaylarda bile ölebiliyor insanlar :n:

Revolution
07.Ağustos.2011, 15:20
Sizin içiniz ekşimiş artık :zuhaha

Yok öyle bir olay değildi rüyada gördüğüm. Rüyaya göre maddi durumumuz çökmüştü ben simitçilik filan yapıyordum sokaklarda ama aileyi geçindirmeye yetmiyordu. Sonra bana bir adamı öldürmemi, öldürürsem binlerce lira para vereceklerini öldürmezsem de aileden birinin öleceğini söyleyip tehtid ediyorlar. Ben de başka çare yok deyip, kendimden tiksinerek tamam diyordum. Öyle veya böyle o öldür dedikleri adamın evine girip yatağındayken sırtından bıçaklıyordum adam bıçak darbesiyle suratını bana dönüyordu ve o adam "babam"dı. Ağlayarak uyanmıştım, direkt babama koşmuştum sarılmıştım. İğrenç bir duyguydu, iğrencin de ötesi. 1 hafta gelememiştim kendime.

İçiniz fesat demiştim :)

RaSenGan
07.Ağustos.2011, 15:25
Sizin içiniz ekşimiş artık :zuhaha

Yok öyle bir olay değildi rüyada gördüğüm. Rüyaya göre maddi durumumuz çökmüştü ben simitçilik filan yapıyordum sokaklarda ama aileyi geçindirmeye yetmiyordu. Sonra bana bir adamı öldürmemi, öldürürsem binlerce lira para vereceklerini öldürmezsem de aileden birinin öleceğini söyleyip tehtid ediyorlar. Ben de başka çare yok deyip, kendimden tiksinerek tamam diyordum. Öyle veya böyle o öldür dedikleri adamın evine girip yatağındayken sırtından bıçaklıyordum adam bıçak darbesiyle suratını bana dönüyordu ve o adam "babam"dı. Ağlayarak uyanmıştım, direkt babama koşmuştum sarılmıştım. İğrenç bir duyguydu, iğrencin de ötesi. 1 hafta gelememiştim kendime.

İçiniz fesat demiştim :)

Ne saçma rüya la bu :zuhaha

DenizlispoR
07.Ağustos.2011, 15:48
Artık net olarak senden tiksiniyorum Ayg. . Lan bunda vicdan falan yok galiba. :n:

Revolution
07.Ağustos.2011, 15:50
Yatacak yerin yok oğlum senin :D

Zekirdek
07.Ağustos.2011, 16:21
Benimde Oğulcan gibi onlarca rüyalarım var. Özellikle bol bol Amatör Küme ve TSL şampiyonlukları kazandım bir rüyalarda. Hele hiç unutmam yukarıki semtin amatör takımını 17-0 yenmiştik ve 12 gollük muhteşem bir performansım vardı. 3 frikik, 2 penaltı golü atmıştım. Böyle rüyaları ortalama 3 günde bir görürdüm ama bu aralar pek görmüyorum. Ama şöyle birşey vardı istediğimde görüp istemediğimde görmüyordum.

EndoplazmiK RetikuluM
07.Ağustos.2011, 16:36
Ya o değilde ben rüyamda ses duyamıyorum bu normal mi ? :D

RaSenGan
07.Ağustos.2011, 16:45
Artık net olarak senden tiksiniyorum Ayg. . Lan bunda vicdan falan yok galiba. :n:

Rüya mantıksız ben napıyım :D

Yatacak yerin yok oğlum senin :D

Olm çok saçma :D Adamın evine girip bıçaklıyomuşsun.E o adam babansa o ev de sizin evinizdir.Daha kendi evini bilmiyosun :D

Revolution
07.Ağustos.2011, 16:46
Detaya girersen bütün rüyalar saçma, ben o anki şoktan bahsediyorum.

garydelgadov
07.Ağustos.2011, 16:53
Yahu yine anı şey oldu,rüyada olduğumu anladığımda uyanmış oldum ama gözüm kapalı olduğu için devam ettirmeye çalıştım,orijinali gibi olmadı tabii.:n: Sonra dedim bildiğimiz işi yapalım.Gittim basket sahasına.:D Bir iki ısınma şutundan sonra smaca kalkıyım dedim.Önce çevredekileri oluşturmaya başladım.O sıra uyku ağır bastı sanırım hatırlamıyorum devamını .:icon_biggrin:

RaSenGan
07.Ağustos.2011, 16:54
Bir iki filmde görmüştüm senin bu rüyaya benzer şeyi Kaan.Bir adam birisini gece odasına girip sırtından bıçaklıyo veya sıkıyo bi tane :D Sonra sırtüstü çevirip bakıyo yanlış adammış falan :D Ben de bir kere annemi kuduz olmuşken görmüştüm rüyamda :D Şöyle bir rüyam da var :D

Bir kere köpek kovalıyordu beni.Dalmaçyalı bi köpek :D O korkuyla annemin yanına kaçıyordum :D Annem de dışarda bir yerdeydi onun yanına geliyordum duruyodum sonra köpek bacağıma yapışıyodu :D Anneme yardım et diyodum.Elinde uzun bi sopa vardı.Sopayı alıp bana vurmaya başladı :n: Sonra uyandım :D

A.FaruK
07.Ağustos.2011, 17:23
Burası yavaş yavaş rüyanız hayrolsun teyzenin programına dönmeye başladı haberiniz ola :n:

Nedvedmania
07.Ağustos.2011, 17:30
Anneme yardım et diyodum.Elinde uzun bi sopa vardı.Sopayı alıp bana vurmaya başladı :n: Sonra uyandım :D
Aygün'ün rüyası da böyle olurdu zaten. Şaşırmamak lazım.

Edit : Şimdi aklıma geldi ben bugün rüyamda Emre Abiyi görmüştüm :D

anil luque
07.Ağustos.2011, 17:50
Sen bir yerin açıkta yatmışsın Aygün :D O değil Barça veya Real'e gitmeyi başarabilen var mı artık aranızda rüyada ? :D

Zekirdek
07.Ağustos.2011, 18:00
Ya bende iki gündür tanıdık kızlarla böyle takiliyorum rüyamda falan baya hoş oluyo, acaba lucid mi oluyorum :D

Yok abi sen lucid değil cünüp oluyon. :)

Sen bir yerin açıkta yatmışsın Aygün :D O değil Barça veya Real'e gitmeyi başarabilen var mı artık aranızda rüyada ? :D

Ben Barça'ya gitmiştim. Daha doğrusu Barça'nın 17'lik genç yıldızıyım. Barda ben dahil 4 kişiyiz. Mesut, Nuri, Hamit ve ben. Biz barda içki içerken bizim fotoğraflarımızı çekmeye çalışan basın mensuplarından kaçıyorduk.

Rick Nelson
07.Ağustos.2011, 18:25
abi siz ne görmüşsünüz öyle :zuhaha

anil luque
07.Ağustos.2011, 18:25
Aygün'e bir yerin dediydik ama sen komple çıplak yatıyorsun o zaman kardeşim :D

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2011, 18:34
Rüya değilde DeJaVu yaşayanınız var mı? Ben bu dertten acayip muzdaripim...

Zekirdek
07.Ağustos.2011, 18:38

Aynen bende bu konudan çok muzdaripim. Ben bu anı yaşamıştım dediğim çok oluyor.

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2011, 18:44
Aynen bende bu konudan çok muzdaripim. Ben bu anı yaşamıştım dediğim çok oluyor.

