Log in

View Full Version : [4. Hafta] Kayserispor - Fenerbahçe

di canio
22.Eylül.2011, 15:38
http://img692.imageshack.us/img692/2299/1sl4kayserifenerbahe.jpg

sananes
22.Eylül.2011, 15:40
Her gün maç var arkadaş önünü alamıyoruz yahu.Liglerin ertelendiği sene play-off'un gelmesi çok yanlış oldu sanırım.Bu maç Aykut Hoca'nın hatalarından ders alıp farklı bir 11 çıkartmasını bekliyorum ama farklıdan kasıt iyileşen Emre ve Orhan'ı 11'e koyup gerisini değiştirmemek değil,Stoch'lu yada Dia'lı,Henri'li hücum yapmayı düşünen bir takım.

Kazanırız, 2 veya daha farklı.

SAİT71
22.Eylül.2011, 15:44
Bence son kaybettiğimiz puanla biraz daha kendimize geldik. Bu maçta Emre oynayabilir. Orhan oynayabilir. Dolayısı ile son maçtaki gibi bir oyun olacağını sanmıyorum. Bu nedenle kazanacağımızı düşünüyorum.

futureless
22.Eylül.2011, 15:49
Bence son kaybettiğimiz puanla biraz daha kendimize geldik. Bu maçta Emre oynayabilir. Orhan oynayabilir. Dolayısı ile son maçtaki gibi bir oyun olacağını sanmıyorum. Bu nedenle kazanacağımızı düşünüyorum.

Emre maç kadrosunda yok.Selçuk , Mehmet , Serdar ve Gökhan da öyle.

Volkan - Orhan - Yobo - Bilica - Ziegler - Sezer - Cristian - Caner - Stoch - Alex - Semih.Bu kez bu 11le çıkarız diye düşünüyorum.

Gidişata göre Dia - Bienvenu dahil olur.

Zor maç olacak , olumlu bakmak istesem de eksiklerimiz ve son maçtaki çok kötü futbolumuz nedeniyle ; sahamızda gol yememe rekorunun son bulmasının ardından deplasmanda kazanma rekorumuz da bitecek diye düşünüyorum maalesef.Umarım yanıltırlar beni.

SAİT71
22.Eylül.2011, 15:51
Evet son anda oynayamayacağı haberi gelmiş. Yinede onun yerine Selçuk'ta olmayacak. Gökay olur yüksek olasılıkla. Bu bile yeterli olacak...

sananes
22.Eylül.2011, 15:54
Caner'i bu maç oynatmayacaktır.Emre yoksa Sezer'i oraya çekip sola Uğur'u sağa Dia'yı koymalı hocamız.Stoch sağda oynayamıyor,hatta üzülüyor bile hoca sağa geç dediğinde,Henri sahada olmalı yarın o yüzden Bekir'i stoper oynatıp yabancı yeri açmalıyız.

Cengo
22.Eylül.2011, 15:54
Volkan, Orhan - Yobo - Bilica - Ziegler, Sezer - Cristian - Caner - Dia, Alex, Semih

Varonil
22.Eylül.2011, 16:02
Sol kanatta Uğur Boral ilk 11'de başlayabilir.Gaziantepspor maçında sakatlığının etkisini atlattığını ve oldukça diri bir şekilde mücadele ettiğini gördük.Caner Manisa maçında çok kötüydü.Stoch'u da bu maçta değerlendirmeliyiz mutlaka.Kayserispor karşısında çok etkili olacağını düşünüyorum eğer oynarsa.

Kayserispor geçen seneye oranla daha yumuşak bir görüntüye sahip bu yıl.Tabi bunda yenilenmiş bir takım olmasının da etkisi var.Kazanacağımızı ve deplasman rekorumuzu geliştireceğimizi düşünüyorum.

SAİT71
22.Eylül.2011, 16:05
bence şöyle bir kadro düşünülebilir.

http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/232108_Fenerbahce_SK.jpg

sananes
22.Eylül.2011, 16:11
Hatta Sait71 yazdığın kadro çok iyi gibi duruyor. Sezer içeri girerek oynar.Klasik mehmet-gökhan sağ kanadını farklı 2 oyuncu ile uygulamış oluruz.

byariff
22.Eylül.2011, 16:15
kayseri cok genc ve gelecegi parak oyuncular etti uyum sorunu tabiki olcak ama gecen hafta deplasmanda antep gibi bir takimi yendi ben bu macda kayserinin en az 1 puan alacagina inaniyorum

Night_Mare17
22.Eylül.2011, 18:34
Kayseri çok koşan bir takım. Bu maçı alacağını düşünüyorum.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Eylül.2011, 18:40
Kayserispor kazanacaktır... Geçen maç Antep deplasmanından 3 puan çıkartarak kötü gidişe bi dur dediler.Zaten iyi kadroları var,seyircileri önündeki ilk galibiyetlerini alırlar bana göre.

C h A o S
22.Eylül.2011, 18:40
Antep galibiyetiyle Kayseri nefes aldı.Fenerbahçe'de çok eksik var.Maçın berabere biteceğini düşünüyorum

MeMo
22.Eylül.2011, 18:43
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102140 Antep maçı konusunun ilk sayfaları da böyle başlamıştı umarım aynı şekilde biter :)

GodfatheR
22.Eylül.2011, 18:47
Sezer yeni Deivid'İmiz olabilir aslında :)

deniz.91
22.Eylül.2011, 18:49
İlk iki hafta kayserinin oyununu hiç beğenmiyordum.Hiç basmayan topun gelemsini bekleyene isabetsiz paslı bir takım vardı.Geçen hafta şota kadroda küçük çaplı revizyona giderek santana engin bekdemir ömer şişmanoğlunu ilk 11e aldı buda takıma baya olumlu yansıdı antepte iyi bir oyunla kazandık.Ama antepinde tabi durumu ortada yanıltıcı olabilir bu performans.Yinede bu maçtan beraberlik bekliyorum pekarik riveros zurap gibi yabancılar daha uyumlu oynamaya başladılar

Sekopej
22.Eylül.2011, 19:01
Gaziantep'i Kayseri yendi deniyor ama aynı Gaziantep'i Fenerbahçe de çok rahat yendi, bu unutuluyor galiba.:)

Eğer hakem faciası olmazsa, maçı kazanırız diye düşünüyorum.

