PDA

View Full Version : [5. Hafta] Eskişehirspor - Trabzonspor

di canio
29.Eylül.2011, 20:09
http://img824.imageshack.us/img824/9566/1sl5eskiehirtrabzon.jpg

attirson
29.Eylül.2011, 21:52
Eskişehirspor'un puan yada puanlar alması yüksek ihtimal.Trabzonspor alısık degil bu kadar sık maç temposuna puan kaybı muhtemel.

byariff
29.Eylül.2011, 22:32
Trabzonspor Alir gecen senenin intikamini boylece kapatirlar :) 0-1 veya 1-2 trabzon galibiyeti bekliyorum.

Fearless Coward
29.Eylül.2011, 22:46
Burak atar Trabzon kazanır...Eskişehir'den geçen senenin intikamını alacaklardır...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2011, 23:08
İntikam olabileceğini düşünmüyorum bu maçta ben. Lille maçı yorgunu Trabzon,Es-Es'e deplasmanda yenilecektir bana göre. Ama berabere de bitebilir,belli olmaz :)

Chinatown
29.Eylül.2011, 23:17
valla yine Mustafa Yumlu ile falan çıkarsak işimiz zor. Bu haftadan sonra ara var sanırım. O yüzden son bir kulaç atmak ve as takımla çıkmak lazım. Burak - Adrian - Volkan bu maçta yine dinlenmiş olarak çıkacaklar. Zor maç ama kazanırsak harika olur.

Bordo61Mavi
30.Eylül.2011, 17:48
Intikam yanlis olur, Bulent Uygun suan yok ilerde bi takimin basinda olursa ondan intikam alinir.
Skibbe ofansif futbolu seven bir teknik adam, iyi defans yaparsak geride acik verecektir EsEs. Burak Yilmazdan yine gol bekliyoruz.

ReaList
01.Ekim.2011, 02:13
Defansın arkasını sağlam tutarsa Es-Es puan garanti
Çünkü rakibinin tek oyun anlayışı bu

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ekim.2011, 02:30
Skibbe nin ofans oynattigindan pek emin degilim. Tipik Alman futbolunu oynatiyor, defansi saglam tutup kontraya hizli cikmak derdinde. Trabzonun fikstur yorgunlugu devam ediyor. Enerjilerini idareli kullanirlarsa yine dinlenmis Burakin gol ya da golleriyle galip gelecektir.

Aşk-ı Şehir
02.Ekim.2011, 14:06
Bu maç ile ilgili hiçbir beklentim yok...(totem)

Bordo61Mavi
02.Ekim.2011, 17:30
Defansın arkasını sağlam tutarsa Es-Es puan garanti
Çünkü rakibinin tek oyun anlayışı bu

Bukadar belli etmeyin :D kime karsi mac yapsak onlari destekliyorsunuz. Trabzon herzaman rakip olsun :D

Bi ara zamanin olursa bizim oyun anlayisimizi daha detayli bi sekilde alalim, ben henuz Senol Gunesin bu sezon ne uygulamak istedigini cozemedim okadar 90 dakika mac izledim sen nasil cozdun merak ediyorum ?

sananes
02.Ekim.2011, 17:36
Normali değil mi zaten bu? Şampiyonluğa oynayan 3-4 takım var ve bunların maçlarında diğerleri rakipleri destekler. Bu da mı yasak :) Trabzonspor'un oyun anlayışı burak'ın harika defans arkası koşuları ve benzerleriyle gol bulmaktır geçen sezondan beri. Bunda da çok başarılı olunuyor.Bu sene sadece giden-gelenler, burak'ın bir kaç maç kaçırması gibi etkenlerden bunu çok yansıtamadılar o kadar.

Eskişehirspor dirençli bir takım kazanabilirler,kaybedebilirler de.Çok ortada bir maç.

Bordo61Mavi
02.Ekim.2011, 17:41
Malesef yanlisiniz suan sampiyonluga oynanmiyor. Playoffta sampiyon belli oluyor.

sananes
02.Ekim.2011, 17:54
Şu an oynanmıyor play-off'da oynanıyor mantığınızı anlamadım.Benim mantığıma göre şu an oynanan ile play-off birbirini takip eden bir sistemin ortak parçalarıdır ve ayrı ayrı düşünülemez şu aşamada. Diğer takımlar ne kadar az puanla gelseler play-off'a fenerbahçe'nin şansı o kadar çoğalır en basiti.

furdun
02.Ekim.2011, 17:58
Eskişehir alır trabzonda iş yok lig de oynuyamıyor.

Trabzonspor
02.Ekim.2011, 19:41
Umarım kazanırız,artok bir seri oluşturmalıyız.

Kimin kimden yana olduğunun bir önemi yok.Burası özgür bir memleket.

