Log in

View Full Version : [5. Hafta] Gaziantepspor - Beşiktaş

di canio
29.Eylül.2011, 20:09
http://img834.imageshack.us/img834/1299/adszath.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/adszath.jpg/)

attirson
29.Eylül.2011, 21:55
G.Antepspor'a bir tekmede Beşiktaş atar bu sene bu durumdan kolay kurtulamaz G.Antep küme düşme ihtimali dahi var bence.

okumus
29.Eylül.2011, 22:25
Abdullah menejer oldu farklı bir Antep olabilir bence beraberlik olur :)

byariff
29.Eylül.2011, 22:28
Yeni hoca,Oyuncular daha bir motive olucaktir bence En kotu beraberlik diyorum antep yenilmez

footballer33
30.Eylül.2011, 22:32
Hocaları değiştiği için G.Antep futbolcularının eksta motiveyle çıkacaklarını düşünüyorum bu maça. Avrupa yorgunluğunu ve moral bozukluğunu da düşünerek berabere kalabiliriz gibi geliyor.

ReaList
01.Ekim.2011, 02:14
Antep yenilirse dönüşü olmayan çukura yuvarlanır son şansları

anil luque
01.Ekim.2011, 16:35
Hoca değişikliği motivasyon cart curt hikaye , Antep'i böyle bulmuşken yenmeliyiz. Stoke karşısındaki oyunu sergilersek zaten sonuç kendiliğinden gelir.

footballer33
02.Ekim.2011, 17:43
Var mı burdan G.Antep'e, maça gelen? :)

Deus Dominus
02.Ekim.2011, 18:02
Teknik direktör değiştiren takım sıradaki ilk maçını iç sahada oynuyorsa galip gelir, dış sahada oynuyorsa 1 puan alır diye bir varsayımda bulunayım :D Bakalım tutacak mı...yoksa teorileşmeden çürüyecek mi :p

Matteo Ferrari
03.Ekim.2011, 00:57
Beşiktaş'ın olası puan kaybının sorumlusu TFF'dir ve bu maçı ertelemedir.
kadromuzda bulunan Holosko, Ekrem Dağ ve Quaresma ülkelerinin milli takımlarına gitmek için Gaziantep'den ayrılmışlar.

europeanconquer
03.Ekim.2011, 01:18
TFF ? Oyuncuların ülkelerinin federasyonları çağırmış.Aksi takdirde UEFA ceza verebilirmiş.

GeNç KaRTaL
03.Ekim.2011, 08:18
Olacak iş mi yahu? Her gün yeni bir TFF saçmalığı.:icon_smile:

ReaList
03.Ekim.2011, 10:52
Kusura bakmayın TFF'nin hatası yüzünden Fenerbahçe 2 günde 1 maç yaparken kimse ertelensin demiyordu ; hatta sadece 1 önemli (milli oyuncu) değil
Gökhan,Serdar,Emre,Mehmet Topuz.Selçuk gibi kadronun yarısı yokken.

Ortada bir hata olmuş ama maçı ertelerseniz Fenerbahçe'ye haksızlık yapmış olursunuz.
Gerçi ne haksızlıklar dönüyor bu da bişey mi derseniz
haklısınız

kalemci
03.Ekim.2011, 11:28
Dostum Fener 2 günde 1 maç yaparken Beşiktaş'ta haftada 1 maç yapmıyordu :) Sizin gibi Beşiktaş'ta 4 günde 1 maç ayrı eten Avrupa Kupası maçları.Siz lig başladığından beri 5 maça Beşiktaş gün itibariyle 7.maçına çıkacak.

Ralph
03.Ekim.2011, 12:09
Dostum Fener 2 günde 1 maç yaparken Beşiktaş'ta haftada 1 maç yapmıyordu :) Sizin gibi Beşiktaş'ta 4 günde 1 maç ayrı eten Avrupa Kupası maçları.Siz lig başladığından beri 5 maça Beşiktaş gün itibariyle 7.maçına çıkacak.

