PDA

View Full Version : Manisa'da şok istifa

vego
03.Ağustos.2011, 17:12
Süper Toto Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Manisaspor'da Hikmet Karaman görevi bıraktı.

03 Ağustos 2011 Çarşamba - 15:55
Sporx.com
Spor Toto Süper Lig (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) başlamadı; ama ligde Giray Bulak'tan sonra Hikmet Karaman da istifasını verdi.

Lig TV'nin haberine göre; Hikmet Karaman ve yardımcıları yeni sezon için Manisaspor yönetimiyle anlaşamadı ve görevi bıraktı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ağustos.2011, 17:31
Hakan Kutlu'yu isterük :p

footballer33
03.Ağustos.2011, 17:53
Yılmaz Vural dururken, Hakan Kutlu da kimmiş? :n:

KaPaLı
04.Ağustos.2011, 00:41
Olayın arkasında farklı şeyler var deniyor.

Hugo
04.Ağustos.2011, 00:45
Ziya Doğan boşta değil mi? Makedonya'ya gideceğine Manisa alsın onu.

C h A o S
04.Ağustos.2011, 00:45
Nerde izledim hatırlamıyorum ancak Manisa başkanı Hikmet Karaman'a yeni bir kontrat getirmiş.Bundan sonra kontratın böyle olcak felan demiş.Hikmet hocada kabul etmemiş.

Fearless Coward
04.Ağustos.2011, 00:51
Yılmaz Vural,Manisaspor'un başına geçecektir...

guarin14
04.Ağustos.2011, 01:25
Bu antrenör camiasından bi halt olmaz,eski tayfadan bahsediyorum!

TR.CaPTaiN
04.Ağustos.2011, 15:43
Hikmet Karaman sert konuştu!

Manisaspor ile maddi anlaşmazlıklar yüzünden yollarını ayıran Hikmet Karaman, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan veryansın etti.

Manisaspor'da iç problemler nedeniyle gergin günler geçiren Hikmet Karaman, takımla yollarını ayırmıştı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından açıklama yapan tecrübeli hoca, Manisaspor yöneticilerine veryansın etti.

Hikmet Karaman, Twitter'da yazdıkları şu şekilde:

bu yönetici anlayışı türk futbolunu geliştirmez anca kendi maddiyatlarını geliştirmeye yarar.birde görevde durmak icin cırpınmazlarmı..

7 ay maaş ödeme. utanmadan yeni anlaşmayı boz. param yok de, ödemiyorsun, bu nasıl zihniyet gel de, böyle pişkin adamlarla calış.

Maraton

GeNç KaRTaL
04.Ağustos.2011, 16:00
Adam haklı.