View Full Version : Temmuz Ayının Kariyeri Ödülü
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2011, 00:42
Merhaba arakadaşlar, geçen ay olduğu gibi bu ay da Ayın Kariyeri ödülünü seçiyoruz.Öncelikle bunun bir eğlence olduğunu amacımızın eğlenmek olduğunu unutmayalım.
Ayın Kariyeri Ödülü için kurallarımız şu şekilde :
Ay içinde açılan her kariyerin ankete girmesi gibi bir şart yoktur.
Bir sonraki ankete anketin açıldığı günden itibaren açılan kariyerler girecektir.
Kariyer isimleri kariyerin en son ismi ile listede yer almaktadır.
Ankette bulunan kariyerlerden sadece birisi için oy verilebilir.
Anket sonuçları 31.07.2011 Saat 23:45'de açıklanacaktır.
Sadece bir kariyer Ayın Kariyeri ödülünü alacaktır.
Eşit oy olduğu takdirde Ayın Kariyeri yöneticiler tarafından belirlenecektir.
Kariyer sahibi dilerse kariyerini adaylıktan çekme hakkına sahiptir.
Kariyer sahibi kendi kariyerine oy veremez.Kendi kariyerine oy verdiği an oylamadan çıkarılır.
Herkese Başarılar.. İyi eğlenceler..
ancar
30.Temmuz.2011, 01:17
Endop'a gider oyum
Börk
30.Temmuz.2011, 01:19
DisCo | Kendini Gerçekleştiren Kehanet [Sezon 2 - Kupa 3]
güzel kariyer oldu :)
Lim10
30.Temmuz.2011, 01:21
Kawaguchi | Ezber Bozmaya Geliyoruz...
Night_Mare17
30.Temmuz.2011, 01:21
Kaka Leite
30.Temmuz.2011, 01:23
gider oyum :)
runforafall
30.Temmuz.2011, 01:23
Oghuse
30.Temmuz.2011, 01:28
lofthei hakediyor en iyi kariyer ödülünü.
kalemci
30.Temmuz.2011, 01:57
Hiç yorum yazmasam da kawauguchi kesinlikle.
Time Cris
30.Temmuz.2011, 02:07
Geçen ayki durum olmasında kim kazanırsa kazansın
YALI1925
30.Temmuz.2011, 02:29
endop iyi iş başardı milli takımla oyum endopa :)
RasAnt
30.Temmuz.2011, 02:51
Kawaguchi iyi kariyerci
EndoplazmiK RetikuluM
30.Temmuz.2011, 04:55
Endop'a gider oyum
endop iyi iş başardı milli takımla oyum endopa :)
Teşekkürler arkadaşlar :)
World Hollow o1
30.Temmuz.2011, 11:16
Balıkesir'Li ;) :)
A.FaruK
30.Temmuz.2011, 13:17
10.5 ( Ban-Ban ) (:
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2011, 13:26
Oyumu furdun'a verdim, baktım hiç oy almamış.
hakankor
30.Temmuz.2011, 16:01
Endoya gider oyum.
vego
30.Temmuz.2011, 16:07
Emir'e verdim oyu.
24kobebryant
30.Temmuz.2011, 16:50
Kariyer düzeni , başarılar ve sunum ;
EndoplazmiK RetikuluM | Türkiye - Milan | Milliler Euro 2012'de
Ayrıca Milan'dan da istifa etmiş.Daha güzel olmuş :)
Estranged
30.Temmuz.2011, 17:15
Aslında Steven Berguson'a oyumu vermek için girmiştim, nasip değilmiş :) DisCo'ya verdim, her ne kadar transferleriyle oyunu resmen çökertmiş olsa da.
lofthei
30.Temmuz.2011, 22:18
Oyum Kawaguchi abiye gider.
furdun
30.Temmuz.2011, 22:36
Oyumu furdun'a verdim, baktım hiç oy almamış.
