Log in

View Full Version : Ömer Toprak Türk Milli Takımını Seçtiğini Açıkladı

fbdevil190737
26.Eylül.2011, 23:14
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/omer_toprak2.jpg

Bayer Leverkusen'in genç ve yetenekli defans oyuncusu Ömer Toprak, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini açıkladı.

Alman basınına açıklamalar yapan Toprak, "Çok uzun süre düşündüm ve benim için zor bir karar oldu. Yakın çevrem ve ailemle görüştükten sonra en doğru kararın Türkiye'yi seçmek olacağına karar verdim. Almanya'nın benim için önemi büyük. Ancak kalbimin sesini dinledim ve Türkiye'yi tercih ettim" dedi.

Oğuz Çetin yakın takipte izle

2009 yılnda karting yaparken kaza geçirip uzun bir süre sahalardan uzak kalan oyuncu, bu dönemde Türk Milli Takım yetkililerinin kendisiyle yakından ilgilendiklerini ve verdiği kararda bunun da büyük bir önemi olduğunu belirtti.

Ömer Toprak kimdir?

Toprak, futbola TSB Ravensburg'un altyapısında başladı.2005'te Freiburg'a geçerek uzun süreli Freiburg kariyerine başladı. 2 yıllık altyapı kariyerinden sonra 2007'de profesyonel sözleşme imzaladı. Freiburg'da 68 maça çıkan oyuncu 4 de gol attı. 2011-12 sezonunda se Bundesliga ikincisi Bayer Leverkusen, 3 milyon euroluk bedelle genç oyuncuyu renklerine bağladı. Kendisi halen Leverkusen forması giymekte.

Kaynak:Sporx

Addolorato
26.Eylül.2011, 23:19
İşte bu süper oldu. En yakın zamanda kadroya almamız lazım.

Facx
26.Eylül.2011, 23:20
eğer haberse gerçekten müthiş bi gelişme uzun süre sonra ilk defa adam gibi bi stoperimiz olcak

fbdevil190737
26.Eylül.2011, 23:20
Çok çok iyi bir haber oldu bu .FM efsanesi komple bir stoper olan Ömer gerçekten Milli takımımızın stoper sorununa ilaç olacaktır . Top kullanma , hız , hava hakimiyeti , savunma özellikleri üst seviye olan ve en önemlisi genç bir stoper . Serdar Kesimal ya da iyileştiğinde formda bir Ersan Gülüm ile müthiş ikili olup Servet gibi adamlardan kurtulmamızı sağlayacaklardır . Helal olsun sana Ömer !

EndoplazmiK RetikuluM
26.Eylül.2011, 23:21
Harika oldu gerçekten.

E.Cartman
26.Eylül.2011, 23:30
No more Gökhan & Servet. Müthiş haber.

Ralph
26.Eylül.2011, 23:31
Bu çocuğu hiç gerçekte izlemedim. Merak ediyorum.

kalemci
26.Eylül.2011, 23:32
Serdar Aziz, Serdar Kesimal, Eren Güngör, Ersan Gülüm ve Ömer Toprak çok iyi oldu cidden.

IcedEarth
26.Eylül.2011, 23:47
Helal olsun Ömer Toprak'a.. İşte bu adam benim için Türk'tür, yurtdışında da desteklerim, takip de ederim, severim..

SAİT71
26.Eylül.2011, 23:49
Helal olsun Türkoğlu Türk...

Trabzonspor
26.Eylül.2011, 23:50
Ben Leverkusen maçlarıı kısa süreli izledim ancak uyumsuzluktan mı başka birşeyden mi bilmem ama biraz aksamalar yaşıyordu.Ama bu milli takım için iyi oldu.Yavaş yavaş çok sağlam bir takım oluyoruz.Nuri,Mehmet,Burak,Arda,Serdar,Ömer,Tolga, Onur,Selçuk,GG,Cenk G.,Cenk Tosun,Ersan,Töre ....diye gider.İyi oldu iyi.

RasAnt
27.Eylül.2011, 00:42
Gerçekte izlemedim ancak bundesliga gibi çok ülkeli bir ligde sivrilip ülkenin en iyi takımlarından birine transfer olmak çok büyük bir yeteneğin göstergesi

Nuri,Hamit,Mehmet,İlkay,Ömer bunlar gerçekten milli takımımız için büyük kazanç

Türk futbolunun en büyük eksiği olan stoper sorunuda yeni nesille aşılacak gibi duruyor.

Serdar Kesimal,Serdar Aziz,Eren Güngör,Ersan Gülüm(sakatlıktan sonra son şansının olduğunu düşünüyorum),Ömer Toprak.

