Log in

View Full Version : Stoke City - Beşiktaş [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 2. Maç]

di canio
26.Eylül.2011, 21:41
http://img813.imageshack.us/img813/6486/ual2stokebeikta.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Eylül.2011, 22:07
Çok ama çok zor bir maç bizim için. Umarım kazanırız fakat sanmıyorum. Stoke inanılmaz katı defans yapan ve açılması çok çok zor bir takım. Bu takımı Britannia Stadı'nda ManU,Chelsea,Arsenal,Liverpool gibi büyükler bile yenemiyor. İşimiz gerçekten zor.

ForsakeN
27.Eylül.2011, 00:23
Ben puan bekliyorum Beşiktaş'tan. İngiltere deplasmanlarından öyle ya da böyle iyi sonuçlar almayı başarabiliyoruz son yıllarda. Beraberlik ihtimali hiç de az değil.

anil luque
27.Eylül.2011, 00:35
Böylesine zor maçlarda sanılanın aksine iyi sonuçlar alabilen bir takımız. Dikkat ederseniz son yıllarda hep çantada keklik gördüğümüz maçlarda sıkıntı yaşadık. 2 sene öncesinde ŞL'de Manu ile gruptan çıkarız içerde CSKA ve Wolfs içerde 6 puan falan diyorduk yalan oldu. Geçen sene Plzen deplasmanında öldük öldük dirildik. Gruptan çıktıktan sonra Kiev rahat City gelirse ne yaparız diyorduk boyumuzun ölçüsünü aldık. Bu sene Alania deplasmanı keza aynı şekilde. Beşiktaş rakibinin farkında olup ona göre oynadığı zaman her takımı yenebilir. Bunu çoğu kez gösterdik. Bana kalırsa Stoke maçı da bunlardan biri olacak. Yaratıcılık açısından son derece sınırlı bir takımlar. Taca dayalı oyun sistemini futbola sunan bir takım:) Crouch'ın da gelmesiyle tam bu tanıma uyar oldular. Şişir Crouch'a indirdiği toplar karambol olsun ve gol bulmaya çalış. Crouch'ı Egemenle sık sık rahatsız etmemiz lazım.

Bizim de maksimum pas yapmamız gerek. Bu sayede rakibin direncini kırabiliriz. Kontra atağa dayalı bir oyun sistemini kesinlikle benimsememek lazım. Defans oyuncuları zaten sıkıntılı oyuncular kart görmeye meyilliler. Simao , Q7 gibi ayaklarımız rakipten kolayca oyuncu attırabilir bana kalırsa.

Sözün özü Beşiktaş "BEŞİKTAŞ" gibi oynarsa 3 puanı alır geliriz , ötesi yok.

RasAnt
27.Eylül.2011, 15:47
Stoke City gibi bir takımı Beşiktaş rahat geçecektir.

Fearless Coward
27.Eylül.2011, 15:51
Stoke dediğiniz takım ManU gibi lige müthiş başlayan takımdan 1 puan aldı...Çok iyi savunma yapıyorlar sahalarında olacaklarından iddaacılara tavsiyem bu maça alt bassınlar :D umarım temsilcimiz kazanır ama ben bu maçın 0-0 eşitlikle tamamlanacağını düşünüyorum...

Ralph
27.Eylül.2011, 15:53
Ben Beşiktaş'ın bu sene ligde ayrı Avrupada ayrı oyun oynayacağını tahmin ediyorum. Avrupada başarı bekliyorum bu sene. Stoke City çok zor bir ekip ve aynı zamanda ters bir ekip. Bildiğimiz gibi Türk takımlarına İngiliz takımları hep ters gelir. Ama bu maçtan puan çıkaracak gibi geliyor Beşiktaş.

Zekirdek
27.Eylül.2011, 15:57
Stoke City'nin gol yiyeceğini düşünmüyorum. Şans, kaza ile bir gol yiyebilir. Ondan dolayı iddiacılar için alt basmalarını öneririm. Birde Beşiktaş'lı arkadaşlar bu deplasmandan gelecek 1 puan için üzülmemeli.

Bordo61Mavi
27.Eylül.2011, 16:57
Maca giden 20-30 kisilik bi Trabzonspor taraftar sayisi var , bende gidecektim ama iznimi bugune kullandim bizim maci izlemek icin. Stoke zor deplasman, beraberlik Bjk icin asil hedef olmalidir.

footballer33
27.Eylül.2011, 17:15
Zor bir deplasman, en nihayetinde EPL takımı. Oyumu kaybederiz yönünde kullandım, fakat biraz da totem yapmak amacıyla. Antalya maçındaki kadrodan farklı ve daha sağlam bir 11 ile çıkacağız maça, o maçta dinlenenler umarım bu maçta gerçek kimliklerini gösterebilirler. Bu sezon iyi futbol oynadığımız söylenemez, ama bu maçta kötü oynama lüksümüz yok. Yine kadromu yapayım. :)

Rüştü
Ekrem(Hilbert) - Sivok - Egemen - İsmail
Necip(Aurelio) - Ernst
Fernandes
Q7 - Simao
Edu

byariff
27.Eylül.2011, 18:32
uzulerek soluyorum Stoke City kazanir umarim yaniltirlar beni besiktas cok kopuk oynuyor takim oyunu gormuyorum oyuncularda beraberlik veya kazanirizda besiktas utandirir beni

eng1n
27.Eylül.2011, 19:57
Stoke'da Beşiktaş'ın kabusu Peter Crouch var, umarım beşiktaş puan çıkartır

eXcitinG
28.Eylül.2011, 15:40
Stoke City`i yenebiLiriz. Yenemiyorsak da en az 1 puan aLabiLecek güçteyiz. Daha önce İngiLtere de facia yaşadık ama çok büyük gaLibiyetLere de imza attık. Bana göre günümüzde de oLmasak, formda da oLmasak bu takıma karşı en az 1 puan aLırız gibi geLiyor. Takım potansiyeLinin biraz yukarısına çıksa 3 puan aLmak içten biLe değiL.

