Log in

View Full Version : Türkiye - Estonya | 10 Ağustos 2011 - 21:30 | Hazırlık Maçı

di canio
07.Ağustos.2011, 23:47
http://www.yukleresim.com/images/36949822515323690367.jpg

Yayın: Kanal D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ağustos.2011, 23:56
Klasik hazırlık maçı havasında geçer. Ya 0-0 biter yada sıkıştırıp 1 tane atarız,kazanırız.

SAİT71
07.Ağustos.2011, 23:57
İyi oynamayız. Kazanırız ancak nasıl bilemiyorum. Her zaman ki gibi enteresan olacak kazansakta kaybetsekte...

Zekirdek
08.Ağustos.2011, 00:02
10 numara alt bitecek bir maç. Eğer risk almak isteyen varsa TGS 2-3 oynayabilir. 1-0 kazanırız diye düşünüyorum.

byariff
08.Ağustos.2011, 00:04
1-0 veya 2-0 kazaniriz

KaPaLı
08.Ağustos.2011, 00:13
Desteklemeyenlere inat Türkiye Milli takımına tam destek. 3-4 fark olur diye bekliyorum.

tosunpasa
08.Ağustos.2011, 01:03
kadroda kim olursa olsun ne kadar yanlış seçimler yapılmışsa yapılsın.. milli formayı qiyen her kim olursa terinin son damlasına kadar mücadele edeceqinden benim şüphem yok. ister bank asyadan oyuncu alsınlar ister tüm milli kadroyu bir takımdan alsınlar o formanın renqi kırmızı-beyazsa ay ve yıldız varsa o formanın üstünde o forma kutsaldır. desteklemekte boynumuzun borcudur. farklı alırız bu maçı estonya bizim kalemimizde bir ekip deqil..

di canio
09.Ağustos.2011, 00:10
Bilet fiyatları aşağıdaki gibi.

Batı Tribün Orta - 20.00 TL
Doğu Tribün Orta - 20.00 TL
Batı Tribün Kenar - 15.00 TL
Doğu Tribün Kenar - 15.00 TL
Pegasus Tribün Kale Arkası - 10.00 TL
Güney Kale Arkası - 10.00 TL

Revolution
09.Ağustos.2011, 00:12
TT Arena'ya gitmek nasip olmayanların kesinlikle Batı veya Doğu tribüne gitmelerini öneririm. Atmosfer inanılmaz.

Addolorato
09.Ağustos.2011, 00:35
Batı en önden aldık bakalım. Malum 20 lira olunca :n:

Revolution
09.Ağustos.2011, 00:43
Maç hiç bitmesin isteyeceksin o zaman Eralp, hele tribünler dolu olursa :) Ben geçen sene her maça gidiyordum neredeyse TT Arena'da Buca maçında maçtan sıkılıp tribünleri izliyordum :D

sarianet
09.Ağustos.2011, 01:02
gazozuna maçlar bizi sarmıyo erabere dedim:D

BaFraLı
09.Ağustos.2011, 01:14
Estonya'ya çok kılım. Bir grup eleme maçında 0-0 berabere kalmıştık. Bosna Hersek sanırım gruptan 2. mi ne çıkmıştı. O zamandan beri kılım bu Baltık ülkesine.

Atabildiğimiz kadar atalım. 5 olur 6 olur. Zor tabi. Büyük ihtimal kazanırız.

RaSenGan
09.Ağustos.2011, 01:24
Bugün Göksel Gümüşdağ 6500 bilet satıldığını söylemişti :D Valla saati çok geç.7-8 gibi olsa giderdik ailecek :D

SAİT71
10.Ağustos.2011, 21:46
Estonya maçına hazırız

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/emre_belozoglu_a_milli_idman.jpg

A Milli Takımımız, Estonya ile oynayacağı hazırlık maçının hazırlıklarını tamamladı.

A Milli Futbol Takımı, Estonya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

FiYapı İnönü Stadı (http://www.sporx.com/fiyapi-inonu-stadi/)'nda Teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Çalışmaya aday kadroda yer alan tüm futbolcular katıldı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda kısa pas çalışması ile devam etti. Daha sonra futbolcular gruplar halinde ayak tenisi oynadı ve şut çalışması yaptı. Soğuma egzersizleriyle idman sonlandı.

Ayak tenisi oyununu A Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin'in takımı kazandı. Takımda yer alan Çetin, Volkan Demirel, Mehmet Topal, ve Selçuk Şahin galibiyet sonrası objektife poz verdi.

sporx.com

RaSenGan
10.Ağustos.2011, 22:05
İlk 11: Sinan Bolat, Serdar Kesimal, Gökhan Gönül, Hakan Balta, Servet Çetin, Kazım, Arda, Emre, Selçuk Şahin, Selçuk İnan, Burak

sakary Ali
10.Ağustos.2011, 22:12
Hep aynı şeyler ama Milli Takımımızdan bu 11'mi çıkıyor?

sananes
10.Ağustos.2011, 22:23
Volkan sakat falan mı? Yani bakıyorum geri kalan kısım ideal 11.Volkan'ı kesmeye mi karar verdi acaba Hiddink, ondan beklerim de :D

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 22:26
Nuri halen sakat mı ?

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 22:30
Koltuklar kırmızı , seyirciler beyaz çok iyi duruyor . :)

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 22:32
Emre ıslıklanıyor . Galatasaray - Fenerbahçe maçında yapabilirsin fakat , milli maçta ıslıklayamazsın.

sananes
10.Ağustos.2011, 22:33
Milli takımın kaptanı yuhalanıyor, aferin çocuklar :)

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 22:34
Bu ıslıklamayı kim planladıysa artık . Rezillik !

Legendary
10.Ağustos.2011, 22:37
Islıklamaya devam etsin onlar.Tek kelimeyle "rezillik" !

Night_Mare17
Emre dersini verdi .

sananes
Selçuk Şahin yetersiz bi adam da hadi diyelim o defansif.Nuri ile Hamit döndüğünde oynayamaz.Ofansa bakacak olursak Burak'la Kazım'la olacak iş değil bu.Burak iyi bir sezon geçirmiş olabilir ama milli takımda olmuyor hele en ilerde hiç olmuyor.Oynatılacaksa kanatta yada forvet arkasında 2. forvet olarak falan oynatılmalı.Çünkü en ucun adamı değil Burak,Trabzonspor'da da o bölgede oynamıyordu zaten.

