View Full Version : [3. Hafta] Gaziantepspor - Kayserispor
di canio
19.Eylül.2011, 00:03
http://www.yukleresim.com/di-SCU5.jpg
byariff
19.Eylül.2011, 00:43
2 takimda cok kotu su an ben kisir bir mac bekliyorum 0-0 veya 1-0 antep kazanir
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Eylül.2011, 00:54
Kayserispor lige çok kötü bir başlangıç yaptı. Antep de kötü başladı ama en azından daha bir oyun oynuyorlar. Kendi saha avantajlarıyla da Antep'in kazanacağı kanaatindeyim.
Fearless Coward
19.Eylül.2011, 00:55
Antep FB maçında fena değildi pek asılamadılar ama bu maçı alırlar diye düşünüyorum Kayseri çok kötü bu sene...Gençlerin alışması zaman alıcak...
A.FaruK
19.Eylül.2011, 15:00
İlk haftalar itibari ile beklentilerin altında kalan iki takım. Ama Antep bi adım önde gibi duruyor.
Fearless Coward
20.Eylül.2011, 21:10
Antep Sosa'nın 4. dk da attığı golle 1-0 önde...
ReaList
20.Eylül.2011, 22:03
Kayseri attı 1-1
Legendary
20.Eylül.2011, 23:00
Tolunay hoca az önce canlı yayında yönetime istifasını vereceğini açıkladı.Gerekçe olarak da "Oyuncularımdan istediğim performansı alamıyorum." dedi.
C h A o S
20.Eylül.2011, 23:00
Kayseri maçı 2-1 aldı.Kayseri bu galibiyetle kendini toparlar diye düşünüyorum.Antep'i kötü günler bekliyor.
C h A o S
20.Eylül.2011, 23:01
ep;2098600']Tolunay hoca az önce canlı yayında yönetime istifasını vereceğini açıkladı.Gerekçe olarak da "Oyuncularımdan istediğim performansı alamıyorum." dedi.
Böyle bir şey dediyse bıraksın gitsin zaten.Önce bir çabala çalış bakalım niye performans alamıyorsun.Daha ligin 3.haftası.Belki 2-3 hafta sonra istediğin seviyeye gelecek.Böyle yarı yolda bırakmak Tolunay hocaya yakışmaz.Beğenirdim kendisini.Eğer bu nedenle istifa ederse yazık olur.
Legendary
20.Eylül.2011, 23:03
Böyle bir şey dediyse bıraksın gitsin zaten.Önce bir çabala çalış bakalım niye performans alamıyorsun.Daha ligin 3.haftası.Belki 2-3 hafta sonra istediğin seviyeye gelecek.Böyle yarı yolda bırakmak Tolunay hocaya yakışmaz.Beğenirdim kendisini.Eğer bu nedenle istifa ederse yazık olur.
Tabi ki sadece bu sebepten değildir.Lig TV'de maç sonunda röportaj yapılıyordu.Ben bu kadarına yetişebildim.
Deus Dominus
20.Eylül.2011, 23:22
Kayserispor geri döndü, Gaziantepspor için tehlike çanları çalıyor, Tolunay Hoca'ya sabırlar tükeniyor gözlemlediğim kadarıyla. Bu sezona çok kötü başladılar...
edit: şimdi gördüm üstteki mesajlı, ipler kopmuş zaten.
footballer33
20.Eylül.2011, 23:33
3 hafta 0 puan. 2 hafta sonra kendi sahalarında bizimle oynayacakları maçı ve ondan önceki deplasmanı da kaybederlerse inanılmaz zor bir sürece girecekler. 5 maç 0 puan görülmüş bir şey değildir Gaziantep için.
sananes
20.Eylül.2011, 23:34
Tolunay Kafkas istifa etmiş sanırım.İsabetli bir karar olur.
anil luque
20.Eylül.2011, 23:35
Bence geç bile kalınmış bir karar. Sezon başında Avrupa'ya havlu atıldığında alınmalıydı bu
yapmayın etmeyin bu takımı avrupa ligine götürende tolunay kafakas tı ama
Varonil
20.Eylül.2011, 23:58
Geçen sene bu takıma oldukça iyi futbol oynatan ve UEFA Avrupa Ligine taşıyan da Tolunay Kafkastı.Gaziantepspor iskelet kadrosunu da çok fazla değiştirmedi bu sene.bütün takımlar 2.5 aylık bir sezon öncesi geçirdi,maç temposunu öyle hemen yakalamak kolay değil.Tolunay Kafkas biraz mücadeleden kaçmış anlaşılan.
uAburak89
21.Eylül.2011, 00:00
Tolunay Kafkas çıtayı birden yükseltti, maç öncesi ve sonrasında kibirli demeçler verdi, bunun bedelini önce Avrupa'dan elenerek sonrasında da lige çok kötü başlayarak ödedi.
byariff
21.Eylül.2011, 00:53
oyuncular oynamiyorsa hocanin dedigini yapmiyorsa hocaya suc atmak yanlis olur dogru karar vermis tolunay hoca sezon ortasinda nasil olsa birisi istifa eder gider bi takima :)
Fearless Coward
21.Eylül.2011, 00:58
Geçen seneye bir açın bakın takımın başında aynı hoca vardı ve ligin ilk devresine çok çok kötü başlayan bir Antep vardı...Ama 2. yarı öyle bir çoştularki adamlar UEFA'ya gitti...Bence hocanın istediği transferler falan yapılmamıştır muhakkak vardır bu işin içinde bir şey...Kadroyu korumak önemliydi ancak Avrupa içinde çok iyi kadro yoktu en kötü play-off oynanırdı onuda yapamadılar...Neyse artık yolu açık olsun Tolunay hocanın kalsa yine toparlanırdı bu takım yeni takımında kendisini yine kanıtlar diye düşünüyorum...En iyi yerli hocalardan birisi sonuçta Tolunay hocada...
anil luque
21.Eylül.2011, 00:58
Ben takımı için herhangi bir çabasını görmediğimden dolayı geç kalınmış bir karar dedim. Kalite olarak çok üstün oldukları bir ekibe elenişlerini hepimiz gibi izledi kenardan. Başarı aniden gelince hırs da aynı hızla gitmiş anlaşılan.
bu arada ibrahim kızıl istifayı redetmiş galiba
byariff
21.Eylül.2011, 02:05
Tolunay hoca dedi zaten yonetim reddetse bile birakicam dedi tukurdugumu yalamam demisti bu mackoligin haber kosesinde okumustum