PDA

View Full Version : İnter - Trabzonspor [Şampiyonlar Ligi B Grubu 1. Maç]

GeNç KaRTaL
12.Eylül.2011, 14:48
http://img695.imageshack.us/img695/7518/intertrabzon.jpg (http://img695.imageshack.us/i/intertrabzon.jpg/)

Homer J.S
12.Eylül.2011, 15:31
Maalesef zor bir karşılaşma, Trabzonspor'un ne gücü ne de tecrübesi Inter için yeterli değil. 3-0'lık bir skor bekliyorum.

Suicider
12.Eylül.2011, 15:39
Çok zor bir maç Ts için en iyi ihtimal beraberlik.Ama Inter galibiyete daha yakın 2-0,3-1 gibi bir skor bekliyorum umarım yanılırım.

Fearless Coward
12.Eylül.2011, 15:47
İnter Palermo karşısındaki gibi oynarsa yenilebilir bile :D çok açık oynuyorlar bol gollü karşılaşma izleyebiliriz 3-1 ve ya 4-1'lik bir galibiyet bekliyorum İnter'den...

SAİT71
12.Eylül.2011, 15:47
Zor olacak tabi ki, Trabzonspor'un bir beraberlik alması çok iyi olur.

Trabzonspor
12.Eylül.2011, 15:53
İmkansız bir maç olarak görüyorum ancak bu şartlarda çok normal bir durum.Kadro ve tecrübe olarak onların çok ama çok gerisindeyiz.Bir yanda tarihinde ilk kez Şampiyonlar ligine kalmış takım var ve diğer yanda bu kupayı 2 yıl önce müzesine getirmiş bir takım.Gol atarmıyız bilemiyorum.Burak Yılmaz'ın olmamaıs çok büyük kayıp şuanda takım için.

Tolga,Celustka,giray,Glo,Serkan,Zokora ,Colman,Adrian.Henrique.Volkan,Halil 11'i ile sahada olabiliriz.Ama ben Halil yerine Pawel'i tercih ederim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
12.Eylül.2011, 15:57
İlginç bir ayrıntı; Yine 14 Eylül'de,1983'te TS Inter'i mağlup etmiş :)

byariff
12.Eylül.2011, 16:16
Trabzon icin cok zor mac inter tam bildigim kadari ile 3-4-3 oynuyor trabzonda hizli oyuncular var burak henrique volkan sen gibi 3-4-3 sisteminde defans arkasina atilcak toplar trabzon icin tehlikeli ataklar olur zor mac olucak trabzona guveniyorum desemde inter daha tecrubeli takim kazanirlar diyorum en kotu beraberlik olabilir.

Del Piero_10
12.Eylül.2011, 16:39
Inter çok kötü durumda, Gasperini şimdiden tartışılmaya başlandı. Bu maça daha hırsla çıkacaklardır. Geçen sezonun Tabzon'u olsa başa baş derdim ama şimdi işleri zor.

RaSenGan
12.Eylül.2011, 16:43
Trabzonspor'dan bir sürpriz bekliyorum açıkçası.Deplasmanda İnter'den puan alıp kendi sahasında CSKA'ya yenilirler (:

Bhaguandas
12.Eylül.2011, 16:57
henrique bu maçın yıldızı olabilir süpriz bekliyorum

Fearless Coward
12.Eylül.2011, 16:58
@arif: İnter 3-5-2 oynuyor :D Trabzon 5-3-2 oynasın en azından 0-0 için uğraşsın :D

Trabzonspor
12.Eylül.2011, 20:10
Gol yememek diye bireşy söz konusu olamaz.Muhakkak gol yeriz o nedenle o kadar çok savunma yapmanın bir anlamıda yok.Şuanda takım tamamen uyumsuz durumda.Neredeyse her bölge dağıldı.Bu şartlar altında beraberlik süpriz olur.

Trabzonspor
13.Eylül.2011, 00:18
Kafilemizde şu oyuncular bulunuyor.
Tolga Zengin
Bora Sevim
Didier Zokora
Gustavo Colman
... Paulo Henrique
Alanzinho
Sezer Badur
Halil Altintop
Arkadiusz Glowacki
Pawel Brozek
Serkan Balci
Ferhat Oztorun
Zeki Ayvaz
Mustafa Yumlu
Aykut Akgun
Giray Kacar
Robert Vittek
Marek Sapara
Ondrej Celustka
Marek Cech

KanaKe
13.Eylül.2011, 00:34
kagit üzerinde favori inter fakat trabzon istese beraberlikle döner...

Fearless Coward
13.Eylül.2011, 00:35
Kafilemizde şu oyuncular bulunuyor.
Tolga Zengin
Bora Sevim
Didier Zokora
Gustavo Colman
... Paulo Henrique
Alanzinho
Sezer Badur
Halil Altintop
Arkadiusz Glowacki
Pawel Brozek
Serkan Balci
Ferhat Oztorun
Zeki Ayvaz
Mustafa Yumlu
Aykut Akgun
Giray Kacar
Robert Vittek
Marek Sapara
Ondrej Celustka
Marek Cech

Tolga
Serkan - Celustka - Glo - Cech
Alanzinho - Zokora - Colman - Sapara
Vittek - Henrique

Güzel 11 olur böyle...

footballer33
13.Eylül.2011, 00:55
Trabzonspor'un tarihindeki ilk ŞL tecrübesi olacak ve bu da bu organizasyondaki ilk maçı ve şanslarına ilk maçları da İnter gibi bir takımla, hem de deplasmanda. Bunun ağırlığını ve heyecanını kaldırabileceklerini sanmıyorum ben. İnter, 2-3 farklı galip gelecektir bu maçta. Yine de başarılar dilerim Trabzonspor'a.

vFor
13.Eylül.2011, 15:01
Fikrimi söylüyorum eğer Trabzon interi yenerse gruptan çıkar bence şansları var imkansız falanda değil interi yenerse ekstra motivasyonla diğer rakipleride yenebilir buda benim düşüncem bundan 4 sene önce interle maçımız varken herkes 5-6 yersiniz diyodu ama deividin jeneriklik golü harika oyunla almıştık maçı umarım Trabzonsporda Türkiyeyi başarıyla temsil eder. 1-2 Trabzon kazanır.

futureless
13.Eylül.2011, 15:05
İlk maçın Inter'le olması avantaj bile bence.Ama keşke deplasman olmasaydı.Sakin olmazsa Trabzonlu futbolcular kötü bir skor ortaya çıkabilir.Inter'i de abartmaya gerek yok biz en çok rakiplerimizi büyütmekten kaybediyoruz.

Fearless Coward
13.Eylül.2011, 15:21
Aslında TS iyi kura çekti yahu ilk maçın İnter'le olmasıda çok iyi avantaj...Lille ve CSKA zaten eski güçlerinde değiller...2 Ekibi de Trabzon'da yensek en kötü UEFA gideriz...

nekop
13.Eylül.2011, 15:40
Yenileceğimizi ama çoğu arkadaşın aksine fark yemeyeceğimizi düşünüyorum. Bence karşılıklı ataklarla geçen bir maçın sonunda 1-0 veya 2-1'lik skorla maçı kaybedip döneriz.

anil luque
13.Eylül.2011, 15:49
İnter Palermo karşısındaki gibi oynarsa Trabzon puan veya puanlar çıkartabilir bence. 3-5-2 düzenine döndü İnter ve buna alışmaları zaman alacaktır. Trabzon'un olası puanlarına sürpriz gözüyle bakmıyorum şahsen.