Hep iyi olaylarada denk gelmiyo. Mesela kötü bir olay oluyo engel olmaya çalışıyosun ama elinden hiç birşey gelmiyo. Kalkıp düzeltmek istiyosun ama yapamıyosun. Çok kötü bişey...

garydelgadov
07.Ağustos.2011, 18:46
Yalnız kurcaladıkça forumda ne kadar deli varsa ortaya çıkacak gibi.:zuhaha

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2011, 18:51
Yalnız kurcaladıkça forumda ne kadar deli varsa ortaya çıkacak gibi.:zuhaha

Deli derken?

garydelgadov
07.Ağustos.2011, 18:54
Şakasına söyledim konunun gidişatına parelel olarak yani.:D Ama yanlış anlaşılacaksa silinsin.:)

eng1n
07.Ağustos.2011, 19:20
Ya o değilde ben rüyamda ses duyamıyorum bu normal mi ? :D

Bilinç altında sağırsın yapacak bir şey yok. :D

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 01:24
Konunun özüne dönersek iyi olur aslında :)

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2011, 01:46
Şu rüyada koşamama olayı eskiden bende çok oluyordu.Son zamanlarda sık olan ise,sınavlara giriyorum ve her seferinde bir aksilik oluyor ve sınav kötü geçiyor.Acayip moral bozucu oluyor bu rüyalar ve çoğu sefer rüya olduğunun farkına varamıyorum uykumda.

Trabzonspor
08.Ağustos.2011, 02:09

Daha bugün yaşadım bunu bende.AAkrabalara iftara gittiğimizi daha önce görmüştüm ve o an neler söyleyeceklerini aklıma getirdim hepsi de kelimesi kelimesine doğru çıktı.

aerysnmz
08.Ağustos.2011, 02:10
Şu rüyada koşamama olayı eskiden bende çok oluyordu.Son zamanlarda sık olan ise,sınavlara giriyorum ve her seferinde bir aksilik oluyor ve sınav kötü geçiyor.Acayip moral bozucu oluyor bu rüyalar ve çoğu sefer rüya olduğunun farkına varamıyorum uykumda.

Rüyanın zaten olayı bu ki Şemsi Abi rüyada olduğunu anlayamazsın.Bazen de rüya görürken bir dış etkenle falan uyanınca bir süre gerçekle rüyayı ayırt edememe durumu var insan delirmiş gibi hissediyor.

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2011, 02:40
Rüyanın zaten olayı bu ki Şemsi Abi rüyada olduğunu anlayamazsın.Bazen de rüya görürken bir dış etkenle falan uyanınca bir süre gerçekle rüyayı ayırt edememe durumu var insan delirmiş gibi hissediyor.

Bazı rüyalarda rüya olduğunu anlayıp derin bir nefes çekebiliyorum ama bu tarz rüyalarda hiç olmuyor.:icon_biggrin: Onu demek istemiştim aslında.:) Ayrıca dejavu olayı bende genelde forumla ilgili oluyor.Rüyamda forumda bir şeyler yapıyorum ve bir süre sonra aynısı tamamen gerçekleşiyor.:icon_biggrin:

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 03:42
Dejavu olayının bilimsel açıklaması :

Beyin bildiğiniz gibi 2 lobdan oluşur. Bazen beyin yorgunluğu olur. Ve bu beyin yorgunluğu zamanında yaptığınız olaylar yaşanırken bir lob diğer lobdan daha yavaş çalışır. Bu nedenle birisi olayı zamanında algılamışken diğeri 1 saniye geç alıglar ve sanki bu anı daha önce yaşamış gibi oluruz.

Bazı yerlerde "Büyük büyük dedelerimiz A sokağından geçtiği için bizde A sokağından geçince dejavu oluyoruz" gibi saçma yazılar var. Eğer öyle olsaydı ben Playstation oynarken dejavu olmazdım :)

Zekirdek
08.Ağustos.2011, 03:44
Yalnız dediğiniz doğru olabilir. Ben dejavu yaşarken kafam pek yerinde olmuyor.

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2011, 04:01
Dejavu olayı bende hep rüyalarda oluyor.Rüyamda bir şeyler yapıyorum ve aynısını gerçek hayatta yaşıyorum.Bu lob olayı pek aklıma yatmadı bu yüzden.Dede olayı dediğin gibi saçma.Dedelerimden birisi,bırak turksportal'a girmeyi,hayatlarında internete girmemişlerdir.:icon_biggrin:

Legendary
08.Ağustos.2011, 04:08
Ben rüyada yumruk atamıyorum mesela.Bir de bağıramama durumu var ama en ilginci ise rüyamı durduruyo olabilmem.Bu sizin başınıza geldi mi bilmiyorum.Geçen gece rüyamda tam adamlar beni yakalayacakken bir anda aynı oyun durdurur gibi rüyamı durdurdum.Bu normal bir şey mi acaba ?

RaSenGan
08.Ağustos.2011, 04:14
Yakında seni Sihirli Annem'e çağırırlar Recep :D

Legendary
08.Ağustos.2011, 04:16
Yakında seni Sihirli Annem'e çağırırlar Recep :D
Ben de ondan korkuyorum. :D

garydelgadov
08.Ağustos.2011, 04:40
Eğer dejavu olduğumuzda söylediklerimiz kelimesi kelimesine çıkıyorsa bizim söyleyeceğimiz her şey önceden belli demek bu.

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 04:44
Eğer dejavu olduğumuzda söylediklerimiz kelimesi kelimesine çıkıyorsa bizim söyleyeceğimiz her şey önceden belli demek bu.

Hayır işte. Yorgun olan beynin öyle olduğunu sanıyor. Ben tam anlatamadım sanırım ama neyse :)

ep;2061927']Ben rüyada yumruk atamıyorum mesela.Bir de bağıramama durumu var ama en ilginci ise rüyamı durduruyo olabilmem.Bu sizin başınıza geldi mi bilmiyorum.Geçen gece rüyamda tam adamlar beni yakalayacakken bir anda aynı oyun durdurur gibi rüyamı durdurdum.Bu normal bir şey mi acaba ?

Senin sistem error vermiş. Yakında mavi ekrran hatasıyla karşılaşırsan şaşırma :D

Revolution
08.Ağustos.2011, 13:27
Dejavu olayını paralel evrenle açıklayanlar da var. Karışık biraz yani :)

Börk
08.Ağustos.2011, 16:46
bende sadece beyinden kaynaklandığını düşünmüyorum.beyin nasıl gelecekte olacak bir şeyin haberini verebilir ki bize ?

"ilm şeridinin takılı kalması sonucunda aynı anı iki kere izlemek şeklinde izahı mümkün kılınabilecek olan mistik olaydır.peki ama neden ? kasıtlı bir mesaj mı ? geçmişten ya da gelecekten gelen bir işaret mi ? yoksa bir oyun mu ? bu sorulara hepsi ya da hiçbiri şeklinde cevap vermeyi seçiyorum müsadenizle. hayatımda ilk defa gittiğim bir köy var. derken, bir anlık anımsama hissi... ne menem bir şey... eminim ben o köydeki, o taş evin bahçesinde oturup bir amca ile sohbet ettim. bu his aklımdan çıktıktan gel zaman git zaman sonra, olaylar gelişir ve o köydeki bir eve misafir olarak girmem icap eder. ne tesadüf hırkalı amca o evde yaşamaktadır. ve o evin bahçesinde tütün içerken buluruz kendimizi. bari nasihat etme amca da, tüylerimi şahlandırma...
10 sene önce, bir kıyı beldesi... pembe yanaklı bir kadın yerel tiyatroyu izlemek için önümden geçip, gidiyor. bu yüzle daha önce tanıştım diyorum. yanılmış olamam. hikaye devam etsin istiyorum. lakin yüzler kaybolmuş, gitmiş. zamansız bir yerden gelen bir nispetmiş gibi geliyor bana. yine tüylerim diken diken oluyor. bir daha yaşa, fazla birşey fark etmeyecek misali... ya da kurguladığımız başka bir evrenin içinde olta atarken buluyoruz kendimizi. zamana demir atmanın böylesi.."

