Log in

View Full Version : Kazakistan ve Avusturya Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

di canio
26.Ağustos.2011, 16:50
A Milli Takımımızın 2012 Avrupa Şampiyonası elemelerinde Kazakistan ve Avusturya ile oynayacağı maçların aday kadrosu ile programı açıklandı.
A Milli Takım, 27 Ağustos Cumartesi saat 13.30'da İstanbul Swissotel The Bosphorus'da toplanacak ve ilk çalışmasını aynı gün 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda gerçekleştirecek.
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Kazakistan maçı öncesinde 1 Eylül Perşembe günü 12.45'te Swissotel'de bir basın toplantısı düzenleyecek.
2 Eylül Cuma günü Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak Türkiye-Kazakistan karşılaşması saat 20.00'de başlayacak.
A Milli Takım, 4 Eylül'de Türk Hava Yolları'na ait TK3117 sefer sayılı uçakla saat 14.50'de Viyana'ya hareket edecek. Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları, Avusturya seyahati öncesi Swissotel'de Türkiye Futbol Federasyonu sponsorlarından Mercedes-Benz Türk A.Ş. ile sponsorluk sözleşmesinin yenilenmesi nedeniyle saat 12.15'te düzenlenecek törene katılacaklar.
Viyana'da Grand Hotel Wien'de konaklayacak Milli Takım, Avusturya maçının hazırlıklarını 5 Eylül'de saat 19.00'da Ernst Happel Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
6 Eylül Salı günü Ernst Happel Stadı'nda oynanacak Avusturya-Türkiye müsabakası saat 20.30'da başlayacak.
A Milli Takım kafilesi, 7 Eylül'de Türk Hava Yolları'na ait TK3118 sefer sayılı uçakla saat 00.30'da Türkiye'ye dönecek.
Aday Kodroda yer alan isimler ise şöyle:

Kaleciler: Volkan Demirel, Sinan Bolat, Tolga Zengin

Savunma: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Serdar Kesimal, Servet Çetin, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Çağlar Birinci

Orta Saha: Emre Belözoğlu, Tunay Torun, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Arda Turan, Gökhan Töre, Mehmet Topal

Hücum: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Kazım Kazım, Umut Bulut

byariff
26.Ağustos.2011, 16:53
aman allahim gozlerim yasardi Egemen ile ismaili kadroda gorunce birde cenk tosunu oguz cetin bunlari kadroya alirmiydi ?

Kadro genel olarak guzel hakan balta yerine hasan ali kaldirimi alsalar daha iyi olurdu selcuk sahin yerinede necip"i alsalardi iyi olurdu birde fazladan Olcani alsalar iyi olurdu forvet hattinda semihi nie almamis anlamadim

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Ağustos.2011, 16:59
Allah Allah Egemen niye var yahu ? :/

deniz.91
26.Ağustos.2011, 17:11
tunay ismail ve selçuk yerine daha iyi isimler alınabilir genel olarak iyi kadro

guarin14
26.Ağustos.2011, 17:13
Volkan
Gökhan Gönül Servet Serdar K. İsmail
Selçuk Şahin
Selçuk Emre
Kazım Burak Arda

Hiddink %95 bu kadroyla çıkacaktır.Estonya maçında bunun provasını yaptı.Selçuk Ş. yerine Mehmet Topal,Burak'ın yerine de Umut Bulut fena olmaz.

E.Cartman
26.Ağustos.2011, 18:44
Mevlüt neden yok, sakat mı ?

byariff
26.Ağustos.2011, 19:03
Mevlut"u cok buyutmedinizmi ?

anil luque
26.Ağustos.2011, 19:14
Selçuk'un yerine kesinlikle Topal olmalı ilk 11'de.

sui generis
26.Ağustos.2011, 19:48
inşallah futbolcularımız o maçlarda olmazlar.

