View Full Version : [2.Hafta] Trabzonspor - İBB
Homer J.S
14.Eylül.2011, 12:10
http://oi55.tinypic.com/2hxo8aq.jpg
Fearless Coward
14.Eylül.2011, 12:34
Haftanın zorlu maçlarından bir tanesi İ.B.B puan alacaktır diye düşünüyorum bu deplasmandan...Klasik Avcı futbolu ile 1-1 bitirirler maçı goller : Burak ve Webo'dan gelir...
byariff
14.Eylül.2011, 12:40
iste en zor mac bu mac trabzon avrupadan yorgun donucek ama kadro kalitesi cok genis alternatif oyuncular var Beraberlik veya trabzon kazanir diye dusunyorum cok zor bir mac olucak supriz sonuc bile cikabilir.
Sirius Black
14.Eylül.2011, 12:40
İBB puan koparabilir. Trabzon ilk 30 dakikada gol bulursa maçı koparabilir fakat süre İBB'nin lehine işleyecektir.
attirson
14.Eylül.2011, 13:54
Ts daha lige hazır değil üstüne bugün bir ŞL maçı yapıcaklar çok yorulucaklar üstüne 3-4 farklı bir mağlubiyet filan olursa moralleri de çok bozulucak bu maçtan İBB puan koparır diyorum. (Eğer Ts İnter'e yenilirse.)
SAİT71
14.Eylül.2011, 14:02
Trabzonspor'u Manisaspor karşısında çok iyi bulmadım. İBB ilk maçta hazır olduğunun sinyalini vermişti zaten. Üstelik oynadıkları oyunda derli toplu, bilinçli... İlerde Webo formda olursa İBB puan alabilir belki 3 puan bile koparabilir.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2011, 15:14
Belediye yine kontratak futbolu oynuyor ama bu sezon bu futbolu çok daha kaliteli bi kadroyla oynuyor. Trabzon'u ise bende Sait'in dediği gibi Manisa karşısında iyi bulmadım.Bu yüzden Belediye'nin puan koparabileceğini düşünüyorum.Ama yenerse de Trabzon 1-0 yener.
Chinatown
14.Eylül.2011, 17:42
Volkan Şen, Burak ve Adrian inter'e karşı oynamamış olacaklar, dinç olarak bu maça çıkacaklar. İBB benim en korktuğum takımlardan oldu hep, Avni Aker'de hiç şansımız tutmadı ama sanki bu hafta kazanacağız gibi.
Deus Dominus
15.Eylül.2011, 01:33
Vallahi avrupa'da izlediğim Trabzonspor bu ligte her takımı yer. Aynı oyunu sergilemek çok zor tabii ki, çok zorlu bir maçtı Inter karşısındaki yorgunluk muhakkak olacak, ama arkadaşlarında söylediği gibi Burak, Adrian, Volkan gibi önemli isimler hazır durumda. Ortasahanın ortasında sıkıntı olmazsa Trabzonspor galip ayrılır maçtan (Zokora ve Colman kilit oyuncular, Ş.L. maçında çok mücadele edip çok yoruldular, onların performansı direkt etki eder diye düşünüyorum.)
Chinatown
15.Eylül.2011, 01:36
Burakla Adrian bence bugünden sonra hırs yapacaklardır. Takım onlarsız da iyi olduğunu gösterdi. İBB de bizim rehavelete gireceğimizi düşüneceğinden asılacaktır maça. Bu maçı kazanmalıyızki İnter maçının anlamı olsun. Umarım kazanırız.
FenoMachine
15.Eylül.2011, 12:04
Bence şenol hoca bu maçı iyi inceleyecektir fakat abdullah avcı değişik hamlelerde yapıcaktır Yani bir avcı faktörü var haftanın en zevkli maçlarından biri olucak
byariff
15.Eylül.2011, 14:28
Dun"ki macda gordum"ki trabzon bole oynarsa ibb"yi yener. :)
eng1n
15.Eylül.2011, 17:46
Dun"ki macda gordum"ki trabzon bole oynarsa ibb"yi yener. :)
Trabzon dün çok iyi savaştı haklısınız ama dün ki gibi oynarsa en fazla beraberlik alır gibi çünkü dün İnter ev sahibi olduğu ve daha güçlü bir takıma sahip olduğu için daha açık bir oyun oynadı , İBB böyle oynamayacak kapanacak ve kontra atak bekleyecek o açıdan dünkü gibi oynarsa İBB savunmasını geçmekte sıkıntı yaşar Trabzon.
