Log in

View Full Version : [5. Hafta] Fenerbahçe - İstanbul BB

di canio
29.Eylül.2011, 20:09
http://img854.imageshack.us/img854/8762/1sl5fenerbaheibb.jpg

Ralph
29.Eylül.2011, 21:51
İBB sıradan geçiriyor büyükleri. Merakla bekliyorum bu maçı :)

okumus
29.Eylül.2011, 22:26
İBB sıradan geçiriyor büyükleri. Merakla bekliyorum bu maçı :)

Haftanın maçı

Varonil
29.Eylül.2011, 22:49
Biletlerimizi aldık,heyecanla bekliyoruz Cumartesi gününü. :)

Uzun yıllardır maçlara giden ben,sanki ilk kez maça gidiyormuş gibi bir heyecan taşıyorum.Cumartesi akşamı Kadıköy'de inanılmaz güzellikte bir atmosfer olacak.Maça gelecek olanlar çubuklu forma giymeye özen gösterirlerse çok güzel olur.

Rakibimiz bu sezon lige çok iyi başladı.Doka,Visca ve Webo takıma çabuk uyum sağladılar ve çok etkili oluyorlar.Bol pozisyonlu,oldukça keyifli bir maç olacağını düşünüyorum.

Emre ve Gökhan Gönül hafta içinden itibaren takımla çalışmaya başladılar ancak Aykut Kocaman milli maç arasının da olması sebebiyle bu oyuncuları dinlendirecektir.

Bu maç için beklediğim ilk 11;

Volkan

Orhan-Bilica-Yobo-Ziegler

Cristian-Mehmet Topuz

Dia-Alex-Caner

Semih

Bu maçı tribünler kazandıracaktır Fenerbahçe'ye.3-0 gibi net bir skor bekliyorum.(Alex x2,Semih)

Stan13
29.Eylül.2011, 22:57
Fenerbahçe çok rahat kazanacak bu maçı. İBB'nin atak yapacağını bile sanmıyorum. 3-0 veya 4-0 Fenerbahçe alacak. Bütün golleri de Alex atar herhalde.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Eylül.2011, 23:06
Belediye'den sürpriz bekliyorum. Webo'nun golüyle ya da golleriyle puan ya da puanlar alabilirler bence :) Büyüklerin Belalısı Belediye :)

TR.CaPTaiN
30.Eylül.2011, 15:54
Sahadaki futboldan ziyade tribünleri izlemek için sabırsızlanıyorum.

futureless
30.Eylül.2011, 17:40
Zar zor ayarladığım biletle orda olacağım :) Bu kadar ilgi olacağı belliydi.

Taraftarın gecesi olur diye düşünüyorum.Sevgililer buluşacak :)

2-0 2-1 gibi skorlarla alırız diye düşünüyorum.

byariff
30.Eylül.2011, 17:49
Ibb buyuk takimlara cukur kazmaya devam etcektir diye dusunuyorum. ibb kazanir veya en kotu beraberlik alir dusuncesindeyim.

Nedvedmania
30.Eylül.2011, 18:01
Maç olimpiyatta olsaydı belki İBB alırdı ama maç kadıköyde olduğu için ve taraftarın ilk maçı olduğu için Fener alır düşüncesiyim.

Facx
30.Eylül.2011, 21:53
belediyeden süpriz bekliyorumdan ziyada belediyeden olağan bi galibiyet bekliyorum :D

Fearless Coward
30.Eylül.2011, 21:57
Sürpriz olmazki İ.B.B'nin yenmesi :D benim banko maçım budur basın neyiniz varsa 8.00 oran hiçte fena değil taraftar baskısı falan olmaz tam tersi adamlar evlerinde gibi hisseder kendilerini :D nasıl olsa alışıklar Webo reyiz atar İ.B.B 1-0 alır diyorum...

