PDA

View Full Version : Trabzonspor - Lille [Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç]

di canio
26.Eylül.2011, 21:41
http://img6.imageshack.us/img6/7064/ul2trabzonsporlille.jpg

Fearless Coward
26.Eylül.2011, 21:44
Burak'ın olmaması çok kötü 3. maçta oynayacak sanırım...İşimiz zor olacak bence gol atarsak duran toptan atarız diyorum...Gollü beraberlik alırız diye düşünüyorum bu maçtan...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Eylül.2011, 22:06
Trabzonspor yenilmese yeterli. Kesinlikle bence bundan sonraki maçlarda hedefi bu olmalı Trabzon'un.

Chinatown
27.Eylül.2011, 00:14
şimdi kağıt üstünde en kolay maç bu. bu maç bile çooook zor olsa da, 3. torbadan rakibimizle evimizde oynayacağız.

bu maçı kazanırsak Lille'i ekarte ederiz. 4 maç kalacak ve 5 puan fark olacak. öte yandan Lille'in kalan 4 maçından ikisi de Inter ile olacak.

ikinci olarak Inter'de Cska'yı yenerse, biz de Lille'i yenersek Cska ile puan farkı 5 olur ki deplasmanda onlara yenilmezsek grupta çok avantajlı hale geliriz.

yani galibiyet bizim için cillop olur. ama Inter maçındaki gibi akıllıca, haddimizi bilerek oynamalıyız. formanın klüp amblemi için değil ülke amblemi için oynadığımızı unutmamalı, sorumluluğunun farkında olmalıyız.

son olarak eğer Lille'e kaybedersek 'ki umarım böyle birşey olmaz' bir çuval incir berbat olur. o yüzden de kazanacaz diye saldırmamamız lazım.

Haydi beyler biraz sağlam basarak istediğimizi alırız umarım bu maçtan.

ForsakeN
27.Eylül.2011, 00:21
Trabzon eğer bu maçı kazanırsa gruptan çıkma yolunca büyük bir adım atmış olur. Fakat kaybederse 2.lik şansı azalır diye düşünüyorum.Lille ile oynayacağı maçlar önemli Trabzon'un.

anil luque
27.Eylül.2011, 00:22
Trabzonspor adına İnter maçı gösterdi ki hiç birşey imkansız değil. Aynı şekilde Lille adına Cska maçı gösterdi ki herşey kesin değil. Herkesin gözü kapalı İnter'i favori gösterdiği bir ortamda Trabzonspor deplasmandan 3 puanla döndü , Lille farka koşması gereken maçta 2-0 dan puan verdi. Her zaman bunlar gerçekleşecek diye bir kaide yok tabii ki ancak bu tür şeylerden çıkarılması gereken dersler vardır daima. O da Trabzonspor adına şu olmalı ki ; bu gruptan çıkmak öyle mucize falan değil. Her ne kadar Lille çok etkili silahlara sahip olsa da onların da zaafları var , zorlanacağı yerler olacak. Trabzonspor akıllıca oynadığı takdirde 3 puan hiç de uzak değil. İnşallah kazanırız.

byariff
27.Eylül.2011, 00:43
Bu mac alt olur ve trabzon kazanir dusuncesindeyim 1-0 olsun bizim olsun guveniyorum karadeniz kaplanlarina..

Trabzonspor
27.Eylül.2011, 01:00
İter'i yendik ama lige hiç iyi başlamadık birşeyler yolunda gitmiyor.

Takım olarak savunmamız çok kötü.Geçen sezon çok daha iyi savunma yaparken bu yıl bunun tam tersine bir görüntüdeyiz.Glo sakat ve bu maçta ynamayabilir.Giray çok ama çok basit hatalar yapıyor.Konantrasyonu iyi sağlayıp iyi bir maç çıkmarmsını temenni ediyorum.Orda Girayın yanında sanırım Celustka oynar.Mustafa oynarsa sonumuz olur .

