View Full Version : [3. Hafta] Bursaspor - Beşiktaş
di canio
19.Eylül.2011, 00:03
http://www.yukleresim.com/di-TAWS.jpg
byariff
19.Eylül.2011, 00:44
Zor mac olucak ama bursaspor taraftarinin onunde kazanir zorda olsa tagoe"den gol bekliyorum
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Eylül.2011, 00:50
Kazanırız. Bu maçta Quaresma'dan çok iyi bir performans bekliyorum. Defansımız hata yapmazsa kazanırız bana göre.
footballer33
19.Eylül.2011, 00:51
Çok zor bir maç olacak, kötü futbolumuz devam ederse lige iyi başlayan Bursa banko alır maçı. Fakat bu maçta en azından maçın atmosferiyle orantılı olarak en azından beraberliği yakalayacak bir oyun sergileyeceğimizi düşünüyorum ve bu maçta kaybetmeyeceğimizi umuyorum. Hatta akıllı oynarsak ve defans üstüne düşeni yaparsa kazanabiliriz de.
Fearless Coward
19.Eylül.2011, 00:59
Zor maç olacak gollü beraberlik bekliyorum...Bursa formda gidiyor Beşiktaş'ta Ankaragücü'nü yenerse bu maça moralli çıkacak...Ki ben yeneceğini düşünüyorum bu maça da iyi asılırlar 1 puan çıkarırlar en kötü...
anil luque
19.Eylül.2011, 01:11
Tel-Aviv maçında aman aman bir oyun oynamasak da 5 gollü galibiyet takıma moral kazandırdı. Ankaragücü'nün de içinde bulunduğu kötü durumdan faydalanarak yine gollü bir galibiyet bekliyorum. Bu iki maçın getirisiyle Bursa önüne çok daha sağlam çıkacağız Es-es maçına nazaran. En kötü 1 puan alırız düşüncesindeyim.
Ralph
20.Eylül.2011, 00:04
2 maç üst üste aldık. Bunun verdiği güvenle Bursa maçını rahat alırız gibi geliyor bana. Belki başta baskılı başlar Bursa ama maçın sonraki dakikalarında kontrolü ele alırız.
SAİT71
20.Eylül.2011, 10:39
Bursa çok havaya girdi. Kadrosuda kaliteli. O özgüven ile taraftarının desteğiyle, bana göre hala birşeyler eksik olan Beşiktaş'ı yenmeye daha yakınlar. Oyumu Bursa'ya verdim.
Ama bu demek değil ki banko Bursa alır. Daha yakın geliyor yinede 3 seçeneğe açık bir maç.
Deus Dominus
20.Eylül.2011, 12:52
Bu karşılaşmayı da kazanırsak özgüven tavan yapar takımda, zor olacak
çetin bir mücadele olacak orası kesin, inşallah son düdük çaldığında gülen taraf oluruz. 1-0 olsun bizim olsun :)
Zekirdek
20.Eylül.2011, 12:58
Beşiktaş'ta Bursa'yı yenecek direnç görmüyorum. Bursa yenilmez.
footballer33
20.Eylül.2011, 16:16
Beklentim;
Rüştü
Toraman Sidnei Egemen İsmail
Aurelio Ernst(Guti) Fernandes
Simao Q7
Pektemek
kalemci
21.Eylül.2011, 02:19
İstediğim 11;
-----------Rüştü-----------
Toroman-Egemen-Sivok-??????
------------Ernst-------------
------Necip-Fernandes-----
Q7------------------------Simao
Pektemek
Ama hoca bence şöyle bi 11 ile başlayacaktır,
-----------Cenk--------------
Ekrem-Toro/Sivok-Egemen-İso
--------Ernst------------
-----Necip-Fernandes---
Q7------------Simao
---------Edu---------
meddah
21.Eylül.2011, 02:38
İkinci onbir bir kişi eksik olmuş.
kalemci
21.Eylül.2011, 02:55
Sol bek eksik yaklaşık 10 yıldır :)
İlk 11'e bakmışım.İkinci 11'e Ernst'i eklemeyi unutmuşum.
Matteo Ferrari
22.Eylül.2011, 01:42
bugün takım otele girerken tüm futbolcularımızı, teknik direktörümüzü ve cengiz zülfikaroğlu'nu gördüm. umarım bu maçda yüzümüzü kara çıkartmazlar.
besiktas1903
22.Eylül.2011, 03:02
Rakiplerimiz puan kaybetti yenersek çok iyi olur.
Ralph
22.Eylül.2011, 03:36
Toraman'ı nasıl sağ back'a koyuyorsunuz abi anlamıyorum. Adam bura bana göre değil diye ağlıyor resmen orada :)
Since-1907
22.Eylül.2011, 03:45
Geçen Hafta; G.Antep 1-3 FB , GS 3-1 Samsun , MİY 1-3 Bursa , BJK 3-1 A.Gücü
Bu Hafta; FB 1-1 Manisa , Karabük 1-1 GS , Samsun 1-1 TS
Skor tahminim 1-1 :)
Ralph
22.Eylül.2011, 04:00
Geçen Hafta; G.Antep 1-3 FB , GS 3-1 Samsun , MİY 1-3 Bursa , BJK 3-1 A.Gücü
Bu Hafta; FB 1-1 Manisa , Karabük 1-1 GS , Samsun 1-1 TS
Skor tahminim 1-1 :)
Hakikaten :icon_lol: nasılda böyle denk geldi.
