Log in

View Full Version : [2.Hafta] Beşiktaş - Ankaragücü

Homer J.S
14.Eylül.2011, 12:15
http://oi56.tinypic.com/2hgv09z.jpg

byariff
14.Eylül.2011, 12:35
bence rahat bir mac olmucak ziya dogan buyuk takimlara karsi baska bir oynuyor ama ankaragucundede evet cogu oyuncu gitti,besiktas tel avive yenilirse eger umarim yenilmez yenilirlerse moral bozuklugu olcak icimden besiktas yada beraberlik geciyor

Fearless Coward
14.Eylül.2011, 12:36
Ziya Doğan çetesini getirse alırdı puan ama çetesi yok adamın devre arasında getirir artık onları :D

Sirius Black
14.Eylül.2011, 12:41
Beşiktaş Ankaragücü'nü kaliteli ayaklarıyla affetmeyecektir. Ankaragücü çok güç kaybetti.

attirson
14.Eylül.2011, 13:52
Bu kadar zayıf bir ekibi yenemesse Bjk'li oyuncular toplu intihar gerçekleştirsin. :D

footballer33
14.Eylül.2011, 14:20
M.Tel Aviv maçının sonucu ne olursa olsun galibiyete garanti gözle bakıyorum. Artık iyi futbol da bekliyorum takımdan. Bu maç her anlamda çıkış maçımız olsun istiyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Eylül.2011, 15:10
Dün LigTv'de Dünden Bugüne programını izledim de; Biz en kötü ama en kötü zamanımızda bile İnönü'de Ankaragücü'ne en az 3 atmışız. Yine öyle olacağını düşünüyorum,4-0 gibi bir skorla kazanırız bana göre.Almeida'dan 2 gol bekliyorum.

sui generis
14.Eylül.2011, 21:38
ankaragücü nde neler dönüyor tam bilmiyorum ama normal şeyler değil görünüşe göre. beşiktaş bu maçı bırakmaz. farka bile gidebilir.

KaPaLı
15.Eylül.2011, 16:13
Ankaragücü'nde dönen birşey yook şu anda. Çok şükür yönetim değişti ve yeni yönetim geldi. Takımda forvet yok. Ergin Keleş oynamıştı geçen hafta mecburiyetten bu haftada öyle olacaktır. Takım iyi oynasa bile Özden varken kalede hep bir soru işareti vardır.

anil luque
16.Eylül.2011, 02:59
Tel Aviv maçı etkilemez fazla diyordum Ankaragücü'nün içinde bulunduğu zor durumdan dolayı 5 gollü galibiyet üstüne şerbet oldu. Keşke Almeida'yı kaybetmeseydik :( O'nun yokluğunda umarım sıkıntı yaşamayız ve dönüşü çabuk olur.

4-0 diye bir tahminde bulunmak geldi içimden.

Ralph
19.Eylül.2011, 13:56
Hafta içi oynadığımız Avrupa maçını farklı kazandık. Bunun verdiği moralle Ankaragücü'nü rahata geçeriz diye düşünüyorum. Eğer olurda Carvalhal, Toraman'ı sağ back'a koyup ileri açmazsa ( Eskişehir maçındaki gibi) ve Avrupa maçındaki kadro mantığıyla çıkarsak bu maçı en az 3 farklı alırız diye düşünüyorum. Tabi Almeida sıkıntısı olacak. Tam iyi başlamışken sakatlandı. 2 maçta 3 gol attı. Yazık oldu. Sanıyorum yerine Pektemek'i koyacak. Edu'yu koymaz umarım. Ben hayatımda bu kadar hantal bir forvet görmedim.

Ralph
19.Eylül.2011, 15:54
Beşiktaş'ta, sakatlıkları bulunan Bebe, Ersan, Almeida ve Ernst, Ankaragücü karşısında forma giyemeyecek. Belindeki rahatsızlık nedeniyle son iki maçta hazır olmadığı gerekçesiyle oynatılmayan Guti, bu maç için de kadroya alınmadı.

