PDA

View Full Version : Baba Takımı !

leventb12
07.Eylül.2011, 22:53
Babam Beşiktaş'lıdır ve e hani doğal olarak sende bi Beşiktaş'Lı olursun, ama ben baba takımını tutmak istemiyorum, Galatasaray'a hep bi sempati duymuşumdur avatarım bile Beşiktaş can sıkıntısından yaptım öyle birşey :) bazı arkadaşlarım sonuna kadar arkamda, bazıları ise dönek diyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor hani :) neden yazdın derseniz ise ben GS'liyim yani BJK'Li demeyin :n:

Tatanga17
07.Eylül.2011, 22:56
Benim babamda Fenerbahçeliydi. 10 yaşına kadar baba zoruyla Fenerbahçeli olmuştum fakat o zamanlar futbolun f'sini bile bilmiyordum. 2002 dünya kupasından sonra Galatasaraylı oldum. Onu döneklikten saymak yanlış bence. Hangi takımın maçlarında yüreğin yerinden çıkıyorsa hangi renklere daha yakınsan o takımı tutmalısın

goosfraba
07.Eylül.2011, 22:56
bilgilendirme için teşekkürler :)

bana da babamdan değil, atamdan miras fenerbahçelilik.

leventb12
07.Eylül.2011, 23:00
Avatarımı şimdi değiştireceğim, bizim sitede arkadaşlar "la olum çok ballısınız he, Quaresma Simao Almeida Fernandes gibi adamlar aldınız." dediler e noldu oldumu şampiyon BJK noldu oldumu şampiyon GS hayır, olsun benim sevgim oyuncuya değil, armaya ve sevdayadır ..

GeNç KaRTaL
07.Eylül.2011, 23:03
Ben abim sayesinde Beşiktaş'lı olmuştum ama o zamanlar futbola çok az ilgisi vardı.Şimdi hiç yok.

12 yaşında mısın? Eğer öyleyse takım değiştirmen normal bence.

Kaka Leite
07.Eylül.2011, 23:03
İlginç avatarın Bjk ama tuttuğun takım Galatasaray :)

leventb12
07.Eylül.2011, 23:04
Görkem, değiştireceğim dedim, Şemsi abi, hayatımda hiç maça gitmedim (BJK'nin bu bile yeterli bence)

edit: yok Şemsi abi o benim nickim :n: 14 yaşındayım aralık 10'da 15.

SyNdRoMe23
07.Eylül.2011, 23:07
benim babam beşiktaşlı, zorlama falanda olmamıştı öyle hatta bi şey demedi babam bana :)

Kaka Leite
Görkem, değiştireceğim dedim, Şemsi abi, hayatımda hiç maça gitmedim (BJK'nin bu bile yeterli bence)

edit: yok Şemsi abi o benim nickim :n: 14 yaşındayım aralık 10'da 15.

Değiştiriceksinde onu neden koydun kendin bilirsin sadece merak ettim :)

kalemci
Valla akşam akşam beni iyi güldürdün Allah'ta seni güldürsün :)

kalemci
07.Eylül.2011, 23:14
Avatarımı şimdi değiştireceğim, bizim sitede arkadaşlar "la olum çok ballısınız he, Quaresma Simao Almeida Fernandes gibi adamlar aldınız." dediler e noldu oldumu şampiyon BJK noldu oldumu şampiyon GS hayır, olsun benim sevgim oyuncuya değil, armaya ve sevdayadır ..

ama bi ara Q7 idi avatarın.Yanlışta hatırlıyor olabilirim.Sevgim oyuncuya değil demişsinde ondan aklıma geldi dostum :)

leventb12
07.Eylül.2011, 23:15
Değiştiriceksinde onu neden koydun kendin bilirsin sadece merak ettim :)

O bayadır vardı :) neden güldürsünki ? babamda zorlamadı ama daha 4-5 yaşındayken forma almaya başlamış hala daha onlar durur :) o yüzden yani .

