PDA

View Full Version : Beşiktaş - Alania Vladikavkaz | Avrupa Ligi Play-off Turu 1. Maçı

di canio
15.Ağustos.2011, 05:27
http://www.yukleresim.com/images/36257903935673075464.jpg

Ralph
15.Ağustos.2011, 11:28
Trübünler çok renkli olacakmış. Yine taraftar gösterisi olacak :)

Cengo
15.Ağustos.2011, 12:26
Fazla uzak değil, içimizden bir takım Alanya :D

Bjk rahat kazanır.

Zekirdek
15.Ağustos.2011, 12:57
Alania gider. Beşiktaş!ın kazanacağını düşünüyorum. Turu rahat geçecek.

anil luque
15.Ağustos.2011, 13:10
Finalleri bitirip Çarşamba günü İstanbul'a döneyim de maça giderim. Tribünde olmak gerekir:) Maça gelecek olursak önce taraftar rakip oyuncuları afallatır sonra takımımız. Rahat kazanırız.

anil luque
15.Ağustos.2011, 13:29
Bu arada biletixle bu sezon için anlaşmadık mı ? yoksa henüz biletler mi çıkmadı ?

besiktas1903
15.Ağustos.2011, 13:30
Sert oynayan bir takimmis galiba sakatlıklar falan olmasında

leventb12
15.Ağustos.2011, 13:30
Alania'ya veren baltacı kim ? Sözüm meclisten dışarı tabi .. :n:

BaFraLı
15.Ağustos.2011, 13:34
Beşiktaş burada Alania'ya maç falan vermez. 2 yada 3 farklı bir galibiyet bekliyorum ben.

Revolution
15.Ağustos.2011, 13:44
Rahat bir galibiyet olacaktır.

SAİT71
15.Ağustos.2011, 14:12
Ben yine yayın göremiyorum ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Ağustos.2011, 16:05
Çok ama çok rahat galip geliriz... :)

runforafall
15.Ağustos.2011, 16:07
Beşiktaş kalitesini gösterecektir. Bol gollü olur inşallah.

RasAnt
15.Ağustos.2011, 16:23
Bu sene 2.lige düşmüş Alanya,kupa finalisti aynı Kayseri Erciyes gibi ummadık taş baş yarmasında

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2011, 16:31
Bir sürpriz olmazsa ilk maçtan turu getirecek skoru elde ederiz.

vego
15.Ağustos.2011, 19:53
Bir zahmet.

garydelgadov
15.Ağustos.2011, 19:59
Bu takıma karşı da rahat kazanamayacaksak "bilemiyorum yani".

SyNdRoMe23
15.Ağustos.2011, 21:09
alt biter bence. rakip hiç gol yemiyormuş. 2 farklı kazanırsak sevinirim ben :)

ama iki maçı da birer farklı alırız gibi geliyor.

footballer33
15.Ağustos.2011, 22:08
İnönü'de işi bitirip rövanşta da yedek kadromuzla çıkarız sahaya. Gönlümden geçen bu ve yanılmayacağımı umuyorum. :)

Fearless Coward
15.Ağustos.2011, 22:09
D-Smart veriyor sanırım Beşiktaş maçını...

besiktas1903
15.Ağustos.2011, 23:48
Rahat yenebilecegimiz bir maç ama nedense bu maç alt bitecek gibi geliyor bana. Alania kapanir ve sert oynar ve bizde gol atmakla zorlaniriz

futureless
16.Ağustos.2011, 00:34
Kapanmayı becerebileceklerini sanmıyorum tek sorun sert oynamaları durumunda olur.Beşiktaş'ın kalitesine dayanamazlar.

anil luque
16.Ağustos.2011, 02:12
Benim içimden bir ses ilk yazıda da belirttiğim gibi taraftara teslim olacaklarını söylüyor. Orada olacağım aksilik çıkmazsa. Esir alırız biz onları :)

PhoeniX1963
16.Ağustos.2011, 14:45
takım düşdü ama şu an liginde üst sıralarda yani yüksek ihtimal tekrar çıkıcaklar samsunspor'a benzeyen bi takım...sürpriz çıkabilir.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:11
“Futbol oynamak istiyoruz“

Takım kaptanı İbrahim Toraman ise uzun bir aradan sonra resmi bir maça çıkacaklarını belirterek, ''Uzun bir ara oldu. Artık futbola döndük ve futbol oynamak istiyoruz. Sezonun ilk resmi maçı. Bizim için çok önemli'' şeklinde konuştu.

