Log in

View Full Version : Estonya Maçı aday Kadrosu Belli Oldu

Hugo
04.Ağustos.2011, 13:46
1- Volkan Demirel Fenerbahçe
2- Sinan Bolat Standard Liege
3- Fehmi Mert Günok Fenerbahçe
4- Gökhan Gönül Fenerbahçe
5-Sabri Sarıoğlu Galatasaray A.Ş.
6- Serdar Kesimal Fenerbahçe
7- Gökhan Zan Galatasaray A.Ş.
8- Servet Çetin Galatasaray A.Ş.
9- Hakan Kadir Balta Galatasaray A.Ş.
10- Çağlar Birinci Galatasaray A.Ş.
11- İsmail Köybaşı Beşiktaş A.Ş.
12- Mehmet Ekici Werder Bremen
13- Tunay Torun Hertha Bsc
14- Selçuk İnan Galatasaray A.Ş.
15- Mehmet Topal Valencıa C.F.
16- Emre Belözoğlu Fenerbahçe
17- Selçuk Şahin Fenerbahçe
18- Arda Turan Galatasaray A.Ş.
19- Gökhan Töre Hamburger Sv
20- Burak Yılmaz Trabzonspor A.Ş.
21- Kazım Kazım Galatasaray A.Ş.
22- Semih Şentürk Fenerbahçe
23- Cenk Tosun Gaziantepspor

10 Ağustos'ta Türk Telekom Arena'da oynanacak Türkiye-Estonya karşılaşması saat 21.30'da başlayacak.

byariff
04.Ağustos.2011, 13:49

bunlar ney yahu mert yerine tolgayi alsana trabzonun kalecisi

hakan balta yerine al hasan ali kaldirimi begendigim bir sol bek

gokhan zan yerinede orhan sam veya serdar aziz"i al.

kadroda gene oguz cetin"in eli var gibi.

DenizlispoR
04.Ağustos.2011, 13:50
Gökhan Zan dışında bir fazlalık göremiyorum. Umarım Mehmet Topal ilk 11 başlar.

Hugo
04.Ağustos.2011, 14:06

Her kadro seçiminde Oğuz Çetin'i suçlamayaı bırakın artık. Hiddink de bu adamlarla oynuyor işte kabul etmek lazım.

deniz.91
04.Ağustos.2011, 14:06
Gökhan Zanı Çağları selçuk şahini mert günoku neye göre çağırdın çok merak ediyorum bir serdar aziz hasan ali kaldırım tolga zengin dururken? bu çocukların hakkı yeniliyor

KaPaLı
04.Ağustos.2011, 14:09
Ne Oğuz Çetin'miş be arkadaşım ya : )

Hakan Balta > Aykut Demir
Selçuk Şahin > Necip Uysal
Çağlar Birinci > Hasan Ali
Gökhan Zan > Serdar Aziz
Mert Günok > Tolga Zengin

kalemci
04.Ağustos.2011, 14:12

Gökhan Zan > Serdar Aziz

aynen katılmaktayım.Balta yerine Orhan da olabilir.

KaPaLı
04.Ağustos.2011, 14:13

Gökhan Zan > Serdar Aziz

Bu listeye ek olarak

İsmail Köybaşı > Olcan Adın.

Ne yapması lazım daha Olcan'ın alınmak için ?

Fearless Coward
04.Ağustos.2011, 14:16
5-6 kişi dışında fena değil kadro...Balta'da ne buluyorlarsa artık...Olcan'ın çağırılmaması ise saçmalıktan başka bir şey değil....