E yani :) Tek koşturan çabalayan yorulan Fenerbahçe değildi. Süper Lig'de ki 18 takımda bu trafiğin içindeydi. Kimseye özel muamele yapılmadı. Bu çok ayrı bir olay. İşimiz var bu Federasyonla.

eXcitinG
03.Ekim.2011, 14:02
Bravo TFF. Aferin..

meddah
03.Ekim.2011, 14:30
Milli maçların programı aylar öncesinden, ligin programı da bir hafta öncesinden belli, 5 gün kuralı da yeni değil; Beşiktaş yönetimi buna itiraz etmek veya erteleme istemek için bu kadar beklememeliydi.

meddah
03.Ekim.2011, 14:49
TFF'ye dönecek olursak: İlk açıkladıkları ziplenmiş lig programına göre 12. ve 15. hafta maçları hafta içinde oynanacaktı. Lakin 12. haftanın oynanacağı 23 kasım ve 15. haftanın oynanacağı 7 aralık dolaylarında Şampiyonlar Ligi'nin 5. ve 6. hafta maçları vardı. Bir televizyon programında çakışma gündeme getirilince düzeltme yapıldı; 12. ve 15. haftaların yerine 14. hafta maçları hafta içine alındı.

meddah
03.Ekim.2011, 14:54
Tabii, yeri gelmişken, bu güzel ortamda takvime henüz dahil olmamış Türkiye Kupası'nın ne ara ve nasıl oynanacağı da ayrı bir güzellik.

Ralph
03.Ekim.2011, 16:06
Tabii, yeri gelmişken, bu güzel ortamda takvime henüz dahil olmamış Türkiye Kupası'nın ne ara ve nasıl oynanacağı da ayrı bir güzellik.

Bu federasyon böyle giderse "amaaaan boşver tr kupası da bu sene oynanmayıversin canım" der.

Trabzonspor
03.Ekim.2011, 16:32
O bişeymi milli aradan sonra bizim Ankaragücü maçımız var hemen arkasında 18 Ekim'de de şampiyonlar ligi maçımız var.Federasyon bu yıl rezil etti işi.

Abdullah tercihi riskli olmuş bence,umarım başarılı olur ve biir Türk hoca daha ismini büyütür.

anil luque
03.Ekim.2011, 16:54
Bazı fenerbahçeli arkadaşlar bu herşeye tek taraflı bakma huylarından vazgeçemedikleri sürece bir arpa boyu yol katedemeyecekler. Açın gözlerinizi biraz çok zor birşey değil bu. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Bize yapıldı bize edildi biz mağduruz biz eziliyoruz. Şekil A'da da görüldüğü gibi herşey size denk gelmiyor. Ayrıca kalemci gayet güzel bir noktaya değinmiş. En son baktığımda 7 5'ten büyük bir rakamdı , yani bu Fenerbahçe'den daha fazla maç yaptığımız anlamına geliyor.

Neyse Biz bu şartlar altında da kazanmasını biliriz. Q7 olsa özellikle Stoke maçındaki iyi oyununun moraliyle bize çok faydalı olabilirdi ama O'nun yerine Pektemek oynar olmadı Veli oynar Mehmet oynar. Biz bugün yine ahlanıp vahlanmadan 3 puanımızı alırız.

Son olarak günden güne kendini rezil eden ve iki eliyle bir direği doğrultamayan MAA ve yönetimine selam olsun..

meddah
03.Ekim.2011, 16:59
Kulüplerin uyanık olması ve aleyhlerine işleyen değiştirilebilir durumları mümkün olduğunca erken tespit etmeye çalışması lazım; anlaşılan o ki Federasyon bu sezon onları beta-tester olarak kullanmaya devam edecek.

Beşiktaş örneğinde olduğu gibi, maç günü Portekiz'den gelen telefonla olaya uyanırsanız, yapacak bir şey kalmıyor.