İlk maçların hep zor geçtiğini kaydeden İbrahim, şöyle devam etti:
''Taraftarımızın önünde inşallah iyi bir sonuç alırız. Onların müthiş desteğiyle bu maçtan avantajlı bir skor almak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Tecrübeli bir takımız. Saha ve seyirci avantajını kullanırsak iyi bir sonuç alırız.''

Duran toplar konusunda çok çalıştıklarını bu durumun özellikle kapanan takımlar karşısında iyi bir silah oluğunu ifade eden İbrahim, ''Yarınki rakibimiz de iyi savunma yapan bir ekip. Rakibimizi hocanın analizleri sayesinde izledik. Genç ve hazır bir takım. Ligleri devam ediyor. Kolay bir maç olmayacak'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Haber1903

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:12
“Beşiktaş için büyük bir gece“

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Alania ile oynayacakları maç hakkında açıklamalarda bulunurken, transferi gündemde olan Almeida ile ilgili de konuştu..

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Alania ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play off turu ilk maçının kolay geçmeyeceğini söyledi.

Carvalhal, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde takım kaptanı İbrahim Toraman ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Alania'ı hem teknik heyeti göndererek, hem de videodan izlediklerini ve analiz ettiklerini belirterek, ''Rakibe olduğundan daha fazla saygı göstermeliyiz. Her rakibimize saygı gösteriyoruz. Rakibimiz Premier Lig'de değil, ama bulunduğu ligde ilk sırada. 21 maç içinde sadece 9 gol yemişler. Kolay bir eleme turu olmayacak. Bunun bilincindeyiz'' diye konuştu.

Alania'nın iyi ve kötü yaptığı şeyleri bildiklerini ve bunların üzerine çalıştıklarını aktaran Portekizli teknik adam, ''Rakibimizi iyi tanıyoruz. Maç için hazırız. Amacımız yarın Beşiktaş için büyük bir gece geçirtmek. Taraftarımızın da bize maçın başından itibaren destek olmasını bekliyoruz. Alania karşısında önlemlerimizi alıp avantajlarımızı kullanıp bu turu geçmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Eleme turlarındaki maçların 2 karşılaşma üzerinden oynandığını kaydeden Carvalhal, ''Sonuç ikinci maçın sonunda belirleniyor. Biz ilk maçta taraftarımızın önünde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Ancak rakibimiz kolay değil. Liglerinde 20'nin üzerinde maç oynamışlar. Biz de takımımızın kalitesini biliyoruz ve sahaya bu kalitemizi yansıtmak istiyoruz'' diye konuştu.

-''ALMEIDA İÇİN BİZE GELEN BİR TEKLİF YOK''-
Carvalhal, Portekizli futbolcu Hugo Almeida'nın başka takımlara transfer olacağı yönünde haberler bulunduğunu, bu durumun Almeida'yı yarınki maç için nasıl etkileyeceği sorusuna, ''Almeida için bize gelen bir teklif yok. Kendisinin de bu konuda bilgisi yok. Bu nedenle kendisinin konsantrasyonunu dağıtacak bir durum da söz konusu değil. Maçı bekliyor'' yanıtını verdi.

Sakatlığı bulunan Necip ile babası vefat eden Aurelio'nun yarınki maçta forma giyemeyeceklerini kaydeden Portekizli teknik adam, cezalı Quaresma ve UEFA'ya ismi bildirilmeyen Sidnei'nin yokluğunun kendilerini nasıl etkileyeceği sorusu üzerine, ''Oynayamayacak oyuncular hakkında konuşmayı sevmiyorum. Onların olmaması bizi üzüyor. Diğer oyuncularımız da Beşiktaş'ın oyuncuları ve hepsi değerli. Onların yaptıkları ve yapacaklarına güveniyorum. Olmayan futbolculardan konuşmanın gereği yok'' diye konuştu.

Yarın Beşiktaş taraftarının karşısına ilk kez çıkacağının hatırlatılması üzerine Carvalhal, ''Stresli olduğum bir durum yok. Benim için çok güzel bir an olacak. Dünyanın en iyi taraftar kitlesi olduğunu söylemişlerdi, yarın bunu göreceğiz'' dedi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:12
“Kolay bir maç olmayacak“

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Alania'da teknik direktör Vladimir Gazzaev açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın karşılaşacağı Rusya'nın Alania Takımı Teknik Direktörü Vladimir Gazzaev, kendilerini çok zor bir mücadelenin beklediğini söyledi.

Gazzaev, karşılaşmanın oynanacağı Fiyapı İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ın Avrupa çapında bir kadroya sahip olduğunu belirterek, ''Çok zor bir maç bizi bekliyor. Beşiktaş'ın Avrupa çapında bir kadrosu var. Ama çok iyi hazırlandığımızı düşünüyoruz. İnşallah bizim açımızdan iyi bir skor olacaktır'' dedi.