Varonil
22.Eylül.2011, 20:37
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=102140 Antep maçı konusunun ilk sayfaları da böyle başlamıştı umarım aynı şekilde biter :)

Çoğu deplasman maçlarımızda böyle,genellikle de hep aynı tip cümlelerle başlıyor :D

Kayseri'ye giden 20 kişilik kadro : Volkan Demirel,Mert Günok,Erten Ersu,Orhan Şam,Bekir İrtegün, Fabio Bilica,Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin,Hasan Erbey,Özer Hurmacı,Cristian Baroni,Sezer Öztürk,Miroslav Stoch,Uğur Boral,Issiar Dia,Gökay Iravul,Alex de Souza,Semih Şentürk ve Henri Bienvenu.

Beklediğim ilk 11;

Volkan

Orhan-Bekir-Yobo-Ziegler

Gökay-Cristian

Dia-Alex-Sezer

Bienvenu

Önceden belirttiğim gibi solda Uğur Boral ile de başlayabiliriz.Ama Sezer de iyi olabilir.

Fearless Coward
22.Eylül.2011, 20:52
Farklı bir Fenerbahçe galibiyeti olabilir...Kayseri'de işler Navarro,Riveros ve Pekarik'e bağlı...Gününde olurlarsa 1 ya da 3 puanı aldırır takımına...

TR.CaPTaiN
23.Eylül.2011, 00:50
Zor maç ama Gaziantep deplasmanından çıkmayı başaran takımımız bu deplasmandan da çıkabilir. Ortasahada Selçuk'un yokluğunda kesinlikle Gökay ilk 11'de başlamalı. Manisa maçında çok iyidi. Fizik olarak ufak tefek birşey olmasına rağmen -mübalağa ile- Cristian'ın 1 sezonda kaptığı topu tek maçta kaptı. Ayırca ikili mücadelelerde öyle bir omuzda kendini İstanbul'un öbür yakasında bulmadı, gayet sağlamdı. Geçen sezon daha garantici oynarken Manisa maçında sorumluluk aldı.

Umarım hakem Kuddusi Müftüoğlu bizim maçlarımızı yöneten ilk 3 hafta hakemlerinin sergilediği istikrarı sergilemez ve hakemin sonuca hiç tesir etmediği, güzel bir maç izleriz.

sananes
23.Eylül.2011, 01:01
Bu haftanın umut bağlanan takımı da Kayserispor.Ben bu sene zayıf bir kadroları olduğunu düşünüyorum açıkcası.Hakem yüzünden kaybettiğimiz 2 puan bu maçın sonunda da ligde kaybettiğimiz ilk puanlar olmaya devam edecektir.

titates1
23.Eylül.2011, 01:24
Gökay kesinlikle oynamalı son maçtaki performansından sonra , Gökay oynamazsa çok büyük yanlış yapar aykut hoca

Deus Dominus
23.Eylül.2011, 09:35
Allah tüm takımlara, futbolculara yardımcı olsun. Ben bu tempoya alışamadım, her akşam maç... yapılacak bir sürü işim var yapamıyorum maç izlemekten o haldeyim :D

SAİT71
23.Eylül.2011, 09:53
Aykut hocanın yerinde olsam, böylesine kritik bir maçta kendini göstermek isteyecek olan Stoch'u ilk 11 çıkartırdım. 4. haftaya geldik. Neredeyse 1 buçuk haftada 4. maçlara geldik, oyuncular hem mental olarak hem fiziksel olarak yorgunlar. Gökay + Stoch + Bienvenu + Orhan + Sezer gibi pek şans bulmamış ama oynatıldığı zaman ilk 11'in fizik kalitesini ve kazanma arzusunu yukarı çekecek oyuncuları kullanmamız lazım. Bu maç o maç. Rotasyon lazım.

sui generis
23.Eylül.2011, 12:58
öncelikle ben herkes gibi Aykut hocanın Bilica'yı kesip Bekir i oraya koyacağına pek ihtimal vermiyorum. ama yaparsa çok iyi olur. stoch-dia konusuna gelince; kesinlikle stoch 11 de başlamalı. adam artık oynamalı , bu kadar sıkışık maç trafiğinde en uygun zaman. henri-semih ikilisine gelecek olursak; ikisini de beğenmiyorum. henri bende hala hayal kırıklığı. inşallah toparlanır. ben bu maçta ziegler yerine caner'in oynamasından yanayım. yabancı kontenjanı yüzünden. stoch gibi sezer de bu maçta 11 başlamalı. şöyle 11 olabilir:

volkan
orhan - bilica - yobo - caner
cristian - gökay
sezer - alex - stoch
henri

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Eylül.2011, 16:01
Ben Gokayi tercih etmezdim. Hala cok eksigi var, ozellikle de deplasmanda son tercihim olurdu. Sanirim Antep macinda Caner sol ic oynadi ortasahada son bolumlerde, cok da iyiydi. Ortasahaya kimseyi bulamazsa ki durum su anda oyle, Caner cok yerinde olur. Hizli, hirsli biraz da olsa defansif yonu iyi, ofansi da cok iyi.

Stoch kesinlikle oynamali. Rotasyon yapilacaksa ilk basta o olmali kullanilacaklarin basinda. Bilicayi begenmesek de cok formda, oynayacaktir.

Galibiyetten emin olamasam da deplasmandaki seriyi bozmamak adina arti evindeki macta verilen puanlarin telafisi icin kazanmalirini umuyorum.

Neron_FB
23.Eylül.2011, 17:09
çok çok zor bi deplasman. son maçta hiç iyi oyamadık bu maçı kazanırsak haftaya iyileşecek sakatların da gelmesiyle bjk maçına kadar galibiyetle gidebiliriz..

http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/232980_Fenerbahce_SK.jpg

eng1n
23.Eylül.2011, 17:14
çok çok zor bi deplasman. son maçta hiç iyi oyamadık bu maçı kazanırsak haftaya iyileşecek sakatların da gelmesiyle bjk maçına kadar galibiyetle gidebiliriz..

http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/232980_Fenerbahce_SK.jpg

Sezer pek orta sahanın ortasında oynayacak bir oyuncu değil bence Alex'in mevkisinde veya kanatlarda oynar

Benim düşüncem Aykut hoca sahaya şöyle çıkar

------------------Volkan
Orhan---Yobo--------Bilica------Ziegler

Dia------Cristian--------Gökay-----Caner

------------------Alex
----------------Bienvenu

Bienvenu'yu oynatmaz belki Aykut hoca ama umarım oynatır Semih çok etkisiz gerçekten.