Börk
26.Ağustos.2011, 19:55
muhammed kardeşim geçen sefer çok güzel bir cevap verdim ama bu sefer " yazıklar olsun " dan başka diyecek sözüm yok :)

sui generis
26.Ağustos.2011, 19:58
muhammed kardeşim geçen sefer çok güzel bir cevap verdim ama bu sefer " yazıklar olsun " dan başka diyecek sözüm yok :)

geçen sefer ki cevabını hatırlamıyorum. biz günlerdir yazıklar olsun diye bağırıyoruz zaten siz bir kere söyleseniz birşey olmaz..

di canio
26.Ağustos.2011, 20:00
Fenerbahçeli futbolcular oynamalı. Ama nasıl bir psikoloji ile oynarlar acaba?

RaSenGan
26.Ağustos.2011, 20:00
Hiçbir takım milli takımdan üstün değildir.Fenerbahçeli oyuncular oynamazsa oynamasınlar.Bu ülke onlara mecbur değil.Biz yüreğiyle oynayan ülkesi için oynamaktan gurur duyan çok oyuncu buluruz.

Arda'yı da bizden sayarsak milli takımın 3'te 1'i bizim oyunculardan oluşmuş :)

sui generis
26.Ağustos.2011, 20:01
Hiçbir takım milli takımdan üstün değildir.Fenerbahçeli oyuncular oynamazsa oynamasınlar.Bu ülke onlara mecbur değil.Biz yüreğiyle oynayan ülkesi için oynamaktan gurur duyan çok oyuncu buluruz.

Arda'yı da bizden sayarsak milli takımın 3'te 1'i bizim oyunculardan oluşmuş :)

tamam bunu diyin amenna... ama benim takımım benim gözümde üstün..

Sekopej
26.Ağustos.2011, 20:02
Milli Takım kaptanının ıslıklandığı stada yeniden maç vermek ne kadar doğru bir kara acaba?

Trabzonspor
26.Ağustos.2011, 20:03
Hiçbir takım milli takımdan üstün değildir.Fenerbahçeli oyuncular oynamazsa oynamasınlar.Bu ülke onlara mecbur değil.Biz yüreğiyle oynayan ülkesi için oynamaktan gurur duyan çok oyuncu bulunur.

Aynen aynen.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 20:14
Bizim oyuncuların oynaması yarar mı sağlar zarar mı verir emin değilim açıkçası... Çıkıp mücadele etmeleri lazım ancak çöküntü içerisinde olacaklar ve performansları muhtemelen düşük olacaktır. Umarım bu maçları geçebiliriz.

Birde bazı arkadaşların milli duygularına laf atmak hoş değil bence

ThersoN
26.Ağustos.2011, 20:28
Mevlut"u cok buyutmedinizmi ?

katılıyorum.

Universal
26.Ağustos.2011, 20:30
Fenerbahçe'li futbolcuları oynatmak büyük risk, futboldan tamamen koptular zihinsel olarak, tercih edilmemli. Belki Kazakistan maçında değil; ama Avusturya maçında belli edecektir kendini.

anil luque
26.Ağustos.2011, 20:31
Mevlüt konusuna gelecek olursak , bence kadromuzda santrfor özelliklerine en yatkın oyuncu olduğu için insanlar tarafından aranıyor olsa gerek. Semih'ten daha hızlı , Burak'tan daha teknik.

Hugo
26.Ağustos.2011, 20:33
Mevlüt 433'ün solunda oynayabilir bence rahatlıkla.

goosfraba
26.Ağustos.2011, 20:39
şu mesajlardan öyle görünüyor ki, aramızda bölünmeler mevcut.

LÜTFEN KENDİNİZE GELİNİZ.

Vieri
26.Ağustos.2011, 21:44
Turksportal, bir taraftar forumu değildir. Burası holiganizm karşıtıdır ve her kulüpten taraftarın görüşlerini paylaştığı bir platformdur.

vFor
26.Ağustos.2011, 21:51
Burak estonya maçında ki gibi oynicaksa aman diyim bidaha oynatmasın,ben milli takıma oyuncu gönderme konusunda karşıyım bence futbolcular mücadele etmeli hele bu zamanlarda ihtiyacı var milli takımın emre gibi bi isme ama gel gelelim ki şu zamanda bizim oyuncularımızın hiç bir katkısı olmaz,olamaz kopuklar futboldan tamamen çünkü bir de tek dileğim bu maçta ıslıklamazlar bizim futbolcuları inşallah.