LaigLeNoiR
22.Eylül.2011, 04:22
Ben herkesin aksine bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum.
Carvalhal'da bu maça Pektemek ile başlar.
Cengo
22.Eylül.2011, 10:31
Bence böyle çıkar Beşiktaş bu akşam.
--------------- Edu ----------------
Quaresma -------------- Simao
------ Fernandes - Necip ------
-------------- Aurelio --------------
İsmail - Sidnei - Sivok - Ekrem
-------------- Cenk ----------------
Bursaspor'u galibiyete daha yakın taraf olarak görüyorum. Çok sert maç olur, az gol olur.
anil luque
22.Eylül.2011, 11:57
Cengiz abinin yazdığı kadro güzel ancak ben olsam ya Edu'nun yerine Pektemek'i koyarak ya da Sivok'un yerine Egemen'i koyarak yabancı kontenjanını boşaltır ve Ernst'i oynatırım. Bursa'ya ortasahada üstünlüğü vermememiz gerek.
Matteo Ferrari
22.Eylül.2011, 12:09
stada pankartlarımızı astık. sonrasında yaklaşık 100 Beşiktaş'lı parkda "devlet bursa'yı bize teslim et" diye bağırdık. olsun bu kadarda deplasman yeter bize. seneye bu saçmalığın son bulmasını dileyerek, bu maçı kazanmamız gerektiğini söylüyorum.
LaigLeNoiR
22.Eylül.2011, 12:24
stada pankartlarımızı astık. sonrasında yaklaşık 100 Beşiktaş'lı parkda "devlet bursa'yı bize teslim et" diye bağırdık. olsun bu kadarda deplasman yeter bize. seneye bu saçmalığın son bulmasını dileyerek, bu maçı kazanmamız gerektiğini söylüyorum.
Hepsi güzel de "devlet bursa'yı bize teslim et" ne demek ? Bunu anlayamıyorum ben de. Teslim etse ne yapacaksınız ? Öldürecekmisiniz ? Bir insan hayatına kıymak bu kadar kolay mıdır ? Bir maç uğruna değer mi ? Kendi ailenizi düşünün o öldürdüğünüz insanın ailesi yerinde...
Matteo Ferrari
22.Eylül.2011, 13:08
Hepsi güzel de "devlet bursa'yı bize teslim et" ne demek ? Bunu anlayamıyorum ben de. Teslim etse ne yapacaksınız ? Öldürecekmisiniz ? Bir insan hayatına kıymak bu kadar kolay mıdır ? Bir maç uğruna değer mi ? Kendi ailenizi düşünün o öldürdüğünüz insanın ailesi yerinde...
deplasman seyirci yasağına tepkiydi sadece.
LaigLeNoiR
22.Eylül.2011, 14:03
Tepki o şekilde verilmez. Bence yanlış yoldasınız o konuda.
besiktas1903
22.Eylül.2011, 20:14
İşte İlk Onbir
Rüştü
İsmail
Ekrem
Sidnei
Egemen
Sivok
Fernades
Marco Aurelio
Quaresma
Simao
Edu
byariff
22.Eylül.2011, 20:32
sivok defansif ortasaha olucak galiba, edu yerine pektemek oynamaliydi
Fearless Coward
22.Eylül.2011, 20:53
Pektemek 2. yarıda girer atar golünü arkadaşlar :D ama yeterli olurmu göreceğiz :D
byariff
22.Eylül.2011, 20:57
Rustu
Ekrem-sivok-sidnei-egemen
Aurelio - Simao
Q7 - Fernandes - ismail
Edu
Ilginc bir kadro ile cikiyor besiktas bole duzen ve dizilis ile cikacak demin ligtv"de aynisini gosterdi enteresan geldi bana
byariff
22.Eylül.2011, 21:01
saniye 50 besiktas net gol kacirdi
byariff
22.Eylül.2011, 21:06
Banguraaa 1-0 oldu
Fearless Coward
22.Eylül.2011, 21:09
Bu Bangura kuşkusuz Bursa'nın en iyi transferi...2-1 Yener gibime geliyor Bursa...Bursa'nın 2. golüde Bangura atar Beşiktaş'ın golünü Pektemek atar...