Antrenör Carlos Carvalhal'ın sakat olan Almeida'nın yerine forvet hattında Edu'ya görev vermesi bekleniyor. Portekizli teknik adamın Guti'nin oynamaması halinde de orta saha kurgusunu son oynanan Maccabi Tel-Aviv mücadelesinde olduğu gibi Aurelio, Necip ve Fernandes'ten oluşturması bekleniyor.

besiktas1903
19.Eylül.2011, 15:56
Pektemek oynar umarim bakariz Pektemek gol demek mi diye :p

Ralph
19.Eylül.2011, 15:58
:icon_smile: Bende merak ediyorum Mustafa'yı.

Matteo Ferrari
19.Eylül.2011, 16:14
semtteyiz maç saatini bekliyoruz.
en son inönü'de ne zaman puan vermiştik a.gücü'ne hatırlamıyorum. umarım bu maçda bir sakarlık yapmayız ve güzel bir oyunlar rakibimizi yeneriz.

besiktas1903
19.Eylül.2011, 20:50
Cenk, Ekrem, Sidnei, Egemen, İsmail, Aurelio, Necip, Fernandes, Quaresma, Simao, Edu

byariff
19.Eylül.2011, 20:54
ilginc bir istatistlik ziya dogan inanode hep puan almis.. bakalim bu mac ne olucak.

ibrahim toroman ve sivok ilede ozel konusmus hoca carvalhal sizden bursa macindan yararlanmak istiyorum demis..

byariff
19.Eylül.2011, 21:40
Sidnei 1-0 oldu guzel kafa vurusydu ve cok rahat vurdu ankaragucu savunmasi resmen birakmis adami Q7"ye markaj yapcaz diye.

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 21:40
Beşiktaş attı Sidnei kornerden :D hep korner bugu yapıyo Beşiktaş :D FM gibiler :D

byariff
19.Eylül.2011, 21:42
Yalniz bu eduyu hic sevmedim ailton bile daha iyi bu adamdan

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 21:46
Edu bildiğin stoper yahu çok gereksiz transfer olmuş geçen maç gol attı ama bir çokta hata yaptı...Zaten o golü atmasa döverlerdi :D

LaigLeNoiR
19.Eylül.2011, 22:01
Edu bu takımın as forveti değil her halinden belli. Bobo kalsaydı (hiç sevmememe rağmen) daha iyi olurdu.

Pektemek veya Holosko girmeli diye düşünüyorum 2.yarıda.

Birde yeni transfer Alves'i merak ediyorum. Necip'in yerine girebilir.

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2011, 22:07
Sidnei'nin attığı golden önce hissettim gol olacağını,kendi kendime gol dedim ve gol oldu,çok iyi oldu.:icon_smile:

byariff
19.Eylül.2011, 22:14
Goool Tistdell atti 1-1 oldu Iddiada ust vermistim Cenkten cok buyuk hata.

Facx
19.Eylül.2011, 22:15
helal cenk e :D

fbdevil190737
19.Eylül.2011, 22:17
Bu Tisdell'i yazın hazırlık maçlarında falan da izlemiştim 19 yaşında çok kalite kumaşı var . Süratli , adam eksiltebilen bitirici çok kendini göstermeden bu adamı kapabilirsek çok iyi olur Dia'dan bile daha potansiyeli yüksek olabilecek bir oyuncu .

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 22:20
Tisdell birde 2. yarı girdi Mersin'den almışlar çok iyi gördüm bende...Zaten belliydi gol olacağı Cenk güven vermiyordu...Rüştü neden oynatılmaz anlamam adam UEFA'da döktürdü yine Cenk var sahnede...

sentugo
19.Eylül.2011, 22:42
gol oldu Sidnei..