Trabzonspor
03.Ekim.2011, 17:06
Kulüpler birliği federasyonun her yqptığına olumlu yaklaşırsa olacağı bu.1,2 kulüp karşı çıkınca birşey değişmiyor birlik olmak lazım ama tabi çoğu orralı bile değildir.

SAİT71
03.Ekim.2011, 18:20
Federasyonun Beşiktaş'ın maçını ertelemesi lazım bence. Ertelemezse yanlış yapar.

ShevAnil
03.Ekim.2011, 20:55
Bazı fenerbahçeli arkadaşlar bu herşeye tek taraflı bakma huylarından vazgeçemedikleri sürece bir arpa boyu yol katedemeyecekler.

Bakmamaları mümkün değil adaş. Ayrıca Gaziantep artık bi zahmet kazanmalı, durumları berbat.

kalemci
03.Ekim.2011, 21:49
Beşiktaş 1 kontrayla 2.yarı işi btirir.Antep 4 maça oranla 2 kat daha fazla yoruldu.Ayrıca takım içinde Danny'ye bi gruplaşma mı var ki ? El Yasa bile boştaki Danny'ye pas vermek yerine kaleciye döndü.

MeMo
03.Ekim.2011, 21:52
Bazı fenerbahçeli arkadaşlar bu herşeye tek taraflı bakma huylarından vazgeçemedikleri sürece bir arpa boyu yol katedemeyecekler. Açın gözlerinizi biraz çok zor birşey değil bu. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Bize yapıldı bize edildi biz mağduruz biz eziliyoruz. Şekil A'da da görüldüğü gibi herşey size denk gelmiyor. Ayrıca kalemci gayet güzel bir noktaya değinmiş. En son baktığımda 7 5'ten büyük bir rakamdı , yani bu Fenerbahçe'den daha fazla maç yaptığımız anlamına geliyor.

Neyse Biz bu şartlar altında da kazanmasını biliriz. Q7 olsa özellikle Stoke maçındaki iyi oyununun moraliyle bize çok faydalı olabilirdi ama O'nun yerine Pektemek oynar olmadı Veli oynar Mehmet oynar. Biz bugün yine ahlanıp vahlanmadan 3 puanımızı alırız.

Son olarak günden güne kendini rezil eden ve iki eliyle bir direği doğrultamayan MAA ve yönetimine selam olsun..

Anıl öyle diyorsun da atlanılan bir nokta var o da 11 günde 4 maç.Kimse 11 günde 4 maç oynamayacak.11 günde biri oynasın 4 maç özür dilerim ama 11 kilit rakam.Burada anlaşamıyoruz belli ki.

Deus Dominus
03.Ekim.2011, 21:54
Holosko ve Ekrem oynuyor? Nereden öğrendiniz Gaziantep'ten ayrıldıklarını?
İlk yarıdan pek birşey anlamadım, kim iyi oynuyor, kim kötü, kim daha istekli bilemedim :) Yalnız Gaziantepspor biraz daha derli toplu ama sert oynuyor, birebirde Beşiktaş'lı oyuncuları faulle durdurma yolunu seçiyorlar. İkinci yarıda sıkıntı olabilir, hem Serdar hem Orhan sarı kartla oynuyor ve aynı oyunu sürdürdüler ilk yarı boyunca. Beşiktaş'ında neden bu kadar hücumda etkisiz olduğunu anlayamıyorum. Taktiksel bazı problemler var gibi, yoksa bu kadar zengin bir hücum hattı bu kadar ağır ve sıradan oynamamalı. Simao'yu hep orta çizgi yakınlarında gördüm, Holosko'da sağ çizgide koştu durdu, genelde de topu kaybetti dribling halindeyken. Mustafa yalnız kalıyor, ikinci yarıda yine duran toplara bakar Beşiktaş'ın işi eğer taktiksel bir müdahalede bulunmazsa Carvalhal.

