View Full Version : Barcelona 2 - 0 Porto | UEFA Süper Kupa 2011
di canio
23.Ağustos.2011, 09:49
http://www.yukleresim.com/di-G3RF.jpg
Yayın: Star
anil luque
23.Ağustos.2011, 13:10
Porto kupayı kaldıracak gibi bir his var içimde ve umarım öyle olur.
doncarlo
23.Ağustos.2011, 13:52
Barselona hileli bir takım Porto Ali Cengiz oyunu yapmassa işleri çok zor.
maNga 33
23.Ağustos.2011, 16:02
umarım porto kazanır
hakan769
23.Ağustos.2011, 16:18
süper kupaları genelde uefayı alan kazanıyor bakalım değişecek mi
ThersoN
24.Ağustos.2011, 19:06
barcelona alır ama, porto alsın isterim tabii
Homer J.S
24.Ağustos.2011, 19:44
Barselona hileli bir takım Porto Ali Cengiz oyunu yapmassa işleri çok zor.
Evet evet, futbolcuları kendini yere atar Barcelona'nın çünkü buna gerçekten ihtiyaçları var.
E.Cartman
24.Ağustos.2011, 20:10
Barcelona Real maçlarından sonra gittikçe antipatik gelmeye başladı, dileğim Porto'nun kazanması. Ama Falcao ve Villas Boas'ın gidişinden sonra başedebileceklerini zannetmiyorum Barca'yla.
partizanlion
24.Ağustos.2011, 21:12
Barça sadece Real maçlarında futbolun diğer yönlerine dalıyor.
onun dışında barça yine bildik barça. işlerine bakıyorlar.
Barça Barça Baaarça..
footballer33
24.Ağustos.2011, 23:15
Barca maçı ve kupayı alır. :) VİVA BARCA.! :0:
DenizlispoR
24.Ağustos.2011, 23:57
Evet evet, futbolcuları kendini yere atar Barcelona'nın çünkü buna gerçekten ihtiyaçları var.
İhtiyaçları var mı bilemem fakat yere atabildikleri gerçek.
Tatanga17
25.Ağustos.2011, 00:28
Berabere biter :D :n:
sarianet
25.Ağustos.2011, 00:31
Barcelona alır bu maçı ya anket bile açılmaması lazım:D
GeNç KaRTaL
25.Ağustos.2011, 08:32
Barcelona mutlak favori.Porto'nun bir sürpriz yapmasını isterim ama Boas ve Falcao'nun gitmesinden sonra bu çok daha zor.
Flawless Victory
25.Ağustos.2011, 08:49
Barca rahat kazanır.
nekop
25.Ağustos.2011, 14:05
arkadaş barcelona'nın çok üst düzey takım olduğunu vurgulamak açısından hileli demiş gibi geldi bana. :)
Homer J.S
25.Ağustos.2011, 16:04
Bana hiç öyle gelmedi nedense avatarından sonra :)
b7baris
25.Ağustos.2011, 17:32
Bu maçı TV'de hangi kanal verecek acaba? Ufak çapta bi bakındım ancak bulamadım.
E.Cartman
26.Ağustos.2011, 16:02
Star gösteriyor maçı.
di canio
26.Ağustos.2011, 23:23
30 dakikalık performansına bakarsak Hulk Barça savunmasına ecel terleri döktürecek gibi.
