View Full Version : [1. Hafta] Antalyaspor - Gaziantepspor
di canio
07.Eylül.2011, 16:26
http://www.yukleresim.com/di-5VA9.jpg
Fearless Coward
07.Eylül.2011, 17:01
Gaziantep kaliteli kadrosuyla rahat bir şekilde kazanacaktır...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Eylül.2011, 17:02
Antalyaspor Süper Ligin tecrübeli ve kalitesi belli olan oyuncularını aldı.Sezona kendi evlerinde başlama avantajıyla da Antalya kazanır bence.
byariff
07.Eylül.2011, 17:04
Alt olur diye dusunuyorum ve berabere biter
Antalyaspor lige en hazır takım.Galibiyetleri dışında bir sonuç benim için oldukça sürpriz olur.
Deus Dominus
08.Eylül.2011, 22:32
Antalyaspor çok iyi takviyeler yaptı bu sezon, G.Antep'in son durumu nedir bilemiyorum ancak Avrupa Ligi maçlarını baz aldığımda bana ümit vermemişti oyunları. İç sahada Antalyaspor galibiyete yakın taraf diye düşünüyorum, ancak beraberliğe oy verdim :) G.Antep'in savunma gücü nedeniyle. Dany Nonkeu tek başına toparlar o savunmayı!
RasAnt
08.Eylül.2011, 22:43
Antalya lige hazır güzel takviyeler yaptı 3 puanı alırız
attirson
10.Eylül.2011, 00:33
Gayet iyi transferler yaptık üstüne Necati ve Tita'yı takımda tuttuk 1-0 yada 2-0 alırız bu maçı .
RasAnt
11.Eylül.2011, 22:57
MS Antalya 1 0 G.Antepspor
Gol:Uğur İnceman
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2011, 22:59
Beklediğim gibi kazandı Antalyaspor. Tebrikler :) Kadrolarında gerçekten lig için kaliteli ve tecrübeli oyuncular var.
Varonil
11.Eylül.2011, 23:36
Ben de Antalya galibiyeti bekliyordum,tebrikler Antalyaspor :) bu sene iyi işler çıkartabilirler.Geçen seneki başarılı kadronun iskeletini koruyarak tecrübeli oyuncular transfer ettiler.
Gaziantepspor'un da ilerleyen haftalarda toparlayacağını düşünüyorum.
Deus Dominus
11.Eylül.2011, 23:40
Türkiye'nin Milan'ı olacak gibi Antalya :) Takımn yaş ortalaması kaç çok merak ediyorum :) Ama bu tecrübeli oyuncuların uyum süreci daha kısa sürüyor işte avantajı da o. Ali Tandoğan'ın güzel ortasında Uğur çok iyi yükselip attı golü. İlginç bir şey daha gözüme çarptı, bu hafta gol atan eski beşiktaş'lı oyuncuların çokluğunu farkettiniz mi sizde? :D
Uğur İnceman, Nobre-2, Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz...Hatta asistlerde de coştular :) Fink 2 asistle oynadı, Ali Tandoğan'da son takımı Bursaspor olsa da Beşiktaş'ta forma giymiş bir oyuncu asist yaptı bu hafta. Birde Es-Es'te Erkan Zengin'in asisti vardı yanılmıyorsam :)
footballer33
11.Eylül.2011, 23:48
Türkiye'nin Milan'ı olacak gibi Antalya :) Takımn yaş ortalaması kaç çok merak ediyorum :) Ama bu tecrübeli oyuncuların uyum süreci daha kısa sürüyor işte avantajı da o. Ali Tandoğan'ın güzel ortasında Uğur çok iyi yükselip attı golü. İlginç bir şey daha gözüme çarptı, bu hafta gol atan eski beşiktaş'lı oyuncuların çokluğunu farkettiniz mi sizde? :D
Uğur İnceman, Nobre-2, Serdar Özkan, Batuhan Karadeniz...Hatta asistlerde de coştular :) Fink 2 asistle oynadı, Ali Tandoğan'da son takımı Bursaspor olsa da Beşiktaş'ta forma giymiş bir oyuncu asist yaptı bu hafta. Birde Es-Es'te Erkan Zengin'in asisti vardı yanılmıyorsam :)
Bunu ben de fark ettim, Erhan Güven de asist yaptı ayrıca ve Burak'ı da eski Beşiktaşlılar arasında sayarsak o da gol attı. Hatta Bank Asya'ya kadar inersek Fahri Tatan'ın da golü vardı. :D Demek ki ya baskı vardı üzerlerinde bizde oynarken ya da bunların hepsi Anadolu topçuları (Burak hariç). Bence 2'si de.
Türkiye'nin Milan'ı olacak gibi Antalya :) Takımn yaş ortalaması kaç çok merak ediyorum :) Ama bu tecrübeli oyuncuların uyum süreci daha kısa sürüyor işte avantajı da o. Ali Tandoğan'ın güzel ortasında Uğur çok iyi yükselip attı golü.
28'miş :)
Deus Dominus
12.Eylül.2011, 22:05
Henüz bir Milan olamamışlar demekki :D Milanın kaçtı? Bir ara 30'u doldurmayan kadroya giremiyordu :D
attirson
12.Eylül.2011, 23:29
İlk 8i banko gibi görüyorum ben Antalyaspor için.Birde maçtan sonra röportajlarda Antep'li futbolcular hep tek kale oynadık yenildik dediler.Bence maç ortada geçti.İlla biri daha iyi oynadı deniliyorsa da bu takım Antalyaspor'dur.