Sağolasın abi :D
footballer33
31.Temmuz.2011, 01:50
DisCo
31.Temmuz.2011, 19:10
lofthei | Kupa finalisti Adanaspor, tarihinde ilk kez Avrupa arenasında! | 3. Sezon
:yildiz:
merhaba917
31.Temmuz.2011, 19:35
yoğun destekleriniz için teşekkür ederim rakibim yok sonuncuyum :D ztn ilk kariyerimdi forumda
DisCo
31.Temmuz.2011, 22:54
Bu etkinliğin amacı kariyer yapanlara ikincil pekiştireç (madalya gibi simgesel ödül) vermektir. Her ne kadar verilen emeğin karşılığı olmasa da bu madalyalar gönül hoşluğu yaratacaktır.
Bu etkinliğin diğer bir amacıda ödül alamayan kişiler için bir hedef belirlemektir. Yani hepimiz bu ödülü kazanmak için daha iyi kariyer sunumları yapmaya çalışırız.
Biz bu niyetlerle organizasyon yapmaya çalışıyoruz ama iş tadında kalmıyor.
Bu ödülü gerçekten takip edip ve beğenen kişilerin oylarıyla kazanırsam benim açımdan anlamlı olur. Bu anlayışı malesef göremiyoruz. Amaç sadece kazanmaksa tüm yöneticilerin bana oy atması yeterli olacaktır. Ben bunu sağladığımda zaten hiçbir üye burada ödül kazanamaz. Bırakalım oylama adil şekilde devam etsin. Kazanırız ya da kaybederiz. Dünyanın sonu değildir.
Anket burada sonlandırılmıştır.
Alınan karar doğrultusunda gerek görülürse sonuç açıklanacaktır.
Adil yarışan arkadaşlarımıza da teşekkürü borç biliyorum.
DisCo
02.Ağustos.2011, 03:41
EndoplazmiK RetikuluM | Türkiye | Ay-Yıldızlılar Avrupa 2.si
Oylama sonucunda Temmuz ayının kariyeri seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz.
Night_Mare17
02.Ağustos.2011, 05:31
lofthei neden oylamadan çıkarıldı ?
CeNTeR_TR
02.Ağustos.2011, 05:34
Çıkarıldığına göre ya kendine oy atmıştır yada biz üyelerden birilerinden oy istemiştir istenen kişide bunu yönetime bildirmiştir ..
Tabiyki bu tahmin yöneticiler açıklarlar heralde uygun görürlerse.
lofthei
02.Ağustos.2011, 11:29
Heh. Sonunda konu kilitlenmesi kaldırılmış. Ben de iki kelime bir şeyler söyleyeyim.
Şimdi oylamadan çıkarıldığıma göre ben hile yaptım. Peki hile nasıl yapılır?
Ya kendime oy atarım, ya çok fazla yeni üyelik açtırıp kendime oy attırırım(yani şüpheli bir sonuç doğar) ya da aynı ip adresinden kendime birden fazla tane oy atarım.
Kendime oy atmadığımı zaten moderatörler de biliyorlar.
Kariyerime bakanların da bileceği gibi ben 3 gündür tatildeydim. Ve ayın kariyeri ödülü adlı yarışmaya ilk baktığımda 6 adet oy almıştım. ''İyi iyi, bu ay şöyle bir 8-9 alsak itibarımız biraz yükselir, iyi olur'' dedim ancak ertesi gün oylamaya baktığımda 15-16 civarlarında gezdiğimi gördüm.
Şimdii, doğruyu söylediğime inanıyorsanız şunu söyleyebilirim ki bunu ben yaptırmadım. Herkesin günlük hayatta ya da bu forumda sevmediği, gıcık olduğu insanlar olabilir. Peki bu gıcık olduğu insanlar böyle bir -yarışmayı- kolayca baltalayabilirler mi? Bence baltalayabilirler. Bakalım nasıl.
Şimdi bu adam bana gıcık oluyorsa, yukarıda söylediğim hile yapma işlemlerinden hepsini de yapsa, fakat ben birincilik yarışının içinde olmasam bunlar göze çarpmaz. Mutlaka birincilik yarışının içinde olmam lazım ki, bunlar moderatörlerin ilgisini çeksin, ''Napıyor bu adam?'' desin.