Xsnoopkarl
26.Ağustos.2011, 23:27
Rolando orta sahadan kafayla geri pas verdi,Ümit Özat'ı geçti yahu :D
Night_Mare17
26.Ağustos.2011, 23:40
Yalnız Messi rüyasında bile bu kadar kolay gol atmamıştır . :n:
Facx
27.Ağustos.2011, 00:27
ertemsener ertem şener
alexis sanchez sili'de çocukken balıkçılık yapmış 15'inde otoparklarda araba yikamis. ölen uvey babası büyütmüş öz babasından nefret ediyor
adamı vermemişler maça özlemini twitterdan gideriyo :D
Facx
27.Ağustos.2011, 00:30
fabregas attı iyide oldu :D
Facx
27.Ağustos.2011, 00:33
guarinde kırmızı gördü porto 9 kişi normal sürenin son dakikası
eXcitinG
27.Ağustos.2011, 00:33
Şu BarceLona nın maçLarını izLerken benim kadar sıkıLan başkaLarı da varmı acaba. AdamLarda tempo yok, sadece aL-ver, aL-ver iLe rakibi bir anda uyutup atıyorLar goLü. Onun dışında ne adam gibi rakip kaLede baskı, ne sürekLi goL pozisyonu. BiLemiyorum..
besiktas1903
27.Ağustos.2011, 00:34
Porto 9 kisi kaldi
attirson
27.Ağustos.2011, 00:34
Şu BarceLona nın maçLarını izLerken benim kadar sıkıLan başkaLarı da varmı acaba. AdamLarda tempo yok, sadece aL-ver, aL-ver iLe rakibi bir anda uyutup atıyorLar goLü. Onun dışında ne adam gibi rakip kaLede baskı, ne sürekLi goL pozisyonu. BiLemiyorum..
Bende varım .
besiktas1903
27.Ağustos.2011, 00:40
Arsenal'da kaç yilda kupa kazanamiyan Fabregas, Barcelona'da kisa zaman içinde 2 kupa kazandi
KaRaBükLü KraL
27.Ağustos.2011, 00:40
Sonuna kadar katılıyorum.Gayet sıkıcı bir futbol oynuyor Barcelona ama ne hikmetse kazanıyorlar 2-3 gol pası sonucu atılan goller ile
nannar
27.Ağustos.2011, 00:43
Ne yalan söyleyeyim, ben seviyorum oyunlarını.Eskiden beri hep Barcelona'nın tarzı buydu zaten.Ben küçükken de buydu şimdi de bu. Futbolun içerisinde var olan PAS kelimesinin karşılığını sahada tam olarak veren takım Barcelona.Henry Arsenal'deyken bir ara onların da stili de baya benziyordu ama tempo olarak daha hızlıydı Gunners :) Ama rakibi çaresiz bırakan bu yapının bir antisi oluşturulmazsa adamlar 5-6 sene daha tüm kupaları temizlerler.
C h A o S
27.Ağustos.2011, 00:44
Şu Dani Alves'in bindirmelerine hastayım.Deli gibi koşuyor adam.
E.Cartman
27.Ağustos.2011, 00:49
Ya tamam Barca iyi oynuyorda bedavadan gol atınca deli oluyorum. İlk gol mahalle maçında olsa sayılmaz beleş gol yok diye :D
anil luque
27.Ağustos.2011, 01:06
Gole kadar Pedro'nun aşırtması dışında pozisyonunu hatırlamıyorum Barça'nın. Bedavadan atılan bir gol ve sonrasında klasik oyunu hakimiyetine alan Barça. Çok basit aldılar gerçekten kupayı. Guarin'e verilmeyen bariz penaltı da cabası.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Ağustos.2011, 01:06
Hayrettin Abi'nin dediğine sonuna kadar katılıyorum...