Ralph
13.Eylül.2011, 15:51
Çevremdeki bütün Fenerbahçeliler, Trabzonspor'un yenilmesini istiyor :icon_razz:

byariff
13.Eylül.2011, 16:46
Haydi Trabzonum Sana Inat Herkesi Sasirt. =)

Bordo-mavili takımın karşılaşmaya; Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Marek Cech, Serkan, Colman, Zokora, Sapara, Halil ve Henrique 11'yle çıkması bekleniyor.

Fearless Coward
13.Eylül.2011, 16:49
Vittek bence Halil'den daha iyi sakat falanmı veya hazırmı değil ? Onun dışında kadro sağlam olmuş...

Revolution
13.Eylül.2011, 16:59
Andre inşallah Manisaspor maçındaki performansını tekrarlar da puan çıkartır TS, Milano'dan.

LadroN
13.Eylül.2011, 17:15
Nedense Trabzon'un beraberlikle döneceğini düşünüyorum.Haydi Trabzon.Yüzümüzü kara çıkartma.

Bordo61Mavi
13.Eylül.2011, 17:54
Geçmişte bizi yenmişlerdi yine yenebilirler. Burda olduklarına göre çok güçlü bir takımları var demektir..
Esteban Cambiasso / İnterli Futbolcu

Stan13
13.Eylül.2011, 18:20
tribundergi Tribun Dergi
Yarin Milano'da bir grup Fenerbahce taraftarinin formalari ile Inter tarafina girerek Inter'i destekleyecekleri haberleri var.

Yeni gelen bilgi: Inter'liler arasina girecek Fenerbahceliler UEFA'yi protesto eden bir pankart acacaklar.

Fenerbahcelilerin, Inter - Trabzonspor macinda acmasi beklenen pankart: "FENERBAHCE HERYERDE!"

Amaç ne acaba ?

Fearless Coward
13.Eylül.2011, 18:26
tribundergi Tribun Dergi
Yarin Milano'da bir grup Fenerbahce taraftarinin formalari ile Inter tarafina girerek Inter'i destekleyecekleri haberleri var.

Yeni gelen bilgi: Inter'liler arasina girecek Fenerbahceliler UEFA'yi protesto eden bir pankart acacaklar.

Fenerbahcelilerin, Inter - Trabzonspor macinda acmasi beklenen pankart: "FENERBAHCE HERYERDE!"

Amaç ne acaba ?
Saçmalıktan başka bir şey değil...

BaFraLı
13.Eylül.2011, 18:28
Saçmalıktan başka bir şey değil...

Saçmalık bile değil, terbiyesizlik. Tepki vermek istiyosan ülke içerisinde yaparsın protestonu, yaparsın eylemini, verirsin Federasyona tepkini. Ama senin yerine turnuvaya dahil olan takımın deplasman maçına gidip rakip takımı desteklemek çok abes bir davranış.

Trabzonspor yenilirse tek farkla yenilir gibi. Beraberlik çıkmasıda muhtemel.

nannar
13.Eylül.2011, 18:32
Tolga
Serkan - Celustka - Glo - Cech
Alanzinho - Zokora - Colman - Sapara
Vittek - Henrique

Güzel 11 olur böyle...

bu 11'in İnter deplasmanından puan çıkarma ihtimali var bence :)

titates1
13.Eylül.2011, 18:35
Hakettiğimiz turnuvaya katılamamızı sağlayan uefa'ya tepki için iyi olabilir bence saçma değil ,

SAİT71
13.Eylül.2011, 18:38
tribundergi Tribun Dergi

Amaç ne acaba ?

Chelsea takımını havaalanında karşılamak kadarda ilginç olmaz, en azından bir olay üzerine.... :n:

Fearless Coward
13.Eylül.2011, 18:48
Bencede hocam ama sanırım Vittek hazır değil...Halil çok boş şutlar deniyor Vittek en azından kaliteli forvet etkili olabilir Henrique ile...

Bhaguandas
13.Eylül.2011, 18:56
nispet yapar gibi saçma sapan işler yapan taraftar grubu önemli değiller zaten, fearlessin yazdığı kadro guzelde orta bölgede alanzinho ve sapara ve 2 forvetle çıkmak fazla cesurca olmaz mı

Fearless Coward
13.Eylül.2011, 19:01
niyeki adamlar 3 defans oynuyor çok rahat vurarız...

Bhaguandas
13.Eylül.2011, 19:06
tamam 3 defans oynamaları daha kötü ayağımıza top gelmez orta saha hakimiyeti şimdiden belli oldu o zaman ilerde sadece vittek olması bence daha iyi olur

Night_Mare17
13.Eylül.2011, 20:51
tribundergi Tribun Dergi

Amaç ne acaba ?

Yoka artık Şampiyonlar Ligi .

Chinatown
13.Eylül.2011, 21:44
şunu anlamak lazım. biz şampiyonlar ligine katılalım diye Fenerbahçe men edilmedi, Fenerbahçe men edildi diye biz katıldık. Fenerbahçenin şu durumunun sebebi de Trabzonspor değildir. Bunu anlamamaktaki ısrar devam ettikçe biz daha çok kavga dövüş ederiz.

neyse. savaşmamız lazım. savaşa savaşa belki 1 puan alabiliriz. ama hücumu boşlamamak, her topu basketboldaki gibi değerli kullanmamız lazım. Ben bir hezimet beklemiyorum aslında. Ama puan almamız da çok ama çok zor.

Zekirdek
13.Eylül.2011, 22:54
Hakkımız olan yerden atıldık. Bugün bizim sahada olmamız lazımdı. Buna karşı seyirci kalınmamalı. Tamam olay çıkaralım demiyorumda bir tepki gösterilmeli.

byariff
13.Eylül.2011, 23:52
Trabzon tehlikeli olabilir 3"lu savunmaya karsi sahsen inter gene 3-5-2 cikicaksa direk interin kale onune sisirme toplar atarim oyunu yari sahaya yikarim vittek olsaydi iyi indirirdi ama bakalim halil ile henrique napcak umarim puanla doneriz

Chinatown
13.Eylül.2011, 23:54
bizim bir ay önce yaşadıklarımızı şimdi Fenerbahçeliler yaşıyor. şimdi 'hakkımız' diye bir genelleme yok. o sizin düşünceniz. görünüşe göre de sadece sizin düşünceniz. bu doğru olacak diye bir kaide yok. önemli olan karar alıcılara göre 'hak'. biz de 1 ay önce federasyon kararıyla Fenerbahçenin şampiyonlar ligine gitmesini yadırgıyorduk, o zaman bize göre haklı olan nasıl önemsiz ise şu anda da öyle.

onun dışında Fenerbahçe hakkını aramalı, ben yadırgamıyorum. Tepki göstermesi de doğaldır.

Trabzonspor
14.Eylül.2011, 00:21
3 tane kendini bilmez tepki gösterip kendini,ülkesini rezil etsin ne değişir?Sanki biz karar verip Fenerbahçe'yi kupadan atıp kendimizi koyduk.Kendi başkanlarının suçunu başkalarında arıyorlar.Hala bazı şeyyleri kabullenemiyorlar.Fenerbahçeliler bize cephe alıp desteklemese ne olacak birşey mi değişecek?Hayır.

Kaan senin söylediğin kadro güzel ama çok ofansif bir kadro iç sahada öyle bir kadro ile oynanır da deplasmanda öyle çıkarsan avlarlar yahu.

Fearless Coward
14.Eylül.2011, 00:22
3 tane kendini bilmez tepki gösterip kendini,ülkesini rezil etsin ne değişir?Sanki biz karar verip Fenerbahçe'yi kupadan atıp kendimizi koyduk.Kendi başkanlarının suçunu başkalarında arıyorlar.Hala bazı şeyyleri kabullenemiyorlar.Fenerbahçeliler bize cephe alıp desteklemese ne olacak birşey mi değişecek?Hayır.

Kaan senin söylediğin kadro güzel ama çok ofansif bir kadro iç sahada öyle bir kadro ile oynanır da deplasmanda öyle çıkarsan avlarlar yahu.
Olabilir ama denenmeli :D

Matteo Ferrari
14.Eylül.2011, 00:33
trabzonspor fark falan yemez. ellerinden gelenin en iyisini yaparlar.

Varonil
14.Eylül.2011, 00:39

Neymiş o suç çok merak ettim şimdi bak?

Bugün herhangi bir Fenerbahçe taraftarının Şampiyonlar Liginden men edildikten sonra Trabzonspor'a başarılar dilemesi asıl abes olan olurdu içinde bulunduğumuz süreçte.

E.Cartman
14.Eylül.2011, 00:41
Eğer Inter'in başında Mourinho olsaydı Trabzon'un fark yeme ihtimali olabilirdi ama Mou Inter'in başında değil, Inter iyi oynayamıyor ve hafta sonu Palermo'ya 4-3 kaybetti. Eline geçen fırsatları harcamazsa Trabzon'un galibiyet şansı maçın ismine ve mekanına oranla düşünülenden daha yüksek. En fazla tek farklı Inter galibiyet olur diye düşünüyorum.

byariff
14.Eylül.2011, 01:02
Trabzonspor'da Volkan Şen, Burak Yılmaz, Adrian, Onur, Piotr Brozek ve Barış Özbek forma giyemeyecek. Tribundergi

Adrian"in Olmamasi Kotu Olmus

Fearless Coward
14.Eylül.2011, 01:11
Adrian cezalı hacı ya :D

Trabzonspor
14.Eylül.2011, 01:15
Neymiş o suç çok merak ettim şimdi bak?

Bugün herhangi bir Fenerbahçe taraftarının Şampiyonlar Liginden men edildikten sonra Trabzonspor'a başarılar dilemesi asıl abes olan olurdu içinde bulunduğumuz süreçte.

Başkanınız suçunun ne olduğunu bilemem çünkü iddaaname hakkında bilgim yok.Ama bunca olay o ve yönetimi yüzünden yaşandıysa suçlu odur demek oluyor.

titates1
14.Eylül.2011, 01:19
Başkanınız suçunun ne olduğunu bilemem çünkü iddaaname hakkında bilgim yok.Ama bunca olay o ve yönetimi yüzünden yaşandıysa suçlu odur demek oluyor.

İddianame hakkında olmadığı gibi hukuk hakkında da bilr bilginiz yok , sizin dediğiniz gibi yürümüyor bu işler maalesef.

Trabzonspor
14.Eylül.2011, 01:22
Arkadaşım anlamak istemiyorsun sanırım.Benim takımım herhangi birşey yapmadı.Ben desteklemekten vazgeçmiyorum.Sen takımında bunca olaylar olmuşken onlar suçsuz deyip destekliyorsan bizden böyle birşey beklemeninde saçma olacağını düşnecek yenetektesindir.

Ayrıca evet hukuktan anlamıyorum anlasaydım Hukukçu olurdum İktisatçı değil.

Trabzonspor
14.Eylül.2011, 01:24
Takım maça hazır.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=8214&ref=nf

titates1
14.Eylül.2011, 01:34
Arkadaşım anlamak istemiyorsun sanırım.Benim takımım herhangi birşey yapmadı.Ben desteklemekten vazgeçmiyorum.Sen takımında bunca olaylar olmuşken onlar suçsuz deyip destekliyorsan bizden böyle birşey beklemeninde saçma olacağını düşnecek yenetektesindir.

Ayrıca evet hukuktan anlamıyorum anlasaydım Hukukçu olurdum İktisatçı değil.

basit hukuktan anlamak için hukukçu olmaya gerek yok en temel insani haklarınızdan biri sonuçta , Allah düşürmesin tabi ne diyeyim.

Ben ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum ama ben ve bazı arkadaşlar zaten ne demek istediğimizi anlatamıyoruz , sizin takımın hiçbirşey yapmadı eyvallah.Ben benim takımım aynı durumda olsaydı yine gitmesini istemezdim diyorum , hiçbirşey yapmamış gibi gözüken tarafta olsaydı.Umarım anlatabilmişimdir,uzun uzun yazmaya mecalim kalmadı çünkü.

Bhaguandas
14.Eylül.2011, 02:02
takım tutmayı kişiliğinize kadar ilerletirseniz bunun hiçbi faydasını görmezsiniz

Trabzonspor
14.Eylül.2011, 02:04
Goal.com'da İnter t.direktörünün Trabzonspor maçında 3-4-3'den vazgeçip 4-3-2-1 ile sahada olacağını yazıyor.

titates1
14.Eylül.2011, 02:58
@bhaguandas

takım tutmayı kişiliğimize değil , kişiliğimizin takım tutma tarzımıza yansıması lazım , bunu yapabiliyorum çok şükür.

Chinatown
14.Eylül.2011, 03:19
şimdi takımının kuvvetli suç şüphesi varken bile şampiyonlar ligine katılması içinize sinerken, bunu garipsemezken, suçsuz görüldüğünden davet edilen takımın taraftarı olsaydım gitmeyi reddederdim derseniz kimseyi inandıramazsınız.

Bordo61Mavi
14.Eylül.2011, 04:15
Ya Uefanin ceza sisteminden haberiniz yokmu ? Biz istedigimiz pankarti sokamiyoruz iceri, Fenerbahceliler nasil sokacak :)

Sabah bizim burdan kuzenlerim ve arkadaslarim ucuyor neredeyse butun ucak bizim usaklar :) Bende yanlarinda olmak isterdim ama bu aralar epey yogunum. Onlari kiskaniyorum cunki Trabzonsporun ilk sampiyonlar ligi macina sahit olacaklar hemde San Siroda.

Olsun napalim, Lille deplasmaninda Aralik ayinda Trabzonspora destek olmak icin gidecem.

Yarinki macta Turkce, Inglizce ve Italyanca "Bize her yer Trabzon" pankartina dikkat edin"

Bordo61Mavi
14.Eylül.2011, 04:23
http://img10.imageshack.us/img10/6725/144mc.jpg

http://img600.imageshack.us/img600/8522/56378566.jpg

http://img8.imageshack.us/img8/7748/37747491.jpg

http://img534.imageshack.us/img534/5782/92271369.jpg

nekop
14.Eylül.2011, 04:27
Şenol Hocam yarın oturamayacağı için bugünden keyfini çıkarıyor koltuğun. :)

AhmetBilgin
14.Eylül.2011, 10:59
Trabzonspor çıkar aslanlar gibi oynar.