Oyuncularından yarın görevlerini iyi bir şekilde yerine getirmesini beklediğini anlatan Gazzaev, ''Oyuncularımdan yarın görevlerini yerine getirmelerini bekliyorum. Ancak çok zor bir maç olacak bizim için. Beşiktaş'ın Simao, Fernandes, Almeida, Quaresma gibi futbolcuları var. Beşiktaş'ta teknik direktörünün değişmiş olması, yeni bir teknik direktörün gelmiş olmasının onlar için bir dezavantaj olacağını düşünmüyorum'' diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Alania oyuncusu Georgi Gabulov da kendilerini kolay bir maçın beklemediğini belirterek, ''Çok kolay bir maç olmayacak. Beşiktaş kaliteli oyunculara sahip ve tecrübeli bir takım. Ama elimizden geleni yapmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Yıldız sayılabilecek bir oyuncularının olmadığını dile getiren Gabulov, ''Futbolcularımız genelde genç ve yaşadığımız bölgenin insanları. Ama futbola çok aç oyuncularımız var. Bu yüzden elimizden gelenin en iyisini sergilemeye çalışacağız'' dedi.

Gabulov, siyah-beyazlı taraftarların önünde bir sıkıntı yaşamayacaklarını da belirterek, maçların seyircilerle güzel olduğunu kaydetti.

Bu arada Alania takımı, Fiyapı İnönü Stadı'nda yaptığı antrenmanla Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:13
Beşiktaş gruplara abone

Beşiktaş, yeni sisteme geçildiğinden bu yana başarılı bir grafik çizerek, 4 kez gruplara kalmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için play-off turunda Rusya'nın Alania takımıyla mücadele edecek Beşiktaş, yeni sisteme geçildiğinden bu yana başarılı bir grafik çizerek, 4 kez gruplara kalmayı başardı. Gruplu sisteme geçildiğinden bu yana 5 kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, bunların 4'ünde gruplara kaldı, 1'inde ise play-off turunda elendi.

2004-05 sezonunda play-off turunda Norveç'in Bodo Glimt takımıyla eşleşen siyah-beyazlılar, deplasmanda 1-1 berabere kalıp, evinde 1-0 kazanarak turu geçti ve gruplarda mücadele etmeye hak kazandı.

2005-06 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'ne 2. ön eleme turundan başlayan Beşiktaş, Liechtenstein'ın Vaduz takımını 1-0 ve 5-1'lik sonuçlarla eledikten sonra play-off turunda İsveç'in Malmö takımıyla eşleşti. Malmö'ye İstanbul'da 1-0 mağlup olan ''Kara Kartallar'', deplasmanda 4-1 galip gelip, UEFA Avrupa Ligi'nde ikinci kez gruplarda mücadele etme şansı yakaladı.

2006-07 sezonunda Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımını 2-0 ve 2-2'lik sonuçlarla eleyerek gruplara kalan siyah-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi'nde sadece 2008-09 sezonunda gruplarda mücadele edemedi. Bu sezonda 2. ön eleme turunda Bosna-Hersek'in Siroki Brijeg takımını 2-1 ve 4-0'lık skorlarla kupa dışında bırakan siyah-beyazlılar, play-off turunda ise Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına elendi. Metalist Kharkiv karşısında İstanbul'daki ilk maçı 1-0 kazanan Beşiktaş, deplasmanda 4-0 kaybedip, gruplu sisteme geçildiğinden bu yana ilk kez elenip gruplara kalamadı.

Siyah-beyazlılar geçen sezon ise 2. ön eleme turunda Faroe Adaları temsilcisi Vikingur'u 4-0 ve 3-0, 3. ön eleme turunda Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımını 1-1, 3-0, play-off turunda da Finlandiya'nın HJK Helsinki ekibini 2-0 ve 4-0'lık sonuçlarla eleyerek gruplarda mücadele etme hakkı kazandı.

-GRUPLARDAN SADECE 1 KEZ ÇIKABİLDİ-

Beşiktaş, gruplarda ise ön elemelerdeki başarısını tekrarlayamadı ve 4 kez mücadele ettiği gruplardan sadece 1 kez çıkmayı başarabildi.

2004-05, 2005-06, 2006-07 sezonlarında gruplarda başarılı olamayıp elenen ve bir üst tura çıkamayan ''Kara Kartallar'', tarihlerinde ilk kez geçen sezon Porto, Rapid Wien ve CSKA Sofya'nın bulunduğu grubu ikinci sırada tamamlayarak üst tura çıktı.