World Hollow o1
27.Ağustos.2011, 01:11
eee senin gibi amatördende bu beklenirdi zaten futbolun basiti olan pası yapıyorlar sonra bizim türklerde çok biliyormuş gibi bireyselliğe kaçıyorlar adamlar bireyselliği silmiş herkesin oynucağı futbolu takım oyununu kendilerine ilke edinmişler sonra yok sıkılıyom bilmem ne tabi 30 metreden vursan keyifli olcak demii... :)
eXcitinG
27.Ağustos.2011, 02:20
eee senin gibi amatördende bu beklenirdi zaten futbolun basiti olan pası yapıyorlar sonra bizim türklerde çok biliyormuş gibi bireyselliğe kaçıyorlar adamlar bireyselliği silmiş herkesin oynucağı futbolu takım oyununu kendilerine ilke edinmişler sonra yok sıkılıyom bilmem ne tabi 30 metreden vursan keyifli olcak demii... :)
Ben futboL izLeyicisiyim. Ben oyuna bakarım. HeLe Avrupa da bir takım maç yapıyorsa nasıL kazandığı beni iLgLendirmez, nasıL oynadığı iLgiLendirir. Ben geneL oLarak izLediğim hiç bir BarceLona maçından zevk aLmıyorum. AnLatmak istediğim o. Yoksa adamLar zaten basit oLan zoru yaparak bu başarıLarı eLde ediyorLar. Ama ben sevmiyorum ve sıkıLıyorum.
vego
27.Ağustos.2011, 02:30
Fabregas 18 dakikada 2 kupa kazandı
27 Ağustos 2011 00:35 | NTVSpor.net
Barcelona ile resmi olarak sahaya çıktığı 2 maçta, 2 kupa kaldıran Cesc Fabregas, 8 senelik Arsenal kariyerindeki başarıları şimdiden yakaladı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/179/fabregas_MQS5J.jpg
Barcelona kupaları kaldırmaya devam ederken, transfer ettiği oyuncuların da kariyerlerini taçlandırıyor.
8 senelik Arsenal kariyerinde 2 kupa kaldıran Cesc Fabregas, Barcelona formasını resmi olarak 18 dakika giymesine rağmen şimdiden 2 kupa kaldırdı.
Henüz 16 yaşında Barcelona'nın alt yapısında Arsene Wenger tarafından keşfedilen Fabregas, İngiliz ekibine transfer olmuştu. 8 senelik İngiltere macerasında, FA Cup ve İngiltere Community Shield Kupası'nı kaldıran Fabregas, Barça'da ise İspanya Süper Kupası'nı ve UEFA Süper Kupası'nı kazandı.
Real Madrid ile oynanan İspanya Süper Kupası'nın 82. dakikasında oyuna giren yıldız oyuncu, bu maçta 8 dakika forma giyerek kupaya uzandı. UEFA Süper Kupası'nda ise 80'de oyuna dahil olan Fabregas, bu maçta da 10 dakika sahada kaldı ve 2'inci kupasını kaldırdı.
Fabregas, son yıllarda kupalara adeta ambargo koyan Barcelona forması ile önümüzdeki dönemlerde kaç kupa daha kazanacak, bekleyip göreceğiz..
E.Cartman
27.Ağustos.2011, 03:14
Barça konusunda bende Hayrettin abi gibi düşünüyorum. Barça maçlarını izlemiyorum ben. Sıkılıyorum, uykum geliyor. İyi top oynuyorlar ama sıkıcı top oynuyorlar. Son 3-4 sezondur uykum gelmeden izlediğim 2 maçı var Barcelona'nın onlar da bu sezon ki İspanya Süper Kupa maçları. O maçlarıda eğlenceli hâle getiren Real'in baskılı, istekli futboluydu zaten.
Time Cris
27.Ağustos.2011, 04:19
Sonuna kadar katılıyorum.Gayet sıkıcı bir futbol oynuyor Barcelona ama ne hikmetse kazanıyorlar 2-3 gol pası sonucu atılan goller ile
Adamların taktikleri zaten bu.Lan yeter be deyip hurra dalıyorsun bir zaman sonra.O zamanda messi reyiz çıkıyor ortaya
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2011, 07:59
Özetten çıkarabildiğim kadarıyla Porto baya çaba göstermiş ama şansız bir şekilde ilk golü yemeleri maçı kaybetmelerinde büyük rol oynamış.Barcelona kesinlikle en güçlü takım şu an dünyada,ancak şu da var,şansları da genelde yaver gidiyor.(ilk gol tamamen piyango) Bu şekilde de yenilmeleri çok çok zor.