Addolorato
14.Eylül.2011, 11:36
Dün Barca-Milan maçını verince açık kanaldan umutlanmıştım bu maç içinde ama Napoli - City maçını verecekmiş burda açık kanal. Trabzonspor'a başarılar dilerim gönül isterdi Milano'ya gidip desteklemek ama gidemedik bugün.

byariff
14.Eylül.2011, 12:31
senol hocam kara kara dusunuyor rakibi iyi analiz etti galiba bastir trabzonum sana inat herkesi sasirt. :)

Bordo61Mavi
14.Eylül.2011, 13:22
http://img845.imageshack.us/img845/9181/32325310150798675700032.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/845/32325310150798675700032.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Kuzenlerim ve arkadaslarim Milanoya inmis

Oceanus
14.Eylül.2011, 22:38
Haydi Trabzonspor göster gücünü Bütün Türkiye seninle haydi aslanlar gibi çıkın oynayın...

E.Cartman
14.Eylül.2011, 22:47
İlker Yasin ve Erman Toroğlu. Bu maçı izlemeyen çok şey kaybeder :n::n:

Night_Mare17
14.Eylül.2011, 22:53
Biize her yer Trabzon , bize her yer Trabzon . Tribünler inliyor :)

nekop
14.Eylül.2011, 22:57
Bekte Celuska önünde Serkan iyi bir tercih olmuş.

Gncl1905
14.Eylül.2011, 23:08
İnşallah puanla döner Trabzon, İnter'de işler pek yolunda değil şu sıralar ama puan çıkarmak çok zor; umarım başarırlar :)

vFor
14.Eylül.2011, 23:13
İnterde kötü bugün.

vFor
14.Eylül.2011, 23:14
Tehlikeli yerden frikik inter kullanıyo.

EndoplazmiK RetikuluM
14.Eylül.2011, 23:27
Zarate'nin müdahalesi kırmızılıktı. 2. yarıda Alanzinho çıkmazsa Trabzon'un başı yanar.

byariff
14.Eylül.2011, 23:30
beyler daha yeni geldim ama trabzon nasil oynuor suana kadar ?

eng1n
14.Eylül.2011, 23:34
İlk yarının bilançosu

"Zanetti 16 yıldır italya liginde oynuyor, la ligada"

"Pazzini Lazio'dan kiralanmış"

"Bu stadın eski adı San Siro yeni adı giuseppe meazza"

Fearless Coward
14.Eylül.2011, 23:37
Trabzon puan alır bu maçtan...İnter'i beğenmedim...

Bordo61Mavi
14.Eylül.2011, 23:39
Hakem kotu yonetiyor illa adami yere savuracaksinki faul versin

BaFraLı
14.Eylül.2011, 23:40
Trabzonspor gayet iyi mücadele ediyor. Tolga'nın da performansı çok iyi. 1 puan alabilecek güçte Trabzonspor. Bu oyun devam eder inşlAllah.

byariff
14.Eylül.2011, 23:42
Haydi trabzonum 2.ci yari 1 gol at guldur yuzumuzu =)

Zekirdek
14.Eylül.2011, 23:44
Biize her yer Trabzon , bize her yer Trabzon . Tribünler inliyor :)

İlk yarı inlemesi çok normal. İnter taraftarının 45 dakikalık bir susma protestosu vardı.

Nedvedmania
14.Eylül.2011, 23:47
Neyi protesto ediyorlar ?

FenoMachine
14.Eylül.2011, 23:49
Şuan trabzon çok iyi ilerliyor böyle devam etmesi lazım dengeli ve dikkatli olup interi sinirlendirmesi lazım sonradan kontrolden çıktığı zaman interi yakalrsa trabzon maçı bile alabilir
Trabzonu bu maçta çok beğendim inter çok yorgun gözüküyor kafalarında bişeyler var sanki çok sıkıntılı gibiler sanki ev ödevlerini yapmamışlar hocanın maçtan sonra atacağı dayak falan akıllarında gibi.

sananes
14.Eylül.2011, 23:49
Amma frikik kullandı İnter yahu.

byariff
14.Eylül.2011, 23:54
Trabzon ne top oynuor abi ya interi yari sahaya yikti

Night_Mare17
14.Eylül.2011, 23:55
İnter çıkamıyor .

FenoMachine
14.Eylül.2011, 23:55
Valla İnter çok isteksiz dağınık durumda bu arada Trabzon çok Formunda fakat inter bu ne yapacakları belli olmuyor

footballer33
15.Eylül.2011, 00:01
http://i.imgur.com/qqXqF.jpg

Sapara ve Vittek kesinlikle girmeli oyuna. :) Bu arada, İnter'in yedek kulübesi zayıf, Trabzonspor'un puan alacağına dair inancım artmaya başladı. 1 puan bile büyük başarı olur. :)

Night_Mare17
15.Eylül.2011, 00:03
Ts puanı alacak harbiden.

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:06
Yabancı biri maçı izlese sanki trabzonu inter interi trabzon sanıcak okadar farklı oynuyor trabzon şuan

byariff
15.Eylül.2011, 00:06
Sapara Girip Halil cikabilir.. trabzon gercekten cok guzel top oynuyor inter istedigi kadar kotu oynasin futbolcularin hepsi trabzonlu topculardan kaliteli. bu arada trabzonun sol bekini begendim hizli bir adam..

sapara girdi - alanzinho cikti dogru bi degisiklik alanzinho sari karti var.

trabzonda baya bi sari oldu umarim kirmizi yemeyiz...

sapara sakatlandi cikiyor sert basti ayagina rakip.

Tolga harika cikartti..

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:15
Helal Tolga süpersin!

footballer33
15.Eylül.2011, 00:16
Bu kadar kötü bir İnter'e karşı iyi oynayan ve cırmalayan bir Trabzonspor'da, Adrian ve Burak da olsaydı sahada ne olurdu acaba diye merak etmiyor değilim. :)

Night_Mare17
15.Eylül.2011, 00:17
Ts'de biri girsin artık . 10 kişi olmuyor .

Night_Mare17
15.Eylül.2011, 00:17

footballer33
15.Eylül.2011, 00:18
Henrique çıktı, Vittek girdi. :) Beklediğim 2 isim de sahada. Son değişiklik ise, ya Aykut Akgün ya da Mustafa Yumlu olur gibime geliyor, eğer olursa. :)

Gol, Celutska. Helal olsun Trabzon. :)

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:19
Goooooooooooooooooooool!

Oceanus
gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll goooooooooooooooollllllllllll goollllllllllllll

byariff
GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
GOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Celustska GOOOLLLLLLLLLLLLLLL

Halilin Hakkini yemiyelim fuze gibi vurdu direkte patladi ve sahnede celutskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gncl1905
Gol be, harikasın Trabzon :)

Oceanus
15.Eylül.2011, 00:20
oooo trabzonspor oooo trabzonsporrr

Night_Mare17
Goooooooooooooooooooooool

Fearless Coward
Sizin Allahınıza kurban helal olsun be sizeeeeeeeeee aslanlarım benim :D

FenoMachine
Helal bee İtalyada 1-0 tranzon 5 katı olur bee!