futureless
30.Eylül.2011, 22:34
Yapma Kaan taraftar baskısı nasıl olmaz :D Evet ters bi takım İBB , hepimiz bu hususta hemfikiriz ancak ilk normal seyircili maç bu , taraftar kendini ; tepkisini ortaya koyacak.Yani baskı olur diye düşünüyorum.He bu İBB ' yi nasıl etkiler o farklı bi konu etkilenmezler desen bi nebze anlarım çünkü alışkınlar zaten malum seyircisiyle oynayan bir takım değil Boz Baykuşkar dışında.Abdullah Avcı da takımını böyle maçlara iyi konsantre ediyor tabi o da var.Ancak baskı kesinlikle olacaktır.Fenerbahçeli futbolcular bu baskıyı arkasına alıp itici güç olarak kullanırsa İBB'nin yapacağı birşey olmaz diye düşünüyorum.Zira Manisa maçında da puan kaybının sebebi bizim kötü oynamamızdı rakibin direnci değil.Kayseri maçında da iyi değildik.Üç maç üst üste rezil futbol oynamaz ve iki maç üst üste sahamızda puan kaybetmeyiz düşüncesinden yola çıkarak , kazanırız diyorum.

Fearless Coward
30.Eylül.2011, 22:45
Yok hacı olmaz baskı falan görürüz maçta :D

Night_Mare17
30.Eylül.2011, 22:50
Fenerbahçe rahat alıcak görürsünüz :D

futureless
30.Eylül.2011, 22:55
Yok hacı olmaz baskı falan görürüz maçta :D

Tek başıma yaparım o baskıyı sana inat stadda Kaan :D neyse silinicek konu dışına çıkmaktan :D

ShevAnil
30.Eylül.2011, 23:09
Fenerbahçe etkili ayaklarıyla kazanmaya yakın olan taraf.

Deus Dominus
30.Eylül.2011, 23:27
Bu maç hakkında tahmin edebileceğim tek şey berabere bitmeyeceği yönünde olur herhalde :) Bildiğim kadarıyla aralarında 8 maç oynandı, 4'ünü Fenerbahçe, 3'ünü İ.B.B. kazandı 1'i beraberlikle sonuçlandı. 1-2 çifte şans ;)

jesmatador
30.Eylül.2011, 23:32
Bence bütün goller ofsayt olucak veya penaltı olmayan bir penaltı golüyle.

Fearless Coward
30.Eylül.2011, 23:41
1-2 ÇŞ ve 0-1 ÇŞ seçenekleri yok iddaa da :D 0-2 var oda 2.8 oran :D ben 8.0'lık oranı daha banko görüyorum :D

Redrum
30.Eylül.2011, 23:50
Fener tereddütsüz alacaktır bu maçı, şüphelerin aksine.

sui generis
01.Ekim.2011, 00:30
ibb nin bize birşey yapabileceğini hiç sanmıyorum. 3-0 ya da 3-1 biter :)

Varonil
01.Ekim.2011, 01:36
Çaktırmayın Webo'ya teşvik primi verdik.

Taraftar baskısı olmaz yorumlarına da sesli güldüm bu arada :D

goosfraba
01.Ekim.2011, 01:43
Çaktırmayın Webo'ya teşvik primi verdik.

Taraftar baskısı olmaz yorumlarına da sesli güldüm bu arada :D

şşşş mert, savcı ''bilyoner'' olayı gibi bunu da ciddiye alabilir, aman diyim :)

muhtemelen kazanırız. taraftar da tam anlamıyla dönecek bu maçta. iyi bir atmosfer olacak. güçler birleşirse fark bile olabilir.

furkan58
01.Ekim.2011, 01:50
Selam webo ben yobo abin seni bizim takıma aldırcam ona göre oyna ;)

Şaka bir yana zor maç olucak kazanırız umarım :D

Night_Mare17
01.Ekim.2011, 01:55
Neyiniz varsa satın bu maçı Fener'e oynayın :D

sananes
01.Ekim.2011, 03:36
İddaa çok düşük oran vermiş değmez fenere basmaya Everton-Liverpool maçına liverpool'a oynayın daha iyi. Ayrıca klasik fenerbahçe maçı olur, çıkarız çok iyi oynamayız kazanırız evlere dağılırız:)

TR.CaPTaiN
01.Ekim.2011, 19:21
İlk 11'imiz

http://www.footballuser.com/formations/2011/10/239548_Fenerbahce_SK.jpg

eng1n
01.Ekim.2011, 19:21
volkan

orhan yobo bekir ziegler

gökhan cristian m.topuz stoch

alex

semih

Orta saha iyi olmuş stoch'un oynaması güzel özellikle orta sahadan top çıkaramıyorduk Mehmet'in orta sahanın ortasına geçmesiyle bu sorun çözülür umarım keşke Gökhan bekde kalsaydı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ekim.2011, 19:24
5 yabanci var, gidisata gore kontenjani zorlamadan kenardan henri ya da dia yi alabilir Kocaman. Alternatifli iyi bir kadronun avantajini kullanmis.

sananes
01.Ekim.2011, 19:38
Semih bu şansı da boşa harcamaz umarım.

