View Full Version : Trabzonspor-Benfica / Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç
Trabzonspor
01.Ağustos.2011, 19:30
Trabzonspor-Benfica
Yer: Atatürk Olimpiyat
Yayın: D-Smart Euro Futbol
Tarih: 03.08.2011 21:45
Hakem: Aleksandar Stavrev
--------------------------------------------------------------------------
1.maç skoru
Benfica 2-0 Trabzonspor
Trabzonspor
01.Ağustos.2011, 19:32
maçın başlarında bir gol bulursak tur şansımız olur diye düşünüyorum.Alanzinho pek katkı yapamamıştı ilk maçta.Bu maçta onun yerine direk olarak Pawel ile başlayıp ileride Pawel solda Henrigue olabilir yada Halil'e şans verilebilir.
vego
01.Ağustos.2011, 19:36
Benfica'da Enzo Perez kadro dışı
1 Ağustos 2011 16:09 | NTV Spor ve Ajanslar
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 3 Ağustos çarşamba günü İstanbul'da oynanacak Trabzonspor-Benfica maçı öncesinde Portekiz takımının Arjantinli oyuncusu Enzo Perez'in sakatlığından dolayı kadrodışı bırakıldığı açıklandı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/172/peres_GE6KD.jpg
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 3 Ağustos çarşamba günü İstanbul'da oynanacak Trabzonspor-Benfica maçı öncesinde Portekiz takımının Arjantinli oyuncusu Enzo Perez'in sakatlığından dolayı kadro dışı bırakıldığı açıklandı.
Portekiz basını, Trabzonspor'un Lizbon'da oynadığı maçta Benfica'nın ilk 11'inde sahaya çıkan Enzo'nun yerine büyük olasılıkla Nolito'nun oynatılacağı yorumunu yaptı. İlk maçta Enzo'nun yerine oyuna giren Nolito, takımını öne geçiren ilk golü atmıştı.
Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus, Türkiye'ye götüreceği 23 kişilik kadroyu bugün açıkladı. Benfica'nın, Tarbzonspor maçı için kadrosundaki isimler yer aldı: Kaleci: Artur Moraes, Eduardo, Bruno Varela; Defans: Maxi Pereira, Emerson, Andre Almeida, Luisao, Jardel, Garay, Fabio Faria; Ortasaha: Javi Garcia, Ruben Amorim, Matic, Witsel, Bruno Cesar, Pablo Aimar, Ruben Pinto, Gaitan, David Simao, Nolito; Forvet: Saviola, Cardozo, Jara.
PEREİRA: TURU GEÇMEYE DAHA YAKIN OLDUĞUMUZA İNANIYORUM
Öte yandan, Benfica'nın Uruguaylı defans oyuncusu Maxi Pereira, Trabzonspor ile oynayacakları rövanş maçıyla ilgili Portekiz basınına yaptığı değerlendirmede, ''İlk maçtaki 2-0'lık skor çok önemli bir avantaj. İkinci maçın çok zor olacağını düşünüyorum ama iyi durumdayız. Orada da iyi oynamak zorunda olduğumuzu biliyoruz ancak turu geçmeye daha yakın olduğumuza inanıyorum'' dedi.
SAİT71
01.Ağustos.2011, 19:36
Trabzon belki kazanabilir iyi oynayabilir ancak Benfica 2-0'dan turu vermez... Hatta maçı bile vereceklerini düşünmüyorum...
bursa_mc
01.Ağustos.2011, 20:45
Trabzonspor ofansif oynayacağı için geride boşluklar bırakacaktır.Benfica gol bulur.Trabzon'un tur atlaması imkansız.
Fearless Coward
01.Ağustos.2011, 20:46
Henrique eğer fırsatlarını değerlendirirse Trabzonspor neden turu geçmesinki ? Zor olacak ama hala şansları var her şey Henrique'nin elinde...Muazzam bir fiziği var o fiziği konuşturmalı...