Redrum
08.Ağustos.2011, 17:18
Geleceği görmüyorsun öncelikle :)
Ben cihan'ın anlatmak istediğini anlatayım.
Beyin yorgun olduğu zamanlarda, bir lobu diğer lobundan bir salise belki daha da ufak süreli gecikme yaşıyor algılama sırasında. Bir lobun erken algılaması, senin onu yıllar önce görmüşsün de şu anda hatırlamışsın gibi hissettiriyor. Rüyamda görmüştüm diyorsun ama rüyanda değil aslında az önce gördün. Rüyalar da zaten birkaç saniyelik olaylar ama bir gün yaşıyormuş gibi görüyoruz :)

Börk
08.Ağustos.2011, 17:26
sende beni anlatmak istediğimi anlamamışsın öncelikle.yukarıda paylaştığım yazıda da gelecekte olduğu ortada.ha bu dejavu mudur yok başka bir şey midir bilemem.ama bu dejavu olayının sadece beyin loblarından dolayı kaynaklandığını düşünmüyorum

Redrum
08.Ağustos.2011, 17:30
sende beni anlatmak istediğimi anlamamışsın öncelikle.yukarıda paylaştığım yazıda da gelecekte olduğu ortada.ha bu dejavu mudur yok başka bir şey midir bilemem.ama bu dejavu olayının sadece beyin loblarından dolayı kaynaklandığını düşünmüyorum

İnanmak zorunda değilsin zaten :) Bir şeylerin ortada veya kesin denmelik bir durumu olsaydı zaten herkes aynı görüşte olurdu bence. Ben sadece Cihan'ın tam anlaşılamadığını düşündüm kendi görüşümü açıkladım. Sakin ol :)

Börk
08.Ağustos.2011, 17:34
kesin denmelik bir durum bile olsa inanmak zorunda değilim zaten farklı görüşü savunabilirim.bende kendimin tam anlaşılamadığını düşünerek bi yazı paylaştım,beyin loblarından başka bir şeyler de var diye.ne zaman inceden laf çarpıtmayı bırakırsan o zaman sakin olucam :)

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 17:35
Evet benim anlatmak istediğim oydu :)

Gelecekten haber verme olayına inanacağınızı sanmıyorum. Biz kimiz ki bize gelecekten haber verilsin :) Sadece bir yanılma bu. Göz yanılmasının değişik versiyonu.

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 17:39
Ayrıca bu dejavu olayı sadece bu yıllarda olan birşey değil. Yıllardır belki yüzyıllardır olan birşey. Eğer gelecekten haber vermek gibi birşey olsaydı bir çok bilim adamı bunu keşfedip kullanırlardı. Adamlar rüyayı gösteren alet yaptılar bunuda çözerlerdi :)

Redrum
08.Ağustos.2011, 17:53
Ayrıca bu dejavu olayı sadece bu yıllarda olan birşey değil. Yıllardır belki yüzyıllardır olan birşey. Eğer gelecekten haber vermek gibi birşey olsaydı bir çok bilim adamı bunu keşfedip kullanırlardı. Adamlar rüyayı gösteren alet yaptılar bunuda çözerlerdi :)

İcat yapmak 2 saniyelik 10 saniyelik 10 dakikalık veya 10 saatlik bir şey değil ki Cihan bu mantıkla yaklaşmak saçma bence. Ama hayatta her şeye mistik bir neden bulabiliriz -hayatın her yönü mistik aslında. Az önce balkonda masaya koyduğum fincan, durduk yere devrildi kırıldı. Rüzgar da esmiyor neden devrildi anlamadım ilk defa rastladım bu olaya. Acaba cinler?? Yok canım rüzgardandır deyip geçiyoruz yani. Tıpkı filmlerdeki gibi. Küçük çocuğun anlattığına inanmıyoruz ve onun dediği çıkıyor falan filan :)
Uzun lafın kısası, hayatta böyle gizemli şeyler olması ve bunların hakkında düşünmek zevkli.

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 18:00
Ben 10 saatte bulunur demedim ki. Zaten yüzyıllardır olan birşey dedim. Yani bunu ilk düşünen adamlar siz değilsinizdir :)

Zevk kısmına bişey demiyorum zaten ama bunları düşünüpte deliren insanlar var. Aman siz abartmayın :D

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2011, 18:00
Valla ben eminim rüyamda gördüğüm bazı şeylerin gerçekte de olduğundan.Zaten öyle çok önemli şeyler olmuyor.

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 18:06
Valla ben eminim rüyamda gördüğüm bazı şeylerin gerçekte de olduğundan.Zaten öyle çok önemli şeyler olmuyor.

Olay tam olarak şöyle mi oluyor ?

Akşam yatıyorsun. Sabah kalktığında X yolundan geçerken A kişisiyle konuştuğunu rüyanda görmüş oluyorsun. O sabah buna bir anlam veremiyorsun. Aradan 2-3 gün geçiyor ve X yolunda A kişisiyle tıpkı rüyanda olduğu gibi konuşuyorsun.

Yoksa şöyle mi ?

X yolunda A kişisiyle konuşurken "Sanki bu anı daha önce rüyamda görmüştüm" gibi geliyor.

Revolution
08.Ağustos.2011, 18:07
Ruyada gordugum ufak seylerin gercekte de oldugu oluyor bana da cok nadir de olsa. Asil gecen gun arkadasla Fifa oynarken inanilmaz birsey oldu. Ben atak yapiyordum ve atak sonunda sanki o maci daha once oynamisim gibi geldi. Top kalecisindeydi ve birden zihnimde canlandi "sag bekten top kanada gelicek yerden sert ortayla gol aticaksin" dedim. O da benle bir guzel "dalga" gecti :D Top dondu dolasti bekten kanada inip yerden sert ortayla gol oldu. Sonraki geyikler zaten... :zuhaha

Nedvedmania
08.Ağustos.2011, 18:12
Ruyada gordugum ufak seylerin gercekte de oldugu oluyor bana da cok nadir de olsa. Asil gecen gun arkadasla Fifa oynarken inanilmaz birsey oldu. Ben atak yapiyordum ve atak sonunda sanki o maci daha once oynamisim gibi geldi. Top kalecisindeydi ve birden zihnimde canlandi "sag bekten top kanada gelicek yerden sert ortayla gol aticaksin" dedim. O da benle bir guzel "dalga" gecti :D Top dondu dolasti bekten kanada inip yerden sert ortayla gol oldu. Sonraki geyikler zaten... :zuhaha

Aynı olay bende oldu. Hayatımda yaşadığım en uzun Dejavu'ydu. Abimle PS oynarken oldu. Ben atak yapıyordum ve atağın başından beri bu anı daha önce yaşamış gibi geliyordu. Tam gol olmak üzereyken yüksek bi sesle bağırdım "Bu anı daha önceden yaşamıştım, hatta bu atağın sonunda gol oluyorduuu" "oluyorduuu" diye bağırırken şut çektim ve top dışarı çıktı. Büyüsü kaçtı yani :D

Ama konu bana göre ve bilim adamlarına göre beyin yorgunluğuyla alakalı birşey.