ForsakeN
01.Ekim.2011, 19:42
Yalnız Bekir tercihi hariç Aykut Kocaman döktürmüş kadro seçiminde. Çok beğendim.

di canio
01.Ekim.2011, 19:48
Yalnız Bekir tercihi hariç Aykut Kocaman döktürmüş kadro seçiminde. Çok beğendim.

Bilica yerine Mert'i bile oynatsa orda gıkımı çıkartmam.

ForsakeN
01.Ekim.2011, 19:50
Bilica şuan için en iyi tercih o bölgede.Çirkefliği bize değil sonuçta. Ki artık o işleri de bıraktı gibi duruyor. Bekir'i şahsen hiç ama hiç beğenmiyorum

di canio
01.Ekim.2011, 19:53
Yaptıkları kendisinden utanmam için fazlasıyla yeterli. Ne kadar başarılı, yetenekli olursa olsun bu forma içinde görmek istemiyorum ben. Bilica'yla oynamaktansa Hasan'la çıkalım, fark yiyelim razıyım.

Fearless Coward
01.Ekim.2011, 20:03
Belediye'nin ilk dakikadaki faulünü es geçti Çakır...

Stan13
01.Ekim.2011, 20:04
Tribünlerde boşluklar mı var yoksa ben mi yanlış görüyorum ?

Fearless Coward
01.Ekim.2011, 20:08
Orhan çok gereksiz yere kart yedi...

byariff
01.Ekim.2011, 20:13
Buyuksehir cok istekli ve baya iyi basladilar

byariff
01.Ekim.2011, 20:21
Buyuksehir cok ama cok net gol kacirdi volkan cok guzel cikartti hakkini yememek lazim yalniz hatayi yapani gormedim bekir galiba

byariff
01.Ekim.2011, 20:38
Buyuksehir gene kacirdi

sananes
01.Ekim.2011, 20:44
Bekir,Orhan,Gökhan,Alex,Semih ilk yarı olumlu neredeyse hiç bir şey yapmadılar. Özellikle koyu yazdıklarım ekstra hayal kırıklığı yarattı ben de. İkinci yarı başlarken sağ kanattaki bir değişiklik ve Henri değişikliği takımı kendine getirecektir diye umuyorum.

byariff
01.Ekim.2011, 20:45
ilk yari bitti docka ve webo gercekten cok kaliteli adamlar webo"yu zaten biliyoruz ama dockada cok kaliteli adam fenerbahceyi bu ikisi cok zorladi, fenerbahceye gelirsek bekir ve orhan sam cok ama cok kotu ikisinden birisi cikmasi lazim

sananes : gokhan sakatliktan yeni cikti ama, alex ve semih konusunda haklisin

Ralph
01.Ekim.2011, 20:47
Ben İBB'yi çok iyi dirençli ve takım oyunu içerisinde gördüm. Bir de deplasmanda oynamalarına rağmen. Sonucu merak ediyorum.

RaSenGan
01.Ekim.2011, 20:48
İBB daha iyi oynayan daha istekli olan taraftı.Fenerbahçe'de herkes kafasına göre takılıyor gibi.Bir uyum,organizasyon yok.Bu oyuna devam ederse iki takım da kazanan İBB olur.

Fearless Coward
01.Ekim.2011, 20:48
Arif docka değil doka :D İ.B.B ilk yarı oyunun hakimiydi FB yine Kayseri maçındaki gibi kötü dediğim gibi taraftar baskısı olmuyor İ.B.B evindeymiş gibi oynuyor...Doka çok düşürülüyor Webo'yu boş bulduğu an pasını yapmalı gelir zaten gerisi :D

sananes
01.Ekim.2011, 20:49
İBB'nin büyük takımlarla oynadıkları maçlar gerçekten çok enterasan.Uyutuyorlar rakibi hem de topu çok kullanmadan,sürekli oyun duruyor bir şeyler oluyor ama sonuçta az pozisyon bulunuyor ve bunları da İBB buluyor. Bu oyun yapılarına bir çözüm bulmak zorunda hocamız.