Addolorato
02.Ekim.2011, 19:48
Eskişehirspor geçen sene Trabzon'a karşı sert savunma yaparak puanı kurtarmıştı fakat Skibbe yönetiminde daha ofansif bir takımlar Burak Yılmaz Nadarevic - Diego ikilisine göre çok hızlı aralara sarkarsa Karabük maçı gibi olabilir.

Varonil
02.Ekim.2011, 19:52
Artık insanların fikirlerini belirtmesi de suç olmuş.Bugünleri de gördük bu forumda,vay be.

Maça gelince,Trabzonspor her ne kadar yeni kurulan bir takım olsa da geçen seneki maç futbolcuları motive edecektir.Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.

eng1n
02.Ekim.2011, 19:55
Malesef yanlisiniz suan sampiyonluga oynanmiyor. Playoffta sampiyon belli oluyor.

Playoffa da direk Trabzon - Fenerbahçe - Beşiktaş - Galatasaray ligde ki konumlarına bakılmaksızın dahil oluyor dimi ?

Rakip takımın kaybetmesini istemek kadar doğal bir şey yok yani biz istiyoruz ki Trabzon playoff'un dışında kalsın sizde tahminimce Fenerbahçe için aynısını istiyorsunuz. Herkesin fikrine saygım vardır ama ciddi anlamda saçmalamışsınız

Bordo61Mavi
02.Ekim.2011, 20:04
Playoffa da direk Trabzon - Fenerbahçe - Beşiktaş - Galatasaray ligde ki konumlarına bakılmaksızın dahil oluyor dimi ?

Rakip takımın kaybetmesini istemek kadar doğal bir şey yok yani biz istiyoruz ki Trabzon playoff'un dışında kalsın sizde tahminimce Fenerbahçe için aynısını istiyorsunuz. Herkesin fikrine saygım vardır ama ciddi anlamda saçmalamışsınız

Avatirina bakiyorumda :)

Yazmicam bile

Trabzonun kadrosu tam istedigim gibi

sui generis
02.Ekim.2011, 20:05
şimdi ben gs, bjk ve ts'nin rakiplerini de mi destekleyemiyorum. 3 büyük, 4 büyük kavramı neden var zaten ? elbette; her zaman karşı tarafı destekleyeceğim.

Eskişehir, Trabzondan puan alabilecek bir takım. inşallah bunu başarır..

Trabzonspor
02.Ekim.2011, 20:09
Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Adrian, Halil, Volkan, Burak

Mustafa haricinde iyi bir 11 olmuş.

Trabzonspor
02.Ekim.2011, 20:11
şimdi ben gs, bjk ve ts'nin rakiplerini de mi destekleyemiyorum. 3 büyük, 4 büyük kavramı neden var zaten ? elbette; her zaman karşı tarafı destekleyeceğim.

Eskişehir, Trabzondan puan alabilecek bir takım. inşallah bunu başarır..

Bunu yapın canım kimse karışmaz.Geçen yıl millet Ts şampiyon olsun dendiğinde 17'ye 1'iz diyordunuz öyle olmadığını bile bile.

Chinatown
02.Ekim.2011, 20:56
her maç az taraftarlı, çok destekçili takımlarla oynuyoruz. 17'e karşı tek türküsü aklıma geliyor hep, kime yazılmış kime söylenir bilinmez.

takım fena yorgun. pek birşey üretemedik. bir gol bulsak açılırlar belki ama bu kadar katı defans yaparlarken gol bulmamız çok kolay değil.

ha bir de skor tahminlerinizin arkasında birşey aranmasına bozuluyorsanız COLMAN20 arkadaşın yorumunun da arkasında pek birşey aramayın. o da fikrini yazmış oraya deyin, geçin.

sananes
02.Ekim.2011, 20:58
Bazı insanlar ne içtilerse aynından içmek istiyorum zaman zaman :)

O kadar çok maç var ki ilk yarısını izleyemedim eskişehirspor'un maçının. İkinci yarısının tamamını izlemeyi düşünüyorum eğer zevkli başlarsa yarı.

MeMo
02.Ekim.2011, 21:07
Arada bizim maçların konusuna uğrayın.Karşılaştırın ondan sonra yazın.Sadece Fenerbahçeli taraftarlar nere diğer taraftarların toplamı nere dimi ? Diyeceğim şu olmayan şeylerden gerginlik çıkarmaya gerek yok.

sananes
02.Ekim.2011, 21:11
Eskişehirspor çok güzel geldi Serdar'ın kafa vuruşu direği yalayıp dışarı gitti resmen.

eng1n
02.Ekim.2011, 21:16
Gol, Burak Yılmaz 1-0

Edit : Burak 2 yaptı

sananes
02.Ekim.2011, 21:16
Allahın sevgili kulu yemin ediyorum bu Burak :D

0-1 oldu.