Redrum
08.Ağustos.2011, 18:14
Ohoo millet ona bakarsanız benim kız arkadaşımın her rüyası çıkıyor senin eski sevgilin sana pişmanlık mesajı atıyordu doğruyu söyle var mı böyle bir şey falan dedi yok dedim hatta içimden güldüm o kızın ben peşinden 5-6 ay koşturdum sallamadı beni, bana neden mesaj atsın ki dedim. 2 gün sonra çok şaşırdığım bir mesaj geldi mesela. Aynı şekilde diyordu ki rüyamda görüyorum sınava geç kalacağımı falan diyordu YGS için. Geç kalıyordu son anda yetişti falan. Bence tesadüf :)

Revolution
08.Ağustos.2011, 18:19
Tesaduflere inanmam :) Evrendeki herseyin bir sebebi oldugunu dusunuyorum. Cihan benim dedigim dejavu da beyin yorgunluguysa benim beynim kevgire donmus :D

Börk
08.Ağustos.2011, 18:21
Aynı olay bende oldu. Hayatımda yaşadığım en uzun Dejavu'ydu. Abimle PS oynarken oldu. Ben atak yapıyordum ve atağın başından beri bu anı daha önce yaşamış gibi geliyordu. Tam gol olmak üzereyken yüksek bi sesle bağırdım "Bu anı daha önceden yaşamıştım, hatta bu atağın sonunda gol oluyorduuu" "oluyorduuu" diye bağırırken şut çektim ve top dışarı çıktı. Büyüsü kaçtı yani :D

Ama konu bana göre ve bilim adamlarına göre beyin yorgunluğuyla alakalı birşey.

cihan allah ne yapmasın seni öldüm gülmekten :icon_biggrin:

meddah
08.Ağustos.2011, 18:47
Anladığım kadarıyla bazı arkadaşlar, gerçek hayatlarında vuku bulmasını istedikleri bazı şeyleri rüyalarında görünce motoru yakıyorlar; olay bundan ibaret.

leventb12
08.Ağustos.2011, 19:09
ep;2061927']Ben rüyada yumruk atamıyorum mesela.Bir de bağıramama durumu var ama en ilginci ise rüyamı durduruyo olabilmem.Bu sizin başınıza geldi mi bilmiyorum.Geçen gece rüyamda tam adamlar beni yakalayacakken bir anda aynı oyun durdurur gibi rüyamı durdurdum.Bu normal bir şey mi acaba ?

Save - game - load yaptığı için oyun durdurmaya deyindirdirmiş Mayg :n:

Aygün abiye katılıyorum sihirli annem yakındır , geleceği görmek nasıl oluyor yav ? :0:

GeNç KaRTaL
08.Ağustos.2011, 19:34
Olay tam olarak şöyle mi oluyor ?

Akşam yatıyorsun. Sabah kalktığında X yolundan geçerken A kişisiyle konuştuğunu rüyanda görmüş oluyorsun. O sabah buna bir anlam veremiyorsun. Aradan 2-3 gün geçiyor ve X yolunda A kişisiyle tıpkı rüyanda olduğu gibi konuşuyorsun.

Yoksa şöyle mi ?

X yolunda A kişisiyle konuşurken "Sanki bu anı daha önce rüyamda görmüştüm" gibi geliyor.

Birinci seçenekte dediğin gibi oluyor.Mesela en son olduğunda,rüyamda forumda bir konuya girip birşeyler yazıyordum.Aynısı birkaç gün sonra aynı şekilde gerçeklemişti.Ama bu dejavu anları çok kısa süreli anlar için oluyor ve önemsiz olaylar dediğim gibi.

garydelgadov
08.Ağustos.2011, 19:39
Birinci seçenekte dediğin gibi oluyor.Mesela en son olduğunda,rüyamda forumda bir konuya girip birşeyler yazıyordum.Aynısı birkaç gün sonra aynı şekilde gerçeklemişti.Ama bu dejavu anları çok kısa süreli anlar için oluyor ve önemsiz olaylar dediğim gibi.

Bu olay bana da oluyor.Forumda bir konuya girip fazla düşünmeden bir mesaj yazıyorum.Sonra bu olayı daha önce yaşadığım aklıma geliyor.

eng1n
09.Ağustos.2011, 01:52
Bu sabah ilk defa lucid oldum. Rüyamda Tatil de bir oteldeydim bahçesinde, havuzun oralarda gezinirken bir anda bu bir rüya dedim ve ondan sonra rüyayı kontrol ettim.

Nedvedmania
09.Ağustos.2011, 02:37
Rüya olduğunu nasıl anladın ? Anladıktan sonra neler yaptın ? Anlatsana :D

FenoMachine
09.Ağustos.2011, 03:16
Ben lucid kelimesini ilk defa duyuyorum fakat artık rüya görürken rüyada olduğumu anlıyabiliyorum bi ara kafamdaki düşünceyi rüyamda uygulamıştım aslında kafamda o düşüncenin geçtiğini anlıyabiliyordum ve bazen rüyalarım film gibi olabiliyor fakat filmin sonunu göremiyorum görebilmek için bidaha uyuyorum bu olayda 3d den daha güzel bişey bi ara olayın rüya olduğunu anlamama rağmen kontrol etmek galiba hiç aklımdan geçmedi ben kontrol edemiyorum ama bi ara gözümü kapadığım zaman düşündüğüm şeyi görebiliyordum.biri beni uyandırdığı zaman uyanıyorum sonra yav bi git diyip gözümü kapatıp tekrar rüyaya girebiliyorum :D

garydelgadov
09.Ağustos.2011, 03:33
Tek sen kaldın Cihan ben olsam kıskançlığımdan kilitlenmesini isterdim konunun.:zuhaha

Nedvedmania
09.Ağustos.2011, 03:43
Tek sen kaldın Cihan ben olsam kıskançlığımdan kilitlenmesini isterdim konunun.:zuhaha

Fırtına öncesi sessizlik benimkisi. Lucidi basaranlari goruyoruz. Biri catiya atlamis biri havuzdaymis. Ben bi gorucem nokta atisi yapicam :D

EndoplazmiK RetikuluM
09.Ağustos.2011, 16:35
Bugün istemdışı olarak yaptım. Denizin içinde nefes alıyordum. Sonra mantık hatası lan bu dedim ve rüya olduğunu anladım. İlk girişimim adaya çıkıp uçmak oldu ama 1 metre yükseldikten sonra kafa üstü çakılıp uyandım :D

Nedvedmania
09.Ağustos.2011, 16:43
3 kişi oldu yapan :)

Edit : Şimdi farkettim. 1 metre yükselip nasıl kafa üstü çakılabildin :n:

eng1n
09.Ağustos.2011, 16:43
Rüya olduğunu nasıl anladın ? Anladıktan sonra neler yaptın ? Anlatsana :D

Burada da okumuştum galiba, 2.uykuda gelebilirmiş bende saat 11 de kalktım bir yarım saat TV falan izledim sonra uyudum rüyamda zaten başlarda rüya olduğunun farkında gibiydim ama kontrol edemiyordum işte dediğim gibi havuzun orada bu bir rüya olabilir gibi bir şey dedim sonra kontrol edebildim onun dışında Rüyada ne yaptığım hakkında pek detaya girmek istemiyorum :D

Nedvedmania
09.Ağustos.2011, 16:48
Burada da okumuştum galiba, 2.uykuda gelebilirmiş bende saat 11 de kalktım bir yarım saat TV falan izledim sonra uyudum rüyamda zaten başlarda rüya olduğunun farkında gibiydim ama kontrol edemiyordum işte dediğim gibi havuzun orada bu bir rüya olabilir gibi bir şey dedim sonra kontrol edebildim onun dışında Rüyada ne yaptığım hakkında pek detaya girmek istemiyorum :D

Hahaha :D Neden detaya giremiyorsun :D

Sirius Black
09.Ağustos.2011, 16:48
Bence zorlama. :p

Nedvedmania
09.Ağustos.2011, 16:57

Hadi gençlik. Onlar yaptı, bizde yapabiliriz !