Night_Mare17
22.Eylül.2011, 21:11
Golü Bangura'ya yazmaya gerek yok Rüştü'ye yazsalar yeter :D
byariff
22.Eylül.2011, 21:13
Rustunun yapacagi birsey yok bence ilk pozisyonu iyi kurtardi ama 2.cisinde zemin kaygan top haliyle yere sekerken kaydi
Fearless Coward
22.Eylül.2011, 21:25
Bangura'ya kırmızı çıktı yahu...Çok saçma karar yalnız...
byariff
22.Eylül.2011, 21:25
Bursaspor 10 kisi bangura kirmizi kart gordu Kufur etti galiba
byariff
22.Eylül.2011, 21:30
Egemen cikti pektemek girdi
RaSenGan
22.Eylül.2011, 21:34
Bir 10 dk izledim maçı.Turgay çizginin önünden kaçırdı.Egemen'e dakikalarca küfrettiler.Bir dahaki Bursa maçında bayanları görebiliriz :)
Fearless Coward
22.Eylül.2011, 21:35
Taraftar müthiş valla ceza gelirse şaşırmayın :D
byariff
22.Eylül.2011, 21:47
gecen haftalardada demistim besiktas futbol oynamiyor oyuncularin hepsi bireysel yetenegini kullanamaya calisiyor ve ortasahanin orta alani bombos butun oyuncular kanat"a yayiliyor ve rakip bursa 10 kisi su ilk yari besiktastan daha iyi top oynadilar 2 tane net pozisyonlari vardi 10 kisi olmalarina ragmen. Ve sunuda solemeden gecemicem carvalhal rakip takimlari analiz etmiyor
Flawless Victory
22.Eylül.2011, 21:50
Turgay'ın 43. dk daki şutu muhteşemdi ama girmedi.
Genel anlamda iyi bir maç değil, kırmızı karttan sonra oyunun dengesi bozuldu. Beşiktaş çok etkisiz.
Mustafa Pektemek çok acemice oynuyor.
kalemci
22.Eylül.2011, 21:52
Carvalhal hakkında yazsam bişeyler kesin uyarı alırım..Bangaura küfür ettiyse ve ligimizde EPL de sorun olmayan o malum ingilizce küfür yasaksa kırmızı kart doğru..Ama ikinci yarı işler karışabilir gibime geliyor.
byariff
22.Eylül.2011, 22:05
bursada oyuncu degisikligi Tagoe girdi - batalla cikti
europeanconquer
22.Eylül.2011, 22:19
Egemen Bursaspor'un altyapısından mı çıktı ?Ben Bursasporluyum diye bir lafı mı oldu ? Sırf bir ara Bursaspor'da forma giydi diye küfür mü ediyorlar adama ? Komik.Her neyse Bursa'nın 1-0 önde olması ve 1 kişi eksik olmasına bakarsak oynanan oyunu katmadan maçın berabere biteceğini düşünüyorum.
Edit:Tamam canım 6 yıl oynamış ve kaptanda olmuş olabilir :n:
byariff
22.Eylül.2011, 22:21
Carvalha ciddi ciddi bilmiyor takimi. fernandesi cikartip - veliyi aliyor be adam cikartsana eduyu.
burak95
22.Eylül.2011, 22:21
Komedi bu carvalhal ya şimdide fernandesi aldı oyundan
byariff
22.Eylül.2011, 22:35
Simao Cikti Holosko girdi ilk defa dogru bir degisiklik gordum
eng1n
22.Eylül.2011, 22:37
Quaresmanın şutundan sonra ilk defa Scott Carson'ı gülümserken gördüm pek fazla gülümseyen bir oyuncu değildi, iyi ki sık gülümsemiyor çok çirkin gülüyor yav, o sakal ile oluşan karizmayı bi anda bozdu.
Carvalhal hakkında yazsam bişeyler kesin uyarı alırım..Bangaura küfür ettiyse ve ligimizde EPL de sorun olmayan o malum ingilizce küfür yasaksa kırmızı kart doğru..Ama ikinci yarı işler karışabilir gibime geliyor.
Eğer tahmin ettiğim küfürse Baros her maç ediyor o küfürü :)
Quaresmanın şutundan sonra ilk defa Scott Carson'ı gülümserken gördüm pek fazla gülümseyen bir oyuncu değildi, iyi ki sık gülümsemiyor çok çirkin gülüyor yav, o sakal ile oluşan karizmayı bi anda bozdu.
Ön iki dişi ayrık olduğu için,aynen öyle oldu :)
byariff
22.Eylül.2011, 22:40
Q7 Atildi 2.ci saridan kirmizi gordu cok dogru bi karardi
Addolorato
22.Eylül.2011, 22:43
Kırmızı kart olmayan maç varmı ?
eng1n
22.Eylül.2011, 22:48
1-1 oldu Sivok attı, doksana gitti top
byariff
Sivok 1-1 oldu kafa golu ile
europeanconquer
Hadi be Beşiktaş bir gol be.