Gncl1905
01.Ekim.2011, 20:53
İBB bu sene play-off'a kalırsa şampiyon bile olabilir...

11'leri görmeden önce beraberlik demiştim, 11'leri gördükten sonra Fenerbahçe kazanır dedim ama gol çıkmadı ilk yarıda.Bakalım ikinci yarıda neler olacak...

Fearless Coward
01.Ekim.2011, 20:54
Yalnız ben öyle spiker ömrümde görmedim kim bilmiyorum ama İ.B.B'nin tehlikeli ataklarında çok suskun FB daha atağa çıkarken adam hemen bağırıyor yok böyle bir spiker...

meddah
01.Ekim.2011, 20:56
Genel hatlarıyla Belediye kontratağa bile zeybek havası usulünde çıkan bir takım, ondandır belki; heyecanlanamıyordur adam.

byariff
01.Ekim.2011, 21:03
Henri ve Sezer Girdi.

orhan ve semih cikti

byariff
01.Ekim.2011, 21:06
Stoch atti 1-0

sananes
01.Ekim.2011, 21:06
Semih bi daha zor 11'e girer gibi geliyor bana ve Stoch geçen sene attığı golün aynısını attı.

Ralph
01.Ekim.2011, 21:08
İBB savunması resmen şut çek ve gol olsun dedi Stoch'a

sananes
01.Ekim.2011, 21:17
Harika bir gol attık harika ! Kralsın Kaptan.

Rsa
01.Ekim.2011, 21:17
Müthiş bir gol Alex De Souza'dan.

sananes
01.Ekim.2011, 21:18
Müthiş bir gol Alex De Souza'dan.

Kralex için sıradan bir gol aslında ama atağın gelişimi çok güzeldi :)

byariff
01.Ekim.2011, 21:18
2-0 alex guzel vurdu, henride guzel pas atti

SAİT71
01.Ekim.2011, 21:22
Maçı izlemeyi bıraktım. İlk yarıdan sonra iştahım kapandı. Şu dakika itibari ile 2-0'da bırakıyorum maçı. İnşallah ters tepmez :n:

sananes
01.Ekim.2011, 21:29
Gökhan Gönül,Stoch'un güzel asistinde 3üncü golü yaptı. Orta sahaya 2 tane ön libero koymayınca, Stoch-Dia ikilisinden birini oynatınca böyle oynuyoruz işte. Aynen devam ederiz umarım diğer maçlarımızda da.

sui generis
01.Ekim.2011, 21:39
Volkan in yediği bu gol araştırılsın. Şike olabilir bence.

byariff
01.Ekim.2011, 21:39
3-1 oldu webo

sananes
01.Ekim.2011, 21:41
Volkan çok az hatalı gol yer sezonda. Bu kotanın böyle 3-0 öndeyken dolmaya başlaması güzel bizim açımızdan :)

sananes
01.Ekim.2011, 21:45
3-2 oldu Volkan yine hata yaptı. Bu konsantrasyon sorunu da nedir şakası yok bu işin.

byariff
01.Ekim.2011, 21:45
Webooo 3-2 :)

sananes
01.Ekim.2011, 21:47
Bizim Henri beklentileri aşacak gibi duruyor. Düzenli olarak 11'de oynamaya başlarsa çok daha faydalı olur.

sananes
01.Ekim.2011, 21:49
Gökhan'ı atabilirdi hoca ama geçiştirmeyi tercih etti.

Ya solda Henri bomboş pas vermiyo Caner.Stoch'un iyi performansı sıkıntıya sokmuş sanırım kendisini, gerek yok böyle ekstra şeyler yapmaya çalışmaya.

byariff
01.Ekim.2011, 21:49
Gokhan gonul"e kirmizi cikmasi lazim :)

Fearless Coward
01.Ekim.2011, 21:50
Cüneyt Çakır STSL'de kötü diyorum anlatamıyorum :D

sui generis
01.Ekim.2011, 21:51
Baronı güzel yazdı

byariff
01.Ekim.2011, 21:51
4-2 fenerbahce yendi 2.ci yari hak eden fenerbahceydi basarilar

sananes
01.Ekim.2011, 21:52
Aynı şekilde 3-1ken de bizim penaltıyı atladı şimdi :) Ayrıca 4 oldu ve bu kaleciyi nereden bulmuşlarsa direkt evine geri postalasınlar bence çok yetersiz.

