PDA

View Full Version : Centilmen F.Bahçe...

dnz498
29.Mayıs.2006, 17:35
Centilmen F.Bahçe, cezakolik oldu...

Bir kırmızı, 51 sarı kartla ligin en centilmen takımı olan Fenerbahçe'nin PFDK ile yıldızı barışmadı. Sarı lacivertli takım aldığı cezalarla yeni bir rekora imza attı..

Bir kırmızı, 51 sarı kartla ligin en centilmen takımı olan Fenerbahçe'nin PFDK ile yıldızı barışmadı. Sarı lacivertli takım aldığı cezalarla yeni bir rekora imza attı..

Fenerbahçe, saha dışında 13 farklı suçtan 42 kez ceza yedi. 2 maç saha kapandı, tam 630 milyar ceza ödedi…

Fenerbehçe geçen sezon PFDK"dan 42 kez ceza aldı, 630 bin 500 YTL para ödedi. Ayrıca iki maç sahası kapatılan ve ciddi bir hasılattan olan Fenerbahçe, başkanından hocasına, oyuncusundan seyircisine tarihi bir sezona imza attı. İşte bir kırmızı 52 sarı kartla sahada ligin en centilmen takımı olan Fenerbahçe"nin ceza raporu:

1.Çirkin Tezahürat: 14 farklı maçta seyircisinin çirkin tezahüratı yüzünden 86 bin 500 YTL cezaya çarptırıldı.

2.Saha olayları: Vestel maçından dolayı seyircisiz oynadı. 12 farklı maçtaki saha olayları nedeniyle 131 bin 500 YTL tutarında ceza ödeyerek rekor kırdı.

3.Disiplin ihlali: Everton ile sezon öncesi oynanan özel maçtaki ""kurşun"" olayı yüzünden sahası bir maç seyircisine kapatıldı.

4.Törene katılmamak: Fortis Türkiye Kupası Finali"nde kupa törenine çıkmadığı için 250 bin YTL ile tarihin en ağır cezasını aldı.

5.Taraflı anons: Galatasaray ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında taraflı anonstan dolayı 5 bin YTL ceza yedi.

6.Siteden aleyhte açıklama: Federasyon aleyhine sezon bitiminde kulübün resmi internet sitesinde ""şampiyonluk elimizden alındı"" açıklaması nedeniyle 50 bin YTL cezaya çarptırıldı.

7.İzinsiz pankartlar: Galatasaray derbisinde açılan küfürlü pankartlar için 500 bin, Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor maçlarına ""cennet anaların ayakları altındadır"" ve ""bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır"" pankartlarıyla çıkıldığı için de 12 bin 500 YTL olmak üzere toplam 62 bin 500 YTL para cezası verildi.

8.Patlayıcı madde atmak: Galatasaray derbisinde sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atıldığı için 5 bin YTL para cezasına çarptırıldı.

9.Koridor güvenliğini sağlayamamak: Hasan Şaş"a yapılan tokatlı saldırı nedeniyle 20 bin YTL ceza verildi.

10.Merdiven boşluklarını boşaltmamak: 2-2"lik Beşiktaş derbisinde bu kurala uyulmadığı için 2 bin YTL ceza kesildi.

11.Akreditasyon ihlali: Daum ve kulüp ayrı ayrı akreditasyon talimatına uymadığı için iki kez ihtar cezası aldılar.

12.Hakeme küfür: Hakem Serdar Tatlı"ya küfür ettiği için Tuncay Şanlı"ya tam üç maç oynamama cezası verildi.

13.Spor ahlakına aykırı hareket: Tuncay Şanlı ""bir baba hindi"" tezahüratı, Murat Özaydınlı Galatasaray yönetimi için ""fakir fukara edebiyatı"" yaptıkları yönündeki açıklamaları nedeniyle ihtar aldı. Başkan Aziz Yıldırım da federasyon aleyhindeki konuşmaları nedeniyle 20 gün hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: Vatan

korray87
29.Mayıs.2006, 17:52
hasan sasa yaplan saldtı bnce fortis kupasna werilenden daha agır olmalıydı eger orada guwenligi saglayamazsan nerede saglayacaksn bn de onu merak ediyorum

uyurtsever
29.Mayıs.2006, 20:30
Centilmenlik böyle birsey herhalde...:D Centilmenligin anlamını ya biz yanlıs biliyoz yada Fener liler yenlıs biliyor.:D

nart_susruko
29.Mayıs.2006, 20:32
şampiyonluğun kaybedilmesi kadar etkilememiştir bu cezalar fbyi...

Del Piero_10
29.Mayıs.2006, 20:32
ben gs li değilim ama fenerli olmayan herkes boşuna gıcık olmuyor.

LeHeb
29.Mayıs.2006, 20:46
hasan sasa yaplan saldtı bnce fortis kupasna werilenden daha agır olmalıydı eger orada guwenligi saglayamazsan nerede saglayacaksn bn de onu merak ediyorum

orda güvenlik görevlisi haklıydı. kameralardaki görüntüye göre görevli yanlışıkla hasan'a çarpıyomuydu ayağına mı basıyodu ne olduğunu şimdi hatırlamıyorum ondan sonra hasan arkasını dönüyo ve görevlinin an....si...... diye küfürediyo ve yumruk atmaya kalkıyo. ondan sonrada zaten görevli cevabını veriyo

dick
29.Mayıs.2006, 20:48
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi ne kadar iyileştirdiği aşikar ama pek centilmen bir insan olduğu söylenemez.Birtakım talihsiz açıklamalarda bulundu ve bu yüzden kendine çok fazla düşman edindi.