Evet Q7 idi avatarım onuda babam almıştı koydum öle oda ilk geldiği zamanlardı.

Kaka Leite
07.Eylül.2011, 23:19
Benim Beşiktaş'a duyduğum sempati var baba takımı tutmak istemiyorum aman Allahım yoksa ben Beşiktaşlı mıyım? :icon_neutral: :n:

Ezeli rakibin avatarını koymak gerçekten çok ilginç tabi kendi kararın saygı duymak gerek Galatasaray'lıyım diyosan öylesindir.

Bende ölümüne Fenerbahçe'liyim :n:

leventb12
07.Eylül.2011, 23:22
GS'liyim arkadaş :n:

europeanconquer
07.Eylül.2011, 23:33
Helal sana Levent :n:

Ne gariptir ki benim babam Fenerbahçeli'dir.Ben kendimi bildim bileli sarı-kırmızı ya hastayım. :)

leventb12
07.Eylül.2011, 23:35
Hi hi sağol Oğuzhan esinlendiğim kişilerden birisin reyiz :p :n:

Kaka Leite
07.Eylül.2011, 23:36
GS'liyim arkadaş :n:

Ben biraz şöyle anladım ;

Sen Beşiktaş'ı bırakmışsında Galatasaraylı olmuşsun dönek demeyelim diye Galatasaraylıymışsın gibi davranıyosun böyle geldi ama takım değiştirmek döneklik değildir bence tabi herhangi bi sebebin olmadan değiştirmiyosan :)

Tabi bu benim görüşüm :)

europeanconquer
07.Eylül.2011, 23:42
Hi hi sağol Oğuzhan esinlendiğim kişilerden birisin reyiz :p :n:

Esinlenmek ? Kişiler ? Reyiz ?

:icon_redface:

EndoplazmiK RetikuluM
07.Eylül.2011, 23:44
Valla baba tarafımda FB tutan yok ama böyle olduk işte :p

leventb12
07.Eylül.2011, 23:44
Beşiktaş'a bağlılğım yoktu zaten, eğer bu Turksportal'da kariyer açmaksa başka tabi :) ama dediğim küçüklükten beri bir sempatim vardı buna :)

leventb12
07.Eylül.2011, 23:45
noldu Oğuzhan zorunamı gitti ? :n:

Night_Mare17
07.Eylül.2011, 23:45
Ben doğduğumda Galatasaray'lıymışım . 7 yaşına Galatasaray'ı tuttum sonra 1-2 sene yanlışlıkla Fenerbahçeli olmuşum :P . 11 yaşında falanda Beşiktaşlıy'dım . 12 yaşından itibaren hala Galatasaray'lıyım yani arada aklımı çelenler oldu ben yine doğru yolu buldum :D

Kaka Leite
07.Eylül.2011, 23:46
Beşiktaş'a bağlılğım yoktu zaten, eğer bu Turksportal'da kariyer açmaksa başka tabi :) ama dediğim küçüklükten beri bir sempatim vardı buna :)

Kariyer açmak olsa ben Trabzonluydum :n:

europeanconquer
07.Eylül.2011, 23:47
noldu Oğuzhan zorunamı gitti ? :n:

Neyimden esinlendin onu merak ettim :)

Kaka Leite
07.Eylül.2011, 23:47
Ben doğduğumda Galatasaray'lıymışım . 7 yaşına Galatasaray'ı tuttum sonra 1-2 sene yanlışlıkla Fenerbahçeli olmuşum :P . 11 yaşında falanda Beşiktaşlıy'dım . 12 yaşından itibaren hala Galatasaray'lıyım yani arada aklımı çelenler oldu ben yine doğru yolu buldum :D

Bi ışık görsen Barcelonalı felan olurmuşsun :n:

eng1n
07.Eylül.2011, 23:54
Kendim bildim bileli Fenerbahçeliyim ve öyle de kalacağım Aile de herkes Fenerbahçeli Babam , Amcam , Eniştem.

