View Full Version : İngilizce Kitap Arıyorum
E.Cartman
11.Eylül.2011, 12:55
Hem sözlük hemde günlük konuşmada işe yarayacak cümleleri (markette, iş yerinde konuşulacak tipik cümleler, fiyat sorma falan) içeren bi İngilizce kitap arıyorum. Kitabı şehir dışındaki bi arkadaşıma göndereceğim için link verilirse çok daha iyi olur. Eğer bu tarz bildiğiniz bir kitap varsa ismini verirseniz iyi olur :)
Estranged
11.Eylül.2011, 13:05
Oxford'un Bookworm serisinin Level 1 olan kitaplarına bi baksın derim. Hepsi o ayarda. Zamanla ingilizceyi kavradıkça diğer level'lara geçip yeni kalıplar ve kelimeler de öğrenebilir. Aklımdaysa özel bir kitap ismi yok.
E.Cartman
11.Eylül.2011, 13:22
Bi araştırayım dediğin kitabı Yağız, sağ ol. Kitabın sırf İngilizce değilde İngilizce Türkçe olması lazım yalnız :)
RasAnt
11.Eylül.2011, 15:15
Ben lise dil çıkışlıyım ingilizce,ünide almanca okuyorum vereceğim linkteki kitabın almancasını kullanmıştım güzel açıklayıcı verimli bir yayındı İngilizceside aynı tarzda hazırlanmıştır (markette, iş yerinde konuşulacak tipik cümleler, fiyat sorma falan) tam senin tarif ettiğin tarzda
http://www.idefix.com/kitap/15-dakikada-ingilizce-kolektif/tanim.asp?sid=C1NOY5CXZ58DYW8FYJ35
E.Cartman
11.Eylül.2011, 15:21
Ahanda buldum, abi çok sağol teşekkürler. Almanca'sını da öneriyosan onu da kendim için alıyım ben :)
RasAnt
11.Eylül.2011, 15:27
Al tabi ilgin varsa ben memnun kaldım :) belki daha ucuza falan bulabilirsin başka sitelerde ben yayınevini yazdım o site çıktı ama fiyatı bu sitedede baya uygun