BleedingMoon
23.Eylül.2011, 17:16
aykut hoca hayatta öyle bir kadroyla çıkmaz. bekir yerine bilica, sezer stoch'un yerine solda, caner de ortada olur.

Cengo
23.Eylül.2011, 18:16
aykut hoca hayatta öyle bir kadroyla çıkmaz. bekir yerine bilica, sezer stoch'un yerine solda, caner de ortada olur.

Sezer'i asla solda oynatmaz, Caner'i de asla ortada oynatmaz. Doğrusu da bu.
Daum gibi oyuncuları alışık olmadıkları yere kaydırıp harcatmasına asla müsaade edilmemeli. Aykut Hoca asla bunu yapmaz zaten.

---------------------- Semih --------------------------

----------------------- Alex ---------------------------

Caner -------- Sezer ------ Cristian --------- Dia

Ziegler -------- Bilica ------ Yobo -------- Orhan

----------------------- Volkan -------------------------

... şeklinde çıkacağımızdan %100 eminim.

futureless
23.Eylül.2011, 18:30
Sezer'i asla solda oynatmaz, Caner'i de asla ortada oynatmaz. Doğrusu da bu.
Daum gibi oyuncuları alışık olmadıkları yere kaydırıp harcatmasına asla müsaade edilmemeli. Aykut Hoca asla bunu yapmaz zaten.

---------------------- Semih --------------------------

----------------------- Alex ---------------------------

Caner -------- Sezer ------ Cristian --------- Dia

Ziegler -------- Bilica ------ Yobo -------- Orhan

----------------------- Volkan -------------------------

... şeklinde çıkacağımızdan %100 eminim.

Bu 11'le çıkarız bence de.Belki Bilica - Bekir değişikliği sayesinde Semih-Bienvenu değişikliği de gerçekleşir.Ama verdiğin 11 bu akşam büyük ihtimalle ilk 11imiz olacak.

sananes
23.Eylül.2011, 19:08
Caner yerine neden Uğur Boral'ı düşünmüyor anlamıyorum. Ayrıca sürekli yoruluyoruz deyip neden mecbur kalmadıkça rotasyon yapmıyor onu da anlamıyorum.Fenerbahçe rotasyon yapamayacak kadar yetersiz yedeklere sahip diye mi düşünüyor acaba.

Neron_FB
23.Eylül.2011, 19:08
Sezer pek orta sahanın ortasında oynayacak bir oyuncu değil bence Alex'in mevkisinde veya kanatlarda oynar

Benim düşüncem Aykut hoca sahaya şöyle çıkar

------------------Volkan
Orhan---Yobo--------Bilica------Ziegler

Dia------Cristian--------Gökay-----Caner

------------------Alex
----------------Bienvenu

Bienvenu'yu oynatmaz belki Aykut hoca ama umarım oynatır Semih çok etkisiz gerçekten.

sende de 7 yabancı olmuş ama. Evet bienvenu yerine semih olursa olur. Benim derdim hem stoch hem dia'yı aynı anda oynatmak aslında..

ForsakeN
23.Eylül.2011, 19:18
Stoch ve Dia'nın aynı anda oynaması için ya sahada Alex olmamalı veya ST mevkiinde Alex oynamalı.

En çok da Stoch'u görmek istiyorum sahada ben

sananes
23.Eylül.2011, 19:21
Bana göre çıkarabileceği en iyi kadro;

------------Volkan------------
orhan----bekir----yobo----ziegler

dia------sezer-----cristian-----uğur

------------alex
------------henri

böyle bir 11'dir. Ama şöyle bir şey var ki Stoch'u küstürmeyi göze almamalıyız diyorum ben.O yüzden umduğum 11;

---------------volkan--------------
orhan----bekir------yobo------ziegler

sezer-----gökay-----cristian-----stoch

-----------alex
-----------henri

SAİT71
23.Eylül.2011, 19:26
Bence orta sahada Baroni ile Gökay olmalı. Sezer kanatta düşünülmeli.

KanaKe
23.Eylül.2011, 19:35
aykut hocanin ilk 11 secimlerini bu aralar anlamakta zorluk cekiyorum.. hazirlik maclarinda parlayan dia yi takimdan kesti orta alanda selcuk cristian ikilisinden vazgecmiyor üstelik o kadar alternatif varken.. ayrica takim oyundan düstügünde gerekli oyuncu degisikliklerini (hamleleri) yapamiyor.. gecen sezonun ilk yarisindaki gibi oynuyor takim ilk 2 hafta alinan galibiyetler kimseyi sasirtmasin oynanan oyunda pozitif birsey göremiyorum ben ne yazikki.. yine alexin ve bireysel yetenekli oyuncularin cabalariyla puanlar topluyor takim.. ayrica bu adam stochtan faydalanmayacaksa ne diye takimda tuttu? transfer sezonunda satilsaydi zaten alternatif cok.. stoch ve dia gibi gelisime acik gelecegi parlak oyunculari ne olursa olsun oynatmali.

sarianet
23.Eylül.2011, 19:55
emre yokmu emre haniiyileşmişti noldu emreye

sananes
23.Eylül.2011, 20:03
çok ilginç bir 11 ile çıkıyoruz maça.

volkan-orhan-bilica-yobo-ziegler-özer-gökay-cristian-caner-alex-henri

goosfraba
23.Eylül.2011, 20:08
orhan, özer, gökay ve henri'nin performanslarını merak ediyorum.

byariff
23.Eylül.2011, 20:10
ozer yerine gecen yil daha iyi performans sergiliyen sezer"i tercih ederdim o kadar para verildi yahu yazik gunah cocuga 1 mac sans verilir bari. hazir degil deseler anlicam ama gec falanda gelmedi uyum sorunuda yok yani dil bakimindan falan nese hocanin karari.

eng1n
23.Eylül.2011, 20:10
uh anlaşılan zor bir maç olacak

ozer yerine gecen yil daha iyi performans sergiliyen sezer"i tercih ederdim o kadar para verildi yahu yazik gunah cocuga 1 mac sans verilir bari. hazir degil deseler anlicam ama gec falanda gelmedi uyum sorunuda yok yani dil bakimindan falan nese hocanin karari.

Tabi Sezer'in yazın yaşadıklarını da unutmamak gerek, psikolojisi ne durumda bilmiyoruz biz. Örneğin : Sezer gibi aynısını yaşayan Emenike Türkiye'den gitmek istedi ve gitti.

sananes
23.Eylül.2011, 20:12
Özer'in yerine Sezer konulsa kabul edilebilir bir kadro ama hocamız böyle tercih etmiş,göreceğiz bakalım umarım yanılmaz.

Fearless Coward
23.Eylül.2011, 20:12
Arif hoca Stoch'u oynatmıyor daha Sezer'i mi oynatacak :D :D

Varonil
23.Eylül.2011, 20:18
Çıkabilecek en ideal ilk 11'i çıkarmış Aykut Hoca bu maç için.Manisa maçındaki gibi bir hakem rezaleti olmassa farklı kazanırız.

BleedingMoon
23.Eylül.2011, 20:35
yine kanatsız bir orta saha... özer'in ezeceği toplar yüzünden fıtık olmaya hazır olalım. neyse, vardır bir bildiği diyelim aykut hoca'nın.

byariff
23.Eylül.2011, 20:59
Ambrat ve sefa dikkat edilmesi gerekilen oyuncular bakalim ne olcak zevkli bir mac olur umarim mac basladi.

sananes
23.Eylül.2011, 21:05
Biz bu Kayserispor'u rahat yeneriz.

sananes
23.Eylül.2011, 21:05
Caner attı bile zaten aferin sarışın :)Güzel gol oldu, asist Cristian.

sananes
23.Eylül.2011, 21:20
Kayseri'de topu alan vuruyo maşallah,gerçi genelde hep amrabat alıyo ama :D

byariff
23.Eylül.2011, 21:30
ambrabat fenerbahcenin sag tarafini resmen felc etti valla.

kayseride ambrabat tarzi 1-2 adam olsa is yapacak ama yok iste var engin ile sefa onlarin biraz daha pismesi lazim

Ralph
23.Eylül.2011, 21:31
Bu Amrabat bizim Quaresma'dan kat ve kat daha iyi.

sananes
23.Eylül.2011, 21:33
Q7'de de Amrabat'ta yetenekliler ama çok çok şahsi oynuyorlar.Bu şekilde takımlarına katkı sağlayamazlar uzun vadede.

ParduS
23.Eylül.2011, 21:36
Oyun nasıl acaba ? Baskılı oynayan taraf Fenerbahçe mi, Amrabat mı ?

sananes
23.Eylül.2011, 21:37
Şu saha zeminlerine takımların bir çözüm bulması lazım artık.

byariff
23.Eylül.2011, 21:38
Baskili oynuyan taraf bence Kayseri(ambrabat) fenerbahcenin golu disinda birsey yok daha, ha kayseridede oyle tehlikeli birseyler yok ama genellikle mac fenerbahcenin yari sahasinda geciyor.

ambrabat cok sut cekiyor taktiksel anlayis olabilir hoca ole istemis olabilir yani

Ralph
23.Eylül.2011, 21:39
Oyun nasıl acaba ? Baskılı oynayan taraf Fenerbahçe mi, Amrabat mı ?

Kayseri her topu Amrabat'a atıyor. Onun üzerinden oynuyor yani Kayseri. Karşılıklı ataklar var iki takımda da.

sananes
23.Eylül.2011, 21:42
PES'te became a legend'a yeni başlayan veletler gibi resmen amrabat her aldığını kaleye vuruyor,göz tırmalar oldu artık bu.

ParduS
23.Eylül.2011, 21:43
Desenize ikinci golü bulamazsak işimiz zor.

eng1n
23.Eylül.2011, 21:43
yani ben bile Fenerbahçeli olarak Ambarat ve Engin'e kızıyorum o kadar kötü tercihler yapıyorlarki mesela Ambarat adamı geçiyor hemen şut atıyor halbuki ceza sahasının içinde rakip, gitse üstüne penaltı yaptırabilir penaltı olmazsa yakından şut çeker.

Fearless Coward
23.Eylül.2011, 21:48
Amrabat pası düşünse çoktan maç 1-1 idi...Kayseri ilk yarı oyunun hakimiydi ama koşmuyorlar valla Amrabat,sananes'in dediği gibi become a legend oynuyor sanki :D bu kadar bencil adam olmaz oysaki çok iyi bir oyuncu...Bu arada Kayseri'nin kritik noktada bir faulünü yedi hakem...Kayseri 2. yarı da işleri toparlarsa 1-1 yapabilir fena oynamıyorlar biraz daha hızlı olmaları lazım...Hasan Ali her zamanki gibi güzel oynuyor bu adamı neden Milli takıma almazlar anlamam...

byariff
23.Eylül.2011, 21:51
belki hocasi demistir uzaktan cok sut cek diye :D

Fearless Coward
23.Eylül.2011, 21:52
Yalnız Volkan böyle devam ederse Kayseri gol atabilir :D topları tam uzaklaştıramadı :D

eng1n
23.Eylül.2011, 21:53
O Volkan'ın uzaklaştıramadığı top zeminin suçu, yerden gelen pas o kadar yükseğe çıkar mı.

Özer yine en çok koşan oyuncu çok ilginç Özer'in koşuları biz hiç görmüyoruz acaba bizim takım defansdayken takımdan ayrı düz koşu mu yapıyor ne yapıyor anlamış değilim.

Ralph
23.Eylül.2011, 21:53
Amrabat'a muhtemelen şut talimatı verilmiş. Ondan kaleye çekiyor sürekli.

sananes
23.Eylül.2011, 21:54
Özer beklediğimden iyiydi.Garip garip paslar denemek yerine ayağa oynamayı seçti ayrıca bayağı da fazla koşmuş diğer oyuncula göre.

eng1n
23.Eylül.2011, 21:55
Bu arada söylemeden de geçemeyeceğim Kayserisporun kalecisi kötü gerçekten, ilk haftalarda yediği gollerde alışmamıştır falan dedim ama bugün yediği gol olsun, Eren'in gel demesine rağmen gelmemesi gibi hatalar yapıyor, biraz şut atsak kaleyi bulan kesin gol olur

goosfraba
23.Eylül.2011, 21:56
özer çok koştu ama boş koştu.

ileriye topu taşıyacak ve ileride topu tutabilecek stoch veya dia'dan birinin girmesi lazım.

sananes
23.Eylül.2011, 21:59
Stoch ve Dia'dan biri için henüz erken bana kalırsa zaten yabancı sınırından dolayı en az 2 değişiklik gerekiyor birisinin girmesi için. Ayrıca Bienvenu 90 dakikayı tamamlamalı mutlaka maç son 20-25 dakika kontraya dönecektir ve bu tarz bi santrafor çok iş yapar o zaman da.

eng1n
23.Eylül.2011, 22:02
Bienvenu maç başında ileride top tutamadı sırtı dönük top alamadı hiç ilk yarı sonlarına doğru bunları yapmaya başladı takım da biraz atağa çıkmaya başladı onun sayesinde ikinci yarının başlarında da top tutamaz ise Semih girebilir yerine.

goosfraba
23.Eylül.2011, 22:05
taraftar müthiş yalnız. sanki şükrü saraçoğlu'nda oynuyoruz.

byariff
23.Eylül.2011, 22:12
Kayserinin sanki penaltisi verilmedi gibi Eli acikti orda oyuncunun orhan galiba.

2.ci pozisyondada bilica el ile mudahele etmis.

sananes
23.Eylül.2011, 22:14
İlki penaltı değil kesinlikle de, 2.si olabilir.Hakem ters görmüş maalesef.Bilica eliyle dokunmuş kayserili dokundu sanılmış.

byariff
23.Eylül.2011, 22:15
İlki penaltı değil kesinlikle de, 2.si olabilir.Hakem ters görmüş maalesef.Bilica eliyle dokunmuş kayserili dokundu sanılmış.

evet ilkinde orhan gormeden eli acik arkasi donuk bir sekildeydi gormeden oldu yani tekrar izleyince 2 kez.i ama 2.cisi bence penaltiydi bilica yani bilerek eliyle dokunmus dokunmasa ztn kayserili topcu kafayi vurcakti orda..

Fearless Coward
23.Eylül.2011, 22:16
Kayseri'nin net penaltısını vermedi hakem...Sefa orta açtı gol atıyordu :D

byariff
23.Eylül.2011, 22:17
Ambrabat kendini yeri atmis gibi geldi bana :D

byariff
23.Eylül.2011, 22:19
Ömer Şişmanoğlu yerine gokhan unal girmeli bence omer cok etkisiz. okay veya nadir girip riveros cikabilir.

sananes
23.Eylül.2011, 22:20
Uyumaya başladı takım yavaş yavaş değişikliklere başlarsak fena olmaz.

byariff
23.Eylül.2011, 22:24
kayseri net gol kacirdi.

gokhan unal ile abdullah giriyor

engin ve omer cikti

sananes
23.Eylül.2011, 22:31
Bu yobo insan değil ya :) Yavaş diyenler utansın bir insan bu kadar çabuk nasıl gelip müdahale edebilir

byariff
23.Eylül.2011, 22:32
Yobo dokunmasa gokhan unal 1-1 yapicakti galiba belki golde olmuyabilirdi ama yobo gercekten cok onemli bir top cikartti

byariff
23.Eylül.2011, 22:36
Sezer girdi alex cikti

sananes
23.Eylül.2011, 22:37
Uzun süredir ilk defa Alex oyundan alınıyor,çok yorgun görünüyordu zaten doğru değişiklik.Şimdi birde Stoch'u(Dia) alırsa Caner'in yerine daha iyi olur

sananes
23.Eylül.2011, 22:43
Gol yesek üzülmem o derece utanıyorum artık şu anadolu takımı gibi oynama sevdamızdan.

Caner sahanın en iyisiydi bugün.

byariff
23.Eylül.2011, 22:46
Ambrabat ah biraz takim oyunu oynasa mac su an farkli yerlerdeydi eyv iyi topcu yetenekli cok rahat adam geciyor ama bencil.-

byariff
23.Eylül.2011, 22:54
mac bitti 0-1 tebrikler fenerbahce

Fearless Coward
23.Eylül.2011, 22:57
Yok böyle bir hakem ya Elmander'e laf edenler konuşsunda göreyim hakem tek kelime ile berbat...3 Net penaltıyı görmedi Kayserispor kazanmak için her şeyi yaptı ama Kuddusi de aynı şekilde Fenerbahçe'nin kazanması için herşeyi yaptı...Neyse diyecek bir şey yok FM maçı gibi oldu oynamayan kazandı...

Chinatown
23.Eylül.2011, 22:58
fm 2012 de amrabat'ın decions ve team work'ü 2'den yukarı yapmamak gerek. bu sıkışık fikstürde tempolu maçları arar olduk. Fenerbahçe akılcı oynadı ve kaleyi bulan tek şutu olan maçı 1-0 kazandı. Kayseri bu team finishing ile bu sene başarılı olamaz diye düşünüyorum.

byariff
23.Eylül.2011, 22:59
3 net penaltimi bilmem ama 1 tane kesin penalti verilmedi ve orhan sam baya bi faulle durdurmaya calisti ambrabati hakem bazi pozisyonlari es gecti nese her takimin basina gelebilcek sey bunlar demekki tek fenerabahceye degilmis. :)

kayseriye gelince iyi oyuncular var genc onemli yildizlar ama omer ve gokhan unal ile olcak is degil bunlar cok ama cok saglam bir forvet almalari lazim.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
23.Eylül.2011, 23:01
Tebrikler Fenerbahçe... Fenerbahçe yatıp kalkıp Yobo'ya ve hakeme dua etmeli :)

GodfatheR
23.Eylül.2011, 23:01
Hayatımda bu kadar sıkıcı bir maç izlediğimi hatırlamıyorum. Ne bizde bi hareket var ne Kayseri'de. Sıkıntıdan kurdeşen döktüm tv başında. Bunda Aykut Hocanın da payı büyük yalnız. Özer , Gökay 90 dakika sahada kaldıysa Sezer'i 80 de oyuna soktuysa bi öz eleştiri yapma zamanı geldi sanki.

Her şeye rağmen kazanmak güzel.

Fearless Coward
23.Eylül.2011, 23:03
Kayseri'nin forvete ihtiyacı var Amrabat çok bencil oynadı o Orhan'ın yaptığı faul kırmızılıktı zaten adam golü atacak gibiydi zaten çok hızlıydı...

