PDA

View Full Version : Legia Varşova - Gaziantepspor | Avrupa Ligi 3. Eleme Turu 2. Maçı

di canio
01.Ağustos.2011, 22:56
http://www.yukleresim.com/images/03279838428148705171.jpg

İlk Maç : Legia Varşova 1 - 0 Gaziantepspor

Varonil
01.Ağustos.2011, 22:59
İlk maçtaki skora çok üzülmüştüm açıkcası.Bu takım Antep'i elese de çok fazla devam edebilecek bir kalibrede değil Avrupa Ligi'nde.Gaziantep'in işi çok zor ama umarım geçerler turu.Keşke oynayabilse yeni transferler de.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ağustos.2011, 23:01
Malesef bu savunmalarıyla maçı en fazla berabere bitireceklerini düşünüyorum.Yani Antep elenecek bence.

vFor
01.Ağustos.2011, 23:38
0-4 antep alır.

SAİT71
01.Ağustos.2011, 23:50
Antep süpriz yapar mı? Bence zor görünüyor. Çünkü ilk maçın skoru nedeniyle rakip en az ilk maçtaki kadar katı bir savunma anlayışı ile oynar. Antep'inde bu kondisyonu ile bu düzene karşı nasıl bir planla karşı koyacağını kestirmek zor çünkü oyuncular formsuz. Cenk'i gördüm hiç mi hiç hazır değil. İleride çok etkisiz Antep. Antep'in sol beki Ivan bana göre çok kötüydü ilk maçta. Çok şahsi ve gereksiz hareketler yapıyor. Yine DM mevkinde oynayan oyuncular çok formsuzlar. Kısacası süpriz zor bence.

bursa_mc
02.Ağustos.2011, 15:12
Tolunay hocanın açıklamalarını dinledim ama çok antipatik konuşmuş.Bu kadar iyi takımsan evinde yenilmeyecektin.

footballer33
02.Ağustos.2011, 16:04
Legia evinde de alır maçı ve Gaziantep elenir. Fakat yanılmayı da isterim açıkçası. Gaziantepspor'a başarılar.

sakary Ali
02.Ağustos.2011, 20:22
İlk golü atarsak turu çok rahat geçeriz.0-1 o kadar da kötü skor değil.Dediğim gibi ilk golü atarsak turu alabiliriz Antep bunu yapabilecek güçte.

Night_Mare17
02.Ağustos.2011, 20:36
Avrupa'ya giden anadolu kulüplerimizi abarttık . Benim isteğim Antep turu geçsin fakat mantıklı konuşmak gerekirse çok zor .

GodfatheR
02.Ağustos.2011, 21:21
Tolunay hocanın açıklamalarını dinledim ama çok antipatik konuşmuş.Bu kadar iyi takımsan evinde yenilmeyecektin.

Bunu yazmaya girmiştim bu konuya.

Sen evinde yenil bir de ahkâm kes.

byariff
03.Ağustos.2011, 04:03
Gaziantep icin zor mac ama ilk yari 1 gol atarsa antep turu gecer yok atamazsa 2.yari iyice strese girip yenilebilir. ozellike DM ortasaha gobek oyunculari bence iyi degil savunmada emre ile danny iyi ama savunmanin kanatlarda Biraz SIKINTI var.

Revolution
03.Ağustos.2011, 04:04
Bu maçı çok zor bırakırlar maalesef.

Military
03.Ağustos.2011, 13:24
Antep'in işi çok zor ama umarım atlar.

vego
03.Ağustos.2011, 17:49
TRT yayınlayacakmış.

Bujsas
04.Ağustos.2011, 19:31
trt de yok galiba yayın.

SAİT71
04.Ağustos.2011, 19:35
4 Ağustos yayın akışında TRT3, TRT Haber ve TRT1 kanallarında maç görünmüyor... Galiba yayın yok...

Sanırım bu maçıda Saran almış ve hiç bir yayıncı kuruluş yayınlamayacak.

