Log in

View Full Version : Villarreal-Bayern maçı Cüneyt Çakır'ın



vego
12.Eylül.2011, 18:06
12 Eylül 2011 15:51 | NTVSpor.net
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi grup maçlarında görev yapacak. Çakır, 14 Eylül'de oynanacak Villarreal-Bayern Münih maçını yönetecek.




http://media1.ntvspor.net/C/I/185/cakir3_QYWD5.jpg
FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, bu hafta başlayacak Şampiyonlar Ligi grup maçlarında düdük çalacak.

Haziran 2011'den bu yana Elit Kategori'de yer alarak Avrupa'nın en üst 23 hakemi arasında yer alan Cüneyt Çakır, A Grubu'nda Villarreal-Bayern Münih maçını yönetecek. 14 Eylül Çarşamba akşamı El Madrigal Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.45'te başlayacak.
Bu önemli maçta Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Halis Özkahya maçın dördüncü hakemi olurken, Süleyman Abay ve Tolga Özkalfa da ilave yardımcı hakem olarak görev yapacak.
Ağustos ayında Kolombiya'da düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Şampiyonası'nda biri yarı final olmak üzere 5 maç yönetme başarısı gösteren Cüneyt Çakır, 2010-2011 sezonunda da Şampiyonlar Ligi gruplarında 3 karşılaşmada düdük çalmıştı.

SAİT71
12.Eylül.2011, 18:10
Güzel bir haber. İnşallah 2012 Avrupa Şampiyonası'na da bu sene gider...

Fearless Coward
12.Eylül.2011, 18:13
Nedense hep Avrupadaki maçlarda iyi Türkiye'de o kadar da iyi olduğu söylenemez...

Revolution
12.Eylül.2011, 18:27
Cüneyt Çakır'ın hiç kötü denecek bir maçını hatırlamıyorum Kaan abi, o maçlardaki kadar iyi midir orasını bilemem belki maçın kalitesindendir :)

Fearless Coward
12.Eylül.2011, 18:29
Cüneyt Çakır'ın hiç kötü denecek bir maçını hatırlamıyorum Kaan abi, o maçlardaki kadar iyi midir orasını bilemem belki maçın kalitesindendir :)
Ben hatırlıyorum da burda konuşmayalım tartışma çıkar :D