EndoplazmiK RetikuluM
09.Ağustos.2011, 17:04
3 kişi oldu yapan :)

Edit : Şimdi farkettim. 1 metre yükselip nasıl kafa üstü çakılabildin :n:

Düzgün kalkış yapamayınca pek zor olmadı :D

Nedvedmania
09.Ağustos.2011, 17:10
Başlığımızı da değiştirttik. Daha çok ilgi çeksin :D

Rick Nelson
09.Ağustos.2011, 23:37
Ee abi kontrol etmekse bende o doğuştan var :zuhaha Desenize , ben yapıyorum onları :zuhaha

Zekirdek
09.Ağustos.2011, 23:43
Rüyayı kontrol etmek benede var. Ben girişi seçiyorum. Ardından rüyayı kafamdan yazarak görüyorum.

E.Cartman
10.Ağustos.2011, 00:44
10 gün kaybolduk millet Lucid'i aşmış. İlk günlerde denedim sonra denemedim yine zorlıyım ben zihnimi :D

garydelgadov
10.Ağustos.2011, 01:31
Başlık kariyer hikayeleri başlıkları gibi olmuş 3.sezonda ŞLdeyiz!!11bir bir :n:

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 01:42
Başlık kariyer hikayeleri başlıkları gibi olmuş 3.sezonda ŞLdeyiz!!11bir bir :n:

Haha :D

vego
10.Ağustos.2011, 01:55
Ben neyim semizotumu :n:

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 02:12
Sen hayal ürünüsün :p

Sen zaten yapıyordun(Gerçi seninki lucid değil ama olsun :D). Yenileri ön plana çıkarmak lazım :)

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 02:27
Arkadaşlar bu nasıl yapılıyor şöyle anlanılacak dilden anlatsanız :D

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 02:28
Arkadaşlar bu nasıl yapılıyor şöyle anlanılacak dilden anlatsanız :D

İlk mesajlara bakarsan orda ayrıntılı bir şekilde yazıyor.

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 02:39
İlk mesajlara bakarsan orda ayrıntılı bir şekilde yazıyor.

Dostum ilk mesajda lucidin nasıl yapıldığı ile ilgili hiç birşey yazmıyor aslında. Yani benim aradığım cevap yazmıyor en azından. Bu yazılanlar ile yola çıksam hiç birşey yapamam.

Benim sormak istediğim şu; örneğin rüyamda beni köpek kovalıyor ve bende gerçek hayattaki gibi korkup kaçıyorum. Bunun rüya olduğunu nasıl anlayıpta kontrol edeceğim? İlk mesajda mor renk olunca o oluyor gibi birşeyler yazıyor anlamadım valla, yardımcı olursan sevinirim.

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 02:45
Dostum ilk mesajda lucidin nasıl yapıldığı ile ilgili hiç birşey yazmıyor aslında. Yani benim aradığım cevap yazmıyor en azından. Bu yazılanlar ile yola çıksam hiç birşey yapamam.

Benim sormak istediğim şu; örneğin rüyamda beni köpek kovalıyor ve bende gerçek hayattaki gibi korkup kaçıyorum. Bunun rüya olduğunu nasıl anlayıpta kontrol edeceğim? İlk mesajda mor renk olunca o oluyor gibi birşeyler yazıyor anlamadım valla, yardımcı olursan sevinirim.

İlk mesajda yazıyor demedim. İlk mesaj"lar"da yazıyor dedim zaten. Hepsi detaylıca yazıyor orda.

Renk konusunu açıklayayim tekrar.

Kendine bir renk seçiyorsun. Mesela turuncu rengini seçtin. Gerçek hayatta her turuncu rengini gördüğünde "Ben şu anda rüyada mıyım ?" diye kendine soruyorsun. Bir süre sonra bu soru bilinç altına girecek ve rüyadayken turuncu rengi gördüğün zaman yine bu soru otomatik olarak bilinç altı tarafından sorulacak. Sonra rüyada olduğunun farkına varacaksın.

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 02:46
İlginçmiş :D Gerçek hayatta her turuncu rengi gördüğümde ben şuan rüyadayım deyince rüya esnasında olup olmadığımı bu sayede mi anlıyorum? Yani lucid böyle mi gelişiyor

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 02:50
Peki o rengi hiç göremezsem ne olacak :D

Göreceğin bir rengi seç o zaman :) İlla renk seçmek zorunda değilsin. Trafik lambasını seçende var. Yolda giderken her gördüğü trafik lambasında kendine o soruyu soruyormuş ve sonunda rüyasında sokakta yürürken rüyada olduğunu farketmiş.

Buyur o ilk mesajlar.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2052927&postcount=1
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2052929&postcount=3
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2053209&postcount=47

Yalnız öyle 1-2 günde olacak birşey değil. Konuyu açan, o kadar araştırma yapan ben, hala göremedim. Ama hemen görenlerde var. Belli olmuyor yani. İnanma meselesi :)

Addolorato
10.Ağustos.2011, 02:52
Peki o rengi hiç göremezsem ne olacak :D

Hocam sen yatmadan önce Buggs Bunny izle havuç tarlalarında gezdiğini hayal et o bilinç altına işler zaten. Rüyanda bir bakmışsın her tarafın turuncu.

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 02:56
Hocam ben tam dikkatli okumamışım orayı.. O rengi rüyada görüpte kendime soracağım zannettim o yüzden öyle bir fail çıktı oraya. Bakalım bu gece veya yarın deneyeceğim bunu :D

maNga 33
10.Ağustos.2011, 17:04
bi ara rüyamda kocaman bir köpek bana saldırıyordu bende bu bir rüya bu rüyadan kurtulmam lazım uyanmalıyım dedim sonra zorla uyandım buda sayılır mı ?

doncarlo
10.Ağustos.2011, 17:10
Bu konuyu okudu okuyalı bu tip işlere merak sardım ve astral seyahat çalışmalarına başladım :D hadi hayırlısı bakalım.

Revolution
10.Ağustos.2011, 17:12
Bugun yine lucid oldum ama cok kisa surdu ruyada oldugumu anladim tam yine magandus planlarim vardi ki bizim binadaki cati insaatlari basladi patir kutur sesler, uyandim :D

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 17:36
Sende ilginç bişey var :D

LadroN
10.Ağustos.2011, 17:43
Uyanıp tekrar uyuduğumda bana olan birşey bu.Dün 5 te yatıp 7 de kalktım.Sonra 8 de tekrar uyuduğumda 7 ile 8 arasında ne düşündüysem rüyamda gördüm ve rüyada olduğumu anladım.

