Log in

View Full Version : Fener'e gelmek için can atıyorlar

mgungor
27.Mayıs.2006, 10:18
Fenerbahçe ile Christoph Daum’un yolları, resmen olmamakla birlikte kesin olarak ayrıldı. Alman teknik direktörün önümüzdeki sezon da kalacağına kimse ihtimal dahi vermiyor artık. ’Çifte kupa ve Avrupa’da başarı’ hedefiyle yola çıkılan 2005-2006 sezonunda ellerin boş kalması, Fenerbahçe-Daum işbirliğinin sonlanmasında büyük rol oynadı.

http://www.superspor.com/images/1/29/3048_B_Parreira001.jpg

Başkan Aziz Yıldırım’ın istifasına rağmen transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdüren sarı lacivertli yönetimin gündemindeki ilk madde teknik direktör sorunu... Daum’un koltuğuna kimi oturtacaklarını düşünen yöneticilerin kafasında ilk etapta Carlos Alberto Parreira, Luis Felipo Scolari ve Ottmar Hitzfeld gibi bildik isimler vardı. Fakat, Fenerbahçe’nin teknik direktör aradığının duyulmasının ardından yaşanan gelişmeler tam anlamıyla şoke ediciydi.

F.Bahçeliler bile şaşırdı
Şu anda boşta olan veya çalıştığı takımda mutlu olmayan birçok ünlü teknik adam, menajerleri aracılığıyla sarı lacivertli kulübe "Beni alın" mesajını gönderdi. İngiltere Milli Takımı’nı çalıştıran Sven-Goran Eriksson ve Juventus Teknik Direktörü Fabio Capello’nun yanı sıra Hector Cuper, Alberto Zaccheroni, Francesco Guidolin, Jacques Santini, Ottmar Hitzfeld ve Luis Fernandez gibi şu anda boşta olan teknik adamlar, Fenerbahçe’ye gelmek istediklerini resmen ilettiler. Sarı lacivertli bir yönetici, bu durum karşısında yaşadığı şaşkınlığı şöyle dile getiriyordu:

"Öyle isimlerden bize haber geldi ki, inanılır gibi değil. Normalde sadece televizyonlarda büyük takımların başında iken gördüğümüz teknik direktörler, neredeyse bize gelmek için can atıyorlar. Hakikaten şaşılacak bir durum. Bu, aynı zamanda Fenerbahçe’nin dışarda ne kadar iyi tanındığını ve prestijini gösteriyor."

Celalettin Bilgiç devrede
Teknik direktör seçiminde hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe yönetimi, Parreira ve Scolari gibi Brezilyalılar’ın yanı sıra İtalyan çalıştırıcılarla görüşmelerini sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin, Appiah’ın transferinde büyük rol oynayan Celalettin Bilgiç aracılığıyla Alberto Zaccheroni, Fabio Capello, Luciano Spalletti, Claudio Ranieri ve Francesco Guidolin ile temas halinde oldukları belirtildi.
27.05.2006

Kaynak : Hürriyet

e_mali
27.Mayıs.2006, 12:04
insallah dogru bir haberdir. ama abartıldığı kadar oldugunu zannetmiyorum.

sercan_cavdar
27.Mayıs.2006, 13:56
ben capelloyu isterdim ama bu gelirsede bişey değişmez

SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 15:18
reklam kokan şeyler bunlar.

gookhan
27.Mayıs.2006, 16:56
kolpa bence

enesao
27.Mayıs.2006, 17:04
alsinlar ziya dogan veya ertugrul saglam i basari gelirr..

barahir
27.Mayıs.2006, 17:06
yönetim bunu bu yıl başında yapması lazımdı ama biraz geç kaldılar

_MoRpHeUs_
27.Mayıs.2006, 17:09
Bence bu kadar konuşulduğuna göre doğrudur ve ben en çok Scolari,Parreira ya Spaletti,Hitsfeld ya da Zaccheroni nin gelmesini istiyom.İnşallah bunalardan biri gelir.

korray87
27.Mayıs.2006, 17:39
bnce capello gderse reale gder o adamda hayatta bni fbye alın demez

Meziyet
27.Mayıs.2006, 18:16
PaRReiRayı İstiyoRum Ben şahsen..

