View Full Version : Aziz Başkan dönüyor
vita es morte
27.Mayıs.2006, 16:15
Fener mahkumu http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif"Bu kez 2001’deki gibi dönmem" diyen Aziz Yıldırım’ın fikrini değiştirdiği ve tekrar aday olacağını hafta içinde açıklayacağı öğrenildi.
http://www.e-kolay.net/fanatik/images/trans.gif http://www.e-kolay.net/fanatik/images1/futbol/fenerbahce/aziz2705.jpg
Yarın akşam İstanbul’da
Aziz Yıldırım’ın geri döneceği yolunda bir süredir alınan sinyaller dün tavana vurdu. Görevi bıraktığını açıkladıktan sonra yurtdışına çıkan Yıldırım’ın yarın akşam saatlerinde Türkiye’de olacağı, pazartesi günü de kongre kararı alan yönetimle toplantı yapacağı bildirildi. Fenerbahçe Başkanı’nın hafta içinde de seçime gireceğini resmen açıklaması bekleniyor.
‘Eleştiriye hazırım
Yakın çevresine, “Her türlü eleştiriye göğüs germeye hazırım” dediği öğrenilen Yıldırım’ın sadece, “2001’deki gibi geri dönmeyeceğim” sözünden rahatsız olduğu vurgulandı. Yönetimde bir kaç değişiklik yapmayı düşünen Aziz Yıldırım’ın transfer harekatına da hemen başlayacağı belirtildi. Başkana dönmesi için büyük baskı yapan camiada heyecanlı bir bekleyiş var.
NOT: HABER FANATİK KAYNAKLI OLDUĞUNDAN BALON OLABİLİR
enesao
27.Mayıs.2006, 17:22
bu baslik zaten varrdii.
Nedvedmania
27.Mayıs.2006, 17:30
ewet bu başlık vardı zaten
vita es morte
27.Mayıs.2006, 19:57
nerede var ya göremedim..bugünün haberi bu bir de
neyse ya dönerse döner !!!
Meziyet
27.Mayıs.2006, 19:58
YaLan HabéR !
bence sözünün arkasında durmalı dönmemeli...
bence sözünün arkasında durmalı dönmemeli...
bencede.........
cureshot
27.Mayıs.2006, 20:10
dönerse ayıp olur. eleştiriye hazır olan adam şampiyon olamamalarının eleştirisine katlanmayıp gündemi değiştirmek için kaçtı ama derler adama.
crazy_aslan
27.Mayıs.2006, 20:49
eger dönerse gercekten en nefret ettigim insan aziz yildirim olur.nedeni ise galatasarayin sampiyonluguna gölge düsürmek istimis durumuna düser.bence sakin ama sakin geri dönmesin
Del Piero_10
27.Mayıs.2006, 21:03
aman dönmesin yıldırım strikes back'i kaldırmaz lig.
M.Scofield
27.Mayıs.2006, 21:18
tebrikler gündemi yine değiştirdi:mad: :mad: :mad: :mad:
Berkaiser
27.Mayıs.2006, 21:28
Eğer dönerse 2'nci defa sözünden dönmüş olacak.
bursa_mc
27.Mayıs.2006, 21:47
fener için en iyisi olur bu
BaTuHN
28.Mayıs.2006, 20:37
ya bu adam hep böyle ya gündemi kendi üstüne çekmeye çalişio ilk deil bu bi kere daha yapmıştı istifa ettin nie bi daha dönmek istiosan sözünün arkasında dur işte :mad:
crazy_aslan
28.Mayıs.2006, 20:39
arkadaslar yarin basin toplantisinda büypk ihtimalle geri dönecegini aciklayacak
ul.n varya hep gündemi degistirmek icin ne bahaneler buluyo buna büyük baskan demek bile sacmalik be baskan dedigin sözünün arkasinda durur,onurludur,gururludur bence bunlar aziz yildirimda yok
koray_capello
28.Mayıs.2006, 20:40
Biri Azizi durdursun.
barcelos
28.Mayıs.2006, 20:40
saçmalamakta üstüne yok walla.bakalım daha neler yapacak galatasarayın şampiyonluğunu örtpas etmek içi
Sekopej
28.Mayıs.2006, 20:43
arkadaşlar son mesajlara baktım da hiç fenerlilerden mesaj yok. yani siz durmadan ondan bahsediyorsunuz ve gündem mecburen oraya gidiyor.
Aziz Başkan aşkta gurur olmaz bunun için başkanlığa geri dön ama dönmezsen canın sağolsun Biz Seni Unutmayacağız....