goosfraba
gökhan kırmızı görmeliydi diyenler, penaltımızı da es geçmesin madem :)

di canio
İlk yarı çok kötü oynadık. Devre arasındaki değişiklikler çok olumlu etkiledi takımı. Son anları sıkıntılı geçse de kazanmak güzel. Son dakikada Gökhan Gönül'e ikinci sarı kartın gösterilmesi gerekliydi. Yanlış yaptı Cüneyt Çakır.

Fearless Coward
01.Ekim.2011, 21:53
Hasagic'in yokluğunu hissetti İ.B.B...3. Kaleci oynasın daha iyi bundan...

TR.CaPTaiN
01.Ekim.2011, 22:08
Maçın ilk yarısıyla ikinci yarısı siyahla beyaz kadar farklı oldu. İlk yarıda Fenerbahçe durgundu. İBB ise iyi alan daraltıp hataları değerlendirmeye çalıştı. Bekir'in hatasında Volkan'ın kritik kurtarışı vardı. Bunun haricinde ilk yarıdan aklımda kalan herhangi bir pozisyon yok. İkinci yarıda Sezer'le, Henri'nin oyuna girmesi Fenerbahçe'yi tamamen değiştirdi. Son 10 dakikanın dışında 35 dakika çok iyi bir Fenerbahçe izledik. Sezer'in ortasahayı toparlaması, Henri'nin hücumda koşuları, Gökhan'ın asıl bölgesine geçmesi, Stoch'un iyi oyunu galibiyeti getirdi.

Fenerbahçe 2. yarıda 35 dakika oynadığı oyunun süresini uzatmak için çalışmalı. O süre 60-65 dakikaya çıktığında hiç bir sıkıntı kalmaz zaten. Emre'nin, Serdar'ın düzelmesi, sakatların maç eksiklerini atlatmasıyla daha da iyi bir takım izleyeceğimize eminim.

Liderlik koltuğuna oturan takımımıza tebrikler.

RaSenGan
01.Ekim.2011, 22:15
Hakem Gökhan'ın uzaydan bile kırmızı kart olduğu anlaşılan pozisyonunu es geçti.Ve bu hakem ülkedeki en iyi hakem düşünün vahim durumu.İlk yarıdaki oyunla İBB en az 1 puanı haketmişti.İkinci yarıyı izlemedim 3-2 olduktan sonra izlemeye başladım.Webo'nun 2 gol atması iyi oldu (:

BaGa TaRKaN
01.Ekim.2011, 22:22
Bırakın Ulen Allah Aşkına Hakemmiş Ne Hatalar Yapılıyor Evet Doğrudur Hata Yapmıştır Ama Bu Kadar Hala Oradan Rant Peşinde Koşan Yorumlar ve Seviyesiz Yaklaşımlar Futboldan Soğutuyor Resmen İnsanı.

Bu Ülkeye Daha Bunlar Az Bile Avrupada 4 Takım Göndermek Bizim İçin Çok Ama Çok Lüks Bize 1 Takım Göndermek Bile Bu Ülke Futboluna Çok

BaGa TaRKaN
01.Ekim.2011, 22:29
Bu Arada Ranttan Kasıt Dediğim; Karşı Takımların Sürekli Kendinden Başka Takımlara Yapılan Her Şey de Bir Şeyler Araması

SAİT71
01.Ekim.2011, 22:30
Takımımızı tebrik ediyorum. Birçoklarının başaramadığını 4 golle başardık. En kötü günümüzde bile İBB'ye 4 atabiliyoruz. Helal olsun gerçekten...

sarianet
01.Ekim.2011, 22:37
yalnız canerin peşinden mahmudun o hali gülmekten öldürdü beni :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Ekim.2011, 22:40
Teşekkürler Alex,Teşekkürler Webo :) Fantezi Futbolda çok iyi puan yaptık bu 2'li sayesinde :) Maça gelecek olursam; İlk yarı İBB,2.Yarı Fenerbahçe oynadı resmen. Ve sonrasında kalite farkı ortaya koydu kendini. Tebrikler Fenerbahçe...

