PDA

View Full Version : Mesut Bakkal Ankaragücü'nden ayrıldı

vego
31.Ağustos.2011, 15:15
31 Ağustos 2011 13:35 | NTV Spor ve Ajanslar
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün Teknik Direktörü Mesut Bakkal, görevinden ayrıldı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/180/bakkal_AS51V.jpg
Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal, görevinden ayrıldı.

Teknik direktör Mesut Bakkal, düzenlediği basın toplantısında takımdaki görevini bıraktığını duyurarak, ''Eski yönetim ile prensip anlaşması yapmıştık. Yeni yönetimle olmayacağını anlayınca Ankaragücü'nden ayrılma kararı aldım'' dedi.

Maddi ve manevi herhangi birşey gözetmeden çalışarak iyi bir takım oluşturduklarını belirten Bakkal, ''Takımın elde tutulamayacağını gördüm. Dün akşam başkan Cengiz Topel Yıldırım ile görüşüp bıraktık. Taraftarla iyi diyaloğumuz oldu. Gideceğimiz hedefte sıkıntı vardı. Takım dağılmaya başladı. Bu nedenle ayrılma kararı aldım. Ankaragücü büyük camiadır. Bizden sonra gelecek arkadaşlara başarılar diliyorum. Herkese teşekkür ediyorum'' diyerek veda etti.

vego
31.Ağustos.2011, 16:42
@sporxcom: Ankaragücü'nde görevi bırakan Mesut Bakkal'ın yerine, teknik direktör Ziya Doğan ile görüşüldü.

Facx
31.Ağustos.2011, 16:58
@sporxcom: Ankaragücü'nde görevi bırakan Mesut Bakkal'ın yerine, teknik direktör Ziya Doğan ile görüşüldü.

ayman ı tazemeta yı karşılamaya hazırlansın hemen ankaragücü taraftarı :D

Trabzonspor
31.Ağustos.2011, 17:03
Ya bu kadar mı saçma sapan bir sistem olur bu takımlarda ne bu iç çamaşırı değişir gibi hoca değişiyorlar.

C h A o S
31.Ağustos.2011, 17:04
Türkiyede'ki bazı hocaların yerinde olmak isterdim.Hiç boş durmuyorlar.Hep aynı adamlar.

nekop
31.Ağustos.2011, 20:50
''Takımın elde tutulamayacağını gördüm.'' demiş. Acaba Sapara ve Sestak ile anlaştımı bizim yönetim.

byariff
31.Ağustos.2011, 21:18
Takim dagildi Mesut bakkala hak veriyorum 2.ci yari geldiginde cok iyi bir ankaragucu izledik fenerbahce maci haric

SAİT71
31.Ağustos.2011, 21:38
Kulübü oyuncak eden bir yönetim vardı ve şimdi olması gerektiği gibi futboldan ellerini çektiler. Bundan sonra A.Gücü inşallah daha iyi olacaktır. Bir teknik direktör için en kötü durum olsa gerek bu ortam...

footballer33
31.Ağustos.2011, 23:08
ayman ı tazemeta yı karşılamaya hazırlansın hemen ankaragücü taraftarı :D
Defansa Erdinç'i de unutmayalım. :p Eski Trabzonsporlu, Erdinç Yavuz. :)

nekop
01.Eylül.2011, 01:28
Defansa Erdinç'i de unutmayalım. :p Eski Trabzonsporlu, Erdinç Yavuz. :)
Ziya Doğansporlu diyelim. :D Ayrıca türk futbolunu kanayan yarası sol bekede Celaleddin tabi ki. :D

BaGa TaRKaN
01.Eylül.2011, 16:56
Dön Yuvana Be Mesut Hoca 3.Ligden Süper Lige Kadar Efsane Ol Çıkart Şu Takımı...

Suicider
01.Eylül.2011, 17:36
Ziya Doğan, Ankaragücü'nden gelen teklife olumsuz yanıt verdi.

SAİT71
01.Eylül.2011, 17:40
Dön Yuvana Be Mesut Hoca 3.Ligden Süper Lige Kadar Efsane Ol Çıkart Şu Takımı...

Abi o iş zor biraz :)

Facx
01.Eylül.2011, 20:21
Ziya Doğan, Ankaragücü'nden gelen teklife olumsuz yanıt verdi.

transfer döneminin kapamına az kalmış kendi elemanlarını 4 günde toplayamıcağını düşünmüş olmalı yada macaristan olayı gerçekse elemanlarını macar vatandaşlığına geçirmekle meşguldür :icon_razz:

vego
01.Eylül.2011, 20:34
Macar değil Makedonya :)

vFor
02.Eylül.2011, 16:14
ben olsam bende bırakırım takım ne hale geldi zaten.

kalemci
04.Eylül.2011, 03:15
Çok mutluydu bakkal Amca, market açamayınca kapattı dükkanı..

gecekonduda gördüm çok hoşuma gitti paylaşmak istedim :)