View Full Version : Galatasaray'a 25 yaşında menajer!!!
mgungor
29.Mayıs.2006, 13:55
Cim-Bom, istifa eden Bülent Tulun'un yerine, Gençlerbirliği ile bağlarını koparan Hasan Çetinkaya'yı menajer olarak göreve getiriyor. Çetinkaya'nın bugün İstanbul'a gelerek yönetimle görüşeceği bildirildi. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in el sıkıştığı Hasan Çetinkaya'nın kısa süre içinde yeni görevine başlaması bekleniyor. Hacettepe Üniversitesi Fransızca Mütercim Tercümanlık bölümü mezunu olan Çetinkaya henüz 25 yaşında ve aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor.
29.05.2006
Kaynak : Milliyet
ben bu adamı bir kaç kere t.v de görmüştüm yalnız bir menajerin görevi futbolcularla yönetim arasında köprü görevi ve takımın ihtiyaçlarını karşılıyacak kişi değil mi ...
bu yaşta h.şükür, mondi, ergün, hasan, v.b... kişilere nasıl söz geçirecek ... yoksa bu menajer sadece futbol takımına transfer için mi geliyor ....
SaMaNYoLu
29.Mayıs.2006, 14:53
Akıl yaşta değil baştadır.
e_mali
29.Mayıs.2006, 15:34
İlginc.
Gorve tanımlamasını merak ettim simdi.
İlginc.
Gorve tanımlamasını merak ettim simdi.
walla birisi banada menajerin görevlerini yazabilir mi ....
her takımda değişik bir menajer tipi var ....
Koray Düşova
29.Mayıs.2006, 16:42
http://www.genclerbirligi.org.tr/kadro/77.gif
Kendisiyle birkaç kez telefonla görüşmüşlüğümüz var,Gençlerbirliği altyapısından yetişip daha sonra da aktif olarak menajer yardımcısı görevine terfi etmiş birisi,2005'ten beri de Gençlerbirliği'nin Genel Menajerliğini yapıyor.Gençlerbirliği'nin Transferlerinde parmağı olan birisidir Hasan Çetinkaya...
dnz498
29.Mayıs.2006, 16:48
gençlerbirliği'nin genç yetenekler yetitiren bir takım olduğunu düşünürsek neden kulübe iyi bir katkı olmasın
korray87
29.Mayıs.2006, 17:54
adnan sezgn ne olacak pki????
nart_susruko
29.Mayıs.2006, 19:39
hadi bakalım görevi hayırlı olsun...
Ben yabancı dil bölümünde okuyorum.Bu arkadaş gibi Fransız Mütercim Tercümlanlığı okursam belki ben de menejer olurum belki.
Şaka bir yana her zaman belirttiğim gibi gençlerin önünü açmalıyız.Senin yaşın kaç düşüncesiyle bir yere gelinmez.
TüMeR_yAğıZ
29.Mayıs.2006, 22:17
ben bu habere bir yerde rastlamadım.cem onuk tekrar gençlerbirliğindeki görevine dönünce ortalığı muhalefet karıştırmıştı,takımda ve yönetimde epey bir huzursuzluk olmuştu.hasanın istifa edeceği zaten cemin dönmesinden belliydi.eğer doğruysa hasan ve gs için hayırlı olsun.
yusufislam
30.Mayıs.2006, 15:12
fmcidir o fmci heheh
gitsin iranda super futbolcular var,dalga gecmeyin dogru degilmi yani,,,
iran tecrube icin, 18 yasindan itibaren futbolcularina milli forrmayi veriyor,
bakiniz NEKOUNAM, ve niceleri, cogu 23-27 arasi ama milli forma sayisi hep 60 larin uzerinde, bir rustu bile 34 ama 110 larda, anlayan anladi,
bari frikikleri ona kullanddirirn....:D
cureshot
30.Mayıs.2006, 15:20
inşallah faydalı olur ama bizim takım pek menajere ihtiyaç duyan bir takım değil ki hakan, ergün, hasan filan bu görevi layığıyla yerine getiriyor bence eğer köprü olsun diye göreve getirildiyse.
Laz_Asker_61
30.Mayıs.2006, 15:24
fmcidir o fmci heheh
gitsin iranda super futbolcular var,dalga gecmeyin dogru degilmi yani,,,
iran tecrube icin, 18 yasindan itibaren futbolcularina milli forrmayi veriyor,
bakiniz NEKOUNAM, ve niceleri, cogu 23-27 arasi ama milli forma sayisi hep 60 larin uzerinde, bir rustu bile 34 ama 110 larda, anlayan anladi,
bari frikikleri ona kullanddirirn....:D
lafı ağzımdan aldın
kesin fm oynuyordur yani bizim gibi birisidir
RoCCo_42
30.Mayıs.2006, 15:36
Her FM oynıyanı Menejer yapacaklarsa o zaman benim kendime güvenim tam bende talibim göreve VANSPOR'da AJAX'da farketmez anlayan anladı. :)
HASAN CETİNKAYA'da bence basarılı olacaktır zaten ADNAN SEZGİN Geldigi andan itibaren takımda birçok şey rayına oturmaya basladı.Bide TÜRKER TOZAR'ı alırsa GS tamamdır olay bitmiştir.Ondan sonra bana teklif getirmeye kalıyor iş zaten :D
barman
30.Mayıs.2006, 23:20
hayırlı uğurlu olsun diyelim:)
SaMaNYoLu
31.Mayıs.2006, 01:41
iç transfer tmm zaten yonetıcı koç asistan yeter yahu ßize yabancı yıldız transfer edilsin artk ßunaldım şurda onun ßunun transferlerini okumakdan artık galatasaray şuna ımza attı ßuna forma gıydırdı denılsın yazılsın ßıryerlerde saçları dökduk :)