Ayrıca Emre ıslıklandıkça daha iyi oynuyor maşallah:) Gerçi alışmıştır artık bu tarz terbiyesiz tepkilere,hemen hemen her deplasmanda başına geliyor bunlar.Umarım bu tepkiyi savunanlar olmaz sadece diyeceğim bu var bu konuda.

di canio
10.Ağustos.2011, 22:39
Kulüp takımlarını Milli Takımın üzerinde görenlerin arttığı ortamda anormal bir durum olarak göremiyorum ıslıklama olayını. İlk kez bu maçta olmuyor, daha önce çeşitli statlarda da yaşandı benzer durum.

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 22:43
Bu yuhalamayı başlatan tek bir grup değil , gaza gelenler var .

MeMo
10.Ağustos.2011, 22:45
Emre gereken cevabı verdi.

Night_Mare17
Yuhalama nedeni Emre'nin kaptan olarak çıkması ve G.Kore maçında yaptığı.

cimboom
Bu yuhalamayı başlatan tek bir grup değil , gaza gelenler var .

Iste cevap bu saol.

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 22:48
Selçuk çok riskli bacak hareketleri yapıyor . Gökhan iyi oynuyor.

sananes
10.Ağustos.2011, 22:50
Sinan biraz heyecanlı gibi, normal gerçi.

byariff
10.Ağustos.2011, 22:51
Sinan su ana kadar iyi kadro iyi ama selcuk sahin ney abi ya bu hiddink yemin ederim futbol ozurlusu

sananes
10.Ağustos.2011, 22:52
Hiddink dün hazırladığım bu kadro eylül ayındaki maçların da kadrosu demiş İlker Yasin öyle diyo.Genel kadrodan mı bahsediyor 11den mi acaba? Volkan Demirel'siz 11 yapmak saçmalıktır çünkü.Ofansı da güçlendirmeli Burak'la Kazım'la kontra atak takımı gibi oynayabiliriz ancak.

di canio
10.Ağustos.2011, 22:54
Sinan su ana kadar iyi kadro iyi ama selcuk sahin ney abi ya bu hiddink yemin ederim futbol ozurlusu

Kadro seçimi hoşumuza gitmeyebilir, bizim istediğimiz şekilde olmayabilir ama bütün dünyaya kendini 1-2 kez değil defalarca kanıtlamış adamı da futbol özürlüsü yapan bir ülkeyiz maalesef.

Yuhalama nedeni Emre'nin kaptan olarak çıkması ve G.Kore maçında yaptığı.

Bunun kaynağı ne? Böyle bir duyum varsa organize bir olaydır demek ki. Öyle değil mi?

byariff
10.Ağustos.2011, 22:56
Kadro seçimi hoşumuza gitmeyebilir, bizim istediğimiz şekilde olmayabilir ama bütün dünyaya kendini 1-2 kez değil defalarca kanıtlamış adamı da futbol özürlüsü yapan bir ülkeyiz maalesef.

evet malasef oyleyiz 5-6 mac oynuyan selcugu sahaya suruyor sirf sezon boyunca oynuyan adamlarin hakkini yiyor bu arada kazim atti 2-0 oldu

sakary Ali
Biz bu oyuna Avrupa Şampiyonası gidemeyiz açık ve net..

Emre'yi ıslıklayan taraftarıda alkışlıyorum.Fedarasyonun yerinde olsam maç vermem TT Arena'ya

Night_Mare17
Hiddink dün hazırladığım bu kadro eylül ayındaki maçların da kadrosu demiş İlker Yasin öyle diyo.Genel kadrodan mı bahsediyor 11den mi acaba? Volkan Demirel'siz 11 yapmak saçmalıktır çünkü.Ofansı da güçlendirmeli Burak'la Kazım'la kontra atak takımı gibi oynayabiliriz ancak.

Öncelikle düzelteyim onu söyleyen Ertem Şener . :) Nuri ve Volkan'sız milli takım olmaz onlar kadroya girecektir .

Helal Kazım.

garydelgadov
Harika bir gol Kazımdan.Emre 1 de asist yaptı.

Facx
kazım çok güzel bi gol attı :D

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 22:57

Emre'yi ıslıklayan taraftarıda alkışlıyorum.Fedarasyonun yerinde olsam maç vermem TT Arena'ya

Bu ıslıklamanın TT Arena ile ne ilgisi var ?

sananes
10.Ağustos.2011, 22:58
Açıkcası kendi adıma konuşmak istiyorum isterse birini getirip tüm dünya futbolun profesörü desin.O adam gelip Hiddink'İn yaptıklarını yapıyorsa eleştiriyi sonuna kadar hak ediyor demektir."futbol özürlüsü" sözü de hakaret gibi dursa da türk eleştiri sisteminde hakaretler büyük yer kaplar zaten.

Mehmet Topuz'u hiç milli takıma çağırmıyor,ısrarla bizim Selçuk'u, Hakan Balta'yı,Kazım'ı(evet şu an enfes bir gol attı :D ) oynatıyorsa ben eleştiririm Hiddink'i.Bu takıma tam forvet lazım,bu görüldüğü halde Burak gibi bir silahı orda harcıyorsa eleştiririm.Burak arkaya kendini unutturup harika sarkan bir adamdır, en uçta oynayamaz.Önünde defansı zorlayan biri olacak ki unutturabilecek kendini.

Bu arada şiddeti azalsa da ıslık devam ediyor.

Facx
10.Ağustos.2011, 22:58

o zaman şükrü saraçoğlu na da vermesinler en son maçta Gs a küfr edildiğini ne çabuk unutmuşuz ?

ForsakeN
10.Ağustos.2011, 22:59
Emre hangi saçma sebeplerden dolayı ıslıklanıyor? Maç esnasında bi yanlışı mı oldu yoksa Galatasaray'ın sahasından oynandığından dolayı mı yapılıyor? 2. ise TT Arena'ya yazık olur

sakary Ali
10.Ağustos.2011, 23:00
o zaman şükrü saraçoğlu na da vermesinler en son maçta Gs a küfr edildiğini ne çabuk unutmuşuz ?