Chinatown
15.Eylül.2011, 23:55
Burak cezalı bu maçta. Pek iyi olmadı bu. Henrique'ye çok iş düşecek sanırım.
nekop
16.Eylül.2011, 01:10
Burak cezalı bu maçta. Pek iyi olmadı bu. Henrique'ye çok iş düşecek sanırım.
Burak neden cezalı?
Chinatown
16.Eylül.2011, 03:01
Burak neden cezalı?
http://fanatik.ekolay.net/PFDK-ceza-yagdirdi_3_Detail_88_237842.htm
Bordo61Mavi
16.Eylül.2011, 04:09
Inter macinda oynamamiz gerektigi gibi oynadik kazandik. Simdi rakip Ibb ve baska bi mac. Nasil ciddiye almayip Manisada puan verdiysek, burdada aynisi olabilir.
Varonil
16.Eylül.2011, 10:27
Avrupa yorgunu Trabzon bu maçta zorlanabilir.İBB geçen seneki maçtan ziyade bu sene doğru oynarsa puan çıkartabilir Trabzon deplasmanından.
Trabzonspor
16.Eylül.2011, 12:17
PFDK, Manisaspor maçında rakip takım taraftarına yaptığı sportmenlik dışı hareket nedeniyle Trabzonsporlu Burak Yılmaz 1 maç ceza verdi.
Saçmalamaya şimdidedn başladılar bakalım daha neler görecez.
Chinatown
16.Eylül.2011, 14:08
Bence şu anda ideal kadro budur.
http://this11.com/boards/abBeFvbaf8.jpg (http://this11.com)
Trabzonspor
16.Eylül.2011, 14:17
Halil'i al ordan Burak'ı koy on numara takım oluyor.
Bu maç bu kadro ile sahada olursak iyi olur.Ama Volkan artık silkinip kendine gelmelidir.
Chinatown
16.Eylül.2011, 17:44
bu arada bizim deplasmanda oynadığımız maçtan sonra neden maçımızı cumartesi oynuyoruz anlamadım. Beşiktaş kendi evindeki maçtan sonra pazartesi oynuyor oysa. Pazar falan neden değil maçımız ben anlam veremedim.
Bordo61Mavi
16.Eylül.2011, 17:47
Alisilmasi gereken bi durum. Ingilizlerin 11 gunde 4 maci oluyor noel doneminde oda sadece lig maci
Trabzonspor
16.Eylül.2011, 18:51
bu arada bizim deplasmanda oynadığımız maçtan sonra neden maçımızı cumartesi oynuyoruz anlamadım. Beşiktaş kendi evindeki maçtan sonra pazartesi oynuyor oysa. Pazar falan neden değil maçımız ben anlam veremedim.
TFF çalışmaya başladı.
Fearless Coward
16.Eylül.2011, 19:19
Halil'i al ordan Burak'ı koy on numara takım oluyor.
Bu maç bu kadro ile sahada olursak iyi olur.Ama Volkan artık silkinip kendine gelmelidir.
Burak'ı bu maçta olmadığı için koymamış arkadaş yoksa Burak'ın yeri ayrıdır...
Varonil
16.Eylül.2011, 19:26
TFF'nin fikstür ile ilgili ayarladığı bu durum sadece Trabzonspor'a özel birşey değil.Fenerbahçe'nin de önümüzdeki 3 maçı Cuma-Salı-Cuma.Play-Off saçmalığı yüzünden fikstür sıkıştı.
ShevAnil
17.Eylül.2011, 18:58
Bu kez olmaz, Trabzonspor kaliteli kadrosuyla bu şanssızlığı kıracaktır.
sarianet
17.Eylül.2011, 21:01
ibb trabzonu baya zorlayacaktır ve en az beraberlik bekliyorum.
byariff
17.Eylül.2011, 21:08
Elektrikler Kesildi macda :D
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 21:11
Bi açtım maçı kapkaranlık her yer :D :D
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 21:14
Elektrikler geldi maça devam...
byariff
17.Eylül.2011, 21:31
Zokoro resmen siir gibi top oynuyor,henrique ve vittek iyi degil su ana kadar.