Del Piero_10
28.Mayıs.2006, 20:58
sözünden dönene itibar edilmez!bu ikinci hemde.
Burak Duran
28.Mayıs.2006, 21:42
ya bırakın adam eğleniyor bi bırakıyo bi dönüyor. ben anlamadım gitti bi karar versede ona göre davransak bizde
dönerse döner!!! napalım aşkta gurur olmaz mış .... bu gurur nedense hep galatasaray şampiyon olduğunda ortaya çıkıyor ...
ne kadar saçma bişey ya "eskisi gibi dönmem..!!" diyen biri gene dönüyorsa ne denebilir ki...
senderson
28.Mayıs.2006, 22:10
İnşallah geri döner.Ayrıca bu durum Fenerbahçe'den başkasını ilgilendirmemesi gerekir ama renkdaşımın belirttiği gibi Fenerbahçeliler msj atmıyor......
M.Scofield
28.Mayıs.2006, 22:31
sonra niye küfür ediyonuz diyorlar gs taraftarını al işte buyur sabır sabırrr
Universal
28.Mayıs.2006, 22:41
yönetime şahenk ailesi ve koçtan kişiler alacağını duydum
francesco10
28.Mayıs.2006, 22:50
görmeye alışık olduğumz sahneler bunlar, bi başkanda sözünün arkasında dursn be kardeşm , önce demirören sonra aziz yıldırım ayıp be ayıpp bariz gündemi değiştrmek için yapılmış planmı bi açıklama
İnşallah geri döner.Ayrıca bu durum Fenerbahçe'den başkasını ilgilendirmemesi gerekir ama renkdaşımın belirttiği gibi Fenerbahçeliler msj atmıyor......
burda herkez istediği konuda yazabilir bu konu sadece fb lileri ilgilendirmiyor ... futbolla ilgilenen herkez düşüncesini yazar ...
Sekopej
29.Mayıs.2006, 00:33
burda herkez istediği konuda yazabilir bu konu sadece fb lileri ilgilendirmiyor ... futbolla ilgilenen herkez düşüncesini yazar ...
doğru herkes istediğini yazar ona da kimse karışamaz(kurallar doğrultusunda). ama gündemi değiştirmek için diyosunuz da gündemi değiştiren sizlersiniz biz fenerliler değil. biz sadece birlik olduk onun dönmesini bekliyoruz siz de dönerse gurursuz,dönmemesi lazım falan gibi cümlelerle bu olayı gündemde tutuyorsunuz.
saygılar.....
korray87
29.Mayıs.2006, 03:22
sadece gundem deistrio biz de yiyoruz yaw adam mı cok akllı biz mi cok cabuk atlıyoruz bn onu anlamoorm
sadece gundem deistrio biz de yiyoruz yaw adam mı cok akllı biz mi cok cabuk atlıyoruz bn onu anlamoorm
francesco10
29.Mayıs.2006, 04:19
doğru herkes istediğini yazar ona da kimse karışamaz(kurallar doğrultusunda). ama gündemi değiştirmek için diyosunuz da gündemi değiştiren sizlersiniz biz fenerliler değil. biz sadece birlik olduk onun dönmesini bekliyoruz siz de dönerse gurursuz,dönmemesi lazım falan gibi cümlelerle bu olayı gündemde tutuyorsunuz.
saygılar.....
fener taraftarı tabiki dönmesini ister ona lafım yok benm şahsen ama tutupta o kadar açıklamadan sonra tükürdüğünü yalarsa 2.defa olmaz bakınız demirören
hem kendini küçültür hem klübü
Jesus_FB
29.Mayıs.2006, 04:27
bu adam olduda dönmedi o zaman bu gündem değiştiriyo diyenler ne dicek helal olsun mu diyecek
yapmayın arkadaşlar bu kadar korkmayın oda bir insan sonuçta kimseyi yemez :D:D
fener taraftarı tabiki dönmesini ister ona lafım yok benm şahsen ama tutupta o kadar açıklamadan sonra tükürdüğünü yalarsa 2.defa olmaz bakınız demirören
hem kendini küçültür hem klübü
klübü neden küçülsün? bir klüp nasıl küçülebilir böyle bir durumda kendiside küçülmez çünkü onun geri dönmesini milyonlarca insan istiyor neden küçülsün fenerbahçenin en önde gelen adamları geri dönmesi için çalşıyor hiç bir şekilde ne Aziz Başakn küçülür nede FENERBAHÇE böyle bir şey söz konusu olamaz
koray_capello
29.Mayıs.2006, 04:35
Ya iyide bu ''Aziz Yıldırım dönüyor'' konusu
''Aziz Yıldırım gündem değiştiriyor topiği bir üstte..