Vermesinler olsun bitsin..Gitsin paşa paşa Kayseri'de oynarız..Olmadı Sakarya'ya gelsinler :D

cimboom
10.Ağustos.2011, 23:00

TT arena ile ne ilgisi var allahini seversen söyle ?? Kimin islikladigini biliyorsun gibi konusuyorsun, merak ediyorum kim bu isliklayanlar? :confused:

sananes
10.Ağustos.2011, 23:02
Olmuyor abi Burak en uçta olmuyor.Estonya çok zayıf olduğundan gollerimizi attık rahat rahat oynuyoruz ama Burak en uçta oynayamaz,yeteneklerine aykırı bu.O çocuğun önüne Semih,Cenk hatta en uygunu Mevlüt'ü koyarsanız arkadan gelip yaptığı koşularla iş yapar ancak.

Facx
10.Ağustos.2011, 23:03
kazım mükemmel ötesi bi gol attı

byariff
Kazim herkese cevap verdi gene 3-0 oldu

sananes
Kazım'la olmaz bu işler dedikçe atıyor arkadaş durduramıyoruz :D

RaSenGan
Kazım çok can yakacak bu sene :)

eng1n
10.Ağustos.2011, 23:04
TT arena ile ne ilgisi var allahini seversen söyle ?? Kimin islikladigini biliyorsun gibi konusuyorsun, merak ediyorum kim bu isliklayanlar? :confused:

Islıklayanları bilmiyoruz da tahmin edebiliyoruz yani en azından Fenerbahçe'li taraftarlar olmadığı kesin.

cimboom
Selcuk Inan'dan Kazim'a ve gooool iste bu.

di canio
evet malasef oyleyiz 5-6 mac oynuyan selcugu sahaya suruyor sirf sezon boyunca oynuyan adamlarin hakkini yiyor bu arada kazim atti 2-0 oldu

Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.

Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.

sananes
10.Ağustos.2011, 23:05
Kazım çok can yakacak bu sene :)

İstikrarı yakalarsa gerçekten çok can yakabilir.Yetenekleri çok özel çünkü,Bunu başarmak adına Kazım'dan umutlu değilim ama Fatih Terim'den umutluyum:) Sezona iyi girerse sonunu da aynı şekilde getirecektir.

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 23:06
Selçuk ne abi ya bu adam nasıl milli takım kadrosuna dahil ediliyor? Necip gibi Orhan gibi yetenekleride söndürürüz böyle giderse..

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 23:07
Ben Şükrü Saraçoğlunda maça gittim . Gs'ye de , Bjk'ye de , Fb' ye de küfür edildi engelleyemeyiz bunları . :(

byariff
Selçuk Şahin'in oynamasını ben de yadırgıyorum. Ancak iddia ettiğiniz gibi 5-6 maç oynamış değil. 18 maç oynamış, süre ortalaması da 60 dakika. Bunu da şu açıdan yazdım, öyle son 1-2 dakika oynamış değil 18 maçta. Maç sayısı esas ise Arda Turan 12 maç oynamış geçen sezon. Ama birçok kişinin hemfikir olduğu bir düşünce var; o da Arda Turan'ın katkı yapacak kapasitesi ve kalitesi olduğu. Biz de Selçuk Şahin'de bunu göremiyoruz ama Hiddink kendi oyun düşüncesinde katkı sağlayabileceğini düşünüyor ki oynatıyor. Demem o ki; milli takımda oynamak için maç sayısı esas kriter değil.

Neyse bu tartışmaları maçın sonuna saklasak iyi olacak. Kazım'ın 2 golünü de tekrarından görebildim.

Hiddinki birileri uyarmasi gerekiyor ozman selcuk hakkinda :) oguz cetin desek o zaten allaha emanet gidiyor kadroyu adam kendi olusturuyor sirf besiktasa sanki inati yada bi kini var besiktas kadrosundan necip toroman egemen gibi adamlari almiyorlar.

nese hersey milli takim icin tartismayalim en iyisi ne ise o olsun

sananes
Selçuk ne abi ya bu adam nasıl milli takım kadrosuna dahil ediliyor? Necip gibi Orhan gibi yetenekleride söndürürüz böyle giderse..

Necip tamam da Orhan'ı çıkaramadım?

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 23:08

Orhan Gülle

Chinatown
Emre ne ki bütün milli takım ıslıklandı, Aurelio alkışlandı Yunanistan maçında. Bu konuda ülkecek zayıf karakterliyiz.

byariff

orhan gulle galiba

eng1n
10.Ağustos.2011, 23:09

Orhan için erken daha bence onun dışında Necip bu sistemin oyuncusu değil oraya Mehmet Topal iyi gider.

Night_Mare17
Emre hangi saçma sebeplerden dolayı ıslıklanıyor? Maç esnasında bi yanlışı mı oldu yoksa Galatasaray'ın sahasından oynandığından dolayı mı yapılıyor? 2. ise TT Arena'ya yazık olur

G.Kore maçında yaptığı ve kaptan olarak çıkmasından dolaıy.

sananes
Ben Şükrü Saraçoğlunda maça gittim . Gs'ye de , Bjk'ye de , Fb' ye de küfür edildi engelleyemeyiz bunları . :(

Takımlara küfür edilir.Bunu engellemenin tek yolu Wembley tarzı milli takımın stadı olmasıdır.Bugün ki olay "milli takımı desteklemek için giden taraftarlar, o milli takımın kaptanını demoralize etmek için her şeyi yapıyorlar" bu çok daha vahim bir şey.

Ama bunu tüm gs taraftarına bağlamamak lazım.Gs stadı diye sadece gs'liler ıslıklıycak diye bir durum yok ve sayıları da çok değil gibi zaten ıslıklayanların.

sananes
10.Ağustos.2011, 23:11
Orhan Gülle önce G.Antep'te bir oynasın da milli takıma sonra bakarız.Necip içinse bu sene bjk'de oynarsa milli takımda hiç kesilmeden oynatılmalı bence.Gerçi o bölgede çok kalabalık Selçuk İnan var Emre var Mehmet Topal var Hamit var Nuri var, var oğlu var.

di canio
10.Ağustos.2011, 23:12
sananes maçı izlediğim için fazla uğraşmak istemedim alıntıyla :)

Eleştiri yapmakla hakaret etmeyi içiçe geçirmişiz maalesef. Eleştiri yapılmasın demedim. Mesleği futbol olan, Hiddink gibi bir adamı bile futbol özürlüsü görmek eleştiriden öte birşeydir.

sananes
10.Ağustos.2011, 23:12
Hakan'a da bir alternatif bulsak çok iyi olacak,Keşke Sabri solak olsaydı ya da G.Gönül.Bir orta yaptı bomboşken taca gitti top

sananes
10.Ağustos.2011, 23:13
Hep ben yazıyorum galiba ama:) Bu ideal 11se Volkan Demirel nerede arkadaş,içime dert oldu vallahi:D

Fearless Coward
10.Ağustos.2011, 23:14
Hep ben yazıyorum galiba ama:) Bu ideal 11se Volkan Demirel nerede arkadaş,içime dert oldu vallahi:D
Bunun ideal 11 olduğunu kim söylüyor yahu Sinan'a forma şansı vermek istemiş Hiddink hazırlık maçında...

di canio
10.Ağustos.2011, 23:14
G.Kore maçında yaptığı ve kaptan olarak çıkmasından dolaıy.