Siyah-beyazlılar, grupların ardından Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına elendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 14:14
Beşiktaş'ın Avrupa karnesi

Beşiktaş, Avrupa kupalarında 151. randevusuna çıkıyor.

Siyah beyazlılar, Rusya'nın Alania Vladikavkaz takımıyla yarın İstanbul'da yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 151. karşılaşmasına çıkacak.

Beşiktaş, bugüne kadar Avrupa kupalarında yaptığı toplam 150 maçtan 53'ünü kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 67 müsabakada ise rakiplerine yenildi. Avrupa arenasında bugüne kadar rakip fileleri toplam 183 kez havalandıran Beşiktaşımız, kalesinde ise 222 gol gördü.

Siyah beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 15 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 11 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

Beşiktaş, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar toplam 66 maç yaparken; Geride kalan 66 maçta 29 galibiyet, 14 beraberlik, 23 de mağlubiyet aldı.

Siyah-beyazlılar, UEFA'da toplam 103 gol atarken, 83 de gol yedi.

besiktas1903
18.Ağustos.2011, 15:54
Star veya kanald verirmi macı ?

hakan769
18.Ağustos.2011, 15:55
Star veya kanald verirmi macı ?

d smart euro futbol da maç galiba.

Lim10
18.Ağustos.2011, 17:38
Bjk maçı da turu da rahat geçer.

besiktas1903
18.Ağustos.2011, 18:56
d smart euro futbol da maç galiba.

Sezonun ilk resmi maçini televizyondan izliyemiyecegiz..

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 19:11
YakLaşık 10 gündür feLan bu takıma karşı idmanLarda çaLışıyor oLmamız çok büyük bir artı. Geçmiş dönemLerde özeLLikLe Schuster döneminde rakip mahaLLe takımı da oLsa anaLiz yapıLmıyor ve PLzen gibi rakipLer karşısında biLe öLüp,öLüp diriLiyorduk. Çok üstün ve baskıLı bir oyun oynayacağımızı ve rahat kazanacağımıza bu yüzden inanıyorum.

garydelgadov
18.Ağustos.2011, 19:41
Handikaplı 1 oynadım korka korka.Lütfen yatırmayın beni lütfen.
Quaresma yokmuş.Her geldiğimizde golü bulabiliriz ama ne kadar geliriz o sorun var.

Revolution
18.Ağustos.2011, 19:46
Maç öncesi kazandaki hava.

http://desmond.yfrog.com/Himg615/scaled.php?tn=0&server=615&filename=p75si.jpg&xsize=640&ysize=640

anilton
18.Ağustos.2011, 20:59
İkinci lig takımı olmaları avantaj olarak nitelendirilebilir ama klasik bir söylemle "kolay lokma" olmadıklarını belirtelim.21 maçta sadece 9 gol yemiş olmaları iyi savunma yaptıklarının bir kanıtı.Geçen sezonda bu sayede kupada final oynadılar zaten.Kadrolarındaki oyuncuların 12-13 tanesi ülkelerinin milli takım formalarınıda giyiyor.Liglerinin devam etmesi nedeniyle fizik,kondüsyon ve konsantrasyon açısından da hazırlar.Belki gereğinden fazla temkinli yaklaşıyorum ama çokta rahat olmamak lazım.

He maç ne olur?Üç atarız :)

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 22:21
Sivok attı 1-0

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 22:33
Simao sakatLandı HoLosko girdi. Şu sakatLık virüsünden bir kurtuLamadık gitti arkadaş.

besiktas1903
18.Ağustos.2011, 22:53
Simao'nun sakatlanmasi kötü oldu ve Guti çok kötü oynuyor

futureless
18.Ağustos.2011, 23:01
Genel olarak iyi değil Beşiktaş , hazır değiller sanırım.Yine de rahat geçecektir turu ama bu maçta bir an önce rahatlatması lazım taraftarını.

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:03
Rakip inanıLmaz sert oynuyor. Pozisyon vermedik ama pozisyon da buLamadık. Simao zaten darbeLerden çıkmak zorunda kaLdı. Guti ve ALmeida yı da sürekLi darbeLer iLe yıLdırdıLar. 1 goL daha atarsak en azından depLasmanda çok daha rahat bir futboL oynarız.

Mustafa Pektemek ve Fernandes sahanın en iyisi.

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:08
Pektemeği de sakatLadıLar. Ernst i de ani atağa çıkarken resmen güreşLerde oLan hareket iLe yere indirdiLer. AdamLar futboL dışında herşeyi yapıyor.