byariff
19.Eylül.2011, 22:42
Sidnei 2-1 yapti kafa ile

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 22:43
Bug yapıyorlar gene :D yeter da :D

sananes
19.Eylül.2011, 22:46
Ankaragücülü oyuncu sakatlandı sonra kalecisi topu taca attı Bjk'li oyuncular rakibe atmak yerine hücum ettiler ve top avuta çıktı ama "neden hücum ediyorsunuz " diye ankaragücü oyuncu tartısma cıkartınca hakem faul atışı kullandırdı Bjk'ye ve o serbest vuruş sayesinde kazanılan korner gol oldu:)

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 22:48
Ankaragücülü oyuncu sakatlandı sonra kalecisi topu taca attı Bjk'li oyuncular rakibe atmak yerine hücum ettiler ve top avuta çıktı ama "neden hücum ediyorsunuz " diye ankaragücü oyuncu tartısma cıkartınca hakem faul atışı kullandırdı Bjk'ye ve o serbest vuruş sayesinde kazanılan korner gol oldu:)
Aynen bende farkettim bunu :D bu aralar hakemler uyuyor :D Ankaragücü itiraz eder diye düşünüyorum ama istedikleri sonuç çıkmayacaktır...

byariff
19.Eylül.2011, 22:50
Travela :D Q7 gene ayak disi orta acti 3-1 oldu

sananes
19.Eylül.2011, 22:51
İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 22:52
Sakaryamızın gururu Pektemek attı :) çok büyük golcü olacak çoook...

Night_Mare17
19.Eylül.2011, 22:53
İtiraz sonucu değiştirmez orada centilmenlik yapıp yapmamak inisyatif meselesidir,Bjk'li oyuncularda biraz da skorun verdiği baskıyla "sakatlanmadı,yalandan yatıyor" diye düşünerek topu vermediler sanırım.Yine de şık olmadı bana kalırsa bu davranış.

İngiltere'de topu taça dahi atan görmedim ben öyle pozisyonlarda :n:

byariff
19.Eylül.2011, 22:55
Mac 3-1 bitti. sahsen besiktasin kadrosu TSL"de bana gore en iyi kadro ama Tel aviv ve bu macda sonuclar guzel ama oyun olarak cok ama cok kotu besiktas nereye kadar serbest vurus ve kornerlerden gol aticak ? Besiktas boyle oynarsa Bursaspor maci kazanir.

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 22:56
Bursa zaten duran toptan kolay yemeyen bir ekip Beşiktaş bu kadar rahat atamaz...

sananes
19.Eylül.2011, 22:59
İngiltere'de topu taça dahi atan görmedim ben öyle pozisyonlarda :n:

İngiltere'de son 2 ya da 3 senedir bu centilmenlik kuralını iptal ettiler :) Atana kızıyorlar hatta :D

Pektemek bu takımda oynamalı,çok iyi bir oyuncu.

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 23:02
Şu Edu gibi gereksiz birini ilk 11'de başlatacağına Pektemek'i başlat daha iyi...Yavaş yavaş alışıyor takıma Gençlerde'de böyledi alıştıktan sonra gol şhowları geliyodu...Yine öyle olacaktır...

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2011, 23:25
Ankaragücü,tipik Ziya Doğan takımı hüviyetinde,kapanıp kontrayla etkili olmaya çalışma amacındaydı.Bizim yıllardır kapanan takımları açma konusunda sıkıntılarımız var.Yeni bir şey değil ama Fernandes geldikten sonra bu kapanan takımları açma konusunda çok güçlü bir silahımız var artık: duran toplar.Acayip kesiyor vallahi.Buraya da yazdım,ilk golden önce anladım gol olacağını.