Moderatörler ayın kariyeri yarışmalarında en az 15 günlük üye olma ve oy verecekleri kariyere en az 2 kez yorum yapma gibi şartları koymazlarsa bunlar olur, yarışma baltalanır, kimsenin istemediği şeyler meydana gelir.
Ben burada oy peşinde, birincilik peşinde değilim. Zaten nannar hocanın alamadığı ödülü benim almam biraz abes olurdu. Bunları yazma nedenim insanların benim hile yaptığımı düşünmesi, ve benim bu düşünceyi ortadan kaldırmak istememdir.
Başka EndoplazmiK RetikuluM olmak üzere oylamaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
leventb12
02.Ağustos.2011, 12:49
Heh. Sonunda konu kilitlenmesi kaldırılmış. Ben de iki kelime bir şeyler söyleyeyim.
Ya kendime oy atarım, ya çok fazla yeni üyelik açtırıp kendime oy attırırım(yani şüpheli bir sonuç doğar) ya da aynı ip adresinden kendime birden fazla tane oy atarım.
Kariyerime bakanların da bileceği gibi ben 3 gündür tatildeydim. Ve ayın kariyeri ödülü adlı yarışmaya ilk baktığımda 6 adet oy almıştım. ''İyi iyi, bu ay şöyle bir 8-9 alsak itibarımız biraz yükselir, iyi olur'' dedim ancak ertesi gün oylamaya baktığımda 15-16 civarlarında gezdiğimi gördüm.
Şimdii, doğruyu söylediğime inanıyorsanız şunu söyleyebilirim ki bunu ben yaptırmadım. Herkesin günlük hayatta ya da bu forumda sevmediği, gıcık olduğu insanlar olabilir. Peki bu gıcık olduğu insanlar böyle bir -yarışmayı- kolayca baltalayabilirler mi? Bence baltalayabilirler. Bakalım nasıl.
Şimdi bu adam bana gıcık oluyorsa, yukarıda söylediğim hile yapma işlemlerinden hepsini de yapsa, fakat ben birincilik yarışının içinde olmasam bunlar göze çarpmaz. Mutlaka birincilik yarışının içinde olmam lazım ki, bunlar moderatörlerin ilgisini çeksin, ''Napıyor bu adam?'' desin.
Moderatörler ayın kariyeri yarışmalarında en az 15 günlük üye olma ve oy verecekleri kariyere en az 2 kez yorum yapma gibi şartları koymazlarsa bunlar olur, yarışma baltalanır, kimsenin istemediği şeyler meydana gelir.
Ben burada oy peşinde, birincilik peşinde değilim. Zaten nannar hocanın alamadığı ödülü benim almam biraz abes olurdu. Bunları yazma nedenim insanların benim hile yaptığımı düşünmesi, ve benim bu düşünceyi ortadan kaldırmak istememdir.
Başka EndoplazmiK RetikuluM olmak üzere oylamaya katılan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Eren kardeşim gerçekten iyi niyetli , saygılı ve gözüpek sayılı arkadaşlarımızdandır ve onun böle bir olayda adının geçmesi üzücü ama Eren'in böyle birşey yapmayacağının kanaatindeyim ben oyumuda Eren'e atmıştım zaten , onun kariyerini takip etseydiniz. Ümit'inden tutun TorosKaplan'ına kadar bir çok kişi yorum yapıyordu yorum yapıyordum iki dakikaya yorumum fazlalıktan kayboluyordu o derece bir olay var ortada ben Eren'in hak ettiğini düşünüyorum Emir'in kariyerini hiç görmediğim için yorum yazma gibi bir lüksüm yok olmuş bitmiş ben genede Emir'i tebrik ederim.
furdun
04.Ağustos.2011, 22:47
Kardeşim gerçekten güzel şeyler yazmışsın tebrikler.Kariyerinde güzeldi gerçekten adına çok üzüldüm. Emir arakdaşımızında kariyeri harika ikinizde bu kariyer ödülünü hakediyorusnuz ne diyelim kader kısmet kardeşim.