ReaList
23.Eylül.2011, 23:05
Aykut "Kocaman yanlışlar"ın peşini bi bıraktı gitti arkadaş
Tamam takım kötü oynuyor bunun en büyük sebebi milli oyuncuların (serkan,gökhan,serdar,topuz,emre,selçuk) olmaması ve 11 günde 4.maçın olmasından dolayı oyuncuların adım atacak hali olmamalarını gösterebilirsiniz ama elinizde Stoch,Dia,Sezer,Ugur gibi diri oyuncular varken hala aynı oyunculara yükleniyorsanız burada hata var demektir. Kazanmak güzel ama böylesi hoşuma gitmiyor. Hazırlık döneminde fırtına gibi esen Dia ve Stoch'dan yararlanamıyorsak burada büyük problem var demektir. Koskoca Fenerbahçe koca maçta 1 defa kaleyi bulabiliyorsa ben bu galibiyete şans derim ve her zaman şans böyle yüzümüze gülmez (bkz. son Manisa maçı 10 kişiyi yenemedik)

Aykut Kocaman'ın artık şu Daumvari oyuna müdahale etme stilinden mutlaka kendini kurtarması gerekiyor yoksa kapanmayacak yaralara sebep açarız !

Varonil
23.Eylül.2011, 23:09
Kötü oynamamıza rağmen Kayserispor gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel.

Kabul ediyorum,kötü oynadık.Ama bunda çoğu oyuncunun ilk defa birlikte yanyana oynamasının da etkisi büyüktü.Topu ayağına alan futbolcu nereye pas vereceğini bilmiyordu adeta.Oyunun temposunu istediğimiz gibi ayarladık fakat hücumda oldukça yetersiz kaldık.Yobo ve Orhan Şam maçın en iyilerindendi Fenerbahçe adına.

Kayserispor'da Amrabat inanılmaz etkiliydi fakat bir o kadar da bencil oynadı.Defansta Zurab oldukça başarılıydı.Fakat sitem etmek istediğim bir nokta,Kayserispor ikili mücadelelerde oldukça sert müdahelerde bulundu futbolcularımıza karşı.Adeta sakatlamak için çıkmış gibiydiler sanki.Hakem de bunlara oldukça müsamaha gösterdi.Geçen seneki olumlu futbol oynayan Kayserispor'u bu sene bu kimlikle görmek üzücüydü bir futbolsever olarak.

Ek olarak Bilica'nın elle kestiği pozisyon net penaltı.Yardımcı hakemin uyarması gerekiyordu.

Haftaya İBB maçını inanılmaz bir atmosferde oynayacağız.Emre Belözoğlu ve sakatlardan en az 1'i takıma dönerse daha rahat ve iyi bir futbol oynayacağımızı düşünüyorum ben.

Night_Mare17
23.Eylül.2011, 23:10
Fenerbahçe'nin bu sezon ki oyunu hayır değil.

Varonil
23.Eylül.2011, 23:13

11 günde 4 maç yapan bir takımın bu kadar eksik ile oynadığı bu futbol oldukça normal.Şu takıma bir Emre ve Gökhan Gönül'ün katılması bile takımın kimliğini inanılmaz değiştirir.

Ayrıca asıl Fenerbahçe'nin temmuz ayından beri yaşadıkları hayır değil. :0:

goosfraba
23.Eylül.2011, 23:17
o kadar olaydan sonra böyle bir futbol kaçınılmazdı.

ama her şeye rağmen puanları topluyoruz.

serdar, topuz, emre ve gg'nin takıma dönüşüyle daha iyi olacaktır takım.

ReaList
23.Eylül.2011, 23:18
Bu kadar eksik ile bu futbol oldukça normal.Şu takıma bir Emre ve Gökhan Gönül'ün katılması bile takımın kimliğini inanılmaz değiştirir.

Ayrıca asıl Fenerbahçe'nin temmuz ayından beri yaşadıkları hayır değil. :0:

+ Bunca olumsuzluklara karşı (suçlama,soruşturma,moralsizlik,psikolojik darbe,aşırı sakatlıklar,giden oyuncular,takımın dengesinin bozulması vs) 11 günde 10 puan toplamak başarıdır. Şu şartlarda sahada puan kaybedip bunun sebebi niye? diye sorgulayacagınız son takım bence Fenerbahçe olur (:

Cengo
23.Eylül.2011, 23:20
Sakatlardan 1 takım çıkıyor şu an, 11 günde 4 maça müthiş başarı!

World Hollow o1
23.Eylül.2011, 23:25

Fenerbahçe 11 günde 4 maç etti bunu biliyon demi :)

vFor
artık bi zahmet haftaya maç yapalım be dinlensinler biraz :S

Varonil
+ Bunca olumsuzluklara karşı (suçlama,soruşturma,moralsizlik,psikolojik darbe,aşırı sakatlıklar,giden oyuncular,takımın dengesinin bozulması vs) 11 günde 10 puan toplamak başarıdır. Şu şartlarda sahada puan kaybedip bunun sebebi niye? diye sorgulayacagınız son takım bence Fenerbahçe olur (:

Kesinlikle katılıyorum.11 günde çıkılan 4 maç ve toplanan 10 puan oldukça önemli bir başarıdır.Futbolcularımız herşeye rağmen terlerinin son damlasına kadar mücadele etmeye devam ediyor.

Yaşanan onca şeye rağmen futbola böylesine dönebilmek o kadar kolay değil.Bu sene bu takıma sabrım ve desteğim her zamankinden daha fazla sonsuz.Maç temposunu yakalayınca geçen seneki form grafiğine yükseleceğimizi düşünüyorum.

deniz.91
23.Eylül.2011, 23:32
Fenerbahçe yatsın kalksın hakeme dua etsin geçen sene fenerin ofsayt gerekçesiyle golü yendi diye tvlerde bağıranlar bugün neredeler acaba

ReaList
23.Eylül.2011, 23:35
Fenerbahçe yatsın kalksın hakeme dua etsin geçen sene fenerin ofsayt gerekçesiyle golü yendi diye tvlerde bağıranlar bugün neredeler acaba

Bizde geçen sefer hakkımız yenildiği zaman "hakemde insan canım, fenerbahçe zaten kötüydü, maçın hakkı zaten öyleydi verse ne olacak" diyenler nerede diye bekliyorduk burada (:

vFor
23.Eylül.2011, 23:39

İma etmeye çalıştığın şey ne dostum yani biz hakemleremi bağlıyoruz,hakem bizim takımın taraftarı mı ? Zaten soruşturma ortada sonuca göre bir karar verilecek yani bu olaylar varsada yoksada geçti artık boşuna hakem,şike falan karıştırmayın ortalığı ki geçen sene değil daha geçen hafta 90+2 de ofsayttan golümüz apaçık verilmedi halada burada yakınıyoruz tepkilyiz.televizyonda bi adam bağırınca kimsenin golünü vermiyolar zaten tekrar.

MeMo
23.Eylül.2011, 23:54
Güzel galibiyet oldu.11 günde 4 maç bu oyun normal.

eng1n
23.Eylül.2011, 23:55

Bu maça Kuddusi Müftüoğlu atandığında forum da bile eleştirilmişti bu karar zaten genel olarak istemiyorduk böyle olacağı belliydi Kuddusi Müftüoğlu'nun sorunsuz yönettiği maç yok zaten.

sui generis
24.Eylül.2011, 00:24
fenerbahçe nin kötü oynadığını evet biliyoruz. ama ben iyi oynamasını da beklemiyorum zaten. sakat adam sayısı ortada, kaç günde kaç maç yapıldığı ortada..

maça gelecek olursak; bilica bu takımın oyuncusu değil.. artık ağzıyla kuş tutsa yine olamaz. inşallah serdar iyileşir de çabucak kurtuluruz. caner'e değinmeden edemicem: yorumları okumadım burada ama ben caner i çok beğeniyorum bir kaç haftadır. ortaları falan çok iyi, mücadelesi mükemmel.
cristian da bugün iyi denilebilecek durumdaydı. ama gökay son dakikalar hariç çok sönüktü. takım sanki ona oynamak istemiyordu hiç. ama yavaş yavaş oturacak o da. orhan a gelecek olursak; vasattı. topla değil adamlarla bildiğin cebelleşiyordu inşallah toparlar. bienvenu; ben de tam bir hayal kırıklığı.. top tutmaz, sürmez; kafa vurmaz, çabucak yere düşüyor. alışamadı diyerek iyiye yoruyorum ama yoksa işimiz çok zor. henri-semih ikilisiyle işimiz çok zor. sezer ve özer de iyiydiler. özellikle sezer i beğendim. alex biraz sönük kaldı. normal; her gün maç yapıyor adam.

Aykut hoca da neden stoch'u oyuna almadı merak ediyorum.

Sekopej
24.Eylül.2011, 00:25
Gol olana kadar izledim, sonra çıkmam gerekti, döndüğümde maçın son anlarıydı, oynanan oyun hakkında pek bir bilgim yok ama geçen hafta bizi 3 puandan eden hakemler bu hafta Kayseri'nin bir penaltısını vermemiş, gerçi geçen maç gibi değil, orada artık 90. dakika iş bitmişti.

Bu 11 günde oynanan 4 maçtan 12 puan çıkaracağımızı düşünüyordum, ve takımımın bunu da başardığını düşünüyorum, Manisa maçına bakarak. Geçen sezon ligi domine eden takımdan sadece 3 oyuncu vardı sahada bugün, Volkan, Yobo ve Alex. Bunu göz önüne aldığımızda takımın kopuk oynaması normal, kazanmak güzel, tebrik ediyorum oyuncularımızı.

TR.CaPTaiN
24.Eylül.2011, 00:41
Kötü oynadık ama şu şartlarda oyunun önemi yok. Özellikle golü de erkenden atınca iyice savunma odaklı oyun oynadık. Kayserispor kesik kesik yüklenince golü bulamadılar ve galibiyetle ayrıldık.

Caner yine iyidi. Skor olarak Tuncay kadar katkı yapabilir mi bilmiyorum ama mücadele anlamında Tuncay'ı anımsatıyor ve mücadeleyi hiç bırakmıyor. İnşallah daha da geliştirecektir kendisini. Yobo'yu almasaydık defansın halini düşünmek bile istemiyorum. Tek başına her açığı kapatıyor resmen.

Yusuf Namoğlu sağa sola laf yetiştireceğine otursun hakemlerini izlesin. Bilica'nın pozisyonu penaltı. Bilica'nın topa o şekilde çıkması çok büyük hata. Ancak Orhan'ın pozisyonu penaltı değil. Orhan hava topu mücadelesinde yere inerken eli doğal olarak açılıyor ama Orhan topu bile görmüyor. Yobo'nun pozisyonu zaten tertemiz, direkt topa müdahale var. Ama 333 tane penaltı beklentisi oluşmuş. :} Hakemler çok kötü başladı. Kuddusi Müftüoğlu zaten kötü bir hakem. Umarım bizim maçımıza bir daha atanmaz. Bizim ne hakkımız yenilsin ne de lehimize hata yapılsın.

11. deplasman galibiyeti için takımımıza tebrikler. Yarım saat sonra İBB maçımız başlıyor, onu izlemeye gidelim.

Varonil
24.Eylül.2011, 00:46
Aykut Kocaman Stoch konusuna açıklık getirmiş.Zorlu bir süreçten geçtiğimizi ve maçın gidişatından dolayı oynamadığını belirtmiş.İdeal ilk 11'imizdeki Türk oyuncuların sakat olması nedeniyle savunma 4'lüsünden 3'ünün yabancı olduğunu,Cristian ve Alex ile bu sayının 5'e çıktığını,son hakkını ise Bienvenuden yana kullandığını söylemiş.

anil luque
24.Eylül.2011, 00:53
Fenerbahçe son dönemlerin en kötü topunu oynadı bence. Gerek eksikler gerek yorgunluk bunda etkiliydi. Ama buna rağmen ligin en zor deplasmanlarından ikisini kayıpsız geçmeyi bildi. Belki sezon ortalarında takımların oturduğu bir zamana denk gelse puan kaybı yaşaması daha olası olurdu. Eksikler dönene kadar Allah'a emanet gidecek Fenerbahçe bu anlaşıldı. Şu ana kadar form yakalayamamış ekiplerle karşılaşması kayıpları minimize etti ama papaz her zaman pilav yer mi bilinmez.