Fearless Coward
04.Ağustos.2011, 19:37
Saatler çok sakat arkadaşlar bu saatlerde hep iftara doğru yayınları var...O yüzden olmaması gayet normal...

Pablo Batalla
04.Ağustos.2011, 19:40
TRT'in 13 tane kanalı var nasıl olurda bu kadar hassasiyetsiz davranırlar anlamıyorum.

SAİT71
04.Ağustos.2011, 19:43
Bu ülkenin kanalı nasıl olursa 2 tane Avrupa maçının en az bir tanesini yayınlamaz? Saçma sapan diziler yayınlamakta üstlerine yok ama. Skandal...

bursa_mc
04.Ağustos.2011, 20:10
Saatler çok sakat arkadaşlar bu saatlerde hep iftara doğru yayınları var...O yüzden olmaması gayet normal...

TRT'nin sürüyle kanalı var.Hepsinde de iftar programı yok.Birinden biri yayınlayabilirdi.

Fearless Coward
04.Ağustos.2011, 21:08
Valla o onların sorunu benim için bir sorun yok internet var nasıl olsa :)

eng1n
04.Ağustos.2011, 21:16
Bu maçın internetten yayını var yine ama Bursaspor'un maçının ne internetten ne de Televizyondan yayını var.

SAİT71
04.Ağustos.2011, 21:37
Antep inanılmaz bir gol kaçırdı kaleci ile karşı karşıya pozisyonda... İlk yarı sonuna doğru bunu atamadıysan elenip gidersin...

bursa_mc
04.Ağustos.2011, 21:48
Bu maçın internetten yayını var yine ama Bursaspor'un maçının ne internetten ne de Televizyondan yayını var.

Bursaspor TV son anda bi güzellik yaptı :)

SAİT71
04.Ağustos.2011, 22:31
Antep tek kale oynuyormuş ama 0-0 hala...

C h A o S
04.Ağustos.2011, 22:38
Hadi Antep sende atda 1 tane uzatmaya götür.Elenirse kötü olur.

sui generis
04.Ağustos.2011, 22:42
dk kaç ? yazık oluyor ya :S

SAİT71
04.Ağustos.2011, 22:45
ortalık karıştı iki takım futbolcuları birbirine girdi

Fearless Coward
04.Ağustos.2011, 22:45
Dakika 87 artık elendik diyebiliriz...

anil luque
04.Ağustos.2011, 22:46
Çıkmadık candan ümit kesilmez haydi be 27 saldır.

Fearless Coward
04.Ağustos.2011, 22:50
Tolunay hocayı anlamak güç Wagner gibi oyuncuyu nasıl olurda ilk 11'de başlatmaz anlamam...

eXcitinG
04.Ağustos.2011, 22:51
Yahu şu takımLarı ne zaman rahat rahat yeneceğiz biz. Gittikçe geriye doğru gidiyoruz.

Fearless Coward
04.Ağustos.2011, 22:52
Maç bitti Antep,UEFA A.Ligine veda etti...

C h A o S
04.Ağustos.2011, 22:53
Yazık oldu.Rahat elemesi lazımdı Antep'in.Legia diğer turuda atlarsa Tolunay hoca ne diyecek merak ediyorum.Zira rakibini küçümsemek haddine değildi.

SAİT71
04.Ağustos.2011, 22:53
İlk maçta topuda beceriksizdi. Wagner çok ağır kalmaya başladı. Hele maçın son bölümlerinde Wagner topa koşamıyor ve adeta yürüyordu. (İlk maçta) Bence Tolunay hoca konuşacağına bu takımın oyuncularını iyi hazırlasaymış. Takım tam güç olsa formda olsa bu takımı elerdi. Forvet yoktu takımda. Forveti olmayan bir takım gol atamaz tabi. Buna rağmen Antep 2 maçtada daha iyi oynayan taraftı. Olmadı. 1. suçlu hocadır bana göre....