Marek-Giray-Celustka-Serkan,defansı iyi uyum sağlarsa sorun yaşamayabiliriz.Birde bireysel hatalar yapılmasa.Tai savunma 4 adamla bitmiyor orta alan ile bağlantıyıda iyi kurmalıyız.

Bu maç yenilmeyelim yeter.Beraberlikte iyi bir sonuç olur bizim adımıza.

RasAnt
27.Eylül.2011, 15:45
Burak yoksa Trabzonda yok,bence İnter maçındaki kadar şanslı olmayacaklar Lille kazanır

Bordo61Mavi
27.Eylül.2011, 17:00
Bu maci alip en azindan ucunculugu neredeyse garanti etmis oluruz.

Tabi kazanabilirmiyiz orasi ayri mesele. Defans hattimiz cok kotu, okadar Senol Guneste dedi ama oraya adam almadilar. Sans kuralarda yanimizda degil ama maclarda olacak insAllah.

Gncl1905
27.Eylül.2011, 20:17
İnşallah en az beraberlik alırız, bastır Trabzon :)

Bordo61Mavi
27.Eylül.2011, 22:45
20 bin bayrak :)

Night_Mare17
27.Eylül.2011, 22:56
Başarabiliriz 3 puanı alabiliriz.

sananes
27.Eylül.2011, 23:16
Sow golü yaptı trabzonspor için şanssız bir goldü ama harika bir gol vuruşu yaptı.

Night_Mare17
27.Eylül.2011, 23:18
Gole bak ya .

byariff
27.Eylül.2011, 23:25
Maci su an izleyemiyorum fifa 12"yi indiriyorum Trabzonun yedigi golde tolganin hatasi var diyorlar dogrumu acaba ?

Fearless Coward
27.Eylül.2011, 23:30
Cech'in hatasıda var bence...Tolga açıyı kapatmak istedi başarısız oldu tabi karşısında Sow gibi bir golcü var normal yani :D Trabzon duran top ile bir gol bulabilir bence...Alanzinho çıkmalı tabi...

Bordo61Mavi
27.Eylül.2011, 23:35
Serkanin pozisyonu tartisilir

byariff
27.Eylül.2011, 23:40
Golu izledim Cech hatali tolga ondanda hatali.

Redrum
27.Eylül.2011, 23:41
Berbat oynuyoruz.. Colman kesinlikle çıkmalı. Ayrıca Serkan kanatta çok pasif, beke geçmesi lazım. Adrian tarzı adam lazım. Takım çok uyumsuz. Kimse pas almaya gelmiyor. Boşa çıkmıyor.

Facx
27.Eylül.2011, 23:53
malesef bu oyunla 2 yi de yer trabzon serkanın açıkta işi ne anlamadım her topu eziyo

byariff
28.Eylül.2011, 00:02
Alanzinho yerine adrian Girsin

Glowacki yerine - sapara girsin

serkani sag bek"e cekip Halil"i veya henrique sag tarafa gecsin saparada forvet arkasi

byariff
28.Eylül.2011, 00:20
Gooolll Colmannnnnnnnn 1-1

Az kalsin atamiyordu ha :(

europeanconquer
28.Eylül.2011, 00:21
Helal olsun!!

Suicider
28.Eylül.2011, 00:26
Alanzinho takımı resmen baltalıyor,bu adrian varken alanzinho oynamaz.

Fearless Coward
28.Eylül.2011, 00:26
Helal olsun karadeniz kaplanlarına :D ben izlemedigim için attık izlerken yemiştik İnter maçındaki gibi kapattım attık gene :D

Suicider
28.Eylül.2011, 00:40
1-1 güzel sonuç.Burak gelmeli artık henriqe yi hiç beğenmiyorum.

Trabzonspor
28.Eylül.2011, 00:47
Bu kadar mı kötü olur bir takım hucümda ya.Şampiyonlar ligindeyiz atak yapamıyoruz.Alanzinho'ya bu kadar sabretmenin anlamı ne hala çözemedim.