Ralph
03.Ekim.2011, 21:55
İnanılmaz vasat oynuyoruz. Bu maçtan 1 puan bile almak iyidir şu oyunla. Nerede Stoke City maçında ki Beşiktaş, nerede bugün ki Beşiktaş. Şu berbat oyunun bhanesi olamaz. Ne yani Sivok ve Quaresma yok diye mi böyle oynuyoruz. Hiç sanmıyorum. Quaresma bu tip maçlarda bireysel oynar ve takımı daha da kötü yapardı. Sivok ise defans oyuncusu. Yani demem o ki toparlanması lazım ikinci yarı Beşiktaş'ın. Yan toplardan vazgeçmeli, diklemesine oynamalı. Kimse gelip pas istemiyor. Mustafa Pektemek'i de çok verimsiz buldum. Geçen maç olduğu gibi.

kalemci
03.Ekim.2011, 22:00
Ben sana şöyle bir hesap yapayım.

Beşiktaşın maç takvimi : 10-15-19-22-25-29-03

Fenerin maç takvimi : 12-16-20-23-01

Cidden konuşmaya gerek yok yada birşeyleri yarıştırmaya gerek yok.11 günde 4 maç diyorsun Beşiktaş 10 günde 4 maç var zaten 15-19-22-25 hatta 14 günde 5 maç bile var.

Trabzonun'da aynı şekilde.Fikstürü en yoğun iki takım.Bunlar da bir de avrupa deplasmanı var.

sananes
03.Ekim.2011, 22:11
Ben sana şöyle bir hesap yapayım.

Beşiktaşın maç takvimi : 10-15-19-22-25-29-03

Fenerin maç takvimi : 12-16-20-23-01

Cidden konuşmaya gerek yok yada birşeyleri yarıştırmaya gerek yok.11 günde 4 maç diyorsun Beşiktaş 10 günde 4 maç var zaten 15-19-22-25 hatta 14 günde 5 maç bile var.

Trabzonun'da aynı şekilde.Fikstürü en yoğun iki takım.Bunlar da bir de avrupa deplasmanı var.

tamam da lig maçları bizim bahsettiğimiz 11'de 4 olan. Avrupada maç yaparken sıkışık fikstür zaten mecburiyettir.Biz lig tv'nin çarkı yürüsün diye 17-18 günde 4 maç yapabilecekken 11 günde 4 maç yapmak zorunda kaldık buna isyan ediyoruz ve haklıyız da.Avrupa kupalarına katılmayan diğer takımların fikstürlerini bir aç bak bakalım kaç günde oynamışlar o 4 maçı toplamda. Konuyu çarpıtmaya gerek yok.

Varonil
03.Ekim.2011, 22:16
Avrupa Kupalarında mücadele eden takım bir zahmet de fikstürden şikayet etmesin yani.

Fenerbahçe'nin ilk 4 hafta fikstürü hiçbir şekilde normal ve açıklanabilir birşey değil.Şayet genel bir yorum yapmak için erken,ilerleyen haftalarda bakalım diğer takımların da oynadığı lig fikstürü maçları aynı şekilde olacak mı.O zaman ona göre yorum yaparız.

sananes
03.Ekim.2011, 22:19
Ayrıca bugün yapılan da yanlıştır.Buna yanlış demekten kaçınmıyor bir çok fenerbahçeli ama sizler fenerbahçe aleyhine olan her şeyi kabul edilebilir görüyorsunuz.

Maça gelecek olursak zaman zaman gaziantepspor çok iyi geliyor ama benim tanıdığım rüştü bu maç gol yemeyeceğim diye bas bas bağırıyor resmen.

meddah
03.Ekim.2011, 22:20
Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi maçının olduğu güne lig maçı konmuş diyorum, millet hala "X günde Y maç" derdinde.

byariff
03.Ekim.2011, 22:21
Besiktas 10 kisi kart dogrumu evet dogru

MeMo
03.Ekim.2011, 22:22
Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi maçının olduğu güne lig maçı konmuş diyorum, millet hala "X günde Y maç" derdinde.

