Log in

View Full Version : Şampiyonlar Ligi 2011 - 2012

Pages : 1 2 [3]

ReaList
25.Nisan.2012, 00:44
Real Madrid kontrayla oynayınca tebrikler
Chelsea kontrayla oynayınca tebrikler
Fenerbahçe kontrayla oynayınca auuuoo :D

SaLviO
25.Nisan.2012, 00:44
şuan mourinhoyu görmek isterdim ya o sinsi gülüşünü yapıyordur :D :D

TR.CaPTaiN
25.Nisan.2012, 00:45
Chelsea resmen imkansızı başardı. Barcelona'ya karşı 11 kişiyle direnmek bile çok zorken 10 kişiyle 2-0'dan turu aldılar.

nannar
25.Nisan.2012, 00:45
Barcelona'nın Dünya futboluna çok büyük katkısı var. İngilizlerebile nasıl savunma yapılacağını zorla öğretti adamlar :D Yalnz Drogba 10 numara oyuncu.Takımı için müthiş mücadele etti.Torres gole kadar sürekli top kaybetti ,dua etsin ki kaptırdıgı toplardan biri gol olmadı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Nisan.2012, 00:46
Referee
Cüneyt Çakır

Assistant referees
Bahattin Duran (TUR)
Tarik Ongun (TUR)

Fourth official
Fırat Aydınus (TUR)

Additional assistant referees
Hüseyin Göçek (TUR)
Bülent Yıldırım (TUR)

Hepsi orda :D

20 dk kaldi hadi Chelsea!

Bizim kupanin yari finaline tiriskadan hakemler kaldi. Harbiden hepsi ordaymis :p

nannar
25.Nisan.2012, 00:46
Bu arada yarı final eşleşmelerinden beri dediğim şeyi yine tekrarlayayım :D Bu sene kupa Bayern Münih'in müzesine gidecek!

Ralph
25.Nisan.2012, 00:47
Ulan kimi tutsak kaybediyor arkadaş bu sene. Beşiktaş kötü gidiyor, Barça tur atlayamadı... Benim yüzümden mi kaybediyor bunlar nedir kıllanmaya başladım :icon_biggrin:

Trabzonspor
25.Nisan.2012, 00:48
Yanlış yere yazmıştım bari doğru yere yazayımda havada kalmasın yazı.

Messiye bi halley oluyro:D

Penaltı kçırdı oyunda 2 pozisyon harici bence yoktu.Clasicoda da yoktu.

Barcelonanın oyunundan iğrendim.Bu kadar mı saçma bir oyun olur arkadaş geçemiyorsun o defansın ortasını değiş şu atak sitilini ama yok pasta pas.Ya işte böyle olur.

kalemci
25.Nisan.2012, 00:49
Cüneyt Çakır bu performansından sonra Avrupa Şampiyonasında yarı finali garantiledi gibi.

Bekq
25.Nisan.2012, 00:49
Bayern'in Real'i devirmesi için mucize değil mucizeler gerekli :p Ama olurda devirirse evinde oynayacak ve orada kupayı bırakmaz zaten.

Fearless Coward
25.Nisan.2012, 00:50
Messi transfer olsun Guardiola gitsin anca Barça seneye final oynar :D bu anlayışı çözdüler çünkü yeni anlayış bulmaları lazım :D

ReaList
25.Nisan.2012, 00:51
Barcelona için bir David Villa ne kadar önemliymiş, Son 2 maçta bu çok bariz ortaya çıktı.

SaLviO
25.Nisan.2012, 00:52
Barcelona için bir David Villa ne kadar önemliymiş, Son 2 maçta bu çok bariz ortaya çıktı.

buna bide iniestanın kötü oyunu eklenince sonuçlar ortada

sarianet
25.Nisan.2012, 00:57
ister misiniz burakı barça alsın :D

Walter Sakana
25.Nisan.2012, 00:59
Real Madrid kontrayla oynayınca tebrikler
Chelsea kontrayla oynayınca tebrikler
Fenerbahçe kontrayla oynayınca auuuoo :D

Aferin arkadaşım bi burası kalmıştı GS-FB tartışması çıkarmaya çalışmadığınız, tebrikler.

sarianet
25.Nisan.2012, 01:04
Aferin arkadaşım bi burası kalmıştı GS-FB tartışması çıkarmaya çalışmadığınız, tebrikler.

arkadaşın amacı fb gs muhabbeti çıkarmak değil insanların yorum yaparken objektif gözle bakmadıklarını belirtmekti ama tabi her zamanki gibi yanlış anlaşılacak o yüzden uzatmanın anlamı yok

Nedvedmania
25.Nisan.2012, 01:04
Tartışma felan çıkmamış ki. Abartmayın :)

DisCo
25.Nisan.2012, 01:10
Benim anlamadığım Güntekin Onay'ın, Cüneyt Çakır ile ne alıp veremediği vardı.

Sürekli kararlarını seyirci baskısıyla aldığını ima edip ekstra olarak Türkiye'den farklı yönetiyorlar, arkadan yapılan hareketlere sarı, topsuz alanda hemen kırmızıyı gösterdi lafına benzer bir şeyler söyledi.

kalemci
25.Nisan.2012, 01:12
Disko orada aslında sahip çıkmaya çalıştı Cüneyt Çakır'ı ama eline yüzüne bulaştırdı :)

Trabzonspor
25.Nisan.2012, 01:13
Benim anlamadığım Güntekin Onay'ın, Cüneyt Çakır ile ne alıp veremediği vardı.

Sürekli kararlarını seyirci baskısıyla aldığını ima edip ekstra olarak Türkiye'den farklı yönetiyorlar, arkadan yapılan hareketlere sarı, topsuz alanda hemen kırmızıyı gösterdi lafına benzer bir şeyler söyledi.

Sorma.Birde Barcelonayı övmesine sinir oldum 'Yok böyle takım','Eşsiz bunlar','Çok sakinler' aman barça şöyel aman barça böyle bu nedir ya.

byariff
25.Nisan.2012, 01:13
final bayern-chelsea kim ne derse desin.

ben demistim eski mesajimda bana inanmadiniz bakin ne oldu yarinda bayern elicek !

GeNç KaRTaL
25.Nisan.2012, 01:14
Barcelona'nın elenmesine sevindim.

Pep'e gelsin

sarianet
25.Nisan.2012, 01:17
barçanın övülmesinden neden rahatsız oluyorsunuz anlamıyorum diyelim ki taraf ttuyor sanki babamın takımı real yhada çelsi :D
güntekinin maç anlatımını özlemişim son 30 dakka anlattı çok beyendim zaten eskiden beri çok beyenirim :)

DisCo
25.Nisan.2012, 01:17
Sorma.Birde Barcelonayı övmesine sinir oldum

Bende maç sonrası Ntvspor'a sinir oldum. Böyle bir mucize, aman Allahım, vallahi olamaz durumuna getirdiler. Sanki Türkiye'de yaşamıyorlar sanki pazar günü maç izlemediler. Elin yaptığı her zaman niye daha kıymetli gelir anlamış değilim. Walter Sakana bir mesajda bana bekliyorum. :)

RaSenGan
25.Nisan.2012, 01:19
Pazar günkü senaryonun bir benzerini gördük :) Futbolun adaleti 1 haftadır kayıp (:

Mamadou
25.Nisan.2012, 01:30
Gelecek sezon Barcelona'dan Fernando Llorente'yi transfer etmesini bekliyorum. Bu tarz savunma yapan takımlara karşı uzun boylu pivot bir santrafor şart. Ayrıca Pedro ile ne derdi varsa artık bir türlü oyuna almadı.

byariff
25.Nisan.2012, 01:33
Gelecek sezon Barcelona'dan Fernando Llorente'yi transfer etmesini bekliyorum. Bu tarz savunma yapan takımlara karşı uzun boylu pivot bir santrafor şart. Ayrıca Pedro ile ne derdi varsa artık bir türlü oyuna almadı.

ibrahimovici niye yolladilarki ozman ? llorente yavas o yuzden almazlar bence.

kalemci
25.Nisan.2012, 01:42

Pique'nin çıkması çok kötü oldu Barca için. Pivot yerleştiremedi ileriye. Son çare Keita'yı aldı artık. Oda yapamadı malesef.

Şimdiye kadar Alexanko, Zubizarreta, Ezquerro dan başka sükse yapacak Basklı transferi olmadı yanlış bilmiyorsam. Ezquerro Basklımıydı tam bilmiyorum da. Llorente fena olur ama ben Munian hamlesi bekliyorum. Pır pırlığı bugün de aksayan kanatları halledebilir.

kalemci
25.Nisan.2012, 01:44
ibrahimovici niye yolladilarki ozman ? llorente yavas o yuzden almazlar bence.

Ne Ibra Barca'nın karakterine oturdu ne de Barca Ibra'nın karakterine. Takımdan gitme sebebinin bu olduğunu düşünüyorum bide tabi Pep ile olan atışması.

DisCo
25.Nisan.2012, 01:46
Semih Şentürk iyi iş yapar. Ayağına ver ve sağa sola oyunu açsın, içeriye kat eden Messi'ye ve diğerlerine indirsin, uzun gönder bunları kafa ile yapsın. Bizim oyuncuların menajerleri ne iş yaparlar anlamadım. Bağlantıyı kurup bu adam sizde iş yapar deseler alırlar.

Bize ne iş yapmayacak adamları bu yollarla aldırdılar.

Mamadou
25.Nisan.2012, 02:05
Pique'nin çıkması çok kötü oldu Barca için. Pivot yerleştiremedi ileriye. Son çare Keita'yı aldı artık. Oda yapamadı malesef.

Şimdiye kadar Alexanko, Zubizarreta, Ezquerro dan başka sükse yapacak Basklı transferi olmadı yanlış bilmiyorsam. Ezquerro Basklımıydı tam bilmiyorum da. Llorente fena olur ama ben Munian hamlesi bekliyorum. Pır pırlığı bugün de aksayan kanatları halledebilir.

Puyol'un Pique oyundan çıkarken saç baş yolması bir sebebi vardı :)

Munian alınsa çok iyi olur ama Llorente daha gerekli Barca'ya. Kanatlarda oynayabilecek Sanchez,Cuenca,Tello ve Pedro var. Bilbao'nun kadrosunda tam Barca'nın oyun stiline uygun oyuncular bulunuyor. Llorente,Aurtenetxe ve Amorebieta alınsa Barca'nın hiç bi mevkide sorunu kalmaz. Sadece Amorebieta yerine Javi Martinez olabilir. Ya da ben bu oyuncuları gözümde fazla büyütüyorum.

Bordo61Mavi
25.Nisan.2012, 02:17
Di Matteo icin sevindim, Chelsea isini ona verirler umarim. Bide finali alirsa varya.

Kaka Leite
25.Nisan.2012, 02:20
Terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi"

eXcitinG
25.Nisan.2012, 02:22
Sonunda BarceLona ve Pep i eLeştirebiLmek güzeL. YıLLardır adamLar yeniLse dahi yazacak birşey buLamıyorduk. Sonunda buLduk. Pep kendi eLLeri iLe yaptığı temeLLeri maça 3-3-4 iLe başLayarak yıktı. Hayır tek savunma oynamak ne demektir abi ? SürekLi sağa, soLa pasLar, Messi yi bu sistemde daha arkaya atarak bitirmeLer, maça Cuenca gibi bir adam iLe başLamaLar feLan. CheLsea, Madrid vs tarzı takımLara karşı bu sistemLe çıkarsan, ve eLinde forvet oLmadan, hücum hattını sadece kanat adamLarından kurup, savunmada tek adam bırakırsan istersen %98 topa sahip oL karşı takım %2 sahip oLduğu bir anda sana goL atma tehLikesi her zaman taşır. 4-3-3 den vazgeçmeyecekti. İyi oLdu. İngiLtere de ki takımım CheLsea nin turu geçmesine inanıLmaz sevindim.

Bordo61Mavi
25.Nisan.2012, 02:23
Nargile barda izledim maci. Komple pakistanli, fasli bide Cezayirli doluydu. Hakemin Turk oldugunu ogrenince takimlardan cok ona destek verdiler. Neyseki Cuneyt Cakirda cok iyi mac yonetti, darisi Turkiyedeki diger hakemlerimizin basina.

berkay123456
25.Nisan.2012, 02:24
Di Matteo icin sevindim, Chelsea isini ona verirler umarim. Bide finali alirsa varya.

Adam geldiğinden beri Chelsea 1 kez kaybetti.Toplam 15 maça falan çıktı.Kaybettiği maçta City maçı, galiba golde son dakikalarda gelmişti, tam hatırlamıyorum.Şuan için Matteo, Chelsea için büyük bir şans.Eğer o olmasaydı ne Chelsea finalde olurdu ne de ligde bu konumda.

Alicanfmfan
25.Nisan.2012, 02:26
Avram Grant syla olur, Matteo'da.

eXcitinG
25.Nisan.2012, 02:29
Di Matteo finaLi kaybetse biLe bence şimdi den geLecek yıL kontratı kaptı. Adam hakikaten çok iyi oyun okuyor ve oyuncuLar iLe arası muhteşem. Drogba, Lampard ve Torres onunLa birLikte yeniden doğdu, takım ona inanıyor ve o da başarıLı oLuyor.

Bordo61Mavi
25.Nisan.2012, 02:31
Di Matteo finaLi kaybetse biLe bence şimdi den geLecek yıL kontratı kaptı. Adam hakikaten çok iyi oyun okuyor ve oyuncuLar iLe arası muhteşem. Drogba, Lampard ve Torres onunLa birLikte yeniden doğdu, takım ona inanıyor ve o da başarıLı oLuyor.

Kesinlikle, Torres zaten aciklama yapti burdaki gazetelere. " ilk defa bana guvenen bi teknik adam var takimin basinda "

Boyle bi adami kaybetmemeleri lazim, Mourinho'dan sonra cok hata yaptilarki, Matteo'yu takimin basina getirerek bu yanlislarin hepsini silmis olacaklar.

Bordo61Mavi
25.Nisan.2012, 05:30
http://www.skysports.com/video/inline/0,,17098_7700390,00.html

Su videoyu izledikten sonra kararim kesin, bu adam Chelsea'yi ileri goturur.

kalemci
25.Nisan.2012, 09:52

Abi hatırlarsın Avram Grant'ta Mou kovulunca gelmiş ve ŞL'de finale çıkarmıştı takımı. Finalde kaybedince Abramovic gözünün yaşına bakmamıştı :n: O kupayı getirsinler Abramovic'e kulübün yarısını hocanın üstüne yapabilir.

anil luque
25.Nisan.2012, 13:07
http://www.skysports.com/video/inline/0,,17098_7700390,00.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skysports.com% 2Fvideo%2Finline%2F0%2C%2C17098_7700390%2C00.html)

Su videoyu izledikten sonra kararim kesin, bu adam Chelsea'yi ileri goturur.
Her koşulda takımına sahip çıkacağını göstermiş adam. ŞL yarı finalinde böylesine önemli bir maçta çok basit bir şekilde takımını yalnız bırakan kaptanını herkes hata yapar diye savunuyor. Gerçekten önemli bir erdem bu.

Bu arada nollllllllldu Barçaa :D

Bekq
25.Nisan.2012, 13:14
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/554264_439000022781482_135226816492139_1838259_627 732735_n.jpg

Bordo61Mavi
25.Nisan.2012, 13:53
Xavi , Chelsea'den fazla pas yapmis :D (rakamini unuttum)

BaFraLı
25.Nisan.2012, 14:35
Di Matteo'ya bayılıyorum ya. Sıfatına olsun, mimiklerine olsun, cool'luğuna olsun. Adam çok iyi. Dün maçın sadece ilk yarısını izledim. 2-0 dan sonra Barça fena yapıcak sanırım dedim ama Ramires'in attığı güzel golden sonra Chelsea en azından iyiydi.

Son dakikada Torres'in gol atması daha bir muhteşem oldu. Cüneyt Çakır'da gayet iyi maç yönetti.

Di Matteo ve Bosingwa çok sempatik geliyor bana. Hele dün Bosingwa oyuna girdikten sonra taç kullanırken sırıttı o ne güzel sırıtıştır :D Fena ya.

Addolorato
25.Nisan.2012, 14:42
Valdes'in kaleci olmadığınıda görmüş olduk. O ilk yediği golde ya tam çıkıp Ramires'in önünü kapaması lazımdı yada kalede kalması lazımdı zaten çarpraz pozisyon olduğu için kalede kaldığında net bir pozisyon olmayacaktı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Nisan.2012, 15:29
Valdes'in kaleci olmadığınıda görmüş olduk. O ilk yediği golde ya tam çıkıp Ramires'in önünü kapaması lazımdı yada kalede kalması lazımdı zaten çarpraz pozisyon olduğu için kalede kaldığında net bir pozisyon olmayacaktı.

Ramiresin akil dolu vurusunu yabana atma bence, Cech olsa o da yerdi.
Chelsea finale cikti ama cezali oyuncu sayisi fazla. Bu dezavantaj olacak. Terry, Meireles, Ramires bildigim cezalilar suan icin. Baska var mi bilmiyorum ama bunlarin olmamasi bile Chelsea icin buyuk dezavantaj finalde.

Bu arada Chelsea maclarinda neden hicbir zaman kisaltma CHE seklinde olmaz ki,takildigim noktalardan biridir bu hep :p

Addolorato
25.Nisan.2012, 15:42
Ramiresin akil dolu vurusunu yabana atma bence, Cech olsa o da yerdi.
Chelsea finale cikti ama cezali oyuncu sayisi fazla. Bu dezavantaj olacak. Terry, Meireles, Ramires bildigim cezalilar suan icin. Baska var mi bilmiyorum ama bunlarin olmamasi bile Chelsea icin buyuk dezavantaj finalde.

Bu arada Chelsea maclarinda neden hicbir zaman kisaltma CHE seklinde olmaz ki,takildigim noktalardan biridir bu hep :p

Ramires mükemmel vurdu o ayrı konu ama benim demek istediğim Cech olsa Ramires'i öyle sabit beklemezdi ya kalesinde durur onun yakınlaşmasını beklerdi yada direk açılıp açısını kapatırdı.

http://www.youtube.com/watch?v=wjYIfRwErNo&feature=related

Ahanda gol.

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Nisan.2012, 15:53
GS-FB mac arkasinda Ridvanin dedigi bir sey vardi Muslera ve Volkan hakkinda. Kaleye top gelmedikce kalecilerin konsantrasyonu duser, bu nedenle Volkan ekstra iyi bir mac cikardi ama Muslera oyunun icinde olmadigi icin konsantrasyon eksikligi yasadi ve 2 pozisyonla FB mac kazandi yorumunu yapmisti. Valdes icin de durum biraz ayni oluyor. Konsantrasyon sorunu yasamasi normal, dedigin gibi altipasin uzerinde kitlenip kalmis. Biraz daha ileri ciksa Ramirese o firsati vermezdi buyuk ihtimal. Barca kalecisi olmak zor olmali, cunku poziyon olursa kalesinde %90 karsi karsiya kaliyor forvetle, o da ayri bir konu :p

El Barto
25.Nisan.2012, 16:19
Yahu Cüneyt Çakır yönetiyor kesin penaltı olur dedim 7,5 lira oranı vardı keşke oynasaydım. :)

Redrum
25.Nisan.2012, 22:03
Beyler bugünkü maçı verecek d smart dışında legal bir kanal var mı? Hotbirdde falan? Hepsi şifreli mi? Avrupa şampiyonlar ligini izlemek paralı bir hizmet mi yahu?

RaSenGan
25.Nisan.2012, 22:07
Beyler bugünkü maçı verecek d smart dışında legal bir kanal var mı? Hotbirdde falan? Hepsi şifreli mi? Avrupa şampiyonlar ligini izlemek paralı bir hizmet mi yahu?

Rah-e Farda var abi Arap :) Turksat'ta hatta.

Redrum
25.Nisan.2012, 22:13
Rah-e Farda var abi Arap :) Turksat'ta hatta.

Abi o da yayını kesiyor bir anda yahu. Geçen maçta da denedim olmadı. Biss key gibi şeyler gerekmiyor değil mi o kanal için?

Walter Sakana
25.Nisan.2012, 22:16
Chelsea-Barcelona ilk maçı da Rahd-e Fard bi de Rustavi 2 diye bi kanal vermişti. Rustavi 2 verirse gene o daha net oluyor.

Walter Sakana
25.Nisan.2012, 22:24
Abi o da yayını kesiyor bir anda yahu. Geçen maçta da denedim olmadı. Biss key gibi şeyler gerekmiyor değil mi o kanal için?

Rustavi 2'nin yayın bilgilerini vereyim sende varsa ama çıkmıyorsa bi karşılaştır. Yoksa da eklersin bende bu şekilde ve sorunsuz izledim geçen maç.

Frekans: 12596
Symbol Rate: 3700
Polarizasyon: V
FEC: 5/6

RaSenGan
25.Nisan.2012, 22:28

Yok abi gerekmiyor.Bizim uydu antika galiba biss miss girilmiyo :D

byariff
25.Nisan.2012, 22:32
hikmet hoca 2 haftadir falan ispanyada galiba bir takimla anlascak :icon_surprised:

http://i.imgur.com/kBDEC.jpg

RaSenGan
25.Nisan.2012, 22:38
Evet sürekli resimler paylaşıyor twitterdan :D Paso maçta adam :D Bernabeu Camp Nou gezip duruyor :D

byariff
25.Nisan.2012, 22:39
Chelseanin stadi stamford bridgede"de vardi adam paso geziyor :D

RaSenGan
25.Nisan.2012, 22:42
Finale de gider kesin :D

byariff
25.Nisan.2012, 22:55
Madrid atmis ronaldo ile penaltidan :D

meddah
25.Nisan.2012, 22:57
Robben'i, takımı şampiyonluktan etmek kesmemiş, Şampiyonlar Ligi'nden de edecek.

sarianet
25.Nisan.2012, 23:04
maçhangi kanalda beyler

RaSenGan
25.Nisan.2012, 23:05
D Smart'ta abi.

Mesut dünyanın en iyi 10 numaralarından birisi.Hatta en iyisi diyebiliriz.2-0 şimdilik daha da gol olur.

byariff
25.Nisan.2012, 23:06
Ronaldo 2 oldu , asist mesut

sarianet
25.Nisan.2012, 23:07
ya neden d smart neden geçen sene papatya bu sene muhteşem yüzyıl ar mı turksatta yayın yapan kanal

di canio
25.Nisan.2012, 23:10
Turksat'ta Rustavi 2'de yayınlanıyor maç.

byariff
25.Nisan.2012, 23:12
Ne maç oluyor be robben 2-1 yapti :D

footballer33
25.Nisan.2012, 23:12
Bayern Münih'i finalde görmeyi çok isterdim. Real Madrid, uzun süre sonra ilk kez çifte kupa ile tamamlayacak bu seneyi anlaşılan.

Derken, Robben nihayet atabildi. :)

Facx
25.Nisan.2012, 23:16
D Smart'ta abi.

Mesut dünyanın en iyi 10 numaralarından birisi.Hatta en iyisi diyebiliriz.2-0 şimdilik daha da gol olur.

stil olarak diyosan bilemicemde mevki olarak
http://www.ryangiggs.cc/system/files/David-Silva_2487487.jpg?1298792705

bu arkadaştan iyisi yok :schaf:

kalemci
25.Nisan.2012, 23:16
Maç baya iyi geçiyor, yavaşlamasalar bari 2-1 yüzünden.

footballer33
25.Nisan.2012, 23:19
Fazla erken konuşmuşum. :) Hadi Münih, 1 gol daha. Mümkünse 2 de olur. :p

Facx
25.Nisan.2012, 23:24
münih çok iyi oynayıp çok kaçırıyo yalnız 1-2 pozisyon daha kaçırırlarsa çok arayabilirler o kaçırdıklarını :D

Gncl1905
25.Nisan.2012, 23:37
Alaba yaptırdığı penaltıdan sonra hırs yaptı asist de yapıyodu az kalsın Robben kaçırdı :)

Dünkü maçtan sonra güzel bir maç izliyoruz şükür :) Bayern çıksa keşke :)

Lucas Neill
25.Nisan.2012, 23:40
Real'in ikinci golü 35 cm ofsayt.

Bekq
25.Nisan.2012, 23:42
Bayern 90 dakika çekilmek yerine göze hoş gelen bir futbol oynuyor. Real'e karşı bu kolay değil.

Gol ofsayt :) Ronaldo ofsaytta. Çok az bir mesafe ama.

nannar
25.Nisan.2012, 23:58
kupayı alacak bayern.özledik zaten kupa almasını.inşallah eleyecek madrid'i de.

byariff
26.Nisan.2012, 00:06
Yalniz bayern munih guzel top oynuyor helal olsun

byariff
26.Nisan.2012, 00:56
Maç penaltilara gidicek gibi eger giderse bayern eler.

ReaList
26.Nisan.2012, 00:58
Ömer Üründül: Maç böyle biterse penaltılara kalabilir, hatta penaltılar sonunda bir takımın kazanacağını ve turu geçeceğini düşünüyorum :P

Fearless Coward
26.Nisan.2012, 01:01
Kaka pas oyununu baltalıyor resmen...Penaltılarla Munih alır gibi ama finalde önemli oyuncular cezalı olacak Chelsea'nin de cezalı adamları var eğer Munih çıkarsa finale bu Chelsea'nin işine yarar...

furkan58
26.Nisan.2012, 01:02
Ronaldo bırakın koşmayı bırakın yürümeyi ayakta duramıyor çok yorulmuş :D

Redrum
26.Nisan.2012, 01:04
Nerede o Türkiye'ye show yapan Gomez? Bu adam bazen kazmaya bağlıyor ya, işte bugün o günlerden biri.

byariff
26.Nisan.2012, 01:04
kaka çok ama çok kotu

Fearless Coward
26.Nisan.2012, 01:05
Real Madrid elenirse Kaka'ya yüklensin taraftar :D bu kadar da kötü oynanmaz yahu nerede Milan dönemindeki kaka adam oynamaya oynamaya unutmuş futbolu :D

byariff
26.Nisan.2012, 01:06
granero kendini yere atiyor bide itiraz ediyor penalti diye :D

Kaka Leite
26.Nisan.2012, 01:07
kaka çok ama çok kotu

Real Madrid elenirse Kaka'ya yüklensin taraftar :D bu kadar da kötü oynanmaz yahu nerede Milan dönemindeki kaka adam oynamaya oynamaya unutmuş futbolu :D
Az benim olduğumu bilinde yorum yapın be dostlar :mad:

byariff
26.Nisan.2012, 01:12
Ve Penaltilar :) Hadi bayern saldir...

furkan58
26.Nisan.2012, 01:13
ve Penaltilar :) Hadi Real saldir .. Sakata gerek yok çıkalım şu finale !

ReaList
26.Nisan.2012, 01:14
Casillas mı Neuer mi ? Hadi bakalım : )

berkay123456
26.Nisan.2012, 01:16
Münih kazanırsa penaltıları, Neuer taraftarın gözüne girebilir.

byariff
26.Nisan.2012, 01:16
neuer daha iyi bence :D cristiano kacirdi :D

Fearless Coward
26.Nisan.2012, 01:17
Dün Messi bugün Ronaldo neler oluyor yahu :D

byariff
26.Nisan.2012, 01:18
Kaka"da Kacirdi :D

Trabzonspor
Yok böyle birşey ya!!!

Fearless Coward
Kaka dediğimiz gibi çok kötü atamadı :D Bayern finalde helal olsun...

berkay123456
Neuer'e bak be :D
edit Kroos kaçırdı.

El Barto
Tebrikler Bayern demek için erken değil sanırım. :)

Kaka Leite
Forever Kaka !

byariff
26.Nisan.2012, 01:20
oha lahm"da kacirdi casillas cikartti :D

El Barto
Tebrikler Bayern demek için erken değil sanırım. :)

Erkenmiş sanırım. :D

Fearless Coward
Penaltılara bak yahu :D

berkay123456
26.Nisan.2012, 01:21
Çok erken konuşuyorsunuz çok.

byariff
Ramos oha yani oha..

Fearless Coward
Ramos yuh yahu yuh :D o nası şut

berkay123456
26.Nisan.2012, 01:22
Mourinho yerde :D

Fearless Coward
26.Nisan.2012, 01:22
Olay budur Madrid penaltılarda çok kötüydü Ronaldo atamadı yahu Ramos'a değinmiyorum bile penaltıcı tercihleri yanlıştı Mou'nun...

byariff
26.Nisan.2012, 01:23
final bayern-chelsea kim ne derse desin.

18.ci sayfada dedim bana inanmadiniz bakin ne oldu simdi he :o

berkay123456
26.Nisan.2012, 01:24
Barça da Real de kendi elleriyle verdi finali.

europeanconquer
The Troll Final : Chelsea - Bayern :n:

Troll falan ama gerçek oldu :D

furkan58
2 İspanyol devi yarı finalde elendi. İspanya futbolu düşüyor mu ne :p :D

Facx
Chelsea - Bayern Finali dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ?

GeNç KaRTaL
Ulan Ramos,topa gelişinden anlamıştım auta yollayacağını.:icon_evil:

Trabzonspor
26.Nisan.2012, 01:25
Olmaz böyle birşey ya.Ulan Hadi Kaka ve Ramos'u anlıyorum da CCR7 nasıl kaçırır be!

ReaList
26.Nisan.2012, 01:26
Yalnız Casillas'ta Neuer'de çok sağlam kaleciler, atıcılar beceriksiz olmazsa bu kadar kolay bitmezdi penaltılar : )

Fearless Coward
Yalnız 2-0 dan 2-2 yaptıktan sonra yazık oldu cidden :D Ramos ayıp etti Casillas'a...

Gncl1905
Bayern iyi oynadı, kupayı da alır bu oyunla final de evinde zaten.

Penaltılar çok ilginçti :D

byariff
Muslera , Ronaldo ve Messi den daha iyi penalti atiyor yalniz :D

hakan769
Oh be Real Elendi. Adam gibi bi final izleyelim.

berkay123456
26.Nisan.2012, 01:28
Münih'in evinde oynanacak maç, adelete bak.

Bordo61Mavi
26.Nisan.2012, 01:29
Dun ve bugun futbola doyduk, hafta sonuna kadar yeter :)

Fearless Coward
26.Nisan.2012, 01:30
Finali kimin alacağını söyleyelim şimdiden...Chelsea alır bence Munih'te stoper Badstuber,Gustavo ve Alaba cezalı önemli isimler 3'ü de...Chelsea'de de eksikler var ancak Munih'in eksikleri daha önemli bence Chelsea kazanır finali Di Matteo'da kalır takımda...

Lucas Neill
26.Nisan.2012, 01:31
Mourinho bi ara yatsiyi kilacak sandim.

byariff
26.Nisan.2012, 01:33
Mou reyiz ya :D

http://27.media.tumblr.com/tumblr_m320vkdp3D1qc4x35o1_500.png

footballer33
26.Nisan.2012, 01:34
Mou o ne hal öyle yahu? :D Bir de, maç bitince hemen kaçmasaydın keşke. :D Neyse, El Clasico yalan olmuştu Şampiyonlar Ligi'nde, Real de oynamasın finali bari, iyi oldu bu. :) Bayern'e tebrikler, finalde de Bayern'i destekliyorum. :)

Mamadou
26.Nisan.2012, 01:37
Mourinho'nun kaçışı :n:

Lucas Neill
26.Nisan.2012, 01:37
Uefa marka degeri düsmesin diye Süper Final oynatmali

footballer33
26.Nisan.2012, 01:44
Barca-Real 3.'lük maçına çıksın bu kupada bence. O daha iyi. :D

Yalnız; Bayern bugün Real'i elediği halde, bir de kendi taraftarının önünde o kupayı kazanamazsa çok pis koyar adamlara. Chelsea önemli eksiklerle de çıkacak maça, aman diyim. :)

RaSenGan
26.Nisan.2012, 02:40
Penaltılar hayatımda gördüğüm en saçma penaltı atışlarıydı.Sanki antrenmanda penaltı atıyorlar.Rahat rahat yavaşça vuruyorlar topa.

sananes
26.Nisan.2012, 06:05
Bayern'in bizim takımı elemesi sürpriz olmadı açıkcası.Çünkü süperstarların yanında takımda fren oyuncular var. Bunlar Arbeloa Khedira Benzema ve bu sıra Di Maria. Bayern'de ise bu böyle değil, Real Madrid'dekilerle eş değer süperstarları yok ama takım olarak daha uyumlular. Her oyuncu belli bir futbol bilgisine sahip. Real'den yola çıksak mesela samimi söylüyorum Arbeloa üç büyüklerde zor oynar hatta oynayamaz.

Bu yüzden Bayern'in iki maçta da üstün oynayan takım olması beklediğim birşeydi,turu geçip kupayı da kazanmalarını istiyordum her ne kadar Real Madrid'e karşı oynasalar bile...Barcelona'nın elenmesi ise benim 150 liramı iddaa bayisine bağışlamama yol açtı. O şekilde elenmeleri enterasan ve seneye üstüne koymazlarsa(bunun için Pep gitmeli diye düşünüyorum) işleri zor.

Real Madrid 2 kupa kazansaydı Mourinho yeni bir maceraya yelken açardı ama şimdi kalacaktır. Şampiyonlar ligi şampiyonu yapmadan o takımı ayrılmaz. Bunun içinse kendisine daha oyun yeteneği olan oyuncular gerek.Elinde Ronaldo,Mesut,Xabi Alonso gibi isimler olmasına rağmen oyuna hükmedemiyor bu takım, sebebi bulunmalı ve çözülmeli. Aslında sebep belli yani Mesut var evet ama paslaştığı adam Arbeloa,Benzema olunca olmuyor istenilenler. Bir kaç takviye ile halledilebilir bunlar. Tabi Mourinho tercih ederse keza kendisi enterasan bir insan. yoksa elinde Marcelo varken sağ bekin Arbeloa iken gidip 35 milyon euro'ya sol bek almazsın.

Bekq
26.Nisan.2012, 09:18
Bayern bırakmaz o kupayı evinde :)

urwrdskkn
26.Nisan.2012, 09:19
Barca-Real 3.'lük maçına çıksın bu kupada bence. O daha iyi. :D

Yalnız; Bayern bugün Real'i elediği halde, bir de kendi taraftarının önünde o kupayı kazanamazsa çok pis koyar adamlara. Chelsea önemli eksiklerle de çıkacak maça, aman diyim. :)

bu öneriyi beğendim vallahi :D :D :D :D

Fernando Gago
26.Nisan.2012, 14:02
Real Madrid için büyük çöküş oldu dün akşam. Çünkü Finale kalsa ve o kupayı kazansa Barcelona'nın gölgesinden kurtulmayı bırakın Barcelona'yı gölgeleyebilirdi. Gol rekoru, La Liga şampiyonlugu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlugu. Ama olmadı kötü bir futbolla kaybettiler. Penaltılar başlı başına bir komediydi :)

SaLviO
26.Nisan.2012, 15:55
ramosun vurduğu top nerede acaba :D :D

eXcitinG
26.Nisan.2012, 16:00
BekLediğim finaL oLdu. CheLsea inşaLLah Bayernin evinde aLacak kupayı. Forever CheLsea.

byariff
26.Nisan.2012, 17:18
ramosun vurduğu top nerede acaba :D :D

bak burda

http://i.imgur.com/WKX8r.gif

Walter Sakana
26.Nisan.2012, 17:28
Neuer en iyi olduğunu her geçen gün biraz daha ispat ediyor bence.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=97963

Bayern'in kalesine daha çok yakışır. Bence de dünyanın en iyi kalecisi şu anda...

DisCo
26.Nisan.2012, 20:46
Bugün haberlerde gördüm.

Mourinho, Chelsea ve Bayern lig maçlarına yedeklerle çıktılar. Biz oyuncuları dinlendiremedik. Ölüm kalım maçlarının arasına maç koyarsanız (El Clasico'dan bahsediyor) takımlarınızı finalde göremezsiniz demiş.

Normalde Avrupa için pek duymadığımız şeyler acaba bizim yolumuzdan mı gitmeye başlıyorlar.

Trabzonspor
26.Nisan.2012, 20:48
Bugün haberlerde gördüm.

Mourinho, Chelsea ve Bayern lig maçlarına yedeklerle çıktılar. Biz oyuncuları dinlendiremedik. Ölüm kalım maçlarının arasına maç koyarsanız (El Clasico'dan bahsediyor) takımlarınızı finalde göremezsiniz demiş.

Normalde Avrupa için pek duymadığımız şeyler acaba bizim yolumuzdan mı gitmeye başlıyorlar.

Ama söylediğinde biraz haklılık payı vardı Real bir ara baya kopuk oynuyordu.İleri ile gerisi arasında boşluklar göze çarpıyordu.

sarianet
26.Nisan.2012, 23:41
eee yıldırım demirörenle o kadar takılırsan sonun bu olur:D

Lim10
27.Nisan.2012, 01:21
Ben sonuna kadar hak verdim.Buradaki detayı iyi ayırt etmek lazım.Kendilerinin elenmesine kılıf uydurmaya çalışmıyor, federasyonu El Clasico için esnek davranmadığından dolayı 2 İspanyol ekibininde yarı finalde elenmesinden dolayı sorumlu tutuyor ki sonuna kadarda haklı.

Umarım finalde Münih kazanır.Chelsea'nin Barça maçlarında oynadığı rezil savunma futbolu ve onların kupayı alması durumunda muhtemelen ligi 4. sırada bitirecek olan Newcastle'nin Şl'ye katılamayacak olmasından dolayı kupayı kazanamamasını istiyorum.İnşallah Bayern evinde ezee eze alır kupayı.

Bekq
27.Nisan.2012, 12:45
Robben'den Ronaldo'ya

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561872_378645305511132_209697995739198_1024224_440 159578_n.jpg

:D