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:21
zokora yerde inş bişey yoktur

Bhaguandas
15.Eylül.2011, 00:22
ben bu kadar güzel oynayan bi türk takımı uzun zamandır görmedim çok iyiler helal

byariff
15.Eylül.2011, 00:22
Zokoro sakatlandi hay sansimiza ya :(

oh be zokoro Dondu oyuna, helal olsun trabzon 2.ci yari resmen interi sahasina Gomdu helal olsun diyorum.

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:23
ben bu kadar güzel oynayan bi türk takımı uzun zamandır görmedim çok iyiler helal

Aynen ilk defa avrupada uzun bir aradan sonra ezilmiyoruz.

Corpus
15.Eylül.2011, 00:23
Helal olsun ! Başkalarına inat desteğimiz Trabzonspor' a !

Nedvedmania
15.Eylül.2011, 00:24
Helal olsun Trabzona. Ha gayret son 10 dk.

footballer33
15.Eylül.2011, 00:26
Maç böyle biterse Avrupa Kupaları'nda haftanın sürprizi olur bu sonuç. :) Ama bu sürprizin tesadüf olmadığını bu futbol devam ettiği sürece gösterecektir Şenol Güneş ve öğrencileri. :)

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:29
İnterin hocası gülse behzat uygura benzicek :)

attirson
15.Eylül.2011, 00:29
Atamayana atarlar.

byariff
15.Eylül.2011, 00:30
Celutska ne top oynuyor be abi

Ooooo cok iyi Lille 2 - 2 CSKA Moscow

Dayanin cocuklar 4 dakika daha :)

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:31
Ben Cambiassonun topu ısırmasını bekliyorum 100binkere helal tolga

attirson
15.Eylül.2011, 00:31
Tolga ne kaleciymiş be hayatının maçını oynadı bugün.

sananes
15.Eylül.2011, 00:32
Tolga büyük kaleci.

Zokora'yı alıp getirebilene helal olsun.Yıllarca Fenerbahçe için hayal ettim Trabzon aldı.

Bhaguandas
15.Eylül.2011, 00:33
müthiş bi adam celutska,kaleci tolga sıfır hata milli takımda oynamasını istiyorum artık,zokora ben bu kadar müthiş oyun görmedim

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:33
Tolga ne kaleciymiş be hayatının maçını oynadı bugün.

:D adam 2003 ten beri yedekti :) herkez şimdi ne kaleciymiş be diyordur

cimboom
15.Eylül.2011, 00:34
Avrupa bu, tum Turkiye Trabzonsporlu, ama olmayanlarda var malesef.

Bhaguandas
15.Eylül.2011, 00:34
farkettiyseniz herkes interin yeneceğini düşünmüş oylamaya bakarsak ben beraberlik dedimde 1 kişi trabzon kazanır demiş bu adama madalya verilsin:d

Oceanus
15.Eylül.2011, 00:36
Ben dedim Trabzonspor kazanır diye. Oy verdim.

eng1n
15.Eylül.2011, 00:37
Aykut kim acaba ?

Oceanus
15.Eylül.2011, 00:37
Helal olsun trabzonspora

FenoMachine
15.Eylül.2011, 00:38
Sonunda Kazandık

Gncl1905
Altın değerinde bir 3 puan, tebrikler Trabzon :)

Ziya38
Tebrikler Trabzonspor! Helal olsun..

byariff
15.Eylül.2011, 00:39
Kazandik ulan kazandik helal olsun tarih yazdik Lille berabere kaldi Trabzon 3 puanla basladi cok cok iyi oldu Simdi Sirada Lille var Avni ankerden Cikamicaklar. :)

bu arada yediremeyenler trabzonu ortaliga cikmis gene. :)

footballer33
15.Eylül.2011, 00:39
Helal olsun Trabzonspor, tebrikler emeği geçen herkese. Tarih yazdınız bu gece.

vego
15.Eylül.2011, 00:40
Helal olsun.

BaFraLı
15.Eylül.2011, 00:40
Helal olsun Trabzonspor'a. Müthiş bir galibiyet oldu bu. Harika top oynadılar valla. Trabzonspor'un sağ ve sol beki çok iyi.

europeanconquer
15.Eylül.2011, 00:42
Tebrikler Trabzonspor :) Altındanda daha değerli bir 3 puan aldı :)

C h A o S
Harbiden helal olsun.Zor iştir deplasmanda İnter'i yenmek.Ama inanmışlar.
Colman'a ayrı şeyler söylemek lazım.Xavi gibiydi bugün.Harika oynadı.Cech'de harika oynadı.Tolga bana göre maçın yıldızıydı.

byariff
Helal olsun Trabzonspor'a. Müthiş bir galibiyet oldu bu. Harika top oynadılar valla. Trabzonspor'un sağ ve sol beki çok iyi.

Katiliyorum celutska ve ozellikle cech cok iyi birden hizlanabiliyor akilli ve sakin oynuyor sahsen begendim

Night_Mare17
15.Eylül.2011, 00:43
Helal olsun ya helal .Türkiye sizinle gurur duyuyor .

Bhaguandas
15.Eylül.2011, 00:43
tyrion ve trabzonu tebrik ederim:D trabzonun güzel top oynayarak kazanması beni çok mutlu etti bu gruptan kesin çıkacağını biliyorum en azından uefaya gidecektir

E.Cartman
15.Eylül.2011, 00:44
Inter'den deplasmanda 3 puan almak müthiş oldu. Kalan maçlardan 6-7 puan daha alınırsa çok iyi olur.

Corpus
15.Eylül.2011, 00:44
Katiliyorum celutska ve ozellikle cech cok iyi birden hizlanabiliyor akilli ve sakin oynuyor sahsen begendim

Zokora'yı unutmayalım.

ThersoN
15.Eylül.2011, 00:45
helal olsun demekten başka birşey denilemez. azmin, konstanrasyonun, yardımlaşmanın, en hasını gösterdiler.

byariff
15.Eylül.2011, 00:46
Zokora'yı unutmayalım.

hic zokoro unutulurmu colman ile beraber orta sahada tam bir maestro gibilerdi ozellikle tolga,celutsaka,cech,zokora,colman, en begendigim adamlardi helal olsun tekrardan Lilleyide yenersek evimizde bu gruptan rahat cikariz. :)

C h A o S
15.Eylül.2011, 00:47
Lille-Cska maçıda berabere bitmiş.Oda çok iyi oldu.

anil luque
15.Eylül.2011, 00:47
İnter Palermo karşısındaki gibi oynarsa Trabzon puan veya puanlar çıkartabilir bence. 3-5-2 düzenine döndü İnter ve buna alışmaları zaman alacaktır. Trabzon'un olası puanlarına sürpriz gözüyle bakmıyorum şahsen.

Belki 3-5-2 oynamadılar ama aynı kötü oyunlarını sürdürdüler. Bunca pozisyona girmeleri Trabzon'un biraz aceleci oyunundan kaynaklandı bence. İkinci yarının başında Trabzon adam akıllı pas yapmaya başladı , İnter yarı sahasından çıkamadı. Alanzinho'nun yerinde Adrian veya Burak olsaydı çok daha farklı bir maç bile olabilirdi.

Neyse bu da süper tabiki. Helal olsun size çocuklar. Çekemeyenlere inat siz yolunuza devam edin.