sananes
01.Ekim.2011, 22:54
"Maç 90 dakikadır ve sonunda Fenerbahçe kazanır" gibi bir duruma gidiyor olay :D

ReaList
01.Ekim.2011, 23:11
Sahaya çıkan 11 ilk yarının özetini bize sunmuştu zaten daha kadro karmaşıkken derli toplu oyun beklemek yanlış olurdu. İkinci Yarı ise Aykut Kocaman hatasından döndü ve bu dönüş erken olunca bi anda 3 gol geldi. Ama merak ettiğim birşey var ; bu kötü oyuna rağmen Fenerbahçe devreye 1-0 önde girse Aykut Kocaman yine aynı cesur hamleleri yapabilir miydi ?

Stoch ve Doka gecenin yıldızlarıydı, Volkan ve Belediye'nin kalecisi ise günün en kötüleri oldu.

Ve Semih Şentürk
Bugün futbolu bıraksa üzülmem, çünkü o futbolu zaten bırakmış bitmiş resmen !

fbdevil190737
01.Ekim.2011, 23:42
Sahaya çıkan 11 ilk yarının özetini bize sunmuştu zaten daha kadro karmaşıkken derli toplu oyun beklemek yanlış olurdu. İkinci Yarı ise Aykut Kocaman hatasından döndü ve bu dönüş erken olunca bi anda 3 gol geldi. Ama merak ettiğim birşey var ; bu kötü oyuna rağmen Fenerbahçe devreye 1-0 önde girse Aykut Kocaman yine aynı cesur hamleleri yapabilir miydi ?

Stoch ve Doka gecenin yıldızlarıydı, Volkan ve Belediye'nin kalecisi ise günün en kötüleri oldu.

Ve Semih Şentürk
Bugün futbolu bıraksa üzülmem, çünkü o futbolu zaten bırakmış bitmiş resmen !

Katılıyorum nerde hazırlık kampında takımın en iyi olan Semih nerde bu Semih . Sonra neden Semih 11 oynamıyor diyorlar . Şu anda takımın 1.santraforu konumundayken bu performansı gösteriyorsa demek ki kulübede oturmayı hakediyor. Bienvenu'da bu performansına devam ederse formayı kapar . Emenike , Niang ile kıyaslarsak onlar kadar güçlü ve geniş alan etkinliği , koşuları onlar kadar etkili değil ancak , daha iyi pasör ve dar alan da çalımları falan onlardan daha etkili biraz da dribbling özelliğini geliştirirse büyük kazanç olur bizim açımızdan

sarianet
02.Ekim.2011, 00:03
volkana haksızlık ediyorsunuz bence

Varonil
02.Ekim.2011, 00:19
Mücadele anlamında takımın sahaya koymuş olduğu reaksiyon mutluluk verici.Maçı tam anlamıyla kontrol altına alamadık.İBB yer yer istediği futbolu oynama fırsatı buldu.

Gökhan Gönül ve Stoch maçın yıldızlarındandı.Stoch'un gol atmasına çok sevindim.Alex'in attığı harika golü de es geçmemek olmaz.

Tribünler tek kelimeyle muazzamdı.Atmosfer hayranlık vericiydi.Bu ailenin bir ferdi olduğum için gurur duyuyorum kendimle.Büyük Fenerbahçe taraftarına bir de buradan teşekkürler.

Ayrıca kırmızı karttan bahsedenler neden Fenerbahçe'nin verilmeyen penaltısından bahsetmiyor? Tamam kırmızı kart bence de doğruydu,fakat bunun yanında sanki hakemin verdiği kararların maçın skorunu Fenerbahçe lehine etkilemiş gibi empoze ettiren mesajlar cidden çok komik oluyor,gelip burada objektif yorum yapıyoruz ayağına bütün niyetinizi belli ediyorsunuz.Böyle devam.

Suicider
02.Ekim.2011, 00:30
Fenerbahçe ikinci yarı iyi oynadı ve maçı haketti tebrikler.Hakem iki taraf için de rezaletti tevfiğin düştüğü pozisyon penaltı gökhanın kırmızı kartı var.Ayrıca Fener in verilmeyen penaltısı var.Bizim hakemler yönetemiyolar arkadaş bizim maçları.