Takım değiştirmek falan bana saçma geliyor ama tabii sevmiyorsan zorla o takımı tutacak değilsin ya.

leventb12
07.Eylül.2011, 23:59
Sevemedim mesela hep İnönü'den bahsettiler onun ateşliliğinden bahsettiler, ama gidemedim götürmediler o taraftarın tadını alamadım madem bunlardan uzak kalacağım bende armasını geçmişini sevdiğim takımdan olmak istedim hepsi bu :) yahu Oğuzhan Galatasaray'lı değilmisin len sen ? :n:

europeanconquer
08.Eylül.2011, 00:00
Oğuzhan Galatasaray'lı değilmisin len sen ? :n:

Köküne kadar.

Demek ki iyi bir Galatasaraylı'ymışım da benden esinlenmişsin :n: :p

Kaka Leite
08.Eylül.2011, 00:04
Sevemedim mesela hep İnönü'den bahsettiler onun ateşliliğinden bahsettiler, ama gidemedim götürmediler o taraftarın tadını alamadım madem bunlardan uzak kalacağım bende armasını geçmişini sevdiğim takımdan olmak istedim hepsi bu :) yahu Oğuzhan Galatasaray'lı değilmisin len sen ? :n:

Bende 15 yaşıma kadar maçlarına gidemedim ama bu yüzden takım değiştirme ihtiyacı duymadım :)

Bi takımı tutuyosan ona bağlanıcaksın ve dönmeyeceksin tabi istemediğin bi takımsa tutmanın anlamıyo yok ama senin neden biraz saçma geldi bana :)

footballer33
08.Eylül.2011, 00:05
Doğuştan fanatiklik bizimkisi. :) Baba tarafından tüm sülalem de Beşiktaşlıdır. Tek eksiğim İnönü'de maç izlemek. :)

Cenker07'nin son yorumuna da aynen katılıyorum. :)

Legendary
08.Eylül.2011, 00:38
Aman babanın haberi olmasın.

leventb12
08.Eylül.2011, 11:01
Görkem anlatamadım galiba takımdan haz alamadımki, fanatiklik duygusu Bjk için hiç gelmedi bana, ama hep GS'ya duyduğum sempati maçlarını izlemem, hatta dünde arkadaşım bana tescili forma verdi, Baroş formasından :n: mayg duymaz merak etme :0:

Sirius Black
08.Eylül.2011, 11:04
Babam Galatasaraylı.
Ben de kendimi bildim bileli Galatasaray taraftarıyım.

eXcitinG
08.Eylül.2011, 11:31
Benim babam takım tutmaz. Türkiye ye geLdiğimiz yıLLarda Metin-ALi-Feyyaz ın fırtınasına kapıLarak Beşiktaş Lı oLmuştum. Ama iLeride oğLum oLursa ve Beşiktaş dışında bir takım tutarsa, biLemiyorumda benden çekeceği oLur. BabaLar ve oğuLLar farkLı takım tutmaz.

Addolorato
08.Eylül.2011, 11:35
Babam Çaykur Rizespor'lu valla onun yolundan gitseydim işim zordu :D.

DenizlispoR
08.Eylül.2011, 11:47
Ailem fanatik Fenerbahçeliydi. Hatta babamın fuarları olurdu Ankara'da,inşaat fuarları. Nasıl yapıyorsa hep Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçına denk gelirdi o fuarlar,3 sezon üst üste deplasman yapmışlığım vardı. :n:

Şimdi Denizlispor'luyum o ayrı. :)

Kaka Leite
08.Eylül.2011, 12:39
Görkem anlatamadım galiba takımdan haz alamadımki, fanatiklik duygusu Bjk için hiç gelmedi bana, ama hep GS'ya duyduğum sempati maçlarını izlemem, hatta dünde arkadaşım bana tescili forma verdi, Baroş formasından :n: mayg duymaz merak etme :0:

Anladımda madem haz alamadın en başından bıraksaydın :)
Neden biraz saçma ama boşver ne diyelim Hayırlı olsun :)

Böyle bi anda takım değiştirmen ilginç :n:

anil luque
08.Eylül.2011, 13:06
Beşiktaşlıyız baba-oğul.

