View Full Version : [1. Hafta] Fenerbahçe - Orduspor
di canio
07.Eylül.2011, 16:26
http://www.yukleresim.com/di-9P4D.jpg
goosfraba
07.Eylül.2011, 16:48
şampiyon bu maçı zorlanmadan kazanacaktır.
tahminimce 3-1 yeneceğiz (bienvenu 1, alex 2)
volkan
gg-bilica-yobo-caner
topuz-emre
dia-alex-stoch
bienvenu
serdar sakat, muhtemelen tercih edilmeyecektir.
ziegler de daha gelmedi, onun yerine caner oynayacaktır tahminimce.
Fearless Coward
07.Eylül.2011, 16:49
Ordu puan alabilir bence kadroları çok sağlam....Skor tahminim 1-1...
Kaka Leite
07.Eylül.2011, 16:52
Fenerbahçe : 4 - Ordu : 1
Diye tahmin ediyorum umarım böyle olurda takım morallenir :)
Varonil
07.Eylül.2011, 16:59
ve son şampiyon sahaya iniyor.yeni sezonun takımımız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.rakip yeni oyunculardan kurulmuş bir takım,fakat fark yaratan oyuncuları var.
takımımız yaşanan zor günlere karşın gösterdiği kenetlenme ile ne kadar sağlam bir karaktere sahip olduğunu belli ediyor,böyle futbolculardan kurulu bir takımımız olduğu için şanslıyız.bu da ilk maçta oynayacağımız futbola yansıyacaktır.
benim de skor tahminim 3-1. (alex x2 ,semih)
byariff
07.Eylül.2011, 16:59
ordu iyi kadro kurdu,ama fenerbahce tam bildigim kadari ile ilk hafta galip gelemiyordu bence bu sefer olmaz fenerbahce 2-1 veya 3-1 kazanabilir
Kulüp üzerindeki kara bulutları bir nebze olsa da dağıtmak için güzel bir fırsat.Alex önderliğinde zorlanmadan kazanırız diye düşünüyorum.
ordunun en kötü berabere kalcağını düşünüyorum özellikle fenerbahçenin bi takım mental sorunları varken
Night_Mare17
07.Eylül.2011, 17:48
Fenerbahçe ne kadar dağılmış olsa da Orduspor bu maçtan puan alamaz . 2-0 Fenerbahçe alır goller : Dia , Emre
BleedingMoon
07.Eylül.2011, 17:51
umarım sakatlanan serdar yerine orhan'ı tercih eder aykut hoca.
C h A o S
07.Eylül.2011, 18:34
Ordu iyi bir kadro kurdu.Seyirci baskısıda olmayacak.Ordu'dan bir sürpriz bekliyorum.
sananes
07.Eylül.2011, 21:25
Seriye devam ederiz.Emre,Gökhan Gönül ve Kesimal'in durumları hakkında kesin bir bilgiye sahip miyiz?
kalemci
07.Eylül.2011, 21:30
Dibe düşenin çıkışı feci olur.Bu sene de ipi göğüsler diye düşünüyorum.İlk 30 dakikada işi çözer Fener.
attirson
07.Eylül.2011, 21:31
Bence herkese bir cevap niteliğinde bu maçı 3-0 kazanırız .
Zekirdek
07.Eylül.2011, 22:25
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok. Takımımızın sahaya müthiş bir hırs ile çıkacağını düşünüyorum. Ordu'yu dümdüz ederiz.
RasAnt
07.Eylül.2011, 22:43
Rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum 1-2 oyuncumuz şov yapacak Dia,Stoch bunlardan biri patlar
E.Cartman
08.Eylül.2011, 00:43
Şike soruşturmasıyla hırslanan Fener farklı galibiyet alır. Emre oynamazsa orta sahada biraz sıkıntı çekebilir. Son durumu tam olarak ne Emre'nin, kesin oynayacak mı ?
Corpus
08.Eylül.2011, 01:00
Hırslanmış bir Fener aynı zamanda yıpranmış bir Fener sahada olacaktır. Büyük ihtimalle son ter damlalarına kadar koşacaklar ancak kafaları pekte maçta olamayacaktır. Pas hataları , konsantrasyon düşüklüğünden gol yemek gibi olaylar olabilir maçta. Güzel bir maç olur umarım. Skor tahminim 2-1 Fenerbahçe yönünde...
FenoMachine
08.Eylül.2011, 12:24
şampiyon bu maçı zorlanmadan kazanacaktır.
tahminimce 3-1 yeneceğiz (bienvenu 1, alex 2)
volkan
gg-bilica-yobo-caner
topuz-emre
dia-alex-stoch
bienvenu
serdar sakat, muhtemelen tercih edilmeyecektir.
ziegler de daha gelmedi, onun yerine caner oynayacaktır tahminimce.
Hocam emre sakat değilmiydi yada benmi öyle biliyorum eğerki emre sakatsa yerine ya özer yada christian oynayacak bunun içinde blica yerine bekir girebilir Orduspordan süpriz yapabilir bakalım
Since-1907
08.Eylül.2011, 19:38
Son şampiyon sahaya iniyor.Her ne kadar kaos ortamı olsa da Aykut hocanın takımı bundan uzak tutacağını ve maçı kazancağımızı düşünüyorum.Beklediğim kadro.
Volkan
GG-Orhan-Yobo-Ziegler
Mehmet-Cristian-Selçuk-Dia
Alex
Semih
di canio
08.Eylül.2011, 20:59
Gönlüm isterdi ki yönetimin yetkisi dahilinde olsaydı da Şampiyonlar Ligi'nden men edildikten sonra bu maça çıkılmasaydı. Umarım genel kurulda benim düşünceme göre olması gereken karar alınır ve o tarihten sonraki maçlara çıkılmaz.
Bu maçtan galibiyet bekliyorum. Ama açıkçası çok da önemli değil kazanıp kaybetmek benim için.
last breath
08.Eylül.2011, 22:32
Son şampiyon sahaya iniyor.Rahat kazanıcabiliceğimiz sanmıyorum ama yine de 1-0 , 2-1 gibi skorlarla kazanırız diyorum.
futureless
08.Eylül.2011, 22:44
Gökhan , Emre ve Serdar Kesimal yok sanırım.Maça kötü başlayıp gol yeme ihtimalimiz yüksek başta.Ama yine de kazanacağımızı düşünüyorum.
cimboom
08.Eylül.2011, 23:33
Gökhan Gönul'u nasil yaziyorsunuz 11e. Sakat degilmi o? Kafasi karisik bir fener yenecektir, fakat bizim oyuncularin birisinden gol bekliyorum :) .
Since-1907
09.Eylül.2011, 00:10
Doğru Gökhan'ı atlamışım.O zaman Orhan Şam sağda , Bilica stoperde oynar.Keşke Bekir oynasa Bilica'nın yerine ama sanmıyorum maalesef.
SaLviO
09.Eylül.2011, 19:56
5 0 gibi net bir skor bekliyorum.İlk maçdan herkeze bu sezon nasıl fenerbahçe olucak onu göstereceğimizi tahmin ediyorum
eGowiCh
10.Eylül.2011, 00:06
Bir Fenerbahçeli olarak, pek de umurumda olmayan maçtır ve pek de umurumda olmayacaktır alınacak sonuç. Sebebi malum.
Emurafu
10.Eylül.2011, 16:01
Benim onbirim budur !
http://c1109.hizliresim.com/11/9/10/9586.jpg
Saso daha iyi ama kontejana takılıyor. Fevzi oynar.
Metin hoca dünkü taktik antremanında bu onbiri oynattı !
------------Fevzi---------
Garcia-Yalçın-Sedat-Emre
------Gosso---Onur----
Dalmat----Stancu------Culio
------------Tekke--------
Bu oyuncuları bir araya toplayıp özel görüşmede yaptı.Yüzde 90 bu kadro çıkacak. Onur ve Sedat'ı oynatması baya sürpriz oldu. Özellikle Onur sadece koşan ve pres yapan biridir. Ali ondan çok daha iyi oyuncudur.Hakan Özmertte var. Sedat'ı ise samsun maçında hiç beğenmedim.Ağır kalıyor. Madem kontejan var ozaman kalede Saso'yu oynatabilirdi. Hoca sanırım ortasahada pres yaparak fenerbahçeyi durdurmak isteyecek. Gosso-Culio-Onur hatta Dalmat mücadele gücü yüksek oyunculardır. İlk 5 hafta sürekli kadroda değişiklikler olacaktır. 5. haftadadan sonra Gerçek Orduspor meydana çıkar diye düşünüyorum.
Sekopej
10.Eylül.2011, 17:14
Fenerbahçe'nin maçları beni hep heyecanlandırmıştır, şimdi de şampiyonun ilk maçını beklemek ana heyecan veriyor ama maçı izleyemeyeceğim. Maçı izleyemeyeceğim, ilçede Lig TV yok, olan tek yer askeriye, onu da tabur komutanı Fenerbahçeli olduğundan, bu sezon için yeniletmedi sözleşmeyi.
Çevremde iptal edilen Lig TV'leri gördüğümde, Aydınlar'ın açıklamasına şaşırmıyorum, lig sonuna kadar düşme yok diyor, piyon olarak kullanmaya, Fenerbahçe'yi sömürmeye devam.