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 21:47
Volkan kendini gösteriyor valla hiç fena başlamadı...
byariff
17.Eylül.2011, 22:01
Volkanin topu direkte patladi iyi oynuyor evet, henrique,vittek kotu oynuyor zokora baya iyi 1-2 hatasi disinda ama henrique gercketen kotu basladi cok top kaybetti vittek sakatlandi halil girdi bakalim.
Ibb"de ise docka iyi oynuyor gs macindada iyiydi,webo trabzon defansini baya bi zorladi ibb aksine iyi oynuyor yani bu yil kontraatak takimi olmucaklar galiba.
Chinatown
17.Eylül.2011, 22:03
ilk yarı iyi değildik, biraz yorgunluk, biraz elektrik kesintisinin verdiği sıkıntıdan sorun yaşadık. defansta hatalar yapıyoruz umarım devamı gelmez.
ziya doğanın futbolumuza kazandırdığı 0 teknikli defans oyuncuları genelde küme düşünce gidiyorlardı. ama abdullah avcı sağolsun zayette'ı harcamadı ve bugün vittek'i 3. denemesinde futboldan söktü attı. Onur'un geçen seneki durumu aklıma geldi, umarım daha iyidir ama bana yine bir 3-4 ay oynayamaz gibi geliyor.
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 22:04
İBB geçen sezon kıl payı UEFA'ya gitmeyi kaçırmıştı....Bu sezon gidecekler gibi görünüyor Doka,Webo ve Zayatte çok etkili oyuncular transferler az oldu ama öz oldu...Taner Yalçın niye yok sakat falan mı ? o adam çok iyi yahu veya oynuyorda ben göremiyorum :D bu arada TS Halil'i alarak resmen Eskişehirspor'a iyilik etmiş adam bitik yav...
byariff
17.Eylül.2011, 22:08
kaan olm halil girdi 1 dakka sonra mac bitti :D
fbdevil190737
17.Eylül.2011, 22:14
ilk yarı iyi değildik, biraz yorgunluk, biraz elektrik kesintisinin verdiği sıkıntıdan sorun yaşadık. defansta hatalar yapıyoruz umarım devamı gelmez.
ziya doğanın futbolumuza kazandırdığı 0 teknikli defans oyuncuları genelde küme düşünce gidiyorlardı. ama abdullah avcı sağolsun zayette'ı harcamadı ve bugün vittek'i 3. denemesinde futboldan söktü attı. Onur'un geçen seneki durumu aklıma geldi, umarım daha iyidir ama bana yine bir 3-4 ay oynayamaz gibi geliyor.
0 teknikli dediğiniz oyuncu Premier Lig'de Hull City ile 30'dan fazla maça çıkmış bir adam bana göre de ligin 5-6 kaliteli yabancı stoperinden biri . Bu arada bu Visca çok yeteneksiz bir adammış , Tevfik bana göre çok daha kalitelidir bu adamdan .
Chinatown
17.Eylül.2011, 22:19
0 teknikli dediğiniz oyuncu Premier Lig'de Hull City ile 30'dan fazla maça çıkmış bir adam bana göre de ligin 5-6 kaliteli yabancı stoperinden biri .
doğrudur. herkesin fikri kendince. ben de gördüğümü söylüyorum. bir 45 dakikada 3 kere topa çift dalan stoper görmemiştim. ha tarihinde bir kere premier ligde oynamış bir takımda (ki o da ufak çaplı hezimet ile bitti) oynamış diye de adama teknik diyemem.
sananes
17.Eylül.2011, 22:24
Diğer 2 pozisyonu görmedim ama Vittek'in sakatlandığı pozisyonda kontrolsüz gelen Vittek'ti.Faulü de İBB kullandı zaten.
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 22:28
kaan olm halil girdi 1 dakka sonra mac bitti :D
Kanka zaten bu maçtan bahseden kim diğer maçlarıda göz önünde bulundurarak konuştum...
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 22:29
Bu arada hakem TS'nin penaltıyı yemiş...
sananes
17.Eylül.2011, 22:32
Trabzonspor'a forvet lazım.
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 22:33
Webo müthiş yahu çok hızlı...Müthiş pas attı sonra müthiş hızlanma yaptı ama tamamlayamadı maalesef düştü :D
Trabzon'da gram şans yok yav...Alan'ın topu direkten döndü...
sananes
17.Eylül.2011, 22:39
Trabzon kazanırsa iddaam tutacak geçen hafta da aynısı oldu. Zannediyorum bu maçta trabzon gol atamaz:)
Chinatown
17.Eylül.2011, 22:44
Diğer 2 pozisyonu görmedim ama Vittek'in sakatlandığı pozisyonda kontrolsüz gelen Vittek'ti.Faulü de İBB kullandı zaten.
ben mi yanlış pozisyondan bahsediyorum bilmiyorum, ya da algıda seçicilik. vittek sabitti kontrolsüz gelmiyordu.
http://img190.imageshack.us/img190/373/unledjmv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/190/unledjmv.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
byariff
17.Eylül.2011, 22:45
1-0 trabzon alir gibi ya :D
Dockanin top direkte patladi bu adamda is var.
sananes
17.Eylül.2011, 22:48
ben mi yanlış pozisyondan bahsediyorum bilmiyorum, ya da algıda seçicilik. vittek sabitti kontrolsüz gelmiyordu.
http://img190.imageshack.us/img190/373/unledjmv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/190/unledjmv.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
yanlış yazmışlar demekki maçı izliyorum çünkü her neyse geçmiş olsun deyip kapatalım tekrarlarını izleriz maçtan sonra maratonda.
Gol atamayacak gibi duruyor Trabzon.
garydelgadov
17.Eylül.2011, 22:49
Televizyonda birsürü maç var ve babamlar inatla bu maçı izliyor.Trabzona olan antipatim katlanıyor şuanda.Yahu bir şeyler olsa anlarım da temposuz kuru bir maç.
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 22:50
Abdullah Avcı hiç bi zaman boş adam almaz...Doka fena oynuyor...
sananes
17.Eylül.2011, 22:51
Alanzinho tam zarar yahu
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 22:55
Bence Serkan zarar ya o adamdan ofans olmaz :D
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 22:58
Goool Webo...Adamım ya attı kadroya almıştık :D
garydelgadov
17.Eylül.2011, 22:58
Gool Webo 85te öne geçirdi İ.B.B'yi.Varlığın zarar İ.B.B.:D
Chinatown
17.Eylül.2011, 22:59
yedik golü. bu mağlubiyetten sonra Inter maçının zerre önemi yok. bu mustafa-giray ikilisiyle dünyanın sıkıntısını çekeriz..
Fearless Coward
Bu sene İ.B.B bomba gibi geliyor yarışta olurlar bence...
Legendary
Doka'nın pası harikaydı 2 kişi arasından.Tabi savunmanın da hatası çok büyük.
byariff
Dockanin hakkini yemeyin yalniz :) Webo 0-1 oldu
Nedvedmania
Aslanım Webo :D
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 23:00
Doka'da artık banko oyuncularımdan olcak çok iyi ikili oldular Weboyla...Webo bu lige fazla valla gol krallığında Alex'le kapışırlar...Bu arada Taner 85'te girdi hoca neden 11 başlatmıyor anlamıyorum o adam çok can yakar...
furkan58
Webooo yazdı golünüü :)
sananes
Halis bey Colman'ı idare etti an itibariyle.İkinci sarıyı çıkartması gerekirken es geçti.
byariff
17.Eylül.2011, 23:01
cikmasi gereken bence henrique idi adam macda yoktu resmen cok top kaybi yapti
sananes
17.Eylül.2011, 23:02
Henrique'de ne sıkıcı adam ya sinir etti beni bile.
World Hollow o1
17.Eylül.2011, 23:02
Aferin İ.B.B herkesi yeniyor.
nannar
17.Eylül.2011, 23:03
İBB'nin çok can yakacağı belliydi zaten.Webo çok sağlam oyuncu.Seneye gider.