Önce de sordum diğer sayfada kaldı. Bu bilginin kaynağı nedir sorabilir miyim?

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 23:15
Abi Sinan Bolat'ı şöyle yakından bir tanıyalımda nasıl bir kaleci ona göre değerlendirelim. Sinan Bolat deyince benim aklıma uefada attığı kafa golünden başka birşey gelmiyor ne yazık ki. :)

byariff
10.Ağustos.2011, 23:15

boyle hazirlik maclarinda obur kalecileride gorsek fena olmaz yani volkan zaten kendini kanitlamis.

sananes
10.Ağustos.2011, 23:16
Bunun ideal 11 olduğunu kim söylüyor yahu Sinan'a forma şansı vermek istemiş Hiddink hazırlık maçında...

spikerin söylediğine göre Hiddink maçtan bir gün önceki basın toplantısında seçtiği kadronun eylül ayındaki maçın da kadrosunu oluşturacağını söylemiş.

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 23:19
Önce de sordum diğer sayfada kaldı. Bu bilginin kaynağı nedir sorabilir miyim?

İnternetten takip ederseniz görebilirsiniz , ayrıca başka bir sebebide olamaz.

Edit : Sinan'da her topa koşuyor :n:

SAİT71
10.Ağustos.2011, 23:24
Oyun olarak Estonya'nın zayıf olmasından dolayı iyi oynuyormuşuz görünümü var. Ancak çok kötüyüz bence. Defans olarak çok hata yaptık. Tel tel dökülürüz adam gibi bir takım olsa karşımızda. İleride bi organizasyon yok. Hep bireysel beceri ve kalecinin Artı defans oyuncularının yaptıkları hatalara dayanarak skor ürettik. Hele Kazım ın son golünde kalecinin yanından geçti top. Bu skora bakıpta haftalarca översek milli takımı 2012 şimdiden hayal olacaktır.

G.G ofans olarak çok etkili değilde ancak defansta kritik müdahaleler yaptı. Sinan Bolat biraz heyecanlı. Hata yapmadı ancak bir iki pozisyonda hata derecesine gelebilecek girişimleri oldu. Ama zamanla milli takımda oynarsa bunları aşar. Kazım bugün skor anlamında iyiydi. Bizdeyken tıpkı Selçuk gibi her seferinde iyide olsa kötüde olsa kadroda oluyor ve eleştiriliyordu. Ama genel bir istikrar yakalamış gibi görünüyor. Selçuk Şahin kötüydü. Rezil. Emre bence maçın başındaki oyunu ile ıslıklayan terbiyesiz anti-türklere cevabı verdi ve kilidi açtı. Ardından güzel bir asist yaptı. Helal olsun diyorum. Ama uyanalım artık bu milli takım bana güven vermiyor.

LadroN
10.Ağustos.2011, 23:24
Kadro demek ilk 11 demek değil ki.Ha eğer ilk 11 böyleyse hayırlı olsun Avrupa Şampiyonasını zor görürüz.Orta sahamızda bir adam var 2 metre yanındaki adama topu veremiyor.

Tatanga17
10.Ağustos.2011, 23:26
Ben birde şu ankette Estonya kazanıra oy atanlar kim merak ettim valla :D

byariff
10.Ağustos.2011, 23:26
Katiliyorum Sait71"e iyi gorunuyoruz ama iyi degiliz estonya zayif oldugu icin bu bi ciksin karsimizia hollanda vesaire ozman goruruz milli takimi nasil oynadiklarini bakalim maca gelince kanatlardan orta aciyoruz ama iceride kimse olmuyor burak oluyor sadece 2.yari selcuk sahin cikip mehmet topal girmeli ve oyunu biraz daha karsi tarafa yikmaliyiz ve 2.yari cift forvete donelim birde oyle oynayip deneyelim yedeklerde forvet kim var bu arada hic bilmiyorum

RaSenGan
10.Ağustos.2011, 23:28
Hiddink eylüldeki maçlarda ideal kadro bu olacak demiş.Ama ideal kadro derken milli takıma seçilen tüm oyuncuları kastetmiştir.Ertem Şener ilk 11 olarak anlamıştır :) Selçuk'a da Şahin diyip duruyo.Şahinler iyi görür ama Selçuk bu kez iyi göremedi dedi bi de :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Ağustos.2011, 23:29
İyi değiliz,Estonya çok zayıf.Çok bariz belli oluyor.Emre'nin ıslıklanması ayıp.Sonuçta bu adam Milli Takım kaptanı.

RaSenGan
10.Ağustos.2011, 23:29
Biz 4 şut atmışız Estonya 7 :)

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 23:31
Ben birde şu ankette Estonya kazanıra oy atanlar kim merak ettim valla :D

Oy sonuçlarına (2 rakamına) tıklayıp bakabilirsin.

Tatanga17
Emre, Galatasaray'lı taraftarın önünde oynadığı sürece ıslıklanmaya devam edecek. Çünkü yaptığı hareketler ve açıklamaları ıslıklanmayı hakediyor. :)

Edit : Estonya kazanıra oy veren iki yöneticiye çok şaşırdım Türkiye bu kadar güçsüz mü? :D

di canio
Mehmet Ekici, Gökhan Töre ve Sabri Sarıoğlu giriyor oyuna.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Ağustos.2011, 23:32
Emre, Galatasaray'lı taraftarın önünde oynadığı sürece ıslıklanmaya devam edecek. Çünkü yaptığı hareketler ve açıklamaları ıslıklanmayı hakediyor. :)
Bu Emre ile GS taraftarı arasındaki bir sorun.Hiçbir oyuncu Milli maçta takımından dolayı ıslıklanmayı haketmez.Heleki kaptansa.

byariff
10.Ağustos.2011, 23:33
emre selcuk inan ve arda turan oyundan ciktilar ekici,sabri,gokhan tore oyuna girdi

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 23:33

Maç esnasında ıslıklamak ne olursa olsun yanlış. Karakterini beğenmesekte şu anda bayrağı için oynuyor.

byariff
10.Ağustos.2011, 23:36
Gokhan tore iceri cok iyi girdi burak kotu vurdu

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 23:38
Sabri Selçuk Şahin'den daha yetenekli yemin ediyorum.

sananes
10.Ağustos.2011, 23:39
Selçuk Şahin çok kötü bugün yine.Oynatmayın artık şu adamı, daha iyileri mevcut ülke futbolumuz içerisinde.

