Log in

View Full Version : Juan Sebastion Veron veda ediyor

vego
07.Ekim.2011, 15:30
7 Ekim 2011 14:07 | NTV Spor ve Ajanslar
Arjantin'in Estudiantes La Plata takımında forma giyen 36 yaşındaki tecrübeli futbolcu Juan Sebastian Veron, bu ayın sonunda futbolu bırakacağını söyledi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/193/veron_1_FS2I7.jpg
Arjantinli Veron, bu ay sonunda futbolu bırakıyor.
Veron, Arjantin'in Ole gazetesine yaptığı açıklamada, 31 Ekim'de Racing ile oynanacak maçta futbol hayatına nokta koyacağını bildirdi.
Boca Juniors, Sampdoria, Parma, Lazio, İnter, Manchester United ve Chelsea'de oynayan Veron, 1998, 2002 ve 2010 yıllarındaki dünya kupalarında da Arjantin milli takımının formasını giydi.

Ralph
07.Ekim.2011, 15:33
Bir devir daha bitiyor. Zamanın en iyi orta saha oyuncularından biriydi Veron. Kolay kolay unutulmayacak bir futbolcu. FM'de hala mükemmel özellikleri. Almışlığım vardır şu yaşında.

Varonil
07.Ekim.2011, 15:56
Çocukluğumun favori futbolcularının birer birer futbol sahnesinden çekilmesiyle yavaş yavaş büyüdüğümü hissediyorum.

Veron çok beğendiğim futbolculardan birisiydi.Arjantin futbolu adına yaptıkları kolay kolay unutulmayacak bir futbolcu.Hiç unutmam 2002 Dünya Kupasının çıkartma albümünü biriktirirdim,Veron her seferinde en çok çıkan futbolculardan birisi olmuştur ben de.O yüzden de ayrıca bir sempati duyardım.

nannar
07.Ekim.2011, 16:09
Gabriel Omar Batistuta'dan sonra en sevdiğim Arjantinli... :)

byariff
07.Ekim.2011, 16:16
Arjantinli Batigol"den Sonra en sevdigim 2.ci Topcudur Veron umarim uzun yillar futbol"a hizmet eder hocalik olarak,antronorluk olarak..

Zekirdek
07.Ekim.2011, 17:36
Veron gibi büyük futbolcular futbola veda ettikçe büyüdüğümü hissediyorum. Keşke hep oynasalar.

urwrdskkn
07.Ekim.2011, 17:47
benim en çok sevdiğim oyuncuların arasındaydı juan sebastian veron o da bırakıyor ya futbolu artık içim üzülmüyor değil çünkü bu adam çocukluğumun en çok sempati duyduğum oyuncuların başında geliyordu 2002 dünya kupasındaki bütün oynadığı maçları seyretmiştim artık oda çekildiğine göre futbol sahnesinden bize de söyleyecek laf düşmez yolun açık olsun JUAN SEBASTİAN VERON

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Ekim.2011, 20:14
Batistuta ve Veron...