Aykut Kocaman'ın bir açıklaması vardı, sezon başlayıp biz ard arda maçları kazanırsak, o zaman ligden düşürürler bizi diye. Ben takımı Aykut Kocaman'ın çok iyi hazırladığını düşünüyorum, keşke şampiyon ilk maçında seyircisiyle buluşabilseydi ve daha keyifli bir galibiyet alabilseydi. Aykut Kocaman'ın bu açıklamasına bakarak takımıma güveniyorum, sahaya çıkacak 11 henüz net olmasa da, kim çıkarsa çıksın, bu maçtan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyorum.
SAİT71
10.Eylül.2011, 18:27
Bende bu maçtan ümitliyim. Ordu iyi kadro kurdu bence. Ama hem ligde tecrübesizler, hemde takım kaliteli olsada yeni bir takım sonuçta. Bizim ise bir kaç giden dışında oturmuş lakin yara almış, psikolojik olarak hasarlı bir takımımız var. Sırf bu seneki olaylardan değil, bu takımdaki bir çok oyuncu şampiyonluğu kaçırdığımız sezon F.Bahçe'de oynuyordu. Son bir kaç yılda yaşanılan kaoslar, son anda kaybedilen şampiyonluklar, şampiyon olduktan sonraki süreç vs. yılların yorgunluğunu oluşturuyor. Dolayısı ile üzerlerinde bir baskı vardır. Kimin bu durumda baskı olmaz ki üzerinde. Bir memur bile kendi işinde bu tür şeyleri art arda yaşayınca yeniden o işe başlarken tedirgin olur. Kolay değildi tabiki.
Maçta seyirci olmayacak, çok önemli değil. Belki yeni gelen oyuncularımız içinde avantaj olur bu durum. Baskısız bir ortamda ilk maçlarına çıkmaları daha rahat oynamalarını sağlar. Takımıma başarılar diliyorum. Çok zorlu bir yıl başlıyor. Kazanacağımızı ve yarışın ilk maçından 3 puan alacağımızı tahmin ediyorum...
AykutKocaman
10.Eylül.2011, 19:32
Galibiyet beklemekten çok galibiyet almak zorunda olduğumuz bir maç rakiplere gözdağı vermek için.
A.FaruK
10.Eylül.2011, 19:39
Tahminimce 4 tane atarız. Her ne kadar sıkıntılar yaşasakta lige en hazır takımlardan biriyiz. Seyircisiz maçlardada iyiyiz. Lige galibiyetle başlıcaz inşAllah.
RaSenGan
10.Eylül.2011, 19:46
Orduspor sağlam bir kadro kurdu.Maç seyircisiz diye biliyorum.Şansları yanlarında olursa puanla dönerler Ordu'ya.
Gncl1905
10.Eylül.2011, 19:48
Fenerbahçe güç kaybetti densede hala kadro kalitesi gayet iyi, eğer takımda moraller iyiyse şampiyon bile olabilirler bu sezon.Kadıköy'de de yeni çıkan bir takıma puan vermezler, rahat kazanacakları bir maç olur...
sui generis
10.Eylül.2011, 21:00
eksiklerimiz var ama tabii ki kazanacağız. ben cristian ın oynamasını istiyorum. hazırlık döneminde çok iyiydi. skor tahiminim 4-1 (alex x2 semih x2)
orhanda sakatlanmış
gg yok ziegler yeni geldi serdar yok emre yok
caner - yobo - bilica - bekir
oynar yüksek ihtimal yobo dışındakiler b klası oyuncular bile değil stsl için stancudan gol bekliyorum
goosfraba
10.Eylül.2011, 22:11
ozan kim çıkaramadım.
herhalde defans hattımız, ziegler-yobo-bilica-hasan şeklinde olur.
hasan erbey için iyi şans olur açıkcası.
sananes
10.Eylül.2011, 22:12
GG'nin iyileşme şansı yok muymuş? Hasan'ı değil Bekir'i tercih edecektir hoca sağ bekte.
SAİT71
10.Eylül.2011, 22:12
Oynasın artık şu gençler ya. Kaybedecek bir şeyimiz yok bu sene. Kimse kızmaz kaybetsek bile. Hiç değilse 1-2 genç oyuncuyu takıma ısındırırız. Hasan Recep gibi adamlara şans tanınmalı...
sui generis
10.Eylül.2011, 22:13
Hasan ya da Mehmet topuz oynar sag bekte
Night_Mare17
10.Eylül.2011, 22:18
Hasan ya da Mehmet topuz oynar sag bekte
Mehmet sakat diye duymuştum galiba bir yerde . Ama tam emin değilim .
nannar
10.Eylül.2011, 22:24
Fenerbahçe'li oyuncular kesinlikle sahaya son derece hırslı çıkacaklar fakat ben bu hırsın kaliteli ayaklarda işe yarama ihtimaline karşın bazı oyuncularda ters etki yaparak yapabileceklerinden fazlasını deneyerek maçta kötü performans sergileyeceklerini ve özellikle de maçın seyircisiz oluşu ve Fenerbahçe'deki önemli eksikler yüzünden Orduspor'un da maça ortak olacağını düşünüyorum...
ozan kim çıkaramadım.
herhalde defans hattımız, ziegler-yobo-bilica-hasan şeklinde olur.
hasan erbey için iyi şans olur açıkcası.
bekir yazcaktım karıştırmışım
sarianet
10.Eylül.2011, 22:31
okan alkana ne oldu
SAİT71
10.Eylül.2011, 22:32
KAyseride kiralık o :)
sarianet
10.Eylül.2011, 22:37
serdar sağda oynamaz mı ki selçukda oynuyodu herhalde daum zamanında:D
sarianet
10.Eylül.2011, 22:55
rakiplerimiz puan kaybettikçe üzerimizdeki baskı artıyor
umarım bu maçtan üç puan alırız şampiyonluk yolunda en yakın rakibimizle aramızda olan puan farkını 2ye çıkartırız:D
SaLviO
10.Eylül.2011, 23:36
umarım bu maçtan üç puan alırız şampiyonluk yolunda en yakın rakibimizle aramızda olan puan farkını 2ye çıkartırız:D
Aksam aksam iyi geldi :icon_razz::icon_razz:
A.FaruK
11.Eylül.2011, 01:07
:n: Saygılar Reyiz :n:
RasAnt
11.Eylül.2011, 17:28
Bizim maç pztesi diğer maç cuma çok anlamsız bir fikstür
SAİT71
11.Eylül.2011, 17:32
Bizim maçı neden Cumartesi'ye almadılarsa, banada saçma geldi Pazartesi olması. Bundan sonra hafta içi maçlarda olacak, bence C.tesi ve Pazar günleri tüm 1 haftayı oynatmaları lazım.
Zekirdek
11.Eylül.2011, 17:35
Önünde eğiliyoruz.
sarianet
11.Eylül.2011, 18:57
Eyvallah:D
p.tesi cuma arada dört gün var sorun değil isterse iki günde bi versinler şl gitmiş zaten
BleedingMoon
11.Eylül.2011, 19:04
şampiyonlar ligi'nden şutlandığımız için tff bizle dalga geçiyor galiba. alın size o çok istediğiniz haftada 2 maç. hayrını görün.
RT @sporxcom: Fenerbahçe'de Alex, Orduspor karşısında kariyerinin 900. maçına çıkacak.
SAİT71
11.Eylül.2011, 21:20
Kocaman'ın kafasındaki 11
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/semih_bilica_55767.jpg
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda Orduspor maçında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:
Spor Toto Süper Lig'de yarın Kadıköy'de seyircisiz maçta Orduspor'u konuk edecek Fenerbahçe, rakibini yenerek sezona 3 puanla başlamak istiyor. Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla yaptığı maçta taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-lacivertliler, kendi evinde taraftarından yoksun mücadele edecek.
Süper Lig'in son şampiyonu sarı-lacivertliler, Orduspor karşısında alacağı galibiyetle kaldığı yerden devam etmek istiyor.
-SAKATLIKLAR CAN SIKIYOR-
Fenerbahçe'de Orduspor maçı öncesi 4 oyuncunun sakatlığı bulunuyor. A Milli Futbol Takımı'nın Kazakistan ve Avusturya maçları sürecinde sakatlanan Emre, Gökhan Gönül ve Serdar Kesimal'a, önceki günkü antrenmanda sakatlanan Orhan Şam da eklenmişti.
Sezonun ilk maçı öncesi yaşanan bu sakatlıklar, Orduspor mücadelesi öncesi teknik heyeti sıkıntıya soktu.
-MUHTEMEL 11-
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın sakatlıkları bulunan futbolcuların yokluğunda Orduspor maçında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:
Volkan Demirel, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Selçuk, Dia, Alex, Semih
-TARAFTAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYACAK-
Sezonun ilk maçında sarı-lacivertli ekibe stat içinde destek veremeyecek Fenerbahçeli taraftarlar, maç öncesi yapacakları organizasyonlarla takıma moral verecek.
Takımın stada hareketinden önce Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde toplanmayı planlayan taraftarlar sarı-lacivertlilere coşkulu bir uğurlama yapacak.
Stada kadar konvoy yaparak takıma eşlik edecek taraftarlar, stat dışından takıma destek verecek. Bu arada, internet ortamında taraftarlardan, maçtan sonra Fenerbahçe'nin rejenerasyon çalışmasını statta yapması ve kapıların açılarak taraftarın tribünlere alınması önerileri yapıldı.
sporx.com
Umarım Bilica bu sezon oynatılmaz. Tekrar o eski günlerdeki kabusları görmek istemiyorum. Hasan'a razıyım eksiklikte yada rotasyonda ama Bilica olmaz. Hata yaparsa hele kaldıramam. Hasan yapsın yapacaksa hatayı. Ne kaybeceğiz ki ?
