View Full Version : [3. Hafta] İBB - Orduspor
di canio
19.Eylül.2011, 00:03
http://www.yukleresim.com/di-FR6L.jpg
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
19.Eylül.2011, 00:56
2 takımda iyi performanslarla lige başladılar. Gerek Ordu Gerekse İBB gerçekten zevk veriyorlar ama İBB nispeten daha iyi bir ''takım''. Webo faktörüyle de Belediye'nin kazanacağı kanısındayım.
Fearless Coward
19.Eylül.2011, 00:57
İ.B.B bu sene şampiyonluk adaylarından bence...Çok rahat bir maç bekliyorum...2-0 Alırlar Webo ve Holmen atar...
byariff
20.Eylül.2011, 21:21
IBB 0 - 1 Ordu Gol : fatih tekke
Fearless Coward
20.Eylül.2011, 21:24
:D :D :D nasıl attı acaba :D :n: :n:
C h A o S
20.Eylül.2011, 22:59
Aslanım Ordu İBB ile 1-1 berabere kaldı.Bence çok iyi sonuç.İnşallah bir sürpriz yapıp 8.oluruz.
Emurafu
20.Eylül.2011, 23:15
3 gün önce maç yapmamıza rağmen 90 dakika çok iyi mücadele ettik. Özellikle takım fizik olarak iyi durumda,sürekli pres yapıyoruz. Ligin 3. haftasındayız 3 maçtadada rakiplerden iyi oynadık. Helal olsun sizlere mücadeleniz yeter. Tekke'nin gol atması gelecek açısından çok iyi oldu. Özellikle tekke oyundan çıkınca kıymeti daha iyi anlanılmıştır.İlerde top tutamadık. Rakip stoperlerde rahatladı. Saso'yu çok beğendim. Kalede inanılma güven veriyor.Beni en çok şaşırtan oyuncumuz ise Onur, Gerçekten iyi performans sergiliyor. Üstelik pas hatasıda yapmıyor.
Hakem son 10 dakika herşeye faul çalmaya başladı.Özellikle penaltı çaldığı pozisyon skandaldı. Allahtan doğruyu buldu.
byariff
21.Eylül.2011, 06:01
2 haftadir soluyorum bu hafta 3.cu hafta idi ordu sporun kalecisi muthis tek kelime ile
osman erbil
21.Eylül.2011, 16:44
belediye süper takım, abdullah hoca süper ligin en iyi hocası. bir beşiktaşlı olarak söylüyorum. webo ve doka mükemmel transferler. maç 1-1 bitti ama bld ilerleyen haftalarda iyi yerlerde olacaktır. Beşiktaş akıl etse de Abdullah Hoca ile anlaşsa keşke.
Prowler84
23.Eylül.2011, 12:10
belediye süper takım, abdullah hoca süper ligin en iyi hocası. bir beşiktaşlı olarak söylüyorum. webo ve doka mükemmel transferler. maç 1-1 bitti ama bld ilerleyen haftalarda iyi yerlerde olacaktır. Beşiktaş akıl etse de Abdullah Hoca ile anlaşsa keşke.
İlk 10'dan aşağı düşmeyeceğini düşünüyorum takımın. Tabi burası Türkiye herşey olabilir :)