10_Osmanozc
27.Mayıs.2006, 18:21
reklam kokan şeyler bunlar.
Bence de...

Sekopej
27.Mayıs.2006, 18:25
parreira bence tam aranan adam. hem brezilyalı hem de milli takımı çok iyi biliyor. ayrıca adı da var istediği oyuncunun transferini yaptırabilir. işallah onla anlaşırlar da hem FB için hem Türk futbolu için faydalı olur.....

Meziyet
27.Mayıs.2006, 19:05
parreira bence tam aranan adam. hem brezilyalı hem de milli takımı çok iyi biliyor. ayrıca adı da var istediği oyuncunun transferini yaptırabilir. işallah onla anlaşırlar da hem FB için hem Türk futbolu için faydalı olur.....+11111111111111111111

enesao
27.Mayıs.2006, 19:11
parreira bence tam aranan adam. hem brezilyalı hem de milli takımı çok iyi biliyor. ayrıca adı da var istediği oyuncunun transferini yaptırabilir. işallah onla anlaşırlar da hem FB için hem Türk futbolu için faydalı olur.....
olabilir fakat dunya kupasindan sonra gelecek.. bide Brazil kesin final oynicak adam cok gec gelecek bunlar ne zaman kampa gidecek ne zaman calisacaklar ne zaman oyunculari tanicak ne zaman uyum saglicak????

cureshot
27.Mayıs.2006, 19:36
gelsin o zaman şöle kalantor bi hoca.

Sekopej
27.Mayıs.2006, 19:52
parreira zaten Türkiye ligini ve Fenerbahçeyi takip eden bir hoca bunu kendisi belirtmişti.zaten fb koch ile devam ediyor. fenerbahçe sezon öncesi kondisyon yüklesi çalışmalarını o yaptıracak ama yine de bir dezavantaj olacaktır tabi geç kalması ama tecrübesiyle ve kuracağı ekiple çok kısa sürede istediklerini takıma uygulatacaktır....

gezenti
27.Mayıs.2006, 20:31
beyler büyük teknik adam büyük futbolcu büyük hedefler.ama bunların olabilmeside zor gibi görünüyor.fener bu sene başarılı olsa idi bunların gelmesi çok daha kolay olurdu diye düşünüyorum...

Gravity
27.Mayıs.2006, 20:44
Bütün adı geçen bu isimleri görünce aklımda tek bir cümle oluştu: Yavaş gelsinler.

ibo
27.Mayıs.2006, 22:53
bu haberde fabio capello nun FB ye gelmek için resmen teklif yolladığını okuduktan sonra bence haberin ne denli doğru olduğunu düşünmeye bile gerek yok...

SaMaNYoLu
27.Mayıs.2006, 23:11
katılıyorum sana arkadaşım. medya işte yok olan şeyi var gösterıyorlar konu fener olunca.

EreN
28.Mayıs.2006, 00:47
Bütün adı geçen bu isimleri görünce aklımda tek bir cümle oluştu: Yavaş gelsinler.
Sakın bu cümle Anelka & Alex & Ortega & Rapaiç& Kostadinov & PVH içinde oluşmuş olmasın ?

Parreria gelirse iyi olur gibime geliyor.Ya da Daum ile devam edilsin

cureshot
28.Mayıs.2006, 00:51
Sakın bu cümle Anelka & Alex & Ortega & Rapaiç içinde oluşmuş olmasın ?

bence de bir galatasaraylı olarak. daumla devam edilsin.:) :) :) :)

ibo
28.Mayıs.2006, 01:11
bence de bir galatasaraylı olarak. daumla devam edilsin.:) :) :) :)
zaten bütün GS liler bunu istiyor :)

dinaMYt
28.Mayıs.2006, 01:32
güzel çalışma yapmış gazeteciler.ortada ne kadar boşta hoca varsa hepsini yazmışlar elbet biri gelecek karavana şansı yok!yanlız bir hocanın ilk kez beni alın dediğini de bu haberde okudum.