Edit:gol olmuş :D güzel
byariff
22.Eylül.2011, 22:50
Holosko 1-2 oldu bu kadarda sans olmaz :D
eng1n
Bursa dağıldı 1-2 holosko
GeNç KaRTaL
Holoskoooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
Fearless Coward
22.Eylül.2011, 22:51
Oha diyorum Bursa 1-0 önde götürüyorsun maçı son 3 dakika da 2 gol yiyorsun :D pes valla :D
europeanconquer
22.Eylül.2011, 22:51
Yok artık :0: Yahu bir gol dedim ya 2 demedim ki :n:
Night_Mare17
22.Eylül.2011, 22:53
Quaresma'nın çıkmasını beklemişler :D
eng1n
22.Eylül.2011, 22:56
Beşiktaş bugün kazandı ama umut vermiyor uzun bir süre 11 e 10 oynadılar ama Edu'nun Carson'ı zorlamayan şutu dışında pozisyonu yok son dakikalarda ki şans golleri ile 1-2 kazandı.
byariff
22.Eylül.2011, 22:57
1-2 besiktas aldi besiktas bu futbol ile hic birsey yapamaz besiktasin tum maclarini izledim sahsen futbol adina birsey yok hep duran toplar ve kafa ile gol buluyor besiktas resmen 4-1-5 sistemi ile oynuyor ortasaha gobekte 1 adam var obur 5 kisi forvette top bekliyor yardimlasma yok takimda acikcasi besiktastan bu futbol ile umudum yok benim eyv kazandi ama nasil kazandi hepimiz gorduk nese basarilar besiktasa bu oyun anlayisi zor yani. hocada is yok bunuda gordum
europeanconquer
22.Eylül.2011, 22:58
Tebrikler Beşiktaş her ne kadar beraberlik istesemde :n:
kalemci
22.Eylül.2011, 22:58
1-2 besiktas aldi besiktas bu futbol ile hic birsey yapamaz besiktasin tum maclarini izledim sahsen futbol adina birsey yok hep duran toplar ve kafa ile gol buluyor besiktas resmen 4-1-5 sistemi ile oynuyor ortasaha gobekte 1 adam var obur 5 kisi forvette top bekliyor yardimlasma yok takimda acikcasi besiktastan bu futbol ile umudum yok benim eyv kazandi ama nasil kazandi hepimiz gorduk nese basarilar besiktasa bu oyun anlayisi zor yani. hocada is yok bunuda gordum
Bence sıkıntı sistem de.Demirören bu sene karışmayacağım dedi tam da senesini buldu karışmayacak.Hikmet Karaman gelse kalkar oynarım artık.
Deus Dominus
22.Eylül.2011, 23:01
Ayıp ya, 87 dakika 1-0 götür maçı, 2.5 dakikada 2 gol ye...Yerin dibine geçirdiler beni. Bangura'nın anlamsız oyundan atılışı müthiş bozdu düzeni, 1-0'ın üstüne yatmaya çalıştık, beceremedik olay budur.
İkinci yarıya Tagoe ile başlamak bence doğru değildi. Batalla çok iyi top tutuyor hücumda, en az bir 15 dakika falan o şekilde devam etmeliydi. Zaten anlamsızca savunmaya gömüldük ikinci yarı boyunca, ne diyeyim rakibi tebrik etmekten başka elden birşey gelmez şu an...Analı kızlı bir maçta bizim stadta olacaktır bu tribün 'şov' sonrası...aklı başında adam gitmiyor mu maça yahu, sürü psikolojisi ile hürra küfür. Adam olmaz bizim toplum...
kalemci
22.Eylül.2011, 23:01
Beşiktaş bugün kazandı ama umut vermiyor uzun bir süre 11 e 10 oynadılar ama Edu'nun Carson'ı zorlamayan şutu dışında pozisyonu yok son dakikalarda ki şans golleri ile 1-2 kazandı.
Nokta.....
ReaList
22.Eylül.2011, 23:07
bence beşiktaş için bugün önemli olan kazanmaktı, sonuçta yeni bir hoca ve geçiş dönemi ; eğer bu futbolla 11-12. haftalarda bu lige devam ederslere işte o zaman ağır eleştiri alabilirler ; ama şuan için önemli olan 3 puandı ve kazandılar tebrik ederim.
besiktas1903
22.Eylül.2011, 23:14
Bu 3 puan çok güzel oldu :D.
2 assist Ismail'den geldi bu Sivok hep son dklarda atiyor :) Holosko için'de sevindim.
GeNç KaRTaL
22.Eylül.2011, 23:20
Yahu beyler,Allah aşkına kendi takımlarınız çok harika top oynuyor da sanki gelip Beşiktaş bir şey yapamaz diyorsunuz.:icon_smile: Tamam hücumda etkili olamıyoruz rakip takımlar kapandığında ama duran toplarla açıyoruz.Quaresma topu aldığında en az 2 kişi karşılıyor adamı,beklerimiz hücumsal anlamda yeterince destekleyemeyince kanatlardan çok etkili olamıyoruz.(bugün İsmail sorumluluk ona kalınca iyi yönetti,o ayrı) Ortasahada Guti'nin eksikliğini hissediyoruz.Simao ve Fernandez pek yapamıyor orta sahadan takımı yönlendirme işini.Guti'nin problemi nedir bilmiyorum,bu yüzden hocayı da onu da suçlamak istemiyorum.Almeida'nın yokluğunda Pektemek ve Edu bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ama pek etkili olamıyorlar.Bunda ortasahadan yeterli desteği alamamalarının katkısı çok fazla tabii.Ve Pektemek'in hep kanatta oynatılmasını da ekleyebiliriz bu etkisizliğin önemli nedenlerine.Bütün bunlara rağmen 1-1 olduktan sonra bile deplasmanda olmamıza rağmen golü arayan taraf bizdik ve 87 dakikada yapamadığımızı 2 dakikada yaptık.Önemli olan kazanmak ve biz bunu başardık.Eğer ritim yakalarsak diğer sıkıntılarımızı da zamanla aşarız diye düşünüyor ve umuyorum.Oyuncularımızı tebrik ediyorum.