Ersan toparlanamasa bile 4 tane kaliteli,genç,alternatifli bir DC oluşumu mevcut

BleedingMoon
27.Eylül.2011, 00:47
adamsın ömer.

anil luque
27.Eylül.2011, 00:58
Helal sana Ömer

Facx
27.Eylül.2011, 01:44

ilkay almanyayı seçti gerçi toni kroos götze ve özilin arasında oynayabilceğini sanmıyorum

eXcitinG
27.Eylül.2011, 02:03
GeLecek yıLLar miLLi takımımızın stoper anLamında en sıkıntısız yıLLarı oLacakmış gibi duruyor. SeneLerdir saç baş yoLarak izLediğimiz Servet ve Gökhan dan sonra Ömer Toprak, Serdar Aziz, Serdar KesimaL, Ersan Adem GüLüm, hatta Egemen i de buna katmaLıyız bence muhteşem bir savunma hattı bizi bekLiyor. Daha Eren Güngör gibi gençLerde kafamızda düşünebiLeceğimiz adamLar.

Emurafu
27.Eylül.2011, 02:18
Arkadaşlar yüzdeyüz kadroya alınacaktır merak etmeyin. Ömer kesin Hiddinkle falan görüşmüştür. Gelgitlerde olmuştur.. Sonuç olarak bizden forma garantiside almıştır. Kesimal zaten sakat bence ilk maçda oynayacaktır.

Trabzonspor
27.Eylül.2011, 02:26
Şu takım birde sağlam sol bek bulsa süper olacak.İsmail aday ama hala çok üst seviye değil.

El Barto
27.Eylül.2011, 12:15
Almazlar ki takıma. Yazık olur çocuğa. (::)

Bordo61Mavi
27.Eylül.2011, 16:54
Milli takim futbol oynamadiktan sonra neye yarar ?

KanaKe
27.Eylül.2011, 16:55
yasadigi kazadan sonra kayboldu kendisi... alman milli takimi büyük ihtimalle teklif götürmekten vazgecti...

fbdevil190737
27.Eylül.2011, 18:35
Hayırlı olsun Ömer için , haber TFF tarafından'da doğrulandı .

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=13478

okumus
27.Eylül.2011, 19:03
Gerçekte izlemedim ancak bundesliga gibi çok ülkeli bir ligde sivrilip ülkenin en iyi takımlarından birine transfer olmak çok büyük bir yeteneğin göstergesi

Türk futbolunun en büyük eksiği olan stoper sorunuda yeni nesille aşılacak gibi duruyor.

Serdar Kesimal,Serdar Aziz,Eren Güngör,Ersan Gülüm(sakatlıktan sonra son şansının olduğunu düşünüyorum),Ömer Toprak.

Ersan toparlanamasa bile 4 tane kaliteli,genç,alternatifli bir DC oluşumu mevcut

Defans sorunu çözülecek gibi ama bu seferde forvet sıkıntısı olacak gibi :(

byariff
27.Eylül.2011, 19:14
Defans"da problem yok dusuncesindeyim ilerisi icin ama hala hakan sukurden sonra adam akilli forvet gelmedi.

Flawless Victory
27.Eylül.2011, 19:34
Ben Türkiye'den her zaman için kaliteli forvet çıkabileceği düşüncesindeyim. Çocukken bile top oynarken herkes forvet oynardı. Savunmamız sağlamlaşırsa forvet sorunu olmaz. Bir gün iyi bir forvet çıkar yine.

Heroon
27.Eylül.2011, 22:08
yasadigi kazadan sonra kayboldu kendisi... alman milli takimi büyük ihtimalle teklif götürmekten vazgecti...
sakatlıktan sonra ülkenin en büyük takımlarından birine transfer oldu ama bu kendisinin hala daha kaliteli bir stoper olabileceğini gösterir bence yasıda genç zaten kayboldu demek için erken

europeanconquer
27.Eylül.2011, 23:25
Forvet çıkacağından benimde şüphem yok ama şu 1-2 sene içinde sıkıntı çekeceğiz kesinlikle.Forvetlere örnek vermek gerekirse;

Muhammed Demir
Şahin Aygüneş
Cem Sultan
Berk Elitez

gibi geleceği parlak genç oyuncular var :)

Zekirdek
27.Eylül.2011, 23:32
Forvet çıkacağından benimde şüphem yok ama şu 1-2 sene içinde sıkıntı çekeceğiz kesinlikle.Forvetlere örnek vermek gerekirse;

Muhammed Demir
Şahin Aygüneş
Cem Sultan
Berk Elitez

gibi geleceği parlak genç oyuncular var :)

Muhammed Demir hariç diğerlerinden pek bir umudum yok.

ShevAnil
28.Eylül.2011, 03:55
Leverkusen maçlarında izlediğim kadarıyla, çok pozisyon hatası yapıyor. Bu da bi stoper için büyük derecede - özellik. Hayırlısı olsun.

Night_Mare17
28.Eylül.2011, 18:43
Muhammed Demir hariç diğerlerinden pek bir umudum yok.

Benimde öyle. Muhammed'den çok umudum var. Şahin balon ondan bir şey olacağını sanmıyorum. Berk veya Cem'den biri de orta düzey forvet olur.