Revolution
01.Ağustos.2011, 21:20
İlk macta Trabzon'un surpriz yapmasini bekliyordum ama hic bekledigim gibi olmadi. İnsallah Trabzon erken bir gol atar da en azindan mac uzamaya gider.
byariff
01.Ağustos.2011, 22:03
benfica deplasmanda kotu bir takimdir kontra atak takimidir deplasmanda trabzondan umitliyim benficada iyi top oynadilar simdi kendi taraftarlarinin onune cikiyorlar kazancaklarina inaniyorum
Varonil
01.Ağustos.2011, 22:49
Tur için Trabzonspor ilk dakikalardan itibaren yoğun bir baskı kurmalı fakat çok zor olduğunu düşünüyorum,Benfica istediği skoru alacaktır Olimpiyat Stadından.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ağustos.2011, 22:53
Trabzonspor'un kazanacağını ama malesef tur için yetmeyeceğini düşünüyorum.
RaSenGan
01.Ağustos.2011, 22:56
Trabzonspor gol bulur.Sonra ikiye giderken bir tane yer 1-1 biter maç bence.Ama Benfica farklı da kazanabilir.
vFor
01.Ağustos.2011, 23:35
Trabzon turu atlarsa gerçekten süper olur ama 0-2 yenilir gibime geliyor.
Chinatown
02.Ağustos.2011, 00:24
Gerek haftaiçi olması gerekse maçın 21.45 de başlaması nedeniyle, ilk maçın verdiği skora ithafen tribünlerin dolmasını biraz zor görüyorum. Ah o ikinci golü yemeyeydik çok iyiydi ama yapacak birşey yok.
Benim tek umudum Benfica'nın ilk maçta olduğu gibi çok pozisyon verme ihtimali. Böyle olursa ve maç başında gol bulursak bir ihtimalimiz olur.
anil luque
02.Ağustos.2011, 01:10
Trabzon'un yoluna UEFA'da devam etme şansı varken bunu kullanması daha hayırlı. Temennimiz tabiki ülkemizi ŞL'de temsil edebilmesi ancak zor gözüküyor maalesef..
deniz.91
02.Ağustos.2011, 01:13
Trabzon maçı alır ama tur için yeterli olurmu bilemiyorum oradaki son dakikalardaki gelen gol sıkıntı yaratacak gibi
Trabzonspor
02.Ağustos.2011, 03:46
Trabzon'un yoluna UEFA'da devam etme şansı varken bunu kullanması daha hayırlı. Temennimiz tabiki ülkemizi ŞL'de temsil edebilmesi ancak zor gözüküyor maalesef..
Çıkalım şu turdan,bir üst turda Arsenal ile oynayıp direk guruplara kalalım UEFA'da daha zevkli olur.:D
eng1n
02.Ağustos.2011, 04:02
Trabzon'un sakin oynaması gerekiyor, öyle ilk dakikadan tur kaçıyor diye saldırmamak gerekiyor özellikle de ilk yarı 1 gol bulursa süper olur.
Adettendir bir skor tahmini yapalım : 1-1
vFor
02.Ağustos.2011, 10:50
O Luisao'yu falan aşmak çok zor be adamların defansıda çok iyi.
doncarlo
02.Ağustos.2011, 12:17
Trabzon dakika 70'e kadar yemeyip bir gol atarsa geri kalan dakikalarda da taraftarı arkasına alıp 2. golü bulması çok zor olmayacaktır.Bence gerekli olan 1. golü erken bulup Benfika'yı strese sokup hataya zorlamaktır.
anil luque
02.Ağustos.2011, 13:36
Çıkalım şu turdan,bir üst turda Arsenal ile oynayıp direk guruplara kalalım UEFA'da daha zevkli olur.:D
yani abicim en mantıklısı o sanki :D
Bordo61Mavi
02.Ağustos.2011, 13:43
Seyir zevki yuksek olacaktir :) tur imkansiz otesi
vego
02.Ağustos.2011, 15:13
''İlk maçın sonucuna güvenmiyoruz''
2 Ağustos 2011 13:44 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın İstanbul'da karşı karşıya geleceği Portekiz'in Benfica ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus, ilk maçta aldıkları 2-0'lık galibiyetin avantajına güvenmeyeceklerini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/172/jorge_HHRJB.jpg
Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında yarın İstanbul'da karşı karşıya geleceği Portekiz'in Benfica ekibinin teknik direktörü Jorge Jesus, ilk maçta aldıkları 2-0'lık galibiyetin avantajına güvenmeyeceklerini söyledi.