Ama o bana babamdan miras kalmadı , oğluma olan borcum..

RasAnt
08.Eylül.2011, 13:08
Babamlar 5 kardeş babam dahil 3 ü Fenerli 2 si beşiktaşlı,2 dayım var onlarda Fenerli bizde sarının yanında lacivertten başkası olmaz :)

E.Cartman
08.Eylül.2011, 13:10
Benim Galatasaray'lı olmamın sebebi Babam değil. Neden Galatasaray'lıyım çünkü Galatasaray'lıyım, başka bi açıklaması yok bunun :n::n: Senin sebebin yine normal, benim bi arkadaş rüşvetle takım değiştirdi şimdi de maşallahı var fanatik oldu :D

Hugo
08.Eylül.2011, 13:24
Babam Fenerbahçeli. Annem sayesinde Galatasaraylı oldum.
Annemin karnında Ali Sami Yen'de maça gitmişim :)

RaSenGan
08.Eylül.2011, 14:23
Babam fanatik Fenerlidir.Onun yüzünden ben de 5-6 yaşına kadar Fenerli olmuşum.O yaşta maç izlediğim falan yok tabi sadece hangi takımlısın diye sorana Fenerliyim diyormuşum.Yakın akrabalarım beni Galatasaraylı yapmaya çalışıyorlardı.6 yaşında falandım.Büyük ihtimalle UEFA'yı aldığımızdan sonraki seneydi.Bir gün bakkala gittim.Mahallede Şenol diye bi abi vardı fanatik Galatasaraylı.Ben bakkala girdim o da ardımdan geldi bakkala.Gel seni Galatasaraylı yapalım dedi.Cık dedim.Anlaşma yapalım bak burdan bi poşet çikolata gofret ne istersen al parasını ben vericem sen de bundan sonra Galatasaraylı olucaksın dedi.Tamam dedim :n: Ve o gün bugündür Galatasaraylıyım.Bir poşet çikolatayla da olsa doğru yolu buldum :p

Kaka Leite
08.Eylül.2011, 14:30
Babam fanatik Fenerlidir.Onun yüzünden ben de 5-6 yaşına kadar Fenerli olmuşum.O yaşta maç izlediğim falan yok tabi sadece hangi takımlısın diye sorana Fenerliyim diyormuşum.Yakın akrabalarım beni Galatasaraylı yapmaya çalışıyorlardı.6 yaşında falandım.Büyük ihtimalle UEFA'yı aldığımızdan sonraki seneydi.Bir gün bakkala gittim.Mahallede Şenol diye bi abi vardı fanatik Galatasaraylı.Ben bakkala girdim o da ardımdan geldi bakkala.Gel seni Galatasaraylı yapalım dedi.Cık dedim.Anlaşma yapalım bak burdan bi poşet çikolata gofret ne istersen al parasını ben vericem sen de bundan sonra Galatasaraylı olucaksın dedi.Tamam dedim :n: Ve o gün bugündür Galatasaraylıyım.Bir poşet çikolatayla da olsa doğru yolu buldum :p

Küçükkende böyle açmışsın yani anlatmak istediğin bu mu ? :n:

Corpus
08.Eylül.2011, 14:41
Çok küçük yaşlarımdan itibaren Galatasaray' ı tutarım ancak gerçek bağlanmam UEFA Kupası zamanında oldu. O renkler o ihtişam , HAGİ , Galatasaaray-İstanbul olarak bilinmemiz yani Türklerin temsilcisi olmamız son derece etkilemişti. Bu yüzden Galatasaray taraftarıyım ve renklerimize de aşığım :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Eylül.2011, 15:35
Beşiktaş'lıyım.Doğuştan,kendimi bildim bileli ve ölene kadar... :)

runforafall
08.Eylül.2011, 16:16

dün arkadaşın forma verince mi sempati duydun anlamadım ki.
neyse ne, takım değiştirmeyeceksin diye bi olay yok.
hayırlı olsun, hosgeldin aramıza demekten baska bisi bulamadım bu konuya.

leventb12
08.Eylül.2011, 17:53
Hayır canım dediğim gibi ben GS'liyim beyler dedim helal la sana dedi al sana hediyem dedi formasını verdi şu ligde ilk yarı bitsin, formalar ucuzlasın, alıcam 1 tane bende.