LadroN
15.Eylül.2011, 00:48
Helal olsun Trabzon.Çok iyi savunma yapıp güzel bir galibiyet hediye ettiler bize.Özellikle Tolga Zengin'e helal olsun.Top kaleye geldiğinde bir an bile korkmadım.Müthiş geliştirdi kendisini.Yalnız Halil Altıntop'u hiç beğenmedim gene.Trabzonspor'da oynayacak düzeyde değil kesinlikle.

TeNaciOUS MidFieLdeR
Ekstradan gelen 3 puan aldi TS. Bu avantaji kullanabilmesi icin evindeki maclari kazanmasi yeterli olacak artik. Bu motivasyonu sadece bizim ligdeki Anadolu takimlarinin buyuk takimlara karsi olani gibi degil turu gecmek adina grup maclarinin tamaminda surdururler umarim. Bu arada Slovaklar ilk 11 de oynamaya baslarlar artik "Sapara-Vittek".

guarin14
Helal be Trabzon helal,sevindirdin bizleri akşam akşam.

Bizlerin,futbolseverlerin bu 3 puana ihtiyacı vardı.

Bhaguandas
zokora oyunuyla büyüledi ama hiç beğenmediğim giray bile kademe hatası yapmadı tek hayal kırıklğım henrique oldu daha pozitif oynamasını beklerdim

GeNç KaRTaL
15.Eylül.2011, 00:53
Beyler lütfen sadece maç konuşulsun.Konu amacından saptırılmasın.(ŞL Trabzonspor'un hakkı değildi,Çekemeyenlere oh olsun vb.) Ayrıca Fenerbahçe'li arkadaşlar Trabzonspor'u ve galibiyetlerini küçümseyici yorumlarda bulunmazsa sevinirim.Bu uyarılarımı dikkate almanızı rica ediyorum.Dikkate almayanlar hakkında gereken yapılacak,bilginize.Bir de bu tarz mesajlara cevap vermek yerine bize bildirin.Aksi takdirde siz de yaptırımla karşılaşabilirsiniz.

nekop
15.Eylül.2011, 00:55
Helal olsun sizlere. Belki müthiş bir futbol oynamadık ama doğru oynadık, daha çok savaştık ve birazda şansımızın yardımıyla Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladık.

Chinatown
15.Eylül.2011, 00:57
Vittek 400, Sapara 200 bin euro, Cech, Celutska 1 milyon euro, ama bu galibiyet paha biçilemez..

Burak, Adrian yok, Şenol Hoca cezalı, takımın 3 oyuncusu ilk kez forma giyiyor ve İnter'i deplasmanda yeniyoruz. Tüm manevi desteği yanımızda olanlara armağan olsun bu galibiyet.

Cska ve Lille berabera kaldı, şu anda grup birincisiyiz la :)

C h A o S
15.Eylül.2011, 00:57
Bu arada İnter tribünleri niye böyle boş anlamadım.Taraftar baskısıdı olmadı.Trabzon'lu taraftarların sesi daha çok çıktı.
Birde İnter'in kadrosunu hiç beğenmedim.Bu kadroyla gruptan zar zor çıkarlar anca.

Trabzonspor
15.Eylül.2011, 00:59
Helal olsun sizlere. Belki müthiş bir futbol oynamadık ama doğru oynadık, daha çok savaştık ve birazda şansımızın yardımıyla Şampiyonlar Ligi'ne 3 puanla başladık.

Şuna ek olarak çok şaşırdım ve çok mutluyum çok!!!

Böyle birşey beklemiyordum berabere bitirelim Lille maçı da berabere olsun dedim.Biz yendik onlar berabere kaldı ve lideriz.

İlkler güzeldir...

LaigLeNoiR
15.Eylül.2011, 01:00
Cech ve Zokora harika oynadılar. Serkan Balcı'ya zaten laf yok 90 dakika boyunca koştu durdu. Son dönemlerde Vittek'in oyuna girmesi ve ileride top tutması da ayrı bir güzellik oldu.

Tüm takım olarak iyiydi Trabzonspor, belki çok fazla posizyon bulamadık ama kazanmasını bildik.

Tebrikler BORDO-MAVİ.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
15.Eylül.2011, 01:02
Helal Olsun. Gerçekten ama gerçekten Helal Olsun. Söylenecek başka şey yok,gerçekten yok :) Tekrardan helal olsun diyorum başta Tolga'ya,Zokora'ya,Colman'a,Celutska'ya ve bu tarihi galibiyette emeği geçen herkese. Helal Olsun :) Onlara Her Yer Trabzon :)

Trabzonspor
15.Eylül.2011, 01:03
http://www.resimyukletin.com/di-AA4G.jpg

Deus Dominus
15.Eylül.2011, 01:04
Muhteşem başlangıç Trabzonspor'dan. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ön eleme maçlarında da oynadıkları oyun, mücadeleleri takdire değerdi, bugün onu bir üst kademeye taşıdılar, topta bizi sevdi ve Inter'i kendi sahasında devirmeyi başardık. Trabsonspor bu konsantrasyonla, bu hırsla oynasın, ligi de domine eder, şampiyonlar ligi'nde de yoluna devam eder. Adrian ve Burak gibi iki önemli eksiğe rağmen bu oyun varsa, onlar olduğunda hücum aksiyonları çok daha pozitif olacaktır. Bugün Alanzinho yerinde Adrian, Serkan'ın yerinde Burak'ın olduğunu düşünün bir :)
Bu arada ek olarak, Tolga Zengin kesinlikle hak ediyor milli takım formasını. Son zamanlarda en çok güven veren, en formda Türk kaleci.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Eylül.2011, 01:06
Mac bitiminde TS kazanir oylari kullanilarak mac baslamadan once TS icin tek oyu kullanan uyeye haksizlik oldu. Tum forumda galibiyete inanan o tek kisiyi tahmininden oturu kutlarim :n:

Oceanus
15.Eylül.2011, 01:15
Mac bitiminde TS kazanir oylari kullanilarak mac baslamadan once TS icin tek oyu kullanan uyeye haksizlik oldu. Tum forumda galibiyete inanan o tek kisiyi tahmininden oturu kutlarim :n:

benim o ben ben ben :D

MuraTBudaN
15.Eylül.2011, 01:19
Trabzonspor'u cani gönülden tebrik etmek lazım hepimizi resmen utandırdı.Tolga,Zokora,Colman ve Vittek'e borçlu bu galibiyeti.Umarım böyle devam ederler ve bizimde yüzümüzü güldürürler.Her ne kadar bir Fenerbahçeli olsamda,bu sonuç Türkiye için alındı tekrardan tebrikler Trabzonspor.

Chinatown
15.Eylül.2011, 01:24
şu anda twitter'da Inter 0-1 Trabzonspor WorldWide Trend olmuş durumda.

FenoMachine
15.Eylül.2011, 01:26
Arkadaşlar herkez teker teker oyuncular yazmış bence hepsi varını yoğunu verdi bu maça hepsine helal olsun

titates1
15.Eylül.2011, 01:28
Öncelikle tebrikler ,

Inter'in kötü oynadığını biliyorduk ama bu kadar kötü bir kadroyla çıkıp , bu kadar kötü oynayacaklarını düşünmezdim , Trabzon da Inter de iyi futbol oynamadılar , kötü bir Inter'e karşı iyi savunma ve çok güzel mücadele ettiler , biraz da şansın yardımıyla kazanmasını bildiler.