Jesus, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Trabzonspor'u överek, ''2-0'lık galibiyet bizim için avantajlı sonuç ama Trabzonspor'un da her an skoru değiştirecek güce sahip oyuncuları var. Rakibimiz maça çok iyi motive olacak. Yarın kolay maç olmayacak, ilk maçtaki avantajımıza güvenmeyeceğiz'' dedi.
Trabzonspor'un ilk maçta çok iyi oynadığını vurgulayan Jesus, ''Defansta çok iyiydiler. Ancak biz ilk maça göre daha iyi hazırlandık. Artık rakibimizi daha iyi tanıyoruz. Bu maçta da iyi defans yapacaklarını ve ani kontrataklarla gol bulmaya çalışacaklarını düşünüyorum. Ama biz de buna hazırlıklıyız artık'' diye konuştu.
''TÜRK TARAFTARLAR ÇOK ATEŞLİ''
Daha önce Türk takımlarına karşı karşıya geldiklerini hatırlatan Jorge Jesus, Türk taraftarların çok ateşli olduğunu bildiğini ifade etti.
Jesus, Türk taraftarlarının takımlarını asla yalnız bırakmadığını vurgulayarak, ''Bu Trabzonspor için ekstra motivasyon olacaktır. Ama taraftarların ateşli olmasından etkilenmemeye çalışacağız'' dedi.
İlk maça göre takımında 1-2 değişiklik olacağını belirten Jesus, ilk karşılaşmada sonradan oyuna giren ve etkili olan Pereira ve Nolito'yu yarın ilk 11'de oynatabileceğini söyledi.
Jesus, bir soru üzerine, Trabzonspor'un hücum hattının çok iyi isimlerden oluştuğuna dikkat çekerek, ''Bunu da ilk maçta gördük. Onlar 2-0 geride olduğu için yarın daha atak oynayacaklardır. Benim gördüğüm Trabzonspor hem içeride, hem dışarda aynı taktikle oynuyor. Ben de hücum oynatmayı seven bir teknik adamım, bu maç için ekstra bir defansif uygulama yapmayı düşünmüyorum. Yarın da her zaman olduğu gibi oynayacağız'' dedi.
vFor
02.Ağustos.2011, 15:34
Umarım tüm takımlarımız turu atlar şu anda 3 takımda diken üstünde elenme ihtimalleri yüksek Fenerbahçe,Beşiktaş'ın durumuda belli değil her an avrupa macerası başlamadan bitebilir yani gene fiyasko yaşarız,umarım tersi olur.
footballer33
02.Ağustos.2011, 15:44
Tabzonspor'un eleneceğini düşünüyorum. Benfica tecrübesiyle 2-0'ı korumayı bilir ve geçer turu. Maç da berabere biter.
GALATAS4R4Y
02.Ağustos.2011, 19:12
Benficanın 2-0 lık avantajı vericeğini düşünmüyorum.
sakary Ali
02.Ağustos.2011, 20:21
2-0 çok dezavantajlı bir skor ama hala önümüzde 90 dakika var.Öncelikle ne olursa olsun gol yememeliyiz.Bir gol bulursak taraftarında desteğiyle maç başka bir yerlere gelebilir.
İnşallah eleyebiliriz.
Military
03.Ağustos.2011, 12:34
Tabii zor ama imkansız değil 3-0 veya 4-1 le geçebiliriz.
Bujsas
03.Ağustos.2011, 17:04
İnanmak başarmanın yarısıdır.Gerisinide futbolcular düşünsün artık.
World Hollow o1
03.Ağustos.2011, 22:53
yokmudur izlicemiz bir kanal verseniz :)
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 22:55
Yine ofsayt verdiler delirecem arkadaş şu hakemler bir bize mi kıl nedir ya?
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:00
Henrigue harika oynuyor.
World Hollow o1
03.Ağustos.2011, 23:03
Olmadı bee.. :(
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:04
Yediğimiz gole bak ağlamak istiyorum :(
Fearless Coward
03.Ağustos.2011, 23:05
Tur gitmiştir artık... :(
bursa_mc
03.Ağustos.2011, 23:07
Turu geçmek zaten zordu şimdi imkansız gibi.
Trabzonspor
Orta alanın ortası resmen dökülüyor.Savnuma zaten allaha emanet.
Bujsas
Şans bitti UEFA'da başarılı olur inş TS.