Düzeltme: Hee şunu da eklemek istiyorum.Bizim hocamız sezon hazırlıkları sürecinde içeri girdi ve onun yardımcılığını yapabilecek kapasitede bir hocayla yeni bir düzen kurmaya çalışıyoruz.Bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
GodfatheR
22.Eylül.2011, 23:32
Maç berabere bitse 50 lirayı cebe atıyordum 1 gol atsın diye o kadar bekledim bi anda 2 gol attılar. Olan benim mangırlara oldu :D Tebrikler Beşiktaş :D
besiktas1903
22.Eylül.2011, 23:40
Kafa nereye biz oraya :D hep kafa golü atiyoruz :p
eXcitinG
22.Eylül.2011, 23:42
Şu iş yapmıyor deniLen takıma güçLü bir Guti, Ernst ve ALmeida geLdiğinde neLer oLacak onu tahmin edemiyorum. Schuster döneminde 90 dakika pozisyon üretip, rakibi boğarcasına oynayarak kaybediyorduk. Ben böyLe gaLibiyete ALLAH derim, başka da birşey demem. En kritik oyuncuLarın oLmadığı ve üstüne üstLük Simao gibi bir adam dan da tam verim aLamıyorken geLen bu gaLibiyetLer gerçekten çok önemLi. Bu dönemde bu şekiLde iLerLiyorsak iLerisi için probLem yok bence. Dediğim adamLar geLdiğinde ve form durumu düşük oyuncuLarımız formLarını arttırdıkLarında da umarım şansız mağLubiyetLere başLamayız.
Quaresma da artık iyice cıvıdı yani. Sen kaptan oLmuşsun haLa acemi, acemi tekmeLer atıyorsun. Yeter artık yani.
byariff
22.Eylül.2011, 23:43
Yahu beyler,Allah aşkına kendi takımlarınız çok harika top oynuyor da sanki gelip Beşiktaş bir şey yapamaz diyorsunuz.
Ben kendi takimim cok iyi top oynuyor demiyorum ama kendi takimim besiktastan duzenli sekilde top oynuyor besiktas ne yaptigini bilmeden oynuyor cok cok genis oynuyor ortasahada yardimlascak adam yok 4-5 oyuncu birden forvet hattinda oluyor yada kanatlara yayiliyorlar
Beşiktaş iLe GaLatasaray ı karıştırmamak gerek. GaLatasarayın eLinde ki maLzeme bu. Beşiktaş gibi bu oyun durumundan takımı çıkaracak adamLarından yoksun değiL. Beşiktaş ta daha Guti geLecek, Ernst geLEcek, ALmeida geLecek. GaLatasaray ın tam kadrosu iLe bu durumda oLMası mı daha düşündürücü yoksa, eksikLeri geLecek oLan bir takımın bu durumda oLmasımı daha da düşündürücü.
ShevAnil
22.Eylül.2011, 23:45
Oley oley Ekrem Daaaağ, Beşiktaş'ın Sabri'si Ekrem Daaaağ...
Tebrikler Beşiktaş, şanslarının yardımıyla pozisyonsuz götürdükleri maçta 2 gol atıp kazanmasını başardılar.
deniz.91
22.Eylül.2011, 23:47
Maçın hakkı bursanındı bence iki şans golüyle kazandı bjk.Bursa 10 kişi iken hiç etki kuramadı rakip karşısında ama futbol işte:)
Ralph
22.Eylül.2011, 23:48
Ben Bursaspor seyircisini gerçekten çok ayıplıyorum. Çok gereksiz yere maç geriyorlar. Küfürün biri bin para. Taraftarlık değil serserilik yapıyorlar. Ayıp ya. Futbolculara, maçı izleyenlere, herkese ayıp herkese. Hadi arada her takımın taraftarı eder ama 90 dakika boyunca da küfür edilmez. Egemen'e sardılar. Egemen'in ne kabahati var? Sataşmak için bahane arayan bir taraftarı var Bursaspor'un. Futbola hiç yakışmıyor Bursa taraftarı !