Varonil
11.Eylül.2011, 21:54
Kaldırım açıkta yerimizi alacağız Pazartesi akşamı Fenerbahçemiz için :) Bütün olumsuzluklara rağmen sahada Fenerbahçe'yi izlemeyi çok özledim.İstanbulda olup da Fenerbahçeliyim diyen herkes bir şekilde stat çevresinde olmalı Pazartesi akşamı,her ne kadar mesai çıkışı olsa da.
attirson
11.Eylül.2011, 21:55
Ziegler , Bienvenu ve Yobo kondisyon antreman olarak filan hazırmış.Yani Aykut Hoca yenilerin oynaması aykut hocaya bağlı.
RasAnt
11.Eylül.2011, 22:59
puan kayıplarının ardından 3 puanla başlamak güzel olacak
sarianet
11.Eylül.2011, 23:15
İnşallah fenerbahçemiz yarın FUTBOLUN SAHADA oynanması gerektiğini ve rakiplerin sahada yenilmesinin gerektiğini herkese gösterir:)
sananes
11.Eylül.2011, 23:48
Umarım yenileri oynatır Aykut Hocamız.Zaten fazlasıyla eksiğimiz var o yüzden daha kaliteli oyuncuların sahada olmasından yanayım.Yani Caner sol bek oynamamalı Ziegler oynamalı mesela.Forvet için fark etmez Semih Bienvenu seçimi ama Yobo ve Ziegler oynamalı.
SAİT71
12.Eylül.2011, 03:56
Ziegler stoper oynarmı?
7 tane yabancı var dizilişte. Bunun 1 tanesinden vazgeçip bir kadro oluşturulabilir. Ben karar veremedim hangisini çıkarabiliriz ama şöyle bir kadro olabilir mi acaba diyede düşündüm... :
http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/223365_Fenerbahce_SK.jpg
nekop
12.Eylül.2011, 04:25
Ben bu Bienvenu transferini yeni öğrendim. Günlerdir takımdan birine takılan lakap falan sanıyorum. :D
BleedingMoon
12.Eylül.2011, 04:27
ziegler uzun boylu ama stoper oynaması zor. en azından aykut hoca'nın deneyeceğini sanmıyorum.
ben aykut hoca'nın emre'nin yokluğunda mehmet topuz'u öyle pek de oyun kurucu olarak oynattığını görmedim. muhtemelen orta saha selçuk ve cristian 2'lisinden oluşur. iyimser bir bakış açısıyla; selçuk son milli maçta fena oynamamıştı. cristian da aykut kocaman'ın ısrarla beğendiğini söylediği bir isim. hazırlık karşılaşmalarında fena değildi. ancak kötümser bir bakış açısıyla; mesele şu ki selçuk ve cristian'ın defolarını kapatan adam emre. selçuk-cristian ikilisi bize geçen sezon saç baş yoldurdu. büyük ihtimalle yarın da öyle olacak. umarım yanılırım.
sağ bekte bekir'i izlemeyeli uzun zaman olmuştu zaten. hasret gideririz. takımda serdar'la birlikte 2.5 tane sağ bek var. 3 isim de sakat. şanssızlığa bak ki sağ bek yine bekir'e kalıyor. of...
sananes
12.Eylül.2011, 05:12
Bana yaptırsa Aykut Hoca takımı, Volkan-Hasan-Bekir-Yobo-Ziegler-Cristian-Mehmet Topuz-Sezer Öztürk-Dia-Bienvenu-Alex 11'i ile çıkarım.Yani hazırlık kampında denediği 4-3-3 sistemine sadık kalarak.Orta sahada Mehmet, Emrenin oynadığı gibi Sezer'de Mehmet'in oynadığı gibi oynar.Mehmet hazırlık kampında daha ofansif oynadı orta sahanın ortasındaki oyuncularımız arasında çünkü.
Aykut hoca tabiki böyle çıkmayacaktır.Bekir'i sağ beke alır muhtemelen Bilica'yı stopere, yabancı sorunundan dolayı da Ziegler---Caner ya da Bienvenu--Semih değişikliğiyle çıkar.
Varonil
12.Eylül.2011, 10:38
Aykut Hoca'nın dün akşam ki açıklamalarından anladığım kadarıyla bu akşam şöyle bir ilk 11 çıkacak büyük ihtimalle ;
Volkan
Bekir
Bilica
Yobo
Ziegler
Cristian
Selçuk
Mehmet
Dia
Alex
Semih
sui generis
12.Eylül.2011, 10:48
Aykut Hoca'nın dün akşam ki açıklamalarından anladığım kadarıyla bu akşam şöyle bir ilk 11 çıkacak büyük ihtimalle ;
Volkan
Bekir
Bilica
Yobo
Ziegler
Cristian
Selçuk
Mehmet
Dia
Alex
Semih
geçen seneki gibi işte. dia solda mehmet sağda. emre yoksa cristian-selçuk. böyle çıkması yüksek ihtimal.
attirson
12.Eylül.2011, 12:55
Artık Stoch'u 11de başlatsa 5-6 maç iyi olucak hep Mehmet'i oynatıyor.
Neron_FB
12.Eylül.2011, 13:01
Bizim maç pztesi diğer maç cuma çok anlamsız bir fikstür
Fenerbahçe'nin ilk 4 maçı sırası ile pazartesi, cuma, salı, cuma günleri oynanacak.. :schaf:
Eğer gerçekten de Lig sonuna kadar mahkeme kararı açıklanmazsa bu sene Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansının geçen seneye göre bile daha fazla olduğunu düşünüyorum. Takım geçen seneki maçlardan çok daha hırslı çıkacaktır maçlara.. Yeni forvetimiz uyum sağlarsa takıma tadından yenmez.. Bu maçı 3-1 alırız ( alex, semih, cristian )
Zekirdek
12.Eylül.2011, 13:13
Artık Stoch'u 11de başlatsa 5-6 maç iyi olucak hep Mehmet'i oynatıyor.
Ama Mehmet'te formayı hakediyor.
Varonil
12.Eylül.2011, 13:19
Hem Stoch hem de Dia oynadı mı çok açık veriyoruz ortasahada.Aykut Hoca da bunu gördü geçen senenin ilk maçlarında.Mehmet Topuz ortasahaya enerji katan bir isim,sağ çizgide oyunun iki yönünü de başarılı oynuyor.Bu durumda Stoch'un çok çalışıp Dia'dan formayı kapması gerekiyor.Şu anki Dia'nın antreman ve hazırlık maçlarındaki performanslarına baktığımız zaman Aykut Hoca'nın öncelikli tercihi İssiar Dia.
seyirci olsaydı 5-0 dicektim ama ne yazıkki seyirci yok 2-0 veya 3-0 biter o tempoda bi maç bizim takımın klasik ilk 20 dk boğucu baskıda gol bulucağını düşünüyorum hem Orduda alışık değil buna.
goosfraba
12.Eylül.2011, 16:03
Fenerbahçe 11 i : Volkan, Bekir, Yobo, Bilica, Ziegler ,Dia, M.Topuz, Selçuk, Stoch ,Alex, Semih
SAİT71
12.Eylül.2011, 16:05
Dia ve Stoch tercihi doğru, Semih ile başlamasıda avantaj olabilir. Umarım Bilica ve Selçuk-Baroni üçlüsü bir kaza yapmazda maçı alırız...
RasAnt
12.Eylül.2011, 16:40
Baroninin olmaması güzel Dia Stoch 2 lisini görmek harika Kaptan Alex eşliğinde fark atarız bugün ama seyirci yok seyirci olsa banko fark olurdu şimdi belki 2-3 gol olur
BleedingMoon
12.Eylül.2011, 16:42
iyi bekir haricinde kadro fena değil. hoca has adamı cristian'ı stoch ya da dia'nın yerine neden düşünmedi acaba? stoch ve dia'ya güveniyor belli ki.
SAİT71
12.Eylül.2011, 17:21
Acaba Bienvenu'yu oyuna alırsa hangi değişiklikleri yapar? En az 2 değişiklik lazım...
F.Bahçe taraftarından anlamlı pankart!
Fenerbahçe'nin Orduspor'u konuk edeceği maçta Süper Lig'deki ilk maçında, sarı lacivertli taraftarlar futbolculara moral niteliği taşıyan anlamlı bir pankart yaptı.
Yeni sezona Orduspor maçı ile başlayacak olan Fenerbahçe'yi, seyircisiz karşılaşmada bir sürpriz bekliyor.
Ukrayna ekibi Shaktar Donetsk ile oynanan maçta taraftarların sahaya girmesinin ardından 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe, ligdeki ilk karşılaşmasında Orduspor'u konuk edecek.
Takımı Samandıra Tesisleri'nden itibaren konvoylar eşliğinde stada kadar getirecek olan Fenerbahçe taraftarı, Türk Telekom Tribünü'ne de anlamlı bir pankart asarak oyunculara moral verecek.
Okul Açık'ın yaptığı pankartta "Milyonlarca taraftarin yuregi,siper etti sana kendini" yazısı bulurken diğer tribünlerde de çeşitli parnkartların yer alacağı öğrenildi.
http://adm.superfb.com/img/2011/09/12/396127097.jpg
sporx.com
Cengo
12.Eylül.2011, 18:17
Bekir'in sağ bekte olmasından duyduğum sıkıntıyı anlatamam.
Revolution
12.Eylül.2011, 18:31
Fenerbahçe rahat kazanacaktır.
ShevAnil
12.Eylül.2011, 18:40
Orduspor hazırlık maçlarında öne geçtiği anlarda avantajını koruyamadı, burda da öne geçer ve gollü maç olur.
Matteo Ferrari
12.Eylül.2011, 18:43
fenerbahçe yener ya, hatta yenmeli.
kahretsin yine fener'e iddaa oynadım. objektif düşünemiyorum.
urwrdskkn
12.Eylül.2011, 18:46
ben sadece beklemekle yetniyorum çünkü ilk haftalar süpriz sonuçlara gebe olmuştur her zaman
sananes
12.Eylül.2011, 18:48
fenerbahçe yener ya, hatta yenmeli.
kahretsin yine fener'e iddaa oynadım. objektif düşünemiyorum.
trabzonspor'dan tam 243 liram gitti o yüzden durumunu anlayabiliyorum:) ama rahat ol ilk yarılı,handikaplı her şekilde yenecektir fenerbahçe
geçen sene kuponda trabzona oynadım 3 maç geldi eskişehir maçında nasıl olsa alır dedim o zamana kadar ne FB nede TS puan vermedi tüm parayı bastım ama o maç 0-0 bitti buda bi şans :)
fbdevil190737
12.Eylül.2011, 19:46
Fenerbahçemizin 2011-2012 sezonunun ilk maçında Orduspor ile yapacağı karşılaşmaya çıkacak ilk 11’imiz şöyle:
Volkan Demirel, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Fabio Bilica, Reto Ziegler, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Issiar Dia, Alex de Souza, Semih Şentürk.
fenerbahce.org
sananes
12.Eylül.2011, 19:52
Hocanın Cristian'dan vazgeçmesi şaşırtıcı olurdu zaten.Hayır yani kendi sahanda lige yeni çıkmış bir takımla oynuyosun, 2 tane ön liberoyla çıkmak zorunda değilsin.Biraz cesur olmalı Aykut Hoca ilk günlerindeki gibi.
ParduS
12.Eylül.2011, 20:22
Golü erken bulmamız gerektiğini düşünüyorum. Gol geciktikçe Ordu'nun direnci artacak, bizim takımada baskı binecektir. Ordu kendini ispat etmek isteyecek bu maçta. Dikkatli olmamız lazım, savunmamız pek hoş görünmüyor buradan bakıldığında.
1-0 olsun bizim olsun.
C h A o S
12.Eylül.2011, 20:47
Orduspor'un 11'i; Saso, Garcia, Yalçın, Sedat, Emre, Onur, Gosso, Culio, Stancu,Dalmat, Tekke
SAİT71
12.Eylül.2011, 20:49
Culio, Stancu felan baya aştı ordu kendini :) Daha geçen sene Galatasaray'da oynayan adamlardı bunlar...
byariff
12.Eylül.2011, 20:54
Culio sol tarafta oynarsa bekiri hallac pamugu eder dusuncesindeyim..
uAburak89
12.Eylül.2011, 20:56
Culio, Stancu felan baya aştı ordu kendini :) Daha geçen sene Galatasaray'da oynayan adamlardı bunlar...
Culio hala oynar her türlü Galatasaray'da, dünkü takımın orta sahasında Culio olsa sonuç başka olabilirdi bence.
Fenerbahçe bugün kazanır, motivasyonu üst düzeyde bir takım ve bununla doğru orantılı olarak kaliteli futbol bekliyorum ben. Orduspor belki 1 gol bulabilir, Fenerbahçe savunması alışagelmiş kalitesinden biraz uzak çünkü bugün ama ilk gol Orduspor'dan gelirse Fenerbahçe maçı farklı kazanır diye düşünüyorum.
fatih tekke 6 pastan boş kaleye kaçırdı
byariff
12.Eylül.2011, 21:25
Culo bekiri gecerek iceri girdi fatih tekke bombos kaleye gonderemedi auta atti
Stan13
12.Eylül.2011, 21:28
Fatih Tekke'nin içine Güiza kaçmış.
byariff
12.Eylül.2011, 21:35
baroni atti Miguel garcia ofsayti bozdu
sananes
12.Eylül.2011, 21:40
Ziegler çok kötü oynuyor şu ana kadar.
ParduS
12.Eylül.2011, 21:43
O değilde yedeklerimiz içerisinde ne stoper ne de sağ bek var.
byariff
12.Eylül.2011, 21:45
ordu gosso ile net bir gol kacirdi
sananes
12.Eylül.2011, 21:46
Stoperimize bişey olursa Bekir'i oraya kaydırıp Mehmet'i sağ beke çeker.Sağ bekimize bişey olursa yine Mehmet'i çeker ileriye adam alır.Bu sorun değil de çok aksıyoruz.İki ön liberoyla,Bekirle ve Semih'le olmaz bu iş.Herkes Bilica deyip duruyor ama asıl bu isimler fenerbahçe formasını hak edecek kadar yetenekli değiller.
anil luque
12.Eylül.2011, 21:50
İlk yarıda Ordu çok rahat 3ü 4ü bulabileceği pozisyonları buldu. Fenerbahçe eksiklerinin de sebebiyle tel tel dökülüyor bence şu ana kadar. Soyunma odasına önde gitmeleri büyük şans. İlerleyen haftalarda eksiklerin de dönmesiyle daha iyi olacaktır tabi.
SaLviO
12.Eylül.2011, 21:51
Semih kötü oynuyor selçuk baroni ikilisi çok pasif
fbdevil190737
12.Eylül.2011, 21:52
İlk yarı'yı çok üst düzey oynamasak bile üstün mücadelemiz ile 1-0 önde kapadık . Öyle fark yaratan bir oyuncumuz yok şu ana kadar sadece Dia hücumda iyi işler yaptı . Ziegler ile de anlaşması göze çarpıyor . Ziegler ilk maçı olduğundan dolayı tedbirli olmak için o sık yaptığı topla dribbling'lerini yapmadı fazla bu sezon Dia ile iyi işler yapacaklardır .
BleedingMoon
12.Eylül.2011, 21:55
bekir... allahım... fenalık geçirecek gibi oluyorum top o adamın ayağına değdiğinde.
byariff
12.Eylül.2011, 21:56
Culio ve gosso harici oynuyan adam goremedim Ordusporda Hele fatih tekke Kadroya bile almam.
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:03
topuzun bekire yardım etmesi lazım bekire mecburuz malesef selçuk yerinden kıpırdayamıyor mağlum defansif bir oyun sergilememiz lazım oyunun ofansif olabilmesi için yapılabilicek fazla şey yok ancak bekirin biraz gaz alması gerek ve topuzun çift kişilik oynaması lazım fakat bu imkansız.!
sarianet
12.Eylül.2011, 22:04
fatih tekkeyi yarın merkeze alırlar:D
http://img.vol.io/yazete/pics/news/120920112049007378986_2.jpg
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:06
evet fatih sönmüş bir adam emin olun güiza bile atardı...
sananes
12.Eylül.2011, 22:07
Biz Fenerbahçe'yiz.Çok mu zor Selçuk ya da Baroni yerine Gökay'ı koymak.Ne yani çocuk oynasa daha kötü olmaz herhalde takım.Semih Semih diyoruz son 2-3 senedir ileriye tek bir adımı yok sürekli geriye gidiyor.Bekir kim yahu ya stoper oynatacaksın ya oynatmayacaksın bu kadar nettir.Beni koysan daha iyi oynarım sağ bekte.Hafi beni koymadın:) Mehmet Topuzu çek o zaman oraya.Dia'yı sağa çek,Uğur Boral'ı Sezer'i al.Zor değil kombinasyonları değiştirmek,korkak olmamak gerek sadece.
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:10
Biz Fenerbahçe'yiz.Çok mu zor Selçuk ya da Baroni yerine Gökay'ı koymak.Ne yani çocuk oynasa daha kötü olmaz herhalde takım.Semih Semih diyoruz son 2-3 senedir ileriye tek bir adımı yok sürekli geriye gidiyor.Bekir kim yahu ya stoper oynatacaksın ya oynatmayacaksın bu kadar nettir.Beni koysan daha iyi oynarım sağ bekte.Hafi beni koymadın:) Mehmet Topuzu çek o zaman oraya.Dia'yı sağa çek,Uğur Boral'ı Sezer'i al.Zor değil kombinasyonları değiştirmek,korkak olmamak gerek sadece.
sezer le cristian aynı tipte oyuncular ancak selçuğun yerine gökayı alıp mehmeti sağ beke çekip bekirle blicayı yer değiştirdikten sonra blicayı stoch la değiştircen stoch sağda mehmet bekte göky cristianda ortada olabilir ancak.
Night_Mare17
12.Eylül.2011, 22:23
Stad dışında mikrofon bulunuyormuş .
byariff
12.Eylül.2011, 22:24
Saha dışına mikrofon koyup sesi yayına aktaran Ligtv"yi Kiniyorum :)
uAburak89
12.Eylül.2011, 22:25
Maçta futbol adına pek bir şey yok, futbol dışı dikkatimi çekenler; ligtv spikerleri, ligtvnin dışardaki taraftarın sesini mikrofon ile duyurmaya çalışması, Baroni'nin gol sevinci, bir de merak ediyorum Şekip Mosturoğlu'nun neden t-shirti yok ?
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:27
Bekirin kafası güzel
anil luque
12.Eylül.2011, 22:29
Biz bağırınca sesi kısanlarla aynı kişiler değil mi bu dışarıya mikrofon koyanlar ? Allah islah etsin..
Bienvenu ilk kez sahada.
sananes
12.Eylül.2011, 22:32
Saha dışında mikrofon olduğu bilgisinin kanıtı,kaynağı nedir?
Diyelim ki mikrofon var bunu lig tv'nin koyduğunun kanıtı nedir? Kulüpte bunu düşünmüş olabilir ki ben oturduğum yerden dahi düşünmüştüm.
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:36
bu arada mikrofonun olup olmadığına dair hiçbir delil yokken konuşmanız lig tv nin mikrofon koyup sahaya yetiştirdiğini söylemekte yanlıştır bu bilgi nereden geldi bilmiyorum ama hani mikrofon olması mümkün olabilir bunu bilemem mikrofon olabilir fakat bunu lig tv ye yüklemek ve hiçbir delil veya olduğuna dair bir bilgi göstermeden bunları söylemek nedir ben anlayamadım ? Maça gelirsek evet çok sıkıcı bir maç ve bu gidişle kalemizde gol görürsek şaşırmayın galibiyerin sebebide sadece ordunun çok fazla kötü olması.
uAburak89
12.Eylül.2011, 22:39
Valla şahsen benim kanıtım yok, kulüpte yapmış olabilir onu düşünmemiştim. Ya da hafiften bir tezahürat veriliyor olabilirler. Bir şey var yalnız, o bariz farkediliyor.
anil luque
12.Eylül.2011, 22:42
Alex müthiş bir roveşata vurdu kaleci çeldi.
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:42
Belki karşılaştırmak şuan saçma olabilir fakat bu takım ordu değilde başka bir takım olsaydı çok kötü olurdu. Bu arada alex bir rovaşata çekti kaleci güzel çıkardı topu olsaydı sezonun golü olabilirdi.
sananes
12.Eylül.2011, 22:44
Bir penaltımızı da hakem es geçti gibi geldi bana:)
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:46
Bir penaltımızı da hakem es geçti gibi geldi bana:)
Valla ben görmedim ama galiba sanki bi ara top ceza sahası için ordulunun elinemi çarptı yoksa benmi yanlış hatırılıyrum hakkaten
byariff
12.Eylül.2011, 22:46
Caner"in pozisyonunu diyor galiba Sananes
sananes
12.Eylül.2011, 22:48
Caner'in bacak arası atıp rakip tarafından engellendiği pozisyon penaltıydı.
FenoMachine
12.Eylül.2011, 22:50
Yuh be az önce nerdeyse 2 ye 1 bi pozisyon üretemediler :D bu arada ordu gerçekten çok kötü oynuyor.bizde defans yapıyoruz valla eziyet bu maçı izlemek sırf fb nin maçı diye izlerim yoksa isterse barça real olsun izlemem
anil luque
12.Eylül.2011, 22:51
Caner'in bacak arası atıp rakip tarafından engellendiği pozisyon penaltıydı.
Tekrarını gösterdi mi ? Ben göremedim de. Maç yayınından da anlaşılması zor bir pozisyon.
sananes
12.Eylül.2011, 22:52
Tekrarını bir kez gösterdi evet zaten bacak arası olduğunu da tekrarında fark ettim:)
anil luque
12.Eylül.2011, 22:53
Tekrarını bir kez gösterdi evet zaten bacak arası olduğunu da tekrarında fark ettim:)
Pekala teşekkür ettim. Bu arada uzatmalar 2 dakika ve Ordu varıyla yoğuyla saldırıyor.
sananes
12.Eylül.2011, 22:55
Zevksiz bir açılış maçıydı.Eksiklerimiz dönmediği sürece sürekli puan kaybetme riskimiz var.2 ön libero ile olmaz bu iş.Ayrıca 19'da 18 oldu:)
byariff
12.Eylül.2011, 22:57
Caner"in pozisyonunu net olarak gormedim icerdemi disardami diye.
maca gelirsek fenerbahcede eksik olmasina ragmen 1-0 guzel sonuc diye dusunuyorum Bilica iyiydi bugun sanki bana oyle geldi,ziegler fena degildi aliscak daha bienvenu hizli seri bi oyuncu.
orduya gelirsek ozellikle bu 3 oyuncusunu begendim Culio,Fornezzi(Kaleci),Ve Gosso"yu Culio haricinde takimda top yapan ileriye tasicak adam yok bence bu sonradan giren riberio"da fena degildi ve son olarak fatih tekke bitmis onun yerine irfan basaran oynayip Stancuyu Forvet olarak oynatsa daha iyi olur Metin diyadin Tebrikler Fenerbahce Basarilar Orduspor.
sananes
12.Eylül.2011, 22:58
Gs yabancı sıkıntısı ortadan kalkmışken Culio ve Stancu'yu neden yolladı anlamıyorum.Hadi Stancu neysede Culio çok iyi bir alternatif olabilirdi.
eng1n
12.Eylül.2011, 22:58
son 20 dakikayı falan izledim tempo çok düşüktü yine de rakiplerin puan kaybettiği hafta da kazanmak güzel ayrıca Bienvenu'yu beğendim, bugün çok etkili olamasa da ligin en çirkef 2 stoperine karşı oynuyor sonuçta.
İzlediğim bölümde Culio çok iyi oynadı, Stancu yine sahada pek görünmüyordu.
anil luque
12.Eylül.2011, 22:59
Ordusporlu oyuncuların bilhassa Fatih Tekke'nin bugünlük beceriksizliği fenerbahçeye 3 puanı getiren en büyük etmen oldu bugün. Eksikler düzelene kadar fenerbahçenin işi zor açıkçası.
Deus Dominus
12.Eylül.2011, 23:00
Orduspor forveti Fatih Tekke yerine herhangi başka birisi olsaydı daha farklı olabilirdi sonuç :) Fizik olarak çok düşmüş Fatih, ne kadar katkı verebilir Ordu'ya muamma...Sezon yeni başladı, takımlar haftalar geçtikçe daha oturacak tabii ki ama Fenerbahçe karşısında Orduspor bariz üstündü bence. Savunma hatasından bir gol bulmasaydı sonuç ne olurdu bilemiyorum. Sezona 2 puanla başlamak iyidir, birde eksikleri iyilşip takıma döndüğünde (özellikle Erme Belözoğlu ve Gökhan Gönül) Fenerbahçe futbolunu daha iyi yansıtacaktır sahaya.
attirson
12.Eylül.2011, 23:01
Maçın sonlarına doğru mutlak gol şansı vardı kontra atakta Niang olsa kesin gol olabilicek bir pozisyondu Bienvenu koşu yapamadı defansın arkasına.
titates1
12.Eylül.2011, 23:03
Şampiyon kazandı , sokağı sahaya taşıyan , taraftar , bugün gücünü herkese bir kez daha gösterdi
sananes
12.Eylül.2011, 23:05
Sadece Emre olsa üstün olarak takım olurduk.Orta sahaya iki ön libero koyarsan üstünlüğü rakibe verirsin,karşındaki lige yeni çıkmış dahi olsa.
bienvenu nun semihten bi farkı yok gibi geldi bana fener kötü oynadığı bi maçta şansıyla kazandı. bu arada fatih tekke futbolcu falan değil bıraksın artık o topu halısahada kaçırsan döverler ya
KanaKe
12.Eylül.2011, 23:06
Maçta futbol adına pek bir şey yok, futbol dışı dikkatimi çekenler; ligtv spikerleri, ligtvnin dışardaki taraftarın sesini mikrofon ile duyurmaya çalışması, Baroni'nin gol sevinci, bir de merak ediyorum Şekip Mosturoğlu'nun neden t-shirti yok ?
mikrofon koyulsa ses spikerlerin sesi kadar net gelirdi..
Fernando Gago
12.Eylül.2011, 23:08
Helal olsun büyük taraftara , helal olsun oyuncularımıza !!
Şampiyon Kaldığı Yerden Devam !!!
byariff
12.Eylül.2011, 23:09
mikrofon koyulsa ses spikerlerin sesi kadar net gelirdi..
Ses Cok ama cok net geliyordu ayni maci izlemedik galiba. :) ozetini veya 90 dakka full anlatimi tekrar izlemeniz dilegi ile
sananes
12.Eylül.2011, 23:11
Ses Cok ama cok net geliyordu ayni maci izlemedik galiba. :) ozetini veya 90 dakka full anlatimi tekrar izlemeniz dilegi ile
Mikrofon olduğunu ve Lig tv'nin koyduğunu söyleyenlerden biri de sizdiniz.Kaynağınızı öğrenebilir miyim?
attirson
12.Eylül.2011, 23:11
Biz bağırınca sesi kısanlarla aynı kişiler değil mi bu dışarıya mikrofon koyanlar ? Allah islah etsin..
Bienvenu ilk kez sahada.
Küfür ettiğinizde sesi kısmak yerine arttırıcaklar mı ?
anil luque
12.Eylül.2011, 23:17
Küfür ettiğinizde sesi kısmak yerine arttırıcaklar mı ?
İçinde en ufak bir küfür olmadığı halde sesi kısılan bestelerimiz de var istersen özelden atarım linkini kardeşim. Maç konusunda bunu konuşmak doğru olmaz.
titates1
12.Eylül.2011, 23:22
İçinde en ufak bir küfür olmadığı halde sesi kısılan bestelerimiz de var istersen özelden atarım linkini kardeşim. Maç konusunda bunu konuşmak doğru olmaz.
Ben beşiktaş maçlarını izlerken küfür dışında kısıldığını hiç görmedim hatta bazen fazla açık olduğunu bile düşündüğüm oluyor, teknik aksaklık vb. şeyler dolayısıyla olmuş olabilir .
Şu mikrofon var diyenler bir kanıt göstersinler veya ekşide okuduk buraya yazdık biz de bilmiyoruz desinler.
fbdevil190737
12.Eylül.2011, 23:22
Çok eksiğimiz olmasına rağmen kazanmamız çok iyi oldu rakiplerimizde puan kaybetmişken , eksikler dönünce çok daha sağlam takım olacağız . Bugün Fatih Tekke bende de büyükhayal kırıklığı yarattı . Trabzon'da iken ligin en beğendiğim santraforlarındandı kafayla , ayakla inanılmaz goller atardı ancak yaşının da etkisiyle hem fizik hem mental olarak çok çökmüş.
byariff
12.Eylül.2011, 23:23
Mikrofon olduğunu ve Lig tv'nin koyduğunu söyleyenlerden biri de sizdiniz.Kaynağınızı öğrenebilir miyim?
maci izledinmi ? maci izliyenler cevap versin ozman Sesler gayet cok net geliyordu Mikrofon vardi Bu arada lafimi geri alayim Ligtv"mi koydu Kim koydu bilmiyorum Kaynak Benim maci izledigim icin simdi twitteri actim sahsen ordanda 3-4 kisi soledi amacim tartisma yaratmak degil olan seyi soledim
attirson
12.Eylül.2011, 23:25
Ya benim anlamadığım niye herşeyde bir katakulli aranıyor kanıtınız varsa tamam ama kanıtsız sallama olmuyor.
uAburak89
12.Eylül.2011, 23:29
Nihat Özdemir'in çıkıp decoder alın demesi de ilginç oldu.
KanaKe
12.Eylül.2011, 23:41
stadin disinda kim bilir kac bin taraftar var sesin cok gelmesi normal.. attirson arkadasin dedigi gibi sürekli bir katakulli aramayin.
AykutKocaman
12.Eylül.2011, 23:45
Dışarıdan gelen taraftar sesi ve Baroni'nin gol sevinci çok güzeldi.
Stan13
12.Eylül.2011, 23:46
Bunu diyen bir yönetici varken stad dışına mikrofon koymak çok normal birşey.
Night_Mare17
12.Eylül.2011, 23:47
stadin disinda kim bilir kac bin taraftar var sesin cok gelmesi normal.. attirson arkadasin dedigi gibi sürekli bir katakulli aramayin.
Mikrofon olduğunda katakulli aramaya gerek yok . Sesin sesinden belli mikrofon olduğu stada gelmesine bir şey demiyoruz .
Neron_FB
12.Eylül.2011, 23:49
kaldığımız yerden devam etmemiz çok iyi. Orduspor'u küçümseyenler var ama bu takım anadolu takımları arasında kaliteli olanlardan biri, sadece henüz oturmamış bi kadroya sahipler. Ordu'daki her maçta da favori olurlar bence. Bu sebeple zor bi maçtı ve kazanmamız çok iyi oldu. Tebrikler Şampiyon !
titates1
12.Eylül.2011, 23:52
Orduspor için herkes çok iyi dedi ama bence eski kadrolarına takviyeyle yola devam etselerdi çok daha iyi olurdu , bucaspor'u gördük geçen sene böyle , ayrıca eski oyunculara da ayıp adamlar çalışıyor didiniyor ligden çıkmak için , niye çıkmaya uğraşsınlar ki oynayamayacaklarsa ?
Karabük çekirdeğini koruyup takviyelerle yoluna devam etmişti , başarı ve vefa örneği olarak onları gösterebilirim , bundan sonra ligden çıkan takımların da bu takımı örnek almalarını tavsiye edebilirim(tabi kimse bu tavsiyemi görecek değil :p )
AykutKocaman
12.Eylül.2011, 23:55
O sesin gelmesi çok normaldi.Mikrofon olayı buna ihtimal vermeyenlerin bir söylentisi sanırım.
MuraTBudaN
13.Eylül.2011, 00:05
Mikrofon var yada yok bence önemli olan taraftarın oradan takımını desteklemesidir diye düşünüyorum.
Maçta şanssız olan taraf Orduspor'du Fatih Tekke maçı koparabilecek fırsatları teker teker harcadı.Beğenilmeyen Bilica 2-3 net pozisyonda ölümüne mücadele etti.Semih'in direkten dönen şutuyla alexin röveşatası muhteşemdi.Sezona galibiyetle başladık umarım böylede devam eder.
attirson
13.Eylül.2011, 00:05
Fatih Tekke bir takıma zarar bence forvetsiz çıksalardı daha iyiydi.
uAburak89
13.Eylül.2011, 00:09
Niye bu kadar alınganlık yaptınız, kanıt diye tutturdunuz ben anlamadım. Taraftara bir şey diyen yok ki, gitmişler takımlarını desteklemişler, gölge düşürmek için yazmadım ben mikrofon diye. Gelen ses gayet netti, kanıt da kendi kulaklarım. Duyduk, yazdık. Zaten ligtv yapmıştır dedik, şike soruşturması kapsamında diğer kanallar ve gazetelere nazaran ligtv'nin tutumu oldukça farklıydı. Zaten öyle olmak zorunda, işin ucunda ciddi para var. Ayrıca Ali Koç çıktı biz bu ligte oynamak istemiyoruz dedi, Nihat Özdemir decoder alın dedi, bu nasıl mantık ?
C h A o S
13.Eylül.2011, 00:27
Böyle bir şeyi derken Ligtv'yi mi kast etti?Taraftarlar iptal ettiriyor ama yöneticinin böyle bir şeyi demesi baya manidar geldi.
Bu arada mikrofon var yok bilmem ama ntvsporda 15-20 bin kişi var denildi.Eğer öyleyse stada çok rahat gelir ses.
Nedvedmania
13.Eylül.2011, 00:29
Nihat Özdemir'in açıklamasını şimdi izledim. 5-6 dakika boyunca nefes almadan taraftar Lig TV üyeliklerini iptal ettirmesin diye yalvardı resmen.
KanaKe
13.Eylül.2011, 00:30
nihat özdemir 60 yasinda adam yasliligina vermek lazim anlik bir dalginlikla söylemistir.
C h A o S
13.Eylül.2011, 00:36
Yanlız taraftar Nihat Özdemir'e baya tepkili.Zaten istifa edincede baya tepki görmüştü.Bir daha geri dönmesi onun açısından iyi olmadı.
EndoplazmiK RetikuluM
13.Eylül.2011, 00:53
Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada kazanarak lige puan farkıyla başlamak çok iyi oldu. Eksiklerimiz geri dönünce daha oturmuş bir takım görüntüsü sergileyeceğiz.[/B]
RasAnt
13.Eylül.2011, 01:13
Stad dışındaki taraftarı görseydiniz mikrofon falan diye taşlamazdınız çamur at izi kalsın alıştık artık bunlara,böyle bir taraftarız işte seyircisiz oynanan maçta çok net 55.000 kişinin sesini duymuşsunuz daha ne denirki bu taraftara.
Çok eksiğe rağmen ilk maçta 3 puan almak güzel
Nocna Mora
13.Eylül.2011, 01:36
Çoğu kişinin aksine, ben Orduspor'u çok beğendim. İkinci yarıyı izlemedim ancak ilk yarı süresince Orduspor oyuna hakim olan taraftı. Yeni bir yapılanmaya gittiler ve çok iyi transferler yaptılar. Yeni bi kadro. Yenilen gol tamamen uyum sorunuyla alakalıydı. Culio sahanın her yerinde görevini yapmaya çalıştı. Gusso, Dalmat ve diger yabancılarda gerçekten iyiydiler. Stancu asıl mevkiisi olan forvette oynamadığı sürece böyle ruh gibi olmaya devam edecektir. Fatih'te biraz daha ısrar edilebilir ama bu terste tepebilir. Tamamen risk. Zamanla takımdaki uyum arttıkça ve takım birbirini tanıdıkça eğer teknik direktör babında da istikrarı yakalayabilirlerse İ.B.B gibi üst sıralara oynayan kaliteli bir takım olabilir Orduspor. Kadroları buna fazlasıyla müsait.
C h A o S
13.Eylül.2011, 01:38
Bir Ordu'lu olarak takımı değerlendirmem gerekirse Fatih Tekke ölmüş bitmiş.Stancu kullanılmalı forvette.Dalmat hazırlık maçlarında daha iyiydi.Kaleci fornezzi'yi beğendim.Ligi kaldırır gibi.Defans hattıda fena değil.Culio ise takımın lideri.Ordu için çok iyi transfer.Ben uyum süreci atlatınca Ordu'nun iyi işler yapıcağını düşünüyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Eylül.2011, 01:47
Tebrikler Fenerbahçe. Cristian bu yıl beklentileri aşacak gibi,hazırlık maçlarında da oldukça iyiydi.
goosfraba
13.Eylül.2011, 01:51
bu mikrofon bilgisi nereden geldi bilmiyorum ama, madem bir bilgi paylaşıyorsunuz kaynağını falan da yazın.
ben mesela maça giden arkadaşlarıma doğrulatamadım bu olayı.
maça gelirsek, orduspor'u çok beğendim. bizden daha iyi oynadılar. genelde sıfıra inip veya uzaktan şutlarla kalemize gelmeye çalıştılar ama yeni bir kadro, uyumsuzluk söz konusu. daha iyi yerlere geleceklerdir.
fenerbahçe içinse, hazırlık maçları oynadığımız dönemde takım daha iyiydi. ama bugün eksikler de vardı emre, serdar, gg, ziegler gibi. sakatlıklar normale dönünce aykut kocaman kadro şekillendirme konusunda daha rahat olacaktır.
nihat özdemir'in ligtv decoderi alın demesini manidar bulanlar da, ne için manidar buldular, onu da yazsalardı keşke. manidar buldum demekle iş bitmiyor.
C h A o S
13.Eylül.2011, 02:07
nihat özdemir'in ligtv decoderi alın demesini manidar bulanlar da, ne için manidar buldular, onu da yazsalardı keşke. manidar buldum demekle iş bitmiyor.
Gayet açık.Binlerce taraftarın ligtvyi iptal ettirirken N.Özdemir'in çıkıp ligtv alın evinize demesi Fenerbahçe'li olarak sana normal geliyorsa bilemem.
Trabzonspor
13.Eylül.2011, 02:09
Fatih yaşadığı sakatlıklardan kurtulamamış anlaşılan.Keşke Zenit'te bıraksaydı.
goosfraba
13.Eylül.2011, 02:39
Gayet açık.Binlerce taraftarın ligtvyi iptal ettirirken N.Özdemir'in çıkıp ligtv alın evinize demesi Fenerbahçe'li olarak sana normal geliyorsa bilemem.
nasıl açık?
gayet açık dediğin şey, birçok ithama sebep olur. açıkla bilelim.
mesela ben bu duruma kendimce yorumumu yaptım ve bana mantıklı gelen de şudur;
ligtv iptallerinden bütün takımların etkileneceği gibi, fenerbahçe de etkilenecek. nihat özdemir bunun olmasını istemiyor. ama taraftar nihat özdemir ile aynı fikirde değil. fenerbahçe o payı alamazsa diğer takımlar da almasın. o pay derken, tff hala geçen senenin şampiyon takımına ödeme yapmadı, tedbir koydu.
zaten taraftar takıma destek oluyor maddi manevi. tff'den para gelse ne olur. taraftarın düşüncesi bu.
ayrıca sizlerin de altta belirttiğim resmi sitedeki yazıdan alıntı paragrafı okuduğunuzu düşünmüyor, tam tersine sadece nihat özdemir'in internette dolanan ve artık etiketlenmiş ''taraftarlar ligtv alsın'' sözüne istinaden yorum yaptığınızı düşünüyorum.
Tüm kulüplerin en büyük gelir kalemini yayın gelirlerinin oluşturduğuna değinen anlatan Başkan Vekilimiz Nihat Özdemir, taraftarların üyeliklerini sürdürmelerini ya da abone olmalarını isterken, ''Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler. Biz gereken ikazları zaten yapmaktayız. Fenerbahçe bu yatırımdan önemli pay almaktadır. Galibiyet serimiz sürerse yayın gelirinde en büyük payı da biz alırız. Taraftarlarımızın duyarlı olmalarını istiyorum'' diye konuştu.galiba federasyon hala fenerasyon gözlerde. yayıncı kuruluş da hala bize çalışıyor, gözlerde.
Varonil
13.Eylül.2011, 02:45
Maçın başından sonuna kadar taraftarların bulunduğu yerdeydim,ligtv'nin mikrofonu filan yoktu.Tamam anladık Fenerbahçe'ye çamur atacaksınız bir şekilde araştırmadan yapmayın bari :)
Maça gelince,sezona kaldığımız yerden başlamak güzel.Yenilerden Ziegleri beğendim,Henri'nin ise zamana ihtiyacı var.Sakatlar dönüp,maç formumuzu yakaladığımız zaman çok can yakacak bu takım.Ordusporu beklediğimden iyi buldum ; Metin Diyadine ayrıca bir tebrik,iyi bir takım kurmuş.
Son olarak da Alex'in rövaşatasına değinmemek olmaz.Havadan gelen topa 0.358 saniyede rövaşata atmaya karar verip öyle estetik bir hareket ancak Alex gibi büyük bir futbolcunun işidir :) Keşke gol de olsaydı.
C h A o S
13.Eylül.2011, 02:58
nasıl açık?
gayet açık dediğin şey, birçok ithama sebep olur. açıkla bilelim.
mesela ben bu duruma kendimce yorumumu yaptım ve bana mantıklı gelen de şudur;
ligtv iptallerinden bütün takımların etkileneceği gibi, fenerbahçe de etkilenecek. nihat özdemir bunun olmasını istemiyor. ama taraftar nihat özdemir ile aynı fikirde değil. fenerbahçe o payı alamazsa diğer takımlar da almasın. o pay derken, tff hala geçen senenin şampiyon takımına ödeme yapmadı, tedbir koydu.
zaten taraftar takıma destek oluyor maddi manevi. tff'den para gelse ne olur. taraftarın düşüncesi bu.
ayrıca sizlerin de altta belirttiğim resmi sitedeki yazıdan alıntı paragrafı okuduğunuzu düşünmüyor, tam tersine sadece nihat özdemir'in internette dolanan ve artık etiketlenmiş ''taraftarlar ligtv alsın'' sözüne istinaden yorum yaptığınızı düşünüyorum.
galiba federasyon hala fenerasyon gözlerde. yayıncı kuruluş da hala bize çalışıyor, gözlerde.
Sen kendince güzel yorumlamışşsın.
Ben olayın taraftar boyutundayım.N.Ö.bu açıklamalarıyla taraftarın gözünde bitmiştir bana göre.Açıkçası elimiz mahkum boyutunda.Taraftar ligtvleri iptal ettirerek bir şeyleri göstermek ve bir nevi göz dağı vermek amacında.
"Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler." Bu sözler bile bana göre çok yanlış.Yarın bir gün aynı şeyi TFF yede söyleyebilir mesela.
sananes
13.Eylül.2011, 03:11
Aynı şeyi bjk başkanı da söyledi diye biliyorum.Lig tvnin çekilmesi kulüpleri zor durumda bırakacak belliki.Buna takılmak yerine buraya gelip "vay efendim digiturk şöyle yaptı böyle yaptı,mikrofon koydurtmuş digiturk" gibi doğrulugundan zerre emin olmadığınız,ne kanıt ne somut bilgi sahibi olduğunuz konularda atıp tutmasanız daha iyi olur.(burda sadece şahsınıza değil aynı tutumu gösteren onlarca kişiye hitap ediyorum.)
goosfraba
13.Eylül.2011, 03:14
Sen kendince güzel yorumlamışşsın.
Ben olayın taraftar boyutundayım.N.Ö.bu açıklamalarıyla taraftarın gözünde bitmiştir bana göre.Açıkçası elimiz mahkum boyutunda.Taraftar ligtvleri iptal ettirerek bir şeyleri göstermek ve bir nevi göz dağı vermek amacında.
"Yayıncı kuruluşun da kusuru olabilir. İnsanlar kusurlu hareket edebilirler." Bu sözler bile bana göre çok yanlış.Yarın bir gün aynı şeyi TFF yede söyleyebilir mesela.
evet bitti. iyi niyetli olsa da, taraftarın gözünde bitti.
sananes
13.Eylül.2011, 03:15
maci izledinmi ? maci izliyenler cevap versin ozman Sesler gayet cok net geliyordu Mikrofon vardi Bu arada lafimi geri alayim Ligtv"mi koydu Kim koydu bilmiyorum Kaynak Benim maci izledigim icin simdi twitteri actim sahsen ordanda 3-4 kisi soledi amacim tartisma yaratmak degil olan seyi soledim
Maçı izledin mi diye soruyorsun sonra maçı izleyenler cevap versin o zaman diye kendin yanıtlayıveriyorsun:) Maçı izledim arkadaşım,ben çocukluğumdan beri her fenerbahçe maçını stadda,evde veya herhangi bi kafede izlerim.Ayrıca maç bitiminde metrobüsteydim.İstanbulu biliyorsan acıbadem'de oturuyorum ben metrobüs hattı vardır acıbadem de,stadın oradan dönen kişilerle konuşma şansım oldu böyle bir şeyin olduğunu söylemediler.
Varonil
13.Eylül.2011, 03:18
Nihat Özdemir'in söylediği şeyi kimse savunmuyor zaten.Belki iyi niyetle söylendi ama yayın haklarından gelecek gelir,Fenerbahçe'nin onurundan önemli değildir.Nihat Özdemir şu sözleriyle benim gözümde de bitmiştir şahsen.
sananes
13.Eylül.2011, 03:18
Nihat Özdemir'le biz taraftar arasındaki fark biz emekçi,duygusal halk durumundayız o ise yanlış bir tabir olmasın ama kapitalist şirket patronu.O yüzden o profesyonel bir şekilde lig tv'leri iptal ettirmeyin,dekoder alın derken biz lig tv olmaz olsun diyoruz.
Denklemin iki tarafı da haklı ama bizim davranışımız,tutumumuz daha "onurlu".
goosfraba
13.Eylül.2011, 03:24
maçla ilgili olarak, caner'in pozisyonu içerdeydi ve penaltı gibi geldi bana.
diğer yandan, 11 günde yapacağımız 4 maçın ilkini atlattık. umarım diğerlerini de sağsalim atlatırız.
Varonil
13.Eylül.2011, 03:28
Ben de Canerin pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüyorum.Yunus Yıldırım şaşırtmadı açıkcası es geçtiği bu pozisyonla.
Haftaya Gaziantep maçı daha zorlu olacak.Emre ve Gökhan Gönül'ün takıma dönmesi fark yaratacaktır,şu ilk 4-5 haftayı kazasız belasız atlatalım da bir.
TR.CaPTaiN
13.Eylül.2011, 08:15
Güzel maç oldu desek pek doğru olmaz. Ama şartlar göz önünde bulundurulduğunda kötü oyunun mazereti vardı. Kilit oyuncuların sakatlığı, seyircisiz olması, haftanın son maçı olması gibi sebepler bizim adımıza olumsuzdu. Mehmet'in güzel pası, Semih'in bencilce davranmayıp Cristian'a bırakması bizim için 3 puanlı güzel bir başlangıcı beraberinde getirdi.
Stat dışından stat içindeymişçesine destekleyen taraftarlar muhteşemdi. Radyoda ses nasıldı bilmiyorum ama herhalde maçın seyircisiz olduğunu bilmeyen insanlar maçı seyircili zannetmiştir. Helal olsun stat çevresini dolduran tüm taraftarlara.
Alex yaşlanmama formülünü bulmuş olsa gerek. Seneler ilerledikçe kalitesinde, fiziğinde, oyundaki ağırlığında en ufak bir düşüş yok. Röveşotası da baya güzeldi.
Başkana tişörtlü destek güzel düşünülmüş. Her maç devam ettirilmeli.
Son olaylardan sonra futbolu eskisi kadar keyifle izleyemem diyordum ama sarı lacivert çubuklu yer yerinden oynasa yine kendisini büyük bir heyecanla izletiyor.
Takımımıza tebrikler.
Sekopej
13.Eylül.2011, 09:25
Şampiyon sezonu galibiyetle açtı, 19'da 18 yaptık ve içeride üst üste gol yemediğimiz 10'uncu maçımız oldu.
Eksikler sebebiyle pek keyif veren mücadele olmasa da, Fenerbahçe'nin maç yapıyor olması beni hep heyecanlandırır ve keyiflendirir.
Seyircisiz maç olmasına rağman üstün desteğiyle takımı yalnız bırakmayan, Saraçoğlu'nu yine inleten taraftara da çok teşekkürler. Seyircili maçta stadın atmosferi nasıl olacak düşünemiyorum.
14 günde 4 maç yapacak takımımız, sorgulamıyorum, hala Fenerbahçeli federasyon diyenler çıkacaktır, herkes görmek istediği şekilde görür çünkü. Bu kısa sürede yapılacak 4 maçı kayıpsız atlatabilirsek, eksiklerin de katılımı, yenilerin uyumuyla çok daha iyi duruma geliriz, geçen sene yakaladığımız seriyi sürdürürüz.
SAİT71
13.Eylül.2011, 14:05
Yine kazanınca N.Özdemir'in açıklamaları, taraftarın stada sesinin gelmesi gibi saçma şeyler konuşulmaya başlanmış ilk haftadan. Ama önemli değil bizim için. Maçı kazanmamız önemliydi. Stad dışındaki binlerce taraftarımız takımı sanki içerdeymişçesine desteklediler. Daha öncede böyle birşey olmuştu.
Dün Lig TV'de birşey ortaya atıldı. Seyircisiz maçlar yerine sadece bayanlara açılsın stad dedi Denizli bencede çok güzel bir fikir bu. Hiç tadı olmuyor maçın.
Maça gelince kötü oynadık, maç tempomuz yok, eksiklerimiz çok takımın havası bozuk, moraller düşük en önemlisi ligin sonunda ne olacağını bilmiyoruz. Buna rağmen lige kazanarak başlamak önemliydi. Ligin başlarından ne kadar az puan kaybedersek sonlara doğru o kadar avantajlı oluruz. Dün kazanmamızın rakiplerle puan farkını açmak adına değil, kendi özgüvenimizi bulmak adına daha önemli olduğunu Aykut hoca ile aynı şekilde düşünmekteyim. Yalnız savunmamızı beğenmedim. Selçuk Şahin uyurgezer gibiydi sürekli... Hatta bir pozsiyonda kalemizde top ayağına çarpıp kornere gitti. Kalenin önünde olsaydı gol olabilirdi bile. Orduspor'da Fatih Tekke tüm atakları bitirdi resmen. Biraz adam gibi birtakım olsa bizi yenerdi bana göre. Cuma'ya kadar en kötü Gökhan'ın gelmesi lazım. Emre 1 hafta daha sürebilir sakatlığım dedi, o Manisa maçına anca hazır olur gibi geliyor o açıklamaya göre ancak doktorumuz çok üst düzey bellide olmaz onun işi. Taktikte olabilir tabi. Aykut Hocadan daha cesur olmasını beklerdim bu maçta. İleride az olmamız nedeniyle tüm toplarımız etkisiz hale getirildi. Son 15-20 dakika kala Alex çıkmalıydı çünkü hem yoruldu hemde Alex'i kilitlediler. Stoch girebilirdi yerine. Böylece Alex kadar dikkat edilmezdi ve daha diri bir adam olurdu. Selçuk'un yerine Gökay hertürlü garanti oynar çünkü Selçuk'un yaptığı hiç birşey yok. Son dakikalarda neredeyse 9 kişi oynadık. Buna rağmen bizde kim maçın adamıydı denilirse bir çok pozisyonu kapatan Yobo olabilirdi. Orduspor'da ve maçın genelinde ise Culio kesinlikle öndeydi...
Ayrıca Caner'e yapılan hareket penaltıydı bana göre. Rakibin topla alakası kalmadı ve tamamiyle rakibi engellemek için yaptı o hareketi...:
http://www.sporx.com/img/2011/09/13/rouy.jpg
İyi oynamadık ama 3 puanı bir şekilde aldık Orduspor bence ligde kalır ama Tekke ile yürümez o belli Culio bu takımda bence sezon boyu ön plana çıkan adam olur rahat bir takıma geldi çünkü GS'deki gibi bir baskı yok üstünde rahatlık olunca iyi oynuyo.Bize gelince vasat oynadık ama bu galibiyetle,eksiklerin gelmesiyle bir de özgüvenle iyi takım olabiliriz.
ForsakeN
13.Eylül.2011, 16:19
Nihat Özdemir'in konuşması anlaşılmazdı gerçekten. Kardeşim biz taraftar olarak niye diğer takımları doyuralım. LigTv'leri iptal ediyoruz ama diğer taraftan senin LigTv'den aldığın paradan kat kat daha fazlasını Fenerium,Taraftar Kart vs. üzerinden kazandırıyoruz,halen de kazandırmaya da çalışıyoruz.
futureless
13.Eylül.2011, 16:40
Bazen iyi oynamadan da kazanmanız gerekir büyük takım olarak.Dün Fenerbahçe bunu yaptı.Orduspor ' u beğendim açıkcası.Takım oturursa geçen seneki Karabükspor gibi olurlar.Ki lig başlamadan önce de böyle düşünüyordum.Gayet iyi kadro kurdular.
Fenerbahçeye gelince ; çok eksiğimiz vardı öncelikle bu bizi baya etkilemiş görünüyor.Bekir sağ bek olmuyor bunu hala anlayamadık , Okan oynasın Bekir oynayacağına.Neyse , Bilica korkulan şeyler yapmadı Yobo çok iyiydi.Ziegler heyecanlı geldi bana seyircisiz maç olmasına rağmen.İki ön libero oynadık ve Emre olmayınca çok zorlandık oyun kurmakta.Dia fazla etkili olamadı ama oynaması önemli.Alex ' e diyecek söz bulamıyorum hala mükemmel bi futbolcu kendine çok iyi baktığı belli ilerleyen yaşına rağmen birşey kaybetmedi yeteneğinden.Semih harika bir gol atıyordu çıkmadan önce.Bienvenu hazır değil kendini gösteremedi ama pişecektir.
Revolution
13.Eylül.2011, 16:43
Ordu yeni bir takım olarak iyi bir futbol ortaya koydu. Bu sene orta sıralarda bitirecektir bence. Bu maçtan sonra tekrar anladım ki Culio'yu göndermemeliydik.
Since-1907
13.Eylül.2011, 17:41
İyi oynayamadık fakat bu zor günlerde,3 as futbolcumuz sakatken kazanabilmemiz güzel.Maç beklediğimden zor geçti Orduspor orta sahada çok iyi yer tutarak pas trafiğimizi engelledi.Tabi bunda biraz Selçuk ve Cristian'ın sırtı dönük topu alıp öne oynama konusunda sıkıntısı olmasınında önemli bir rolü var.Bu görevi Emre olmayınca yapacak kimse yok maalesef.Belki Sezer yapabilirdi o da forma şansı bulamadı.
Bu maçta eleştirmek pek doğru olmaz ligin ilk maçı zamanla daha iyi olacaktır takım.Tebrikler takımımıza ve teşekkürler büyük taraftarımıza.
comandante
13.Eylül.2011, 17:57
Bu sezonun en büyük şampiyonluk adayını fenerbahlçe olarak düşünüyorum...hele pazar günü bizimkilerin saçma sapan oyununu izledikten sonra daha da kuvvetlendi bu düşüncem...Fenerbahçeliler sahada ''takım'' gördükleri için mutlu olmalıdırlar bence...hem giden kemik oyuncular hem dikine mükemmel oynayan 2 oyuncu yok sahada...buna rağmen yardımlaşma takım ruhu sahaya yansıyor...
benim bu seneki en büyük şampiyonluk adayım fenerbahçe...
orduspor ise kaliteli bi takım kurmuş...mersin idman yurdu ile beraber ilk 10da bitirirler bu sene bence...