sananes
02.Ekim.2011, 21:17
Of bu sefer harika attı işte Burak Yılmaz 0-2

furkan58
02.Ekim.2011, 21:18
trabzonun 7 golunun 7 sınıde burak atmış ..

europeanconquer
02.Ekim.2011, 21:37
Burak bildiğin coştu.Helal olsun ama zamanında kazma demiştim adama.(Tabi gol kaçırması yüzünden değil tipinde bir kazmalık var :n:)

Chinatown
02.Ekim.2011, 22:00
zor bir deplasmanda yorgun halde güzel bir galibiyet aldık. pek iyi oynamadık ama kazanmayı başardık. Burak bu sene sınıf atladı resmen. adam 4. maçta 7. golünü attı. ama bugün attığı 2. gol Halil'in eseriydi. Şu Henrique'nin 2 ay olmayacak olması dışında pek problem yok gibi gözüküyor. Bir kaç maç daha arka arkaya kazanabilirsek çok iyi gelecek.

Fearless Coward
02.Ekim.2011, 22:03
Burak gol kralı bu sene belli etti kendini...

nekop
02.Ekim.2011, 22:04
Burak varken gol sıkıntısı çekmeyeceğimiz belli oldu. :) Ben geçen sene maksimununa ulaşmıştır bu sezon yine aynı formunu sürdürür diye ümit ederken o her maç biraz daha üstüne koymaya devam ediyor.

Deus Dominus
02.Ekim.2011, 22:15
Burak nirvanaya ulaştı, erdi birşeyler oldu. Olağanüstü performans sergiliyor bu sezon. Şampiyonlar Ligi'ndeki cezası bitti mi bilmiyorum, galiba CSKA maçında da olmayacak ama o döndüğünde grup maçlarında da damgasını vuracak gibi geliyor bana. İnşallah önümüzdeki milli maçlarda da formunu sürdürür.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ekim.2011, 22:35
Skibbe nin ofans oynattigindan pek emin degilim. Tipik Alman futbolunu oynatiyor, defansi saglam tutup kontraya hizli cikmak derdinde. Trabzonun fikstur yorgunlugu devam ediyor. Enerjilerini idareli kullanirlarsa yine dinlenmis Burakin gol ya da golleriyle galip gelecektir.

Guzel tahmin, tebrikler :k: :zuhaha

Night_Mare17
02.Ekim.2011, 22:41
Burak'a kötü diyenin aklını öperim ben :D

fm26mer
02.Ekim.2011, 22:50
Skibbe Kris Boyd dururken Serdar Özbayraktar denen kazmanın önde gidenini oynatıyor. Adam tam kazma yahu.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Ekim.2011, 23:30
Burak avrupa yolcusu sene sonu. Net.

ReaList
03.Ekim.2011, 00:31
Tebrikler Trabzonspor
Anadolu takımlarının defansları böyle oldukça Burak daha çok gol atar
Neydi o öyle 2.gol ? Nadarevic neredeyse 4 kişinin arasına çalıma girdi pes (:
Skibbe'ye de helal olsun Zamanında bizim Lorant egosunu tatmin etmek için Ortegayı yedek bırakırdı adam kaçtı gitti Boyd'un da sonu öyle görünüyor
Sanki ligimizde Messiler Ronaldolar varda beyfendi 2-3 kilosu yüzünden gol kralını oynatmıyor, büyük maçlarda oynamadıktan sonra ne anlamı var daha oynatmanın

Trabzonspor
03.Ekim.2011, 01:04
Kazanmamız güzel oldu.Yorgunduk büyük sorun haline gelmeye başladı.Takımda kadro derinliği var dedik ama kadroda kalite yoksa derinlik fayda etmez.O nedenle hep aynı isimlerle oynamak zorunda kalıyoruz buda sıkıntı yaratıyor.

Ne kadar sevmesemde Burak devam ediyor yoluna.Tebrik etmek lazım.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2011, 03:11
Gecen haftada dedim yine diyorum. Burakta olmasa ac kalacaz

Trabzonspor
03.Ekim.2011, 03:37
Yok yahu abartmayalım bu kadar tamam Burak fprmda ama biri gider biri gelir.Her zaman gol atacak adam bulunur.

Bordo61Mavi
03.Ekim.2011, 05:27
Tabi bulunur sonra kacar :D Teofilo

footballer33
04.Ekim.2011, 16:48
Yok yahu abartmayalım bu kadar tamam Burak fprmda ama biri gider biri gelir.Her zaman gol atacak adam bulunur.
Burak'ın bu sezon oynadığı 4 lig maçı var, attığı gol sayısı ise 7. Trabzonspor kaç gol atmış, 7. Burak'ın oynamadığı tek maç var, hangisi? İBB. O maç kaç kaç bitmiş? TS:0-İBB:1. :) Rakamlar her şeyi açıklamıyor mu sizce de? :icon_wink: