View Full Version : [2.Hafta] Sivasspor - Eskişehirspor
Homer J.S
14.Eylül.2011, 12:12
http://oi51.tinypic.com/24cgkdw.jpg
Fearless Coward
14.Eylül.2011, 12:32
Eskişehir için çok rahat bir maç olacak...Kaliteli defansı ile gol yemezler diye düşünüyorum 3-0,4-0'lık bir galibiyet bekliyorum...Skibbe bol gol sever...
Aşk-ı Şehir
14.Eylül.2011, 12:40
Eskişehir için çok rahat bir maç olacak...Kaliteli defansı ile gol yemezler diye düşünüyorum 3-0,4-0'lık bir galibiyet bekliyorum...Skibbe bol gol sever...
Ağzından bal damlıyo hacı. :) İnşallah. :) Sivasspor'un Karabükspor maçındaki dağınık savunmasını yakalarsak paramparça ederiz bencede..
Sirius Black
14.Eylül.2011, 12:44
Eskişehir çok umut vaat etti. Beşiktaş'a karşı iyi top oynadılar. Sivas deplasmanından da en kötü 1 puanla çıkarlar fakat galibiyet daha büyük ihtimal.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2011, 15:15
Sivasspor kendi evindeki ilk maçına çıkıyor ama Karabük karşısında gerçekten ümit vermediler. Aksine Es-Es ise bize karşı gerçekten iyi oynadı.Bu nedenle Sivasspor'un kazanma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu düşünüyorum. İddia deyimiyle 0-2 Çifte Şans :)
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2011, 19:02
Sivasspor 0-2 Eskişehirspor
Goller; 18' Dede, 30' Mehmet Yıldız
Fearless Coward
18.Eylül.2011, 19:04
Demiştim Eskişehir rahat yener gollere devam edeceklerdir...Kuponda da Eskişehir'e hiç tereddüt etmeden bastım 2.5 oran çok cazip...
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2011, 19:08
4-3-3 tarzı bir taktikle oynuyoruz. :) Bi uyandım 2-0 olmuş maç. İşte dizilim;
-----------------Ivesa-----------------
-Koray---Sezgin--Diego---Dede-
----------------Veysel----------------
------------Alper----Pele------------
-Burhan--------------------Kamara-
-----------Mehmet Yıldız-----------
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2011, 19:17
İlk yarı 2-0'lık sonuçla bitti. Burdan maçı vereceğimizi sanmıyorum...
Fearless Coward
18.Eylül.2011, 19:31
2 gol de 2. yarı atar Es-es... :)
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2011, 19:58
3-0 Oldu Kamara attı. :)
Sivasspor 9 kişi kaldı ayırca. Hayrettin ve kaleci Borjan kırmızı kart gördü. Sivasspor 3 oyuncu değişikliğini önceden yaptığı için kalecisiz oynuyolar. :)
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2011, 20:02
Kalede Rasmussen var...
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2011, 20:11
Sivas 9 kişi kaldıktan sonra resmen top çevirmeye başladık. Sanırım Çarşamba gününün planlarını yapıyor Skibbe.
Aşk-ı Şehir
18.Eylül.2011, 20:57
88. Dakikada Batuhan penaltıdan attı maç 4-0 bitti...
Fearless Coward
18.Eylül.2011, 20:57
Tebrikler Es-Es kuponun ilk maçı geldi :D
footballer33
18.Eylül.2011, 21:24
Sivasspor bu sene düşecek ilk takım olarak görünüyor. Bu halleriyle kolay kolay maç bile kazanamazlar, çok kötü bir takım haline gelmişler. Rıza Çalımbay adına üzücü bir durum. Eskişehirspor'un çıkışı da sürüyor, tebrikler.
COLMAN20
18.Eylül.2011, 22:25
Sivas umarım düşer.
Deus Dominus
18.Eylül.2011, 23:28
Bir hakem şovuda burada vardı :) Bu itiraz durumlarında hakemlerimiz kantarın topuzunu kaçırıyor...10 kişi mücadele etmeyen çalışan takıma, (hemde değişiklik hakkı bitmiş) bu kadar kolay kırmızı çıkmamalı. Vicdani bir durum değil kastettiğim sadece kalecinin gördüğü kırmızı, itirazdan ve küfür içerdiğini bile zannetmiyorum, ard arda iki sarı kart gösterip hem Sivasspor'u 9 kişi bıraktı hemde kalecisiz. O sahada ana avrat küfür eden futbolcuların olduğunu da biliyoruz, görüyoruz...hepsini yutup görmezden geldikleri, devam ettikleri oluyor...Bir standardı olması lazım bunların, yazık günah bu oyundan para kazanıyor bu insanlar.
Eskişehirspor'a gelecek olursam. İlk yarıyı izleyemedim, malum Bursa'mın maçı vardı. Güle oynaya çok rahat bir galibiyet aldılar, maç zaten kırmızı kartlardan önce bitmiş gibiydi. Dede'nin golü mükemmeldi ayrıca Es-Es'in sarı formasına da bayıldım, Dede'yi o formayla görünce Dortmund maçı izliyor gibi hissettim kendimi :)
Bir paragrafta Rıza Çalımbay'a açayım. Daha dakika 60 olmadan 3 oyuncu değişikliğini bitirirsen sonuçlarına da katlanmak gerekir. Saha kenarında verdiği aşırı tepkiler nedeniyle o da saha dışına gönderildi, büyük ihtimal 1-2 maç ceza da alabilir. Yani kendi kendisini yaktı bugün, yakışmadı onun tecrübesinde bir teknik direktöre...
SAİT71
19.Eylül.2011, 12:42
Kaleciye alkışladın diye 2. yi gösterdi diye biliyorum ben...
Deus Dominus
19.Eylül.2011, 14:20
Yayında göremedik ne olduğunu büyük ihtimalle alkış sebebiyle. Sence alkış ihtar sebebi midir?Aynı karşılaşma içinde onlarca benzer pozisyon oluyor, oyuncu zaten gergin, tahrik olmuş. Üzerine gidersen tepki gösterecektir. Küfürü, şiddeti es geçip alkışı cezalandırmaları kadar abes hiçbir şey yok.
Zekirdek
19.Eylül.2011, 14:47
Tamamen şov amaçlı şekilde kaleci cezalandırılmış. Hiçbirşey yokken bu şekilde bir kaleci oyundan atılmamalı. Bu kadar ucuz olmamalı.