PDA

View Full Version : Stoke City Menajeri: "Rakiplerimiz Avrupan'dan değil"

GeNç KaRTaL
14.Eylül.2011, 21:14
UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta yer alan Stoke City'nin Galli menajeri Tony Pulis, “Oynadığımız takımlara bakarsanız Avrupa'da olduğumuzu düşünmüyorum. Avrupalı takımlarla oynamıyoruz, Türkiye, Ukrayna ve İsrail'de maç yapacağız” dedi.

İngiltere Premier League takımlarından Stoke City'nin menajeri Tony Pulis, sık sık sakatlanan ve tedavisi devam ettiği için uzun yolculuk yapmasını istemediği savunma oyuncusu Jonathan Woodgate'i ilginç bir gerekçeyle kadroya almayacağını açıkladı.

Pulis, Manchester Havaalanı'ndan maç yapacakları ülkedeki otellerine yerleşene kadar 5-6 saat geçtiğini belirterek, “Woodgate, oynamak istiyor. Fakat bu karar onun için en iyisi. Eğer Paris, Bilbao gibi yerlere gitseydik onu da takıma alırdım” dedi.

Leeds United, Newcastle United, Real Madrid, Middlesbrough ve Tottenham formalarını giydikten sonra sezon öncesinde Stoke City'ye transfer olan Woodgate, kariyeri boyunca ciddi sakatlıklarla mücadele etti.
Stoke City, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Beşiktaş'ın yanı sıra Ukrayna'nın Dinamo Kiev ve İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımlarıyla mücadele edecek.

Pulis, daha önce Stoke City'de forma giyen Tuncay Şanlı'ya az şans tanımış ve milli futbolcu Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olmuştu.

KAYNAK (http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/48250/oynadigimiz-takimlarin-avrupada-olduguna-inanmiyorum)

LaigLeNoiR
14.Eylül.2011, 21:25
O zaman Avrupa ligine katılmasalarmış.

uAburak89
14.Eylül.2011, 21:27
http://www.stokecityfc.com/page/NewsDetail/0,,10310~2449396,00.html

Açıklamanın orjinali, böyle bir şey gözükmüyor.

sui generis
14.Eylül.2011, 21:31
bu açıklamayı doğru varsayarak yazıyorum. bu adam ne kadar küstah biriymiş. Beşiktaş en iyi cevabı sahada verir bu adama.

Aşk-ı Şehir
14.Eylül.2011, 21:33
Haberi yapanların amacının ortalığı karıştırmak, kızıştırmak olduğu belli. Göründüğü kadarıyla bunuda başarmışlar...

sananes
14.Eylül.2011, 22:01
Adam kağıt üzerindeki avrupa kıtasında olmadıklarını söylemiş.Sonuç olarak İsrail'de ülkemizin çok büyük bir bölümü de,Ukrayna'da avrupa da değil.Avrupa birliği üyesi ya da üye adayı.Sözlerde tepki gerektirecek bir şey olmadığını düşünüyorum.

Fearless Coward
14.Eylül.2011, 23:38
Basınımız yine abartmış...

Varonil
15.Eylül.2011, 00:04
QTM farkı her zamanki gibi.Pulis öyle beyefendi bir adam değildir ama bu kadar da talihsiz açıklama yapamaz :D

DenizlispoR
15.Eylül.2011, 00:32
Değil böyle bir eleştiri yazıda ben Türkiye,İsrail ve Ukranya adına rastlayamadım.

europeanconquer
15.Eylül.2011, 00:45
Derse desin ne olacak ? Zaten Avrupa'da değiliz ki.Ama bu yorum ; “Woodgate, oynamak istiyor. Fakat bu karar onun için en iyisi. Eğer Paris, Bilbao gibi yerlere gitseydik onu da takıma alırdım” çok küstah.Beşiktaş gerekli cevabı sahada verecektir :)

sananes
15.Eylül.2011, 00:53
O cevabı gidecekleri yolculuk süresi için yapmış ki zaten.Yani uzun sürecek bir yolculuğa çıkmasını istemiyorum Paris vs olsa daha kısa sürerdi götürürdüm demiş diye anladım ben.

eng1n
15.Eylül.2011, 16:57
Açıklama zaten böyle değilmiş ama böyle olsa da haklılık payı yok değil.

ozaniel
24.Eylül.2011, 22:56
Biz de Türkiye ile Avrupa'yı ayırıyoruz, bazı adamlar için Avrupa'da daha iyi oynuyor diyoruz, Türk takımları Avrupa'da yok diyoruz. Ama başkası deyince( ki dememiş) suç oluyor. Aynı şekilde Türkiye'de Liverpool-Beşiktaş maçı hakkında sonsuz sayıda espri yapılıyor ama Arsene Wenger'in sözüne ( ki basının uydurması yine) herkes kızıyor.
Başkalarına iyi gözükmeye bakıyoruz herhalde.