Ralph
28.Eylül.2011, 16:57
http://i55.tinypic.com/140kn47.jpg

Ve Beşiktaşımız 4 saat süren yolculuk sonunda İngiltere'de.

Bordo61Mavi
28.Eylül.2011, 17:45
Besiktas taraftar destegi ile cok onemli puan veya puanlar alacak.

RaSenGan
28.Eylül.2011, 17:48
Zor bir maç olacak.Taç ve Crouch'a önlem almalı Beşiktaş.

ShevAnil
29.Eylül.2011, 12:33
Stoke tehlikeli takım, fiziğe dayalı futbol oynuyorlar ve bu da onları kendi evlerinde yenilmesi zor bi takım kılıyor. İyi kapanıp, duran topları iyi değerlendiriyorlar. Beşiktaş'ın kafası güzel diyorum 0-0'a yakın görüyorum. Temsilcimize başarılar :)

footballer33
29.Eylül.2011, 17:29
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/298879_460s.jpg
Pençele KARTAL'ım.

Bordo61Mavi
29.Eylül.2011, 17:46
30 kisi Bjkyi desteklemek icin Lutondan yola cikti.

anil luque
29.Eylül.2011, 17:57
İçimde garip bir heyecan var , çok mutlu olacağız bu akşam..

Gncl1905
29.Eylül.2011, 20:31
Umarım puan alabiliriz, zor bir maç olacak...

okumus
29.Eylül.2011, 20:38
Güveniyoruz sana beşiktaş haydi göster kendini

Bordo61Mavi
29.Eylül.2011, 20:40
Benim kuzenler ve kankalar macta, guzel resim alirsam Turksportal grubuna eklerim facebookta

Bordo61Mavi
29.Eylül.2011, 21:31
1 iyi 1 kotu haber.
Kotu haber resim olmicak iyi haber ise bunun sebebi biletlerin tukenmis olmasi.

attirson
29.Eylül.2011, 21:42
Çok zor bir maç olur Bjk geriye düser sonra beraberliği yakalar.

anil luque
29.Eylül.2011, 21:51
1 iyi 1 kotu haber.
Kotu haber resim olmicak iyi haber ise bunun sebebi biletlerin tukenmis olmasi.

İngilizlere bir kez daha taraftarın ne demek olduğunu öğreteceğiz...

di canio
29.Eylül.2011, 22:40
Beşiktaş'ın 11'i aşağıdaki gibi;

Rüştü Reçber, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Ricardo Quaresma, Simao, Edu.

Yedekler ise; Cenk Gönen, Sidnei, Ekrem Dağ, Veli Kavlak, Fabian Ernst, Mustafa Pektemek, Filip Holosko.

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2011, 22:41
Stoke City ilk 11

Sorensen
Huth
Upson
Delap
Shawcross
Whitehead
Shotton
Etherington
Palacios
Crouch
Jerome

eXcitinG
29.Eylül.2011, 22:44
4-4-2 oynuyorLar. Crouch indirip, Jerome kaçacak oyun anLayışı yapmışLar. Sadece taç atmaktan başka hiç bir işe yaramayan DeLap dede de orada. EmekLi oLamadı gitti adam arkadaş. Hadi Beşiktaşım, CrouchLarını da DeLapLarını da yen de geL...

BaGa TaRKaN
29.Eylül.2011, 22:45
Maça Başlayacağımız 11'e Bakılırsa Kanatlarımızdan Çok Şey Bekliyorum

..........Rüştü..........

Hilbert..........Sivok..........Egemen..........İs mail

Aurelio..........Necip

Quaresma..........Fernandes..........Simao

Edu

eng1n
29.Eylül.2011, 22:55
En iyi özelliği duran toplar olan, uzun boylu bir takım olan Stoke'a karşı Hilbert'i oynatmak hata bence bu adam kornerlerde hep adamını kaçırıyor, taç açışları da korner gibi olacak bu maç.

byariff
29.Eylül.2011, 22:57
Beşiktaş'ın 11'i aşağıdaki gibi;

Rüştü Reçber, Roberto Hilbert, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Ricardo Quaresma, Simao, Edu.

Yedekler ise; Cenk Gönen, Sidnei, Ekrem Dağ, Veli Kavlak, Fabian Ernst, Mustafa Pektemek, Filip Holosko.

Aurelio kesinlikle yanlis secim bana gore Ernst Oynamaliydi daha Dinc,hizli,ve saglam adam. edu yerinede holosko olabilirdi.

Bordo61Mavi
29.Eylül.2011, 23:00
Delapin tac atislara dikkat aman aman ..

BaGa TaRKaN
29.Eylül.2011, 23:04
Aurelio kesinlikle yanlis secim bana gore Ernst Oynamaliydi daha Dinc,hizli,ve saglam adam. edu yerinede holosko olabilirdi.

Aksine Çift Forvet Olarak Oynamalıydık Çünkü Savunma Göbeğindeki Shawcros, Upson Gibi Kuvvetli Aygır Oyuncu Tabirindeki Adamlara Karşı Edu Mücadeleyle Holosko Hızıyla Baş Edebilirdi. Kanatlarda Q7 ve Simao Bindirmeleri Bu İkiliyi Beslerdi. Orta Alanda Fernandes ve Ernst Düşünülmeliydi

byariff
29.Eylül.2011, 23:19
GOOOOLLL Hilbert atti 0-1 ondeyiz

sui generis
29.Eylül.2011, 23:19
goooooooooooooool

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2011, 23:20
Emre Tilev çoştu yalnız çok fena :n:

byariff
1-1 oldu Crocuch :(

Stokede hic birsey yok adamlar full yan top vallahi ve kaleci rustuyede baya bi engelleme oluyor

BaGa TaRKaN
1-1 Crouch Ah Ulen Tam Belalımız Oldu Bu Herif :(

sui generis
29.Eylül.2011, 23:21
yok artık ya :(

Universal
29.Eylül.2011, 23:21
Emre Tilev'in Beşiktaş'ın attığı golden sonra ki sevinçi efsane olur o nasıl gol demektir öyle.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2011, 23:22
Biz Kıravç'tan kurtulamayacak mıyız ? :uzgun:

europeanconquer
29.Eylül.2011, 23:24
Fazla sıkılmamak gerek.Beşiktaş Stoke City'yi yenebilecek kalitede bir takım.Bugün yeneceğinede inanıyorum.

BaGa TaRKaN
29.Eylül.2011, 23:28
Azman Delap Adam Hayatında Hep Taç Atışı Çalıştı Heralde :n:

europeanconquer
29.Eylül.2011, 23:48
İngilizler sakin sakin maç izliyor bizimkiler yerinde duramıyor :n:

BaGa TaRKaN
29.Eylül.2011, 23:51
İ.Y Sonucu 1 - 1

I3esiktas
29.Eylül.2011, 23:53
ilk yarı iyiydik. Böyle oynarsak golü buluruz. İlerde çok iyi pas yapıyoruz. Stoke bize gol atarsa anca duran topdan atar. Yoksa sittin sene atamaz.

GeNç KaRTaL
29.Eylül.2011, 23:56
Bence iyi oynadık ilk yarıda.Ah şu attığımız golden hemen sonra kornerden yemesek daha iyi olacaktı ama şansızlık.Tam hatırlamıyorum ama sanırım Rüştü o pozisyonda bizim takımdan birisiyle çarpışıp topa hamle yapamadı.Neyse ikinci yarıdan umutluyum.En kötü beraberlikle ayrılırız gibi geliyor ama tabii futbol bu,ne olacağı belli olmaz.

Bilmiyorum Beşiktaş'ı ne kadar takip ediyorsun Arif,ama Ernst yeni sakatlıktan çıktı ve Antalyaspor maçında pek iyi bir görüntü sergiyelemedi zaten.Onu geç Aurellio yakın zamanda en formda oyuncularımızdan bir tanesi ki bugün maçta da şu ana kadar iyiydi bence.

BaGa TaRKaN
29.Eylül.2011, 23:59
Aurelio'ya Nazar Değmesin Aman Maçın En Kısa Adamı, En Uzun Adamından Crouch'tan Hava Topu Alıyor :) Hep Böyle Sürer İnşallah :D

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:02
Maşallah, o Fernandes ne biçim adam yahu helal olsun valla :)

İçimden bi ses 2. yarı Beşiktaş 2 gol atacak ve golleri Fernandes,Edu atacak diyo :)

Redrum
30.Eylül.2011, 00:03
Beşiktaş ne top oynuyormuş arkadaş. Acayip zevk alıyorum izlemekten. Bilhassa Aurelio-Fernandes-Necip 3lüsü hayran etti beni kendilerine.

BaGa TaRKaN
30.Eylül.2011, 00:05
Necip Biraz Zayıf Kalıyor Hamlelere Hareketlenemiyor Ama Pişecek Daha

Fearless Coward
30.Eylül.2011, 00:05
Beşiktaş maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum sırf Fernandes için :D adam her maç döktürüyor :D Stoke'nin taçlarına dikkat etmek lazım adamlar Rüştü'nün kafasına çarptırıp gol bile atarlar :D

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:07
Korner ve Frikiklere dikkat etmesi yeterli taçlardan henüz çok net bi pozisyon olmadı ama onlarda riskli :)

I3esiktas
30.Eylül.2011, 00:12
Edu çok etkisiz kalıyor ya. Bi an önce Almeida'nın iyileşmesi lazım

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:20
Edu çok etkisiz kalıyor ya. Bi an önce Almeida'nın iyileşmesi lazım

Gerçekten çok etkisiz kaldı ama içimden bi ses gol atacak diyo tabi ki çıkmazsa :n:

byariff
30.Eylül.2011, 00:23
edu bu takimin forveti degil Mehmet akyuze sans tanisalar daha iyi.

