View Full Version : in Turkey maybe sıkandal
E.Cartman
31.Temmuz.2011, 16:32
TRT muhabiri İbrahim Kırkayak'ın 2014 DK grup elemeleri kura çekimi sırasında Hiddink'le yaptığı röportaj. 2. Bir Fatih Terim vakası :n::n:
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/TRT-muhabirinden-gorulmemis-Ingilizce--hwAOBkBdg6F3.html
goosfraba
31.Temmuz.2011, 16:34
bana kalırsa komikten ziyade trajik.
devletin kanalında ingilizce konuşamayan muhabirin işi ne?
di canio
31.Temmuz.2011, 16:39
Ve İngilizce konuşamayan muhabire o röportajı yaptıran yetkilinin işi ne? Röportajı yapana değil de yaptırana yüklenmek gerek bence. Muhabirin yüz ifadesi zaten anlatıyor herşeyi. Utana sıkıla yaptı röportajı. Kendisine verilen görevi yaptı elinden geldiğince. Kendisi istemişse röportaj yapmayı onun adına skandal..
eng1n
31.Temmuz.2011, 16:40
Hiddink çok anlayışlı bir adam.
El Barto
31.Temmuz.2011, 18:17
Anlıyorum ama konuşamıyorum.
DisCo
31.Temmuz.2011, 18:32
Hiddink'in yüz ifadesi süper olmuş. :)
footballer33
01.Ağustos.2011, 01:15
''muhabirin adı ibrahim kırkayak çok çalışkan araştırmacı bir televizyoncudur.ama ingilizcesinin olmadığı aşikar.ama illaki süper ingilizcesi olmasına gerek yok sonuçta ana fikri bize söylemiş.ama çeviriyi yanlış ve eksik yapıyor.hiddink birsürü cümle söylüyor.'sürpriz ha,evet sürpriz.hollanda romanya macaristan estonya ve andorra var.romanya ve maceristan a çok dikkat etmeliyiz tabiki anahtar Hollanda.Hollanda birkaç yıl önce takımını inşa etti.Ve onlar bu takımla günümüze kadar kaldı.sonuç olarak dünya kupasında bütün takımlara saygımız var.hollandayla oynamaktan keyif alacaz.biz değişen bir takımız 1-2 yıl sonra dahada tecrübe kazanmış olacağız.2 takımın şansının yüksek olduğunu bunların hollanda ve türkiye olduğunu söylüyor.spiker ise iki cümleyi çevirmekle yetiniyor buda hollanda sürpriz ve estonyayla romanyaya dikkat etmeliyiz cümlesi ki buda yanlış çünkü estonyaya değil macaristana dikkat etmeliyiz demişti.sonra spiker soruyor şikeyi kastederek turkıyede skandallar var ama gelecek ay 2 maçımız var ne olacak gibilerinden.hiddinkte evet biraz sıkıntılar var turk futbolunda.bu iyi değil kötü bişey türk futbolu için ama bu milli takım ve milli takım futbolcuları ile ilgili bi sıkıntı yok.iyibir mesleğimiz var falan diyor bitiyor röportaj.SAYGILAR''
Videonun altına yorum yapan birisinin yazdıkları. TRT bu elemanı kaçırmamalı, en azından İbrahim Kırkayak'tan çok daha iyi İngilizce bildiği kesin. :D
kalemci
01.Ağustos.2011, 01:24
İbrahim Kırkayak Türkiye'de futbol bilgisi aşmış olan sayılı futbolseverler arasındaymış.Ama daha çok kamera arkasında çalışırmış. ekşiden okudum :)
GodfatheR
01.Ağustos.2011, 01:30
and Holland'da ben kopmuşum :n: