PDA

View Full Version : A Milli Takım Sohbet Alanı

Pages : 1 [2] 3 4 5

sui generis
27.Mayıs.2012, 23:28
adam çekme diyorsa çekmeyeceksin. habertürk hergün versin veriştirsin Fenerbahçe'ye sonra da hiçbir şey yokmuş gibi gelsin volkan'ın yanına.. başka isteği de var mı ? benim yerime bir tane vursaymış keşke. Fenerbahçelinin olduğu yerde HT olamaz.

attirson
27.Mayıs.2012, 23:29
Volkan Demirel ‏@1VolkanDEMIREL
Bugün Tatsız Bir Olay Yaşandı... Gazeteci Bir Arkadaş İzin Günümüzde Fotoğraf Çekiyordu.

Takım Arkadaşlarım Söylemesi İle Bende Arkadaştan Beni Çekebileceğini Onların İstemedigini Söyledim..

Dilediği Gibi Başta Çekebileceğini Sonra Rahatça Hareket Edebilmemiz İçin Çekmemesini Rica Ettim...

Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..

Bana Birisi Saygısızlık Yapmadığı Sürece Ben Kimseye Saygısızlık Yapmam...

Bugüne Kadar Düzgün İşini Yapan Kimseye Saygısızlık Yapmadım. Ancak Ben de Aynı Saygıyı Karşı Taraftan Bekliyorum...

Arkada kalmasın.

LaigLeNoiR
27.Mayıs.2012, 23:30
Gazeteci Arkadaş Diğer Gazetecilere Haber Verdi ve Kalabalık Oldular. Daha Sonra "Çekmek Nasıl Olur Gör" Der Gibi Tahrik Etti Kendisi..

Bunu nasıl yaptı gazeteci gerçekten merak ettim. Hiçbirşey söylemeden bunları çıkarıyorsa Volkan'da hafiften bir müneccimlik durumu var.

Alicanfmfan
27.Mayıs.2012, 23:31
adam çekme diyorsa çekmeyeceksin. habertürk hergün versin veriştirsin Fenerbahçe'ye sonra da hiçbir şey yokmuş gibi gelsin volkan'ın yanına.. başka isteği de var mı ? benim yerime bir tane vursaymış keşke. Fenerbahçelinin olduğu yerde HT olamaz.

Orası Fenerbahçe kampı değil yalnız, Türkiye Milli takım kampı. Zaten Volkan'ın ne olduğunu bütün Türkiye az çok biliyor. Keşke Türkiye Milli Takımı'nın olduğu yerde Volkan gibi adamlar olmasa.

LaigLeNoiR
27.Mayıs.2012, 23:31

Basın Özgürlüğü var bu ülkede, isterse kanlı bıçaklı olsunlar yine de o saygısızlığı yapamaz.

Kaldı ki, başta kendisi davet etmiş. Baştan çağırmasaymış o zaman.

attirson
27.Mayıs.2012, 23:32
Bunu nasıl yaptı gazeteci gerçekten merak ettim. Hiçbirşey söylemeden bunları çıkarıyorsa Volkan'da hafiften bir müneccimlik durumu var.

Bunu yapmak zor degil.Volkan bunu dedikten sonra ''Millet gelin ! '' diye bagırmıstır mesela.

ForsakeN
Volkan'ın durup dururken öyle birşey söyleyeceğini düşünmek komik hakikaten :D

Kaka Leite
Hayır, bir yemek çıkışı olsa mesela eşiyle görüntülense tamam, veya alkollüyken saçma sapan sorular sorsalar yinede tamam. Ancak şehir turunda fotoğrafını çeken muhabire ''Seni yazdım olum, seni evinden aldıracağım'' demek ne demek. Bu kadar agresiflik niye, mafyacılık oynamak istemiş canı herhalde.
Şimdi şöyle bişey var Kafası yarılan çocuğun konusunda artislik yapanlar neredeler o haklı bu haklı olayın başını bilmeden konuşmamak gerek diyenleri çağırın gelsinler.

Belki bu konu hakkındada söyleyecekleri vardır :)

attirson
27.Mayıs.2012, 23:34
Volkan'ın durup dururken öyle birşey söyleyeceğini düşünmek komik hakikaten :D

Taraftar olmadan bakarsan komik tabi.

Deus Dominus
27.Mayıs.2012, 23:38
Şimdi şöyle bişey var Kafası yarılan çocuğun konusunda artislik yapanlar neredeler o haklı bu haklı olayın başını bilmeden konuşmamak gerek diyenleri çağırın gelsinler.

Belki bu konu hakkındada söyleyecekleri vardır :)

Oradaki konu farklıydı, belli ki kendileri de zamanında yapmış haytalık, yemiş sopa... Yedirememiş...Yaşadıklarının benzerini görünce de anıları depreşmiş :) (varsayım)
Küfür, tehdit sporcu bir adama yakışmaz. Aralarında husumet olur, herkesin oluyor. Yeri geliyor kardeşimizle anne-babamızla zıt düşüyoruz ama "seni evinden alrırırım", "yazdım bir kenara" falan magandanın, serserinin işi... Hiç yakıştıramadım Volkan'a. Haa bu haber Habertürk gazetesininse ona da inanmam. Kızıp sinirini bu şekilde yalan yanlış haberle de çıkarmış olabilirler.

sui generis
27.Mayıs.2012, 23:39
karşı taraf çekme diyorsa o özgürlüğün sınırı orasıdır.

Kaka Leite
27.Mayıs.2012, 23:51
Oradaki konu farklıydı, belli ki kendileri de zamanında yapmış haytalık, yemiş sopa... Yedirememiş...Yaşadıklarının benzerini görünce de anıları depreşmiş :) (varsayım)
Küfür, tehdit sporcu bir adama yakışmaz. Aralarında husumet olur, herkesin oluyor. Yeri geliyor kardeşimizle anne-babamızla zıt düşüyoruz ama "seni evinden alrırırım", "yazdım bir kenara" falan magandanın, serserinin işi... Hiç yakıştıramadım Volkan'a. Haa bu haber Habertürk gazetesininse ona da inanmam. Kızıp sinirini bu şekilde yalan yanlış haberle de çıkarmış olabilirler.

Valla ben çok abartıldığını düşünüyorum.Başta izin verilmiş insanca çeksin fotoğraf diye sonra yeter artık çekme demişse adama bir saygı duymalısın ve çekmemelisin.

Artislik yapar gibi diğerlerini çağırıp laf atmak esas o fotoğraf çekene yakışmaz.Birazdan çok kişi gelir atar tutar çünkü bu olay bir Fenerbahçe'li tarafından oldu :)

LaigLeNoiR
27.Mayıs.2012, 23:52

Bunu yapmak zor degil.Volkan bunu dedikten sonra ''Millet gelin ! '' diye bagırmıstır mesela.

Volkan'ın cümlesine dikkat edersen Kalabalık oldular, daha sonra... diye devam ediyor. Tüm gazeteciler toplanmışken kime bağıracak Millet Gelin ! diye ?

Taraftar olmadan bakarsan komik tabi.

Taraftar olmadan bakarsan komik falan değil, asıl siz bunu kendi oyuncunuz yaptığı için söylüyorsunuz.

Öte yandan konu Volkan'ın yanlışın çok gazeteciler hatasına döndü. Daha önceki tüm konularda olduğu gibi F.Bahçe'li arkadaşlar yine topu taca attı.

MeMo
27.Mayıs.2012, 23:52
Birazdan "Onlar işini yapıyor." gelebilir, şaşırmam.

sui generis
28.Mayıs.2012, 00:03
yahu Murat abi, adamları çağırmıştır ya da yanındakilerden birine çağırtmıştır sonra da o hareketi yapmıştır ne var bunda anlamayacak ?

orada neler olduğu bilinmiyor. haberin kaynağı ne ? yazmıyor o mesajda. volkanın o sözleri söylediğine nasıl bu kadar emin oluyorsunuz. Volkan ve Emre olunca konu saldıralım diye düşünüyorsunuz hepiniz.

barahir
28.Mayıs.2012, 00:10
Birisine yapma dediğin halde gözünün içine baka baka yapyosa bu açık tahriktir..

Bir de artık bırakın şu kulaktan dolma "Basının yazma özgürlüğü var kardeşiiim" laflarını.. Volkan'ın da tepki özgürlüğü var o zaman..

attirson
28.Mayıs.2012, 00:15
Adam birşey yapmamışken neden Volkan saldırsın yani nasıl bunu düşünüyorsunuz anlamıyorum.Volkan çoğu gazeteci tarafından sevilir.

vego
28.Mayıs.2012, 00:17
Evden aldırma olayını anlamadım.Nereye?Kimle?Ne demek bu yahu?Açıklayın bana lütfen.

RaSenGan
28.Mayıs.2012, 00:17
Şaşırdık mı ? Hayır :) Yahu zaten Volkan'ın lakabı "Dayı" değil mi ? Evden de aldırır topuğa da sıktırır :)

ReaList
28.Mayıs.2012, 00:19
Olay ne ? Gerçi önemi yok yapan Fenerbahçeliyse haksızdır : )

byariff
28.Mayıs.2012, 00:21
inanmayin haber yalan fotografa bakin fotomontaj volkan hic oyle sey yaparmi yapmaz :p

manzaraya baksana fotomontaj :D

http://c1205.hizliresim.com/x/v/6x5u5.jpg

attirson
Bu ülkeden de milli takımdan da birşey olmaz.Şuraya bak yahu Fenerbahçe'li oyuncu Beşiktaş'lı oyuncu diye kayırma yapılıyor milli takım konularında.Bu zihniyet degismedigi sürece hiçbir şey olmaz bu takımdan.Bunu kendi takımınızın oyuncusu yapsa ya hiçbir şey yazmassınız yada olayı tam bilmiyoruz emin konusmayın dersiniz.Milli takım degil All Star takımı sanki herkes kendi oyuncusunu destekliyor.

barahir
Kavga sırasında bizler neler neler diyoruz, dedik diye yapıyomuyuz? Kavgada söylenen küfürleri sonrasında yapan varsa beri gelsin zaten..

furkan58
28.Mayıs.2012, 00:22
Haberi yapan habertürk değil mi ? Boşuna tartışıyoruz :)

Kaka Leite
28.Mayıs.2012, 00:23
Şaşırdık mı ? Hayır :) Yahu zaten Volkan'ın lakabı "Dayı" değil mi ? Evden de aldırır topuğa da sıktırır :)
Bu tarz benimsemeler olduğu sürece ne adam gibi yorum yapılır nede olay enine boyuna ölçülür zaten bırakın beyler.

futureless
28.Mayıs.2012, 00:24
Habertürk'le Fenerbahçe tarafının durumu belli . Boş tartışmalar yine . Az bile yapmış . Tartışacak olan özel mesaj atabilir .

RaSenGan
28.Mayıs.2012, 00:25
Haberi yapan habertürk değil mi ? Boşuna tartışıyoruz :)

Olay da bu yüzdendir belki de.Bu gazetenin muhaberine saldırarak taraftara oynamaya çalışma ihtimali yüksek.

LaigLeNoiR
28.Mayıs.2012, 00:25
Birisine yapma dediğin halde gözünün içine baka baka yapyosa bu açık tahriktir..

Bir de artık bırakın şu kulaktan dolma "Basının yazma özgürlüğü var kardeşiiim" laflarını.. Volkan'ın da tepki özgürlüğü var o zaman..

Tepkini koyarsın da kimseye hakaret etme özgürlüğü yok.

İster Volkan olsun ister Ronaldinho.

sui generis
28.Mayıs.2012, 00:26
Olay ne ? Gerçi önemi yok yapan Fenerbahçeliyse haksızdır : )

Volkan'ın canı sıkılmış birini döveyim demiş, o yetmez topuğuna sıktırayım demiş. o kişi de önüne ilk çıkan HT'den bir gazetici olmuş :)

bir kaç ay önce kendi topçuları bir diğer topçularını hastanelik etmiş ama onlar gelip de Volkan'a şaşırmadık diyorlar, komik olan bu :D Volkan'ı sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın.

barahir
28.Mayıs.2012, 00:27
Tepkini koyarsın da kimseye hakaret etme özgürlüğü yok.

İster Volkan olsun ister Ronaldinho.

"Ben seni yazdım oğlum, seni evden aldırmazsam ben de Volkan Demirel değilim"

Hakaret???

RaSenGan
28.Mayıs.2012, 00:28
bir kaç ay önce kendi topçuları bir diğer topçularını hastanelik etmiş ama onlar gelip de Volkan'a şaşırmadık diyorlar, komik olan bu :D Volkan'ı sorgulamadan önce kendinizi sorgulayın.

Biz Melo yaptığında şaşırmadık zaten.Melo'nun nasıl bir oyuncu olduğu belli.Volkan'ın da belli.Bizler oyuncumuzu olduğu gibi kabul ediyoruz.Ama sizde o yok.Volkan ne yapsa haklıdır Volkan büyük adam öyle şeyler yapmaz Fenerli o yapar mı öyle şeyler dimi :)

attirson
28.Mayıs.2012, 00:28
Bu arada basın özgürlüğü diyenler Volkan'ın dedigi şu bölüme dikkat etmediniz heralde.
Takım Arkadaşlarım Söylemesi İle Bende Arkadaştan Beni Çekebileceğini Onların İstemedigini Söyledim..

Diğer oyuncular da istememis Volkan'da sonradan kararını degistirmis.Yani Volkan burada temsilci gibi ve gazeteci çekince bunları benim dedigimi nerenden duyuyorsun demistir.

vego
28.Mayıs.2012, 00:29
"Ben seni yazdım oğlum, seni evden aldırmazsam ben de Volkan Demirel değilim"

Hakaret???
Tehdit sayılır bu herhalde.Hukuk filan anlamam ama.

sui generis
28.Mayıs.2012, 00:32
Biz Melo yaptığında şaşırmadık zaten.Melo'nun nasıl bir oyuncu olduğu belli.Volkan'ın da belli.Bizler oyuncumuzu olduğu gibi kabul ediyoruz.Ama sizde o yok.Volkan ne yapsa haklıdır Volkan büyük adam öyle şeyler yapmaz Fenerli o yapar mı öyle şeyler dimi :)

biri yukarıda Volkan'ı durdursun tarzında birşey yazmıştı. onun için dedim; siz önce kendi topçunuzu durdurun.

Volkan evet büyük adam. insan her zaman hata yapar ama Volkan bu konuda haklı. hele ki; karşı taraf Habertürkse.

neyi tartışıyoruz yahu. Volkan ismi geçti size de eğlence çıktı.

barahir
28.Mayıs.2012, 00:32
Tehdit sayılır bu herhalde.Hukuk filan anlamam ama.

Tekrar başa dönüyoruz o halde.. Kısır döngü işte

Kavga sırasında bizler neler neler diyoruz, dedik diye yapıyomuyuz? Kavgada söylenen küfürleri sonrasında yapan varsa beri gelsin zaten..

attirson
28.Mayıs.2012, 00:34
biri yukarıda Volkan'ı durdursun tarzında birşey yazmıştı. onun için dedim; siz önce kendi topçunuzu durdurun.

Volkan evet büyük adam. insan her zaman hata yapar ama Volkan bu konuda haklı. hele ki; karşı taraf Habertürkse.

neyi tartışıyoruz yahu. Volkan ismi geçti size de eğlence çıktı.

Volkan kadar başınıza taş düşsün diyesi geliyor insanın. :D

vego
28.Mayıs.2012, 00:35
Tekrar başa dönüyoruz o halde.. Kısır döngü işte

İşte bilmiyorum,dediği lafı anlamadım da zaten.Olaylar olaylar.Ne gereksiz olaylar.

uAburak89
28.Mayıs.2012, 00:38
Volkan çok sık tahrik oluyor, her olayda illa bi tahrik eden var. Bugünkü olayda söz konusu gazeteci için kimsenin olumsuz bir yorumunu göremedim. Yani genel olarak, tahrik edecek tipte bir insan değil deniyor, tabii bunu diyende meslektaşları. Olayı takım ve gazeteden arındırıp, iki şahıs arasındaki düşünmek daha mantıklı sanki. Ayrıca Volkan haklı olsa bile ortada evden aldırırım diyecek kadar büyük bir olay göremedim.

sui generis
28.Mayıs.2012, 00:43
bu arada Volkan'ın o sözleri söylediğini nereden biliyorsunuz ? şıracının şahidi bozacı :)

byariff
28.Mayıs.2012, 00:49
bu arada Volkan'ın o sözleri söylediğini nereden biliyorsunuz ? şıracının şahidi bozacı :)

istisnalar kaideyi bozmazda , ben soyledi demedim volkan boyle boyle soylemiste demedim konuyu uzaktan takip ediyorum zaten volkan eger bunu solediyse saldirmalari normal dedim.:)

attirson
28.Mayıs.2012, 00:50
istisnalar kaideyi bozmazda , ben soyledi demedim volkan eger bunu solediyse saldirmalari normal dedim.:)

Bunu söylemeden öncesi diyoruz.