Fearless Coward
17.Eylül.2011, 23:08
Aynen valla ya büyükler alır ya da Avrupa'nın sağlam ekipleri alır...İBB Avrupa'ya giderse kalır gibime geliyor...Henrique ve Halil tarzı forvetler olduğu sürece TS'nin işi zor...Vittek gene fena değildi sakatlanması kötü oldu...TS devre arasında bi forvet almalı bence...Henrique böyle değildi valla çok değişmiş...
fbdevil190737
Webo'nun zaten kumaşı belli idi ama Doka çok kaliteli bana göre ibrahim Akın'dan daha klas bir oyuncu , attığı pas Webo'nun da inanılmaz bir sakinlikle vuruş yapması mükemmeldi . Tebrikler İBB.
Chinatown
Vittek uzun soluklu sakatlı geçirirse bizim işimiz gerçekten zor. Henrique şu anlık tam bir hayalkırıklığı. 3-4 maçlık bir galibiyet serisi yakalamazsak sıkıntı çekeriz. çünkü anlaşılan pazar akşamları ya Galatasaray ya Fenerbahçe maçları olsun diye çarşambadan sonra maçları cuma cumartesi oynayacağız gibi duruyor. alternatif şart.
sui generis
17.Eylül.2011, 23:18
Tebrikler ibb:)
FenoMachine
17.Eylül.2011, 23:28
Arkadaşlar ne derseniz deyin maçın gerçek hakkı beraberlikti fakat kazananada haketmedi diyemeyiz yani ne olursa olsun herkez bu maçı hakediyordu fakat golü çıkartıksak aradan maç beraberydi iki takımda süper oynadı son zamanlarda izlediğim en güzel maçtı inanın fb antep maçında bile bu kadar zevk almadım Abdullah avcı ve Şenol güneş iki Usta hocanın maçındanda zaten böyle bir maç çıkardı fakat bu işi Avcı daha iyi yapıyor bence ibb böyle devam ederse en büyük şampiyonluk adaylarından teker teker trabzon galatasaray üst üste yenmek zor olsa gerek.Avcı yı daha bozbaykuşlar kurulmadan önce biliyordum ve destekliyordum zaten olimpiyat stadı hemen yanımızda olduğu için maçlara gidiyordum gerçekten tam bir disiplin harikası sonuna kadar oynadılar bıkmadılar.Henriqeye laf atan TS Lileride anlamıyorum emin olun ben henriqeyi buraktan daha çok beğendim çok keskin dönüşleri olup iyi ve sert şutlar atabiliyor.
sarianet
17.Eylül.2011, 23:31
vebo gsye 82 de ts ye ise 87 de attı gerçekten diri bi futbolcu ve nerede bulunmasını bilen bi topcu iki golde birbirinin aynısı neredeyse. ibb bursanın yaptığını yapar mı sanmıyorum ama çok can yakar.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Eylül.2011, 23:31
Tarihi bir Inter galibiyetinden sonra bu mağlubiyeti yadırgamadım yine de. Tebrikler İBB...
deniz.91
17.Eylül.2011, 23:33
İBB ne güzel ne yaptığını bilerek oynuyor yahu bu sezon abartmıyorum play-offu zorlar
futureless
17.Eylül.2011, 23:35
Zevkli bir macti , her turlu skora gebeydi ama gulen taraf son dakikalarda attigi golle IBB oldu.Henrique yi ben begeniyorum acikcasi.Webo ise gercekten kalitesini gosterdi iki macta.
COLMAN20
18.Eylül.2011, 00:44
10 numarasız oynadık.
Bizim 10 numaramız tempolu olacak , Adrian çok ağır hiç temposu yok. Jajayı arıyor bence bu konuda Trabzonspor bilmem katılırmısınız.
furkan58
18.Eylül.2011, 00:48
Vittek sakatlıgından dolayı 1 yıl sahalardan uzak kalıcak .
Kaynak : Maraton
Trabzonspor
18.Eylül.2011, 00:56
Bi şansızlık bi basiretsizlik var ama haydi hayırlısı.Barış geldi sakatlandı,Vittek geldi sakatlandı.Cezalar bir şansızlıktır gidiyor.
Tebrikler Belediye'ye iyi iş çıkarıyorlar.