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:13
Sürekli faul yapıyorlar ama hala bir kart yok.
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:17
Sonunda 1 gol bulduk.Henrigue golünü attı.
World Hollow o1
03.Ağustos.2011, 23:18
Golü kim attı?
Bujsas
03.Ağustos.2011, 23:18
1-1 oldu...
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:21
Bomboş pozisyonda yine hatalı ofsayt kararı.Bu nedir ya.
World Hollow o1
03.Ağustos.2011, 23:28
Eğer 10 numaranın pozisyonunu diyorsan zaten orada gol olma ihtimali % 0 ki.
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:28
Paulo sakatlandı.:(Umarım uzun süreli bir sorun olmaz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ağustos.2011, 23:35
İlk yarıda 1 gol daha sıkıştırabilseydi çok iyi olacaktı Trabzon için.
sui generis
03.Ağustos.2011, 23:39
iftara misafir gelmişti bakamamıştım arap kanalını açtım 1-0 yazıyor bende trabzon önde diye sevinmiştim. bi baktım 1-1 olmuş sonra. meğer trabzon atmış :) tur cok zor ama hadi bakalım belki...
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:53
Zokora ne yapmaya çalışıyor kestiremedim.Sürekli hata yapıyor adam.
sui generis
03.Ağustos.2011, 23:53
bu nasıl kaçar...
Trabzonspor
03.Ağustos.2011, 23:59
Seyirciler terbiyesizleşiyor bunlar yapılmamlı.
World Hollow o1
04.Ağustos.2011, 00:01
Pisi pisine kırmızı kart çıktı yahu.
Trabzonspor
04.Ağustos.2011, 00:02
Adrian atıldı.10 kişi kaldık.
Revolution
04.Ağustos.2011, 00:02
Adam faul vermedi, oyunu durdurmadi. Kani gordu kirmizi kart verdi. Komedi
sui generis
04.Ağustos.2011, 00:06
herşey çok kötü gidiyor..
edit: bu arada taraftarlar fenerbahçeye de küfrediyormuş. yakışmadı...
Trabzonspor
04.Ağustos.2011, 00:09
Pawel oyundan alndı.Bende biri dolaşıyor orda ama kim bu diyordum.
Bujsas
04.Ağustos.2011, 00:19
işler istediği gibi gitmedi :/
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2011, 00:39
Malesef elendi Trabzonspor... O ilk golü bedavadan yemeseydi işler çok farklı olabilirdi,sağlık olsun.
Suicider
04.Ağustos.2011, 01:24
Üzülmeye gerek yok bence takımın birbirine alışmasıyla ts Uefa da daha başarılı olacaktır.
footballer33
04.Ağustos.2011, 02:37
Beklenen sondu ne yazık ki, ilk maçın skoruna bakarak konuşmak gerekirse. Ancak ben, kazanarak elenmesini de isterdim Trabzonspor'un, ülke puanı açısından. Sağlık olsun, Avrupa Ligi'nde burda yapamadıklarını yaparlar umarım.
byariff
04.Ağustos.2011, 04:15
savunma cok berbatti ozellikle giray o nasil bir savunma adami ya anlamadim gitti cok kotuydu trabzonun orta saha iyi bence savunmada SIKINTI var. hakem genellikle benficanin lehine kararlar verdi saglik olsun uefada trabzonsporumuza basarilar
SaLviO
04.Ağustos.2011, 04:15
Kötü oldu.
nekop
04.Ağustos.2011, 07:46
İki maçtada hakemler yönünden şanssızdık. Hakem hataları olmasa turu geçerdik diyemem ama o hatalar olmasa İstanbul'da bu kadar rahat bir maç geçiremezdi Benfica. Ofsaytları falan geçtim ama Adrian'ın kırmızı kartı tam anlamıyla skandal. Adrian topa odaklandığında arkadasındaki Benficalı 4-5 metre gerideydi. Adrian topa çıkarken adamı görmedi bile ve şans eseri dirseği adama geldi. Bizler tribünden bunu rahatlıkla anladık 3-4 tane hakem sahanın içinde anlayamadı.
Bujsas
04.Ağustos.2011, 10:34
Avrupa Ligi'nde hatalarını düzeltip başarılı olması işten bile değil.