Hugo
18.Ağustos.2011, 23:34
Bravo Guti. 2-0. Güzel penaltı tam sevdiğim gibi :D

SAİT71
18.Ağustos.2011, 23:35
Sanırım turu sadece BJK geçecek...

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:35
Guti ( p ) 2-0

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 23:36
Şuana kadar berbat oynayan Guti yazdı penaltıdan... 2-0

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:39
Şuana kadar berbat oynayan Guti yazdı penaltıdan... 2-0

2. yarı da çokta kötü oynamadı.

Hugo
18.Ağustos.2011, 23:40
Ruslar stadı mı yaktı yahu?

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:47
Toraman ALves gibi geLdi, HugoLmeida attı.

Fearless Coward
18.Ağustos.2011, 23:47
Hugo Almeida 3-0 yaptı BJK işi bitirdi...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 23:49
Aynen iş bitti burda...

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:50
Fernandes aynı anda 5 kişi çarşıya yoLLadı.

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:53
3-0 kazandık ve işi büyük öLçüde bitirdik. Rusya da bu skordan daha farkLı bir skor iLe kazanabiLiriz. Maçın adamı tartışmasız Fernandes oLdu. Muhteşem oynadı. Rakip çok sert oynamasına rağmen net skoru eLde etmeyi başardık.

CarvaLhaL için de söyLemeden geçemeyeceğim. Tam aradığımız hoca tipi. Adam maçtan günLer önce rakip kim oLursa oLsun anaLiz ediyor, maç sırasında sürekLi gözLeri sahada, maçı resmen yaşıyor, ve tam zamanında oyuncu değişikLikLeri yapıyor. VeLi yi oyuna aLma hamLesi maçı farka götürdü bence.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Ağustos.2011, 23:55
Tebrikler Beşiktaş'ım... :) Deplasmanda daha rahat olacağız artık. Orada 4-1 gibi bi skorla kazanırız diye düşünüyorum.

eXcitinG
18.Ağustos.2011, 23:56
Bu arada ALmeida nın goLden sonra ki asker seLamı oLdukça anLamıydı.

footballer33
19.Ağustos.2011, 00:09
İnönü'de işi bitirip rövanşta da yedek kadromuzla çıkarız sahaya. Gönlümden geçen bu ve yanılmayacağımı umuyorum.

Yanılmadığıma sevindim. :)

Futbol kötü, ama skor çok iyi. Önemli olan farklı bir galibiyetle işi bitirmekti ve öyle de oldu zaten. Zamanla futbolumuz da oturacak, her şey sırayla yavaş yavaş. :)

footballer33
19.Ağustos.2011, 00:34
Bu arada, gol sonrası Türk bayrağını öpen Guti'ye, asker selamı veren Almeida'ya teşekkürler. Ne mutlu Türk'üm, ne mutlu Beşiktaş'lıyım diyene. http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_clap.gif

MeMo
19.Ağustos.2011, 00:58
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/291994_238414692863579_100000851492041_659285_5002 721_n.jpg

:k:

goosfraba
19.Ağustos.2011, 00:58
guti ve almeida'nın türk bayrağını öpmesi ve asker selamı yollaması takdire şayan.

fenerbahçe taraftar sitesinde kendilerinden övgüyle bahsediyorlar.

Fearless Coward
19.Ağustos.2011, 01:00
Helal olsun valla Almeida ve Guti'ye...

SyNdRoMe23
19.Ağustos.2011, 01:31
şu almeida az kilo versin. ernst yaşına rağmen çok dinç.
pektemek'i beğendim ben keşke o ismail'in ortasında gol atsaydı, müthiş olurdu.
ismail'i de beğendim. her şeye rağmen bu adamın bizi uzun yıllar idare edeceğine inanıyorum sol bekte. umarım simao'da çok ciddi bi şey yoktur.

takım beklediğimden daha çok gol attı. ismail'in penaltısı penaltı değildi bence, o penaltı olmasa çok zorlanırdık. alt bekliyordum 3-0 çok iyi oldu

garydelgadov
19.Ağustos.2011, 01:48
Sahada futbol yoktu.Ezbere oynayan bir takım vardı.Tek organize hücumumuz duran toplar.Başka da bir şey yoktu.Dakikalar nasıl geçti anlamadım.

Hugo Almeidanın forvet olduğundan şüphe ediyorum artık.Yahu bir forvet oyuncusunun pozisyon alması bu kadar kötü olabilir mi?Saçma bir şekilde sola deplase olup orta açıyor-bu adam takımın tek santraforu-orta açtıktan veya pas verdikten sonra içeri katetmiyor orda bekliyor.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.Kafayı kim vuracak peki?