Buda maç istatistikleri.
Buna göre istatistikler şöyle sıralandı:
Gol: Trabzonspor: 0 – Büyükşehir Belediyespor: 1
Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - Büyükşehir Belediyespor: 9
İsabetli Şut: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 3
İsabetli Orta: Trabzonspor: 3 - Büyükşehir Belediyespor: 1
Faul: Trabzonspor: 21 - Büyükşehir Belediyespor: 21
Korner: Trabzonspor: 4 - Büyükşehir Belediyespor: 5
Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Büyükşehir Belediyespor: 2
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 57 - Büyükşehir Belediyespor:% 43
FenoMachine
18.Eylül.2011, 01:00
10 numarasız oynadık.
Bizim 10 numaramız tempolu olacak , Adrian çok ağır hiç temposu yok. Jajayı arıyor bence bu konuda Trabzonspor bilmem katılırmısınız.
Adrian bahsettiğin kadar yavaş değilki Ve Jaja da çok tempolu bi adam değil. Adrian alanzinho kanat ta oynayabilirler bence adrian çok ta iyi pas çıkartabiliyor.
sarianet
18.Eylül.2011, 01:00
jaja sakat mı neden oynamıyor
Bordo61Mavi
18.Eylül.2011, 01:10
Helal Ibb'ye. Adamlarin fiksturu baska takimda olsa isyan ederlerdi ama Ibb rakip tanimiyor
C h A o S
18.Eylül.2011, 01:13
jaja sakat mı neden oynamıyor
Bi Arap kulübüne gitti ama hangisi hatırlayamadım.
byariff
18.Eylül.2011, 01:32
adrian sahsen begendim iyi topcu ama hemen telasa gerek yok bence trabzon haftaya patlar cunki deplasmanda daha iyi oynuyor.
Fearless Coward
18.Eylül.2011, 01:34
Yuh :icon_eek: boşuna alınmış olacak, gerçi çokta pahalı değildi...
sananes
18.Eylül.2011, 01:57
Çok üzücü bir haber,kariyerini bitiren bir sakatlık olabilir.
KaPaLı
18.Eylül.2011, 02:11
Vittek'in sakatlığına şaşırmadım nedense. Bu adam zaten 1 yıldır yatıyodu 1 yıl daha yatsın bakalım.
Doka'yı çok beğendim İBB'de. 2 tarafını oynuyo oyunun ve kolay kolay düşmüyo mücadeleden kaçmıyo. Trabzon içinse çok zor zamanlar kapıda. Halil'i kanatta denemesi kötü oluyor. Etkinliğini azaltıyor Halil'in.
cimboom
18.Eylül.2011, 04:37
Ibb bu sezon cok can yakacaktir tebrikler IBB.
Nocna Mora
18.Eylül.2011, 11:49
Vittek'in pozisyonunu izlerken kesinlikle ayagı kırıldı demiştim sanırım doğru çıkmış. Üzüldüm Vittek adına. Maç çok ortada geçti iki takım da kazanabilirdi ancak bitirici hamleyi daha iyi yapan taraf İ.B.B oldu. Gerçekten çok kaliteli bir takımlar ve iyi futbol oynuyorlar. Golde Doka'nın asisti ve Webo'nun koşusu çok iyiydi. Webo ne kadar nokta bir transfer oldugu kanıtladı artık bence. Doka'yı da çok begendim hareketli bir oyuncu. Hem oynuyor hem oynatıyor. Trabzonspor bu sene bir dikiş tutturamadı henüz. Bir konsantrasyon eksikligi var. Bir takım degiller sanki. Bunu aşmaları lazım. Yoksa işleri zor.
ReaList
18.Eylül.2011, 13:35
Vittek için üzüldüm 2010 dünya kupasından sonra bu ligde cok iyi iş yapacak adamdı ama artık -yaşınında vermiş oldugu mevcut durumla- kariyeri bitti diyebiliriz
RaSenGan
18.Eylül.2011, 14:08
Webo gerçekten sağlam bir oyuncu.Bu adamı Fenerbahçe alsaydı rahat gol kralı olurdu ligte.İBB bu performansını devam ettirirse Play-offlara bile kalabilir.