Kaka Leite
08.Eylül.2011, 20:46
Resimlerdeki Biz konusunda arkadaşın yakaladığı yazıdan sonra

Galatasaray'ı yaptığı transferlerden tuttuğunu düşünüyorum :) 1-2 sezon bekleseydin belki Beşiktaş'ta güzel transfer yapardı zor olucak senin için bi ondan bi ona :)

Yinede sen bilirsin :)

SAİT71
08.Eylül.2011, 21:03
Babam şuan futbolla ilgilenmez ama ben küçükken çok koyu G.Saraylıydı. Ona rağmen kendimi bildim bileli F.Bahçeli oldum. Hatta bir ara (Gs'nin UEFA Kupası'nı aldığı dönemlerde olması lazım) Galatasaraylı olacağım demiştim, babam çok sevinmişti. Hatta biz Avrupada kupa alıyoruz çok başarılıyız felan diye anlatmıştı. Bende merakla izlerdim Galatasarayı ama o sözü söyleyince içimde bir hüzün bir burukluk oldu. (Belkide annemi evde 3'e karşı 1 bırakacak olmamdan dolayı 3 GS ve 1 FB :) ) Karar aşamasındaydım sonra ben F.Bahçeliyim takım değiştirmeyeceğim dediğimde baya bir kızmıştı. Bir karar ve bir öylesin bir böyle felan diye fırçalamıştı. Dedem F.Bahçeli olduğu için onunda etkisi büyüktür bende...

Deus Dominus
08.Eylül.2011, 21:55
Benim Bursaspor aşkı bir inatla başladı :) Babam'ın iki abisi var. Babam Fenerbahçe, amcalarımda Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları :D TAbi küçükken kim daha çok para verir, daha çok çikolata püskevit(!) alırsa onun takımından olurduk. Ama bir yerden sonra bunaltmaya başladılar baskılarıyla, bende hepsinden kaçıp amcaoğlu gibi şehrimin takımını desteklemeye başladım. İyiki yapmışıııııım, iyiki yapmıışııııım :D

Nedvedmania
08.Eylül.2011, 22:03
Bizim aile komple Galatasaraylıdır ama annem ve babam futbolla fazla alakalı değiller. Sadece Galatasaraylılar. Benim Galatasaraylı olmamdaki asıl etki fanatik olan abim :)

Zekirdek
08.Eylül.2011, 22:18
Baba - oğul fanatik Fenerliyiz.

leventb12
09.Eylül.2011, 13:29
Resimlerdeki Biz konusunda arkadaşın yakaladığı yazıdan sonra

Galatasaray'ı yaptığı transferlerden tuttuğunu düşünüyorum :) 1-2 sezon bekleseydin belki Beşiktaş'ta güzel transfer yapardı zor olucak senin için bi ondan bi ona :)

Yinede sen bilirsin :)

Şakamı bu ? transferlerle alakalı değil diye herhalde bi 5-6 kere yazdım benim sevgim armaya ve taraftara bu. isterse gitsin u18 takım ile çıksın hiç farketmez :)

Kaka Leite
09.Eylül.2011, 17:55
Şakamı bu ? transferlerle alakalı değil diye herhalde bi 5-6 kere yazdım benim sevgim armaya ve taraftara bu. isterse gitsin u18 takım ile çıksın hiç farketmez :)

Sen koyu beşiktaşlıyımda yazmışsın neye inanalım bilemedik :)

Neyse beni ilgilendirmez tuttuğun takım :)

attirson
09.Eylül.2011, 20:07
Koyu beşiktaşlısın ama GS armasına aşıksın ilginç ..