PDA

View Full Version : Niye kazanamıyorum!?

eytanfb
27.Mayıs.2006, 21:52
Middlesbroughyla başladım. İyi transferler sonucu şu takımı oluşturdum.

----------------------------Schawrzer-------------------------

----C.Magno-------Vanden Borre---Southgate-----Tiago Silva---

---------------------------Rochemback-------------------------

------Bojinov----------------------------------Downing---------

---------------------Mendieta(Krancjar)------------------------

---------------Anelka(Yakubu)------Maccarone(Kamburov)-----

taktiğim Cisse Super taktik. Kazanamamamın nedeni ne olabilir???

P.S: demirhanbey'in taktiğini denedim wigan ve newcastledan 4 yedim...

LaKe
27.Mayıs.2006, 21:57
fena kadro değil aslında... bence kendi oyun zihniyetine ve kendi oyun stiline göre bir taktik yap...

cureshot
27.Mayıs.2006, 21:59
neresi aksıyor bilader söle de ona göre yorum yapalım.

ronaldinho34
27.Mayıs.2006, 22:27
kardeş ilk olarak kadron midls. için iyi bi kadro yanlız defans a iyi takviyeler yapman lazım ort sahanda hiç fena değil forvet arkası biraz sorun yaratır(tevezi al derim ben)forvet hattında iyi yanlız maccrone yerine luca toni yi al ve direkt toplar attır oyuncularına.Ne fazla defans a önem ver nede fazla forveti abartma sana tavsiyem 4-2-1-1-2 taktiğiniği kullan

eytanfb
27.Mayıs.2006, 22:32
nic ve maccarone yeteri kadar gol atamıyor bu arada tiago silva 12 ay sakatlandı yerine pogatetz'i oynatıyorum. bu defansa rağmen çok gol yiyorum...

eytanfb
27.Mayıs.2006, 22:42
kardeş ilk olarak kadron midls. için iyi bi kadro yanlız defans a iyi takviyeler yapman lazım ort sahanda hiç fena değil forvet arkası biraz sorun yaratır(tevezi al derim ben)forvet hattında iyi yanlız maccrone yerine luca toni yi al ve direkt toplar attır oyuncularına.Ne fazla defans a önem ver nede fazla forveti abartma sana tavsiyem 4-2-1-1-2 taktiğiniği kullan
tevez gelmek istemedi yoksa nicten evvel onu alacaktım...

the_dunker
27.Mayıs.2006, 22:46
en başta kendin taktik yap diyorum.. takımındaki oyuncualrın özelliklerine göre taktiği geliştir... bence back lerinin kaliteli olmasına özen göster... maccorene yerine daha iyi bir adma alabilirsin tabii paran varsa.. NiC iidir ya... yeterki koşu yoluna pas alsın...

_farabi_
28.Mayıs.2006, 00:23
bence bu kadroyla 4-1-2-2-1 oynat en ile nic arkaya maccarone ve kranjcar

enesao
28.Mayıs.2006, 00:25
bence nic e serbest rol ve topu tu komutunu ver... forvetlerin pasi kisa olsun kanat oyuncularin derin orta yapsin amc ofansif dmc normal oynasin...

hezzo
28.Mayıs.2006, 01:06
olum sen yeteneksizsin ben sana herzaman söylüyorum :)şaka
antrenman olarak seninki kötü vieriyi kullan bence
bi taktikte ısrarlı ol belki takım alışır
soutgate le vanden den borre yi sweeper yapsana bi bide öyle dene

anadolu184
28.Mayıs.2006, 02:12
ben ce de bu takım a ii bi antreman programı sart ötesi ben kullandım hemen oyuncuların özellikleri artıo kullan derim wede kendine özgü bi taktik le oyna sadece oyun içinde oyunculara özellikler wer

nekop
28.Mayıs.2006, 03:00
borreyi defansın sagına al ortayada gioda veya gladstoneden birini al

Burak Duran
28.Mayıs.2006, 09:29
aslında kadro güzel ve başarılı nekopa katılıyorum. Ayrıca c.magnoyu mrye çek ve bojinovu forvet al çünkü mr de bojinovdan iş bekleme

mustangshelby
28.Mayıs.2006, 12:05
4-4-2 Perfect Defans (Udinese, Mar 2006) bu taktiği kullan takımıda şöyle oynat derim ama birtek transfer yapman lasım defansın ortasına iyi bir defans lasım paran warsa N de jong , gonzalo , van buyten , jorge , kompany ... vs az paran warsa nekopun dediği gibi gioda , gladstone , aythami vs bi bakarsın ama defansın ortasına iyi bir defans şart...ben olsam giodayı almaya çalışırdım
taktiğe gelince
----------------schwarzer------------------

v.borre---gioda---southgate---tiago silva

c.magno--rochemback--mendieta--downing

---------------bojinov---anelka (serbest)-----

sadece önerilerim we fikirlerimi soledim beyenirsen :)

cüneyt11
29.Mayıs.2006, 21:59
hasselbaink i çıkarırsan sonucuna katlanıcaksın.

inorax
29.Mayıs.2006, 22:50
beyler bazen oyunda olmayacak şeyler oluyo mesela kadrom Chelsea ve transferlerim Roy Makaay,Vitor Baia,Ronaldo,Javier Yeste Arsenal ve Liverpoolu devirdim ama porstmouht adlı takıma yenildim :D

general11
01.Haziran.2006, 21:26
orta saha da defansa yönelik adamlar kullanman lazım.örn:tinga,petit

Krusty
01.Haziran.2006, 21:29
Mid. ile güzel başarı beklenemez zaten ..
Yenilirsin yenilirsin ama sonra 1-2 maç yenersin ve takımın oturur ;)

Emir_Bjk
02.Haziran.2006, 04:20
Bence elemanın hatası ortasahası yok ön liberı we forvet arkası oynatmış orta saha yok topla oynama oranı artar rakibin we daha çok pozisyon werir rakibe benim düşüncem bu ;)

Emurafu
02.Haziran.2006, 11:53
kardes sorması ayıp degilse bojinov sana nasıl geldi anelka falan senin paran az yani demekkki hile yaptınn cezanı cekiyorsun bence

ronaldinho34
02.Haziran.2006, 12:56
(anakonda sen bunu hep yapıyosun herkesi hileyle suçluyosun:(boşver sanane adam belki öle istio herkez kendi işine baksın bide lütfen arkadaşlarımızı suçlar gibi mesajlar atmayalım bi daha )

Arkadaşımızın önce de dediğim gibi forvet arkası kötü tevezi önermiştim ama gelmiyor diyor o zaman alex(F.B) senin sorunun için iyi bi çözüm olur diyorum.Bide defans konusunda "Nekop" ve "Hurmet"e %100 hak veriyorum.Başarılar;)

Emurafu
02.Haziran.2006, 14:28
sende haklısın kardes herkez başının caresine baksın kusura bakma öncelikle arkadasın bir taktikle devam etmesi lazım boyna taktik degiştirmemesi lazım uyum sorunu yasar

burak_unal
03.Haziran.2006, 15:41
abi taktiini kendin ayarla. bence forvette de anelka ve yakubu oynat(yakubuya ayrı bi sempatim varda) yada bojinov yakubu oynat ama mutlaka yakubu oynasın :D

gookhan
03.Haziran.2006, 18:50
ataklar genelde nerden oluo nerden gol yiyon bu arada gobege takviye sart

Memoland
06.Haziran.2006, 21:19
kendi taktiğni yap 4-5-1 benim taktiğim

pessy
06.Haziran.2006, 21:26
4-5-1 iyi gider bu takıma...