Tamam da bunu dile getirmek lazım bir şekilde.Bizim olayda rezalet ortaya çıktı.Bu da olayın başka bir yönü işte.

sananes
03.Ekim.2011, 22:22
Necip gereksiz bir kırmızı kart gördü bana kalırsa ama hata sadece onda değil gaziantepspor'lu oyuncu tek hareketiyle tüm bjk defansını arkasına alıverdi, genç necip ne yapsın çekti indirdi o da.

byariff
03.Ekim.2011, 22:40
Besiktas 9 kisi kart dogrumu bilmiyorum kararsiz kaldim

vego
03.Ekim.2011, 22:57
İsmail'in kartı doğru ama pozisyon ofsayt

http://bit.ly/of6uXS

kalemci
03.Ekim.2011, 22:58
Eğer ofsayt olmasaydı köküne kadar doğru kart :)

sananes
03.Ekim.2011, 23:00
Hakemin bu ofsaytı kaçırması çok büyük şanssızlık mı beceriksizlik mi bilemedim.Yeri doğru gözünün önünde ofsayt yani hayret vallahi.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Ekim.2011, 23:03
Teknik direktörünü değiştirmiş Gaziantepspor,Kendi evinde Gaziantepspor,yarım saat 10 kişi Beşiktaş,10 dk 9 kişi Beşiktaş,Sivok ve Quaresma'sı federasyon yüzünden oynamayan Beşiktaş,2.kırmızı kartında ofsayt olan Beşiktaş. 1 puan değil 10 puan aldık,net.

GeNç KaRTaL
03.Ekim.2011, 23:03
İlklerin olmaya devam ediyoruz.:icon_biggrin: 4 maçta sıfır puan alan Antep,ilk puanını bizim maçta kazandı.İlk yarı çok temposuz,ikinci yarıda tam tersi tempolu bir maç oldu.İlk yarıda kaleye bile gidemedik,hücum organizasyonu o kadar berbattı.İkinci yarıda biraz daha derli topluyduk,kaleye gitmeye başladık.Kırmızı kart kötü oldu.Necip iyi yaptı bence,2 kişi kaleye gideceklerdi eğer durdurmasa ve golü yeseydik zor çıkartırdık.2.kırmızı kart iyice belimizi büktü.Yalnız bu karttan önce net ofsayt var.Yardımcı hakemin bunu görememesi çok sıkıntı çekmemize neden oldu.Tamamen kapanmak zorunda kaldık.

Guti'nin bir an önce kendisini toparlaması lazım.Umarım hocanın kurallarına uyar ve tekrardan forma şansı bulmaya başlar.Onun eksikliğini çok hissediyoruz.Orta sahada Fernandes tek kalıyor ve onun ayağına bakıyoruz.Böyle olunca da pozisyon bulamıyoruz.Üstüne Quaresma ve Almeida'nın yokluğu,Antep'in hoca değişikliği ve kırmızı kartlar,her ne kadar Antep ilk puanını almış olsa da 1 puan fena değil diyebilirim.Ama eğer biz Beşiktaş'sak,bunun böyle olmaması gerekiyor.

Deus Dominus
03.Ekim.2011, 23:15
Benim görüşüm Fernandes çok geride oynuyor, daha ileride, ortasaha ile rakip ceza sahası arasında topla buluşmalı, ama o hep ön libero gibi geri gelip savunmadan topu ileri taşımaya çalışıyor. Bütün yük onun omzunda. Bunu daha çok Aurelio ve özellikle Necip yapmalı. Bu yüzden yaratıcı özelliklerini efektif kullanamıyor Fernandes. Guti'ye gerek yok, onun rolünü çok rahatlıkla yerine getirebilecek kapasite ve yeteneğe sahip.

anil luque
03.Ekim.2011, 23:34
Anıl öyle diyorsun da atlanılan bir nokta var o da 11 günde 4 maç.Kimse 11 günde 4 maç oynamayacak.11 günde biri oynasın 4 maç özür dilerim ama 11 kilit rakam.Burada anlaşamıyoruz belli ki.