SAİT71
18.Eylül.2011, 14:10
Trabzonspor'u Manisaspor karşısında çok iyi bulmadım. İBB ilk maçta hazır olduğunun sinyalini vermişti zaten. Üstelik oynadıkları oyunda derli toplu, bilinçli... İlerde Webo formda olursa İBB puan alabilir belki 3 puan bile koparabilir.
Söylediğim gibi değildi belki Webo ama golünü attı yine. İBB kötüydü oyun olarak dün. Yenilebilirdide. Ancak yine kazandılar. Play-off u zorlayacak gibi duruyorlar.
Trabzon forvet olarak Halil'e kaldıysa işi bence zor. Belki Vittek ağır felan ama Inter maçında oyuna girdiğinde golü getiren korneri o kazandırmıştı. İleride fiziğini iyi kullanabiliyordu. Yazık oldu. Trabzon bu sene Avrupada birşeyler yapacak sanırım.
byariff
18.Eylül.2011, 14:24
Sait"e Katiliyorum Trabzon Avrupaya Konsantire oldu gibi...
Fearless Coward
18.Eylül.2011, 14:31
Şenol hoca Serkan'ı ofans oynatmazsa ligdede bu takım iş yapabilir...Burak dönünce zaten gollerine devam eder...
Chinatown
18.Eylül.2011, 17:52
lig başında bir sıkıntı durum oldu. ben ne ligde uzun soluklu sıkıntı yaşayacağımızı, ne de avrupada çok başarılı olacağımızın kararının şimdiden verilmesini doğru bulmuyorum. geçen senede ilk yarının da ikinci yarının da ilk 5 maçında 7-8 puan kaybedip daha sonra ki toplam 24 maçın 22'sini kazanmıştık mesela. yine toparlanacağımızı düşünüyorum.
COLMAN20
18.Eylül.2011, 22:23
Trabzonsporun aslında çok kötü bir kadrosu yok ama bence geçen sezondan iyi de bir kadrosu olduğu söylenemez malesef.
En başta Egemen mesela. Hala boşluğu doldurulamadı bu açık ve net. Şenol Güneş bile söyledi bunu.
Cech Cale'yi her türlü katlar o konuda sıkıntı yok iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum.
Celutska tam bir joker. Palermo patentli sayılır zaten genç yaşında bir İtalya tecrübesi yaşamış bir oyuncu, Trabzonspor yönetimi kendi çıkarlarını düşünmezse klüp Celutska'nın olası bir satışından önemli paralar kazanabilir.
Adrian ise kötü bir futbolcu değil ama en başta tartışılması gereken konu oyuncuya ödenen bonservis bedeli. 6 milyon € ya çok daha iyisi alınabilirdi. Profesyonel anlamda Jaja'dan daha iyi olabilir ama yetenek olarak Jajanın yanından bile geçemez burası gayet açık. Fizik olarak çok iyi olduğu söylenemez ve tempolu bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Ama umarız faydalı olur Trabzonspora, bi kere alınmış nede olsa artık nasıl faydalanılır o düşünülmeli.
Sapara iyi transfer ilerleyen haftalarda kendini belli edecektir.
Vittek'in ben katkısı olacağını düşünüyordum ama ne yazık ki kendisi bu sezonu artık kaçırdı belkide futbol hayatı bitti artık.
Henrique enteresan bi oyuncu izlenimi verdi bana. Kilo problemi yaşıyor sanki 100 kilo sanki de kendini taşıyamıyor gibi. Oysa kampın en çalışkan ve başarılı isimlerinden biriydi. Benfica'yı tek başına İstanbul da dağıtan adam 2 haftadır dökülüyor, ters giden birşeyler olmalı. Umarım en yakın zamanda formuna kavuşur.
Zokora için birşey demee gerek yok adam; Maestro.
Ben çalım yönünden bu kadar iyi olduğunu sanmıyordum Zokoranın. Ve dikine kaptırıp gitmeleri çok fena. Melo 10 numara giyiyorsa Gs'de, Zokora'da 10 numarayı ve hatta Kaptanlığı bile almalı. Trabzonspor için çok büyük bir şans. Umarım uzun yıllar bu forma için ter döker..