Hugo Almeida gerçekten de tam bir Beşiktaş oyuncusu.Gerek golden sonraki asker selamıyla,gerekse forvetlik özelliklerinden yoksun olmasıyla.

eXcitinG
19.Ağustos.2011, 02:19
Sahada futbol yoktu.Ezbere oynayan bir takım vardı.Tek organize hücumumuz duran toplar.Başka da bir şey yoktu.Dakikalar nasıl geçti anlamadım.

Hugo Almeidanın forvet olduğundan şüphe ediyorum artık.Yahu bir forvet oyuncusunun pozisyon alması bu kadar kötü olabilir mi?Saçma bir şekilde sola deplase olup orta açıyor-bu adam takımın tek santraforu-orta açtıktan veya pas verdikten sonra içeri katetmiyor orda bekliyor.Ben hiçbir şey anlamadım bu işten.Kafayı kim vuracak peki?

Hugo Almeida gerçekten de tam bir Beşiktaş oyuncusu.Gerek golden sonraki asker selamıyla,gerekse forvetlik özelliklerinden yoksun olmasıyla.

ALmeida yapması gerekeni yapıyor. Adam nokta santrafor. Topu aLıp 50 kişi geçip goL atacak haLi yok. Bu adamın kafasına ve ayağına adam gibi pas geLdiğinde goL atıyormu? atıyor. O zaman probLem yok. Ayrıca arada soLa giderek orta yapmayı denemesi tamamen taktik icabı. SoL ayağı iyi oLduğu için arada soLa kaçarak sağ tarafta ki oyuncunun içeri girmesi ve geriden geLecek oyuncuLara pozisyon yaratması için biLerek bu taktik uyguLanıyor. Bir oLayı tamamen art niyet iLe izLersen bunLarı zaten göremezsin. ALmeida Avrupa da ki sayıLı pivot forvetLerden. Bu adamı besLeyeceksin ki o da seni taşıyacak.

garydelgadov
19.Ağustos.2011, 03:41
Farkettiyseniz orta yaptıktan sonra içeri girmiyor orda bekliyor dedim.Ayrıca bu adam sayılı forvetlerden biriyse Ronaldodan sonra forvet mevkiisi öldü demektir.Bulduğunu atan bir adam da değil ayrıca son zamanlarda Beşiktaşa gelen en kötü bitirici.Vurulmaması gereken en kötü yere vuruyor topu.Bkz.Portekiz Arjantin,Beşiktaş-Fenerbahçe bunlar şuanda aklımda olanlar.Hatta geçen sene attığı bazı gollerde de kötü bir vuruşun ardından seken topu tamamlıyor.Bkz Gaziantep Bld çeyrekfinal rövanş,Kasımpaşa deplasman.Zaten başka golü de yok hemen hemen.

Zaten genelde jeneriklik gol atmasıyla biliniyor.Böyle olmasaydı devre arasında transfer olmazdı.Olsa da büyük paralara olurdu.Geldiğinde büyük umudum vardı ama artık sadece gülüyorum onu sahada görünce.Gol pozisyonuna girse de izlesem diye.:)

Forvet ihtiyacı BAĞIRIYOR TAKIMDA.Zaten Ailtondan sonra bitirici,Carewden sonra da komple bir forvet gelmedi takıma.Bir zahmet alalım artık.Kaç zamandır sağ bek şart forvet şart diyoruz hala kanat oyuncusu alınıyor.Transfer gösteriş için değil ihtiyaç için yapılmalı.

besiktas1903
19.Ağustos.2011, 04:33
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2325706823326&set=o.163739747003361&type=1

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292833_220514451333028_167190039998803_659537_8042 35_n.jpg

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2011, 04:55
Maçı seyredemedim.Özeti seyrettim ve yorumlardan takip edebildiğim kadarıyla hücumda pek iyi oynayamamışız.Ligin başlarında bu mazur görülebilecek bir durum.Önemli olan avantajlı skor elde etmekti.Bunu başarmış olmamız güzel.Turu geçtik diyebiliriz artık.Bir de bu sezon duran top organizasyonlarından çok gol atacağız gibi duruyor.Bu çok iyi olur valla.Geçtiğimiz sezonlarda en çok korner kullanan takım olmamıza rağmen kornerlerden en az gol bulan takım da biz oluyordu.Sanırım Carvalhal bunun için özel olarak çalıştırıyormuş takımı.Zaten duran topları çok iyi kullanan oyuncularımız da var.Bunu önemli bir silahımız haline getirmemiz mükemmel bir iş olur.Ayrıca Carvalhal'ın rakibi analiz etmesi benim de çok hoşuma gitti.Her ne kadar geçmişi pek parlak olmasa da bizde başarılı olacak gibime geliyor.Tabii daha erken bir fikir edinebilmek için.Son olarak umarım Simao'nun sakatlığı önemli değildir.Ciddi bir sakatlıksa çok üzüleceğim.