İkinci yarıda Cenk'in büyük hatasıyla yediğimiz gol,bizi acayip bozdu.Ankaragücü'nün direncini artırdı ve yine kapanmaya başladılar.Şaşkınlığımızı anca 70'lere doğru atabildik ve saldırmaya başladık.Yine bir duran top organizasyonunda Sidnei attı ve maçı kazanmak için büyük bir avantaj sağladık.Golden sonra Ankaragücü'nün pek şansı yoktu,tek bir şansları Özgür Çek'in frikikten şutuydu,ona da Cenk gol olmasına izin vermedi.Golden sonra rahatladık ve 3.golü bulduk,1-2 tane daha atabilirdik hatta.Eğer Cenk o hatayı yapmasa ikinci yarıda daha iyi ve daha rahat bir oyun görürdük bence.O gol dengeleri çok bozdu.Neyse önemli olan kazanmak ve biz bunu başardık.Rakiplerimiz de çok iyi bir futbol sergilemediklerine göre çok sıkıntı değil bu oyun şimdilik.

Şu Edu gibi gereksiz birini ilk 11'de başlatacağına Pektemek'i başlat daha iyi...Yavaş yavaş alışıyor takıma Gençlerde'de böyledi alıştıktan sonra gol şhowları geliyodu...Yine öyle olacaktır...

Edu nasıl gereksiz yahu? Tamam ben de maçtan önce Mustafa'nın oynaması gerektiğini düşünüyordum ama Edu çok iyi oynadı bugün.2 tane pozisyona girdi,ikisinde de kaleci çıkardı.Arkadaşlarına iyi servisler yaptı.Tamam kapasitesi belli bir aşamada,bundan daha iyisini yapamaz ama bugün iyiydi,beğendim ben.Pektemek ise golden başka pek olumlu bir görüntü çizmedi,ancak daha iyisini yapacak potansiyeli var.İlerleyen zamanlarda açılacaktır.O konuda katılıyorum sana.

Matteo Ferrari
19.Eylül.2011, 23:34

dün gs'ye verilen penaltının aynısını uğur, quaresma'ya yaptı ceza sahası dışında. sarı kartı olmasına rağmen hakem uğur'a kart göstermedi. ayrıca güven varol nasıl ilk yarıyı kart görmeden tamamladı bunlarıda bir anlatıver.

Ralph
19.Eylül.2011, 23:43
Tahmin ettiğim gibi bugün kazandık. Kolayca kazanıp fark atabileceğimiz bir maçı zora soktuk. Ama hakettiğimiz gibi kazandık. Cenk daha bu hataları çok yapacak gibi. Cenk'in oynamasından yanaydım uzun zamandır ama antrenörler oynatmıyorlarsa bir bildikleri varmış bunu gördüm. Rüştü'nün oynamasından yanayım artık. Tecrübe olayı yetiyor başlı başına.

Quaresma'ya değinmek istiyorum. Biraz akıllanması lazım. Takım oyunu oynayacağını anlaması lazım artık. Bireysel futbol şu dönemde işlemeyen bir iş. Tamam güzel şeyler oluyor arada ama bir süreden sonra sinir bozuyor izlerken. Takım oyunu oynasa dört dörtlük olacak.

Manuel Fernandes için diyecek bir şey yok. Bize gereken o lider bulunmuştur diye düşünüyorum. Takımın pası güvenerek verebileceği bir adam var artık. İşte o Delgado'nun yapamadıkarı. Şekil A :) Takımı inanılmaz rahatlatıyor.

Sidnei'yi inanılmaz beğendim. Attığı gollerden ziyade, top sürüşü, soğukkanlılığı, kafa vuruşlarındaki zamanlaması... Bir defansta olması gereken bir çok şey var diye düşünüyorum. Üstelikte çok genç henüz. Ona da güven verdi.

Edu çok garip geldi bana. Açıkçası ön yargılıydım ona karşı. Ama hala soru işareti var kafamda. Topu indirmesi, pas dağıtmasını çok beğendim. Ama asıl yapması gereken görevi yapmadı. Forvette etkili değildi. Ağır kalıyor. Beşiktaş'a da yıllardır hantal forvet gitmiyor zaten. Belki uyum sağlayıp takımı tanıdıkça, takımda onu tanıdıkça her şey daha güzel olacak diye düşünüyorum. Hatasını görmedim. Ama fazla yararını da göremedim bu maç için. Pektemek oynasa daha yararlı olurdu ilk 11'de.

Beşiktaş bu haftadan sonra forma girer diye düşünüyorum. Yeter ki sağ back'imizde Toraman oynamasın. Ekrem hiç sırıtmadı. İsmail'de artık kendini biraz geliştirirse o kanattan çok iş yapacağız. Merak ediyorum Bursa maçını.

GeNç KaRTaL
19.Eylül.2011, 23:49
Maçın adamı Sidnei'ye ayrı bir parantez açmayı unutmuşum.Maccabi maçından sonra Sivok'un pek güven vermediğini düşünüp keşke Sidnei'yi de görseydik demiştim.Valla 10 numara top oynadı.Ankaragücü pek zorlayamadı gerçi savunmamızı ama yine de o güveni verdi.2 gol atmasaydı yine de bunları söylerdim.

Ayrıca Edu yardımcı forvet pozisyonunda bu sezon baya işimize yarayabilir.Hızlı değil,topu alıp süremiyor,pivot santrafor gibi hava toplarında etkili değil ama top ayağına gelince ceza sahasında nasıl hareket edeceğini biliyor,şutları fena değil ve iyi servis yapıyor.

Ralph
19.Eylül.2011, 23:51
Edu takım oyuncusu ama o belli oldu. Bencil bir oyuncu değil. Sürekli indirdi topu. Pas verdi sağa sola.

kalemci
19.Eylül.2011, 23:52
Ayrıca Edu yardımcı forvet pozisyonunda bu sezon baya işimize yarayabilir.Hızlı değil,topu alıp süremiyor,pivot santrafor gibi hava toplarında etkili değil ama top ayağına gelince ceza sahasında nasıl hareket edeceğini biliyor,şutları fena değil ve iyi servis yapıyor.

Bence de mükemmel bir tespit. Almeida sahalara dönünce bu ikisini aynı anda görmek isterim sahada.

Ralph
19.Eylül.2011, 23:54
Bence de mükemmel bir tespit. Almeida sahalara dönünce bu ikisini aynı anda görmek isterim sahada.

İkisiyle birden verim alınacağını hiç sanmıyorum. Çünkü Almeida'da fazla kıvrak hareketli bir futbolcu değil.

Ralph
19.Eylül.2011, 23:56
%100 Futbol programında Rıdvan Dilmen Sidnei'yi 2 gol atmasına rağmen vasat bulduğunu söyledi. Anlam veremedim ben bu yoruma.

sananes
20.Eylül.2011, 00:57
dün gs'ye verilen penaltının aynısını uğur, quaresma'ya yaptı ceza sahası dışında. sarı kartı olmasına rağmen hakem uğur'a kart göstermedi. ayrıca güven varol nasıl ilk yarıyı kart görmeden tamamladı bunlarıda bir anlatıver.

neyini anlatıyım anlamadım yahu cidden anlamıyorum bu neye tepki şimdi? Bak onları da sen yazmışsın anlatmışsın ee sorun ne? Ben zaten bunun tercih meselesi olduğunu söyledim ama şık değil dedim. Topu vermemek futbolcuların tercihidir bunu şık bulmamakta benim.Burda sinirlendirecek ne var anlamadım? Hakaret etmedim,tepki göstermedim olan olayı anlattım.

Hakem tercihleriyle bu olay bir midir ayrıca?Verdiğiniz örneklere cevabım sadece bu sorudur.

anil luque
20.Eylül.2011, 01:11
%100 Futbol programında Rıdvan Dilmen Sidnei'yi 2 gol atmasına rağmen vasat bulduğunu söyledi. Anlam veremedim ben bu yoruma.
Kendisi bile anlam vermiyor Beşiktaş adına yaptığı yorumlara bırak sen de verme Görkem..