Bundan sonraki maçlarda bundan daha iyi bir oyun ortaya koymak zorundalar eğer gruptan çıkmak istiyorlarsa.Trabzon'un tecrübesizliği , as oyuncularının olmayışı , kadro kalite farkı , Inter'in tecrübesiyle bir fark olacağını düşünüyordum trabzon'un mücadeleci oyunu ve Inter teknik direktörünün beceriksizliği bunu engelledi,ikinci maça çok dikkat etmeli Trabzon.

Tekrar tebrikler

besiktas1903
15.Eylül.2011, 01:37
Helal olsun Tebrikler Trabzonspor. Inter deplasmanindan önemli 3 puan aldilar. Ilk maç Inter ile olmasi iyi oldu

Time Cris
15.Eylül.2011, 01:43
Marek Cech fenalardaydı yalnız

Chinatown
15.Eylül.2011, 01:47
Lille ve CSKA'dan birer puan bile alsak bizim için çok iyi olur ilk 3 maçta. Defansımızı sağlam tutarsak da alabiliriz.

sananes
15.Eylül.2011, 01:49
Lille ve Cska'dan toplamda içerde 4 ya da 6 puan alırsa trabzon ikinci turda demektir.

Bhaguandas
15.Eylül.2011, 01:49
sonradan trabzona oy vernler müthiş asıl:D sizede helal:d

Trabzonspor
15.Eylül.2011, 01:50
Alanzinho çok kızdırdı beni ya bu kadar mı kötü olunur ya.

Bhaguandas
15.Eylül.2011, 01:54
alanzinho zaten hep böyle asıl iyi oynamasını beklediğim henrique beni hüsrana uğrattı

nekop
15.Eylül.2011, 02:03
alanzinho zaten hep böyle asıl iyi oynamasını beklediğim henrique beni hüsrana uğrattı

halil bugün defansif anlamda takıma oldukça fazla katkı sağladı fakat ilerde henrique'yi fazlasıyla boşladı. sağ tarafında oynayan serkan'ın zaten ofansif olarak yapabilecekleri sınırlı olduğundan yalnız kaldı ve o yüzden böyle bir performans sergiledi diye düşünüyorum.

Bhaguandas
15.Eylül.2011, 02:06
evet orda tek kaldı ama çok ağır oynuyo çalım attığını görmedim vücudunu kullanarak topla oynamaya çalışıyo bu adam brezilyalı olamaz

Chinatown
15.Eylül.2011, 02:14
Henrique bugün kötüydü, ama böyle bir maçta tek forveti eleştirmek yanlış olur. Henrique hazırlık maçlarında iyi oynadı bence. Birde ben adamı solak sanıyordum bugün sağ ayağıyla Hami Mandıralı şutu attı resmen.

byariff
15.Eylül.2011, 02:17
henrique iyidir beyler iyidir sadece ilerde yalniz kaldi.

Fearless Coward
15.Eylül.2011, 02:23
Lille 2-0'dan 2-2 bitirmiş bu sayede lider olduk bizde...12 gün sonra Lille ile oynayacağız inşAllah o maçı da kazanacağız...Bu takım 2. tura çıkmayı hakediyor...İnter o kadar kötüki bu maçtan sonra hocayı gönderirlerse şaşırmam...Cech'i alarak TS büyük iş başarmış adam felaket oynuyor TS'de hiç bi sol bek bu kadar atağa katılmamıştır :D

ForsakeN
15.Eylül.2011, 02:48
İlk defa bir Türk takımını Avrupa maçında desteklemiyordum,yenilmesini istiyordum ama golü atınca yine de sevinçten havaya zıpladım. Maçın özeti benim için buydu. Tebrikler Trabzonspor

Bordo61Mavi
15.Eylül.2011, 03:08
İlk defa bir Türk takımını Avrupa maçında desteklemiyordum,yenilmesini istiyordum ama golü atınca yine de sevinçten havaya zıpladım. Maçın özeti benim için buydu. Tebrikler Trabzonspor

En azindan icinde saklamayip buraya yazdigin icin sana saygi duyuyorum.

ForsakeN
15.Eylül.2011, 03:30
En azindan icinde saklamayip buraya yazdigin icin sana saygi duyuyorum.

Diğer arkadaşlar da kızmasınlar.

Kendi takımını, şampiyon olduğu halde orda görememek insanın içini acıtıyor. Ben ki her sene Avrupa'daki tüm maçları sanki Milli takım maçı izliyormuş gibi heyecanla takip ederken , bu sezon Trabzon'u malesef ki aynı duygularla izleyemeyeceğim.

RaSenGan
15.Eylül.2011, 03:45
Trabzonspor'dan bekliyordum böyle bir şeyi ve yaptılar da :) Helal olsun.En kötü 3.olurlar inşallah.

Bordo61Mavi
15.Eylül.2011, 05:17
http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/09/15/652x324/69202627842.jpg?112288997343

Bordo61Mavi
15.Eylül.2011, 05:23
http://www.maraton.com.tr/newpics/fotogaleri/act/468_5539_14092011_1.jpg

nannar
15.Eylül.2011, 08:51

Trabzonspor tek kelimeyle süper oynadı ve 3 puanı sonuna kadar hak etti fakat bence birkaç isim varki 3 puanın mimarlarıydı.Başta kaleci Tolga ve orta alanda Zokora olmak üzere ,Giray,Cech,Colman ve Halil'i beğendim ben.Serkan nedense tutuktu.Alanzinho ise Trabzonspor adına sahanın en kötüsüydü bana kalırsa. Türk futbolu adına teşekkürler ve tebrikler Bordo mavi...

Vieri
15.Eylül.2011, 09:24
İkinci yarı sahada bambaşka bir Trabzonspor vardı. Devre arası takım konuşmaları yaramışa benziyor. "Bunu başarabiliriz" mi dendi? Kesinlikle evet, daha arzulu daha istekli bir bordo - mavi. Tabi karşısında ne yapacağını iyi bilmeyen bir Inter.

Inter gibi takımları bu halde yakaladığınız zaman üzerine gitmeniz ve sallamanız lazım. Korkak futbol yerine saldıran bir yapı yoksa kendi kabuğuna çekildiğinizde, en kötü halleri ile bile tehlikeli olabiliyorlar. Nitekim golden sonra geriye yaslanan ekibimizin yüksek oranlı ofsayt uygulama hataları Inter hücum hattının beceriksizliği ve Kaleci Tolga'nın şahane refleks ve yer tutmasına şans faktörünüde eklediğimizde korkulan olmadı.

Trabzonspor'un şampiyonlar liginde ilk maçı, tecrübesizlikleri ve çıktıkları bu Avrupa vitrininde oyuncuların isteği ve arzuları umarım sonraki maçlarda da devam eder.

Tebrikler alkışlar Karadeniz Kaplanlarına..

SAİT71
15.Eylül.2011, 12:04
Ne kadar içime sinmiyorsada orda oluşları bir başka takımı destekleyemedim dün. Orada bir Türk takımı olunca yine heyecanlandım. Bu saatten sonrada Trabzonspor u desteklemesek ne geçecek elimize. Daha öncede söylemiştim ülke puanına ihtiyacımız var diye. Bu çok iyi oldu. Hele Olympiakos'un kaybedip bizim kazanmamız dahada iyi oldu. Inter berbattı. Böyle bir Inter'e yenilmek çok kahredici olurdu. Maçın adamı Tolga ve Zokora oldu bence...

