PDA

View Full Version : Anzhi çıldırmış olmalı

sui generis
19.Eylül.2011, 21:03
Rusya Premier Lig ekibi Anzhi, transfer için bir başka çılgınlık peşinde. Son dönemde yaptığı transferlerle dikkat çeken Anzhi, Porto'lu Hulk için 87 milyon doları gözden çıkardı.

Inter'den Samuel Eto'o'yu yıllık 20 milyon Euro'ya alarak tüm dikkatleri üzerine çeken Anzhi, futbol dünyasını şok edecek bir başka transfer için daha harekete geçti. Son 30 yıldır bölgedeki işsizlik yüzde 40 oranlarında seyrederken, Anzhi Porto'da forma giyen Hulk'u almak için 87 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Porto'nun satın alma opsiyonunu 100 milyon Euro olarak belirlediği Hulk için harekete geçen Anzhi yönetiminin bu transferi bitirmeye kararlı olduğu öne sürüldü.

Kaynak: Mynet/Habertürk

NikolaiBelinski
19.Eylül.2011, 21:04
Da Costa, yerel basına yaptığı açıklamada, ''Biraz aykırı bir fikir gibi gelebilir, ancak Hulk'u Cristiano Ronaldo'ya dahi değişmem'' diye konuştu.

Teknik direktörlerinin bu konuda farklı düşünebileceğini ifade eden da Costa, Ronaldo'nun bonservis ücreti düşünüldüğünde, Hulk için 100 milyon euro fiyat biçilebileceğini kaydetti.

Portekiz'de oldukça iyi bir performans sergileyen 25 yaşındaki Hulk, Avrupa'daki büyük takımların transfer listesine girmişti.

Transfer gerçekleşirse başkanın itibarı sarsılabilir.

sui generis
19.Eylül.2011, 21:07
87M doları verirse her türlü alır Anzhi.

RaSenGan
19.Eylül.2011, 21:07
İlk paragrafta 87 milyon dolar ikinci paragrafta 87 milyon euro diyor.Hangisi doğru :)

sui generis
19.Eylül.2011, 21:10
İlk paragrafta 87 milyon dolar ikinci paragrafta 87 milyon euro diyor.Hangisi doğru :)

habertürk e de baktım. ikisi de yazıyor :D

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 21:22
Porto satar bence adamlar zaten yenisini bulmakta sıkıntı çekmiyorlar :D :D ucuza alıp en az 5-10 katına satıyor herifler :D

E.Cartman
19.Eylül.2011, 21:37
Bu 5-10 katınana olmıcak ama 25-30 katı falan oluyor sanırım :zuhaha Valla Hulk Anzhi'ye gider Porto'nun bırakması yeter, adam Japonya'da bile oynamış sonuçta.

sananes
19.Eylül.2011, 22:00
200 katı olabilir bu sefer:) 300-500 bin euro gibi bir şeye almışlardı Hulk'u diye hatırlıyorum

Varonil
19.Eylül.2011, 22:08
Porto satar Hulk da gider gibi geliyor bana da :) Anzhi sağlam adımlarla geliyor,bakalım Avrupa Kupalarında esamesi okunan bir takım olabilecek mi? :)

Addolorato
19.Eylül.2011, 22:09
200 katı olabilir bu sefer:) 300-500 bin euro gibi bir şeye almışlardı Hulk'u diye hatırlıyorum

FM'ye göre 5 milyon € ..

KanaKe
19.Eylül.2011, 23:02
fifanin ve uefanin biran önce harekete gecmesi lazim is cigrindan cikmaya basladi.

Fearless Coward
19.Eylül.2011, 23:04
Şu Ruslar ve Araplar güzelim futbolu ne hale getirdiler yahu Avrupa'nın en iyi liglerinde adam kalmayacak böyle giderse...

kalemci
19.Eylül.2011, 23:10
transfermrkte göre 16 milyon euro http://www.transfermarkt.co.uk/en/hulk/transfers/spieler_80562.html

E.Cartman
19.Eylül.2011, 23:16
Şu Ruslar ve Araplar güzelim futbolu ne hale getirdiler yahu Avrupa'nın en iyi liglerinde adam kalmayacak böyle giderse...