Trabzonspor
04.Ağustos.2011, 14:33
3 tane sol bek neden aldı ki bende onu anlamadım.Kadro seçimlerine laf etmenin luzumu yok artık bu adamlar böyle seçim yapıyor işte.

doncarlo
04.Ağustos.2011, 14:33
Serdar Aziz ve Olcan Adın'ı almama nedeni nedir acaba ? Hele Gökhan Zan ve İsmail Köybaşı kadrodayken.

partizanlion
04.Ağustos.2011, 14:35
Balta falan boş, Atilla Turan'ı kapabilseydik iyidi. Sanırım Sporting Lisbon'a transfer oldu hem de böyle maçlarda ona da şans verebilirdil. Ama sanırım Fransa'yı seçtiyse o ayrı tabi.

uAburak89
04.Ağustos.2011, 14:37
Kadroda 8 Galatasaray'lı, 7 de Fenerbahçe'li var yanlış saymadıysam, Milli Takımdan çok Galatasaray - Fenerbahçe karması gibi olmuş aday kadro.

Yine beğenmediğim tercihler var, yukarda yazılanlara hemen hemen katılıyorum. Ayrıca Oğuz Çetin demek, onu sorumlu göstermek doğru değil. Kadroyu teknik direktör belirler, Hiddink ligimizi takip etmiyor, bariz bir şekilde belli bu. İsmi var Hiddink'in ancak uygulamada ben kesinlikle başarısız buluyorum. Oyuncuları Oğuz Çetin seçiyorsa durum daha da vahim demektir zaten, boşuna para almış olur Hiddink. Federasyonun böyle bir şeye izin vereceğini zannetmiyorum. Fatih Terim çok sert şekilde eleştirilirken, Hiddink için pek bir eleştiri göremiyorum, üstelik seçtikleri kadrolar çok benziyor.

anil luque
04.Ağustos.2011, 14:37
Necip Uysal Kenyalı falan da biz mi bilmiyoruz ?

Revolution
04.Ağustos.2011, 14:38
3- Fehmi Mert Günok Fenerbahçe -> Cenk Gönen / Tolga Zengin
7- Gökhan Zan Galatasaray A.Ş. -> Serdar Aziz
9- Hakan Kadir Balta Galatasaray A.Ş. -> Hasan Ali Kaldırım
10- Çağlar Birinci Galatasaray A.Ş. -> İbrahim Toraman
17- Selçuk Şahin Fenerbahçe -> Necip Uysal

Bu oyuncular sakat değilse neden seçilmediler merak ediyorum. Bu isimlerden biri yerine Olcan da alınabilirdi.

Börk
04.Ağustos.2011, 14:38
Gökhan Zan son maçlarda çok iyi.Diğerlerinde haklısınız :)

Revolution
04.Ağustos.2011, 14:42
Gökhan Zan hazırlık maçlarında top oynadı topu topu. Bir de sezonun son 2 maçında. Serdar Aziz gibi bir adam varken Gökhan Zan kim?

Börk
04.Ağustos.2011, 14:45
Kendi görüşündür Kaan iyiye hakkını veririm ben.Gökhan Zan senelerdir bu takımın stoperi iyi bir seçim bence :)

Revolution
04.Ağustos.2011, 14:48
Gökhan Zan iyi bir oyuncu olabilir Berk, bu konuda çoğu kişi hemfikir zaten ama milli takım düzeyinde bir forma sahip olduğunu düşünmüyorum değil de zaten :)

bursa_mc
04.Ağustos.2011, 14:54
Yaşasın Gökhan Zan,Mert Günok,Selçuk Şahin,Çağlar Birinci ne güzel seçim bunlar. !

besiktas1903
04.Ağustos.2011, 15:27
Ismail'i de almasalardi bari

A.FaruK
04.Ağustos.2011, 15:47
Ee Tuncayla, Nihat nerde (:

GeNç KaRTaL
04.Ağustos.2011, 15:51
Sırf Galatasaray'dan,Fenerbahçe'den adam almış olmak için adam almaya devam.Diğerleri bu ülkenin takımları değiller zaten.Zahmet edip İsmail'i de almasalarmış olurmuş.