Hakan Balta'da Selçuk'tan kötü arkadaş:)Hasan Ali Kaldırım'ı düşünseler bi ara fena olmaz.

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 23:40
Emre ıslıklanmayı hak etmiyor fakat kaptanlığıda hak etmiyor.

LeqenDary
10.Ağustos.2011, 23:44
Bayrağı için oynuyor diyorsunuz iyi güzel hoş ama bu formayla el kol hareketlerinide unutmadık Emre'nin ..Kesinlikle kaptan olmamalı ,ıslıklar ise yersiz .O ıslığın yeri milli maç değil Galatasaray-Fenerbahçe maçları ..

byariff
10.Ağustos.2011, 23:45
sabri cok iyi abi ya bu adami forvete koy ortada oynar

sananes
10.Ağustos.2011, 23:45
Bir kaç doğru değişiklikle çok farklı bir kimliğe bürünebilir takımımız.

sananes
10.Ağustos.2011, 23:46
sabri cok iyi abi ya bu adami forvete koy ortada oynar

sabri zaten iyi oyuncu da adı çıkmış adamın sadece:)

Facx
10.Ağustos.2011, 23:49
john terry misin servet :D (ertem şenerden inciler :D )

Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 23:49
John Terry'misin sen Servet ? :n:

byariff
10.Ağustos.2011, 23:50
sabri zaten iyi oyuncu da adı çıkmış adamın sadece:)

adi cikmiz 9"a inmez 8"e aynen boyle birsey =)

sarianet
10.Ağustos.2011, 23:52
hangi kanalda maç ?

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 23:52
Bayrağı için oynuyor diyorsunuz iyi güzel hoş ama bu formayla el kol hareketlerinide unutmadık Emre'nin ..Kesinlikle kaptan olmamalı ,ıslıklar ise yersiz .O ıslığın yeri milli maç değil Galatasaray-Fenerbahçe maçları ..

Zaten ben kaptan olmalı demiyorum. Bana kalırsa asla kaptan olmamalı. Ama maç esnasında ıslıklamak işe yaramaz.

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 23:53
hangi kanalda maç ?

İlk mesajda yazıyor. Kanal D.

Sheriff
10.Ağustos.2011, 23:55
Gökhan Töre ya işte budur adam :)

eng1n
10.Ağustos.2011, 23:55
Şu Burak geliştirsin artık sol ayağını nedir bu ya hep sağ ayağıyla vurmaya çalışıyor.

garydelgadov
10.Ağustos.2011, 23:56
Estonyada faturaların cep telefonundan ödendiği bilgisi çok rahatlattı beni.Yok 3 aydır bunu araştırıyordum o kadar rahatladım ki yani.:zuhaha

byariff
10.Ağustos.2011, 23:56
Burak bitiriciligi biraz daha iyi olsa cok iyi olcak gokhan tore ekici su ana kadar iyiler ama nedense hucumda cogalamiyoruz sadece 3 oyuncu var.

byariff
10.Ağustos.2011, 23:57
Estonyali taraftarlar pankart hazirlamislar gule gule arda turan diye altinada bienvenido yazdilar ispanyolca hos geldin arda diye :) helal estonyali taraftaralra..

Sonunda selcuk sahin cikti topal girdi burak cikti Semih girdi bence cift forvete donseydik daha iyiydik gokhan gonul cikip sabriyi sag beke kaydirirdi semih ile burak forvet olurdu deneme acisindan iyi olurdu nese..

Nedvedmania
10.Ağustos.2011, 23:57
Vay be. Estonya tribünleride "Güle Güle Arda" yazılı pankart kaldırılıyor.

Nedvedmania
11.Ağustos.2011, 00:01
Tribünlerden "Nevizade Geceleri" :)

byariff
11.Ağustos.2011, 00:02
http://b1108.hizliresim.com/11/8/10/16176.jpg

Nedvedmania
11.Ağustos.2011, 00:06
Ufak bi "Kümede kal Fenerbahçe" tezahuratı yapıldı. Kanal D hemen sesi kıstı. Millet maçtan koptu iyice.

byariff
11.Ağustos.2011, 00:08
sabri guzel orta acti semihin vurusu aut

Night_Mare17
11.Ağustos.2011, 00:14
Nazar değdi Kazım'a.

edit . gökhan töre çok iyi .

cimboom
11.Ağustos.2011, 00:16
Ya cikarin sana Kazimi, yoruldu o !!!!!

Nedvedmania
11.Ağustos.2011, 00:17
Yormayın Kazım'ımı :D

SAİT71
11.Ağustos.2011, 00:19
Kesinlikle milli maç havası hissetmedim. Hangi takım taraftarı olursa olsun milli takım formamız altındaki bir oyuncuyu profesyonel futbol hayatındaki yanlışları bahane gösterip protesto etmemeli. Ediyorsa o zaman o adam Türklüğünü takımını ikinci plana atmış ve sadecec kişisel egolarını tatmin etmeyi hedefleyerek maça gelmiştir. Bi nevi milli takımımızın karşısında yer alıyor.

Maçı kazanmamızın avantajı hem puan almamız hemde birlik beraberliğin gelişmesi oldu. Gökhan Töre diğer oyunculardan çok farklı bir oyuncu. Taa Leverkusendeyken takip ediyordum onu. Chelsea'ya gitti. Orda çok geliştirdi kendini. Sprint özelliği var. Çok kıvrak. Tekniği çok iyi. Benim C.Ronaldom Gökhan Töre'dir. Çok geç değil gelecek seneye milli takımımızın değişmezlerinden olacak inşallah Hamburg'ta sakatlık felan yaşamazsa. M. Ekicide bu maçta attığı ara pasları ve geçtiği rakiplerle diğer maçlardan daha ön plana çıktı. Çünkü artık birbirlerini tanımaya başladı yeni gelenler.