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 17:50
Rüyada olduğunu anladıktan sonra kontrol edebiliyor musun peki ?

Estranged
10.Ağustos.2011, 18:03
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2059569&postcount=126

Atlamışız sanki :n: 4 yapıyorum orayı :p

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 18:05
Yok atlamadım. Bu konuyu açtıktan sorna lucid olanları sayıyorum. Önceden yapanlar bizi bağlamaz :D

LadroN
10.Ağustos.2011, 18:14
Rüyada olduğunu anladıktan sonra kontrol edebiliyor musun peki ?
Ben daha o aşamaya gelmemişim :).Rüyada olduğumu anlıyorum bazı hareketleri kendi isteiğimle yapıyorum.Bazı hareketlerde kendi isteğim dışında oluyor.

Estranged
10.Ağustos.2011, 18:20
bende sadece beyinden kaynaklandığını düşünmüyorum.beyin nasıl gelecekte olacak bir şeyin haberini verebilir ki bize ?

"ilm şeridinin takılı kalması sonucunda aynı anı iki kere izlemek şeklinde izahı mümkün kılınabilecek olan mistik olaydır.peki ama neden ? kasıtlı bir mesaj mı ? geçmişten ya da gelecekten gelen bir işaret mi ? yoksa bir oyun mu ? bu sorulara hepsi ya da hiçbiri şeklinde cevap vermeyi seçiyorum müsadenizle. hayatımda ilk defa gittiğim bir köy var. derken, bir anlık anımsama hissi... ne menem bir şey... eminim ben o köydeki, o taş evin bahçesinde oturup bir amca ile sohbet ettim. bu his aklımdan çıktıktan gel zaman git zaman sonra, olaylar gelişir ve o köydeki bir eve misafir olarak girmem icap eder. ne tesadüf hırkalı amca o evde yaşamaktadır. ve o evin bahçesinde tütün içerken buluruz kendimizi. bari nasihat etme amca da, tüylerimi şahlandırma...
10 sene önce, bir kıyı beldesi... pembe yanaklı bir kadın yerel tiyatroyu izlemek için önümden geçip, gidiyor. bu yüzle daha önce tanıştım diyorum. yanılmış olamam. hikaye devam etsin istiyorum. lakin yüzler kaybolmuş, gitmiş. zamansız bir yerden gelen bir nispetmiş gibi geliyor bana. yine tüylerim diken diken oluyor. bir daha yaşa, fazla birşey fark etmeyecek misali... ya da kurguladığımız başka bir evrenin içinde olta atarken buluyoruz kendimizi. zamana demir atmanın böylesi.."

Diğer 2 sayfayı okumadım eminim biri açıklamıştır, ama bu Deja Vu değil, bu astral seyahat denilen şey. Onu da incelemek lazım, çok ilginç bir yapısı var ve bahsedilen şeyler cidden yaşanıyorsa doğaüstü bir şey :)

doncarlo
10.Ağustos.2011, 18:27
Aşağıdaki köprüden Astral seyahat hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://www.hermetics.org/yazi-astral.html

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 18:31
Astral seyahat daha riskli. Yapanların çoğu bir defa yapıp ikincisine cesaret edemiyor. Geçen bi TV programında da tartışılıyordu.

Kendinizi o olgunlukta hissetmiyorsanız Astral Seyahat yapmanızı önermem.

doncarlo
10.Ağustos.2011, 18:34
Ben birkaç girişimde bulundum,kulağımda fazla uğultu hissedince küfredip kalktım yataktan I doser etkisi yarattı.

Rick Nelson
11.Ağustos.2011, 00:52
Çok tehlikeli astral seyahat..Üstüne para verseler yine yapmam :zuhaha

Bir rüyamda uzaylılar basıyor Dünya'yı , ve tüm ailemi öldürüyor.Sonra bende kaçıyorum.Çöpün arkasına saklanıyorum.Sonra geliyorlar bir tıklatıyorlar ölüyorum.

Baya önceden gördüm bunu.Çok fantastik rüyalar görüyorum :zuhaha

ShevAnil
11.Ağustos.2011, 01:01
Astral seyahat ile uzun yolculuk yapabiliyormuyuz? :0: :zuhaha

Nedvedmania
11.Ağustos.2011, 01:03
Kalp krizi geçirip öbür dünyaya kadar yolun var :D

ShevAnil
11.Ağustos.2011, 01:06
O zaman bi anlamı kalmadı, denemiyorum :D

Bu arada rüyada olduğumu bende farkedebiliyorum bazen ama kontrol edemiyorum, öyle akıp gidiyor :D

nekop
11.Ağustos.2011, 02:40
bu lucidler azıcık daha profesyonelleşsin gördükleri rüyaların hiçbiri anlatılmaz burada.

garydelgadov
11.Ağustos.2011, 06:48
bu lucidler azıcık daha profesyonelleşsin gördükleri rüyaların hiçbiri anlatılmaz burada.

Yazdıkları rüyalar dersek daha mantıklı olur aslında.:zuhaha

Nocna Mora
11.Ağustos.2011, 17:05
Bende bu konuya çok merak salmıştım bu sene içinde ve defalarca denedim, yani konsantre oldum şartladım kendimi ve 1-2 defa başardım :) Kafama göre takıldım o rüyalarda. Farkındalık önemli olan. Ne bileyim yani mesela ölmüş birini görüyorsunuz 'Rüya lan bu, ölü o.' dediginiz an iş bitiyor :) Kışın yapmamanızı öneriyorum çünkü bu rüyalar geceyi dinlenmek için kullanan insan beynini o saatlerde de fazla mesaiye zorluyor ve uyandıgınızda oldukca yorgun olabilirsiniz. Okul-İş vs. gidiyorsanız kışın yapmayın :)

Ayrıca rüyada gelecegi görme olayını sanırım en fazla yaşayan insanlardan biriyimdir. Bu konu üzerine kafa yoruyorum şu an ve 4.boyutun yani zamanın kendi içinde bi akısı oldugunu bizim ise sadece bi parça oldugumuzu düşünüyorum. Yani biz şimdiki zaman gibi görünüyoruz kendimiz için ancak biz de bizim yaşlı yaşam formlarımızın geçmişiyiz. Şimdi kader vs. diyenler olacaktır. Hayır değil. Çünkü bu oldukça esnek bir boyut. Yani ben su an bu sayfayı kapatırım ve o gelecekteki boyutun akısını değiştiririm. Yani her harekette değişebilen bir boyut. Rüyalarda bunu görmemiz ise geceleyin beyinin bilinç altı taraması sırasında binlerce yola sahip o boyutun yollarından birinin yani mesela size gerçekleşme ihtimali en çok gelebilenin olabilirligini size yansıtması ve yaşıyor hissi vermesi. Gelecekte bunu yaşamanız ise bilinç altınızın şartlanması. Sanırım . :) Bu konuda tartışmak ve düşünmek gerçektende şaşırtıcı yerlere getirebiliyor insanları.

Nedvedmania
11.Ağustos.2011, 17:08
Kışın yapmamanızı öneriyorum çünkü bu rüyalar geceyi dinlenmek için kullanan insan beynini o saatlerde de fazla mesaiye zorluyor ve uyandıgınızda oldukca yorgun olabilirsiniz. Okul-İş vs. gidiyorsanız kışın yapmayın

Zaten sürekli olan birşey değil ki. Ayda 1 kere görsek başlangıç için iyi :) Bir gün de yorgun olalım, değer bence :)

SAİT71
11.Ağustos.2011, 17:21
Bende rüyalarda yüksek bir yerden atlıyorum hep. Tam yere yaklaşınca kasılıyorum yatakta. Sonra kütt düşüyorum.