Kayseri'nin ise acilen Amrabat'ın oyun formatını bir düzene sokması şart. Forvet konusunda da devre arasına kadar epey sıkıntı yaşayacaklar anlaşıldı. Ömer Şişmanoğlu ne yaptığını bilmiyor Gökhan Ünal'ın helvası bile bayatlamış.

Galibiyetinden ötürü Feneri tebrik ederim.

ReaList
24.Eylül.2011, 01:18
Aykut Kocaman Stoch konusuna açıklık getirmiş.Zorlu bir süreçten geçtiğimizi ve maçın gidişatından dolayı oynamadığını belirtmiş.İdeal ilk 11'imizdeki Türk oyuncuların sakat olması nedeniyle savunma 4'lüsünden 3'ünün yabancı olduğunu,Cristian ve Alex ile bu sayının 5'e çıktığını,son hakkını ise Bienvenuden yana kullandığını söylemiş.

Alex çıktıktan sonra Stoch'u kullanabilirdi ? bence ortada başka bir problem var yoksa yeri geldiğinde çok iyi yer açabilirsiniz böyle oyunculara...

sarianet
24.Eylül.2011, 01:25
ben maçtan bişi anlamadım yav anlayan var mı :D

goosfraba
24.Eylül.2011, 01:31
http://pic.twitter.com/pZe3O8CN (http://t.co/pZe3O8CN) http://p.twimg.com/AaDnvhLCMAAKlir.jpg (http://twitter.com/azizyildirim_/status/117348393851957248/photo/1/large)

barahir
24.Eylül.2011, 01:53
Bence kötü oynayıp yenmek, güzel oynayıp yenmekten daha güzel.. Rakip takımların gözünü fena korkutur bu..

Since-1907
24.Eylül.2011, 03:19
Kötü oynadık kabul ama 11 günde 4 maç yapmış takım 10 puan toplamışsa hem zor günler geçirimişken hem de bu kadar sakat varken tebrik etmek lazım.Aykut hocaya eleştirileri pek anlamıyorum bu kadar sakat varken takımda en iyi kadroyu çıkarmaya çalışıyor.Özer belki bişey yapmadı diye gözüktü ama Özer değilde Dia oynasaydı Amrabat sağda Orhan'ı tek yakaladıkça geçecekti bu bakımdan Aykut hocanın tercihleri bence doğruydu.

Caner'i tebrik etmek lazım.Futbolunu çok geliştirdi ve formayı kaptı.Aykut hocanın formayı hak edene verdiği gerçeği bugün bir kez daha gün yüzüne çıktı.Yobo'da müthişti helal olsun her topu kesti.

4 maçta 10 puan toplayan takımımıza tebrikler.

Lim10
24.Eylül.2011, 05:24
Eksikler, 11 günde 4 maç, şike soruşturmasından allak bullak olmuş futbolcular...Bu 4 maçtan ikisi ligin en zor deplasmanlarından Antep ve Kayseri deplasmanları, diğer 2 maç evimizde cezamız nedeniyle seyircisiz oynadığımız maçlar.Ve bu maçlarda alınan 10 puan mı?Öperde başımın üstüne koyarım arkadaş.Hele bi eksiklerimiz dönsün, önümüzdeki hafta taraftarımızla bi buluşalım, yeniler takıma alışsın geçen seneden daha iyi bir Fenerbahçe olacak.

Sezon başı yaşananlardan sonra biri bana bu 4 haftada 10 puan alın oynamayın dese düşünmeden kabul ederdim.Tamam oyuncu tercihleri konusunda eleştirebilirsiniz ama bence işin dozunu abartmayın.Takımımızın durumunu tekrar tekrar düşünün ve bu 10 puanın ne kadar kıymetli olduğunu iyice anlayın.

Estranged
24.Eylül.2011, 12:40
Sakatlık için oyun durmuştu son dakikalara doğru, Uğur girmişti ve Caner çıkmıştı, Caner'in tedavisi yapılırken tam sahayı alan görüntüye bir bakın. Arka arkaya 3 Fenerbahçeli oyuncu elleri bellerinde yorgun yorgun bekliyor, oyun başladığında bu böyle 3-4 saniye daha devam ediyor.

Mevcut durumun özeti bu. Rotasyona en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde rotasyon kullanamamak can sıkıcı.

Trabzonspor
24.Eylül.2011, 12:47
Maçı izleyemedim ama özete baktım.Fenerbahçe'yi galibiyetten ötürü tebrik ederim ama hakem resmen batırmış.El pozisyuonlarından 2 tane penaltıyı es geçmiş.Bu pozisyonları es geçmese Orhan kırmızı görebilecekti.Kayseriyi resmen puandan etmiş hakem.

Skandal bir karar dı Bilica'nın eline değen topun pozisyonunda Kayserili oyuncuya sarı kart vermek.

RasAnt
24.Eylül.2011, 13:02
Kayserininde gol poziyonu yoktu karambol oldu hep Fenerbahçeninde,kaliteli olmanın faydasıyla 1 gol bulduk sonra maç fln oynanmadı uykum geldi o derece zevksizdi maç.11 günde 4 maç,birsürü sakat oyuncumuz ve şike sürecinin etkisine rağmen 3 galibiyet 1 beraberlik süper bence.

SAİT71
24.Eylül.2011, 13:25
11 günde 4 maç ve 3 galibiyet 1 beraberlik çok büyük başarı...

Maçta hiç etkili değildik. Golü erken atmamızda bunda etkili oldu çünkü psikolojik ve fizik olarak yorgun olan takım kapandı sadece. Allahtan golü buldukta sıkıntı çekmedik. Aykut hoca şu dünkü Boral ile Sezer'i niye oynatmıyor hala anlamıyorum. 4 maçtada hemen hemen aynı kadro ile çıktı. Dia ve Stoch gibi adamlar bekliyor. Valalhi kazanmamız bile büyük şans.

Buna rağmen kazanan takımımızı tebrik ediyorum. Sakatlar dönünce nasıl bir takım olacağız onu merak ediyorum...

titates1
24.Eylül.2011, 22:21
Kayseri daha üstün oynadı ,

Orhan Şam'ın pozisyonu bence verilmez topu görmüyor çünkü isteyerek yapılan bir hamle değil ancak Bilica'nın pozisyonu penaltı , hakem bizim başından beri istemediğimiz bir hakemdi , 3 puan almak güzel ama böyle şeyler olmadan almak daha güzel olurdu.