footballer33
22.Eylül.2011, 23:49
Çok kötü top oynadık, takım olarak döküldük diyebilirim. Fakat böyle maçlarda önemli olan galibiyettir, iyi futbol bol pozisyon değil. Büyük takım olduğumuzu, Beşiktaş olduğumuzu son 3 dakikada gösterdik. Gollerden sonra sevinçten çıldırdım nerdeyse. :) Şunu da söylemek gerekirse artık takımda yıldızlara ayrı değer, sıradan isimlere ayrı değer verilmekten vazgeçilsin. Q7'ye geldi geleli ilk defa bu kadar çok sövdüm belki de. Yapılmaz öyle bir hata arkadaş. Her topu almasında artiz artiz hareketler, gereksiz fauller ve işte bugün yediği kırmızı kart. Q7'nin de kızağa çekilme vakti geldi bence. Uzun maratonda onun da biraz dinlenmesi iyi olacaktır. Galibiyetten ötürü başta İsmail'e, Sidnei'ye, Sivok'a, Holosko'ya olmak üzere tüm Beşiktaş'a teşekkürler. :)
Böyle önemli bir maçta takımlarını desteklemek yerine 90 dakika boyunca durmadan bize küfreden Bursaspor taraftarlarına ve her tartışmalı pozisyonda sahanın içine girip anlamsız davranışlar sergileyen Ertuğrul Sağlam'a da ayıp diyorum sadece. Ertuğrul Sağlam artık İnönü'de ilgi beklemesin Beşiktaş taraftarlarından.
futureless
22.Eylül.2011, 23:50
FM'nin korner bug ' ını çözen Carvalhal yönetimindeki Beşiktaş 6 maçta 8 kafa golü buldu.Zaytung'a yollayacağım :D
anil luque
22.Eylül.2011, 23:54
Ben kendi takimim cok iyi top oynuyor demiyorum ama kendi takimim besiktastan duzenli sekilde top oynuyor besiktas ne yaptigini bilmeden oynuyor cok cok genis oynuyor ortasahada yardimlascak adam yok 4-5 oyuncu birden forvet hattinda oluyor yada kanatlara yayiliyorlar
Beşiktaş da ne yaptığını bilmeden oynuyorsa bu ligde top oynayan takım yok demektir. Neyse polemiğe girmek istemiyorum.
10 kişi kalmış bir ekibe karşı daha organize gelmek gerekirdi ancak oyuncularımız fırsattan istifade golü bir an önce bulmak istediler ve sorun buradaydı zaten. Biraz daha sakin oynasak golü çok daha rahat bulabilirdik. Neyse galip gelmek de önemliydi orası ayrı.
Hayrettin abinin söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Herkesin yerden yere vurduğu , bir cacık olmaz dediği ve çok önemli eksikleri bulunan bu takım son üç maçında 10 gol atip 3 gol yemişse ve bu maçlardan birisi de Bursa deplasmanıysa takımın form yakaladığı ve eksiklerin döndüğü gün neler olacak varın siz düşünün.
Bireysel olarak bakarsak Sidnei ve Edu takımın en iyileriydi bence. Quaresma deplasmanlarda yokları oynamaya devam ediyor. İnönü Prensi lakabı takılır yakında O'na. Bu şekilde gitmez ama farketmesi lazım.
Ankaragücü maçında "Bursa'yı yenmeden İnönü'ye gelmeyin" diye tezahürat yapılmıştı. Taraftarın istediği oldu şimdi sıra bizde. Ben gidemeyeceğim belki ama fırsatı olanlar gitsin bu takıma destek olsun. Çok büyük mutluluklar yaşatacak bu takım bize.
Sonuç olarak tebrikler KARTALIM..
GeNç KaRTaL
23.Eylül.2011, 00:00
Eleştiri yaparken atladığın nokta Carvalhal'in ülke futbolunu yeni yeni tanıması.Bu konuda balde_mir_07'nin dediği gibi ligin ilerleyen haftalarında bu sıkıntı devam ederse o zaman bu eleştirileri yapsan,ben de katılırım sana.Ayrıca Carvalhal yanlışlarında ısrar eden bir hoca değil.Baktı maça başladığı sistem tutmuyor,30.dakikada direk değişikliği yaptı.Sıkıntıları o da görüyordur ve ilerleyen zamanlar için bunları önlemek adına önlem almayı düşünüyordur.Şu an için rakiplerimiz de sıkıntılı gittiği için açıkcası bu durum beni çok rahatsız etmiyor.Bu süreçte önemli olan kazanmak ve şimdilik biz bunu başarıyoruz.
anil luque
23.Eylül.2011, 00:01
Bu arada yazmayı unuttum Tagoe'nin Sidnei'ye yaptığı harekete sarı kart bence hafif oldu. Sidnei'nin pek bir kuvvetli sanırım yoksa o darbeyle kırılması işten bile değildi.
GeNç KaRTaL
23.Eylül.2011, 00:04
Ben Bursaspor seyircisini gerçekten çok ayıplıyorum. Çok gereksiz yere maç geriyorlar. Küfürün biri bin para. Taraftarlık değil serserilik yapıyorlar. Ayıp ya. Futbolculara, maçı izleyenlere, herkese ayıp herkese. Hadi arada her takımın taraftarı eder ama 90 dakika boyunca da küfür edilmez. Egemen'e sardılar. Egemen'in ne kabahati var? Sataşmak için bahane arayan bir taraftarı var Bursaspor'un. Futbola hiç yakışmıyor Bursa taraftarı !
Bizim taraftar da aynısını yapıyor.Maccabi maçında Bursaspor'a ve Ankaragücü'ne küfür edildi.Bunun çok saçma olduğunu katılıyorum ama.
anil luque
23.Eylül.2011, 00:06
Bizim taraftar da aynısını yapıyor.Maccabi maçında Bursaspor'a ve Ankaragücü'ne küfür edildi.Bunun çok saçma olduğunu katılıyorum ama.
Şems Beşiktaş taraftarı anlık tezahüratlar dışında sürekli olarak küfür etmez bilmen gerekir bunu bir Beşiktaşlı olarak (::)
Ralph
23.Eylül.2011, 00:07
Dedim ya her takım ediyor ama 90 dakika boyunca yapılmıyor bizde bu. Karşılıklı atışmalar elbet olur. Ama abartmaya gerek yok. Bursaspor kendine derbi yaratmaya çalışıyor.
eXcitinG
23.Eylül.2011, 00:07
Şunu rahatLıkLa söyLeyebiLiriz ki geçen 3 hafta bize şu ana kadar Ligde ağırLığını koyan bir takım yok. Bu takım bu işi götürür diyebiLeceğimiz bir takım yok. Bütün takımLar reziL futboL oynayarak kazanıyor ama sonra ertesi maç hemen döküLüveriyor. O yüzden bu dönemde geLen her 3 puan çok değerLi bence. Tahminimce Ligi kimin götüreceği ve yarışın kimLer arasında geçeceğini 10.haftadan sonra feLan daha rahat göreceğiz. 3 günde bir maç yapıLması iLe beraberde sezon öncesinde kim daha çok çaLışmış onu da görüyoruz. Bir maç esen takımLar, 3 gün sonra sahada geziniyorLar.
Ralph
23.Eylül.2011, 00:11
Ayrıca bir parantez açmak istiyorum. Quaresma'nın gözümde pire kadar değeri kalmadı şu maçla beraber. Takım oyunu 0'ın altında -20. Bu kadar sinir eder bir insanı bir futbolcu. Umarım bir an önce defolup gider takımdan. Takım oyunu denen bir şey bırakmadı takımda bu ne yahu!
eXcitinG
23.Eylül.2011, 00:13
Tayfur Hoca ne güzeL geçen sezon onu tam adam ediyordu, tam takım için oynamaya başLamıştı, yine cıvımaya başLadı.
Ralph
23.Eylül.2011, 00:14
Tayfur Hoca ne güzeL geçen sezon onu tam adam ediyordu, tam takım için oynamaya başLamıştı, yine cıvımaya başLadı.
Ondan adam olmaz. Gereksiz bir oyuncu olduğunu şu maç anladım. Bir insan hem bu kadar yetenekli hem de bu kadar yeteneksiz olabilir mi yahu
anil luque
23.Eylül.2011, 00:15
Ondan adam olmaz. Gereksiz bir oyuncu olduğunu şu maç anladım. Bir insan hem bu kadar yetenekli hem de bu kadar yeteneksiz olabilir mi yahu
Quaresma dünyanın en yetenekli futbolcularından biri. İşte tam da bu yüzden bazen saçmalayabiliyor. Bu yeteneğin kendisi de farkında çünkü ve yerli yersiz kullanma gereği duyuyor
eXcitinG
23.Eylül.2011, 00:16
AsLında Quaresma nın performansına birşey diyemeyiz. Karakteri sorguLanabiLir. YaptıkLarı zaten karakteri iLe aLakaLı. Ama oyun içerisinde adam asLında yapabiLeceğinin fazLasını yapıyor. O topu aLınca Ekrem hiç bir zaman destek vermiyor, ayrıca sürekLi 2 adam iLe marke ediLiyor. Bazen o da pas atmak istiyor ama etrafında arkadaşı oLmuyor ve o da mecburen zorLamaya kaçıyor. Tayfur hoca geLince ona ayar çeker.
Ralph
23.Eylül.2011, 00:19
Hiç bir yetenek 80. dakika da takımı yenilirken artislik yapmaz. Yapamadı rezil oldu o ayrı. Hadi onu geçtim. Yapamadı diye adamın ayağına kıracak gibi girip takımına ihanet etmez. Takım gerekli cezayı verir diye umuyorum.
anil luque
23.Eylül.2011, 00:22
Bu söylediklerinin yetenekle uzaktan yakından alakası yok Görkem. Tamamen mental konular.