EreN
28.Mayıs.2006, 01:38
güzel çalışma yapmış gazeteciler.ortada ne kadar boşta hoca varsa hepsini yazmışlar elbet biri gelecek karavana şansı yok!yanlız bir hocanın ilk kez beni alın dediğini de bu haberde okudum.
Daha önce ben birçok hocadan duydum

koray_capello
28.Mayıs.2006, 01:45

Özellikle de beni alın diyen adam Capello ise sanırım o haberi ciddiye alıpta okumanın bir anlamı yok..

TüMeR_yAğıZ
28.Mayıs.2006, 01:59
haberi çok abartmışlar.hadi boşta olanlara bişey demem ama capello çıkıp teklif falan olmadan kendi gelip teklif edip gelmek istiyorum diyecek bence biraz hayal ürünü.

koray_capello
28.Mayıs.2006, 02:04
Kıyamet alameti olmasın bunlar..

Gravity
28.Mayıs.2006, 03:39
Sakın bu cümle Anelka & Alex & Ortega & Rapaiç& Kostadinov & PVH içinde oluşmuş olmasın ?

Ya söylesene arkadaşım, sana ne kadar inandırıcı geliyor bütün bu isimler geçerken haberin içinde. Kalkıp demogoji yapma bana, geçen isimlere bak. Ne kadar dünya çapında tanınmış Teknik Direktör varsa hepsini saymışlar neredeyse. Sven-Goran Eriksson, Fabio Capello, Hector Cuper, Alberto Zaccheroni, Francesco Guidolin, Jacques Santini, Ottmar Hitzfeld ve Luis Fernandez. Şu isimlere bak ya, hepsini yanyana koyduğunda ne görüyorsun? Ben koca bir asparagas görüyorum ve tekrar ediyorum, yavaş gelsinler.

EreN
28.Mayıs.2006, 15:37
Kalkıp demogoji yapma bana,
Demogoji ne demek bir açıkla bilmeyenler vardır forumda :)

Gravity
28.Mayıs.2006, 16:23
Demogoji ne demek bir açıkla bilmeyenler vardır forumda :)

Kısaca "laf cambazlığı"dır.

nic-39
28.Mayıs.2006, 17:34
elbette kalıtelı hoca gelecektır fenerbahcemıze..bu ıster mehmet ıster alı ıster carlos olsun farketmez,,fener bu senekıden daha az puan almaz bu 2kere2 dort eder gıbı bı gercek...

dick
28.Mayıs.2006, 19:39
elbette kalıtelı hoca gelecektır fenerbahcemıze..bu ıster mehmet ıster alı ıster carlos olsun farketmez,,fener bu senekıden daha az puan almaz bu 2kere2 dort eder gıbı bı gercek...

Genel bir tespit.Galatasaray bu sene şampiyon olurken klüp rekoru kırdı puan olarak.16 kez şampiyon olan bir takım için doruk noktalarından biriydi bu sezon.

Fenerbahçe de son maçta şampiyonluğu kaybetti.O yüzden bu sene alınan puanı küçümsememek lazım diye düşünüyorum.

Tabi futbol sahada oynanan bir oyun.2003-2004 sezonunda beşiktaş baya bir fark açmıştı fenerbahçeye biz kopmuştuk zaten o sene.Ama üst üste puan kaybetti beşiktaş ve fenerbahçe şampiyon oldu.

Kısacası futbolda hiçbir şey belli olmaz önceden belki fenerbahçe gelecek sezon daha çok puan alabilir belki daha az alabilir onu ancak Allah bilir.