Keşke şu Avni Aker izin alamasaydı da Olimpiyatta oynasyadık.Lanetli biryer oldu yahu bizim için.

Kör topal gidiyoruz.Umarım teker fena patlamaz.

Gncl1905
28.Eylül.2011, 00:52
Maçı izlemedim ama skor güzel, tebrikler Trabzon :)

Fearless Coward
28.Eylül.2011, 00:55
Burak'ın olmaması çok kötü 3. maçta oynayacak sanırım...İşimiz zor olacak bence gol atarsak duran toptan atarız diyorum...Gollü beraberlik alırız diye düşünüyorum bu maçtan...
Ben demiştim :D keşke iddaa da oynasaydım 3.0 oran :D

Bordo61Mavi
28.Eylül.2011, 01:53
2 macta 4 puana razimiydik, RAZIYDIK.

Bordo61Mavi
28.Eylül.2011, 03:36
http://webtv.hurriyet.com.tr/4/22363/0/1/beraberlik-colman-ile-geldi.aspx

Son saniyelerdeki goruntu cok sey anlatiyor. Karabuk macindan sonra oraya bi resim eklemistim, Zokoranin Buraka sarildigi simdi ise Tolgaya nasil sariliyor. Sadri baskan bize Zokorayi getirdigin icin sana ne kadar tessekur etsek azdir.

Trabzonspor
28.Eylül.2011, 12:34
Maç istatistikleri

Gol: Trabzonspor: 1 – Lille: 1
Toplam Şut: Trabzonspor: 5 - Lille: 8
İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - Lille: 4
İsabetli Orta: Trabzonspor: 1 - Lille: 1
Faul: Trabzonspor: 20 - Lille: 20
Korner: Trabzonspor: 2 - Lille: 4
Ofsayt: Trabzonspor: 5 - Lille: 3
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 56 - Lille:% 44

Hucum oragnizasyonumuzda iyi olsa kaleye daha çok şut çekebilsek,çok daha iyi olacağız.

Night_Mare17
28.Eylül.2011, 18:32
Belki 3 puan olmadı ama 1 puanda iyidir . Hala lideriz :)

Addolorato
28.Eylül.2011, 18:33
Trabzon çok iyi oynamadan 4 puan aldı bence gayet süper bir durum. CSKA'yı burda yenip Rusya'da bir beraberlik kopartırsa gruptan çıkar bence.

SAİT71
28.Eylül.2011, 19:13
CSKA dün Inter karşısında çok iyi oynadı. CSKA'nın etkili adamları var. Şuanda Trabzonspor'un CSKA'yı yenebileceğini sanmıyorum ama yinede futbol bu...

Bu 1 puan iyi oldu, inşallah dışarıdada 1 puan alıp Lille'i devre dışı bırakır TS...

murat taşlı
28.Eylül.2011, 19:13
Lille'li oyuncuyu savcı görmedimi acaba:)

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Eylül.2011, 19:34
Lille takimi eskilerin deyimiyle makine gibi isliyor. Trabzonsporun aldigi 1 puan altin degerinde, rakip kapaniyor gibi gorunse de daha etkiliydi. 3 puani alip gidecek diye dusunmustum penaltiya kadar. Sonrasinda da yine galibiyeti dusunen Lille di.

Artik hersey TS nin elinde, Cska maclarini kazasiz atlatirsa son 2 maca kalmadan belki de turlar. Dunki maca baktim, CSKA seyircisiyle camiasiyla kupaya uzak duruyor gibi. Iyi organize olabilirse TS en az 4 puan cikarabilir. Umudumuz o yonde.

Bordo61Mavi
28.Eylül.2011, 19:45
Penalti pozisyonunda adam eliyle kesti ama sari bile yemedi.
Ofsayt taktigi uyguladilar bi frikikte ama topa vuran Giray ofsayt degil ! ( 10 kere izledim)
Ceche yapilan mudahele adamin ayagi gidiyordu, ayni sekilde Halile

Bu sene, Benfica, Bilbao ve Lille macinda cok kotu hakemlerle karsilastik.