Bende kontrol edebilirsem eğer nasipse şu atlama olaylarının önüne geçeceğim. Çok pis oluyo bıktım valla.

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2011, 17:55
Bugün rüyada olduğumu fark ettim,bir şeyler yapacaktım ama ya rüya değilsem diye tereddüte düştüm ve bir şey yapmadım.:icon_biggrin: Lucid olabilmek için ekstra bir şey yapmıyorum bu arada.Sadece bu konuyu okuyorum.Bilinç altıma yerleşti,öyle bir rüya gördüm herhalde.:)

Nedvedmania
11.Ağustos.2011, 17:58
Bugün rüyada olduğumu fark ettim,bir şeyler yapacaktım ama ya rüya değilsem diye tereddüte düştüm ve bir şey yapmadım.:icon_biggrin: Lucid olabilmek için ekstra bir şey yapmıyorum bu arada.Sadece bu konuyu okuyorum.Bilinç altıma yerleşti,öyle bir rüya gördüm herhalde.:)

Yahu bu benim bilinç altıma niye girmedi hala :D

Revolution
11.Ağustos.2011, 18:01
Cihan bence senin asiri motivasyonun ters tepiyor :D

Ralph
14.Ağustos.2011, 21:07
Vay beee bi ara astral seyahat ile uğraşmıştım. Geceleri istemsiz oluyordu. Çok tırstım tehlikeli işler. Hiç bulaşmayın.

garydelgadov
14.Ağustos.2011, 21:33
Dün gece tuhaf bir şey yaşadım.Normalde rüyamda istediğim şeyler olmaz genelde.Dün playstationda nba 2k11 oynuyordum ve istediğim tüm hareketleri yaptırabildim.:D Dediğim gibi normalde imkansız ama smaç dediğimde smaç şut dediğimde şut ve isabetli yani.:D Lucidle uzaktan yakından alakası yoktur ama bu da ilginç bi enstantane.:D

DisCo
14.Ağustos.2011, 23:52
Kim o 3 kişi tanışmaya geldim. :)

Nedvedmania
15.Ağustos.2011, 00:36
Kim o 3 kişi tanışmaya geldim. :)

İlk mesajda yazıyor.

garydelgadov
16.Ağustos.2011, 22:04
-Rüyamız Hayrolsun Günlüğü-
Dün gece çok ilginç bir rüya gördüm.Turksportal SK ile Chelsea maçı vardı.:D Ben sol bek oynuyordum.Cihana(nedvedmania) "olm napıcam ben Kalou bitirir beni" diyordum.:D Maç ile ilgili hatırladığım bikaç pozisyon var o da Kalouya yapışmış bir şekilde koşuyodum.Adım attırmadım valla.:n:

Şu rüyayı kontrol edebilseydim direk Barcaya transfer olacak bir performans sergilerdim eminim.:n:

Nedvedmania
16.Ağustos.2011, 22:10
Hahaha güzelmiş :D

RaSenGan
16.Ağustos.2011, 22:21
Cihan'ı rüyanda görünce bu bir kabus olmalı diyip rüyada olduğunun farkına varman lazımdı :D

E.Cartman
16.Ağustos.2011, 22:46
Cihan icraat yok mu yav, hala olamadın mı Lucid :n::n:

Ben 2-3 defadır rüyada olduğumu anlıyorum ama rüya lan bu deyince uyanıyorum hemen, demoralize oldum :D

Nedvedmania
16.Ağustos.2011, 22:50
Bende tık yok hala :D Bilinç altımda değil üstünde kaldı heralde bu bilgiler :D Onları içeri sokmak lazım :D

eng1n
16.Ağustos.2011, 23:42
O değilde bir kere lucid olduk o günden beri 'hayvan' gibi uyuyorum, rüya gördüm mü falan bilmiyorum bile, hatırlamıyorum yani :D

E.Cartman
17.Ağustos.2011, 01:18
Sen yine olmuşun Cihan hala deniyor :n::n:

Nedvedmania
17.Ağustos.2011, 01:24
Yok ben doğal haline bıraktım. Bi ara gelir bulur beni :D

Şaka bi yana benim ramazanda adam gibi uyuduğum yok. Sahura kadar oturuyorum sonra ölü uykusuna geçiyorum taa 1'e 2'ye kadar. O sırada zaten ne rüya var ne bişey.

LaigLeNoiR
18.Ağustos.2011, 01:27
Aygün eminim ilk isteyeceğin şey Pes oynamak olacaktır :D

Ortak rüyalarda buluşma diye bir olayda varmış :)

Tamam o zaman hemen Fm turnuvasını başlatıyoz.Fena olur:n:

TSİ Geleneksel Rüya Buluşmaları diye de konu açın tam olsun :D

Deneme amaçlı o Cihan :D

Bunun içim Hamaçi gerekmesin :)

Nedvedmania
18.Ağustos.2011, 01:30
Bi ara arkadaşım diyordu "Sırtsırta uyuyan iki kişi aynı rüyayı görür" diye. Hiç denemedim :)

Edit : Daha doğrusu sırtımı yaslayacak birisini bulamadım :( :D

Börk
18.Ağustos.2011, 02:55
aygün'le deneyebilirsin cihan :n:

sui generis
18.Ağustos.2011, 12:06
bugün rüyamda rüya da olduğumu anladım :) Rüyamda mehmetd foruma geri dönmüştü ve yönetici olmuştu :) iki kişiyi forumdan atacağını söyledi :D ve o kişileri rüyamda beynimde onun yerine seçiyordum :)

başka da bir şey yapamadım :) daha doğrusu kontrol edemedim devamını. sadece rüyada olduğumu biliyordum :)

Bursaspor
18.Ağustos.2011, 12:17
Başıma lucid olarak adlandıracak bir şey tam olarak gelmedi ancak rüya içerisinde gördüğüm, yaşadığım bir anın aynısını (Bu olanın rüya olduğunu varsayıyorum.) herhangi bir zamanda bu şeyi bir yerden hatırlıyorum ya da birazdan şu olacak deyip o olmasın diye olay yerinden kalktığımı ya da olayın işleyişini değiştirecek bir şey yapmak başıma geliyor. Yalnız bu olayın işleyişini değiştirmek rüya içinde değil tam tersine bunu bir yerden hatırlıyorum dediğim anda içgüdüsel olarak ya da bilinçli olarak reelde oluyor. Bu arada rüya içinde rüyada olduğumu bilmiyorum, olay yaşandığı ya da yaşanacağı zaman daha önce gördüğümü anlıyorum.

Sık sık başıma geliyor bu, çok önemsediğim bir şey değil ama hep garibime gitmiştir.

