Log in

View Full Version : Kewell'ın yeni yuvası belli oldu!



vego
20.Ağustos.2011, 19:53
Bir dönem Galatasaray'ın formasını giyen ve sarı kırmızılıların sevgilsi haline gelen Harry Kewell ülkesi takımlarından Melbourne Victory'e transfer oldu.



20 Ağustos 2011 Cumartesi - 12:02
AA
Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) ile sözleşmesi sona eren Avustralyalı futbolcu Harry Kewell (http://www.sporx.com/harry-kewell/), (http://www.sporx.com//) (32) ülkesinin 1. Lig takımlarından Melbourne (http://www.sporx.com/melbourne/) Victory ile sözleşme imzaladı.

Melbourne (http://www.sporx.com/melbourne/) Victory kulübünün başkanı Anthony Di Pietro, yaptığı açıklamada, Harry Kewell (http://www.sporx.com/harry-kewell/)'ın Avustralya'da sporun simgesi olduğunu ve futbolla daha fazla kişinin ilgilenmesini sağlayacağını söyledi.

Kewell da kulübün internet sitesindeki açıklamasında, ''Avustralyalı olmaktan gurur duyuyorum ve buradaki futbola katkıda bulunmak istiyorum. Ülkemde oynamak her zaman tutkumdu ve Melbourne (http://www.sporx.com/melbourne/) Victory'de forma giyme fırsatı bulduğum için mutluyum'' ifadesini kullandı.

Yerel basına göre Melbourne (http://www.sporx.com/melbourne/) Victory, (http://www.sporx.com//) Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın serbest bıraktığı Kewell ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Leeds United (http://www.sporx.com/leeds-united/) ve Liverpool (http://www.sporx.com/liverpool/)'da oynadıktan sonra 2008'de Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'a transfer olan Kewell, sarı-kırmızılı takımda 3 sezon forma giydi.