edit: şimdi ben yazınca aşağı düştü:D
kavara
29.Mayıs.2006, 04:43
aziz yildirim dönmüyor biraz önce telegol programında serhat ulueren in aziz yildirim la bu aksam üstü yaptıgı telefon baglantısında aziz yildirim kendisi diyor
asla kararımda 1 sapma yoktur diye ve tartısmaları bitiriyorr :(:(
bu adam olduda dönmedi o zaman bu gündem değiştiriyo diyenler ne dicek helal olsun mu diyecek
klübü neden küçülsün? bir klüp nasıl küçülebilir böyle bir durumda kendiside küçülmez çünkü onun geri dönmesini milyonlarca insan istiyor neden küçülsün fenerbahçenin en önde gelen adamları geri dönmesi için çalşıyor hiç bir şekilde ne Aziz Başakn küçülür nede FENERBAHÇE böyle bir şey söz konusu olamaz
bu adam olduda dönmezse ben o zaman korkarım ... umarım döner adamın istatislikleri ortada. ... galatasaraylılar bu adamdan korkmuyo galatasaraylıların tek kızdığı şey dönersse gündemi değiştirmek için olduğu kesinleşek ... ama yinede umarım döner ...
Del Piero_10
29.Mayıs.2006, 15:24
telegolde dönmeyecem dedi yemin etti.artık dönerse bilmiyorum ne demeli?
e_mali
29.Mayıs.2006, 15:29
Yemin mi etti :)
Su an icin degisen bir sey yok donmuyorum. AMA yonetim kurulu ile son degerlendirme yapacağız vs vs gibi biseler soyledi ;)
kavara
29.Mayıs.2006, 18:02
Su an icin degisen bir sey yok donmuyorum. AMA yonetim kurulu ile son degerlendirme yapacağız vs vs gibi biseler soyledi ;)
abi bide transferlerle ilgili bisey söyledi orayı anlayamadım ben..
Del Piero_10
29.Mayıs.2006, 20:34
arada yemin ederim diyor yada serhat ulueren öyle çevirmiş.
ronaldinho34
29.Mayıs.2006, 21:39
bırakın dönsün ya türk milleti azizin nasıl bi başkan olduğunu bir kez daha görür hep böle zaten bu adam 2001 de de aynısını yaptı:/
TüMeR_yAğıZ
29.Mayıs.2006, 22:07
o serhatın işidir.gerçekleri çarpıtmakta üstüne yok.adam nasılsa dönecek başından beri biliyor niye yemin etsinki?
M.Scofield
29.Mayıs.2006, 23:11
dönmese bile günzdemi değiştirdi yine
francesco10
29.Mayıs.2006, 23:13
yapma be adamım, bi insan sözünden dönerse o nei gösterir sence, ewt belki senin klübüne bağlılığn ve başkanına olan sevgin azalmaz ama bnm için ve inanıorm ki fenerbahçeyi tutmayan biçok kişinin gözünden iice düşmüştr,saygınlığını yitrmiştr
başkan bırakırken demiröreni kastederek fener düşmanı mı yoksa bana düşmanmı görcez demişti, şimdi fener başına dönerse sürüp gideck olan tartışmalar ne feneri ne aziz yıldırımı yüceltmez bence
hee bide hakkaten başkanlığa dönmezse helal olsn bu adama sözünde durdu derm, çünkü bi insan hele klüp başkanları söylemlerinin ve yaptkları eylemlerin sonuçlarının arkasında durmalıdır(demirören tükürdüğünü yaladı ve şimdi aynısını yıldırım yapıo malasef)
tekrar söyliyeym fenerbahçe camiası haklı olarak geri dönmesini ister ki ben ve biçok bjk taraftarı nası serdar bilgili bırakıcam dediğnde geri dönmesini istediysek
Burak Duran
29.Mayıs.2006, 23:49
yaw bırakın dönsün size ne ya istediğini yapsın adam oyuncak etti zaten :)
jerome_rothen
30.Mayıs.2006, 01:51
aziz baba diyorsunuz nerde onun babalığı birinci neyse hata yaptı diyelim ikinci olurmu yaw fenere fahri başkan lazımsa alınsize fahri başkan.ama baba adam bunu yapmaz kralı gelip desede dönmez o zaman derim ki ağzından çıkanı kulağı duymayan bir başkan.ve bu adam hiç bişeye yaramaz otoriter olmalıdır.hem kendisi hemde çevresi için aziz baba olur artık ..... siz koyun.serdar bilgili gitti döndü mü herkes özür diledi ama dönmedi karizmaysan hep öyle kal.