Geniş Özet
Reingman
27.Ağustos.2011, 08:34
ilk yarı porto biraz daha şanslı olsaydı eğer zaten 2 farkı yakalardı. barca dünya üzerinde ki en mükemmel, en komple takım. ama madrid maçlarında da bu maçta da, ne messi ne alves ne başkası. en çok şans.
nannar
27.Ağustos.2011, 10:37
Bir takım düşünün... Kadrosuna kattığı oyuncular sisteme uymuyorsa adı İbrahimoviç bile olsa göderen... İlk 11'inde alt yapıdan en az 6-7 tane oyuncu bulunduran...Genç yetenekleri erken yaşta kulübe kazandırarak oyuncuya yeteneğinin yanısıra Barcelona Futbol takımının kültürünü ve oyun yapısını yıllar boyunca nakış nakış işleyerek onu A takıma hazırlayan....Sonra sahada dünya üzerinde yenmedik rakip ve almadık kupa bırakmayan :) Sonra birileri gelip bunu şansa bağlasın. Meyve veren ağaç taşlanır ifadesinin karşılığı gibi bu olay. Adamların oyun stili bu. Nasılki İngiliz takımları kanatları etkili kullanıyor ve hızlı hücum yapıyorsa Barcelona da hızlı ve seri kısa paslarla rakibi uyutup ya da sinirlendirip savunmadaki açıklara top atarak gol buluyor. İzlemekten keyif almıyorum yorumu normal fakat Barcelona şans ile maç kazanıyor dersek biraz haksızlık etmiş gibi oluruz bence. Adamlar topa hükmettiği sürece tabiki maçta şans da yanlarında olacak. Porto dün gerçekten çok iyi oynadı fakat en dikkatimi çeken olay orta alanda çok pas hatası yaptılar.Demekki her isteyen yapamıyor bu pas olayını. Yani bakarken kolay gibi görünsede uygulamada bunu başaran tek takım Barcelona ve sonuçlar ortada... O kadar dar alanda ve baskı altındayken öylesine basit bir şekilde çıkıyorlarki o alandan valla ben şaşırıyorum. Tamam belki sağlı sollu hücumlar,uzun toplar,kenardan ortalar falan gelmiyor ama dediğim gibi bu da Barcelona oyun karakteri...
GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2011, 11:03
Ben maçı kazanmalarını tamamen şansa bağlamadım.Sadece şansın da yanlarında olduğunu söyledim.Ve zaten dünyanın en iyisi bu takımken,şanslarının da yanlarında olmasının yenilmesi imkansız bir takım haline getirdiğini söylüyorum.Benim düşüncem böyle.
footballer33
28.Ağustos.2011, 02:35
Porto'dan ve özellikle de Helton'dan nefret ediyorum, bir Barca hayranı olarak sevindim bu galibiyete. Forza Barca.! :)
sarianet
28.Ağustos.2011, 02:40
-> UEFA, Barcelona'nın 2012 yılında alacağı kupaları düzenlenen bir törenle basına tanıttı...
her şeyi özetleyen zaytung iletisi :)
hadi realciler fm ve pes başına:D
bu arada ben barçacı falan değilim ben kim gol atarsa onu tutarım :D(dedemden öğrendim bu sistemi:D:)
World Hollow o1
28.Ağustos.2011, 02:52
Ben futboL izLeyicisiyim. Ben oyuna bakarım. HeLe Avrupa da bir takım maç yapıyorsa nasıL kazandığı beni iLgLendirmez, nasıL oynadığı iLgiLendirir. Ben geneL oLarak izLediğim hiç bir BarceLona maçından zevk aLmıyorum. AnLatmak istediğim o. Yoksa adamLar zaten basit oLan zoru yaparak bu başarıLarı eLde ediyorLar. Ama ben sevmiyorum ve sıkıLıyorum.
tabi reis senin güçlü şutların ve araya verdiğin zehirlerin varken bende olsam ayağa pası tercih etmem :)