SyNdRoMe23
04.Ağustos.2011, 15:52
3- Fehmi Mert Günok Fenerbahçe -- gereksiz
7- Gökhan Zan Galatasaray A.Ş. -- gereksiz, bir sürü alternatif var?
8- Servet Çetin Galatasaray A.Ş. -- kabul ederim ama bu adam uzun süredir formsuz değil mi?
10- Çağlar Birinci Galatasaray A.Ş. -- hiç beğenmiyorum ben. yinede o kadar bi şey demem hiddink'in görüşü
17- Selçuk Şahin Fenerbahçe -- yorumsuz
19- Gökhan Töre Hamburger Sv -- bu adam hiç oynamıyor ki yahu ? ne gördü de çağırdı acaba.

bu kadroda toraman, necip nerde ? sadece benim takımımdan hatırladıklarım bunlar. eminim her taraftarın önerebileceği alternatifler olacaktır. hiddink'i çok severim ama kadro seçimleri adamı çıldırtıyor

Revolution
04.Ağustos.2011, 15:54
Bırakalım Gökhan Töre'yi de çağırsın. Bu bir hazırlık maçı Gökhan Zan tarzı adamlar çağıracağına genç adamlar çağrılmalı.

eng1n
04.Ağustos.2011, 15:58
Mert konusuna pek takılmayın neticede oraya gelecek kaleci 3.kaleci olacak ve oynamayacak ha Mert olmuş Ha Cenk

Ama diğerlerine katılıyorum Necip'in , Olcan'ın bu takımda olması gerekirdi. Bir de bu maç artık gerçek bir santraforla oynayalım Cenk veya Semih ile yani.

kalemci
04.Ağustos.2011, 16:21
Mehmet Topuz sakat mı ?

di canio
04.Ağustos.2011, 16:32
Kendi görüşündür Kaan iyiye hakkını veririm ben.Gökhan Zan senelerdir bu takımın stoperi iyi bir seçim bence :)

Ne kadar acı değil mi? Gökhan Zan yıllardır Milli Takımda. Olcan Adın ve Hasan Ali Kaldırım'ı geçen sezondan beri yazıyorum. Hala çağrılmamışlar.

Bujsas
04.Ağustos.2011, 16:41
Bizim takımdan gene sadece 1 adam var :/

vego
04.Ağustos.2011, 16:50
Fena değil.

SAİT71
04.Ağustos.2011, 16:56
Anladımki isimler önemli değilmiş. Milli takımdaki adaletsizliğin giderilebilmesi için 7'den 70'e zihin yapımızın değişmesi önemliymiş. Hiddink artık bu konuda ki güveni boşa çıkardı...

Facx
04.Ağustos.2011, 19:39
2- Sinan Bolat Standard Liege Cenk Gönen
3- Fehmi Mert Günok Fenerbahçe Tolga zengin
7- Gökhan Zan Galatasaray A.Ş. Serdar Aziz
9- Hakan Kadir Balta Galatasaray A.Ş. Hasan Ali
10- Çağlar Birinci Galatasaray A.Ş. Olcan Adın
17- Selçuk Şahin Fenerbahçe Necip Uysal

Sinan ve Mert e pek takılmamak lazım o kadar önemli değilde (sinanı hiç izlemedim ama çok balon havası veriyo bana şl de gol atmasa tanımazdık bile ) diğerleri tamamen saçmalık

_______ - Volkan - _______
G.G - Serdar - Servet - Ismail
______ - M.Topal - _______
___ - Emre - S.Inan - _____
Burak - ___________ - Arda
_______ - Cenk - ________

kalemci
04.Ağustos.2011, 20:14
Sinan şampiyonlar liginde gol atmadan öncede o kadar olmasada bilinen bi kaleciydi sadece o gol ön plana çıkardı.Geri kalan 5 oyuncu yanlışına da katılıyorum.

besiktas1903
04.Ağustos.2011, 22:56
Sinan şampiyonlar liginde gol atmadan öncede o kadar olmasada bilinen bi kaleciydi sadece o gol ön plana çıkardı.Geri kalan 5 oyuncu yanlışına da katılıyorum.