Maçı ilk yarıda çok rahat koparabilirdik. Pozisyonlar yakaladık ama gerek kaleci Özden'in kurtarışları gerek bazı son paslardaki başarısızlıklarımız ikinci yarıda Ankaragücü'ne şans tanıdı. Takım olarak Es-Es maçından sonra olumlu yönde ivme kazandığımız görüşündeyim ben. Bugün de rakip alanda iyi pas yaptık. Aurelio'nun tıpkı Barça'da Busquets'in yaptığı gibi iki stoperin arasına girip top alması çok işimize yaradı. Oyunu rahatlattı. Bu yaşına rağmen helal olsun topunu layığıyla oynuyor. Bugün beni mutlu eden bir diğer olay da rakibe neredeyse sıfır pozisyon vermiş olmamız. Hatta neredeyse lafı oraya fazla oldu bence pozisyon bulamadılar.

Edu'yu eleştiren arkadaşlara hangi Edu'dan bahsediyorsunuz der ve susarım. Adam misler gibi oynadı topunu. Üstelik kendi ağzıyla henüz hazır değilim demesine rağmen.

Son iki maçımızda 8 gol atıp 2 gol yedik. Bu moralle Bursaspor deplasmanından çıkarsak tadından yenmez.

besiktas1903
20.Eylül.2011, 02:48
3-1 gibi skora aldanmamiz lazim daha güçlü ve disli bir rakibi zorlaniriz. Takim oyununu daha pek iyi oynamiyoruz. Eskisehir maçina nazaran daha iyi oynadik ama daha çok çalismamiz lazim. Oyuncularin bireysel yeteneklerine bagliyiz.

Edu pek siritmadi ve kötü oynamadi ama kesinlikle bizim forvetimiz olamaz. Sidnei iyi oynadi ve üstüne 2 gol atti bize galibiyeti getiren isimleren biri oldu fakat ayni performansi mesela Stoke city ve Dinamo Kiev maçinda sergileyebilirmi?

eXcitinG
20.Eylül.2011, 10:28
Korner Bug un dan yararLanarak kazandık maçı. Son 15dk hariç çokta iyi futboL oynamadık. Bizim heLe içeride ki maçLarda baskıLı, rakibi boğan bir futboL ortaya koymamız gerek. Rakip ne kadar kapanırsa kapansın, bu orta saha ve savunma da ki hazırLık pasLarını kısa kesmemiz gerekiyor. Orta aLanda ve savunma da çok gereksiz pasLaşmaLar yapıyoruz. SağLam bir Guti oLsa bu sorun çözüLür. Bursaspor maçı çok kritik. Eğer o maçı aLmayı başarabiLirsek önümüz açık.

footballer33
20.Eylül.2011, 16:00
Bu maçı 3 bölüme ayırdım ben. 1. bölüm rakibe Cenk'in gelen ortayı kornere atmak yerine rakibin önüne düşürdüğü pozisyon hariç, hiç pozisyon vermediğimiz ve iyi oynadığımız ilk yarı. 2. bölüm Tisdell oyuna gidip beraberliği getiren golü attıktan sonraki 10-15 dakika, 3. yani son bölüm de Serdar Özkan oyuna girdikten sonraki ve Fernandes ile Hürriyet arasında çıkan tartışmadan sonraki bölüm. Özellikle rakip kaleyi ablukaya aldığımız son 15-20 dakika. Maçta futbolunu diğerlerine göre en çok beğendiklerim de; Egemen, Sidnei, Aurelio ve Fernandes oldu. Bu 4'ünden 3 tanesi (Egemen, Aurelio ve Fernandes) Maccabi maçında da çok iyiydiler ve çıkışlarını sürdürdüler. Hpe böyle devam. Bursa maçında da bu 3'lünün yanı sıra Pektemek ve Ernst-Guti ikilisinden birisini de sahada görmek isterim. Rakip zayıf olduğu halde zorlanmamızı ise hiç beklemiyordum, neyseki iş kazası yaşamadan atlattık bu maçı. :)

Fearless Coward
20.Eylül.2011, 16:02
Ernst niye oynamıyor bu arada sakat falanmı o adamsız orta saha olmaz yahu :D

Ralph
20.Eylül.2011, 16:04
Sakattı ondan oynamadı.