Ralph
23.Eylül.2011, 00:25
Bu kişilik meselesi. Onu kastetmeye çalıştım aslında yanlış yazdım oraya.
meddah
23.Eylül.2011, 01:02
Beşiktaş'ın acilen Hilbert'i 11'e sokacak kalıcı bir formül geliştirmesi lazım; Quaresma gibi adamın var, içeriye doğru yönlendiremiyorsun.
titates1
23.Eylül.2011, 01:23
5 dakkada beşiktaş ,
Quaremsa yetenekli , kendi takımında olduğundu çok fazla seveceğin , tapacağın bir oyuncu görüntüsü , kaldı ki ben porto zamanlarında çok severdim ama milan baros için düşündüklerim onun için de geçerli , takıma yarardan çok zararı var.Milan Baros sakatlık konusunda , Quaresma da bildiğiniz gibi takım oyunu vb. gibi konularda
kalemci
23.Eylül.2011, 01:27
Tayfur hoca geLince ona ayar çeker.
Abi şu cümlen yeter.Başka bişeye lüzum yok :)
besiktas1903
23.Eylül.2011, 02:14
Quaresma bencil olsada gitmesini istemem her an tehlike yarata bilen oyuncu. Takimda onun gibi adam gecebilen oyuncu yok. Yillarca böyle bir oyuncu aradik ve bulduk. Geçen sene gördük
Quaresma ve Guti olmayinca, daha az pozisyon üretiyorduk. Yukarda belirtildigi gibi diger oyuncular da ayak uydurmali. Forvette kimse olmayinca ve bekler destek vermeyince Quaresma'da birseyler yapmaya çalisyor. Quaresma bu takim için bir artidir
nekop
23.Eylül.2011, 04:55
Adnan Bostancıoğlu'nun geçen hafta ki yazısından bir kısım paylaşayım dedim bu Quaresma muhabbeti üzerine. Oda sizin gibi düşünüyor neredeyse zaten böyle bir gerçeği görememek için kör olmak lazım sanırım. :)
Maccabi maçında Quaresma'nın iki güzel asisti vardı. O pozisyonları izleyince, Portekizliyi eleştirmeme kızanların bana bir "selam" gönderdiklerini hissettim. Ama o maçta da kanaatim değişmedi, Quaresma hâlâ takımdan çok kendi keyfi için oynamaya devam ediyor. İki güzel asiste eyvallah ama bir de "rakibin içinden geçme" takıntısıyla kaybettiği top sayısına bakalım. Hatta kısa bir enstantaneden söz etmeden geçmeyelim. Maçı statta seyredenler farketmiştir: Maçın son bölümlerinde Maccabi'nin iki sağ kanat oyuncusu Ekrem'i ortada sıçana çevirdiklerinde Quaresma 30 metre geride ve eli belinde pozisyonu seyrediyordu. Kalede bir tehlike yaşandı ve savuşturuldu. Ama Sivok ve Egemen durumun farkındaydılar ve ikisi birden aynı anda Quaresma'yı öfkeyle uyardılar. Adamın çok yetenekli olduğu aşikar, lakin bu yeteneklerini takımın hizmetine vermekte yeterince istekli değil. Anlatmaya çalıştığım bu.
SAİT71
23.Eylül.2011, 09:48
Bir yanda 85 dakika mücadele eden ve skoru tutan Bursaspor diğer yanda son 5 dakika oyunu çeviren Beşiktaş. Süper bir maç oldu dün. Ama keşke 11'e 11 devam etseydi daha gollü mücadele olabilirdi. Ligde biraz daha sert hakemler olunca mental olarak zayıf olan oyuncularda kendini belli etmeye başladı. Şu kartları halı sahada görmüyorduk biz okul turnuvalarında. Profesyonel futbolcuların kulağını çekmek lazım. Takımı satmak bu kadar basit olmamalı. Q7 yetenekli, iyi oyuncu ancak ben sahada takıma yararının yeterli derecede olduğunu düşünmüyorum. Ben olsam 1-2 maç dinlendirirdim.
sui generis
23.Eylül.2011, 12:49
önemli olan kazanmaktı. beşiktaş ta bunu yaptı. tebrikler Beşiktaş.
Matteo Ferrari
23.Eylül.2011, 13:24
90 dakika küfreden seyircisini öven ertuğrul sağlam adamsın!
Ralph
23.Eylül.2011, 14:29
90 dakika küfreden seyircisini öven ertuğrul sağlam adamsın!
Hakikaten bak onu atlamışım. 90 dakika küfür eden bir taraftara, kendilerine yakışan bir şekilde maçı güzelce izlediler dedi Ertuğrul Sağlam. O da maçın ilginçlerinden biriydi :)
footballer33
23.Eylül.2011, 15:53
Hakikaten bak onu atlamışım. 90 dakika küfür eden bir taraftara, kendilerine yakışan bir şekilde maçı güzelce izlediler dedi Ertuğrul Sağlam. O da maçın ilginçlerinden biriydi :)
Demek ki o adam kendilerine bunu yakıştırıyormuş. :icon_wink: İnönü'de kendisine gösterilecek tepkilerden sonra gelip ağlamasın medya önünde madem öyle.