Revolution
18.Ağustos.2011, 14:52
Bi ara arkadaşım diyordu "Sırtsırta uyuyan iki kişi aynı rüyayı görür" diye. Hiç denemedim :)

Edit : Daha doğrusu sırtımı yaslayacak birisini bulamadım :( :D

Yok oyle birsey bizzat yasadim :)

Legendary
18.Ağustos.2011, 15:21
Ben de rüyada olduğumun farkına vardım ama hemen uyandım.İlerleyen zamanlarda kendimi geliştirip kontrolü de ele alacağım. :n:

jesmatador
19.Ağustos.2011, 16:19
Yok oyle birsey bizzat yasadim :)

Off Yakalandın :D

Bende Denicem Bunu , bu arada o aklımızdaki şeyi yapabiliyo muyuz hani şey var ya :D

Nedvedmania
19.Ağustos.2011, 16:26
Ne istersen yapabiliyorsun :)

Rick Nelson
20.Ağustos.2011, 03:03
3 gün sonra :

jesmatador , gördüğü rüyalara kendini çok kaptırıp hayal aleminde yaşıyordu.Ancak dün evinde ölü bulundu.. :zuhaha

anil luque
20.Ağustos.2011, 03:19
Başıma lucid olarak adlandıracak bir şey tam olarak gelmedi ancak rüya içerisinde gördüğüm, yaşadığım bir anın aynısını (Bu olanın rüya olduğunu varsayıyorum.) herhangi bir zamanda bu şeyi bir yerden hatırlıyorum ya da birazdan şu olacak deyip o olmasın diye olay yerinden kalktığımı ya da olayın işleyişini değiştirecek bir şey yapmak başıma geliyor. Yalnız bu olayın işleyişini değiştirmek rüya içinde değil tam tersine bunu bir yerden hatırlıyorum dediğim anda içgüdüsel olarak ya da bilinçli olarak reelde oluyor. Bu arada rüya içinde rüyada olduğumu bilmiyorum, olay yaşandığı ya da yaşanacağı zaman daha önce gördüğümü anlıyorum.

Sık sık başıma geliyor bu, çok önemsediğim bir şey değil ama hep garibime gitmiştir.
Buyrun beyler 'kim bu futbolcu' oyunundaki başarının sırrı. rüyasında görüp burada yapıştırıyor bize :D Büyüksün Oğuz abi :D

jesmatador
21.Ağustos.2011, 19:16
3 gün sonra :

jesmatador , gördüğü rüyalara kendini çok kaptırıp hayal aleminde yaşıyordu.Ancak dün evinde ölü bulundu.. :zuhaha

Ulen Ne Güzel Garılarla Fingirdeşiyodum Öldük İyi Mi :zuhaha

EndoplazmiK RetikuluM
21.Ağustos.2011, 19:46
Ben başardıktan beridir uyuyamıyorum. En az 3-4 saat dönüp duruyorum yatakta. Çözüm lazım :D

Nedvedmania
23.Ağustos.2011, 17:55
Gördüm be gördüüüm ! :D

Şu an unutmamak için gördüklerimi bir yere yazıyorum birazdan anlatıcam :D

Nedvedmania
23.Ağustos.2011, 18:21
Gece sabaha kadar hiç uyumamıştım. Sabah 10 Öğlen 16:30 a kadar uyudum. O sırada gördüm. Başlıyorum :D Bu arada rüya aşırı uzun sürdü. 1 günü tamamladım nerdeyse. Sabah başladı akşam bitti.

Sabah evden çıkıp Veteriner kliniğine çalışmaya gidicektim. (Normalde de orda çalışıyordum). Evden çıkarken birşeyler oldu ve bu kesin rüya olmalı dedim (Ama ne oldu neden bu kanıya vardığımı hatırlamıyorum.). Sonra eğer bu bir rüyaysa ışık bozuk olmalı dedim ve düğmeye bastım. Açık olan ışık kapanmadı. Filmlerdeki tarzda "Evvet" dedim :D Evet dememin sebebi o kadar uğraş sonunda lucid'i başarabilmemdi. yani bilincim yerimdeydi, gerçek hayattaki şeyleri de hatırlıyordum. Neyse, koşa koşa evden çıkıyordum. Tam ayakkabılarımı alırken o heyecanla birlikte ortalık bulanıklaşıyordu (Okuduğum bir yerde "Rüya bulanıklaşmaya başladıysa anlayınki rüya bitiyordur. Hemen "Daha fazla Lucid istiyorum" diye bağırın" yazıyordu). Bende hemen "Bu bir rüya, daha çok lucid olmak istiyorum" diye bağırdım. Ve ortalık netleşti. Sonra dışarı çıktım. Yolda hep aynı sözü tekrarlıyordum. Yol baya uzun sürdü. Ve bu uzun süre beni heyecanlandırdı. Aklıma forum geldi. "Bu olanları hemen yazmalıydım" diyordum :D. Yol sonunda kliniğe geldim. Ama ortalık çok değişikti. Ortam karanlık, hayvanlar kara, çalışanlar Rockcı tipindeydi. Nasıl olsa bu bir rüya. Çalışmasam da olur dedim ve dışarı çıktım. Yolda rüyanın bitmemesi için yine aynı sözleri tekrar ediyordum.

Felan filan diye devam ediyor. Gerisi bana kalsın :n:

Ama gerçekten çok uzun sürdü. Rüyanın başladığı zaman (Rüya içinde) sabahdı, bittiği zaman akşam. Bazı yerler kopuk kopuk. Tam hatırlayamadığım yerler var. Ama bazı rüyaların detaylarını sonradan hatırlıyoruz. İnşallah o kopuk yerleri de ilerleyen saatlerde hatırlarım :)

EndoplazmiK RetikuluM
23.Ağustos.2011, 18:29
Sonunda başarmışsın Cihan :D

Nedvedmania
23.Ağustos.2011, 18:47
Dün internette gezerken Lucid Rüya hattında birşeylere rast geldim. Ama okuduğum şeyler olduğu için hemen kapattım. O kısa sürede bilinç altıma girdi heralde :D

Bu arada uçmak aklıma gelmedi. Keşke aklıma gelseydi onu da yapardım :D

E.Cartman
23.Ağustos.2011, 18:59
Cihan bi an hiç başaramayacaksın sanıyordum :n::n: :k::k::k::k: Artık konu başlığı değişsin 4 kişi başardı olsun :)

Nedvedmania
23.Ağustos.2011, 19:03

Fırtına öncesi sessizlik benimkisi. Lucidi basaranlari goruyoruz. Biri catiya atlamis biri havuzdaymis. Ben bi gorucem nokta atisi yapicam :D

Dediğim gibi :cool: :D

vego
23.Ağustos.2011, 19:08
Benim seviyemde değilsiniz :n: Havaalanında ucağın kalkmasına 2 saat kala bir daldım nerdeyse uçağı kaçırıyordum :n:

Flawless Victory
23.Ağustos.2011, 22:24
Rüyamda PES oynamayı denesem olur mu acaba ya :D

Rüyanda bile yenemezsin beni. :p

anil luque
24.Ağustos.2011, 02:51
Cihan da yalan oldu , sıradaki ? :D

Nedvedmania
24.Ağustos.2011, 03:21
Yalan oldu derken ? :) Hala sapasağlam burdayız :D

hakankor
24.Ağustos.2011, 03:37
Tebrikler beyler bu arada ben 3-4 kere rüyamda bakkala gidiyorum bi kadın geliyor beni kovalıyor. Sonra köpek geliyor. Tam eve girerken birden koşamıyorum yanıma geldikleri sırada rüya bitiyor.
Hatta bir keresinde rüyadayken, rüya sıradan gidiyordu. Belki bakkala gitsem bir şey olur diye gittim bakkala tam aynısı oldu çok garipti. Ama nedense başka çözüm yapamıyorum , hep aynılarını yaptım. Çok şükür bitti şu rüyalar , yoksa kafayı yiyecektim :zuhaha