Log in

View Full Version : ''Hulk'u Cristiano Ronaldo'ya dahi değişmem''



sui generis
02.Ağustos.2011, 14:15
Porto kulübünün başkanı Pinto da Costa, Brezilyalı futbolcu Hulk'u, Cristiano Ronaldo dahi olsa herhangi bir futbolcuyla takas etmeyeceğini söyledi.

Porto kulübünün başkanı Pinto da Costa, Brezilyalı futbolcu Hulk'u, Cristiano Ronaldo dahi olsa herhangi bir futbolcuyla takas etmeyeceğini söyledi.
Da Costa, yerel basına yaptığı açıklamada, ''Biraz aykırı bir fikir gibi gelebilir, ancak Hulk'u Cristiano Ronaldo'ya dahi değişmem'' diye konuştu.
Teknik direktörlerinin bu konuda farklı düşünebileceğini ifade eden da Costa, Ronaldo'nun bonservis ücreti düşünüldüğünde, Hulk için 100 milyon euro fiyat biçilebileceğini kaydetti.
Portekiz'de oldukça iyi bir performans sergileyen 25 yaşındaki Hulk, Avrupa'daki büyük takımların transfer listesine girmişti

kaynak: ntvspor

anil luque
02.Ağustos.2011, 14:25
Herkesin görüşü kendine tabi. Kendisi de belirtmiş biraz abartıyor olabileceğini ancak Hulk'u da yabana atmamak lazım. Yiğidi eldur hakkını yeme.

NikolaiBelinski
02.Ağustos.2011, 14:30
Yarın bi gün takas teklifi gelse bu lafın esiri olacak kişidir.

TR.CaPTaiN
02.Ağustos.2011, 17:27
Porto oyuncu satış konusunda o kadar usta bir kulüp oldu ki bu açıklamaları tamamen pazarlama stratejisine bağlıyorum.

Facx
02.Ağustos.2011, 19:39
bi denesin r.madrid bakalım napıyolar :D