Belçika'dan bazi arkadaslar okadar iyi kaleci degil diyorlar

KanaKe
04.Ağustos.2011, 22:59
anlasilan hiddink'in sistem degistirecegi felan yok adam fatih terimin izinden gidiyor sürekli belirli adamlari kadroya aliyor.. hazirlik macinda bari yapmasin bunu..

Hugo
04.Ağustos.2011, 23:00

O golden önceki sene son dakika penaltısı kurtarıp şampiyonlukta önemli rol oynamıştı sanırım.

eXcitinG
04.Ağustos.2011, 23:06
İbrahim Toraman, Necip ve Cenk niye yok acaba. Mert Günok gibi kariyerinde 10 dan fazLa A takım maçına çıkmamış bir kaLeciyi CENK gibi geLeceğin en parLak kaLeciLerinden birisine nasıL değişiyorLar birisi bana açıkLasın. Peki Necip nasıL aLınmıyor ? Ya Toraman ? Bu adamın Türk MiLLi takımının stoperinde oLmamasının cevabını versin bana federasyon. Birisine küfürmü etti acaba ?

Ya OLcan adın gibi, VoLkan Şen, Serdar Aziz gibi adamLar neden yok.

BeLçika maçında reziL oLduğumuz yetmez gibi Estonya ya da yeniLeLimde tam oLsun.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Ağustos.2011, 23:34
İsmail'i de almayaydın da tam olaydı Hiddink Amca...
*Bir de Fatih Terim'i özlüyorum Milli Takımın başında,gerçekten.

Revolution
04.Ağustos.2011, 23:37
Bence Mustafa Denizli olmaliydi Fatih Terim gittiginden beri, Hiddink'in devrimi dedik Oguz Cetin'in kafasini yasiyoruz. :D

kalemci
04.Ağustos.2011, 23:51
Belçika'dan bazi arkadaslar okadar iyi kaleci degil diyorlar

Ben onlar kadar izlememişimdir ama hatırı sayılacak kadar izledim.Bir Rüştü, Volkan kadar hiç bir zaman olamaz ama izlediğim maçlarda beğenmiştim.Yan toplarda hata yaptığını görmedim.Demek ki bana hep iyi maçları denk geldi :)

MeMo
05.Ağustos.2011, 00:04
Ben herkesi anladım da Çağlar'ı anlayamadım hala.

kalemci
05.Ağustos.2011, 00:08
Ben hala Mehmet Topuz niye yok onu anlamadım.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Ağustos.2011, 00:30
Ben hala neden İsmail var anlayabilmiş değilim.

Sheriff
05.Ağustos.2011, 00:32
Gökhan Töre ve Tunay Torun'u izlemek lazım onlar çok yetenekli oyuncular..

Lusage
05.Ağustos.2011, 02:00
Kadro ne zaman doğruydu ki şimdi yanlış olsun. FT nin yolundan devam...

byariff
05.Ağustos.2011, 04:13
Oguz cetinin eli yokda kimin eli var bu kadroda hiddink oyunculari tanimiyor oguz cetin besitasa karsi antipatisi var ibrahim toroman cenk necip dururken neden fenerbahcenin yedek kalecisi mert ligde 2-3 maca cikmis bi adam caglar yerine neden hasan ali degilide veya egemen degilde neden caglar gokhan zan yerine daha iyi genc stoperler var bunlara guvenmek lazim artik KASARLANMIS FUTBOLCULARI HEP KADROYA CAGIRIYORUZ DEVRIM SART.

Ahmet Göktaş
05.Ağustos.2011, 04:32
O.Çetin çok garip adam gerçekten.