BaGa TaRKaN
26.Ağustos.2011, 23:28
Kaleciler: Volkan Demirel, Sinan Bolat, Tolga Zengin

Savunma: Gökhan Gönül, Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan, Serdar Kesimal, Servet Çetin, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Hakan Balta, Çağlar Birinci

Orta Saha: Emre Belözoğlu, Tunay Torun, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Arda Turan, Gökhan Töre, Mehmet Topal

Hücum: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Kazım Kazım, Umut Bulut

Bu İsimler Dışında Güzel Kadro ;;)

zemlinskis
26.Ağustos.2011, 23:31
Hala Colin'i tartışanların olduğu bir forumdayız şu an .

runforafall
26.Ağustos.2011, 23:42
Selçuk Şahin dışında, gözüme batan kimse yok.

Revolution
26.Ağustos.2011, 23:43
Hahah yapma Mehmet abi. Kazim o kadroda olmamasi gereken son oyunculardan. Bazi insanlarin dusuncesi de beni uzdu, milli takimin bu kadar basit gorulup kulup takimlarindan dusuk tutuldugunu gormek istemezdim.

Belki cok klise ama bu forum hicbir zaman boyle olmamisti. Ben ders calisiyor olmasaydim da bu konuya goz gezdiriyor olsaydim belki de suresiz ceza almistim su an. Salter atti mi tutamiyorum cunku kendimi forumda bile olsa yasadik bunlari daha once :) Neyse herkes kendine iyi baksin...

SAİT71
27.Ağustos.2011, 00:00
Forumda bu konuyla ilgili spor anketi açılmıştı ve forumun büyük kesimi kulüp takımını milli takımdan daha çok önemsiyorum şıkkına oy atmıştı. Sadece F.Bahçeliler yapıyormuş gibi bir hava oluşmuş buyrun kendiniz bakın...

http://i.imgur.com/6fMgd.jpg
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95690

Kadro ile ilgili yorumumu yapmıştım daha öncede. Bizim oyuncuların oynaması lazımdır. Sonuçta vatani görev bu. Ama burada önemli olan o maç günü hangi oyuncunun konsantrasyonu maç oynamaya müsait hangisi maçı kaldırabilir bu önemli. Bunuda çözmek teknik ekibin kalitesiyle orantılı birdurum. Kazaklarda zorlanacağımızı düşünmüyorum. Asıl sınavı Avusturya maçında veririz. Tek ümidim ise Gurbetçiler ve Arda Turan...

Trabzonspor
27.Ağustos.2011, 01:20
Burak estonya maçında ki gibi oynicaksa aman diyim bidaha oynatmasın,ben milli takıma oyuncu gönderme konusunda karşıyım bence futbolcular mücadele etmeli hele bu zamanlarda ihtiyacı var milli takımın emre gibi bi isme ama gel gelelim ki şu zamanda bizim oyuncularımızın hiç bir katkısı olmaz,olamaz kopuklar futboldan tamamen çünkü bir de tek dileğim bu maçta ıslıklamazlar bizim futbolcuları inşallah.

Burak ısrarla forvette oynatılmak isteniyor.Ama geçen sezon hiç forvet oynamamıştı.Onun yeri Kazım'ın olduğu yer.He bana kalsa toptan kaldırsınlar ordan onu o ayrı :)

E.Cartman
27.Ağustos.2011, 03:22
Ben Burak'ın çift forvet oynadığında daha yararlı olacağını düşünüyorum. Umut - Burak ya da Mevlüt - Burak 2 lisi çok iyi olur.

GeNç KaRTaL
27.Ağustos.2011, 05:20
Milli takım teknik ekibinin hemen hemen kafasındaki kadro bu.Artık şu niye var,şu niye yok diye bir eleştiri yapmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum kendi adıma.

bursa_mc
27.Ağustos.2011, 13:01
Fenerbahçe'den hiçbir futbolcu alınmamalıydı milli takıma.Faydadan çok zararları olur..