Gncl1905
28.Mayıs.2012, 01:20
Böyle bir haber söyleseler kimin yaptığını sorsalar ilk söyleyeceğim birkaç isimden biri olurdu Volkan Demirel, şaşırmadım :) Kızmıştır birine, birşeye o an sinirlidir demiştir birşeyler. Özür diler olay kapanır...

Alicanfmfan
28.Mayıs.2012, 02:15
Haber yalan olsa, yazdıkları konuşmalar yalan olsa. Twitter'den 123123 kere yazardı, ''Böyle bir olay yok diye''. Adam bile kabul ediyor ve savunmasını yapıyor. Sizde ''keşke benim yerimede vursaymış.'' diyebiliyorsunuz. Kabul edin hatasını.

barahir
28.Mayıs.2012, 02:21
Ortada hata yok ki kabul etsin.. ya da edelim..

LaigLeNoiR
28.Mayıs.2012, 02:23
Ortada hata yok ki kabul etsin.. ya da edelim..

Volkan'ın sözlerini hata olarak algılamamanıza şaşırmıyorum açıkcası.

Taraftar gözüyle bakmadığınız için normal karşılıyorsunuz.

GeanyGS
28.Mayıs.2012, 02:50

Tecavüze karşı olanlar tecavüze falan uğramışlar mıdır sence? Umarım sen savunuyorsundur. Tanımadığın kişiler için daha mantıklı varsayımlarda bulunmanı tavsiye ederim.

O olayla bu olayı kıyaslamak nasıl bir zekanın ürünüdür onu da anlamak zor gerçekten.

Konu Habertürk ile Fenerbahçe arasında ki gerginlikle alakalı. Volkan'da kendince kendinin çekilmesine tepki koymuş, takım arkadaşları olayı hikaye. Ama böyle bir tepki koymakta haklı mı? Evet. Davranışı doğru mu? Hayır.

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2012, 04:13
Haberturkun Fenerbahceli bir futbolcuyu onlarin istemedigi halde cekmeye calismasi yanlis, zaten arada gerginlik var boyle birseye kalkismamasi lazim o gazetecinin.

Volkan yazilanlarin hepsini dememise bile bunlara benzer seyler demistirki o gazetecinin yaptigindan dahada yanlis.

Futbol anlamda dibe vurmaya gidiyorken boyle seylerin olmasi herseyi dahada kotu hale getiriyor, soyle sihirli bir deynek degsede yavas yavas iyi yone dogru gitmeye baslasa hersey cok daha guzel olacak.

DisCo
28.Mayıs.2012, 10:28
İşin özeti şudur; gazeteci herhangi bir futbolcuya seni çıkışta yakalarım deseydi vaaay o gazetecinin haline olurdu.

titates1
28.Mayıs.2012, 12:34
adalete sayıp söversiniz , başkasına olunca hop adalet iyi

polise sayıp söversiniz , başkasına olunca polise mukavemet mi , napıyor bu fenerbahçe !

QTM , QTM diye sayıp sövmekten öte yırtınırsınız , habertürke lanetler okursunuz , her fırsatt sayıp söver elinizden gelse dövecek şekle gelirsiniz ama konu Fenerbahçe olunca ,

Onuruyla görevini yapmaya çalışan muhabirlere , işte Volkan Milli Takım kampında durup duruken saldırmıştır eminim , gerçekten tebrik edilesi insanlarsınız.

SaLviO
28.Mayıs.2012, 12:39
habertürk gazatesine tepki vardı zaten volkanda bu tepkiyi dışa vurmuş biraz fatih altaylıya selam göndersin o gazeteci

Suicider
28.Mayıs.2012, 12:43
Burda bu kadar tartışma çıkmasının sebebi Fenerli arkadaşların bir türlü bazı şeyleri kabullenememeleridir.Kimse burda oo Volkan çok suçlu adamın hiç suçu yok demiyor.Zaten gazetecilerin ne ayak olduğunu hepimiz biliyoruz.Adam gibi işini yapan bir elin parmaklarını geçmez.

Bu olayda da eminim ki gazeteci birşey yapmıştır ve Volkan sinirlenip bu harekette bulunmuştur.Sonra da gidip evinden aldırma muhabbetini yapmıştır(Çok kurtlar vadisi izlemekten oluyor).Benim tek isteğim evet olayın sebebi gazetecidir suç ondadır fakat Volkan'ın da böyle bir harekette bulunmaması gerekirdi.Hem kendisinin hem de gazetecinin özür dilemesi gerekir.Bunu söyleseniz zaten hiçbir sorun kalmayacak ortada.Ama hala inadına Volkan'ın hatası mı var? Hani nerde görmüyoruz? falan diye takılırsanız burdaki insanlarda elbet birşeyler yazma gereği hissediyor.

Son olarak kendime adıma suçun %90'ı gazeteci de olabilir.Ve kendisinin çıkıp özür dilemesini bekliyorum.Aynı şekilde gazetecinin üzerine yürüyen ve evli barklı adamı evinden aldıracak olan Volkan'ın da en azından bir özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.

attirson
28.Mayıs.2012, 13:52
Burda bu kadar tartışma çıkmasının sebebi Fenerli arkadaşların bir türlü bazı şeyleri kabullenememeleridir.Kimse burda oo Volkan çok suçlu adamın hiç suçu yok demiyor.Zaten gazetecilerin ne ayak olduğunu hepimiz biliyoruz.Adam gibi işini yapan bir elin parmaklarını geçmez.

Bu olayda da eminim ki gazeteci birşey yapmıştır ve Volkan sinirlenip bu harekette bulunmuştur.Sonra da gidip evinden aldırma muhabbetini yapmıştır(Çok kurtlar vadisi izlemekten oluyor).Benim tek isteğim evet olayın sebebi gazetecidir suç ondadır fakat Volkan'ın da böyle bir harekette bulunmaması gerekirdi.Hem kendisinin hem de gazetecinin özür dilemesi gerekir.Bunu söyleseniz zaten hiçbir sorun kalmayacak ortada.Ama hala inadına Volkan'ın hatası mı var? Hani nerde görmüyoruz? falan diye takılırsanız burdaki insanlarda elbet birşeyler yazma gereği hissediyor.

Son olarak kendime adıma suçun %90'ı gazeteci de olabilir.Ve kendisinin çıkıp özür dilemesini bekliyorum.Aynı şekilde gazetecinin üzerine yürüyen ve evli barklı adamı evinden aldıracak olan Volkan'ın da en azından bir özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bende bu yazıya katılıyorum.

titates1
28.Mayıs.2012, 14:52
böyle yazdıktan sonra hepimiz katılıyoruz zaten ama savunma moduna geçmemize sizin gibi düşünenler sebep olmuyor ne yazık ki .

Saldırıya geçersen , haklıyken , haksız durumuna düşüyorsun işte , Volkan'ın yaptığı yanlış , bunun için özür dilesin zaten ama bunun sinir anında , %99 Türk gencinin söylediği laflardan biri olduğunu biliyoruz.

Yoksa kameralar önünde bu şekilde tehdit edip , gerçekten sonra bu adamı evinden aldırabileceğini düşünen var mı ? En esaslı mafya babaları bile yapamaz bunu.

LaigLeNoiR
28.Mayıs.2012, 15:08
http://www.izlesene.com/tv/cihanhaber/video/milli-takim-kalecisi-volkan-demirelden-foto-muhabirine-tehdit/6253911

Olayın videosu yayınlanmış.

Yorum yapmıyorum artık sonra insanları tahrik ettiğimiz söyleniyor.

byariff
28.Mayıs.2012, 15:14
Gazetci karsilik bile vermemis ki elindeki fotograf makinesi vs havada degil yerde duruyor çekmemis bile galiba nese dedigim gibi , muhurlu yazili belge koysanda inanmazlar. videoya simdi fake kim diyecek 4 gozle bekliyorum.

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2012, 15:21
"oglum bak git" cilginligindan sonra

"seni yazdim oglum" cilginligi baslarmi acaba :D

Deus Dominus
28.Mayıs.2012, 15:22
Şu adamları pohpohlayarak tepemize çıkardık, şimdi istediği gibi hareket etme özgürlüğüne sahip olduklarını düşünüyorlar. Allah ıslah etsin ne diyeyim.

Trabzonspor
28.Mayıs.2012, 15:35
Şu adamları pohpohlayarak tepemize çıkardık, şimdi istediği gibi hareket etme özgürlüğüne sahip olduklarını düşünüyorlar. Allah ıslah etsin ne diyeyim.

Ortalıkta her şekilde at koşturup sonra arkalarında büyük kitlelerin desteğini görünce böyle oluyorlar işte.Adam diyordur 'Neler neler yaşandı tüm insanlar arkamızda.' ne yapsam yeridir.Evden aldıracam seni demeye kadar ilerliyor.

Sekopej
28.Mayıs.2012, 16:31
Habertürk varsa işin içinde her şey olur. Çıkıp Fenerbahçe'ye, Aziz Yıldırım'a, bizim işimiz bu, biz her şeyi yayınlarız diyen, medyacılık dersi veren yayın yönetmeni, Fenerbahçe lehine olan ve haber değeri taşıyan dava sonucunu nedense medya organlarında hiç ama hiç haber olarak vermiyor. Sonra da bu adamlara ben medya mensubu diye saygı mı duyacağım? Birisine iş öğretiyorsan onu layıkıyla yapman lazım.

GeanyGS
28.Mayıs.2012, 17:14
Habertürk varsa işin içinde her şey olur. Çıkıp Fenerbahçe'ye, Aziz Yıldırım'a, bizim işimiz bu, biz her şeyi yayınlarız diyen, medyacılık dersi veren yayın yönetmeni, Fenerbahçe lehine olan ve haber değeri taşıyan dava sonucunu nedense medya organlarında hiç ama hiç haber olarak vermiyor. Sonra da bu adamlara ben medya mensubu diye saygı mı duyacağım? Birisine iş öğretiyorsan onu layıkıyla yapman lazım.

http://fanatik.com.tr/Eglence-ve-gerginlik_3_Detail_91_263996.htm

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20643539.asp

http://spor.milliyet.com.tr/milli-takim-kampinda-tatsizlik/spor/spordetay/27.05.2012/1545818/default.htm

Diğer gazeteler de yapmış haberi.

Ayrıca Volkan'a hak veriyorum. Kendi takımına yönelik tahrik edici haberler yapan bir gazetenin muhabirleriyle bende iyi geçinmezdim, bende resmimin çekilmesini istemezdim ama davranışı için "hepimiz yapıyoruz, adam dayanamamış" tarzında genellemek çok yanlış. Bahsettiğimiz kişi mahalle delikanlısı değil hem kendi takımının hemde milli takımının kaptanlarından evli barklı bi adam. Hem topluma hem milli takımda ki gençlere örnek olması gerekirken bu tarz davranışlarla herkesin tepkisini çekiyor.

Volkan'dır şaşırmamak lazım diyenlere niye kızılıyor anlamadım. Alex böyle bir hareket yapsa şaşırırdık ama Volkan yaparsa şaşırmayız. Aynı Melo ve Engin'in böyle bişey yapması durumunda şaşırmayacağımız gibi.

RaSenGan
28.Mayıs.2012, 17:44
Montajdır bu ya Habertürk'ün sonuçta bu her şeyi yaparlar.Şundaki havalara hareketlere bak.Gerçekten Milli Takım'a yakışmıyor böyle adamlar.Sadece Volkan için de demiyorum bunu.Çıkarın şu at gözlüğünüzü video da var apaçık gözüküyor her şey.

titates1
28.Mayıs.2012, 17:50
Ben videoyu izledim onlarca kamera var , bu olayın zaten anlattıkları kısmı , Volkan'ın kendini savunduğu kısım bunun öncesi , zaten bunu kimse inkar etmiyor , bundan öncesinin videosu yok mu o kadar kameranın arasında , yayınlasınlar görelim

öbür türlü de üstte söyledim yine volkan böyle böyle yaptım diye özür dilesin , yine hatalıdır , umrumda olan o değil ama medya bunu yapmaya çalışıyor , medya neye inanmanızı isterse siz de ona inanıyorsunuz , bu garip gerçekten , bu volkan değil başkası olsaydı keşke galatasaraylı olsaydı burada büyük çoğunluk , savunuyor olurduk kendisini , bu sefer benim gibiler medyaya inanmamak lazım ama kendisi de özür dilemeli dediğimiz de bize de yüklenilmeye başlanırdı haksız yere , neyse alıştık.

byariff
28.Mayıs.2012, 18:02
:D :D

http://www.turkspor.net/images/news/vedat_danaci_olumbakgit_yazili1.jpg

LaigLeNoiR
28.Mayıs.2012, 18:07
Volkan yalandan yere saldıracakmış gibi yapıyor, gerçekten saldıracak olsa Tayfun onu zaptedebilir mi ? Burnunun ucundaki adama boşuna dayılanmış, dalsa direkt dalardı.

Trabzonspor
28.Mayıs.2012, 18:12
Arkasından konuşma adamın Murat senide evinden aldırır falan aman ha.

Ziya38
28.Mayıs.2012, 18:14
Arkasından konuşma adamın Murat senide evinden aldırır falan aman ha.

Dayanamadim , ekliyorum :)

http://img525.imageshack.us/img525/6231/14nisan2012besiktasgala.gif

barahir
28.Mayıs.2012, 18:15
Bugün maç var mı?

MeMo
28.Mayıs.2012, 18:18
Video varmış izlemedim. Volkan ne yapsa haklıdır, helal olsun.

attirson
28.Mayıs.2012, 18:26
Yarın olması lazım.

Bu arada sıktınız cidden.Milli takım konusu burası.Volkan'a Emre'ye olan hınçlarınızı başka yerde çıkarın.

Trabzonspor
28.Mayıs.2012, 18:40
Yarın olması lazım.

Bu arada sıktınız cidden.Milli takım konusu burası.Volkan'a Emre'ye olan hınçlarınızı başka yerde çıkarın.

Ne yapsın millet gidip İspnya ligi konusunda mı yazsın milli takım kampında olan olayı ?

titates1
28.Mayıs.2012, 18:50
Bence Fenerbahçe Sohbet Alanına yazın , bak mantıklı şekilde açıklayınca bu sefer de , aslında vurmuycakmış yalandan , artislik yapmış , aslında bu volkan delikanlı değile geliyor olay yavaş yavaş =)

Night_Mare17
28.Mayıs.2012, 18:58
Video varmış izlemedim. Volkan ne yapsa haklıdır, helal olsun.

Volkan'ın daha hiç bir hakkı yok ilk susması gerekenlerden biri haddini asiyor

attirson
28.Mayıs.2012, 19:01
Montajdır bu ya Habertürk'ün sonuçta bu her şeyi yaparlar.Şundaki havalara hareketlere bak.Gerçekten Milli Takım'a yakışmıyor böyle adamlar.Sadece Volkan için de demiyorum bunu.Çıkarın şu at gözlüğünüzü video da var apaçık gözüküyor her şey.

Milli takıma böyle oyuncu yakışmıyorsa TT Arena'dakiler gibi milli takım oyuncusunu Fener'li diye isliklayan adamlar da yakışmıyor.

attirson
28.Mayıs.2012, 19:04
Ne yapsın millet gidip İspnya ligi konusunda mı yazsın milli takım kampında olan olayı ?