Avrupa'nın en iyi liglerindeki adamlar bu liglere giderlerse bu sefer en iyi ligler bunlar olur, sorun kalmaz.

ForsakeN
19.Eylül.2011, 23:29
Avrupa'nın en iyi liglerindeki adamlar bu liglere giderlerse bu sefer en iyi ligler bunlar olur, sorun kalmaz.

Rusya'nın en iyi lig olabilmesi için önce taraftar bulması gerekiyor.Ardından da ülkesini biraz daha ısıtması mantıklı olabilir :) ,dolayısıyla suni çimlerden kurtulur ve de diğer ülke takvimlerine ayak uydurabilir . Sanmıyorum önümüzdeki 20 yıl böyle birşey olacağını.

E.Cartman
19.Eylül.2011, 23:39
Şimdi olası bir en iyi oyuncuların çoğunluğunun orda oynamaya başlaması ordaki futbolun bi anda gelişmesine ve seyircilerinde ciddi oranda artmasına destek olacaktır zaten. Tabi benim dediğim işin esprisi. Rus takımları her sene ŞL yarı finalinde, finalinde boy göstermedikçe kolay kolay en iyiler oraya gitmez zaten.

ForsakeN
19.Eylül.2011, 23:43
Şimdi olası bir en iyi oyuncuların çoğunluğunun orda oynamaya başlaması ordaki futbolun bi anda gelişmesine ve seyircilerinde ciddi oranda artmasına destek olacaktır zaten. Tabi benim dediğim işin esprisi. Rus takımları her sene ŞL yarı finalinde, finalinde boy göstermedikçe kolay kolay en iyiler oraya gitmez zaten.

Ben de işin esprisindeyim zaten. Ruslar ve Araplar hakikaten mahvettiler futbol piyasasını ve de diğer ülkelerde onlara ayak uydurmaya başladı.

SAİT71
20.Eylül.2011, 10:42
Bu taktikle büyük takım olunmuyor maalesef. Yaptıkları çevirme suyla değirmen döndermeye benziyor. Para ile futbolcu satın alarak büyüyemezler.

anil luque
20.Eylül.2011, 11:08
Hulk'un gideceğini hiç sanmıyorum.

ThersoN
21.Eylül.2011, 21:16
iyi para aldıktan sonra porto'nun satmayacağı adam yok.. hulk da gider ama teklif ciddi midir orası bana gerçekçi gelmedi.

GeNç KaRTaL
21.Eylül.2011, 21:20
Şu Araplar ve Ruslar bir bizim lige el atmadılar.Demirören'dense paralı bir Arap veya Rus başkanı tercih ederim.En azından kendi başarısızlıkları yüzünden çarçur olan paraların hesabını sormazlar kulübe.

di canio
21.Eylül.2011, 21:53
Adamlar gelip başkan olmuyorlar ama, kulübün sahibi oluyorlar.

GeNç KaRTaL
21.Eylül.2011, 21:54
Adamlar gelip başkan olmuyorlar ama, kulübün sahibi oluyorlar.

Olsun,daha iyi bence.:icon_biggrin:

Facx
21.Eylül.2011, 22:21
bencede öle veya böyle parayla saadet oluyo sonuçta :D

ozaniel
25.Eylül.2011, 00:53
Bir 20 sene daha bekleyin, o zaman FM oynamış adamlar milyoner olup kulüp alacaklar ve ucuz genç oyuncuları toplamaya başlayacaklar.

LaigLeNoiR
25.Eylül.2011, 04:57
Giresunspor ne zamandır başkansız ah bi Arap iş adamı yokki klübü satın alsın :)