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2011, 23:05
Malesef ilk maçta yediği bedava golün kurbanı oldu Gaziantepspor... Bu arada ben Legia teknik direktörü olsam hazır elemişken sağlam bi ayar verirdim Tolunay Kafkas'a.

SAİT71
04.Ağustos.2011, 23:10
Bari ülke puanına berabere kalarak ufakta olsa katkı yaptı...

Emurafu
04.Ağustos.2011, 23:18
Antepin verilmeyen penaltısı: http://s7.directupload.net/images/110804/3scaiilx.swf

Cenk Tosun 2 turdada çok kötü oynadı. Sosa'da ise bence çok ısrar ediliyor. Antep zamanında sağlam bir forvet alsaydı belki bu turu geçebilirdi. Avrupa kupası maçı oynuyorsun yakaladığın pozisyonları değerlendireceksin.

Hugo
04.Ağustos.2011, 23:19
ama legia çok kötü oynuyor ve sadece defans yapıyorlar.

BaFraLı
05.Ağustos.2011, 00:05
Antepin verilmeyen penaltısı: http://s7.directupload.net/images/110804/3scaiilx.swf (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fs7.directupload.ne t%2Fimages%2F110804%2F3scaiilx.swf)

Cenk Tosun 2 turdada çok kötü oynadı. Sosa'da ise bence çok ısrar ediliyor. Antep zamanında sağlam bir forvet alsaydı belki bu turu geçebilirdi. Avrupa kupası maçı oynuyorsun yakaladığın pozisyonları değerlendireceksin.

Çok net %100 penaltı. Maçı izlemedim ama okuduklarımdan ve gördüğüm şu pozisyondan sonra Antep'in turu geçmesi şarttı.

Tolunay hoca biraz geniş konuşuyo ama bende playoff turunda Legia'nın geçebileceğini sanmıyorum. Belki geçer futbol bu ama dişli bir ekip gelirse çok zor.

GeNç KaRTaL
05.Ağustos.2011, 01:00
Bu maçlarda kale arkasında da hakem olmuyor mu? O pozisyon net penaltı.Yazık olmuş.Antep'in elenmesi ligimizin kalitesi hakkında beni biraz daha karamsarlığa itti.Acaba kendimizi çok mu yükseklerde görüyoruz.

di canio
05.Ağustos.2011, 01:07
Bu maçlarda kale arkasında da hakem olmuyor mu? O pozisyon net penaltı.Yazık olmuş.Antep'in elenmesi ligimizin kalitesi hakkında beni biraz daha karamsarlığa itti.Acaba kendimizi çok mu yükseklerde görüyoruz.

Kesinlikle. Avrupa'da gözden düşmüş 1-2 oyuncuyla, 2 çalım atınca yıldız sanılan yerlilerle, 1-2 de üstüste maç kazanınca takımlarımız Barcelona'ya rakip oluveriyor. Messi ile kıyaslamaya başlanıyor oyuncularımız, dünyanın en iyi sağ beki, kalecisi oluyorlar. Uluslararası maçlarda seviyemiz genel olarak ortaya çıkıyor bence.

SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 01:48
Bizim ülkede yabancı takımları çok küçümsüyorlar nedense. Legia kesinlikle Antep'ten iyi takım bence. Antep deplasmanda 0-0 kalarak gayet iyi bir skor elde etti. Elenmesini baştan beri bekliyordum ben şaşırmadım.

Estranged
05.Ağustos.2011, 01:56
Bizim ülkede yabancı takımları çok küçümsüyorlar nedense. Legia kesinlikle Antep'ten iyi takım bence. Antep deplasmanda 0-0 kalarak gayet iyi bir skor elde etti. Elenmesini baştan beri bekliyordum ben şaşırmadım.

Maçları izledim, açıkçası Antep'in elenmesine çok şaşırdım. Bu maçlar bu skorları kesinlikle hak etmedi. Takımlarımızı hor görmeye gerek yok.

SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 01:58
Maçları izledim, açıkçası Antep'in elenmesine çok şaşırdım. Bu maçlar bu skorları kesinlikle hak etmedi. Takımlarımızı hor görmeye gerek yok.

burada hor görülen tek takım legia.

bi üstte ki mesajda çok iyi anlatılmış benim demek istediğim şey :)

Kesinlikle. Avrupa'da gözden düşmüş 1-2 oyuncuyla, 2 çalım atınca yıldız sanılan yerlilerle, 1-2 de üstüste maç kazanınca takımlarımız Barcelona'ya rakip oluveriyor. Messi ile kıyaslamaya başlanıyor oyuncularımız, dünyanın en iyi sağ beki, kalecisi oluyorlar. Uluslararası maçlarda seviyemiz genel olarak ortaya çıkıyor bence.

imzamı atarım bu yoruma. saygılar...

Estranged
05.Ağustos.2011, 02:07
burada hor görülen tek takım legia.

bi üstte ki mesajda çok iyi anlatılmış benim demek istediğim şey :)

Gaziantep Legia'dan iyi takım demiyorum, Gaziantep Legia'dan çok daha iyi oynadı diyorum. Legia'yı tanımam etmem, Ljuboja dışında herhangi bir oyuncuyu da daha önce 2 den fazla maçta hiç izlemedim. Seviyeleri hakkında bir fikrim yoktu, ama eğer bu maçtaki gibi oynamaya devam ederlerse Avrupa'da grupları görme ihtimalleri çok düşük, çünkü bir üst turda Gaziantep ayarında bir takımla karşılaşacak kadar şanslı değiller.

SAİT71
05.Ağustos.2011, 03:07
Antep Leigiayı hazır olmamasına rağmen bence her iki maçtada bariz oyunuyla hapsetti. Oyun anlamında Antep çok daha iyiydi. Hele ligler başlayıp 5-6 maç yapmış olsalardı çok daha iyi oynardı...

SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 03:40
Gaziantep Legia'dan iyi takım demiyorum, Gaziantep Legia'dan çok daha iyi oynadı diyorum. Legia'yı tanımam etmem, Ljuboja dışında herhangi bir oyuncuyu da daha önce 2 den fazla maçta hiç izlemedim. Seviyeleri hakkında bir fikrim yoktu, ama eğer bu maçtaki gibi oynamaya devam ederlerse Avrupa'da grupları görme ihtimalleri çok düşük, çünkü bir üst turda Gaziantep ayarında bir takımla karşılaşacak kadar şanslı değiller.

valla nasıl oynadı bilemiyorum ama genel olarak legia antepten çok daha iyi takım. bu elenme doğal karşılanmalı geçen sene TS liverpool karşısında döktürmüştü ama turu geçen taraf liverpool olmuştu. bazen takımlar sadece futbol kültürleriyle kaliteleriyle maç kazanabiliyor. çok örneği var bunun.

antep her şeye rağmen hazır değil bu maçlar bunu gösterdi bizi. bir çok takımın aksine kadroyu bozmamalarına rağmen hiç hazır değiller.

Börk
05.Ağustos.2011, 04:26
Polonya ligini kaç kere izlediniz veya kaç kere Legia'nın maçını izlediniz bilmiyorum.Anlamadığım nokta Legia'nın Antep'den iyi bir takım olduğunu nasıl anladığınız.Geçen sene Polonya liginden 4.olmuş bir takım.Antep kesinlikle geçeceği turu kaybetti bence.Bu da bir ders olur,demek istediğimi diğer ki turlarda canlı olarak görürsünüz zaten :)

Ahmet Göktaş
05.Ağustos.2011, 04:31
Antep'in yenildiği maç ilk maç değil miydi ya ? Vay be artık tamamen koptuk futboldan..

SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 04:38
Polonya ligini kaç kere izlediniz veya kaç kere Legia'nın maçını izlediniz bilmiyorum.Anlamadığım nokta Legia'nın Antep'den iyi bir takım olduğunu nasıl anladığınız.Geçen sene Polonya liginden 4.olmuş bir takım.Antep kesinlikle geçeceği turu kaybetti bence.Bu da bir ders olur,demek istediğimi diğer ki turlarda canlı olarak görürsünüz zaten :)

bir kere baştan eksiğin var. ligde 4. değil 3. oldular. ve hafızam beni yanıltmıyorsa averaj/ikili averaj gibi bir durumdan dolayı 3. oldular. 2. ile puanları eşitti.

+ karambole transfer yapmayan gereken yere gerekeni alan takımlar polonya takımları. lech poznan'dan ötürü ara sıra takip ederim. tabi ki düzenli maç izlemiyoruz hiç birimiz böyle bir imkan yok burada ama yeterli gözlemim olduğunu düşünüyorum ve legia'nın daha iyi takım olduğu kanaatindeyim...

Börk
05.Ağustos.2011, 04:43
river plate'den saçma bir kural yüzünden düşürüldü 3. veya 4. farketmez.

ben gaziantep'in de karambole transfer yaptığını düşünmüyorum.defansa geçen sene alınan danny,orta sahadaki wagner,cenk tosun,emre güngör bunlar kalite ve yerinde oyuncular.bende gözlemlerimle antep'in daha iyi olduğunu savunuyorum :)

sui generis
05.Ağustos.2011, 05:34

hay ağzına sağlık.. legia kim :D tamam elediler bizi ama çok üstün falan ayıp yani :D daha ilk defa anteple maç yaparken duydum ismini. 1 ay sonra sorsanız hatırlamam :D

SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 05:39
hay ağzına sağlık.. legia kim :D tamam elediler bizi ama çok üstün falan ayıp yani :D daha ilk defa anteple maç yaparken duydum ismini. 1 ay sonra sorsanız hatırlamam :D

dediğin şey polonyalılar için de geçerli.

sui generis
05.Ağustos.2011, 05:41
dediğin şey polonyalılar için de geçerli.

lig kalitelerini tartışmayalım o zaman :)

SyNdRoMe23
05.Ağustos.2011, 05:47
lig kalitelerini tartışmayalım o zaman :)

bence de tartışmayalım bizim lig daha kaliteli olabilir ama şunu unutmayalım çeyrek finalden başka son 10 yılda adam gibi bir başarımız yok bu da unutulmamalı. onlar ne yapmış bilemem ama bir şey yapsalar duyardık.

sonuç olarak şu antep bu ligin en iyi ihtimalle 6. iyi takımıdır. ama legia polonyanın 2. ve 3. iyi takımı. bu ligi iyi bitirmeleri bu gerçeği değiştirmez. ve sonuç olarak legia bana göre antepten iyi takım...

SAİT71
05.Ağustos.2011, 12:59
Legia'nın tek avantajı bana göre isminin geçmiş yıllardaki başarılarından dolayı tanınıyor olmasıdır. Yoksa izlediğimiz maçlarda Legia hiç birşeydi. Antep kendi kendini eledi. Ben Legia'nın üstün hiç bir tarafını göremedim. Hatta diyebilirim ki Antep'in kadro kalitesi bu tip takımlarla her zaman yarışır. En azından ezilmez... Tek eksiğimiz şu sezon başı kamplarında takımlarımızı bir türlü hazır hale getirememektir.

Facx
05.Ağustos.2011, 13:34
river plate'den saçma bir kural yüzünden düşürüldü 3. veya 4. farketmez.

ben gaziantep'in de karambole transfer yaptığını düşünmüyorum.defansa geçen sene alınan danny,orta sahadaki wagner,cenk tosun,emre güngör bunlar kalite ve yerinde oyuncular.bende gözlemlerimle antep'in daha iyi olduğunu savunuyorum :)

bunlara ek olarak popov ve sosa var özellikle popov bana göre kadronun en yetenekli ismi haketmedi gaziantep elenmeyi geçen sene ligin 2. yarısındaki performansı gösterseler fark atarlardı hazır değil henüz takım