eXcitinG
19.Ağustos.2011, 11:10
Farkettiyseniz orta yaptıktan sonra içeri girmiyor orda bekliyor dedim.Ayrıca bu adam sayılı forvetlerden biriyse Ronaldodan sonra forvet mevkiisi öldü demektir.Bulduğunu atan bir adam da değil ayrıca son zamanlarda Beşiktaşa gelen en kötü bitirici.Vurulmaması gereken en kötü yere vuruyor topu.Bkz.Portekiz Arjantin,Beşiktaş-Fenerbahçe bunlar şuanda aklımda olanlar.Hatta geçen sene attığı bazı gollerde de kötü bir vuruşun ardından seken topu tamamlıyor.Bkz Gaziantep Bld çeyrekfinal rövanş,Kasımpaşa deplasman.Zaten başka golü de yok hemen hemen.

Zaten genelde jeneriklik gol atmasıyla biliniyor.Böyle olmasaydı devre arasında transfer olmazdı.Olsa da büyük paralara olurdu.Geldiğinde büyük umudum vardı ama artık sadece gülüyorum onu sahada görünce.Gol pozisyonuna girse de izlesem diye.:)

Forvet ihtiyacı BAĞIRIYOR TAKIMDA.Zaten Ailtondan sonra bitirici,Carewden sonra da komple bir forvet gelmedi takıma.Bir zahmet alalım artık.Kaç zamandır sağ bek şart forvet şart diyoruz hala kanat oyuncusu alınıyor.Transfer gösteriş için değil ihtiyaç için yapılmalı.

Sen haLa pivot forvet ve forvet terimLerini karıştırıyorsun. ALmeida dan daha fazLasını bekLeyemezsin. ALmeida sahip oLduğu niteLikLere göre bence çok özeL bir oyuncu. Bu adamı besLemekte bitiyor oLay. Bu adama sürekLi sağdan ve soLdan orta yaparsan kafa iLe goLLer atacaktır, ki attı da, aynı şekiLde son maçta Toramanın bindirdiği gibi önüne top attığında da goL yüzdesi çok yüksek oLacaktır. Geçen yıLki Fenerbahçe maçı hariç karşı karşıya kaLdığı pozisyonLarın hemen hemen hepsini bitirdi, ayrıca iyi de bir takipçi, onun dışında topa iyi vurabiLmesinden doLayı jenerikLik goLLer atabiLme kapasitesi de var. Bu özeLLikte ki bir oyuncuyu beğenmemekte epey garip yani. Gerçi sen Beşiktaş forması giyen hiç bir oyuncuyu beğenmiyorsun ama, neyse.

SyNdRoMe23
19.Ağustos.2011, 11:45
Valla Almeida'yı bende beğenmiyorum ve forvet konusuna sonuna kadar katılıyorum.

Bir kere Almeida çok sorumsuz, çabalamıyor, dünya yansa adamın umrunda değil :)

ayrıca son vuruşlarda etkili olduğuna da inanmıyorum. ayrıca çok ağır. bize acil bol gol atan forvet lazım diye düşünüyorum.

ShevAnil
19.Ağustos.2011, 11:48
Kale önünde çok yetenekli ve tehlikeli bence, dün her hava topunu indirdi. Geriye gelip top bile almaya başladı. Takımımda görmeyi isterdim.

anil luque
19.Ağustos.2011, 13:55
Bu özeLLikte ki bir oyuncuyu beğenmemekte epey garip yani. Gerçi sen Beşiktaş forması giyen hiç bir oyuncuyu beğenmiyorsun ama, neyse.