Night_Mare17
05.Ağustos.2011, 04:47
Hazırlık maçlarında bile Mevlüt yok .

besiktas1903
05.Ağustos.2011, 04:48
Ben onlar kadar izlememişimdir ama hatırı sayılacak kadar izledim.Bir Rüştü, Volkan kadar hiç bir zaman olamaz ama izlediğim maçlarda beğenmiştim.Yan toplarda hata yaptığını görmedim.Demek ki bana hep iyi maçları denk geldi :)

Bende izledigim maçlarda begenmistim ama dedigin gibi o arkadaslar kadar izlemedim ama yasi daha genç

ozaniel
05.Ağustos.2011, 05:16
Fena değil, tartışılacak adamlar var ama Mert Günok'un olması kadar saçma bir olay olamaz. Diğer oyuncular en azından kendi takımlarında kadroda yer buluyorlar ama o kadar kaleci varken aylardır oynamayan ve üst seviye bir oyuncu da olmayan Mert Günok'un milli takıma çağrılması saçmalıktır bana göre.

Bordo61Mavi
05.Ağustos.2011, 07:15
Bi beni cagirmadiklari kaldi :)

attirson
05.Ağustos.2011, 13:13
Bu merti baya yükseltti hiddink

Aşk-ı Şehir
05.Ağustos.2011, 18:29
Bari şu hazırlık maçında gençlere şans verin yahu. Oğuz Çetin milli takımlara zarar vermeye devam ediyor..

kalemci
05.Ağustos.2011, 19:45
ee hala soruyorum mehmet topuz nerede ??

Tatanga17
05.Ağustos.2011, 19:50
8 Galatasaray'lı var kadroda :)

RaSenGan
05.Ağustos.2011, 19:55
İsterse 20 Galatasaraylı olsun :) Hakan,Çağlar ve Gökhan hariç diğer Galatasaraylıların olması gayet doğal.Onlar dışında da gereksiz oyuncular fazlasıyla mevcut.

barahir
05.Ağustos.2011, 21:54
Yalnız Türkiye'de ön libero ya da defans sorunu falan yok.. Tamamıyla forvet eksikliğimiz var.. Sayın bakalım vay be ne santrafor diyebileceğimiz kim var?

Revolution
05.Ağustos.2011, 22:05
Semih'le Mevlut var onlari da oynatmiyoruz.

sui generis
05.Ağustos.2011, 22:13
ee hala soruyorum mehmet topuz nerede ??

ben de bunu dicektim. kadronun en büyük eksiğidir o.

ozaniel
05.Ağustos.2011, 22:22
Yalnız Türkiye'de ön libero ya da defans sorunu falan yok.. Tamamıyla forvet eksikliğimiz var.. Sayın bakalım vay be ne santrafor diyebileceğimiz kim var?

Bence orta sahamız dışında bütün bölgelerimiz eksik, milli takımı bence çok büyütüyoruz.

di canio
05.Ağustos.2011, 23:06
Çok fazla yabancı tanımadım. O yüzden yorumum eksik kalabilir. Bizim insanımızın genel olarak zihinsel sorunları var. Eğitim düzeyi, mali durumu ne olursa olsun çabuk yükseliyor insanımız. Zirveye çıkmak için tırmanmayı değil de bir helikopterle falan çıkmayı seviyoruz, bekliyoruz. Legia Varşova-Gaziantepspor maç başlığında da yazdım. Takımlarımız 2 maç üstüste kazanınca Barcelona'ya rakip yapıyoruz, bir oyuncu 2 maç güzel oynayınca dünyanın en iyi kalecisi, sağ beki yapıp, Messi ile kıyaslamaya başlıyoruz. Bir genç oyuncu A takımla 2 maça çıkınca geleceğin büyük yıldızı ilan edip, milli takımı onun üzerine kuruyoruz. Sabırsızız, aceleciyiz. Bütün bunları insanlarımızın zihinsel eksikliği ile düşünürsek, futbolcular henüz Araştırma Görevlisi bile değilken Profesör oluyor kendince.

