View Full Version : Drogba Korkuttu !
Legendary
29.Ağustos.2011, 04:03
Premier Lig'de 3. hafta maçları başlarken, Chelsea, Norwich engelini zor da olsa aşmayı başardı ama maçtan akıllarda kalan Drogba'nın talihsiz sakatlığı oldu.
İŞTE O AN...
(http://www.youtube.com/watch?v=VJbwAqVaf2k)
K1nq35
29.Ağustos.2011, 04:05
Yumruk atmış adama oh mahşallah.
SAİT71
29.Ağustos.2011, 04:17
Kalecinin art niyeti yok. Futbolda olabilecek bir pozisyon...
K1nq35
29.Ağustos.2011, 04:27
Kalecinin art niyeti yok. Futbolda olabilecek bir pozisyon...
Böyle şeyler bilerek pek olmaz zaten http://forum.turksportal.net/vb/images/icons/icon6.gif
SAİT71
29.Ağustos.2011, 04:29
Valla pozisyona baktığımda bilerek bir yumruk göremiyorum. Drogba daha hızlı davranıp kafayı vurmuş. Ha penaltı mı dersen bence penaltı.
World Hollow o1
29.Ağustos.2011, 04:33
Yumruk atmış adama oh mahşallah.
Kalecinin bakış açısı sadece yüksekden gelen topu almak veya uzaklaştırmak o anki refleksle son anda gördüyse yumruklayıp uzaklaştırmayı düşünmüştür nereden bilsin drogbaya geleceğini?
Night_Mare17
29.Ağustos.2011, 04:40
Drogba zaten havadayken hakimiyetini kaybetmiş . Elleriyle destek alabilirdi düşerken fakat aynı şekilde hareket etmeden yere düşmüş .
EndoplazmiK RetikuluM
29.Ağustos.2011, 04:43
Valla pozisyona baktığımda bilerek bir yumruk göremiyorum. Drogba daha hızlı davranıp kafayı vurmuş. Ha penaltı mı dersen bence penaltı.
Yanılmıyorsam spiker kendince penaltı olması gerektiğini fakat Drogba'nın ofsayta yakalandığını söylüyor.
Çok kötü olmuş.
SAİT71
29.Ağustos.2011, 05:00
Hmm ofsaytsa yapacak birşey yok. Ama zaten Drogba darbeyi alınca havada bilincini kaybedip yere düşüyor. Havada bilincini kaybetmeside yere kötü düşmesine neden oldu. Çok kötü düştü adam o kalıpla...
CeNTeR_TR
29.Ağustos.2011, 07:23
Drogba zaten havadayken hakimiyetini kaybetmiş . Elleriyle destek alabilirdi düşerken fakat aynı şekilde hareket etmeden yere düşmüş .
Öncelikle öyle bir düşüş imkansız.
4 Senedir Dünyanın en tehlikeli ve en korumasız sporlarından biri olan Rugby sporu ile uğraşıyorum.
Rugby nedir diye soracak olursanız ; Amerikan futbolunun korumasız ve kasksız olan versiyonudur.
Tamamen rakibe direk müdahaleler sonucu tüm sertliklerin sahada olduğu bir spordur.
Bu şekilde bir düşüş yaşayan kişi o an ne ellerini ne de bir başka vücut fonksiyonunu kullanamaz.
Sebeplerine gelecek olursak ;
*Vücut zaten belirli fonksiyonlarını kısa bir süre kaybeder
*O an ki düşüş her zamanki bir düşüş değildir ve vücut alışkın değilidir
*Tabi birde kafaya alınan darbe olayı tamamen bitirir fonksiyonlarla ilgili olarak.
Kısacası ellerini kullanması imkansızdı (: Sabah 6.25 ben neden bu kadar açıklama yaptım bilmiyorum ama artık uyumam gerektiğini biliyorum :icon_eek:
jesmatador
29.Ağustos.2011, 09:10
Öncelikle öyle bir düşüş imkansız.
4 Senedir Dünyanın en tehlikeli ve en korumasız sporlarından biri olan Rugby sporu ile uğraşıyorum.
Rugby nedir diye soracak olursanız ; Amerikan futbolunun korumasız ve kasksız olan versiyonudur.
Tamamen rakibe direk müdahaleler sonucu tüm sertliklerin sahada olduğu bir spordur.
Abi Bana Rugby Deme Benn Rugby Olayına Karşıyım :p :D
runforafall
29.Ağustos.2011, 15:23
Durumu nasılmış
RaSenGan
29.Ağustos.2011, 15:28
Az önce gazetede okumuştum geceyi hastanede geçirmiş sabah uyanmış.