Trabzonspor
15.Eylül.2011, 12:20
UEFA karşılaşmanın adamı olarak Arjantinli oyuncumuz Colman'ı gösterdi.

Homer J.S
15.Eylül.2011, 12:48
Maalesef zor bir karşılaşma, Trabzonspor'un ne gücü ne de tecrübesi Inter için yeterli değil. 3-0'lık bir skor bekliyorum.

Öncelikle bana lafımı yutturduğu için Trabzonspor'u tebrik ediyorum.

Çok keyifli bir karşılaşmaydı. Oyunun başlangıcında Trabzon sanki yılların Avrupa takımıymış gibi oynarken, Inter tam aksine acemice tavırlar sergiliyordu ancak sonradan biraz ağırlığını koyunca Inter, Trabzon bilinçsizce oynadı bir süre. Ki bu sürede de Tolga geçit vermedi.

İkinci yarıda da yine Avrupa Trabzonu'nu gördük, nitekim gelen golden sonra yapılan başarılı savunmayla 3 puana ulaşıldı.

Tebrikler Trabzonspor.

SAİT71
15.Eylül.2011, 13:40
Bizim 2007'de Çeyrek final oynadığımızda yine ilk maçta Inter'i 1-0 yenerek başlamıştık gruba. Tabi biz kendi evimizde 1-0 yenmiş deplasmanda 3-0 kaybetmiştik. Ts gruplara deplasmandaki Inter galibiyetiyle hesapta olmayan artı 3 puanla başladı. Rakiplerinden 3 puan önde bana göre. Kendi evinde Inter'e kaybetsede çok önemli olmayacak, gruptan çıkma şansı eğer diğer maçlarda da bu performansı gösterirse çok yüksek oldu şimdi. Kendi evinde oynayacağı Lille ve CSKA maçlarından 3 er puan ve deplasmanda oynayacağı CSKA maçından 1 puan koparırsa direk 10 puan eder. Grupta o gün oluşan puan durumuna görede evinde oynayacağı Inter ve dışardaki Lille maçlarında alacağı skorlar gruptan çıkıp çıkamamasını belirler...

ForsakeN
15.Eylül.2011, 13:50
Lille maçını da kazanırsa %70 şansı var bana göre gruptan çıkma yolunda. İnter, CSKA'yı yenecektir çünkü.

SAİT71
15.Eylül.2011, 14:12
Ha şuda var eğer Inter CSKA'ya kaybederse çıkamayabilirde :D CSKA'da Dombala mı Dombili mi nedir öyle bir adam var attığı gollere baktım güzel bir oyuncuya benziyordu. Lille'i yıktı 90'da :)

Fearless Coward
15.Eylül.2011, 14:18
Hiç sorma Sait ya Lille bankoydu iddaa severlerin çok sövgüsünü aldı :D 2-0 dan 2-2 bitti o maç...En banko maçlardandı...TS bence Lille'yi de yener bi takım nasıl 2-0'lık skoru koruyamaz yahu açık oynamaya ne gerek var...

byariff
15.Eylül.2011, 14:34
Lilleyi yenersek en kotu bu grupda 3.cu olarak uefada yolumuza devam ederiz bellimi olur bir tarih daha yazariz.. :)

footballer33
15.Eylül.2011, 14:39
Trabzonspor, geri kalan 5 maçın 3'ünü kendi sahasında oynayacak ve deplasmanları da puan alabileceği 2 takımla yapacak. İçerde 2 galibiyet dışarda da 1 beraberlik gruptan çıkmak için yeterli olacaktır.

Bordo61Mavi
15.Eylül.2011, 14:59
28 sene sonra yine 14 eylul yine 1-0 galibiyet. Golu ise 28 numarali futbolcumuz atiyor, tesaduf ?

Fearless Coward
15.Eylül.2011, 15:03
Vay be :D 28 no Celustka tarihi yazdı :D

EndoplazmiK RetikuluM
15.Eylül.2011, 15:09
TS eğer 2. yarıdaki oyununu oynarsa çok rahat ilk 3'te olur bu grupta... İnter gruptan çıkana kadar taraftarlarını fıtık edecek gibi geliyor bana.

SAİT71
15.Eylül.2011, 15:19
Ben hayatımda bu kadar güçsüz bir Inter izlediğimi hatırlamıyorum. 3 resmi maçı art arda kaybettiler ve haftaya Roma ile oynayacaklar. İşi zor Gian Piero Gasperini'nin...

eng1n
15.Eylül.2011, 16:20
Ben hayatımda bu kadar güçsüz bir Inter izlediğimi hatırlamıyorum. 3 resmi maçı art arda kaybettiler ve haftaya Roma ile oynayacaklar. İşi zor Gian Piero Gasperini'nin...

Roma maçından sonra kovulur tahminimce, Trabzon'un diğer maçta işi daha zor olabilir İnter iyi bir teknik direktör getirirse.

SAİT71
15.Eylül.2011, 16:35
Bence ikinci maç çok önemli değil çünkü kime sorarsan sor Inter ile yapılacak 2 maçtan en fazla 1 puan beklerdi. Ama şuan 3 puan alındı ve diğer maç kaybedilse dahi iş sadece Trabzon'un diğer takımlar ile yapacağı maçların sonucuna bağlı...

Bir hesaplama yaparsak;

Biz 2007 yılındaki grupta Deplasmanda Inter maçı haricinde CSKA ve PSV ile beraber kalıp 2 puan almış ve evimizdeki 3 maçıda kazanmamız sayesinde çıkmıştık. Yani evimizdeki maçların yanında deplasmandaki 2 puan bizi çıkarmıştı. Trabzon şuan bizim yaptığımızdan 1 puan fazla aldı deplasmandan. Avantajı bu yönden büyük olduğunu düşünüyorum. Çünkü gruptan çıkan takımların maçlarına bakınca deplasmanda maç kazanıyor yada beraberlik alıyorlar. Bizim takımlar bunu yapamıyorlar en uyduruk takıma bile. Ne zaman bunu başarabilsek zaten gruptan çıkabiliyoruz.

Bordo61Mavi
15.Eylül.2011, 16:40
http://www.skysports.com/story/0,,11096_7178255,00.html
Haftanin takimi

byariff
15.Eylül.2011, 16:49
yazik bizim oyuncularin resmini bile koymuyorlar.

byariff
15.Eylül.2011, 22:20
Oylar kalecimiz tolgaya
http://www.marca.com/debate/2011/09/1906/prevotaciones1906.html

Gncl1905
16.Eylül.2011, 02:58
http://www.zaman.com.tr/multimedya.do?tur=video&aktifgaleri=12181&aktifsayfa=0&bolumno=8&aktifsayfaDetay=0&galeriDetayNo=12181&title=trabzon-atti-italyan-yorumcu-cildirdi

İtalyan yorumcu :)

Bordo61Mavi
16.Eylül.2011, 04:06
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?v=107548812685523

Bize her yer Trabzon :D

Trabzonspor
16.Eylül.2011, 14:45
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=8243#Icerik

Toga haftanın en iyisi seçilmiş.Gerçi bizim net alemi akmıştır oraya bu sonuç biraz şişme olmuş gibi görünsede bencede haketti Tolga.