KaPaLı
06.Ağustos.2011, 00:53
Mevlüt'ü kaç defa izledinizde bu kadar eleştiriyosunuz adamı. PSG takımı Mevlüt'ü elinden çıkarmaya çalışıyor 1 maç iyi 1 maç kötü oynadığı için. İstikrar yok adamda herşeyden önce. Semih gibi, Cenk gibi adamlar varken çağırılsada olur çağırılmasada şu aşamada.

* Form düzeyleri göz önüne alınarak yazılmıştır üstteki yazı.

footballer33
06.Ağustos.2011, 01:02

Alınmaması gereken isimler konusunda tamamen hemfikirim sizinle. Alınması gereken isimlerde ise, söylediklerinize ek olarak; Cenk, defansa Toraman ya da Egemen, orta sahaya da Necip düşünülebilirdi. Ancak Necip hala Ümit Millilerde sürünmeye devam ediyor.

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2011, 01:03
Bize karşı çok net bir antipatisi var teknik heyetin.Bizden oyuncu almamak için ellerinden geleni yapıyorlar adeta.Bir değil,iki değil.Galatasaray'dan çağırdıkları bazı oyuncular sanki geçtiğimiz sanki geçtiğimiz sezon harikalar yarattılar,sanki bu takım için olmazsa olmazlar.Yine Fenerbahçe için öyle birkaç oyuncu var.Cenk,Egemen,Toraman,Necip çok net bu takımın kadrosuna girecek kalitedeler,geçen sezon milli takımama girmemelerine neden olacak berbat bir performans da sergilemediler.Milli kadroya alınmamaları kasti gibi gözüküyor.Bu durumda açıkcası Beşiktaş'lıları kızdırıyor,milli takıma karşı soğutuyor.

sui generis
06.Ağustos.2011, 01:10
Bize karşı çok net bir antipatisi var teknik heyetin.Bizden oyuncu almamak için ellerinden geleni yapıyorlar adeta.Bir değil,iki değil.Galatasaray'dan çağırdıkları bazı oyuncular sanki geçtiğimiz sanki geçtiğimiz sezon harikalar yarattılar,sanki bu takım için olmazsa olmazlar.Yine Fenerbahçe için öyle birkaç oyuncu var.Cenk,Egemen,Toraman,Necip çok net bu takımın kadrosuna girecek kalitedeler,geçen sezon milli takımama girmemelerine neden olacak berbat bir performans da sergilemediler.Milli kadroya alınmamaları kasti gibi gözüküyor.Bu durumda açıkcası Beşiktaş'lıları kızdırıyor,milli takıma karşı soğutuyor.

fenerbahçeden dediğin mert ve selçuk bence gereksiz. ama ayı zamanda bir mehmet topuz bir caner erkin (ki bence şuan milli takım için en iyisi) de yoklar kadroda

footballer33
06.Ağustos.2011, 01:10
Tamamen aynı fikirdeyim, son bölüm de dahil olmak üzere. ;)

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2011, 01:32
fenerbahçeden dediğin mert ve selçuk bence gereksiz. ama ayı zamanda bir mehmet topuz bir caner erkin (ki bence şuan milli takım için en iyisi) de yoklar kadroda

Hadi Selçuk'u bir nebze anlarsın da,Cenk'in alınmayıp (geçen sezon baya oynadı bizde ve iyi de oynadı) kupa maçlarında anca forma şansı bulan Mert'in alınmasını anlamak mümkün değil.Mert zaten 3.kaleci,o yüzden çok önemsenecek bir olay değil dememek lazım.Bu durum bende bir art niyetin olduğu düşüncesine itiyor ister istemez.Yine Selçuk yerine Necip alınsa Fenerbahçe'liler bile itiraz etmezler.Egemen Trabzonspor'dayken milli takıma çağrılıyordu,bize geldi adamı çağırmamaya başladılar.Tüm bunların tesadüf olduğuna inanmak zor açıkcası.Mehmet Topuz konusunda da bir sıkıntı var sanırım.Fatih Terim'de kasti olarak almıyordu bir ara onu.