İmam cemaat ilişkisi göz önünde bulundurulursa bu sonuç kaçınılmaz oluyor zaten.

Gravity
29.Mayıs.2006, 20:52
İmam cemaat ilişkisi göz önünde bulundurulursa bu sonuç kaçınılmaz oluyor zaten.

Mükemmel bir teşbih ve de tespit.

enesao
30.Mayıs.2006, 00:36
cok guzel kisa ve öz bir cvp... + 1905

nic-39
30.Mayıs.2006, 00:41
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'yi ne kadar iyileştirdiği aşikar ama pek centilmen bir insan olduğu söylenemez.Birtakım talihsiz açıklamalarda bulundu ve bu yüzden kendine çok fazla düşman edindi.

yaa var yaa adamı hasta etmek ıcın ornek olcak bı mesaj daha...bız en azından kımsenın olmus anasına kufur etmıoruz stadımızda...imam cemaatmıs allahım yaa!!

alieren7
30.Mayıs.2006, 00:44

fbli olmayan herkesin gıcık olmasının tek bi sebebi var o da kıskançlık.

enesao
30.Mayıs.2006, 00:45
yaa var yaa adamı hasta etmek ıcın ornek olcak bı mesaj daha...bız en azından kımsenın olmus anasına kufur etmıoruz stadımızda...imam cemaatmıs allahım yaa!!
yaa dogru deilmi aziz yildirim sence centilmen miydi?

nic-39
30.Mayıs.2006, 00:47
yaa dogru deilmi aziz yildirim sence centilmen miydi?
ben centılmen demıorum..ama her ınsanın bı sabrı vardır..her mac kufur yıyen bı adam sonucta daha asabı olur..bakın 2001 e kadar yıldırım a doru durust kufur yok maclarda..ee o da dellendı sonucta :))

enesao
30.Mayıs.2006, 00:50
ben centılmen demıorum..ama her ınsanın bı sabrı vardır..her mac kufur yıyen bı adam sonucta daha asabı olur..bakın 2001 e kadar yıldırım a doru durust kufur yok maclarda..ee o da dellendı sonucta :))
bu kufur sadece GS de deil malasef hemen hemen tum Turkiye de böle.. napalim bi cözum bulamiyoruzz..

nic-39
30.Mayıs.2006, 00:51
ben zaten gsye laf demedım ...neysee hadı ıyı gecelr sana yarın sınawım var ona calısayım bıraz:))

Sekopej
30.Mayıs.2006, 00:57
arkadaşlar bence fb nin aldığı 630 bin YTL cezanın 250 bini kupa seremonisine çıkmadığı için. bu olay bu seneye kadar ceza olarak kabul edilmiyordu. bi araştırma yapılırsa diğer takımlara verilen cezalar da fb ye verilen cezalar kadardır.(250 bin hariç) bir de yazdığı '""cennet anaların ayakları altındadır"" ve ""bu büyük taraftara şampiyonluk yakışır"" pankartlardan aldığı ceza var. cennet anaların ayaklarının altındadırın neden yazıldığını hepimiz biliyoruz. işte burdan aziz yıldırımın ayrılma nedenlerinden birini anlıyoruz tüm stadlarda ölmüş annesine dakikalarca küfür edilmek. ve kendisine duyulan kinin fb ye zarar vermemesi. ama siz diyorsunuz ki gündem değiştirmek için.

sonuç olarak bu cezalar verilmiş ve tabiki sebebsiz yere verilmemiştir buna bir itirazım yok benim itirazım tüm takımların incelemesi yapılsaydı da tüm tabloyo görseydik....

paceywitter
30.Mayıs.2006, 05:37
bunları yapanlar taraftar değiller zaten gerçek FB taraftarı küfür edildiğinde ıslıklayan taraftar bunları yapan aziz yıldırım ile arası açılan taraftar gruplarıdır
yalnız diğer takımların taraftarlarında en az bunlar kadar yanlışları vardı bu sezon tribünler açısında en kötü sezonardan biriydi gün geçtikçe daha da kötü durumlara düşüyoruz bakalım geleck sezon alınan yeni önlemler işe yarıyacakmı

dnz498
30.Mayıs.2006, 10:59
bunları yapanlar taraftar değiller zaten gerçek FB taraftarı küfür edildiğinde ıslıklayan taraftar bunları yapan aziz yıldırım ile arası açılan taraftar gruplarıdır
yalnız diğer takımların taraftarlarında en az bunlar kadar yanlışları vardı bu sezon tribünler açısında en kötü sezonardan biriydi gün geçtikçe daha da kötü durumlara düşüyoruz bakalım geleck sezon alınan yeni önlemler işe yarıyacakmı

taraftar grupları arasındaki sorunlarından kaynaklanan çatışmalar kulübün kendi sorunudur ama ortada yapılan bir olay var "küfür"

diğer dediklerinin tamamına katılıyorum eskiden millet her maç (derbiler dahil) yan yana otururmuş kimsenin derdi olmazmış renklerle gönülden desteklerlermiş takımlarını ama artık bu yıok sadece futbol terörü var Şu Tuncay'ın bir baba hindisi eskinin en ağır tezahüratıymış :D şimdi millet adam öldürüyor yazık!