Yalnız S.Kesimal'i yine beğenmedim. Eğer bununla devam edersek Ş.L'nde defans anlamında sıkıntı yaşarız. Serdar inşallah hazır olmadığı için kötü oynuyordur...

di canio
11.Ağustos.2011, 00:19
Gökhan Töre çok etkili olacak A Milli Takımda da. Hamburg'da da 11'de şans buluyor. Daha da iyi olacak inşallah.

byariff
11.Ağustos.2011, 00:26
aynen gokhan toreyi ve ekiciyi bende begendim iyi oynadilar keske hiddinki tunayi"da alsaydi onuda izlerdik kaleciye gelirsek bence heycanliydi ilk maci oldugu icin ve iyide kurtarislar yapti guven verdi kalede bana gore

ayrica bu oyun ile birsey yapamayiz hucumda 3 adamimiz var toplam bole oynarsak hollanda falan dagitir bizi

sananes
11.Ağustos.2011, 00:27
Gökhan Töre çok iyi bir oyuncu olacak gibi duruyor.Yalnız mevkisi sıkıntı o bölgede Arda oynuyor.Gökhan sağ kanatta da aynı şekilde oynayabiliyorsa oraya monte edebiliriz.Çok da iyi olur GG'nin önünde içe kat ederek oynayan bir oyuncu olduğunda çok daha etkili kullanıyor sağ kulvarı.Gerçi Kazım'da bugün ki gibi oynarsa hep bu da imkansız :)

Kale ile ilgili ben de yorum yapmak istiyorum.Hazırlık maçlarında çok daha önceden oynatılmalıydı.Neredeyse hiç tercih edilmedi diye hatırlıyorum ben Fatih Terim döneminde.Bugünde heyecanlıydı iyi kaleci olduğu belli Sinan'ın ama bugün hiç bir şey anlayamadık, top gelmedi çünkü.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 00:27
3-0 kazandık ama iyi oynamadık.Gökhan Töre'yi herkes gibi bende beğendim,nazar değmesin :)

SAİT71
11.Ağustos.2011, 00:33
Almanya Brezilya'yı 3-1 yeniyor. Valla Almanları nasıl yeneceğiz çok merak ediyorum...

Night_Mare17
11.Ağustos.2011, 00:38
------------------Mevlüt---------------
Gökhan --------Arda------------ Hamit
-------------Nuri---------Selçuk İ-------
Regen-----Servet----Serdar------GG77
---------------Sinan(2-3 sene sonra)---

İleride kullanacağımız kadro bu olur.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 00:40

Regen yerine H.Balta yaz,Nuri yerine Selçuk Şahin yaz.Mevlüt zaten milli takımda oynayacak kalitede değil. (!) :)

sananes
11.Ağustos.2011, 00:40

Ben bizim Serdar'ı beğenmiyorum 2 maçtır.Onun dışında Gerisi mantıklı gibi duruyor.Tabi ben olsam Arda'yı solda Gökhan'ı sağda oynatmayı denerim.Kalede de Volkan daha bi 6-7 sene oynar gibi geliyor bana.

barahir
11.Ağustos.2011, 00:41
Sinan olmaz Volkan 5 sene daha götürür sonra da Mert alır :)

byariff
11.Ağustos.2011, 00:43
ardayi oyun kurucu oynatsa iyi olur ortada Gokhan tore solda olur Serdar kesimal yerine bence toroman veya egemen gelmeli su an icin ama milli takimda oguz cetin varken cok zor.

kale emin ellerde diyebilirim volkan-onur-sinan

Sol bek"e hasan ali kaldirim denense hic fena olmaz iyi adam hizli adam.
Nuri - selcuk ikilisi olmaz 1 tane kesici sart oraya mehmet topal tarzi.

SAİT71
11.Ağustos.2011, 00:44
Servet'in yerine 2-3 seneye BJK li Sezer gelir bence. :) Artı U-19'dan çıkan olacaktır...

Sirius Black
11.Ağustos.2011, 00:45
Bu arada Onur Kıvrak diye de birisi var hatırlatayım dedim. :) Sinan, Mert filan onun ardında bekler Volkan bırakınca.

sananes
11.Ağustos.2011, 00:46
Bu arada Onur Kıvrak diye de birisi var hatırlatayım dedim. :) Sinan, Mert filan onun ardında bekler Volkan bırakınca.

Onur değil de Tolga var bence:) Tolga kesti gibi geliyor bana Onur'u kaptan da çıkmaya başladı.

Military
11.Ağustos.2011, 00:46
İlk yarı güzel oynadık sonra izlemedim 3-0 bitmiş ilk yarı gibi ama Almanya bizi gene bu kadroyla duman eder...

Sirius Black
11.Ağustos.2011, 00:48
Onur değil de Tolga var bence:) Tolga kesti gibi geliyor bana Onur'u kaptan da çıkmaya başladı.

Alakası yok. Onur sakatlığı geçer geçmez alır kaleyi. :) Her türlü daha kaliteli Tolga'dan.

MeMo
Milli maçta kulüp lehine tezahurat yapanlar kervanına Galatasaray taraftarı da eklendi böylece.

SAİT71
Birde Necip diye bir gencimiz var. O adama haksızlık yapılıyor. Bu kadroda olmalı.

deniz.91
11.Ağustos.2011, 01:11
Milli takım bana heyecan vermiyor.Yendik ama oynanan oyun iyi değil.Selçuk şahinden falan ne anlıyor hiddink hiç anlamış değilim al necipi hasan aliyi mevlütü

europeanconquer
11.Ağustos.2011, 01:12
Milli maçta kulüp lehine tezahurat yapanlar kervanına Galatasaray taraftarı da eklendi böylece.

Çok saçmaydı.Hadi kendi takımın lehine tezhürat yap ama arkadaş milli bir maçta milli oyuncu ıslıklanırmı ya ? Harbi ayıp ettik.

Trabzonspor
11.Ağustos.2011, 01:15
Milli takım bana heyecan vermiyor.Yendik ama oynanan oyun iyi değil.Selçuk şahinden falan ne anlıyor hiddink hiç anlamış değilim al necipi hasan aliyi mevlütü

Aynen bende birşey anlamadım bu oyundan hiçte zevk almadım.Buna gurup maçları da dahil.

Şu Burak'tan nefret ediyorum burdada tek forvet oynuyor.Bu adam o işi yapamaz ki yahu.

Umarım daha ıyı oyun oynarız ilerleyen zamanlarda.