Tamamen aynı fikirdeyim, son bölüm de dahil olmak üzere. ;)

Ben açıkcası yine aynı heyecanla milli takımı takip ediyorum.Milli takımda oynayan oyuncuların takımları çok önemli değil sonuçta.Hepsi bizim oyuncumuz.Ama bize karşı böyle bir tutumun olduğunu düşündürtmeleri de,hoşuma gitmiyor.Bu yüzden milli takımdan soğuyan, akip etmeyen,Beşiktaş'lılara da çok kızamıyorum doğrusu.

sui generis
06.Ağustos.2011, 02:05
Hadi Selçuk'u bir nebze anlarsın da,Cenk'in alınmayıp (geçen sezon baya oynadı bizde ve iyi de oynadı) kupa maçlarında anca forma şansı bulan Mert'in alınmasını anlamak mümkün değil.Mert zaten 3.kaleci,o yüzden çok önemsenecek bir olay değil dememek lazım.Bu durum bende bir art niyetin olduğu düşüncesine itiyor ister istemez.Yine Selçuk yerine Necip alınsa Fenerbahçe'liler bile itiraz etmezler.Egemen Trabzonspor'dayken milli takıma çağrılıyordu,bize geldi adamı çağırmamaya başladılar.Tüm bunların tesadüf olduğuna inanmak zor açıkcası.Mehmet Topuz konusunda da bir sıkıntı var sanırım.Fatih Terim'de kasti olarak almıyordu bir ara onu.

elbette haklısın ben istemem selçuk'un milli takımda olmasını necip varken. en basitinden bizde yeri daha da çok sağlamlaşıyor.:D benim orada yanlış bulduğum nokta fener inde her oyuncusu çağrılıyor tarzında bir şey yazmışsın. ben de diyorum ki mehmet topuz ve caner yok :D

hemen herkesin belirttiği gibi fatih hoca gitti ama kafa değişmedi ..

GeNç KaRTaL
06.Ağustos.2011, 02:11
elbette haklısın ben istemem selçuk'un milli takımda olmasını necip varken. en basitinden bizde yeri daha da çok sağlamlaşıyor.:D benim orada yanlış bulduğum nokta fener inde her oyuncusu çağrılıyor tarzında bir şey yazmışsın. ben de diyorum ki mehmet topuz ve caner yok :D

hemen herkesin belirttiği gibi fatih hoca gitti ama kafa değişmedi ..

Ben onu Fenerbahçe'den çağrılan bazı oyuncuların yanlış seçimler olduğu manasında yazmıştım aslında.Çok açık olmamış sanırım.:)

footballer33
06.Ağustos.2011, 02:13
Ben açıkcası yine aynı heyecanla milli takımı takip ediyorum.Milli takımda oynayan oyuncuların takımları çok önemli değil sonuçta.Hepsi bizim oyuncumuz.Ama bize karşı böyle bir tutumun olduğunu düşündürtmeleri de,hoşuma gitmiyor.Bu yüzden milli takımdan soğuyan, akip etmeyen,Beşiktaş'lılara da çok kızamıyorum doğrusu.
Kendi şahsıma konuşuyorum, hiç öyle kıvırmaya gerek yok. Benim milli takımla ilgili en ufak bir heyecanım kalmadı, hatta artık milli maç aralarını bile istemez oldum, hemen ligi özlüyorum ve öyle bir dereceye geldim ki hiçbir futbolcumuzun seçilmemesine de iyi yönünden bakacağım nerdeyse, aman iyi sakatlık sorunu yaşamayız diye. Bunun da sebebi haksız kadro seçimi, ki şurda eminim ki ne Fenerlisi, ne G.Saraylısı memnun kadrodan. Yorumlardan da bu anlaşılıyor zaten.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Ağustos.2011, 02:36
Kendi şahsıma konuşuyorum, hiç öyle kıvırmaya gerek yok. Benim milli takımla ilgili en ufak bir heyecanım kalmadı, hatta artık milli maç aralarını bile istemez oldum, hemen ligi özlüyorum ve öyle bir dereceye geldim ki hiçbir futbolcumuzun seçilmemesine de iyi yönünden bakacağım nerdeyse, aman iyi sakatlık sorunu yaşamayız diye. Bunun da sebebi haksız kadro seçimi, ki şurda eminim ki ne Fenerlisi, ne G.Saraylısı memnun kadrodan. Yorumlardan da bu anlaşılıyor zaten.
Aynen katılıyorum.