Oyuncusunu korur milli takımı seven insan.Burda Fenerbahce'li Volkan diye ayrım yapılıyor.

furkan58
28.Mayıs.2012, 19:05

Neye hakkı yok ? Konuşmaya mı ? Kim yasaklıcak bunu ?

sarianet
28.Mayıs.2012, 19:08
konular farklı olsada konuşanlar aynı bence artık tartışmak yerine kimin yazdığına bakıp gülüp geçmemiz lazım :)

MeMo
28.Mayıs.2012, 19:22

İlk susması gerekeni biz de belirleriz de uygulamaya nasıl geçiricez ?

Suicider
28.Mayıs.2012, 19:35
Hala Volkan haklı diyen arkadaşlar var.Diyecek hiçbirşey bulamıyorum gerçekten.Kimse de çıkıp 1 sene de trilyonlarca para alan adamın birazcık susması gerekir demiyor.Gençlere örnek olması gerekir demiyor.Orda o adama bağrırken gören diğer gençler yarın öbür gün onlarda başka gazetecilerin üzerine yürüse teknik adamlar yöneticiler nasıl anlatıcak bu çocuklara yapmamaları gerektiğini.Biraz fanatiklikten sıyrılalım lütfen birazcık istiyorum çok değil.

semih99999
28.Mayıs.2012, 19:38
biraz önce haberlerde izledim malum videoyu volkanda anlamsız bi sinir harbi yüklü konu kapanmış etmiş hala adını yazdım evinden aldıracam hadi diyelim gazeteci hata etmiş çekme dedigi yerde ama ama bu sözleri kabul edilemez abdullah hoca disiplinli bir hocadır umarım geregini yapar

C h A o S
28.Mayıs.2012, 19:40
Şu milli takımımızda yetenekli oyuncular değilde tek istediğim karakteri sağlam oyuncuların o formayı terletmesi.Milli takım kampında bazı oyuncuları görünce Ata'mızın bir sözü aklıma geliyor.Her şey karakter meselesi.
"Ben Sporcunun Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim"

furkan58
28.Mayıs.2012, 19:43
Şu milli takımımızda yetenekli oyuncular değilde tek istediğim karakteri sağlam oyuncuların o formayı terletmesi.Milli takım kampında bazı oyuncuları görünce Ata'mızın bir sözü aklıma geliyor.Her şey karakter meselesi.

Nedense hep bu mesajlar ya Emre ya da Volkanla ilgili bir şey olunca geliyor. Olay galatasaraylı bir futbolcuyla alakası olsa bu sözün onla alakası nedir dersiniz :)

byariff
28.Mayıs.2012, 19:43
http://i.imgur.com/SX3Rn.jpg

umarim peslerini birakmazlar sonuna kadar haklarini ararlar caner olayida varmis onuda ogrenmis olduk , gazetci hakli 2-3 fotograf cekip ekmek parasi pesinde ama kime anlatiyosun bizim insanlarimiz anlamaz.

titates1
28.Mayıs.2012, 19:45

o zaman galatasaraylı futbolcular görev alamaz

attirson
28.Mayıs.2012, 19:47
http://i.imgur.com/SX3Rn.jpg

umarim peslerini birakmazlar sonuna kadar haklarini ararlar caner olayida varmis onuda ogrenmis olduk , bazi insanlar ekmek parasi nedir bilmez o adam oraya gorevini yapmaya gelmis 2-3 fotograf çekip parasini kazanmaya gelmis ama kime anlatiyosun çogunun bir eli yagda bir eli balda.

Volkan açıklamasında ne diyor ? Arkadaslar istemedi fotoğraf çekimini yani Gs'li futbolcularda bunların icinde.Volkan'ın suçu onların hakkını aramak.Bırak kim ne halt yiyorsa yesin.

Suicider
28.Mayıs.2012, 19:48

şuanki milli takımda Selçuk İnan mı bu tanıma uymuyor? Semih mi? Sadece Engin Baytar dersen sana bende katılırım.Olayları genellemeyelim lütfen.

titates1
28.Mayıs.2012, 19:49
şuanki milli takımda Selçuk İnan mı bu tanıma uymuyor? Semih mi? Sadece Engin Baytar dersen sana bende katılırım.Olayları genellemeyelim lütfen.

üstteki arkadaş öyle yazdığı için yazdım , bunu yazmasam o mesaj orda kabak gibi durur , adam millete karaktersiz diyebilir , hiç bir ceza almadan yazmaya devam ederdi şimdi ben yazdım diye iki mesaj da silinecek.

edit : yöneticilerin bug'ını buldum bir nevi , hep yapıyorum deneyin ama fenerbaheçeli olmanız lazım sanırım.

Kaka Leite
28.Mayıs.2012, 19:49
Geldiğin ne kadar da belli artık her tartışmada başrol oynarsın.

C h A o S
28.Mayıs.2012, 19:50

Kim mesela?

Nedense hep bu mesajlar ya Emre ya da Volkanla ilgili bir şey olunca geliyor. Olay galatasaraylı bir futbolcuyla alakası olsa bu sözün onla alakası nedir dersiniz :)

Sen düşün neden hep Emre ve Volkan olunca bu şeyler konuşuluyor?Düşün biraz bu oyuncular neden bu kadar eleştiriliyor.

attirson
28.Mayıs.2012, 19:53
Kim mesela?

Sen düşün neden hep Emre ve Volkan olunca bu şeyler konuşuluyor?Düşün biraz bu oyuncular neden bu kadar eleştiriliyor.

Volkan gerçek bir Fenerbahçe'li oldugu icin Emre ise Gs formasını önceden giydigi icin. ;)

MeMo
28.Mayıs.2012, 19:53

Evet Semih.

C h A o S
28.Mayıs.2012, 19:55
Volkan gerçek bir Fenerbahçe'li oldugu icin Emre ise Gs formasını önceden giydigi icin. ;)

Kimse Volkan'nın Fenerbahçeliliğini sorgulamıyor.Bilmem ne takımın oyuncusu olsa yine bu eleştiriler yapılırdı.Bence siz sadece Fenerbahçe'li olduğu için savunuyorsunuz.Bugsaşspor'un oyuncusu olsa yerden yere vurucağınıza eminim.

LadroN
28.Mayıs.2012, 19:58
Kimse Volkan'nın Fenerbahçeliliğini sorgulamıyor.Bilmem ne takımın oyuncusu olsa yine bu eleştiriler yapılırdı.Bence siz sadece Fenerbahçe'li olduğu için savunuyorsunuz.Bugsaşspor'un oyuncusu olsa yerden yere vurucağınıza eminim.
Fazla uğraşma bence.Volkan Abi evinden aldırıverir.

furkan58
28.Mayıs.2012, 20:02
Fazla uğraşma bence.Volkan Abi evinden aldırıverir.

Bu espiri yapıldı kaçırdın maalesef :)

Arkadaşım anlamıyorsunuz. Resim çekmek hakkı da , özgürlük diye de bir şey var sen resmini çektirmek istemezsen çekemez. Onun ekmek parasını kazanması benim özgürlüğümün olduğu yerde sınırlıdır.

attirson
28.Mayıs.2012, 20:07

Koyu bir Fenerbahçe'li oldugu icin sevmiyorsunuz işte.Volkan'ında sucu var elbet ancak çekim hakkı diyip duruyorsunuzda bunu sadece Volkan mı istememis kimse istememis Volkan bunu dile getirmis.

C h A o S
28.Mayıs.2012, 20:16
Benim meselem sadece karakter meselesi.Banane onun koyu Fenerbahçe'li olduğundan."Seni evinden aldırırım"sözü bir tehdittir.Gazetecinin yerinde olsam dava açarım.

barahir
28.Mayıs.2012, 20:26
TSYD zamanında neden Loran'a sahip çıkmadı bunu da sorgulamak gerekir..

eng1n
28.Mayıs.2012, 20:30
TSYD zamanında neden Loran'a sahip çıkmadı bunu da sorgulamak gerekir..

Loran harcanırken susup köşesine çekilen TSYD ve bir çak yaptığı için twitter hesabından Loran'ın bir daha asla TT Arena'ya giremeyeceğini söyleyen taraftar grubu şimdi Volkan'ı kınıyor.

Alicanfmfan
28.Mayıs.2012, 20:39
Size sorsanız herkes Fener'e karşı, çıkın artık şu psikolojiden. Görmeniz gereken bazı şeyleri göremiyorsunuz.

barahir
28.Mayıs.2012, 20:41
Size sorsanız herkes Fener'e karşı, çıkın artık şu psikolojiden. Görmeniz gereken bazı şeyleri göremiyorsunuz.

Hadi biz girdiğimiz psikolojiden çıkarız da, siz bu kompleksi ne yapacaksınız merak ediyorum..

Alicanfmfan
28.Mayıs.2012, 20:44
Yazdığın mesaj, yine bu psikolıjinin ürünü. Onun için cevap verilmez. :)

furkan58
28.Mayıs.2012, 21:00

Geç bunları. Loran stattan kovulurken haksızdı dimi o yüzden suspus oldunuz. Bir galatasaraylı yapınca bir şey yok bir Fenerbahçeli yapınca aoouuv.

barahir
28.Mayıs.2012, 22:00
Yazdığın mesaj, yine bu psikolıjinin ürünü. Onun için cevap verilmez. :)

Yazdığım mesajda Fenerbahçeye herkes karşı temasını işlediğimi düşünmüyorum :)

Suicider
28.Mayıs.2012, 22:04
2-3 sayfayı yöneticiler topluca silerse iyi olur.Muhabbet saçma sapan yerlere gidiyor.

sarianet
28.Mayıs.2012, 22:05
yarınkı maç hangi kanalda bilen var mı beyler kimle oynuyoruz maç yarın mı ?

Night_Mare17
28.Mayıs.2012, 22:13
Bulgaristan ile 21.45 de Lig Tv veriyor büyük ihtimalle TRT'de verir.

sarianet
28.Mayıs.2012, 22:15
portekizle yapmayacak mıyız bir öyle bir şeyler okudum hep tırt takımlarla oynuyoruz :D gerçi yeniyor muyuz hayır :D

Night_Mare17
28.Mayıs.2012, 22:22
Portekiz'de var. Bu arada bu maç 21.00 de

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 10:55
MİLLİ TAKIM KAMPINDA TATSIZLIK !

A Milli Takımın kampında Volkan Demirel'in bir medya mensubu ile yaşadığı tartışmanın ardından ikinci tatsız olay da gerçekleşti.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Portekiz maçı sonrası bu ülkeden Almanya'ya gelen ay yıldızlı kafilenin, kamp için oteline yerleşmesi sırasında hoş olmayan sahneler yaşandı.

Engin Baytar, kendilerini karşılamaya gelen bir gurbetçi Türk genci ile küfürleşmeye kadar giden atışmada bulundu. Milli futbolcunun, gurbetçiye sert yanıt vermesi taraftarları şaşırtırken, olay şu diyaloglarla gelişti:

· GURBETÇİ: Naber lan Engin?
· ENGİN BAYTAR: Ben senin asker arkadaşın mıyım?

Bu diyalogların ardından takım arkadaşları Engin'e sahip çıkarak, hayli sinirli olan futbolcuyu otobüse aldı. G.Saraylı futbolcu ise, “Herkese laf yetiştirecek olsak, başımız kavgadan eksik olmaz” diye konuşmaya devam etti.

Devlet başkanı böyle korunmuyor!

Avrupa'da tüm takımlar ile iç içe olduklarını belirten gurbetçiler ise, “Türk Milli takımı oyuncuları, burada vatan hasreti çeken insanlardan neden kaçırılır anlamış değiliz. Avrupa'da dünyanın en büyük takımları geliyor bu kadar kendilerini kasmıyorlar. Bir fotoğraf çekimi için bu tantana niye. Devlet başkanı bile bu kadar korunmuyor. Milyon dolarlar alıyorsunuz bir de burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz” diyerek tepkilerini gösterdi.

--------

Gurbetçiler haklı , Engin bu işler karı kıza Porsche verip kaza yaptırmaya benzemez gurbetçiler hiçbir maçta Milli Takımı yalnız bırakmadı . Her maç aynı desteği verdiler . Türk Milli Takım oyuncusuysan duygularını yansıtarak bu ülkenin saygısını kazanacaksın Volkan ne kadar haksızsa Engin daha da haksız , Türkiye'nin gurbetçi evlatları saygıyı hakediyor .

europeanconquer
05.Haziran.2012, 11:03
Gelip sana tanımadığın biri;

''Naber lan fbdevil190737'' dese ne yapardın ?

Ben şahsen cevap vereyim aynen Engin gibi davranırdım.Ayrıca bu konunun Volkan ile alakası yok.Sen tanımadığın birine ''lan'' gibi saygısızca bir laf söylersen hiç saygı falan bekleme karşındakinden.

Gncl1905
05.Haziran.2012, 11:07
Aklıma Batuhan'ın, naber lan Guti, lafı aklıma geldi :D

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 11:09
İşte öyle olmuyor , adamın niyetinin ne olduğunu bilemeyiz bana kalırsa bu Milli Takım oyuncusunun kendisini üstün görmesidir , bu gidişle gurbetçi desteğini de azaltıyoruz. Adamlar işi gücü varken Milli Takımı görmeye maça destek olmaya geliyorlarsa o adamlar saygıyı her zaman hakediyor . Bu savunduğun adam da Engin .

Zekirdek
05.Haziran.2012, 11:18
Yalnız Engin çokta haksız değil.

europeanconquer
05.Haziran.2012, 11:19
İşte öyle olmuyor , adamın niyetinin ne olduğunu bilemeyiz bana kalırsa bu Milli Takım oyuncusunun kendisini üstün görmesidir , bu gidişle gurbetçi desteğini de azaltıyoruz. Adamlar işi gücü varken Milli Takımı görmeye maça destek olmaya geliyorlarsa o adamlar saygıyı her zaman hakediyor . Bu savunduğun adam da Engin .

Gurbetçiler diye bir genelleme yapmadım ben.Bir kişinin suçunu bütün bir kesime yıkmam.Tabi Engin'in adı çıkmış 9 a inmez 8 e sizi de anlıyorum.

Nocna Mora
05.Haziran.2012, 11:28
Naber lan Engin nasıl bir hitaptır ya ? Engin verdigi tepki de hiçte haksız değil. Volkan'ın olayıyla da tamamen alakasız konular.

titates1
05.Haziran.2012, 11:32
bu ülkede yaşayan insanların %90'ı Engin ve Volkan'ın verdiği tepkiyi verirdi , ben dahil.Buradaki arkadaşların %100'ü hatta.Tabi bunu kabul etmeyip ezeli rakibe laf sokma adına , bunları abartıp da abartacak hem Fenerbahçeli hem Galatasaraylı arkadaşlarımız var , Volkan konusunda gördük , birazdan burda da görürüz , yapacak bir şey yok.

furkan58
05.Haziran.2012, 11:45
Volkan konusunda car car bağırıp burada Engin haklı diyenleri gördükten sonra forumda bazılarının işine geldiğince konuştuğunu görüyoruz.

kalemci
05.Haziran.2012, 12:06
Gelip sana tanımadığın biri;

''Naber lan fbdevil190737'' dese ne yapardın ?

Ben şahsen cevap vereyim aynen Engin gibi davranırdım.Ayrıca bu konunun Volkan ile alakası yok.Sen tanımadığın birine ''lan'' gibi saygısızca bir laf söylersen hiç saygı falan bekleme karşındakinden.

Sende mi Oğuzhan, Ankaralısın olum sen yolda adres soranlar bile nası gidecem laa diye soruyor :n:

europeanconquer
05.Haziran.2012, 12:10
Sende mi Oğuzhan, Ankaralısın olum sen yolda adres soranlar bile nası gidecem laa diye soruyor :n:

''La'' ayrı abi o bir sevgi terimidir bizim için ama ''Lan'' hiç hoş değil. :n:

byariff
05.Haziran.2012, 12:21
biz volkana tepki verdik ya simdi bazi dusunceler engine yukleniyor burda tamamen engin haklidir sahsen tanimadigim bir adam bana naber lan dese bende ters cevap veririm.

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 12:22
Konu açılmışken şu haberi de okuyun derim .

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/markete-giren-porsche-yildiz-futbolcunun-ciktiSXHBQ282486SXQ

furkan58
05.Haziran.2012, 12:26
Engin haklı tamam iyi hoş o zaman Volkan'da haklı. Biri gelip benim resmimi çekse ben çekme dememe rağmen devam ederse dalarım gayet haklı.

byariff
05.Haziran.2012, 12:45
bide milli takim kampinda olan adam nasil istanbulda oluyor anlamadim :D

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 12:49
bide milli takim kampinda olan adam nasil istanbulda oluyor anlamadim :D

Adam İstanbul'da değil ki Porsche'ı manitalara vermiş . Millet araba zor alır Engin Porsche'ı gözden çıkarıyor ilginç .

europeanconquer
05.Haziran.2012, 12:50
Sadece Engin mi ? Bir sürü futbolcu oyuncak alır gibi araba alıyor.

IcedEarth
05.Haziran.2012, 12:52
Volkan'la Engin'in tepkisi bir tutulmuş, güldüm geçtim. Engin'in evinden aldırma vaadinde bulunduğunu duyamadık ama? Üstelik de kendisine hakaret eder gibi lan denmesine rağmen.

Engin'in arkadaşı Engin'in arabasıyla kaza yapmış, Engin suçlu öyle mi? O zaman sakın annenizden babanızdan arabasını filan istemeyin, maazallah kaza yaparsınız anneniz babanız hapse filan düşer.

Hey yarabbim ya, insanlar nelerle uğraşıyor böyle..

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 12:57
IcedEarth , yaptığın yorum o kadar saçma ki Engin'in manitalarına verdiği Porsche'la bir kişiyi yaralamalarına bizim annemizden babamızdan araba almamıza bağdaştırabiliyorsun . Sen bu kafada git kardeşim .

europeanconquer
05.Haziran.2012, 13:03
Yahu o manita dediğin kişilerin kafası yokmu ? Çocuk mu bunlar ? Nasıl giriyorlar bir markete ? Engin'in tek hatası bu kişilere güvenmesidir.Manitaların markete girmesi Engin'in suçumu şimdi ?

SaLviO
05.Haziran.2012, 13:05
adam engine naber lan engin derse o da gerekli cevabı veriri tıpkı fotoğrafımı çekme denildiği gibi çekmeye devam ediliyorsa veriken tepki gibi doğal tepkiler bunlar

futureless
05.Haziran.2012, 13:11
Porsche olayına girilmesi mantıksız .

Engin'in tavrı da gayet normal bence , Volkan'ın tavrı da normaldi bence , 'oğlum bak git' videosunda çöpçü dayının tavrı da.

attirson
05.Haziran.2012, 13:14
Adam şakasına ''Engin naber la'' gibi birşey dediyse tepki abartı olmus.

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 13:15
Tartışmayı büyütmeye gerek yok , ne kadar uzatsak da aynı tepki siz haklısınız .

DisCo
05.Haziran.2012, 13:16
Lafını tartmayan cevabından incinir.

Yaşanan olayı ne kadar iyi özetliyor.

Önder HOCA
05.Haziran.2012, 13:19
adamın gurbetçi olduğunu düşünürsek naber lan ı aşağılama maksadında söylememişte olabilir

europeanconquer
05.Haziran.2012, 13:26
Engin'de gurbetçi ama ?

Önder HOCA
05.Haziran.2012, 13:35
olay yanlış anlaşılma olayı engin kaç senedir bu ülkede almandaya yaşayan türklerin konuşma biçimleri farklı engin kaç senedir bu ülkede engin dilini daha fazla özümsemiştir lakin o vatandaş almanyada daha çok sokak kültürü almıştır bilemezsinki adam durup duruken niye naber lan diyip tepki alınca şaşırsın yoksa orda nabıosun dostum der gibi naber lan diyolar bildiğim kadarıyla

bu arada banada tanımadığım birisi naber lan dese sen kimsin lan diye cevap veririm :D

El Barto
05.Haziran.2012, 14:26
Aklıma;

Faruk bana fındığım der,
Sercan da bana gofretim der,
Cemil bebeğim der bana,
aha benimkisi de geldi
....

karikatürü geldi. :)

IcedEarth
05.Haziran.2012, 15:05
IcedEarth , yaptığın yorum o kadar saçma ki Engin'in manitalarına verdiği Porsche'la bir kişiyi yaralamalarına bizim annemizden babamızdan araba almamıza bağdaştırabiliyorsun . Sen bu kafada git kardeşim .

Valla benim kafanın pek normal olmadığını zaten biliyorum da, sizin kafayı da sizin biraz düşünmeniz gerek sanırım.. Kendisinden arabasını isteyen ve ehliyeti olan birisine arabasını vermiş Engin, belki sevgililer belki çok yakın arkadaş. Bunda yanlış olan ne var? Annenizden babanızdan arabasını ödünç almanızdan ne farkı var bu durumun?

Volkan olayını ısrarla gündeme getiren arkadaşlar, şahsen ben Volkan'ın tepki göstermesini yanlış bulmuyorum. Ama bir milli takım oyuncusunun adeta bir mafya edasıyla "seni yazdım oğlum, evinden aldıracağım" demesi, hem de bunu onlarca şahidin arasında yapması ne kadar normal?

titates1
05.Haziran.2012, 15:06

sanane ? para adamın değil mi ? ister manitalarına verir ister arkadaşlarına , nerden biliyosun normal arkadaşları olmadıklarını , ben de giderken arabamı veriyorum arkadaşlarıma manitam mı oluyo onlar ? insanın normal kız arkadaşı olamaz mı ?

hem para adamın , araba adamın , isterse arabadaki bütün kızları manitası yapar , isterse hepsine bir araba verir , seni niye ilgilendiriyor ki ?

laf atmak için laf atmayın Allah aşkına.

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 15:17
Senin niye cevap verme gereksinimi duyduğunu anlamadım ben titates .

IcedEarth ; Zaten Volkan'ın yaptığını savunmam mümkün değil dediğin gibi evden aldıracağım falan demesi zaten Volkan'ın önceden de yaptığı vukuatlarda da aynı laflar mevcut. Ancak Engin konusunda aynı şeyi düşündüğümü söyleyemem yanlış anladıysan kusura bakma .

titates1
05.Haziran.2012, 15:21
Senin niye cevap verme gereksinimi duyduğunu anlamadım ben titates .

IcedEarth ; Zaten Volkan'ın yaptığını savunmam mümkün değil dediğin gibi evden aldıracağım falan demesi zaten Volkan'ın önceden de yaptığı vukuatlarda da aynı laflar mevcut. Ancak Engin konusunda aynı şeyi düşündüğümü söyleyemem yanlış anladıysan kusura bakma .

alıntı yaptığım mesajdan önce de manitalarına vermiş arabayı falan yazmıştın , ona cevap veriyorum ben , adam çalışmış kazanmış almış , senin hakkını mı yedi geldi ?

fbdevil190737
05.Haziran.2012, 15:28
alıntı yaptığım mesajdan önce de manitalarına vermiş arabayı falan yazmıştın , ona cevap veriyorum ben , adam çalışmış kazanmış almış , senin hakkını mı yedi geldi ?

Benim düşüncem bu , ben düşüncemi açıkca yazmak için foruma üye oldum . Çalışıp kazanmasına birşey diyemem ancak kendi suçu olmasa bile kendine ait mal ile bir başka kişinin benzinlikçi'nin canına kastediyor benim anlatmak istediğim bu anladıysan .

titates1
05.Haziran.2012, 15:35
Benim düşüncem bu , ben düşüncemi açıkca yazmak için foruma üye oldum . Çalışıp kazanmasına birşey diyemem ancak kendi suçu olmasa bile kendine ait mal ile bir başka kişinin benzinlikçi'nin canına kastediyor benim anlatmak istediğim bu anladıysan .

kimsenin kimsenin canına kast ettiği yok , adı üstünde kaza , yarın öbür gün , Allah korusun ailenden birinin başına gelse böyle bir şey , annem insanların canına kast ediyor deyip kadına aynı şekilde kızabilecek misin ?

Kaka Leite
05.Haziran.2012, 15:40
Açıkcası ben olaya haklı haksızdan öte La tarzı kelimeler bazı insanların hoşuna gitmeyebiliyor.

Belki Enginin'de hoşuna gitmemiştir ve böyle tepki vermesi doğaldır bence.Hitap şekilleri önemli belki hoşuna gitmeyebilir.

Bordo61Mavi
05.Haziran.2012, 19:34
Engin normal tepki vermis, aynisini yapardim.

Ama manitalari degisin, market icine kadar gazlayip sonra frene basan insani ben pek normal gormuyorum.

E.Cartman
05.Haziran.2012, 23:12
Gaz diye frene basmıştır. Binlerce olay oluyor özellikle bayan sürücüler bu tarz durumlarda heyecan yapıp karıştırıyorlar pedalleri. Abartmayın bu kadar. Biraz daha zorlasanız adamı içeri attırcaksınız cinayete teşebbüsten. :D

malpince
05.Haziran.2012, 23:53
Gaz diye frene basmıştır. Binlerce olay oluyor özellikle bayan sürücüler bu tarz durumlarda heyecan yapıp karıştırıyorlar pedalleri. Abartmayın bu kadar. Biraz daha zorlasanız adamı içeri attırcaksınız cinayete teşebbüsten. :D

abartmayın bu kadar ne demektir? olayı yarım burada gördüm, bilmiyorum ama marketin içine birisi giriyorsa abartılır

attirson
05.Haziran.2012, 23:55
Süper bir hazırlık kampı geçirdik.5te4 yaptık ve Finlandiya maçınıda biraz ciddiye alsak kazanırdık.Gerçekten çok umut verici oldu bu maçlar.Bu maçların bize en büyük yararıda Gökhan Töre ve Sercan'ı kazandık.

Alicanfmfan
06.Haziran.2012, 00:01
Bence sırf Sercan ve Gökhan değil, birçok oyuncuyu yeniden kazandık. Hamit olsun, Mehmet olsun. Çok iyi işler yaptı.

attirson
06.Haziran.2012, 00:02
Hamit zaten hep oynuyordu ama evet Mehmet'i bunların içine katabiliriz.

SaLviO
06.Haziran.2012, 00:08
beyler 5 maçıda izleyen varsa takım nasıl oynadı ben bi son maçı izleyebildim

ShevAnil
06.Haziran.2012, 00:11
Gökhan Töre, yetenekli ama hiç bi zaman büyük bi futbolcu olamayacak :D Kararları çok kötü, kontrolsüz dribbling yapıyor.

E.Cartman
06.Haziran.2012, 16:08
abartmayın bu kadar ne demektir? olayı yarım burada gördüm, bilmiyorum ama marketin içine birisi giriyorsa abartılır

Şu anda yapılan büyük bir abartıdır. Bu olayı belki de bir çoğumuz bilmiyorduk bile hatta bazılarının da umrunda bile olmadı sürücü hatası dedi geçti ama işin içine Galatasaray'lı Engin girince bi anda memleket meselesi oldu. Engin manitalarına niye araba veriyora kadar girdi. Bizene Engin'in kime ne verdiğinden. İsterse kendisi sokakta yatar, toplu taşıma araçlarını kullanır arkadaşlarına da evini arabasını verir sırf Engin arkadaşlarına arabasını verdi diye olay bu kadar büyütülmez.

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2012, 16:16
Şu anda yapılan büyük bir abartıdır. Bu olayı belki de bir çoğumuz bilmiyorduk bile hatta bazılarının da umrunda bile olmadı sürücü hatası dedi geçti ama işin içine Galatasaray'lı Engin girince bi anda memleket meselesi oldu. Engin manitalarına niye araba veriyora kadar girdi. Bizene Engin'in kime ne verdiğinden. İsterse kendisi sokakta yatar, toplu taşıma araçlarını kullanır arkadaşlarına da evini arabasını verir sırf Engin arkadaşlarına arabasını verdi diye olay bu kadar büyütülmez.

bosver sen, ilisme. onlar renkli cam gozlukleriyle dunyayi baska goruyorlar :]

europeanconquer
18.Haziran.2012, 14:03
http://live.sporx.com/futbol/millitakim/avcidan-buyuk-avSXHBQ283870SXQ

Bu adamı daha önceden duyan var mı ? Ben daha yeni duydum adını.Abullah Avcı Milli Takım'da forma giymeye ikna etmiş bu elemanı.

goosfraba
18.Haziran.2012, 16:05
doğruysa isviçrelilerin hoşuna gitmeyecek.

yalnız, nuri, selçuk, emre ve hamit gibi futbolcuların arasında nasıl yer verecek merak ediyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Haziran.2012, 16:18
kutuk cok karisik adamda, anne fasli baba turk dogum avusturya ama isvicre vatandasi :zuhaha

wikipediadaki tarifi

'He is becoming known for his quick feet and dribbling, and due to his playing style and short stature has been likened to a young Lionel Messi.'

KanaKe
18.Haziran.2012, 18:20
http://live.sporx.com/futbol/millitakim/avcidan-buyuk-avSXHBQ283870SXQ

Bu adamı daha önceden duyan var mı ? Ben daha yeni duydum adını.Abullah Avcı Milli Takım'da forma giymeye ikna etmiş bu elemanı.

fm de sürekli menajerleri bana önerip duruyor :D özellikleri berbat büyük ihtimal random girilmis yalniz kücük messi felan abarti olmus o kadar yetenekli olsa zaten fulhamin rezerv takiminda oynamazdi adamlar direk as kadroya alirlardi.

Deus Dominus
18.Haziran.2012, 20:36
Bu sezon yedekten girip oynadığı karşılaşmalar var, hatta sırf o oynuyor diye izlediğim iki-üç maçı oldu Fulham'ın. Henüz genç geleceği için net bir şey söylemek zor ama benim gördüğüm kadarıyla birebirde etkili, bileklerine hakim, mücadeleci, kendine güveni var. Ama Messi, Shaqiri falan demek pek mümkün değil :)

KanaKe
18.Haziran.2012, 20:49
Bu sezon yedekten girip oynadığı karşılaşmalar var, hatta sırf o oynuyor diye izlediğim iki-üç maçı oldu Fulham'ın. Henüz genç geleceği için net bir şey söylemek zor ama benim gördüğüm kadarıyla birebirde etkili, bileklerine hakim, mücadeleci, kendine güveni var. Ama Messi, Shaqiri falan demek pek mümkün değil :)

tamam ama genelde rezerv takimda oynamiyormu bu eleman? bu sezon 3 yada 4 macami ne cikmis as takim ile.. hani wikipedia da kücük messi felan yazmislarya diyorum o kadar iyi olsa 3-4 maca degil 20-25 maca cikardi messi kadar yeteneklide ingilizler görmedi mi nedir...

E.Cartman
19.Haziran.2012, 01:16
Sercan gibi milli takımda ufak bi patlamaya bakar. Anında 3 büyüklere transfer eder medyamız. Ama inşallah gelmez İngiltere'de kalır.

Deus Dominus
19.Haziran.2012, 02:40
tamam ama genelde rezerv takimda oynamiyormu bu eleman? bu sezon 3 yada 4 macami ne cikmis as takim ile.. hani wikipedia da kücük messi felan yazmislarya diyorum o kadar iyi olsa 3-4 maca degil 20-25 maca cikardi messi kadar yeteneklide ingilizler görmedi mi nedir...

Şöyle bir göz attım istatistiklerine. Premier Lig'de 16 kez forma giymiş, 10 kez sonrada oyuna dahil olmuş, 6 karşılaşmaya ilk 11'de başlamış. Bu maçlardan 2'sinde 90 dakika sahada kalmış. gol-assit yok, toplam oyunda kaldığı süre 680 dakika. İlk maçı 10 Aralık 2011'de Swansea karşısında. Yani sezonun ilk yarısını rezerv takımda geçirmiş, ikinci yarısında as takımda şans bulmuş.

Rezerv ligde 11 maça çıkmış, 5 gol, 3 asisti var. Avrupa ligi grup maçlarında 4 kez, ön eleme maçlarında 3 kez forma giymiş yedek kulübesinden gelip. Grup maçlarında bir golü var. 18 yaşındaki bir oyuncu için iyi sayılabilecek istatistikler. Arsenal'de oynuyor olsa demek daha çok maça çıkmış olacak :)

transfermarkt (http://www.transfermarkt.co.uk/en/kerim-frei/profil/spieler_146844.html)
castrolfootball (http://www.castrolfootball.com/rankings/rankings/player/62517/K.%20Frei#matchhistory)

Kaka Leite
19.Haziran.2012, 03:08
# Kerim Frei ; "İsviçre'de kalmam için bana kaptanlık bile verdiler ancak babam ve Fas'lı annemin verdiği ilham tercihimi Türk Milli Takımı’ndan yana kullanmama neden oldu."

Kaka Leite
19.Haziran.2012, 05:25

Videolarından gördüğüm ve eklemek istediğim şey hızı hafife alınır bir hız değil bu.

Çok çok hızlı :)

anil luque
19.Haziran.2012, 11:31
Cenker'e katılıyorum. Fiziksel gelişimine özen gösterirse Avrupa'nın hatta belki dünya genelinin hız konusunda lider oyuncularından olabilir.

europeanconquer
09.Ağustos.2012, 15:31
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=15865

Avusturya maçı kadrosu açıklanmış.

goosfraba
09.Ağustos.2012, 15:33
bu kadrodan daha iyisi olamazdı.

RaSenGan
09.Ağustos.2012, 15:44
Kerim Frei kim ?

goosfraba
09.Ağustos.2012, 15:45
yeni eleman. formayı kaparsa şaşırmamalı.

BaGa TaRKaN
09.Ağustos.2012, 15:48
Alexandre Frei'nin Oğlu :zuhaha

RasAnt
09.Ağustos.2012, 15:54
Maşallah kadroya bak :D gurur duydum :p Frei inş iyi topçudur Sercan gibi kazanalım onuda

Rsa
09.Ağustos.2012, 15:54
İsmail Köybaşı sakat değil miydi ?

Hugo
09.Ağustos.2012, 15:55
Kreim Frei iyi olmuş hemen oynatmamız lazım :)
Hakan Balta neden yok acaba..

goosfraba
09.Ağustos.2012, 15:56
yeni oluşumda hakan balta'yı düşünmüyor demek ki.

bence haklı da.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 15:57
Yeni jenerasyon beyler 2014 te Hakan yaşlı olcak gençelere şans verilmeli...

Hugo
09.Ağustos.2012, 15:58
Hakan'ın geçen sezonki performansına ayıptır bence milli takıma seçilmemesi ama çok da mühim değil Hasal Ali-Köybaşı alışsınlar tecrübelensinler falan.
Bu arada Anadolu'dan Trabzonspor'dan Tolga dışında bir oyuncu girememiş kadroya enteresan bir not olarak belirteyim.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:02
Alper Potuk olmalıydı ama olsa ne olacak Mehmet-Nuri-Selçuk-Emre var şans bulamaz.Başka kim olabilirki Anadoludan ?

Onun dışında geçen seneki ve bu seneki performansı göz önüne alınarak Mehmet Topuzda olabilirdi.

attirson
09.Ağustos.2012, 16:04
Güzel kadro olmus cidden.Mevlüt çagrıldı sonunda hayret. :D

Facx
09.Ağustos.2012, 16:06
Yeni jenerasyon beyler 2014 te Hakan yaşlı olcak gençelere şans verilmeli...

emre belözoğlu daha yaşlı hakandan kaldıki hakanın o mevkide alternatifleri daha az ve ismail sakat değil miydi ? caner yerine alper potuk olmalıydı

fbdevil190737
09.Ağustos.2012, 16:07
Kadro oldukça iyi ve umut verici ancak sakat İsmail Köybaşı'nın neden çağırıldığını anlamadım düzelmiş herhalde . Onun dışında Eskişehirspor'dan formda olan Veysel Sarı ve Alper Potuk çağırılabilirdi kadroya .

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:12
emre belözoğlu daha yaşlı hakandan kaldıki hakanın o mevkide alternatifleri daha az ve ismail sakat değil miydi ? caner yerine alper potuk olmalıydı

Hakan baltada sakat değilmiydi o kadar solbek arıyoruz balta sakat dendi şimdede ismail sakat değilmiydi olmuş.Değilki almış kadroya sakat adamı neden alsın.

Caner yerine Alper diosun ne alaka acaba Caner solaçık Alper orta saha destekli eleşitiri yapalım

Facx
09.Ağustos.2012, 16:16
Hakan baltada sakat değilmiydi o kadar solbek arıyoruz balta sakat dendi şimdede ismail sakat değilmiydi olmuş.Değilki almış kadroya sakat adamı neden alsın.

Caner yerine Alper diosun ne alaka acaba Caner solaçık Alper orta saha destekli eleşitiri yapalım

söylemesen bilmiyodum mevkilerini sağol :icon_frown:

hakan ameliyat olduğu takdirde 2-3 ay oynayamıcak dünkü maçta bile oynadı ama ismail ayağımı kırılmıştı bişey olmuştu 5-6 ay oynayamıcak deniliyodu ki hiç oynadığınıda hatırlamıyorum:0:

BleedingMoon
09.Ağustos.2012, 16:18
fenerbahçe'den 8 oyuncu seçildiğini uzun zamandır hatırlamıyorum. gelsin eleştiriler :)

Hugo
09.Ağustos.2012, 16:18

milli takıma kendi takımımızdan oyuncu sokarak elimize ne geçeceğini düşünüyorsun sen?

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:20
Tatmin olursunuz belki

C h A o S
09.Ağustos.2012, 16:21
Balta'nın olmamasının nedeni bence yaşla ilgili değil.Bilmiyorum farkındamısınız ancak 2014'te Hamit,Egemen,Bekir,Umut felan hepsi 30'unu aşmış olacak.Balta'da şu anda 29 yaşında.Adam 35 yaşında olmuyor yani 2014'te:)

İsmail'de ayrıca sezonun ilk yarısı kaçırıyor.Anlamsız olmuş çağırması.

Volkan
Gökhan-Egemen-Ömer-Hasan

Selçuk-Emre-Nuri
Solda Arda-Sağda Hamit.
Burak

Yada orta sahayı Selçuk-Nuri yapıp İleri hattı Arda-Pektemek-Burak-Umut'ta olabilir.Bu biraz fazla ofansif oluyor.Sercan olabilir Umut yerine.

europeanconquer
@RasAnt

Ne kadar patavatsız bir cümledir o.

eGowiCh
Kerim Frei kim ?

Hakan Balta milli takımın as oyuncusu diyordun. 2-3 dandik maçta Hasan Ali oynadı diye hemen as mı oldu diyordun. Hasan Ali milli takımın yedek sol beklerinden biri diyordun. Ne oldu? :) Gördüğün gibi Hakan Balta yok. Fanatizm yapan ben miyim, sen misin? Hakan Balta'yı yeni yapılanmada A.Avcı düşünmüyor demiştik o kadar ama ciddiye almamıştın.

Milli kadroyu beğenmedim açıkçası. Üç büyükler dışında takım mı yok Allah aşkına? Alper Potuk neden kadroda yok? 2 yıl öncenin şampiyonu Bursaspor'dan bir tane bile futbolcu yok. Çok basit bir kadro seçimi olmuş, üç büyüklerdeki oynayan adamları almış, gerisi yok.

M.Topuz'un kadroya neden alınmadığını da anlamadım, bu adama kastları var herhalde hiçbir şekilde almıyorlar.

Beşiktaş'tan Necip, G.Saray'dan Emre Çolak'ın olmaması da apayrı saçmalık. İkisi de gelecekte bu takımın önemli isimleri olacakken kadroya almamak çok büyük hata. Ayrıca yine Sinan Bolat neden yok, onu da anlamış değilim.

--

Edit:

Selçuk-Emre-Nuri
Solda Arda-Sağda Hamit.
Burak

Yada orta sahayı Selçuk-Nuri yapıp İleri hattı Arda-Pektemek-Burak-Umut'ta olabilir.

Kurduğun orta sahalar çok ofansif kaçıyor, savunma zaafiyeti ortaya çıkar, kesici adam şart. Selçuk-Emre-Nuri-Topal dörtlüsünden ikisini oynatır (M.Topal kesin oynar, yanına birini ilave eder), ileriyi de Hamit-Arda-Sercan-Burak ile kurar.

Mantıklı olan; Hamit-Topal-Selçuk-Sercan / Arda-Burak olur ileri hat.

Nuri fazla forma şansı bulamadığı için kendi takımında bence yedek kalmalı, Selçuk daha formda ve ileri hatla uyumu daha iyi. Emre'yi de seçebilir hoca. Ama kesin Topal oynar, Emre-Selçuk olursa çok ofansif olur, ileriyi iyi çıkarız ama savunma olmaz.

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 16:25
A.Avcı: "İsmail Köybaşı bu takımın parçasıdır. Bunu hissettirmek için onu kadroya aldım. Kondisyonerimizin gözetiminde bizimle olacak"

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:27
İsmaille Hasan varken Hakan diyor fanatikler,biride kalkmış solaçık oyuncu yerine orta saha alınmalıydı diyor.

fbdevil190737
09.Ağustos.2012, 16:27
Şöyle bir kadro iyi olur .

Volkan

Gökhan-Egemen-Ömer Toprak(Bekir)-Hasan Ali

Nuri-Emre(Selçuk)

Sercan-Arda-Kerim Frei

Burak

eng1n
09.Ağustos.2012, 16:34
İsmail oynayamayacak, herhalde milli takımda sakatlandı diye böyle bir şey yapıldı.

Hakan Balta'nın düşünülmemesini normal görüyorum Avcı mili takımda hücum yapabilen iyi bindirmeler yapan bekler düşünüyor demek ki. Hasan Ali - Caner - Hamit - GG seçimleri de bunları gösteriyor.

Orta saha da ben Nuri'nin oynamaması gerektiğini düşünüyorum Emre ve Selçuk idealdir.

zeck17
09.Ağustos.2012, 16:35
semih kaya-ömer ikilisi veya bekir-ömer vs ikililer çok daha iyi bu egemene futbolcu diyoruz ya biz de ve emre büyük ihtimal artık o kadar çok oynamaz selçuku görürüz sercan bildiğim kadarıyla solda daha çok oynuyor ondan o sola geçer kerim frei sağda kalır onun yerine de hamit kullanılır yine bir saçma bir kadro oldu anlaşılacağı üzere kim nerde ne yapıyor belli değil

Volkan

Gökhan-Bekir (Semih Kaya)-Ömer Toprak-Hasan Ali

Nuri-Selçuk(Emre)

Hamit-Arda-Sercan Saraer

Burak

filan ama türk milli takımı her zaman çift forvet oynamalı burak tek başına o kadar iş yapamaz umutun da olması gerek...

C h A o S
09.Ağustos.2012, 16:35
Ayrıca şu Balta ve Hasan Ali kıyaslaması çok anlamsız.Her kadroda artık başlar bu tartışma.Balta'nın defansif yönü iyi ancak diğer özellikleri düşük.Avcı'da düşünmüyor heralde artık onu.Belki Hollanda maçı kadrosuna İsmail olmayacağı için çağırabilir.Galatasaray'da adam gibi sol bek olsa Balta'nın ismi geçmez bile.Şu anda transfer nereye istiyor diye sorsanız herkes bizde sol beke der.
İsmail ve Hasan Ali'nin hızlı olması avantaj.Avcı'da bu yüzden onları tercih edicektir.İkisi yeter sol beke.Önemli olan belli bir kaliteyi sağlamak.
Benim eleştirim Serdar Aziz'i hiç düşünmemesi.Adam taş gibi defans.Hırslı.Onuda monte etmesi lazım milli takıma.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:41
Benim eleştirim Serdar Aziz'i hiç düşünmemesi.Adam taş gibi defans.Hırslı.Onuda monte etmesi lazım milli takıma.

Evet gelecek vaad eden bir oyuncu ama Ömer-Egemen-Bekir-Semih varken hangisini kesecek ki ? İlerleyen yıllarda Bekir-Egemenden birinin yerine monte olacaktır tabi kendini geliştirmeye devam ederse.Şuanda stoper 4 lümüz gayet güzel Bence.

futureless
09.Ağustos.2012, 16:46
Serdar Aziz, Alper Potuk, Veysel Sarı olabilirdi belki.Bu haliyle de iyi ama.

C h A o S
09.Ağustos.2012, 16:46
Evet gelecek vaad eden bir oyuncu ama Ömer-Egemen-Bekir-Semih varken hangisini kesecek ki ? İlerleyen yıllarda Bekir-Egemenden birinin yerine monte olacaktır tabi kendini geliştirmeye devam ederse.Şuanda stoper 4 lümüz gayet güzel Bence.

Stoperler yeterli katılıyorum ancak en zayıf halka Bekir gibi.Bu sene Yobo ve Egemen'in arkasında kalır diye tahmin ediyorum.Bu yüzden adı pek geçmezse gözden düşebilir.
Hedef 2014 için bir kadroysa Alper ve Serdar Aziz gibi oyuncularda rotasyonda olmalı.Hatta Çolak bile hak ediyor bence.En azından hazırlık maçlarında denenebilir bu oyuncular.

BaGa TaRKaN
09.Ağustos.2012, 16:57
ADAY KADRO BELİRGİNLEŞMESİ İÇİN SIRALAYALIM

ADI SOYADI TAKIMI

VOLKAN DEMİREL FENERBAHÇE A.Ş.

FEHMİ MERT GÜNOK FENERBAHÇE A.Ş.

GÖKHAN GÖNÜL FENERBAHÇE A.Ş.

HASAN ALİ KALDIRIM FENERBAHÇE A.Ş.

BEKİR İRTEGÜN FENERBAHÇE A.Ş.

EGEMEN KORKMAZ FENERBAHÇE A.Ş.

CANER ERKİN FENERBAHÇE A.Ş.

MEHMET TOPAL FENERBAHÇE A.Ş.

SEMİH KAYA GALATASARAY A.Ş.

SELÇUK İNAN GALATASARAY A.Ş.

BURAK YILMAZ GALATASARAY A.Ş.

HAMİT ALTINTOP GALATASARAY A.Ş.

UMUT BULUT GALATASARAY A.Ş.

İSMAİL KÖYBAŞI BEŞİKTAŞ A.Ş.

MUSTAFA PEKTEMEK BEŞİKTAŞ A.Ş.

TOLGA ZENGİN TRABZONSPOR A.Ş.

ÖMER TOPRAK BAYER 04 LEVERKUSEN

ARDA TURAN CLUB ATLETICO DE MADRID

EMRE BELÖZOĞLU CLUB ATLETICO DE MADRID

GÖKHAN TÖRE FC RUBIN KAZAN

KERİM FREI FULHAM FC

NURİ ŞAHİN REAL MADRID CF

SERCAN SARARER SPVGG GREUTHER FÜRTH

MEVLÜT ERDİNÇ STADE RENNAIS FC

TUNAY TORUN VfB STUTTGART

RasAnt
09.Ağustos.2012, 17:04
Bence bu takım çok can yakar

http://img341.imageshack.us/img341/9858/481655turkey.jpg

E.Cartman
09.Ağustos.2012, 17:05
Son dönemdeki performansıyla Hakan milli formayı hak ediyordu. Ayrıca o bölgedeki en tecrübeli isim. Resmi maç olsaydı bence alınmalıydı fakat hazırlık maçı sonuçta, pek önemli değil kadroda olup olmaması.

Stoperlere bakarsak önümüzdeki 7-8 sene kolay kolay stoper sıkıntısı çekeceğiz gibi gözükmüyor. Serdar Aziz alınabilirdi ama performansı çağrılan 4'lünün bir tık altında şu an.

Orta sahada 32'sini dolduracak Emre'de neden ısrar edilir anlamıyorum. Tamam iyi oyuncuda onun bölgesinde oynayabilecek Selçuk var Nuri var Hamit var. Al Alper'i Çolak'ı takıma alışsınlar işte bu maçlarla.

Forvete Mevlüt'ün alınması iyi olmuş. 1-2 seneye de Muhammet Demir'le Pektemek'te kadroya monte edilir, güzel bi forvet hattı olur.

C h A o S
09.Ağustos.2012, 17:20
Kurduğun orta sahalar çok ofansif kaçıyor, savunma zaafiyeti ortaya çıkar, kesici adam şart. Selçuk-Emre-Nuri-Topal dörtlüsünden ikisini oynatır (M.Topal kesin oynar, yanına birini ilave eder), ileriyi de Hamit-Arda-Sercan-Burak ile kurar.

Mantıklı olan; Hamit-Topal-Selçuk-Sercan / Arda-Burak olur ileri hat.

Nuri fazla forma şansı bulamadığı için kendi takımında bence yedek kalmalı, Selçuk daha formda ve ileri hatla uyumu daha iyi. Emre'yi de seçebilir hoca. Ama kesin Topal oynar, Emre-Selçuk olursa çok ofansif olur, ileriyi iyi çıkarız ama savunma olmaz.

Abdullav Avcı,Nuri'yi ilk 11 de düşünür diye düşünüyorum.Topal aklımdan çıktı bir an.Ofansife yöneldim direk.
Eleme maçlarında bence Emre kesik yiyebilir.Rasant'ın kurduğu kadro ideal.O kadroda Nuri olucaktır diye düşünüyorum bir tek.
Ayrıca Umut ve Pektemek'de Avcı'nın gözdeleri.İleri hatta varyasyonlar olabilir.
Birde umarım bir ara Arda'yı 10 numarada denemişti o hatasından vaz geçer.Arda'ya kanattan başkası yaramaz.

Bordo61Mavi
09.Ağustos.2012, 17:27
Iyi bir kadro secimi olmus, ozel bir mac olabilir ama takim ruhu daha yeni olusmaya basladi bu yuzden fazla oynanmiyor kadro ile bence. Elemeler basladiktan sonraki hazirlik maclarinda cok daha fazla degisik isimler goruruz.

sananes
09.Ağustos.2012, 17:29
Alper Potuk fiziğini biraz geliştirirse Emre bıraktığında orta sahamız için onun yerini doldurabilecek isim olur. Ayrıca ben kulübünde oynamayan oyuncunun milli takımda oynatılmasına karşıyım. 2. dünya ülkesi değiliz biz. Oynayan,fit durumdaki isimler olmalı her zaman kadromuzda. O yüzden Nuri oynayacağı bir takıma gittiğinde ya da oynamaya başladığında 11'e girebilmeli ancak.

Night_Mare17
09.Ağustos.2012, 19:10
Hakan'ın ofansı kötü diyorsunuz da Hakan Hasan Ali'den çok daha fazla gol ve asist yapmıştır bunu untumayın. Bu arada Hasan Ali , Hakan'dan falan daha iyi değil Hakan geçen sezon ve bu sezon harika. Hasan Ali için en basit örnek dün Vaslui'nin bir pozisyonunda ara pasında Hasan koşmaya bile tenezzül etmemiştir ve rakip karsı karsıya pozisyon yakalamıştır. Kimse kimseyi kandırmasın top sürüyor , yana pasa atıyor diye Hasan Ali Türkiye'nin en iyi sol beki değildir.

MeliksahAydogan
09.Ağustos.2012, 19:14
Hakan'ın bende Hasan Ali'den daha iyi olduğunu düşünüyorum en azından şimdilik uzun vadede Hasan Ali'de potansiyelli bir oyuncu tabi ki.

MeliksahAydogan
09.Ağustos.2012, 19:22
Benim çağıracağım isimler şöyle olurdu ;

Kaleciler:
Volkan Demirel
Tolga Zengin
Sinan Bolat

Defans:
Gökhan Gönül
Veysel Sari
Semih Kaya
Ömer Toprak
Egemen Korkmaz
Serdar Aziz
Hakan Balta
Hasan Ali Kaldirim

Orta Saha:
Selcuk Inan
Nuri Sahin
Emre Belozoglu
Mehmet Topal
Alper Potuk
Arda Turan
Gökhan Töre
Sercan Sararer
Kerim Frei
Engin Baytar
Hamit Altintop

Forvet:
Burak Yilmaz
Mustafa Pektemek
Umut Bulut
Mevlüt Erdinc

Facx
09.Ağustos.2012, 19:23
bu arada şimdi dikkatimi çekti de Olcan nasıl olmaz ya ?

RaSenGan
09.Ağustos.2012, 19:23
Hakan Balta milli takımın as oyuncusu diyordun. 2-3 dandik maçta Hasan Ali oynadı diye hemen as mı oldu diyordun. Hasan Ali milli takımın yedek sol beklerinden biri diyordun. Ne oldu? :) Gördüğün gibi Hakan Balta yok. Fanatizm yapan ben miyim, sen misin? Hakan Balta'yı yeni yapılanmada A.Avcı düşünmüyor demiştik o kadar ama ciddiye almamıştın.

Kadroya alınmaması Hakan'ın Hasan'dan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.Hakan Balta şu haliyle milli takımın banko sol bekidir.Abdullah Avcı çağırmadıysa vardır bir sebebi.Kendi bilir.Size göre Hasan Ali dünya çapınca mükemmel bir sol bek herhalde bu kadar öve öve bitiremediğinize göre.Eylüldeki grup maçlarında hep birlikte görürüz kim oynuyor kim yedek oluyor.

ForsakeN
09.Ağustos.2012, 19:46
Aygun hala banko oyuncusu, elemelerde oynar diyosun. Adam aday kadroya bile almamis, ne yani bi tek Hakan Balta'yi mi dinlendiriyor?

byariff
09.Ağustos.2012, 19:52
olcan,veysel, gibi oyuncular kesinlikle alinmaliydi.

erdem344
09.Ağustos.2012, 19:57
Hakan , hasanın biraz deneyimli hali al birini vur ötekisine

KanaKe
09.Ağustos.2012, 20:29
Kadroya alınmaması Hakan'ın Hasan'dan iyi olduğu gerçeğini değiştirmez.Hakan Balta şu haliyle milli takımın banko sol bekidir.Abdullah Avcı çağırmadıysa vardır bir sebebi.Kendi bilir.Size göre Hasan Ali dünya çapınca mükemmel bir sol bek herhalde bu kadar öve öve bitiremediğinize göre.Eylüldeki grup maçlarında hep birlikte görürüz kim oynuyor kim yedek oluyor.

kendi kendini kandirmayi birak :) dün hasan aliyi izledinmi? gökhan gönülden daha iyiydi gökhan asistin disinda macta nerdeyse yoktu hasan ali sürekli soldan bindirdi o kadar cok top getirdiki birde adam gibi orta acabilse süper bir sol bek bana göre.. hakan balta hasan aliden iyiyse neden ozaman galatasaraylilarin %95 i sol bek lazim bu takima diye yirtiniyor

MeliksahAydogan
09.Ağustos.2012, 20:53
kendi kendini kandirmayi birak :) dün hasan aliyi izledinmi? gökhan gönülden daha iyiydi gökhan asistin disinda macta nerdeyse yoktu hasan ali sürekli soldan bindirdi o kadar cok top getirdiki birde adam gibi orta acabilse süper bir sol bek bana göre.. hakan balta hasan aliden iyiyse neden ozaman galatasaraylilarin %95 i sol bek lazim bu takima diye yirtiniyor

Defansif anlamda Vaslui karşısında bile bu kadar sıkıntı yaşadı bunu da söylemek lazım , Vaslui hep o kanattan geldi , Vaslui karşısında bu kadar sıkıntı yaşayan adam , Milli takımın sol kanadını heralde geçit yapar rakiplere bilet keser.

barahir
09.Ağustos.2012, 20:54
Defansif anlamda Vaslui karşısında bile bu kadar sıkıntı yaşadı bunu da söylemek lazım , Vaslui hep o kanattan geldi , Vaslui karşısında bu kadar sıkıntı yaşayan adam , Milli takımın sol kanadını heralde geçit yapar rakiplere bilet keser.

Dün yanlış maçı izlemişiz desene..

Night_Mare17
09.Ağustos.2012, 21:34

Hedefi Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olan takıma tabi ki de Hakan Balta yakışmaz. Fakat şu an ligin en kaliteli sol beki Hakan Balta'dır.

eGowiCh
10.Ağustos.2012, 00:42

Hala ısrar ediyorsun ya ona şaşırıyorum :)

Hakan Balta'nın H'sini düşünmüyor Abdullah Avcı, savunmanın bir anlamı yok. Eğer düşünüyor olsaydı, haziran ayında yaptığımız hazırlık maçlarındaki kadroda H.Balta kendine yer bulurdu. Onunla da yetinmedi, bu en son kadroda da yok.

Dünya çapında falan diyen yok, sadece sen kabul etsen de etmesen de milli takımın sol beki Hasan Ali'dir. İkinci adam da İsmail Köybaşı'dır. (İsmail'i belki birinci sol bek olarak da düşünebilir, onu bilemiyorum, şu an sakat olduğu için bu konuda yorum yapamayız.) Lakin şunu gördük ki sakat İsmail'i bile kadroya çağırıyorsa eğer ve açık açık da "İsmail bu takımın bir parçasıdır, kondisyoner eşliğinde bizimle çalışacak" diyorsa, şu mesajı açıkça vermiştir: "Hasan Ali ve İsmail Köybaşı benim sol beklerimdir, milli takımın sol bekleridir, ikisini düşünüyorum. Hem yaşları genç hem yetenekli olduklarından yeni jenerasyonda milli takımımızın sol bekleri ikisidir" Bu mesaj açıkça alınmıştır.

Eğer sen hala bu mesajı alamadıysan (Sakat sakat İsmail bile çağrılırken senin yerlere göklere koyamadığın H.Balta kadroda yoksa) o zaman sen kendi kendini kandırmaya devam et, seninle zaten futbol tartışılmanın mümkün olmadığını göstermiş oluyorsun.

DİPNOT: Ben H.Ali'yi övmüyorum, F.Bahçe partizanlığı da yapmıyorum. Dikkatini çekerim. Sadece Avcı'nın kafasındakileri yansıtıyorum, yorumluyorum, seçimlerinden ve açıklamalarından çıkan budur.

Şimdi benim kalkıp "Semih bu ligin en iyi santraforudur, eleme maçları başlayınca görürüz bakalım Burak'ı mı oynatacak Semih'i mi" dememle senin bu yazdıkların aynı. Sana göre H.Balta en iyi sol bek olabilir, saygım var ama A.Avcı'nın milli takımında maalesef H.Balta yok ve olacak gibi de görünmüyor. Semih için burada 100 kişi en iyi forvet dese, eleme maçlarında kadroya alınacak dese nafile, A.Avcı Semih'i düşünmüyor. Bu iş bu kadar basit.

Avcı'nın kafasındaki taslak belli, stoper için de sol bek için de, sağ bek için de. İnişli çıkışlı performanslar için elbette değişiklikler olacaktır, ne de olsa milli takımdan söz ediyoruz.

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 00:57
ali tandoğan da en iyi sağ bektir. görücez bakalım.

MeliksahAydogan
10.Ağustos.2012, 01:30
Dün yanlış maçı izlemişiz desene..

Bi sen doğru maç izledin zaten !

Sheriff
10.Ağustos.2012, 01:37
Bende bi kadro koymak istiyorum :D

http://i48.tinypic.com/r24vtf.jpg

İdeal bu olur bence, Kerim Frei denenmek için oynatılmalı mutlaka baktık iş var kanat rotasyonuna onunda adı yazılır. Bunun dışında Hamit'de oynayabilir aslında ama sağ kanat değil ortada Nuri yada Emre'nin yerinde. Aslında çok kaliteli alternatifli bir kadromuz var. Başarı yakalanmaması için bir sebep yok bu kadroyla.

pele96
10.Ağustos.2012, 01:37
Türkiye Millli Takımının Sol Beki İsmail Köybaşıdır. Ne Baltası ne Kaldırımından bahsediyorsunuz arkadaşlar ? İsmaildeki fizik , top sürme , adam geçme , dribling hangisinde var?

Sheriff
10.Ağustos.2012, 01:48
Türkiye Millli Takımının Sol Beki İsmail Köybaşıdır. Ne Baltası ne Kaldırımından bahsediyorsunuz arkadaşlar ? İsmaildeki fizik , top sürme , adam geçme , dribling hangisinde var?
FB-GS-BJK üçününde sol beki yerli olduğuna göre bu oyuncuların performanslarına ve oyun tiplerine göre en ideali seçilecektir belkide zaman zaman Hasan Ali çok üst düzey performans gösterip oynayacak, belkide zaman zaman bunu Köybaşı yada Hakan Balta yapacak. Hakan Balta anladığım kadarıyla hücumu çok iyi olan bir bek olmadığı için oyun yapısı itibariyle Abdullah Avcı'nın kafasında yok gibi. İsmail Köybaşı hızlı çevik bir oyuncu, eğer form tutarsa, devamlılığı olursa en ideal tercih bence de o olur şu an için. Lakin şuna karşıyım, milli takımın sol beki ve diğer hiçbir mevkisi kimseye ait değildir, formda olan kimse kimden o an daha iyi verim alınacağı düşünülüyorsa o formayı alacaktır. İsmail 5 maç yatar 1 maç oynarsa formsuz olursa devamlılığı olmazsa o formayı ondan alırlar.

Birde herkesin yorumuna bakarsak, ben daha Hakan Balta olmalı diyen bir FB'li yada BJK'li görmedim, Hasan Ali diyen GS'li BJK'li görmedim, İsmail Köybaşı diye Bir FB'li GS'li görmedim. Buda ne kadar objektif olabildiğimizi gösteriyor herhalde.

KanaKe
10.Ağustos.2012, 01:49

Hele Ismail'in sakatligi gecsin top oynamaya baslasin ozaman konusuruz bunlari Ismail mi Hasan Ali mi , su an icin Hasan Ali milli takimin solbekidir ve Hakan Balta'dan yetenek ve performans olarak daha üstündür bunu görmemek icin Galatasarayli olmak lazim :)

zeck17
10.Ağustos.2012, 02:14
Bende bi kadro koymak istiyorum :D

http://i48.tinypic.com/r24vtf.jpg

İdeal bu olur bence, Kerim Frei denenmek için oynatılmalı mutlaka baktık iş var kanat rotasyonuna onunda adı yazılır. Bunun dışında Hamit'de oynayabilir aslında ama sağ kanat değil ortada Nuri yada Emre'nin yerinde. Aslında çok kaliteli alternatifli bir kadromuz var. Başarı yakalanmaması için bir sebep yok bu kadroyla.

çok güzel olmuş ama bir iki değişiklik lazım bana göre
1-nuri yerine selçuk
2-gökhan yerine hamit olabilir
3-egemen yerine bekir veya semih kaya daha hoş olabilir gibi :)

pele96
10.Ağustos.2012, 02:41
Hele Ismail'in sakatligi gecsin top oynamaya baslasin ozaman konusuruz bunlari Ismail mi Hasan Ali mi , su an icin Hasan Ali milli takimin solbekidir ve Hakan Balta'dan yetenek ve performans olarak daha üstündür bunu görmemek icin Galatasarayli olmak lazim :)

İsmail hertürlü 2sindende üstün.Hakan Balta çok yetersiz oynuyor hücüm'u sevmiyorki bu olay tamamen Türk Milli takımına ters bir olgu.Hasan Ali'de önceki Milli Maçlarda çok ürkek oynuyordu.O ürkekliği sonradan alışarak geçer düşüncesindeyim.İsmail Köybaşı Hasan Aliden daha tecrübeli daha büyük maçlara çıkmış bir oyuncu.Hakan Balta'nın Milli takıma çağrılmayacağını İ.Köybaşı ve H.A.Kaldırım'ın değişmeli oynayacağı ama Favorinin İ.K olacağı kanaatindeyim.
Bana göre 3 Oyuncunun sıralaması
İ.Köybaşı > H.Ali Kaldırım >H.Balta

ShevAnil
10.Ağustos.2012, 03:11
Selçuk İnan'ı ilk 11'de oynatmamak Türkiye'ye ihanettir. :)

Gncl1905
10.Ağustos.2012, 04:05
Yine başlamış forma savaşları :) Abdullah hoca kafasına göre kadro kursun, resmi maçlardaki sonuçlara bakalım ona göre onu, kadro seçimlerini eleştiririz daha dün bir bugün iki. Yabancı sınırı olmasa kadronuzda bulunduğuna kızcağanız oyuncular için tartışıyorsunuz :)

Sheriff
10.Ağustos.2012, 04:33
Selçuk İnan'ı ilk 11'de oynatmamak Türkiye'ye ihanettir. :)
Selçuk İnan'a ben kendi kadroda yer bulamadım, ancak kadro rotasyonunda ortadaki ilk iki alternatif Hamit ve Selçuk olur. Nuri'den yada Emre'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum ikisininde ama yakın kalitedeler. Dediğim gibi bol alternatifli bir ortasaha, Selçuk'u koysa neden koydu diyemem yada Hamit'i.

@zeck17 Nuri benim çok beğendiğim bir oyuncu, Nuri'nin realde oynadığı maçlardan derlenmiş bir video izledim tekrar hayran kaldım. Bu ortasaha'da Nuri'nin pasları öldürücü olacaktır, aynı zamanda topu sıkışık alandan çıkarmasını bilende bir oyuncu, diri ve koşanda bir oyuncu. Çok rahat çalım atabildiğini geçmişte görsemde sanırım adam geçmeyi genel anlamda çok düşünen bir oyuncu değil ki son yıllarda pek adam geçerken görmedim. Selçuk İnan'da üst düzey bir oyuncu olsada Nuri ve Emre ya ötesi yok benim için :) Nuri zaman zaman formsuz oluyor sahada varlığıyla yokluğu belirsiz oluyor o zaman mesela düşünmeden Selçuk yada Hamit'i oraya çakarım acaba da demem.

ShevAnil
10.Ağustos.2012, 04:36
Selçuk İnan'a ben kendi kadroda yer bulamadım, ancak kadro rotasyonunda ortadaki ilk iki alternatif Hamit ve Selçuk olur. Nuri'den yada Emre'den daha iyi olduğunu düşünmüyorum ikisininde ama yakın kalitedeler. Dediğim gibi bol alternatifli bir ortasaha, Selçuk'u koysa neden koydu diyemem yada Hamit'i.

Benim sözüm size değildi, yanlış anlaşıldım sanırım. Ben genel olarak söyledim anladığım kadarıyla ortak kanı Nuri ve Emre ikilisinden yana. Böylesine formda olan bir Selçuk varken bence o bölgeye yazılacak ilk isim kendisidir.

furkan58
10.Ağustos.2012, 04:55
3-egemen yerine bekir veya semih kaya daha hoş olabilir gibi :)

Egemen yerli olarak en iyi stoperdir şuanda. Ne Bekir ne Semih ne de bir başkası kesemez şuanlık.

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 05:08
ben nuri-emre-topal üçlüsünü tercih ederdim. arda'ya kanatlarda sercan'dan ya da gökhan'dan daha çok ihtiyacımız var.

Facx
10.Ağustos.2012, 05:25
geçen sezon 13 gol 15 assit yapan selçuk inanı 1. adam olarak düşünmemek futbola ihanettir ne nuri ne emre ne hamit nede topal(kaldıki en zayıfı aralarında) selçukun katkısını veremez selçuk defansif olarakta çoğundan baskındır geçen sezon 3-1lik fener maçında ortasahadaki tüm topları tek başına kesmişti mesela

playeray
10.Ağustos.2012, 09:21
Hazırlık maçı için böyle düşündüm ben

Mevlüt
Arda - Kerim Frei - Sararer
Hamit - Nuri
Hasan Ali - Toprak - Egemen - Gönül
Volkan

Tuskarr
10.Ağustos.2012, 12:49
Nuri-S.İnan-Hamit oynarsa ortasahada iyi olur diye düşünüyorum.Selçuk daha defansif görevi üstlenir.Nuri sola,Hamit sağa kırılır.İlerde de Arda-Burak-Sercan.

Defans hattı klasik Volkan-Hasan-Egemen-Toprak-Gökhan.

Sercan'a mevcut kadroda çok ihtiyacımız var bence.

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 12:53
orta sahada defansif olarak kesici bir oyuncuya ihtiyacımız var. overall'ı yüksek oyuncuları hep birlikte oynatmak aman eleştiri gelmesin hesabı kolaya kaçmak olur ve başarı da getirmez. puzzle gibi doğru parçaları birleştirmek önemli. benzer parçalardan bütün bir resim yaratmak zor.

uAburak89
10.Ağustos.2012, 13:19
Hamit Altıntop'un maç yapmaya ihtiyacı var, şans bulur umarım. Onun dışındaki Galatasaraylılar'ın isterse hiçbiri oynamasın, umrumda olmaz. Milli Takım'ın hocası sorumlu kadro seçimi ve kimin oynayacağından, oynatmıyorsa kendi bilir, sistemine uymuyordur vs.

Bana göre aday kadroda olan bütün Galatasaraylı oyuncular pekala ilk 11 oynayabilecek düzeydedir. Fenerbahçelisine göre Fenerbahçeliler öyledir, kadro kurarken elleri önce kendi oyuncularına gider. Bu durumları, niye çağırılmış çağırılmamış diyenleri garipsemiyorum artık.

Umarım Abdullah Avcı sistemine en uygun isimleri oynatır, birbirine alıştırır hangi takımdan olduğunun çok da önemi yok, adı üstünde Türk Milli Takımı.

pele96
10.Ağustos.2012, 13:35
Buda Benim Kadrom Olsun.
----------------------BurakY. -------------------
---------------Arda - Nuri - Hamit---------
-----------------Selçuk - Emre----------------
-----------------------Volkan----------------------

europeanconquer
10.Ağustos.2012, 13:50
Selçuk geçen yıl forvet arkası özelliği kazandı zaten 13 gol 15 asistlik müthiş performansı o pozisyonun adamı olduğunu kanıtlar nitelikte.Buna göre Burak'ın arkasında Selçuk olmalı.

---------------Burak----------------
Sercan-----Selçuk-----Arda
------------Nuri--Emre------------
Hasan-Ömer-Semih-Gökhan
---------------Volkan-------------

İyidir.

footballer33
10.Ağustos.2012, 14:04
Yalnız fark ettim de, herkes farklı farklı kadrolar yapmış ve hiçbirisi kötü değil. 1-2 sene öncesine göre çok alternatifli ve daha kaliteli kadromuz oldu. Çürükler kenara konulunca, milli takımdaki genç futbolcular da ortaya çıktı böylece. :)

Estranged
10.Ağustos.2012, 14:41
Yalnız fark ettim de, herkes farklı farklı kadrolar yapmış ve hiçbirisi kötü değil. 1-2 sene öncesine göre çok alternatifli ve daha kaliteli kadromuz oldu. Çürükler kenara konulunca, milli takımdaki genç futbolcular da ortaya çıktı böylece. :)

Başarısızlığın getirdiği revizyon sayesinde oldu hepsi :)

-----

1 - Milli takımın 4-5 yıldır sol beki Hakan Balta'dır, şu durumda hala Hakan Balta. Ama şampiyona elemelerinden itibaren Hasan Ali'nin formayı alacağından eminim.
2 - Milli takımın en iyi stoperi Ömer Toprak, 2. si Egemen olsa da form düşüklüğü yaşadığını ve takım değişikliğinden - az da olsa - etkilendiğini düşünüyorum. Semih ya da başka bir stoper düşünülebilir, imkanlarımız bol. Bu takım 2 sene öncesine kadar Ömer Erdoğan - Servet Çetin ikilisiyle oynuyordu, siz düşünün artık.

Hamit'in bu kadroda yeri olduğunu artık düşünmüyorum. Euro 2012 elemelerinden beri 3-4 yeni kanat oyuncusu denedik, hepsi gurbetçiydi ve hepsi çok iyi oynadı. Hamit 2014'te geleceği yaş itibariyle bu takımda kaptan ya da 2. kaptan olabilir fakat ilk 11 de başlayacak bir oyuncu olamayacaktır. Arda, Gökhan Töre, Sercan, belki Volkan, hatta Ozan İpek kanat rotasyonlarında düşünülür bence.

Bir diğer tartışılan oyuncu Emre. Emre'nin yaşı da Hamit'in yaşına yakın olsa da açıkçası ben milli takımda Emre gibi performans veren Selçuk dışında 2. bir orta saha oyuncusu görmüyorum. Nuri'nin oynadığı milli maçların hiçbirinde potansiyeline yakın, ya da kulüp takımında gösterdiği performansa yakın bir performans gösterdiğini kimse söyleyemez. İlkay oynadığı hazırlık maçında topu ayağında tutamadı bile. Eğer Abdullah hoca Mehmet Topal'lı bir 11 düşünüyorsa Emre de onla birlikte başlayacaktır diye düşünüyorum.

Milli takımın as forveti Burak Yılmaz, yedek forvetleri de Mevlüt ve Umut Bulut. Mustafa Pektemek belki 4. oyuncu olabilir. Bu mevkiide de oyuncularımız nispeten genç ve 2016 Avrupa Şampiyonasına kadar bu bölgede de gayet rahat olacağımızı düşünüyorum, Mustafa dışında hepsi 4-5 yıldır göz önünde olsa da neredeyse hepsi son zamanlarda yükseliş içinde.

Mevcut kadroya bakınca en mantıklı 11 :

Volkan
Hasan Ali - Ömer Toprak - Semih - Gökhan
Emre - Selçuk
Umut - Arda - Gökhan
Burak

olur bence.

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 14:51
mustafa pektemek 1. forvet bile olabilir bence. beşiktaş'ta potansiyelini yansıtır umarım. tek forvette burak'a kalırsak işimiz zor.

Estranged
10.Ağustos.2012, 14:54
mustafa pektemek 1. forvet bile olabilir bence. beşiktaş'ta potansiyelini yansıtır umarım. tek forvette burak'a kalırsak işimiz zor.

Burak arkasındaki üçlü yaratıcı olunca tek forvette etkili olabilen bir isim. En azından bu sezon sonuna kadar 1. Forvetimizin o olacağını düşünüyorum.

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 15:09
burak biraz sırtı dönük oynamayı öğrense fark yaratabilir ama şu an için defansın arkasına atılacak toplar onun tek silahı. çabuk defanslara karşı tek forvette işe yaramaz bu. mevlüt de aynı tarz oyuncu. umut zaten kesinlikle modern futbola uygun değil. muhammed ve cenk için de umudum olsa da ben şu an için sadece pektemek'e güveniyorum. umarım abdullah avcı da güvenir, kendisini gösterir ve yeni hakan şükür olur :)

Sheriff
11.Ağustos.2012, 01:27
Buda Benim Kadrom Olsun.
----------------------BurakY. -------------------
---------------Arda - Nuri - Hamit---------
-----------------Selçuk - Emre----------------
-----------------------Volkan----------------------
Aslında en güçlü kadro bu olmuş ama gençleri yavaş yavaş monte etmek lazım.

pele96
11.Ağustos.2012, 03:43
Aslında en güçlü kadro bu olmuş ama gençleri yavaş yavaş monte etmek lazım.

Sercan ve Kerim Frei'yi alabilirsin sonradan oyuna ayrıca Semih'ide önemsiz maçlarda koyabilirsin.

Revolution
11.Ağustos.2012, 04:45
Hasan Ali çok iyi bir oyuncu, potansiyeli de olan bir bek gelecek turnuvaya hazırlık için 1. bek olması çok normal ama Hakan Balta'nın da geçen seneki formu ve bu seneki hazırlık maçlarındaki performansı da yadsınamaz. Ha bu bir hazırlık maçı zaten olup olmaması çok önemli değil ama bu adam hazır bir form tutmuşken alternatif olarak bulundurulması çok faydalı olacaktır milli takımımıza.

Revolution
11.Ağustos.2012, 04:47
Bir de zamanla bu takıma Olcay Şahan(başka milli takımda oynuyor mu bilmiyorum) ve Emre Çolak da mutlaka monte edilmeli.

mpaker66
14.Ağustos.2012, 18:38
yarın milli takımın maçı hangi kanalda bilen varmı?

sarianet
14.Ağustos.2012, 18:49
yarın milli takımın maçı hangi kanalda bilen varmı?

bende bi ümitle bunu birisi yazmıştır diye girdim
geçen sene bi maç hiçbi kanalda yayınlanmamıştı umarım buda öyle olmaz

mpaker66
14.Ağustos.2012, 18:50
bende bi ümitle bunu birisi yazmıştır diye girdim
geçen sene bi maç hiçbi kanalda yayınlanmamıştı umarım buda öyle olmaz

buldum buldum,kanaltürk'te imiş. :)

C h A o S
15.Ağustos.2012, 20:40
Muhtemel 11 buymuş.Anlamadım neden 4 stoper ile çıkıyoruz?Yedek bek yok takımda şaka gibi:)Hasan Ali sanırım sakat.GG'de yok.Bari Hamit'i sağ beke koysaydık.Caner'de sol bekte olabilirdi.Neyse bu 11'e göre yapıyorum yorumu.İnşallah 4 stoper ile çıkmayız.

Cenk
Semih
Bekir
Egemen
Ömer
Hamit
Emre
Selçuk
Arda
Sercan
Umut

byariff
15.Ağustos.2012, 20:42
bu dogru ise bekir sag bek egemen sol bek.

ShevAnil
15.Ağustos.2012, 20:43
Hamit'in ilk 11 çıkmaması gerekiyor, daha iyi performans sergileyen oyuncular var o bölgede şuan.

BleedingMoon
15.Ağustos.2012, 20:54
Avusturya - Türkiye
Kanaltürk (Canlı) 15 Ağustos Çarşamba 21:30

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2012, 21:08
Acaba Tolga ne zaman oyniyacak kalede :) 20 kusur defa cagrildi, 1 kere Azerilere karsi korudu kaleyi galiba.

byariff
15.Ağustos.2012, 22:08
A Milli Futbol Takımımızın, Avusturya maçı ilk 11'i: Mert, Semih, Ömer, Caner, Emre, Hamit, Selçuk, Arda, Sercan, Umut, Burak

RaSenGan
15.Ağustos.2012, 22:25
Kesin almamız lazım bu maçı iddaa tutmalı :D Caner'in sol bek olması sakat biraz.Hamit de sağ bek olacak kadroya göre.Bekler sıkıntı yaratabilir.Kalede Mert nasıl olacak bakalım.

C h A o S
15.Ağustos.2012, 22:25
A Milli Futbol Takımımızın, Avusturya maçı ilk 11'i: Mert, Semih, Ömer, Caner, Emre, Hamit, Selçuk, Arda, Sercan, Umut, Burak

Muhtemel 11'e göre bu çok daha iyi bir kadro.En azından 4 stoper ile çıkmamışız.
3-1 kazanırız.Burak atar 2 tane.

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2012, 22:33
Sercan stopermi :D hay sizin yayininiza

RaSenGan
15.Ağustos.2012, 22:37
Hay yapıcağınız işin arkadaş böyle gol mü yenir

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2012, 22:38
Yazik edecekler Merte, kazanim derken kaybetmiyelim.

Suicider
15.Ağustos.2012, 22:39
Ah Mert ah

Night_Mare17
15.Ağustos.2012, 22:40
Ya Mert'i milli takıma alan zihniyet mi olur kaleci falan değil bu.

C h A o S
15.Ağustos.2012, 22:40
İğrenç başladık.

byariff
15.Ağustos.2012, 22:41
2-0 oldu....

RaSenGan
15.Ağustos.2012, 22:41
Bravo Mert helal olsun.1 ay boyunca Fenerbahçe'nin işi çok zor bu kaleciyle.Mert iyice batırdı.

C h A o S
15.Ağustos.2012, 22:42
Avcı Mert'i kötü geçirdiği bir maçın ardından moral kazansın diye koymuş ancak oyuncuyu dahada körelticek.Cenk ve Tolga gibi daha tecrübeli isimler oynayabilirdi.Ters tepti bu düşünce malesef.
Mert'e pek kızmıyorum ilk golde ona pas atan dengesiz attı ve oda ancak öyle uzaklaştırabildi.Penaltı pozisyonu ise çok ucuz oldu.Mert'in şansı bu günlerde yanında değil.

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2012, 22:42
Arkadaşlar konuyu açmayı unutmuşuz az önce açtım, Maç ile ilgili konuşmaları maçın konusundan yapalım.

IcedEarth
15.Ağustos.2012, 22:43
Kendi takımının yedeği Mert niye Milli Takım'da? Sinan neden yok, Tolga Zengin neden yok, hadi onu da geçtim Cenk bile neden yok? Madem Sinan'ı hiçbir şekilde almayacaksınız Milli Takım'a, neden Türk yaptınız?

Yazık gerçekten yazık. Sonra gurbetçiler neden bizi tercih etmiyor diyoruz.

E.Cartman
15.Ağustos.2012, 23:27
Mert harcanmasa bari. Kumaşı iyi olan bir kaleci ama böyle devam ederse çok zor işi. Şu maçta Tolga ya da Sinan oynasaydı da en azından takıma biraz alışsaydı. Elemelerde işimizi zora sokmasak bari.

Suicider
15.Ağustos.2012, 23:28
Sinan en son ameliyat olmuştu sanırım.Hazır değildir daha.

uAburak89
31.Ağustos.2012, 14:12
A Milli Takım'ın Hollanda ve Estonya ile yapacağı 2014 Dünya Kupası elemer grupları maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Kaleciler: Fehmi Mert Günok, Cenk Gönen, Tolga Zengin

Defans: Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Semih Kaya, Hakan Kadir Balta, Ömer Toprak

Orta Saha: Caner Erkin, Mehmet Topal, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Mehmet Ekici

Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Gökhan Töre, Sercan Sararer, Mevlüt Erdinç, Tunay Torun

Hakan Balta kadroda, Aygün görmesin. :D

byariff
31.Ağustos.2012, 14:12
Emre Çolagi israrla almak istemeyen abdullah hocaya selam ve saygilar.

Trabzonspor
31.Ağustos.2012, 14:17
Kadro iyi olmasına iyide.Hollanda karşısında pek birşey yapacağımızı zannetmiyorum.

eXcitinG
31.Ağustos.2012, 14:18
Yine Fehmi abi kaLede. MaçLarda da 11 başLatta tam oLsun AbduLLah bey.

Bordo61Mavi
31.Ağustos.2012, 14:25
Bekiri bu kadroda gorunce guluyorum bol bol ondan haric fena bir kadro degil. Kaledede Cenki oynatirdim ben, Tolga yine bu aralar sacmalamaya basladi.

C h A o S
31.Ağustos.2012, 14:51
Şu anda en çok milli formayı hak edenlerden birisi Emre Çolak.O olmayınca dedim kendi kendime demekki kulübündeki formuna göre hak edene vermeyecek formayı.Belli başlı oyuncuları formsuzda olsa çağıracak bu anlaşıldı.

sui generis
31.Ağustos.2012, 14:56
o 3 isimden oynatacağım kalede ilk isim Mert olur. Sinan veya formda bir Tolga tabii ki önceliğim olur ama ne Sinan var ne de Tolga , bildiğimiz Tolga.. Emre Çolak olabilirdi ama belki ümit millidedir, bilemeyiz. Bekir oynamadığı sürece sıkıntı yok :)

sui generis
31.Ağustos.2012, 15:02
A Milli Takım'ın Hollanda ve Estonya ile yapacağı 2014 Dünya Kupası elemer grupları maçlarının aday kadrosu açıklandı.

Kaleciler: Fehmi Mert Günok, Cenk Gönen, Tolga Zengin

Defans: Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Semih Kaya, Hakan Kadir Balta, Ömer Toprak

Orta Saha: Caner Erkin, Mehmet Topal, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Mehmet Ekici

Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Gökhan Töre, Sercan Sararer, Mevlüt Erdinç, Tunay Torun

Hakan Balta kadroda, Aygün görmesin. :D
arka sayfada kalmış , gelsin öne :)

şöyle bir kadro kurardım.

--------Burak Umut

Arda --------------Sercan

--------Emre Selçuk

Hasan Egemen Ömer GG

--------Mert

Facx
31.Ağustos.2012, 16:13
caner, bekir , cenk neden çağırılmış anlamadım bu sene onur oynamaya başlamadı mı çağır o zaman onuru sakatlanmasaydı volkanı geçebilcek tek kaleciydi şimdide tekrar oynamaya başlamış cenk ne ya beşiktaş yerine yabancı kaleci alıyo biz milli takıma çağırıyoruz canerle bekire zaten anlam vermek güç

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2012, 16:54
caner, bekir , cenk neden çağırılmış anlamadım bu sene onur oynamaya başlamadı mı çağır o zaman onuru sakatlanmasaydı volkanı geçebilcek tek kaleciydi şimdide tekrar oynamaya başlamış cenk ne ya beşiktaş yerine yabancı kaleci alıyo biz milli takıma çağırıyoruz canerle bekire zaten anlam vermek güç

takimlarinda oynadiklari surece ve fit olduklari surece bunlar cagrilacak. abdullah avci sanirim bir iskelet kadro olusturmak istiyor ve bir klup takimi gibi birbirine alisan bir ekip olusturmak istiyor. her defasinda baska kadrolar cagrilirsa nasil istikrar saglanacak. bir de bu yonden bakin lutfen milli takima. tum yaz boyunca bu isimlerle hazirlik yapildi. niye fikrini degistirsin. yapboza donmemeli bu kadro. ben sonuna kadar secimlerinde guveniyorum Avciya. artik hep negatif bakmayi birakalim, yenilirsek de yeniliriz. buyutmeyin bu kadar.

Facx
31.Ağustos.2012, 17:04
takimlarinda oynadiklari surece ve fit olduklari surece bunlar cagrilacak. abdullah avci sanirim bir iskelet kadro olusturmak istiyor ve bir klup takimi gibi birbirine alisan bir ekip olusturmak istiyor. her defasinda baska kadrolar cagrilirsa nasil istikrar saglanacak. bir de bu yonden bakin lutfen milli takima. tum yaz boyunca bu isimlerle hazirlik yapildi. niye fikrini degistirsin. yapboza donmemeli bu kadro. ben sonuna kadar secimlerinde guveniyorum Avciya. artik hep negatif bakmayi birakalim, yenilirsek de yeniliriz. buyutmeyin bu kadar.

bence caner ve bekir ve cenk her defasında çağırılmaması gereken isimler bekiri bizim maç dahil diğer maçlarda gördük caneri zaten konuşmaya gerek yok şapkadan taşvan çıkarırcasına rakibe armağan ettiği penaltı ve golleri yeter ki hücum anlamında da son derece kısıtlı bi oyuncu çünkü mental olarak hiç geliştirmemiş kendisini bunun yeride milli takım değil

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2012, 17:18
bence caner ve bekir ve cenk her defasında çağırılmaması gereken isimler bekiri bizim maç dahil diğer maçlarda gördük caneri zaten konuşmaya gerek yok şapkadan taşvan çıkarırcasına rakibe armağan ettiği penaltı ve golleri yeter ki hücum anlamında da son derece kısıtlı bi oyuncu çünkü mental olarak hiç geliştirmemiş kendisini bunun yeride milli takım değil

bekir icin bir sey diyemem ama caner ve cenk icin yorumlar bence agir. bunlar genc oyuncular ve turkiyenin buyuk takimlarinda kadroya giren isimler. muslera ya da krasici cagiramayacagimiza gore baska kimi cagirabilirdi ki. bizim oyuncularimiz bunlardan ibaret, fazlasi yok. FM de bile takim yapsan kadro buna yakin cikar. ispanya breazilya gibi olsak TDyi dusunemiyorum. bunu niye almadin sunu niye almadin diye ustune gidecektik, kimse yapmak istemezdi sanirim o gorevi.

darkkobal123
31.Ağustos.2012, 17:27
Emre Çolak kadroya girmek için daha ne yapmalı ki ? Şaşırdım. Bakalım nasıl maçlar izleyeceğiz.

semih99999
31.Ağustos.2012, 18:07
Emre Çolak kadroya girmek için daha ne yapmalı ki ? Şaşırdım. Bakalım nasıl maçlar izleyeceğiz.

mesela gurbetçi bi futbolcu olsa bundesligada herhangi bi takımda forma giyse garanti her kadroda yer alır

Facx
31.Ağustos.2012, 18:15
bekir icin bir sey diyemem ama caner ve cenk icin yorumlar bence agir. bunlar genc oyuncular ve turkiyenin buyuk takimlarinda kadroya giren isimler. muslera ya da krasici cagiramayacagimiza gore baska kimi cagirabilirdi ki. bizim oyuncularimiz bunlardan ibaret, fazlasi yok. FM de bile takim yapsan kadro buna yakin cikar. ispanya breazilya gibi olsak TDyi dusunemiyorum. bunu niye almadin sunu niye almadin diye ustune gidecektik, kimse yapmak istemezdi sanirim o gorevi.

emre çolak ,olcan hatta volkan şen bile canerin yerine çağırılabilcek isimler cenk yerinede onur ve sinan bolat(sakat değilse ) alınırdı ki onur videoton maçlarını izlemedim ama okuduğum kadarıyla çok iyi bi performans segilemiş zaten sakatlanmadan önce en iyi 2. kaleciydi ülkede bana göre potansiyeli volkandan da iyiydi şuanda da (trabzon lu arkadaşlar daha iyi bilir ama ) onur tekrar 1. kaleci oldu diyebiliyorum

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2012, 18:21
emre çolak ,olcan hatta volkan şen bile canerin yerine çağırılabilcek isimler cenk yerinede onur ve sinan bolat(sakat değilse ) alınırdı ki onur videoton maçlarını izlemedim ama okuduğum kadarıyla çok iyi bi performans segilemiş zaten sakatlanmadan önce en iyi 2. kaleciydi ülkede bana göre potansiyeli volkandan da iyiydi şuanda da (trabzon lu arkadaşlar daha iyi bilir ama ) onur tekrar 1. kaleci oldu diyebiliyorum

sen basa gecersen cagirirsin takima, ne diyeyim ki :n:

Facx
31.Ağustos.2012, 18:25
sen basa gecersen cagirirsin takima, ne diyeyim ki :n:

sabri servet selçuk şahin çağırıldığında öyle demiyodunuz sizin oyuncularınız ya toz kondurmayın

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2012, 18:30
sabri servet selçuk şahin çağırıldığında öyle demiyodunuz sizin oyuncularınız ya toz kondurmayın

keske butun oyunucularimizi milli takima cagirsalar da toz kondurmasak. takimimdan beklentim bu zaten. ama bu takimli, su takimli diye bakmiyorum ben. onemli olan milli takimin basarisidir, gerisi teferruattir.

sarianet
31.Ağustos.2012, 18:31

Emre, çolak yoksa alırdı hoca kadroya :D

KanaKe
31.Ağustos.2012, 18:40
onur bi kaleci icin biraz kilolu önce kilo vermeli...

Facx
31.Ağustos.2012, 18:42
keske butun oyunucularimizi milli takima cagirsalar da toz kondurmasak. takimimdan beklentim bu zaten. ama bu takimli, su takimli diye bakmiyorum ben. onemli olan milli takimin basarisidir, gerisi teferruattir.

belli caner cenk bekir gibi oyuncuların milli takımda olmasına göz yumup eleştirmeyerek gösteriyosun o takım bu takım su takım diye bakmadığını

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2012, 18:45
belli caner cenk bekir gibi oyuncuların milli takımda olmasına göz yumup eleştirmeyerek gösteriyosun o takım bu takım su takım diye bakmadığını

canerden cenkten banane, kazandiklari parayi benim cebime mi koyuyorlar. ben milli takimin basarisi diyorum sen hala nerdesin, nasil istiyorsan oyle dusun. ben memnunum kadrodan, keske mertle birlikte serkan kirintili da cagrilsaydi fenerbahcemizden :n:

sarianet
31.Ağustos.2012, 18:50
Milli takımda sol bek sıkıntısı vardır caner de orda kullanılabilecek bi alternatiftir bence alınması mantıklı olası bi sakatlık durumunda sl bek aramayalım

Facx
31.Ağustos.2012, 18:56
canerden cenkten banane, kazandiklari parayi benim cebime mi koyuyorlar. ben milli takimin basarisi diyorum sen hala nerdesin, nasil istiyorsan oyle dusun. ben memnunum kadrodan, keske mertle birlikte serkan kirintili da cagrilsaydi fenerbahcemizden :n:

bende zaten bu tip vasat oyuncuların milli takımın başarılı olabilmesinde pay sahibi olabilcek yetenekte olmadığını yerlerine daha iyilerinin çağırılmasını söylüyorum

sananes
31.Ağustos.2012, 18:57
Caner'i çağırmasının tek sebebi alt yapılarda birlikte çalışmaları sanırım. Manevi evlat ya da çocukluğunu potansiyelini bildiği bir alternatif,nasıl isimlendirirseniz.

Cenk ve Bekir'in çağırılması ise çok yanlış. Galatasaray'lı Emre ve bizim Topuz kadroda olmalıydı.

byariff
31.Ağustos.2012, 19:13
caner gibi oyuncuyu , bekir gibi adamlari cagiriyorsan emre , olcan , sivasin beyni erman gibi adamlari çagirmiyorsan hala turkiyede belirli seyler degismemis sadece lafta degistirmis abdullah hoca.

zeck17
31.Ağustos.2012, 19:19
hollanda ile oynuyoruz hakan balta nin oynamasi daha mantikli ve bu kadroya nasıl caner alınıyor anlamiyorum ve ilk 11 de egemen de oynamamali adam yetenekli değil servetin biraz daha vücut yapmış hali topu oyuna sokamaz öyle hızlı da değil

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Ağustos.2012, 19:21
caner gibi oyuncuyu , bekir gibi adamlari cagiriyorsan emre , olcan , sivasin beyni erman gibi adamlari çagirmiyorsan hala turkiyede belirli seyler degismemis sadece lafta degistirmis abdullah hoca.

gormek istemiyorsunuz galiba, adam 2005teki basarili kadroyu bir nebze olsa da biraraya getirmek amacinda. yillarca milli takim altyapilarinda beraber oynamis adamlar bunlar. al ermani bakalim ne olucak. basarili takimlara baktigin zaman hep uzun sureler birlikte olduklarini gorursun. biz de bunu yapmak zorundayiz, belki ilk yillar basari gelmez ama devaminda cok sey degisir. belcikada 5-6 yildir bikmadan genc isimlerle oynuyor ama henuz gruplardan cikamadilar fakat bu elemede eminim ki cok rahat cikacaklar ve dunya kupasinda da cok konusulcaklar. olcan da emre de yer alacak bu takimda zaten, havuzdaki oyuncular bunlar. dert etmeyin.

abdullah avcinin yasal avukati gibi hissettim kendimi, surekli cevap yaziyorum :n:

eng1n
31.Ağustos.2012, 19:30
Caner şu saçma faulleri ve devamında gelen erken sarı kart problemi olmasa bizim değişilmez oyuncumuz olur ben çağrılmasını normal görüyorum. Bekir oynamaz zaten defansta.

arka sayfada kalmış , gelsin öne :)

şöyle bir kadro kurardım.

--------Burak Umut

Arda --------------Sercan

--------Emre Selçuk

Hasan Egemen Ömer GG

--------Mert

Ben Emre veya Selçuk'dan birinin tercih edilip yerine özellikle Hollanda maçında Mehmet Topal'ın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emre ve Selçuk tercihi de hocaya kalmıştır idmanda ki durumları, psikolojileri vs vs ye göre tercih eder umarım.

Kaka Leite
31.Ağustos.2012, 19:35
hollanda ile oynuyoruz hakan balta nin oynamasi daha mantikli ve bu kadroya nasıl caner alınıyor anlamiyorum ve ilk 11 de egemen de oynamamali adam yetenekli değil servetin biraz daha vücut yapmış hali topu oyuna sokamaz öyle hızlı da değil

Nede güzel söylemişsin Hollanda'ya karşı oynuyoruz.Egemen oynamasın kim oynasın ?

Facx
31.Ağustos.2012, 19:35
Caner şu saçma faulleri ve devamında gelen erken sarı kart problemi olmasa bizim değişilmez oyuncumuz olur ben çağrılmasını normal görüyorum. Bekir oynamaz zaten defansta.

Ben Emre veya Selçuk'dan birinin tercih edilip yerine özellikle Hollanda maçında Mehmet Topal'ın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Emre ve Selçuk tercihi de hocaya kalmıştır idmanda ki durumları, psikolojileri vs vs ye göre tercih eder umarım.

eğer 2 ortasahalı bi sistem oynucaksak oynaması gereken son oyuncudur mehmet topal tek yönlü bi oyuncu çünkü emre - selçuk oyunun iki yönünüde iyi oynayabilen oyuncular keza hamitte nuride biraz sayılabilir ama onunda defans yönü çok iyi değil 3 ortasahayla oynucaksak kesici olarak m.topal oynayabilir ki bana göre 3 ortasahayla oynucaksakta dmc emre oynamalı selçuk nuri mc oynamalı