Egemen Cikicak galiba sakatlandi

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:25
Hilbert o pas hatasını nasıl yaptı anlamadım

Suicider
30.Eylül.2011, 00:26
edu yerine holoskonun girmesi lazım

RaSenGan
30.Eylül.2011, 00:28
Kim koydu o direği oraya :zuhaha

besiktas1903
30.Eylül.2011, 00:29
O diregin orda ne isi var

BaGa TaRKaN
30.Eylül.2011, 00:29
Allah Q7'nin Yardımcısı Olsun

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:30
edu yerine holoskonun girmesi lazım

Kim koydu o direği oraya :zuhaha

Girmesin Edu atıcak :zuhaha

byariff
30.Eylül.2011, 00:31
Q7 nefis calim atti ama diregin orda ne isi var :D

necip cikti - ernst girdi

Bordo61Mavi
30.Eylül.2011, 00:37
Bjk atacak icimde oyle bi his var

BaGa TaRKaN
30.Eylül.2011, 00:38
Penaltı Oldu

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:38
Atamayacak der geçerim :)

byariff
30.Eylül.2011, 00:39
Stoke penalti kullaniyor bu kadar ucuz penalti calinmaz yahu.

BaGa TaRKaN
30.Eylül.2011, 00:39
Yedik Penaltıdan Malesef :uzgun:

europeanconquer
30.Eylül.2011, 00:40
10 dakikadır top oynayamazsan her türlü gol yersin zaten.Korkak oynuyor Beşiktaş.Neden bilemiyorum.

Suicider
30.Eylül.2011, 00:41
Arkadaş anlamıyorum şu işi topu ilerde tutamıyoruz bir türlü edu neredeyse hiç birşey yapmadı 80 dk dır sahada.Koy holoskoyu yada başka birini bari ilerde top çevirsinler.En iyi defans hücumda top çevirerek yapılır yorarsın adamları.

byariff
30.Eylül.2011, 00:43
Holosko girdi - aurelio cikti

RasAnt
30.Eylül.2011, 00:44
İngilterenin Sivası arkadaş nasıl yenemiyor bu Beşiktaş bunları harbi kötüler bu sene

BaGa TaRKaN
30.Eylül.2011, 00:44
Maçın Başında İstediğim Düzene 80.Dkda Geçtik Gol Gelecek

Suicider
30.Eylül.2011, 00:47
Stoke ta hiçbirşey yok.Hiçbir maçlarını izlememiştim öyle bir övdüki millet bende birşey oynuyolar sandım.Duran top ve taç dışında hiçbirşey yaptıkları yok.Yenilirsek çok yazık olacak.

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:49
Yok artık Quaresma yok artık

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 00:52
Ayıp be ayıp 3 dakika nedir ya :(

RasAnt
30.Eylül.2011, 00:54
İngiltere 2.ligindende takım olsa över bu medya bu insanımız,İngiltere lafını veya İspanya,İtalya vs duydularmı tamam,bir tırsma bir övme vs onların sıradan takımları bizlere Chelsea Arsenal görünüyor,yok Manchesterdan puan almış falan hikaye boş bunlar Stoke sıradan bir EPL takımı.Beşiktaşın bence kesinlikle rakibi değil ama nedense avrupada bir türlü istediğimiz alamıyoruz galiba Türkiyede futbol çok sıradan

europeanconquer
30.Eylül.2011, 00:55
Bala reçele yendi Stoke City.Geçmiş olsun Beşiktaş.

nannar
30.Eylül.2011, 00:56
:) Türk futbolu < Avrupa liglerinin çoğu takımı

kalemci
30.Eylül.2011, 00:57
İngiltere 2.ligindende takım olsa över bu medya bu insanımız,İngiltere lafını veya İspanya,İtalya vs duydularmı tamam,bir tırsma bir övme vs onların sıradan takımları bizlere Chelsea Arsenal görünüyor,yok Manchesterdan puan almış falan hikaye boş bunlar Stoke sıradan bir EPL takımı.Beşiktaşın bence kesinlikle rakibi değil ama nedense avrupada bir türlü istediğimiz alamıyoruz galiba Türkiyede futbol çok sıradan

Dostum sıradan bir EPL takımı Stoke fakat oyun disiplini, yardımlaşma, güç vb... Türkiye'den üstünler malesef yani bizden daha profesyoneller.Keşke öyle olmasa ama Hasan hoca yukarda noktayı koymuş.

Ayrıca hiç Stoke maçı seyrettin mi bu sene bu maç dışında merak ettim doğrusu :)

eXcitinG
30.Eylül.2011, 00:57
Bizim Ligimizde ki 18 takımdan 12 tanesi bu Stoke City den daha iyi takım değiLse ben futboL izLmem bir daha arkadaş. AdamLar 3 tane pas yapmıyor. Varsa yoksa taç-korner. Bu nedir yahu. Kıytırıktan bir penaLtı, her taktir hakkını onLara vermek feLan yazık yani. Avrupa da şu hakem faciasının önüne bir türLü geçemiyoruz. Bu kadar iyi bir futboL. EPL de ki nadir Amatör takımLardan birine mağLup oL. Yazık, cidden çok yazık.

eXcitinG
30.Eylül.2011, 00:58
Dostum sıradan bir EPL takımı Stoke fakat oyun disiplini, yardımlaşma, güç vb... Türkiye'den üstünler malesef yani bizden daha profesyoneller.

Ayrıca hiç Stoke maçı seyrettin mi bu sene merak ettim doğrusu :)

VaLLa bir daha hayatımda Stoke maçı izLermiyim evet rövanş maçını izLerim, daha da izLemem. ManteLitesi sadece korner ve taç üzerine kuruLmuş 3 tane arka arkaya pas yapmayan takımı izLemezsem çok şey kaybetmeyeceğimden de eminim.

besiktas1903
30.Eylül.2011, 01:00
Yenebilecegimiz maçi yenildik.. Edu yerine Almeida olsaydi daha fazla sansimiz olurdu.

Redrum
Öncelikle, bu çalınan penaltı, Türkiye Liglerinde çalınsa, Türkiye Ligi yıkılır, İstanbul, Bursa ve Trabzon illerinde isyanlar çıkar, ülkede sıkıyönetim olur ve 15 yıl Türkiye'de futbol oynanmaz. Hakeme başka herhangi bir laf söylemiyorum. Diğer yandan, Beşiktaş bu maçı yüzde bir milyon hak eden taraftı. Beşiktaş çok daha iyiydi. Şans işte. Olmayınca olmuyor.

Deus Dominus
Beşiktaş'lı taraftarlar son haftalardaki durumunu anlamıştır rakiplerinin herhalde :) Oynamadan kazandı Stoke, bir korner, bir penaltı bitti maç. Beşiktaş bariz üstün taraftı ama 1-1'e maçı kilitlemek niyetindeydi anladığım kadarıyla Carvalhal. Penaltı golü sonrası oynanan futbolun yarısını oynasaydılar o ana kadar bu sonuç olmazdı...

kalemci
30.Eylül.2011, 01:01
Carvalhal'dır bence bunun tek sorumlusu.Takım artık isyan etti.Güç kalmadı.Adamlar daha 53te taze kan sokmaya başladılar oyuna.

RasAnt
30.Eylül.2011, 01:02
Ayrıca hiç Stoke maçı seyrettin mi bu sene bu maç dışında merak ettim doğrusu :)

EPL yi yakından takip ediyorum gözlemlerim sonucu yazdım.

eXcitinG
30.Eylül.2011, 01:05
ALLahtan Kiev Maccabi iLe berabere kaLmış. İstanbuL da Kiev`i yenerek grupta ki konumumuzu sağLama aLmamız gerek.

Deus Dominus
30.Eylül.2011, 01:07
Stoke'a iyi takım falan demeyin hiç, fizik, güç avantajının olabildiğince çok kullanmaya çalışan teknik kapasitesi sınırlı bir takım. En iyi yapabildikleri şey duran toplar işte, korner, taç, frikik oldumu ver kaleciye birisini, ortalarda altı pasa. Beşiktaş ayarında bir takım asla değil. Hatta Gaziantep, Kayserispor, Eskişehirspor bile daha iyidir.

GeNç KaRTaL
30.Eylül.2011, 01:08
Şu Stoke'ye kaybettik ya,üzüldüm vallahi.Hocamız Edu'ya nasıl 90 dakika dayandı anlamak mümkün değil.Adam 80 dakika boyunca hiç bir şey yapmadı.İlk pozisyonunu 80.dakikada bulup ilk şutunu bu pozisyonda çekti.Hani Edu bulduğunu atan adam olsa,tamam 90 dakika sahada tut,bir tane bulur atar belki ama öyle bir adam değil işte.Bu tercihine çok kızdım hocanın.Sonra Simao yine pek yoktu sahada.Bu ikilinin yerine Pektemek ve Holosko Stoke'nin baskı kurduğu anlarda girse ne kaybedeceğimizi düşündü hocamız merak ediyorum.Penaltı pozisyonunu da tam göstermediler ama ucuz bir karar gibi geldi ama tam göremediğim için net konuşamıyorum.Kazanabileceğimiz maçı hocanın tercihleri ve pek emin olmamakla birlikte hakemin hatası yüzünden kaybettik diyebilirim.

eXcitinG
30.Eylül.2011, 01:09
Ya birde şu adamLarda fizik gücü, güç var feLan demeyin yahu. AdamLarda o biLe yok. Her ikiLi mücadeLede geçti bizim oyuncuLar adamLarı. Ne zaman çaLıma gidiLse müdahaLe biLe edemediLer, pas yaparken top kapamadıLar. AdamLarın tek biLdiği, kaLeci ön stopere, o sağa, sonra vur iLer hava topu, taç at, korner at. AdamLarın en fizikLi dediği iki adamı Quaresma yı tutamıyor daha, ne fiziği.

RasAnt
30.Eylül.2011, 01:11
Penaltı tam bir Türkiyede futbol oynayan oyuncunun yapacağı işti.Formadan çekip indirmek bir tek bizde faul değil,elin hakemi affetmez çat verir penaltıyı.

I3esiktas
30.Eylül.2011, 01:12
Harika bir oyunu skora yansıtamadık maalesef..

Maça iyi başladık. Stoke yarı sahasında yaptıgımız paslaşmalar iyiydi. Edu'nun etkisiz kalması pozisyon bulmamızı engelledi. Almeida'nın iyileşmesi lazım. Almeida Hava topu alır, Pas geldimi sırtı dönük iyi top saklar. Bunları Edu yapabilseydi skor farklı olabilirdi. Fernandes - Aurelio - Necip 3 lüsü orta saha ya cuk diye oturmuş görünüyor. Hilbert gol atmasına rağmen çok etkili olmadı.

İkinci yarıda 65 - 80. dakikalar arası biraz tökezledik. Bunun sonucunda Stoke takımı penaltı kazandı. Ucuz bir penaltı verildi diye düşünüyorum.

Umarım her maç böyle performans gösteririz.

kalemci
30.Eylül.2011, 01:13
VaLLa bir daha hayatımda Stoke maçı izLermiyim evet rövanş maçını izLerim, daha da izLemem. ManteLitesi sadece korner ve taç üzerine kuruLmuş 3 tane arka arkaya pas yapmayan takımı izLemezsem çok şey kaybetmeyeceğimden de eminim.

Abi bizden iyi takım değiller bizden güçlü takım değiller teknik değiller hızlı değiller ama bizden daha fazla konsantre oluyorlar oyuna daha diriler daha mücadeleciler ve bence daha zekiler.En iyi yapabildikleri şeyin ne olduğunu bilip onun üzerinden gidiyorlar.

Biraz önce de dediğim gibi bizim olabilicek maçı kendi ellerimize Carvalhal verdi.

eXcitinG
30.Eylül.2011, 01:14
Penaltı tam bir Türkiyede futbol oynayan oyuncunun yapacağı işti.Formadan çekip indirmek bir tek bizde faul değil,elin hakemi affetmez çat verir penaltıyı.

Sivok adamı çekmiyor ki. KuraLLara uygun oLarak Crouch`u eLLerinin arasına aLmış, Crouch müthiş bir numara iLe kendisini yere atıyor ve penaLtı. Çekme feLan oLsa tamam diyeceğimde, Sivok adamı çekmeye teşebbüs etmiyor biLe.

kalemci
30.Eylül.2011, 01:15
Eğer o penaltıysa o pozisyonun 1 metre önünde Ernst penaltının kralını yapmış.

GeNç KaRTaL
30.Eylül.2011, 01:18
Ya birde şu adamLarda fizik gücü, güç var feLan demeyin yahu. AdamLarda o biLe yok. Her ikiLi mücadeLede geçti bizim oyuncuLar adamLarı. Ne zaman çaLıma gidiLse müdahaLe biLe edemediLer, pas yaparken top kapamadıLar. AdamLarın tek biLdiği, kaLeci ön stopere, o sağa, sonra vur iLer hava topu, taç at, korner at. AdamLarın en fizikLi dediği iki adamı Quaresma yı tutamıyor daha, ne fiziği.

Duran toplarda (savunmada-hücumda) çok iyiler.Bu sezon çok etkili olduğumuz duran toplarda hücumda hiç etkili olamadık ki Fernandez yine iyi toplar kesti.Bir de sürekli pres yapıp iyi kapandılar.Hücumda 2 pas yapamadılar ama değişiklikten sonra biraz toparlanıp kontrolü ele aldılar.2 tane de pozisyon buldular (2'si de oyuncularımızın bireysel hatası yüzünden) ama bu maçın hakkı Stoke'nin değildi.Deus Dominus'un dediği gibi,bizim aldığımız galibiyetlerden aldı bugün Stoke.

RasAnt
30.Eylül.2011, 01:21
Sivok adamı çekmiyor ki. KuraLLara uygun oLarak Crouch`u eLLerinin arasına aLmış, Crouch müthiş bir numara iLe kendisini yere atıyor ve penaLtı. Çekme feLan oLsa tamam diyeceğimde, Sivok adamı çekmeye teşebbüs etmiyor biLe.

Çekmenin içinde tutmayı,kavramayı,sarılmayı bunlarıda kastetmek istedim,yakın markaj poziyonları Türkiyede pek önemsenmiyor bunu demek istedim Türkiyede bunu yapmaya alışkın olan futbolcu Avrupada aynı dozda yapınca penaltı,faul vs oluyor

eXcitinG
30.Eylül.2011, 01:21
Duran toplarda (savunmada-hücumda) çok iyiler.Bu sezon çok etkili olduğumuz duran toplarda hücumda hiç etkili olamadık ki Fernandez yine iyi toplar kesti.Bir de sürekli pres yapıp iyi kapandılar.Hücumda 2 pas yapamadılar ama değişiklikten sonra biraz toparlanıp kontrolü ele aldılar.2 tane de pozisyon buldular (2'si de oyuncularımızın bireysel hatası yüzünden) ama bu maçın hakkı Stoke'nin değildi.Deus Dominus'un dediği gibi,bizim aldığımız galibiyetlerden aldı bugün Stoke.

Yine aynı oLaya geLiyor sonuçta Şemsi. Bu dedikLerinin hiçbirisinin güç feLan iLe aLakası yok. Sadece topun durduğu durumLarda iş yapabiLiyor bu takım. Bir ara iyice pas yaparak onLarın gardını iyice düşürdüğümüzde topun taça, kornere gitmesi için dua eder haLe geLdiLer. Çok fiziğini iyi kuLLanan, gücünü iyi kuLLanan bir takım oLsa biz pas yaparken top çaLarLardır ( bütün kaptıkLarı topLarı biz saçma pas hataLarından onLara hediye ettik ) Quaresma en yorgun haLinde biLe karşısında ki ondan 2 kat daha güçLü duran adamLarı rahatça geçti, YokLarı oynayan Simao biLe çaLıma gittiğinde adamLarı geçebiLdi.

eXcitinG
30.Eylül.2011, 01:24
Çekmenin içinde tutmayı,kavramayı,sarılmayı bunlarıda kastetmek istedim,yakın markaj poziyonları Türkiyede pek önemsenmiyor bunu demek istedim Türkiyede bunu yapmaya alışkın olan futbolcu Avrupada aynı dozda yapınca penaltı,faul vs oluyor

VaLLa öyLe değiL o oLay. Aynısı bize oLsa hayatta penaLtı çaLmazdı hakem. Bundan adım gibi eminim. Fernandes`in Bir pozisyon var ki kornerden dönen topta adam resmen topa eLi iLe müdahaLe ediyor, tam açık oLmasa biLe tehLikeye yöneLecek topun yönünü değiştiriyor. Madem hakem efendi kuraLLarı net uyguLuyor, o zaman o penaLtıyı da çaLacak. Bize geLince vermezLer ama onLara geLince en küçük kuraL hatasını kuLLan. Yok öyLe birşey.

Geçen yıLLarda GaLatasaray UEFA da saçma sapan bir penaLtıdan doLayı A.Madrid e eLendi adamLar kupayı aLdı.

Gncl1905
30.Eylül.2011, 01:25
O penaltıyı çalan hakem midir diye sormak lazım...

İstanbul'da fark atarız inşallah...

GeNç KaRTaL
30.Eylül.2011, 01:28
Yine aynı oLaya geLiyor sonuçta Şemsi. Bu dedikLerinin hiçbirisinin güç feLan iLe aLakası yok.

Ben zaten senin fikrine karşıt düşünce olarak değil,ek olarak yazmıştım abi o mesajı.:) Yalnız hocamız nasıl böyle bir hata yaptı anlamak,kabullenmek mümkün değil.Tamam hadi beraberliğe fitsin,ona eyvallah da,adamlar tam hatırlamıyorum ama 65'te 3 değişiklik hakkını kullandı.Biz ilk hakkımızı 75'te kullandık.Üç değişikikten sonra Stoke baskı kurmuş,yapsana babacım hücumda bir iki değişiklik.Necip çıktı,Ernst girdi çok mu bir değişiklik oldu sanki maçın seyrinde.

titates1
30.Eylül.2011, 01:30
Penaltı penaltı değil yazıklar olsun.

Edu'yu eleştiremiyorum çünkü izlediğim maçlarda , topu ayağına aldığında olumlu işler yapan biri gibi gözüktü ama bana quaresma ve çetesinin pas vermediği bir oyuncu olarak gözüküyor , çünkü bu quaresma cidden pas vermiyor ve çok atağını kesiyor beşiktaşın , takım olmanın önemi , takım oyununun önemi azaldığı için beşiktaş'ta işler bir türlü yoluna girmiyor.

Trabzonspor
30.Eylül.2011, 01:32
Bizim Ligimizde ki 18 takımdan 12 tanesi bu Stoke City den daha iyi takım değiLse ben futboL izLmem bir daha arkadaş. AdamLar 3 tane pas yapmıyor. Varsa yoksa taç-korner. Bu nedir yahu. Kıytırıktan bir penaLtı, her taktir hakkını onLara vermek feLan yazık yani. Avrupa da şu hakem faciasının önüne bir türLü geçemiyoruz. Bu kadar iyi bir futboL. EPL de ki nadir Amatör takımLardan birine mağLup oL. Yazık, cidden çok yazık.

Abi Avrupa'da Türk ismi duyan hakemler hep yanlı.Rezalet işler yapıyorlar.

Beşiktaş'ın yenilmesi çok kötü oldu ama bu guruptan rahat çıkarlar.

kalemci
30.Eylül.2011, 01:36
Şenes Erzik bu konularda hiç mi söz hakkı olmuyor acaba ?

İtalyan, Portekizli, İspanyol hakemleri en azından İngiliz, Fransız hakemlerden daha iyiler.

eXcitinG
30.Eylül.2011, 01:48
Penaltı penaltı değil yazıklar olsun.

Edu'yu eleştiremiyorum çünkü izlediğim maçlarda , topu ayağına aldığında olumlu işler yapan biri gibi gözüktü ama bana quaresma ve çetesinin pas vermediği bir oyuncu olarak gözüküyor , çünkü bu quaresma cidden pas vermiyor ve çok atağını kesiyor beşiktaşın , takım olmanın önemi , takım oyununun önemi azaldığı için beşiktaş'ta işler bir türlü yoluna girmiyor.

Quaresma bugün gayet iyi oynadı. Savunmaya yardım etti, hücumda takımı sürükLedi. GoLün pasını da o verdi zaten. Beşiktaş ta ki en iyi maçLarından birisini oynadı desek, yanıLmayız sanırım. İsteniLen Quaresma ya yakın bir performanstı.

kalemci
30.Eylül.2011, 01:52
Katılıyorum abi sana Quaresma gerçekten çok iyiydi.Şu maç Simao'da Q7 kadar iyi olabilseydi şuan bunları konuşmuyor olurduk.

Ralph
30.Eylül.2011, 01:54
Bu maçın sonucu ne olursa olsun ben Beşiktaş'ı ikinci yarının ilk 20 dakikası hariç çok beğendim. Özellikle pas alışverişlerindeki o soğukkanlılık hoşuma gitti. İlk yarı bunu iyi yaptık. İkinci yarı heyecana dönüştü bu biraz. Bedava iki gol gördük kalemizde. Yazık oldu. İlk gol konsantre eksikliği. Beşiktaş'ın sürekli yediği gol tipi. Gol atarız ve dağılırız.

Stoke City'e gelince. Ben hiç öyle büyütülecek bir şey göremedim. Upuzun oyuncu özelliğinden başka hiç bir şeyleri yok. Ha birde penaltımız yendi. Haketmediğimiz bir malubiyet aldık diyemem. Çünkü ikinci yarıda çekildikte çekildik. Sürekli geldiler. Belliydi gol geleceği. Ama bu penaltıdan gelmemeliydi hiç değilse. Neyse bu oyun tarzını sürdürürsek çok iş yaparız. Ben mutsuz değilim bu malubiyetten. Umut veriyor Beşiktaş "takım olma yolunda".

byariff
30.Eylül.2011, 02:17
Simao bencede iyi degil lige iyi basliyamadi bence gerek yasindanda dolayi bence holosko veya pektemek veyada veli kavlak oynuyabilir bence ilerliyen haftalarda

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 02:31
Simao yaşından dolayı oynayamıyo,Quaresma ve Fernandes döktürdü bugün beşiktaş iyi oynayarak kaybetti malesef forvet eksikliğini çok fazla yaşadı beşiktaş böyle devam ederlerse gerçekten süper olur :)

Kaka Leite
30.Eylül.2011, 02:32
Tabi bu oyununu umarım lige yansıtmaz :D

SAİT71
30.Eylül.2011, 04:44
Bir takımın nasıl hoca kurbanı olduğunu gördük hepimiz. Gerek Edu gibi hiç birşey yapmayan birisini 90 dakika oynatan gerekse maç 1-1 devam ederken baskı karşısında eli kolu bağlı oturan bir hoca vardı. Şu maçta Holosko gibi bir adam oynamalıydı. Bence Sidnei ilk 11 başlamalıydı. Penaltı belki biraz kolay çalındı ama Sivok'un bunu hesap etmesi lazımdı. Maçın hakkı bu değildi. Şu Stoke'yi öve öve bitiremediler hiç bir özelliği yok takımın. Sadece duran toplardan gol bulmak. Gerisini at gitsin. Oyun olarak Beşiktaş ezdi bugün. Kazanması lazımdı.

titates1
30.Eylül.2011, 13:36
Quaresma bugün gayet iyi oynadı. Savunmaya yardım etti, hücumda takımı sürükLedi. GoLün pasını da o verdi zaten. Beşiktaş ta ki en iyi maçLarından birisini oynadı desek, yanıLmayız sanırım. İsteniLen Quaresma ya yakın bir performanstı.

yaptı farkındayım da ben beğenemiyorum , beğenmemin nedeni de takım oyunu oynamaması ve cidden çok fazla pozisyon üretebilecek kadar atak olgunlaştıktan sonra quaresma 3-4 kişinin arasına daldığında atak bitiyor.

ama dünkü oyununu lig maçlarında sürdürür , yardımlaşmaya başlarsa , o zaman yararlı olur , onun dışında beşiktaş'a şu ana kadar bir fayda sağladığını düşünmüyorum.

Ilhan
30.Eylül.2011, 14:02
Edu iyi ki kiralanmış.

Maçın özetidir.

LaigLeNoiR
30.Eylül.2011, 14:02
Quaresma dün gerçekten çok iyi oynadı ona lafım yok. Ancak Simao ona ayak uyduramadı desek yanlış olmaz. İleride yalnız kaldı Quaresma.

besiktas1903
30.Eylül.2011, 14:49
Edu iyi pozisyon almiyorki Quaresma ona pas atsin. Quaresma adamlari geçiyor ama pas atacak biri yok ve oda mecburen birseyler deniyor çalim veya sut..

Fearless Coward
30.Eylül.2011, 16:11
Beşiktaş'ta adam gibi bitirici olsa sorun kalmayacak ortada...Almeida dönsün güzel oyunun hakkını alır Beşiktaş...

SAİT71
30.Eylül.2011, 17:21
Bence Q7 Avrupada böyle daha çok bireysel oynamalı ancak ligde ayağında çok top tutmamalı. Takım oyunu oynamayı öğrenmeli. Çünkü ligde adam 1 kez çalım yerse 2. defa karşı karşıya gelince tekmeyi vurunca indirir. Yani Avrupada futbol oynayabilir ancak bizim lig çok farklı. Teknik oyuncular için çok zor bir lig. Messi bile gelsin bence oynayamaz burada.

Joe Barbaro
30.Eylül.2011, 18:17
Gerçekten dünkü maç için üzüldüm.Dünkü soğuk kanlı paslaşmalar çok hoşuma gitti ve Quaresma'nın daha takım oyunu oynaması gerçekten güzeldi.Fakat bazı üzüldüğüm yanlar var Stoke bence övüldüğü kadar iyi değil basit bir takıma karşı defans oynarsak böyle olur Edu-holosko yorulan simao çıkartıp Simao-Mustafa pektemek değişikliği olsa 50-60 dkkalarda iyi olabilirdi fakat ne yapalım kaybettik

footballer33
30.Eylül.2011, 21:46
Hayatımda kahve ortamında bile bu kadar çok sövdüğümü hatırlamıyorum be. :icon_mad: Hakeme, rakip futbolculara (özellikle de Crouch'a), Stoke'nin hocasına giydirdikçe giydirdim. Maça gelince, yenilgiyi hiç hak etmedik, senin adaletini futbol ben. :icon_mad: Bunları İnönü'nün çimlerine gömmezsek gözüm açık gider.

Tek tek futbolculara gelecek olursak da, Simao ve Edu hariç herkesi beğendim. Değişikliklerde ise geç kalındı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ekim.2011, 15:15
Sezonun en iyi oynadığımız maçında bir korner ve 1 penaltı golüyle yenilmemiz gerçekten çok üzdü. Sağlık Olsun.

Bordo61Mavi
02.Ekim.2011, 17:27
Simdi izliyebildim maci, oyle penaltimi olur ?

Hakemlerin Turklere karsi farkli bi taviri var, Trabzon macinda hakem bizede penalti verdi ama benim bildigim eliyle topu bilerek kesene karta verilir bu kartlar niye bizim maclarda cikmiyor ?