di canio
06.Ağustos.2011, 03:04
Kadro bence de yanlış. Ama milleti memnun etmek çok zor. Bu işi yapanlar kendi doğrularınca isimleri çağırıyorlar. Benim istediğim kadroyu çağırsa bir başkası beğenmeyecek. Bir ötekinin istediği kadroyu çağırsa beriki beğenmeyecek. Şimdi Fatih Terim özleniyor ama o dönemde gitsin artık deniyordu. Yarın Hiddink'i de özleriz bence.

Milli takımı arka plana atmak yanlış kadro seçiminden değil bence. Tuttuğumuz takımlar o kadar işleniyor ki beynimize, rekabet adı altında birbirlerine o kadar uzaklaştırılıyori o kadar kutsallaştırılıyor ki kulüpler, bizler de dini inanç gibi görüyoruz. Yukarıda yazan arkadaş için böyle olmayabilir ama bence asıl sebep bu.

footballer33
06.Ağustos.2011, 19:20
Kadro bence de yanlış. Ama milleti memnun etmek çok zor. Bu işi yapanlar kendi doğrularınca isimleri çağırıyorlar. Benim istediğim kadroyu çağırsa bir başkası beğenmeyecek. Bir ötekinin istediği kadroyu çağırsa beriki beğenmeyecek. Şimdi Fatih Terim özleniyor ama o dönemde gitsin artık deniyordu. Yarın Hiddink'i de özleriz bence.

Milli takımı arka plana atmak yanlış kadro seçiminden değil bence. Tuttuğumuz takımlar o kadar işleniyor ki beynimize, rekabet adı altında birbirlerine o kadar uzaklaştırılıyori o kadar kutsallaştırılıyor ki kulüpler, bizler de dini inanç gibi görüyoruz. Yukarıda yazan arkadaş için böyle olmayabilir ama bence asıl sebep bu.
Evet benim için öyle değil. :) Yukarıda da belirttiğim gibi haksız kadro seçimi ve tuttuğum takımdaki futbolcuların yok sayılmasıdır beni bu duruma iten sebepler. Fakat, bu konuda sizin görüşlerinize de katılıyorum, herkesi memnun etmek tabii ki mümkün değil ve istediğim tek şey, en azından adalet. Bütün futbolcular benim takımımdan seçilsin gibi bir görüşe de sahip değilim. :)

sarianet
06.Ağustos.2011, 19:31
hazırlık maçı değil mi kardeşim ne yaygara çıkarıyorsunuz futbolcuları denemek itiyor teknik ekip

footballer33
06.Ağustos.2011, 19:32
Bu kadro hazırlık maçında da, eleme maçında da aynı değişen bir şey yok. Ayrıca fikirlerimizi de mi söyleyemeyeceğiz...!!!

Hem deneme tahtası mı bu? Artık belli bir kadro ve sistemin tam manasıyla oturtulması gerekmiyor mu?

nekop
09.Ağustos.2011, 07:29
selçuk şahin ilerde başbakanın oğlu falan çıkacak buna yürekten inanıyorum. yıllardır adam gibi maç yapmadan sürekli fenerbahçe'de ve milli takımda.