View Full Version : Spor Toto World Cup
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 22:26
Turnuvadaki maçları bu başlık altından konuşalım :) Şuan ilk maç Milli Takımımızla Ukrayna arasında.İlk yarıyı millilerimiz 38-23 önde kapattı.
*Tüm maçlar CNN Türk'te yayınlanacak.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Ağustos.2011, 23:35
Kazandık ama ümit vermedik genel anlamda. Fakat Furkan ve Enes gerçekten bu Milli Takımın geleceği olduklarını gösterdiler :)
sakary Ali
12.Ağustos.2011, 00:58
Daha ilk maç.Zamanla performansımız artacaktır.Çok kaliteli bir Milli Takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Ağustos.2011, 22:17
İlk yarıda Almanya önünde 43-35 yenik durumdayız. Bitti ilk yarı...
GALATAS4R4Y
12.Ağustos.2011, 22:42
Almanlar çok iyi oynuyo...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Ağustos.2011, 23:23
79-72 yenildik Almanya'ya.Ama şu belli ki gerçekten hazır değiliz. Umarım Şampiyonaya kadar eksiklerimizi gideririz,tabi bu arada sakatlarımızın düzelmesi de önemli.
GodfatheR
13.Ağustos.2011, 01:16
Hazır olmamamız normal. Şimdiden turnuva havasına girip erken form tutarsak işimiz daha kötü olur . Turnuvaya baya bi süre var. yavaş yavaş form tutup turnuvaya maksimumumuzla girmemiz gerek ve bence öyle olucak paniğe gerek yok.
Hugo
13.Ağustos.2011, 01:41
Almanya'yla biz her turnuva öncesi 1-2 kez oynar ve genelde kaybederiz. Turnuvada karşımıza çıkmasınlar. Gerçi Dirk ve Kaman da geliyor turnuvaya galiba ama olsun :D
Hugo
13.Ağustos.2011, 18:54
5dakika sonra Türkiye-Sırbistan maçı başlıyor. Kerem Tunçeri oynayacak, dizinden ağrıları olan Hido dinlendiriliyor.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Ağustos.2011, 19:50
Daha 18 gün var Şampiyona'ya ama ortada bizi telaşlandıracak bir savunma var malesef :/ Sırbistan eziyor.
runforafall
14.Ağustos.2011, 02:20
Maçlar saat kaçta hangi kanalda?
Daha maçımız kaldı mı?
Biri bilgilendirsin :)
Hugo
14.Ağustos.2011, 04:06
Turnuva bitti bugün :)
Dooki
14.Ağustos.2011, 12:10
Sırbistan'a ezildik, ancak şuanki Milli Takım daha antremanlarını tamamlamamış ve hazır olmayan bir Milli takımdı. Antremanlı Milli Takım bu kadar dış şut kaçırmaz.
Aslında savunma olarak çok kötü değildik, yeri gelince sıkı savunmamızı yaptık ama bu turnuvaya özel olduğunu düşünüyorum, çok açık verdik. Çünkü daha oyuncular turnuva öncesinde defans ve ofans setlerine alışamamış ki bu kadar yeni oyuncu varken normal, turnuvaya kadar düzelir bu sorun. Genel olarak fizik antremanı yapıldığını sanıyorum ben, bu nedenle böyleydi.
Bi' de Semih ve Ömer Aşık var gelecek, özellikle Ömer'e ihtiyacımız olabilir pota altı savunması ile. Bir de Doğuş Balbay'ı kazanmış bulunmaktayız efenim, dün gördük boşuna Yılın Defans Oyuncusu seçilmediğini. Doğuş gibi bir savunmacıya ihtiyacımız olacak, orası kesin. Neyse, antreman niteliğinde bir turnuva geçirdik, Avrupa Şampiyonasında daha iyi olacağımızı garanti edebiliriz.
DenizlispoR
14.Ağustos.2011, 14:34
Sadece Sırbistan maçının bir kısmını izleyebildim ve hazırlık döneminin devam ettiğine dua ettim. İlk olarak savunmanın gerçekten sertleşmesi gerekiyor,rakibin hızlı oyuncuları hemen perdeden çıkıp boş alan bulabiliyor veya boşa çıkarttığı oyuncuları görebiliyor,garda baskı neredeyse sıfır. Sırpların yaptığı önde baskıyı yapmak bizim için çok mu zor? İkinci olarak kesinlikle Semih ve Ömer'e ihtiyacımız var. Oğuz'da size var fakat yetenek o kadar yok. Ki o kalıbı da tam kullanamıyor. Fazla etkisini göremedim,tabii bu takıma eklenecek oyuncuları görünce insanın içi rahatlıyor.
C h A o S
19.Ağustos.2011, 22:38
Bu turnuva değil ancak başka bir turnuvada Yunanistan ile yapıyormuşuz.Maçı izlemiyorum ancak facebook'tan verilen skoru gördüm üzüldüm.
Türkiye 38 - 62 Yunanistan
Bir an önce toparlanmalıyız.İyi bir görüntü çizmiyoruz.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ağustos.2011, 23:15
Daha Hazırlık Kampındayız yaeee replikleri değerini kaybetti bence.Çok kötü durumdayız,çok açık. Biran önce toparlanmalıyız...
vego
20.Ağustos.2011, 00:43
'12 Dev Adam' Yunanistan'a direnemedi
19 Ağustos 2011 20:37 | NTVSpor.net
Almanya’da düzenlenen Beko Super Cup’ın ilk maçında Türkiye Yunanistan’a 62-38 mağlup oldu.
http://media1.ntvspor.net/C/I/177/hido_6UV6T.jpg
A Milli Takımımız, Almanya’da düzenlenen Beko Super Cup’daki ilk maçında Yunanistan’a 62-38 yenildi.
Almanya’da bugün başlayan Beko Super Cup’ta A Milli Takımımız, Yunanistan ile karşılaştı. Maçtan Ay Yıldızlılar, 62-38 mağlup ayrıldı. Bu maçta Turkcell Çoşkusu da Millilerimizi Almanya’da yalnız bırakmayarak tribünden kendilerine destek verdi. Millilerimiz, turnuvadaki ikinci maçını yarın TSİ 16:00’da Belçika ile oynayacak.
Maça Yunanistan, Giannis Buorousis- Kostas Papanikolaou ikilsinin içerden ve dışarıdan bulduğu sayılarla başlarken Millilerimiz, Ömer Aşık ve Hidayet Türkoğlu ile serbest atışlardan skor üretti. İlk 4 dakikalık bölümü Antonis Fotsis’in sayıları ile 13-3 Yunanistan önde geçti. Ersan İlyasova ile suskunluğunu bozan A Milli Takımımız, 3 sayı çizgisinin gerisinden Hidayet Türkoğlu ile bir basket daha buldu. Savunma ve ribaundlarda etkili olan Yunanistan, boyalı alan sayıları ile ilk periyodu 21-8 önde tamamladı.
İkinci periyoda Cenk Akyol, Emir Preldzic ve Semih Erden’in bulduğu basketlerle başlayan 12 Dev Adam, Kostas Koufos’un ve Giannis Buorousis’in sayılarına engel olmadı. Düşük şut yüzdemiz karşısında Yunanistan, 15. dakikayı 32-14 üstün geçti. Kostas Vassilliadis’in 3 sayılık basketlerine Ersan ilyasova-Ömer Aşık ikilisi ile sayılar bularak cevap veren Kırmızı Beyazlılar, farkı eritmeye çalışsa da hücuma hızlı çıkan Yunanistan, bulduğu basketlerle soyunma odasına 42-25 önde gitti.
İkinci yarıya iki takım da tutuk başladı. 4 dakikayı geçen suskunluğun ardından Yunanistan bu periyottaki ilk sayılarına Nikos Zisis ile ulaşırken, Giannis Buorousis’in basketleri ile potamızda etkili oldu. Mola dönüşünde Ender Arslan, Oğuz Savaş, Emir Preldzic ve Ersan İlyasova’nın bulduğu basketlere de hemen karşılık veren Yunanistan, son periyoda 54-36 üstün girdi.
Final periyoduna hızlı hücumdan Kostas Sloukas’ın basketi ile başlayan Yunanistan karşısında A Milli Takımımız, üst üste hücumlardan boş döndü. Karşılaşmanın son 5 dakikasına 58-38 önde giren Yunanistan, üstünlüğünü koruyarak maçtan da 62-38 galip ayrıldı.
YUNANİSTAN (62): Kostas Vassilliadis 10 (2 ribaund- 1 asist), Giannis Buorousis 17 (6 ribaund- 2 asist), Nikos Zisis 4 (2 ribaund- 2 asist), Vassilis Xanthopoulos (2 asist), Nick Calathes 4 (4 ribaund- 1 asist), Antonis Fotsis 3 (5 ribaund- 1 asist), Kostas Papanikolaou 9 (2 ribaund), Dimitris Mavroeidis 2 (2 ribaund), Kostas Koufos 9 (3 ribaund), Ian Vougioukas (4 ribaund), Kostas Kamakoglou 2 (2 ribaund- 2 asist), Kostas Sloukas 2 (1 ribaund),
TÜRKİYE (38): Cenk Akyol 2 (1 ribaund- 1 asist), Sinan Güler (1 ribaund), Ömer Onan (5 ribaund- 2 asist), Ersan İlyasova 9 (2 ribaund), Semih Erden 4 (1 ribaund), Kerem Tunçeri (1 ribaund- 1 asist), Oğuz Savaş 2 (2 ribaund), Ömer Aşık 10 (11 ribaund), Ender Arslan 2 (2 ribaund), Enes Kanter, Hidayet Türkoğlu 5 (1 asist), Emir Preldzic 4, Furkan Aldemir,
1. PERİYOT: 21- 8
2. PERİYOT: 21-17
3. PERİYOT: 12-11
4. PERİYOT: 8-2