Hayrettin abi ben Oğuzhan'ın içimizdeki ajan olduğunu düşünmeye başladım artık :D

Geldiğinde büyük umudum vardı ama artık sadece gülüyorum onu sahada görünce.Gol pozisyonuna girse de izlesem diye.:)

Şaka bir yana özellikle senin bu yorumun bence bayaa bir komik olmuş Almeida'nın pozisyona girmesinden ziyade. Hayrettin abi'nin dediği gibi sen daha kavram karmaşasını aşamamışsın. Pivot forvet ayrıdır , sürükleyici forvet ayrıdır. Ronaldo dediğin (şişko ronaldodan bahsediyorsan) adam sürükleyici forvet tipinde. O hızını alırsa sen de topu kale içinden alırsın bu kadar basit. Almeida o tarz bir oyuncu değilki. Pivot forvet arkasından gelen adamlara daha çok pozisyon hazırlayan , boş alan sağlayan forvettir ve özellikle kaleci degajları olsun , defanstan şişirilen toplar olsun bunları arkadaşlarına servis eder. Bunu da en iyi şekilde yapıyor Almeida. Bu takım , bu oyuncular sana nasıl yarancak inan bilmiyorum :)

Maça gelecek olursak bahsedildiği gibi son derece sert bir rakibe karşı oynadık. Oynatmamaya odaklanmış futbolculardı tamamen. Zaman zaman iyi pas yaptılar organize oldular ama genelde topu bizde kabullenip onu olumlu kullanmamıza engel olmayı düşündüler tabi futbol kuralları çerçevesi dışındaydı çoğu zaman. Ben takımın biraz daha zamanı ihtiyacı olduğu görüşündeyim. Guti'nin gününde ve Quaresma'nın da kadroda olmadığı bir maçta biraz sıkıntı yaşamamız çok da endişe edilecek birşey değil aslında. Ve altını çizmek lazım rakip takım bu kadar sertken.

Herkesin ortak fikridir heralde maçın adamı kesinlikle kavruk çocuğumuzdu. Fernandes.. Ortasahada takımı inanılmaz rahatlattı çok kritik toplar çaldı, oyunu iyi yönlendirdi. Bileklerine o kadar hakimki yakından izleyince bunu kat be kat daha iyi anlıyorsunuz.

Guti kötüydü kesinlikle. İstediklerini bir türlü sahaya yansıtamadı. Ama o da kritik anlarda rol aldı takımı rahatlattı.

Pektemek ve Egemen de günün iyi isimlerindendi. Egemen özellikle canını dişine takarak oynadı , hava topu bıraktığını hatırlamıyorum şahsen. Tek bir hata yaptı onda da yeterince korkuttu bizi :)

Fernandes'ten sonra maçın adamı kesinlikle Ernst'tir. Üstün alman teknolojisi diyorlar ya sonuna kadar doğru. Ben izlerken yoruldum o adam koşmaktan yorulmadı. Bastı top kaptı , zaman zaman çok klas hareketlerle rakibi oyundan düşürdü savunmaya da hücuma da elinden geldiğince yardım etti.

Bu skor bizi gruplara götürür artık. Hedef 9 mayıs..

Unutmadan son birşey ekleyeyim , bu takıma gelmiş her oyuncu karakteristik açıdan zaten kendini ispatlamış insanlardır. Hepsi bizim gözümüzde adamın önde gideni. Ama dünkü hareketlerinden sonra Guti ve Almeida'ya olan sevgim bir kat daha arttı. Yabancı da olsa 'HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTALILIK'..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Ağustos.2011, 16:28
Bize Ibrahimovic lazım beyler... Bkz. garydelgadov Stayla ;)

Bu arada Simao'da Necip gibi 10 gün yokmuş.Rövanşta oynayamayacak.

eXcitinG
19.Ağustos.2011, 17:07
10 gün iLe ucuz kurtuLduk.

garydelgadov
19.Ağustos.2011, 19:32
Amma abarttınız he ajan falan.:D

Ben top geldi mi affetmeyecek adam istiyorum.Kimse kimseyi kandırmasın Almeida ne özel bir oyuncu ne de çok iyi bir bitirici.İkinci yarı en çok andığım oyunculardan biriydi yani.Gayet de pozisyonlara girdi ve bitiremedi.Forvet lazım kesinlikle.İki ayağıyla da pozisyon bitirebilen bir golcü lazım bize.Dün mesela Almeidanın önüne bir top atıldı ve sol ayak içine alamadığı için pozisyonu harcadı.Orda sağ ayağıyla da bitirebilecek,Ailton tarzı bir bitirici lazım.Zaten Quaresma ve Simao gibi kanatlardan içeri girip tek pasta gol hazırlayabilecek adamlarımız var gerek yok uzun boylu adamlara.Şu topu yere indirsek başarı da gelecek aslında.

GeNç KaRTaL
19.Ağustos.2011, 19:41
10 güne sevinir hale geldik.:(

footballer33
20.Ağustos.2011, 01:05
Evet, işe artık iyi yönünden bakıyoruz. Sadece bir maç kaçıracak ve o da önemsiz bir rövanş maçı olacak diye avutuyorum kendimi şu an.