GeNç KaRTaL
02.Ekim.2011, 01:25
İBB'nin yedek kalecisi yediği gollerde çok tecrübesizce davranmış.Acaba Hasagic olsaydı farklı olurmuydu diye düşündüm golleri seyrettikten sonra.Önemli bir galibiyet aldı Fenerbahçe,tebrikler.

KanaKe
02.Ekim.2011, 02:56
volkana haksızlık ediyorsunuz bence

volkan son 4 sezondur ayni üstüne 1 gram koymadi uzaktan sutlarda iyi sicriyor fakat yan toplar ve birebirde tam bir felaket konsantrasyon ile felan alakasi yok bunun tamamen tembellik.

ForsakeN
02.Ekim.2011, 11:58
volkan son 4 sezondur ayni üstüne 1 gram koymadi uzaktan sutlarda iyi sicriyor fakat yan toplar ve birebirde tam bir felaket konsantrasyon ile felan alakasi yok bunun tamamen tembellik.

Yan toplarda ligin en iyi kalecisi Volkan diyorum ben de. Birebirde de eskisi kadar kötü değil. Uzaktan şutlarda zaten iyi. Dün 5dk.lık konsantrasyon kaybı yüzünden 2 gol yedik ama 2.golde pek de Volkan'ın suçu yok.Şanssızlık.

Night_Mare17
02.Ekim.2011, 12:07
Fenerbahçe hak ederek kazandı. İlk yarıdaki gibi oynasaydı maç zor olurdu fakat 2. yarı bambaşka bir takım vardı.

murat taşlı
02.Ekim.2011, 12:14
teknik adamları anlamakta zorluk çekiyorum niye olmadık macera peşinde koşarlar tamam bişeyler denyeceksin olabilir bunu maç 2-0 ,3-0 olunca yap elinde Türkiye nin en iyi sağ beki var öne koyuyorsun Orhan ı illaki oynatacaksan Bekir in yerine oynat ayrıca Sezer i kanata alıp Topuz göbekte kalsaydı sanki daha iyi olacaktı .

titates1
02.Ekim.2011, 12:36
kalecilerin yediği gollere bakın , muslera , volkan , 61 forma numaralı oğuzhan , bunu anlatmaya çalıştık kaleciler hatalı goller yiyebilir çok komik goller yiyebilir , hatta bize laf deniyordu , ertesi hafta aynı maçta farklı kaleci trabzon'dan aynı golü yiyordu , bakın bir imada bulunmadan söyleyeyim , yerdeki topa kafayla müdahele etmeye çalışan rakibi oldu trabzon'un yine birşey demedik çünkü futbol bu çok büyük saçmalıklar oluyor , kaleciler hata yapıyor , korcan(beşiktaşlı kendisi yanılmıyorsam) genç çocuk bitirildi , çok üzülüyorum gerçekten şu an içerideki insanlara.anlatmaya çalıştığımız gerçekler , komik bir şekilde yüzümüze çarpılıyor bütün maçlarda.

Fearless Coward
02.Ekim.2011, 12:55
Kalecilik zor bir iş valla Allah sabır versin tüm kalecilere...

World Hollow o1
02.Ekim.2011, 12:56
Stoch'un performansı çok iyi pes'deki gibi pıtı pıtı gidiyor eleman herşeye rağmen küsmemiş formayı hak edeceği zamanı beklemiş, serdar'ın gelişiyle dahada yer bulurlar kadroda.

ReaList
02.Ekim.2011, 13:45
Korcan şuan hapisteyse
Volkan'ın idam edilmesi gerek

anlayana

sui generis
02.Ekim.2011, 13:58
volkan zaten böyle çok basit goller yer her sene. inşallah minimum a iner bu. ama stoch u ayrı bir tebrik etmek lazım. ve orhan bıktırdı beni artık. bana sanki futbol dışında herşeyi yapıyormuş gibi geliyor.

Varonil
02.Ekim.2011, 15:07
Serdar ve Emre de takıma dönünce nispeten daha da rahatlayacağız.

Stoch dün akşamın yıldızlarındandı.Gol atmasına nasıl sevindim anlatamam.Gökhan'ın golündeki şık pası da güzel bir bonus oldu.

İnşallah futbolcularımız milli maç arasından sağ salim sakatlanmadan dönerler.Milli Takımdan sakat alıyoruz iyileştiriyoruz tekrar milli takıma yolluyoruz.