KanaKe
11.Ağustos.2011, 01:16
aynen oynanan oyun berbat hiddink hala bazi seylerin farkina varamamis defans cizgisini cok önde tutuyor arkaya atilan her top tehlike oluyor yahu estonya gibi takima kac tane net pozisyon verdik savunmada servet serdar gibi yavas adamlar varken defans cizgisini bu kadar önde tutmaya ne gerek var.. birde artik su milli maclarda takim taraftarligindan kurtulmamiz gerekiyor ayrica milli takim kaptaninin isliklanmasi rezillikten baska birsey degildir galatasaraylilar bu yapilani savunmamalidir..

TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2011, 01:22
Emre ne ki bütün milli takım ıslıklandı, Aurelio alkışlandı Yunanistan maçında. Bu konuda ülkecek zayıf karakterliyiz.

Yalnız o maçta durum biraz farklıydı. O maçtaki ıslıkların sebebi oyuncuların giydikleri forma değil Aurelio haricindeki oyuncuların formalarına bakılmaksızın sahada sergiledikleri futboldan dolayı ıslıklanmışlardı. Doğrudur, yanlıştır tartışılır ama o ıslık formanın hakkının verilmemesi dolayısıylaydı.

Ancak bu akşamki ıslıklar kulüp formasının milli formadan üstün tutulması kaynaklı. Kadıköy'de Belçika maçında müthiş bir atmosfer oluşturulmuştu ancak maçın son dakikalarında 1 dakikalık Fenerbahçe tezahüratı yapılmıştı. O maçtan sonra bir daha Saraçoğlu'na ve bu tip kulübünü milli maçlara taşıyanların sahasına maç verilmemeli demiştim. Bugün de eğer milli forma giyen bir oyuncuyu sırf sevmiyorsun diye ıslıklıyorsan senin stadın milli maçı haketmiyor demektir. TFF bu konuda radikal kararlar alarak; bu tip davranışlarda her kim bulunuyorsa o stada 5 yıl maç vermemeli. Verin Eskişehir'e, Ankara'ya, Erzurum'a, Samsun'a; ne bileyim Şanlıurfa'ya verin ama amaç milli takımı desteklemek olsun, stat sahibinin kulübünün menfaatleri olmasın.

Edit: senin stadın vs. tarzı cümlelerim alıntı yaptığım arkadaş için değil, söz gelimi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 01:44
Servet'in yerine 2-3 seneye BJK li Sezer gelir bence. :) Artı U-19'dan çıkan olacaktır...

Birde Necip diye bir gencimiz var. O adama haksızlık yapılıyor. Bu kadroda olmalı.
Sezer mi ? O da kim Sait Gökhan Zan varken :) Hele birde Necip diyosun ya,gülmekten alıkoyamıyorum kendimi,Selçuk Şahin varken Necip kim yahu Necip kim..!

runforafall
11.Ağustos.2011, 01:49
Selçuk Şahin??
Selçuk Şahin varken, Necip kim??

Addolorato
11.Ağustos.2011, 01:54
Cenk Tosun adamsın valla. Seslendiğimiz hiç bir futbolcu dönüp bakmayı bırak el bile sallamadı nerdeyse ama adam geldi elimizi sıktı sohbet etti.

Not : Hakan Balta futbolcuysa bende Messiyim arkadaş.

eXcitinG
11.Ağustos.2011, 02:10
Dünya futboLunun en zayıf takımLarından birisine karşı oynuyoruz, oyunda ne tempo kurabiLiyoruz, ne oyunu kontroL edebiLiyoruz, ne oyunu rakip kaLeye yıkabiLiyoruz. Birde yetmez gibi Estonya gibi bir takıma karşı inanıLmaz pozisyonLar veriyoruz. Türk miLLi takımının futboLu bu oLmamaLı. Kadro zaten ayrı facia. Kazım da artık attığı 2 goL sayesinde bir 10 yıL formayı kapar. Kazakistan ve Avusturya maçLarından topLam 1 puan aLsak sevinecek bir futboL oynayan takımın neyini konuşacağım yahu. Zaten maç hevesimizi daha Temmuz başında köreLtmiş bir üLkenin miLLi takımının da konuşuLacak birşeyi kaLmamış.

Facx
11.Ağustos.2011, 02:18
Dünya futboLunun en zayıf takımLarından birisine karşı oynuyoruz, oyunda ne tempo kurabiLiyoruz, ne oyunu kontroL edebiLiyoruz, ne oyunu rakip kaLeye yıkabiLiyoruz. Birde yetmez gibi Estonya gibi bir takıma karşı inanıLmaz pozisyonLar veriyoruz. Türk miLLi takımının futboLu bu oLmamaLı. Kadro zaten ayrı facia. Kazım da artık attığı 2 goL sayesinde bir 10 yıL formayı kapar. Kazakistan ve Avusturya maçLarından topLam 1 puan aLsak sevinecek bir futboL oynayan takımın neyini konuşacağım yahu. Zaten maç hevesimizi daha Temmuz başında köreLtmiş bir üLkenin miLLi takımının da konuşuLacak birşeyi kaLmamış.

kazım olayı dışında imzamı atarım

vego
11.Ağustos.2011, 02:39
2 pas yapan takım 4 atar bize.

Kaka Leite
11.Ağustos.2011, 02:47
Maçı izlemeye gittim ve güzel bi maç oldu ama eksiklerimiz çok var.

Emre'nin yuhlanmasına üzüldüm ve Selçuk oynamamalıydı Necip dururken onu oynatmak çok saçmaydı Mehmet Ekici ve Gökhan Töre girdiler ve iyilerdi Kazım 2 tane boş şut denedi yere sekti girdi şuanda söylüyorum 50 kere vursa 40 taneyi atamaz :) Tamam iyi oynadı ama attığı goller abartılacak yanı yok iyi takımız ama başımızdaki adam yanlış :)

SAİT71
11.Ağustos.2011, 03:03
Necip ve M.Topal gibi isimler varken Selçuğu oynatan bir teknik ekibe sahip milli takımdan başarı beklemem. Başarı süpriz başarısızlık normal olur bu saatten sonra. Eğer bu oyunundan sonra bu tip tercihlerde ısrar ederlerse altında kasıt ararım...

Military
11.Ağustos.2011, 03:09
bu maçta Burak çok kötü oynadı hiç beğenmedim.

bodan93
11.Ağustos.2011, 03:11
Şimdi bu hazırlık maçı diye Selçuk oynamıştır normalde oynatmaz dicem ama buna ben bile inanmıyorum :D

footballer33
11.Ağustos.2011, 03:19
Oynanan futbol çok kötüydü, organize tek bir atak geliştirdiğimizi hatırlamıyorum. Bireysel beceriler ve uzaktan şutlarla gelen goller var işte sadece. Estonya bizden daha iyi oynadı ve daha çok pozisyona girdi. Bu oyunu Almanya, Belçika gibi takımlara karşı oynarsak vay halimize. Hazırlık maçı olduğu için ve rakip nispeten zayıf bir takım olduğu için böyle olmuştur umarım. Grup maçlarında da böyle devam edersek 3. bile olamayız.

Tatanga17
11.Ağustos.2011, 03:27
------------------CENK---------------
Arda --------Nuri------------ Kazım
-------------Selçuk---------Necip-------
Hasan Ali-----Serdar Kesimal----Semih Kaya------GG77
--------------Onur Kıvrak---

Semih Kaya'yı çok beğeniyorum inş iyi bir çıkış yapar ve göbek sorunundan kurtarır.

Zekirdek
11.Ağustos.2011, 03:56
Maçta ortalama bir performans sergiledik. Gökhan ve Kazım'ı beğenmedim. Özellike Kazım 2. yarıda sıfırdı.

goosfraba
11.Ağustos.2011, 06:14
bu maçla birlikte kulüpler milli takımların önüne geçmiştir. enteresan milletiz vesselam.

milli maçlarda kulüp lehine tezahüratları doğru bulmadığım gibi, kulüp aleyhine tezahüratları da son derece yanlış ve manidar buluyorum.

hiçbir futbolcu, kulüp formasına bakılarak ıslıklanmamalı, protesto edilmemeli. bir hesabın varsa, lig maçında görürsün zaten.

milli maçlar birlik ve beraberlik ister. bunun olmadığını en azından avrupa dün görmüştür.

bunu beceremeyenler de türklüğün gerisinde kalmışlar ne yazık ki. türklük bu değildir.

bir de maçtaki en komik bulduğum olay, emre'yi ıslıklayanlar, emre golü attığında sevindiler.

Allah, millet olarak bizi ıslah etsin.

FenoMachine
11.Ağustos.2011, 06:18
bu maçla birlikte kulüpler milli takımların önüne geçmiştir. enteresan milletiz vesselam.

milli maçlarda kulüp lehine tezahüratları doğru bulmadığım gibi, kulüp aleyhine tezahüratları da son derece yanlış ve manidar buluyorum.

hiçbir futbolcu, kulüp formasına bakılarak ıslıklanmamalı, protesto edilmemeli. bir hesabın varsa, lig maçında görürsün zaten.

milli maçlar birlik ve beraberlik ister. bunun olmadığını en azından avrupa dün görmüştür.

bunu beceremeyenler de türklüğün gerisinde kalmışlar ne yazık ki. türklük bu değildir.

bir de maçtaki en komik bulduğum olay, emre'yi ıslıklayanlar, emre golü attığında sevindiler.

Allah, millet olarak bizi ıslah etsin.

Aynen katılıyorum ben emreyi bizzat gördüğüm biri ve gördüğüm kadarıyla hiçde hırçın ağzı bozuk biri değildi sadece maçlarda kendini kaybedebiliyor bu sefer cevabını hareket ile değilde Bayrağı öperek cevap vermesi bence çok iyi bir kapak oldu
:tur:

Nedvedmania
11.Ağustos.2011, 06:22
Kendi stadında kendi takımının tezahuratını yapan tek takım bizmişiz gibi konuşuyorsunuz. Sürekli olan birşey bu.

goosfraba
11.Ağustos.2011, 07:16
kendi takımına tezahürat yapan sadece galatasaray taraftarı değil zaten.

onları da doğru bulmuyorum.

ama milli takım içerisinde veya milli takım ve taraftarı arasında infiale sebep olacak bu tür davranışları manidar buluyorum.

ayrıca saraçoğlu'ndaki ilk milli maçta galatasaraylısı, beşiktaşlısı, fenerbahçelisi, bursalısı farketmeksizin bütün futbolcuları çağırıp üçlü çektirmeyi düşünüyor fenerbahçe taraftarı, bu olaydan sonra.

GALATAS4R4Y
11.Ağustos.2011, 11:26
Kazım ilk yarı iyidi ikinci yarı bozdu ama olsun bu sezon böyle oynar inş.

SAİT71
11.Ağustos.2011, 16:08
Birde milli maçlarda kulüp takımı formaları giymeleri komik geliyor bana. Bence düz kırmızı veya beyaz bir t-shirt ile git maça daha anlamlı olur. Bu konuya hep dikkat ediyorum millet olarak milli forma yerine kulüp formalarıyla gidiyoruz. Çok anlamsız.

Revolution
11.Ağustos.2011, 16:26
Aynen, milli takimla ilgili urunler artirilmali ve fiyati ucuz olmali. Herkes kendi takiminin formasiyla gidiyor maca.

Facx
11.Ağustos.2011, 16:33
bi ara maça gidene taraftar forması veriliyodu yanılmıyosam onun gibi bişey yapabilirler en kötü

GeNç KaRTaL
11.Ağustos.2011, 20:07
Maçı seyretmedim ama yorumlardan anlaşıldığı kadarıyla,bu maç sadece uluslararası puanlamada hanemize artı puandan başka hiç bir şeye yaramamış.Umarım resmi maçlarda aynı görüntü devam etmez.Önümüzdeki iki maç teknik heyete olan güvenin iyiye veya kötüye gitmesi açısından önemli.Ayrıca ülke olarak maalesef milli takım taraftarlığı kültürümüz son zamanlarda çok çok aşağılarda.Bu da insanların futbola gereğinden fazla önem (rakip takım taraftarını öldürecek kadar fanatiklik gibi) vermeleriyle alakalı.

eng1n
11.Ağustos.2011, 20:42
Volkan 5 yıl falan daha kaleyi korur.

Bugüne bakarsak Necip Kadroda olmalıydı ama şu sistemde ön libero olamaz gibi Hiddink'in aradığı ön libero defansın arasına giren 3.stoper gibi oynanan bir ön libero bu özelliklere göre bakarsak oraya uyacak isim Mehmet Topal'dır, onun dışında kadroda hala Mevlüt'ün olmamasına anlam veremiyorum.