Memo ben şikayet etmenize birşey demiyorum. Ortada haksız bir durum varsa elbette tepki koymak insanlık hali yani en doğal hak. Ama sadece Fenerbahçe bu duruma düşüyormuş gibi yorumlar yapılması benim sinirimi bozuyor. Neyse uzatmak yersiz.

Maça gelecek olursak ; Stoke maçını deniz feneriyle aratan bir oyun ve sonucunda puan kaybı. Aslında 1 puan Antep deplasmanından normal şartlarda kabul edilebilir bir sonuç ancak Antep'i bu kadar kötü durumda yakalamışken galip gelsek fena olmazdı. hakem hakkında çok fazla yorumda bulunmayacağım. Ama yan hakemin maça ne içip çıktığını çok merak ediyorum. 10 metre ilerisini göremeyecek kadar kafasını güzel yaptıysa biz de çekelim üç beş.

ForsakeN
03.Ekim.2011, 23:44
Gaziantepspor o kadar temposuz hücüm ediyor ki rakip 9 değil 6 kişi kalsa zor gol atarlar.

ShevAnil
03.Ekim.2011, 23:46
Gaziantepspor o kadar temposuz hücüm ediyor ki rakip 9 değil 6 kişi kalsa zor gol atarlar.

Hucum etmek istemiyor gibi bi halleri vardı, savunmaya koşuyorlar ama hucuma gelince sadece yürüyorlar. Bu Antep bu şekilde puan falan alamaz. Beşiktaş biraz hareketli oynasa rahat kazanabilridi.

Trabzonspor
04.Ekim.2011, 00:44

Rakip takıma karşı taraftarlar maç yapar ne olacak.

meddah
04.Ekim.2011, 01:35
Rakip takıma karşı taraftarlar maç yapar ne olacak.
Aslında biri bu paradoksa, biraz makara ama çok güzel bir çözüm bulmuş:

Aslında sevgili federasyonumuz icat ettiği play-off sisteminin yaratacağı tıkanıklığı aşmak için bize nostaljik bir sezon yaşatabilirdi. Malum, liglerin ilk birkaç sezonunda takımlar cumartesi-pazar üst üste iki maç oynamışlar. Bu sezon da örneğin FB ile GS giderdi Ankara'ya, Cumartesi biri G.Birliği diğeri A.Gücü ile, ertesi gün rakipleri değişerek oynar gelirdi. İki günde dört maç - seyirci futbola, yayıncı kuruluş paraya doyardı.

meddah
04.Ekim.2011, 01:41
Tamam da bunu dile getirmek lazım bir şekilde.Bizim olayda rezalet ortaya çıktı.Bu da olayın başka bir yönü işte.

Bu şekilde dile getirmeye benim diyecek bir lafım olmaz ki zaten.

eXcitinG
04.Ekim.2011, 11:32
Bravo TFF. Aferin..

+ Bravo hakem...

besiktas1903
04.Ekim.2011, 11:34
oyun yok, taktik yok ve organizasyon bir attack yok.. herkes kendi çapinda birseyler deniyor gibi. Schuster'in oynattigi oyunu özledim vallaha adam biraz inat olmasaydi ve bilmem takimla daha fazla falan ilgilenseydi, rakipleri analiz etseydi bu takim baya ilerlerdi.

europeanconquer
04.Ekim.2011, 11:37
Beşiktaş 21 Eylül'de Gaziantep maçını 3 Ekim'de oynamak için kendisi başvuru yapmış .Federasyon'a yüklenmek doğru olmaz.Beşiktaş kendi kendine yapmış.Maça gelirsek hakem hatalı mı hatalı ona diyecek bir söz yok.

Cengo
04.Ekim.2011, 12:58
İsmail'in kartı doğru ama pozisyon ofsayt

http://bit.ly/of6uXS

Yardımcı hakem yanlış yerde duruyor.

Hakem işi saniyelik iş, dolayısı ile göz her şeyi en ince ayrıntısına kadar görüyor ama net algılamıyor hızdan ötürü.
O görüntü sn'nin 10'da 1'inde bile beyin yazar onu ama algılamaz, hatırlattığında belki ortaya çıkabilir.

Dolayısı ile hızlı akan görüntüde doğru yerde durup resmi ikiye ayırması lazım. Son defans oyuncusu Aurelio'nun çizgisinde kalsaydı, top atıldığından topu gördüğü anda İsmail'in önündekileri silüet, hızlı akan bir resim olarak bile görse ofsayt olduğunu çözecekti. Yani resmi İsmail'in hizasından ikiye bölmüş olacaktı.

Yardımcı hakemlikte çabukluk ve algı mükemmel olmalı. Yardımcı hakem olmak orta hakemlikten daha zor, o yüzden önce yardımcı başlatırlar acemi iken hakemleri.

anil luque
04.Ekim.2011, 13:07
Beşiktaş 21 Eylül'de Gaziantep maçını 3 Ekim'de oynamak için kendisi başvuru yapmış .Federasyon'a yüklenmek doğru olmaz.Beşiktaş kendi kendine yapmış.

Ben anlamadım bu kısmı , ne demek istediğini ? 10 gün öncesinden başvurumuzu yapmışız işte doğru olan da bu değil mi zaten ? Herkes Beşiktaş ilgilenmedi etmedi diyor.

europeanconquer
04.Ekim.2011, 13:14
Ben anlamadım bu kısmı , ne demek istediğini ? 10 gün öncesinden başvurumuzu yapmışız işte doğru olan da bu değil mi zaten ? Herkes Beşiktaş ilgilenmedi etmedi diyor.

Beşiktaş dün veya ondan önceki gün maçı erteletmek için başvuru talebinde bulundu.21 Eylül'de olan başvuru geçen gün erteletmeye çalıştığı Gaziantepspor maçının 3 Ekim'de oynanmasını istediği ile ilgiliydi.

anil luque
04.Ekim.2011, 13:16
Beşiktaş dün veya ondan önceki gün maçı erteletmek için başvuru talebinde bulundu.21 Eylül'de olan başvuru geçen gün erteletmeye çalıştığı Gaziantepspor maçının 3 Ekim'de oynanmasını istediği ile ilgiliydi.

Arada pek bir fark yok gibi duruyor sanki ?

europeanconquer
04.Ekim.2011, 13:24
Arada pek bir fark yok gibi duruyor sanki ?

Hem maçın o gün oynanmasını isteyip sonra ertelenmesini istemiş onu demek istiyorum :) Federasyon ertelemelimiydi? Belki de ertelemeliydi orası ayrı.

anil luque
04.Ekim.2011, 14:05
Hem maçın o gün oynanmasını isteyip sonra ertelenmesini istemiş onu demek istiyorum :) Federasyon ertelemelimiydi? Belki de ertelemeliydi orası ayrı.

Anladım abicim , hemen hemen aynı şey. Önceden kulübümüzün planları doğrultusunda 3 ekim uygun görüldüyse , pek muhterem federasyonumuz lütfedip maçı ertelediğinde yine 3 ekim gündeme getirilirdi.

footballer33
04.Ekim.2011, 16:37
Çok kötü bir maçtı. Hem kırmızılar, hem son dakikalarda yediğimiz baskı sonucu yüreğimizin ağzımıza gelmesi, hem de çok berbat bir futbol. Kırmızılar için bir şey diyemem, fakat 2. kırmızı kart öncesi açık ofsaytı yan hakemin görememesi inanılır gibi değil. Üstelik gözünün önünde gelişen bir atakta. Söylenecek fazla bir şey yok, Rüştü'ye duacıyız.