BurakMania
30.Mayıs.2006, 02:26
O programı bende izledim ama yemin etmedi sanırım sadece şu an için kararımda bir değişiklik yok dedi ama belli mi olur Aziz baskanın işi belki telefonu kapattıktan sonra değiştirmiştir kararını olamazm ı;)
paceywitter
30.Mayıs.2006, 05:47
Aziz Yıldırım dönerse tükürdüğünü yalamış olmaz A.Yıldırımın istifa etmesinin nedeni kendisi düşündüğü için değil yine klübünü düşündüğü içindi (tabi karar doğrumuydu o tartışılır) işallah geri döner çünkü herkes onu 100.yılda FB Başkanı olarak görmek istiyor
mgungor
06.Haziran.2006, 10:29
Yıldırım'ın dönüşünün belgesi
Fenerbahçe kulübünün ay sonunda yapılacak olağanüstü genel kurulunda aday olup olmayacağı tartışılan başkan Aziz Yıldırım, Futbol Federasyonu'nun 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak mali genel kurulu için sarı-lacivertli delege listesinin ilk sırasına adını yazdırdı.
http://www.superspor.com/images/1/29/3869_B_Azizyildirim005.jpg
Türkiye Kupası'nı Beşiktaş, Süper Lig'i ise Galatasaray'a kaptırdıktan hemen sonra şok bir kararla görevi bıraktığını açıklayan Yıldırım'ın genel kurula girip girmeyeceği belli değilken, Fenerbahçe kulübünün 7 kişilik federasyon delege listesinin ilk sırasında gösterilmesi ilginç bir gelişme olarak değerlendirildi.
2 Haziran Cuma günü federasyon tarafından kesinleştirilen listede adı yer alan Yıldırım, 24- 25 Haziran tarihlerindeki olağanüstü kongrede adaylığını koymaz veya seçilemezse, ya da listedeki yöneticilerden biri başkanlığa gelmezse sarı-lacivertli kulüp tarihinde ilk defa federasyon genel kurulunda başkan düzeyinde temsil edilmeyecek.
Seçim kulisleri
Yıldırım'ın Fenerbahçe kulübü tarafından bildirilen delege listesinin ilk sırasına yazılması "aday olacak mı olmayacak mı?" belirsizliğine de noktayı koyacağı ileri sürüldü. Aziz Yıldırım ile birlikte federasyona bildirilen listede Nihat Özdemir, Nihat Özbağı, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu, Serhat Çeçen ve Şekip Mosturoğlu'nun da adları dikkat çekti.
Şampiyonluğun kaçırılmasında Haluk Ulusoy'u birinci derecede sorumlu tutan ve federasyonu devirme planları içinde aktif rol oynayacağı bildirilen Yıldırım'ın seçim kulisi ile ilgili çalışmalara da başlayacağı iddia edildi.
Büyüklerin listesi
Mali genel kurulda oy kullanacak diğer üç büyük kulübün delege listelerinde ise şu isimler yer aldı:
Galatasaray: Özhan Canaydın, Adnan Polat, Cengiz Yalçın, Refik Arkan, Mehmet Helvacı, Osman Hattat, Ali Gürsoy.
Beşiktaş: Yıldırım Demirören, Murat Aksu, Kenan Öner, Kemal Gençer, Sinan Vardar, Hüseyin Yücel, İlhan Durusoy.
Trabzonspor: Nuri Albayrak, Haşim Sayitoğlu, Ethem Hacıömeroğlu, Yusuf Şimşek, Köksal Günay, Faruk Konca, İbrahim Baturoğlu.
06.06.2006
Kaynak : Milliyet
10_Osmanozc
06.Haziran.2006, 12:15
Valla döner dönmez onu bilmiyorum ama başkan adaylığı ile mali genel kurulda delege olma arasında sağlam bir bağlantı kuramadım.
pessy
06.Haziran.2006, 20:54
yav dönerse dönsün bu sefer öyle olmayacak...
uyurtsever
06.Haziran.2006, 21:29
İster dönsün ister dönmesin bizene yaa.Bu dava da Tümer meselesi gibi sıktı artık....:mad: