View Full Version : [1. Hafta] Manisaspor - Trabzonspor
di canio
07.Eylül.2011, 16:26
http://www.yukleresim.com/di-E5UA.jpg
Fearless Coward
07.Eylül.2011, 16:59
Manisa transferde sönük kaldı...Trabzonspor fark atar...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Eylül.2011, 17:00
Manisaspor sezonun ilk maçında kendi evinde beraberliği alır bana göre.
Chinatown
07.Eylül.2011, 18:28
manisa iyi takım, umarım kazanır iyi başlarız lige. defansı sağlam tutabilirsek alırız gibime geliyor. ama çıkacak 11 de önemli olacak. şahsen şu anda çıkacak 11'i merak ediyorum. tahmin etmek de güç.
Zekirdek
07.Eylül.2011, 22:31
Manisaspor - Göztepe hazırlık maçını izledim. Takımı hiç beğenmedim. Özellikle Makukula stad arkasında köfte - ekmek satsa yeridir. Takımın genelinde bir uyumsuzluk var. Transfer döneminde sadece 1 tane ilk 11 oyuncusu alındı. Tahminim Manisaspor 0-3 Trabzonspor.
E.Cartman
08.Eylül.2011, 00:42
Trabzon galip gelir bu maçta. Makukula, Trabzon defansını zorlayabilir ama Kayseri'de ki performansına yakşalamıyor bi türlü. Makukula'yı bi tek Tolunay hoca oynatabiliyor anlaşılan.
Trabzonspor
08.Eylül.2011, 01:23
Çalkantılı bir dönemin ardından lig sonunda başlıyor.Lige iyi bir başlangıç yapıp bu maçı kazanmamız lazım.
Kadro kousunda bende bir tahmin yapamıyorum.Şuan ideal bir 11 kurup o 11 ile sürekli devam etmeliyiz.Küçük rotasyonlar da olacaktır tabi.
FenoMachine
08.Eylül.2011, 13:11
Trabzon alıcak fark atar diyemeyiz deplasmanda oynanıyor çünkü maç.
attirson
10.Eylül.2011, 00:37
Ankette TS dedim ama zorlu bir maç olucaktır TS alırsa 1-0 alır diyorum.
FenoMachine
10.Eylül.2011, 21:30
Arkadaşlar maç çok çekişmeli fark falan olmayacak manisa zorluyor ts yi fakat maçı izlemek çok süper oluyor manisanın kalecisinden beklenmedik performans var bu arada ( iyi yönde)
FenoMachine
10.Eylül.2011, 21:38
Gol Trabzonspor Burak yılmaz boş kaleye adrian şov yaptı resmen golde ..... Adrian tam adam bence süper oynuyor orada querasme benzeri adamlar olsa belki pas vermez şut denerdi ve gol olmazdı
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 21:39
Burak kaldığı yerden devam ediyor.Adrian harika işler çıkardı.
byariff
10.Eylül.2011, 21:43
Adrian Mierzejewski Soldan ceza sahasına girerken adeta defansı ipe dizdi soldan kaleciyle karşı karşıya kaldı topu uygun durumdaki Burak Yılmaz`a çıkardı Burak vurdu ve Gol 0-1
(http://www.tskolik.com/)
nekop
10.Eylül.2011, 21:44
Yılmayan adam kaldığı yerden devam ediyor. 1-0. :)
FenoMachine
10.Eylül.2011, 21:44
Kırmızı kart ısaac promisee ye manisa 10 kişi kaldı karar bence doğru cüneyt çakırın
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 21:45
Bakalım ne olacak.Zokora sakatlandı umarım birşeyi yoktur.
nekop
10.Eylül.2011, 21:46
Ortada olan maç 5 dakikada alt üst oldu. Önce Burak'ın golü sonra kırmızı kart. 2. yarı fırsatları değerlendirebilirsek farka gidebiliriz.
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 21:47
Kart isteyen adama kart göstermekte moda bizim ülkede.
FenoMachine
10.Eylül.2011, 21:49
Kart isteyen adama kart göstermekte moda bizim ülkede.
Eğerki mrjiewskiyi gösterilen sarıyı eleştiriyorsan yanlış ediyorsun bence bu kararda doğruydu ben olsam bende gösteriridim yani :icon_eek:
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 21:52
Messi'de kart istiyor bazı maçlarda ama onlara göstermiyorlar.Saçmalık bu ülkeye ait birsürü saçmalık olduğu gibi.
FenoMachine
10.Eylül.2011, 21:58
Bence saçmalık değil başka ülkelerde yok bizde var olmasıda iyi çünkü bizim ülkedeki futbolla başka ülkelerdeki futbol aynı seviyeye çıkabilmiş durumda değil malesef oyüzden ağır kararlar vermeyi düşünmüşler her ne kadar ağır olsada gerekli
runforafall
10.Eylül.2011, 22:00
Messi'de kart istiyor bazı maçlarda ama onlara göstermiyorlar.Saçmalık bu ülkeye ait birsürü saçmalık olduğu gibi.
MHK Başkanı açıklama yaptı, hakemin gözünün içine sokacak gibi kart istemekle, ufak bi sitem şeklinde bi kart işareti yapmak arasında fark var dedi. Hakemin insiyatifine kalıyo bu durum.
Olayı net görmedim ama, eğer ki bağıra bağıra ellerini açarak sert bi şekilde kart istiyosa, kurallarda karşılığı sarı kart.
nannar
10.Eylül.2011, 22:00
skor ne şu anda?
SAİT71
10.Eylül.2011, 22:02
Lig TV'de Artık futbol konuşacak programında açıklamıştı MHK başkanı. Futbolcuların ani refleks ile masumanece yaptıkları hareketle, ısrarla kart istemeleri ayrı değerlendirilecek demişti.
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 22:32
Birhayli dağıldık şu dakikalarda.
sarianet
10.Eylül.2011, 22:33
manisa kaçırıyor ya tranzon farka gider ya beraberlik
FenoMachine
10.Eylül.2011, 22:43
manisa kırmızıya rağmen ikinci yarı iyi başladı fakat golü bulamıyor bu arada trabzon çok büyük bir gol şansı kaçırdı az önce
Arkadaşlar gol geldi tebrikler manisa adamlar 10 kişiyle attı golü not : gol simpson
SAİT71
10.Eylül.2011, 22:45
1-1 oldu.....
Josh Simpson attı golü Kanadalı...
byariff
10.Eylül.2011, 22:48
murat erdogan cok guzel pas atmis simpson atmis, ah ulan ah trabzon 10 kisi kalmis takimdan golmu yenilir ya :(
Suicider
10.Eylül.2011, 22:49
İddaa yatacak ya nası gol yersin 10 kişi takımdan of
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 22:49
Hakemler Burakla ilgili düşüncelerini değiştirmemiş hala.Penaltı vermemeye devam.
FenoMachine
10.Eylül.2011, 22:53
Arkadaşlar maçın sonucunu ilker belirledi helal olsun valla gecen sezon okadar hatası vardı çok kötü bir kaleciydi zihnimde fakat bu maçtan sonra değişti fikrim
byariff
10.Eylül.2011, 22:54
yazik ya 10 kisi kalmis takima maci veriyorsun son dakikada o degilde iddiam yatti ya trabzon yense marsilya macina kalcam of off...
Trabzonspor
Tebrikler Manisa 10 kişi puan almasını bildiler.
sarianet
manisa kaçırıyor ya tranzon farka gider ya beraberlik
belliydi böyle bir şey olacağı manisa kaçırdı trabzon kaçırdım simpson attı maç beraberlikle bitti
bir fenerbahçeli olarak güzel sonuçlar alındı bizim için.
trabzon farkı açması gereken maçta bide üstüne gol yiip berabere kaldı şuan hazır değiller gibi
Chinatown
10.Eylül.2011, 22:57
Maçı izlemedim, ama bu kabul edilebilir skor değil. çok zor bir deplasmandan galip gelmemiz harika başlangıç olacaktı ama elimizde tutamadık maçı.
benim anlamadığım Glo ile Henrique neden yedek bekledi bilemedim. Yabancı kontejyanına kim takılacak derken Şenol Hoca 7 yerli oyuncuyla oynadı. Volkanın, Halil'in performansını merak ettim açıkcası.
Neyse sağlık olsun. Umarım bu puanları aramayız. geçen sene ilk haftalarda kaybettiklerimiz çok etkilemişti bizi..
Trabzonspor
10.Eylül.2011, 22:58
Ben anlamıyorum daha 2-3 gün önce Trabzon'a gelen adam kadroya alınıyor yetmiyormuş gibi maça da alıyor.Alışmamış takım ile bu kadar olur.Volkan,Cech geleli 1 hafta oldu olmadı.
Maçı izlemedim, ama bu kabul edilebilir skor değil. çok zor bir deplasmandan galip gelmemiz harika başlangıç olacaktı ama elimizde tutamadık maçı.
benim anlamadığım Glo ile Henrique neden yedek bekledi bilemedim. Yabancı kontejyanına kim takılacak derken Şenol Hoca 7 yerli oyuncuyla oynadı. Volkanın, Halil'in performansını merak ettim açıkcası.
Neyse sağlık olsun. Umarım bu puanları aramayız. geçen sene ilk haftalarda kaybettiklerimiz çok etkilemişti bizi..
Hiç iyi değildi ikiside hele Halil tam beklediğim gibi.Bu adamı boşuna aldık diyorum başka da birşey demiyorum.
Rakip 10 kalmış.Saldırmamız gerekiyor Şenol hoca Halil'i alıp Cech'i sokuyor Serkan ileri çıkıyor.Savunma yapıyoruz yani 10 kişiye karşı.Olacak iş değil bu.
Neyse artık takım uyumunu yakalayıp ileriye bakmalıyız.
byariff
10.Eylül.2011, 23:07
Serkan cok ama cok kotuydu macta,Henrique"yi neden oynatmadi anlamis degilim macda tek adrian iyiydi ah trabzon ya.
Deus Dominus
11.Eylül.2011, 00:03
Hafta içi Inter'le oynayacağını unutmayalım Trabzonspor'un. 1-0 koruyamamış skor avantajı elde edememiş olabiliriler ama Manisaspor'da çok iyi mücadele etti. Hatta kırmızı kartı görene kadar Isaac'te süper oynuyordu. İlk yarı da Nizamettin muazzamdı.
Manisaspor ile ilgili fikirlerim değişti, düşme potasında mücadele edeceğini düşünüyordum ama eğer bu şeklide mücadele edebilirseler normal maçlarda da ( normalden kastım güçlü ekiplere karşı motive olmada zorlanmıyorlar, diğer karşılaşmalarda oldukça bonkördüler geçen sezon :)) ligte sürpriz işler yapabilirler. u19 milli takımının eski teknik direktörüydü galiba Kemal Özdeş. Çok beğendim, aynı ben kişiliği :D hırslı yenilgiyi hazmedemeyen, pes etmeyen bir yapısı var, takımı da ateşliyor.
Zekirdek
11.Eylül.2011, 00:16
Futbolda ceza verme konusunda son derece adaletli olan (!) mercilerimizi göreve bekliyoruz. Eğer Trabzonspor bu maçtan da ceza almıyacaksa bırakıp gitsinler. Özellikle ilk yarı ''Şikeci Fener'' ile ''Fener'in köpeği Manisa'' diye uzun bir süre tezahürat yaptılar. Umarım gözlemci duymuştur. Umarım ceza verecek olanlar ellerini vicdanlarına koyarlar.
Maça gelecek olursak İlker'in 3 sezondur en iyi performansını gösterdiğini belirtmeliyim. Savunma dörtlüsünde ise Hüseyin Tok ve yeni transferimiz Klukowski'nin oyunlarını beğendi. Özellikle maçın kırılma anında Hüseyin Tok mükemmel bir müdahele yaptı.
Orta sahaya gelecek isek oyunda kaldığı sürede Nizamettin çok iyidi. Yiğit toparlanmış gözüküyordu. Mehmet Güven fena değildi. Nizamettin'in yerine giren Murat Erdoğan ise güzel performans sergiledi.
Hücumsal açıdan düşünürsek Makukula kocaman bir sıfır. Simpson'un yedek oturması saçmalık. İsaac'i beğenmedim. Yiğit Gökoğlan çok iyiydi. Özellikle ilk yarıda muazzam bir oyun sergiledi.
Bordo61Mavi
11.Eylül.2011, 00:16
Manisayi tebrik etmek lazim 1 puan icin savastilar ve aldilar. Bizimse Manisa sansizligimiz suruyor :)
attirson
11.Eylül.2011, 00:18
Volkan Şen ve Halil rezaletti.
byariff
11.Eylül.2011, 00:29
Simpsonun oynamamasinin nedeni kanada"da kendi ulkesinde milli macdaydi..
Addolorato
11.Eylül.2011, 01:38
Simpsonun oynamamasinin nedeni kanada"da kendi ulkesinde milli macdaydi..
Nerden esti böyle Simpson gol bile attı yahu :D. İlk yarı dersen daha anlaşılır olur :).
byariff
11.Eylül.2011, 01:59
Hayir Zekirdek simpson niye oynamamis sacmalik falan demiste o yuzden ole dedim ben
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Eylül.2011, 02:15
Manisaspor beklediğim gibi puanı aldı Trabzon'dan,tebrikler Simpson... :)